8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4442 Igen, én is jobban szeretem a JA2-t, de hát az idők szele... Most SS-ezem. Egyébként a gold négyezer alatt van, az alap ss meg 2000 a cdgalaxisban meg a saturnban. -
Thanatos #4441 tény hogy sajnos ja -t meg se közeliti valahogy, de a maga nemében kerályos, csak nem lehet sehonnan emgszerezni :/ -
#4440 Ismerni ismerem a játékot, csak nemtudtam hogy van multija. A JA-t nem veri az én megítélésem szerint, de nem rossz, az kétségtelen. Na utánanézek majd, milyen a multija, kíváncsi vagyok. Thx az infot. -
#4439 Van.
A legjobb klón, bár nem LS, hanem Jagged Alliance 3D-ben. -
#4438 Az is Laser Squad klón? -
#4437 SSben van multi?! -
#4436 Silent Storm a legjobb ebben a kategóriában. -
#4435 Microprose féle Darklands-al játszottatok? Egészen aranyos. Ilyen kis középkori Németország(Porosz?)-ban játszódó RPG, jó régi, de szerintem a korához képest igen nagy méretű(16Mb) és összetettségű, és ilyesmit még nem is láttam. Nagyon kevés benne a fantasy elem, ami részemről nagyon pozitív. Elegem lett a sok orkból, ogréből, sárkányból... :) Bár asszem itt is találkoztam valami csúnya, nagy emberalakú dögökkel, akik egy-egy csapást vesztegettek a partim tagjaira... :) -
#4434 Na, ha ez a Raptor valakinek megvan fullban, mindhárom szektorral, az sikítson! Anno még 386on megvolt a full, aztán elszállt a CDje, és utána soha többet nem láttam a fullt, csak az egy szektoros demót.
Itt is megkérdezem: Battlezone (a PC-s, '97 körüli, nem a C64-es) nincs meg nektek véletlenül? -
#4433 Nekem ilyen shoot'em up -ból a Xenon 2 volt a kedvenc. Viszont ingyenes pár ilyen cucc:
http://www.3drealms.com/stargunner/index.html
http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/remake/g-type.html
-
#4432 más klines, különbság semmi -
NoZoli #4431 eDonkey-jel próbáltam a Razorback 2-öt, de csak egy felhasználót találtam, hozzá sem tudtam felmenni. Van valami különbség az eMule és az eDonkey között, amiért érdemes lenne kipróbálni avval? -
#4430 Tudom nem teljesen abandonware, de esetleg nem látta valaki valahol a Starlancert? -
#4429 tyrian rulz! van belőle tyrian 2000 kiadás... nagyon ott van -
#4428 Ok, TYRIAN volt az, thx hozzászólásokat! :) -
#4427 Közben olvasgattam még-még-még, mázlimra lehet megtaláltam itt, Raptor: Call of the Shadows meg még találtam pár nevet, #2240-#2210 hozzászólások között, ha mást is érdekel -
#4426 Ja és felülnézetes volt! :) -
#4425 Tudtok ti olyan PCre való játékot mint amilyen az emulátoros 1942 volt, meg nem tudom emulátoros volt-e, de nekem most mobilon van meg, Syberian Strike?
Emlékszem egy ilyenre, ami azt hiszem a jövőben játszódott, annó egyik haveromnál játszottunk vele és minden pálya végén lehetett fejleszteni a gépet, akár 2 ember is játszhatott ugyanazon a monitoron -
#4424 emule-t próbáltad? razorback 2 server... -
NoZoli #4423 Ahhhh...
Hát, ez reménytelen... Eddig még 1kb-ot sem tudtam leszedni belőle. P2P klienseken kívül egyáltalán nincs más hely ahonnan le lehetne szedni? -
#4422 Incubation. Nagyon jó kis körökre osztott játék volt. Mondjuk UFO csata részére emlékeztetett, de annál jobb. :-) -
NoZoli #4421 De Trouble, csak megszaladtak a billentyűk...
Köszi! Próba cseresznye... -
#4420 nem Trouble?
Ha igen, akkor torrenten itt, de ez eléggé kesév usernek van meg, töltheted egy darabig. Emule-on a Razorback-en is megvan 3 usernek... az se sok. -
NoZoli #4419 Helló!
Segítséget szeretnék kérni! A Tonic Toruble teljes verzióját be lehet valahonnan szerezni? -
#4418 De mint mondtam, főleg helyszíni ütközetekre gondoltam, nem globális stratégiára. Mint a Falloutban pl.: én köröm van, ennyi ap-m van, ezt meg ezt csinálok, lövöldözök, lehasalok, arrébkúszok stb., minden emberemmel, aztán jössz te. Szóval ilyen játékmenetre :) Csak nem nagyon jut eszembe olyan cím, ahol ezt multiban lehetne tolni, pedig csak van... -
#4417 Civilization 3-4
és a favoritom:
Age of Wonders sorozat -
#4416 Ja, viszont :)
Btw, nem tudnátok mondani esetleg valami jó kis köröke osztott, taktikai játékot, amit lehet multiba játszani? Nem Heroes-szerű játékmenetre gondolok elsősorban most, hanem inkább Fallout:Tactics (ami nem lenne rossz, ha jobb lenne :P), vagy Jagged Alliance stílusú, kisebb helyszíneken zajló harcokra.
Utóbbi időben a Laser Squad remake volt ilyesmi, viszont azzal nehézkesen lehet multizni, meg lehetne összetettebb is.
Hátha ti emlékeztek valami hasonló stuffra is, amire én perpill nem. -
#4415 Békés és Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek!
És mivel csak január elejétől leszek csak netközelben, ezért Kívánok Belétek annyi piát, amennyi jól esik szilveszter éjszakáján! B.Ú.É.K.! :-) -
#4414 Az Ultima5 remake elkészült!!!
Ha valaki nem tudná, a Dungeon Siege engine-re épül, ezért kell hozzá eredeti DS is. -
#4413 nemtom feltölteni sehova, de msn-ben átküldöm, vagy esetleg emailben, akkor jelezd priviben -
#4412 hm, nem megy a letöltés, nem jön ha downloadra kattintok.. na majd otthon biztos jó lesz. -
#4411 hát nekem se volt soha gondom refreshlockkal azóta, amióta a detonatorokban van beépítve...
De ez vhogy lexarta, mintha a win tényleg ki is szállt volna a partiból...
hanggal nem volt gond :))
most el se indul vmiért :P
kösz, kipróba -
#4410 dosbox nem rosz, ha gyors géped van.
ha csak a hanggal van gond, akkor vdmsound is elég lehet.
frissításre XP alatt RefreshLock!
csak ne feledd Enabled-re állítani.
Minden kártyával müxik, alapból megtalálja a beállításokat.
Már használom vagy 1 éve eddig semmi baj nem volt vele. -
#4409 Hali!
Amióta új gépem van, nem megy a Settlers 2 a gépemen, grrr... XP alatt..
ill. előