Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Virtuálisan nem éri meg az isokat?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Javaslom az Alcohol használatát, és az újraírhatóra történõ próbaírást is pl. kieg diskeknél. Én a múltkor kieg. disket (Blood Plasma Pack) nem újraírhatóra írtam, és most amikor kipróbáltam, akkor derült ki, hogy valami nem smakkol. Ripben normálisan ment, szóval nem a gépem a gáz. Meg amúgy is úgy van összerakva a gép, hogy nálam minden menjen a régiekbõl... 😊
vizsgák? ez elég off... 😞 two more, 1 szig és 1 gazdaságtöri...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Végig is vittem, jó volt, nyoma fog maradni, és biztosan elõveszem fél-egy év múlva újra😊
"Hát sajnos elég rossz eredményt értem el, minden jeles lett. :-("
Errõl jutott eszembe A plakátfiú címû (assz'em Csehszlovák) rajzfilm.
Ebben volt egy rész, amikor a kissrác megmutatta a KITÛNÕ bizonyítványát, ami TELE VOLT EGYESSEL! Mekkorát derültünk ezen! Bár, mi - északi népek, közel a szlovák határhoz - tudtuk, hogy náluk fordítva történik az érdemjegy-osztás.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
- Blue Heat
- HellCab
- Discworld Noir (Angol végre)
- Private Eye
...
Aki nem nézi rendszeresen, érdemes újra átnézni a listát, naponta van frissítés. Rulez! :-)
Kikérem magamnak, nem vagyok eminens, csak aki szeret valamit, az játszva megérti, megtanulja. Ráadásul 2órát aludtam csak vizsga elõtt. :-)
Hogy pontosan melyiknek esek neki, még nem tudom. Rengeteg mindenben le vagyok maradva. Még van régrõl néhány régi játék cikkem, azt az oldalra beakarom végre szúrni, bár már jól esne egy másik domain és tárhely, mert ez a reklámmentes csak 100file-ig bírja.
Amiket most letöltöttem pár napja:
- Larry Collection & Larry 7
- Space Quest Collection
- LBA 2
- Mario Forever 2.16 :-)
- Noctropolis
- Blade Runner !!!
- Under a Killing Moon !!!!! ---> ehhez leírás is volt a francia oldalon, hogy kell beüzemeltetni XP alatt. :-)
Szóval lehet a felkiáltójelesek következnek. De elõbb az élõkkel kell foglalkozni, akiket elhanyagoltam az elmúlt hetekben, hónapokban. :-)
sbob: Te vizsgákkal hogy állsz?
+ Bird leírhatná a hosszú listájáról mi lesz az elsõ game aminek nekilát...
Tegnap óta bizonytalan vagyok, hogy morzsoljam-e a kukoricát, amire majd rátérdelek vezeklésként, mert Te nem tanultál (miattunk) <#vigyor2>#vigyor2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ma lesz az utolsó vizsgám, ha megbukok... Titeket foglak hibáztatni, nem hagyjátok az embert tanulni. :-))
ha megnézed a játéknál a complete release infot (hála a mobynak) ott van, hogy az Amiga verziót õk csak portolták...
remaket nem láttam...
Haha... én is ott láttam elõször! Nekem volt hozzá szerencsém, kellemes játék, de szerintem most már nincs meg. De a HOTU-n fenn van!
És ha már HOTU:
HOTU-n a Novotrade adatlapja
Meg a Impossible Mission 2-t szerintük az Epyx csinálta, és a Konami adta ki, mert az valami felújított EGA/VGA változat. Legalábbis régebben ez volt kiírva. Érdemes ez ügyben szintén a Mobygameshez nyúlni, a screenshotoknál ott van mind három PC-s változat. MCGA/VGA volt, EGA külön...
A játékban a számítógép pár ikonja különbözõ. Talán azt már nem a Novotrade készítette, hiszen nálunk a lemezes verzió kb. 700HUF volt, de már a boltokba kerülés elõtt meg volt mindenkinek 😊
(Hacsak nincs valami ugyanolyan nevû pc-s cucc amirõl nem tudok)
PSN ID.: Beegabor
Mellékesen IM2-nél én akkoriban azért tippeltem, hogy magyar, mert ha jól emlékszem az elején kiír egy magyar nevet!? Meg azt hiszem a sikoly hangja is a könyvtárban sikoly.mid vagy mi volt!? :-)
Ezzel is kellene már játszani, sosem vittem végig.
Ecco meg mindig érdekelt, akkoriban ment a Szív tv-n a Marty mûsorában is, vagy a Segasztokban? Tetszett a delfin mozgása. Sosem volt meg... :-(
az Ecco the Dolphin-ról elvileg mindenki ismeri õket, vagy nem?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van 8 torony, mindegyik toronyban van egy széf, amiben egy rövid zenerészletet tárolnak, ezeket kell összeszedned, de a 8-ból 2 egyforma, ezek nem kellenek.
Ha ez megvan, akkor (assz'em) az elsõ és a 8. torony közötti átjáróban kell lejátszani az ajtó elõtt, ha ok, akkor nyílik. Innen már nem emléxem, még C64-en küzdöttem végig, de mondták, hogy ki kell kapcsolni 4 gép közül egyet vagy mi és ha eltaláltad, akkor jön az Endseq.
Persze csak akkor, ha egy programról beszélünk 😊
Ez az Impossible mission2, Te a Mission impossible-rõl kérdeztél...
ez annyira nem is old game, de mégis.....
határeset 😊
más: volt egy Balls nevû játék azt hiszem. Egy labdáról szólt amivel pattogni kelet egy kastélyban, akadályokkal. valamint ha nagyon sokat mozogtunk, leeresztett, de voltak feltöltõk....ezt fel lehet lelni valahol?
egy nagyon jó stratégia!
V for Victory sorozatból sikerült a Operation Crusader-t (Észak-afrikai hadszíntér) YP alatt mûködésre bírni hangal és 1024X768 85mhz-n.
a refreshlock progival (honosító mûhely). ezzel minden játék alá külön-külön be lehet állítani a kép fríssitést.
szerintem más programnál is segít hogy ne follyon ki a szemünk.
*.bat beállítások ezek a hang miatt: WATWOC.EXE 800 SB 5 1 220
próbáljátok ki, igazi wargame!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A LABIRINTUS/MAZE megoldása:
Ballagj el a gombokig, ott a két szélsõt kapcsold be. Majd, mikor a gombok mellett lévõ téglalap kifehéredik, azt is nyomd meg! Ekkor válik szabaddá az út a kapuhoz és egy fa rács záródik föl a szobor és a starthely mellé.
Most menj vissza a starthelyre, vagy teleportálj vissza, mindegy. Innen szabad az út (jobbra lefelé) a szoborhoz. Pacsizz vele, ekkor emelkedik föl a hosszú egyenes szakaszról a kõtömb. Menj arra. Az a kõ mindig le fog ereszkedni ha közel érsz hozzá, sz'al lefelé kell kerülnöd... A falon lesz egy kar, ezzel nyitod a kaput, majd a kapu elõtt lesz egy kar a földön, ezzel rögzíted a kaput. Ha nem rögzíted, akkor szépen bezáródik, mikor közelebb mész. Ez nem baj, mert ha visszamész a fali-karhoz, ki tudod nyitni újra, de kinek van kedve ennyit mászkálni! 😊 Bent vedd föl a maszkot nézd meg a mozit és folytasd 😊
Tipp a KÁLVÁRIÁHOZ:
A következõ pályán van pár feladvány, de nem túl nehezek, viszont megszívtam, mert nem zúztam be a sejtfalakat!
Ezt a törött darabot még a szakközépben egy szünetben találtam, felemeltem, beleraktam egy ilyen PhotoPorst képtartóba, és hordtam egy darabig. :-)
anno olvastam errõl a jogvitáról, de asszem rosszul rögzülhetett bennem... és volt AMD prockó 386 elõtt is... csak már nem emlékszem mirõl is ment pontosan az a vacak vita... majd utánanézek...
a 386-os AMD prockó ugyanez szinte csak éppen a copyright mellett az AMD felirat áll, az említett jogi gyõzelem miatt ez nem meglepetés... no meg felül a logó mellett ki van írva az Advanced Micro Devices....
egyébként meg a Compaq készítette az elsõ 386-ost 1986-ban, tessék csak nyugodtan utána nézni... (1983 XT, 1984 286)...
az más kérdés, hogy mennyire volt elterjedt a gépecske...
Úgy látom elég pontosan emlékszel a részletekre. Eddig az elsõ ember. Már többfelé érdeklõdtem😊) Ha így sem menne megpróbálok berakni arról a részrõl egy printscreent.
Sajnos az Atari játékok nekem nem hoznak retrofeelinget, C-64-el kezdtem. Ha lett volna egy Wizard of Wor valamelyiken akkor vettem volna vagy kettõt, de igy hanyagolom. De az ára tényleg nem sok 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Milyen klienset hasznalsz es melyik szerveren vagy?
Ajanlom az Emule MorphXT klienset es a Razorback 2 szervert.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.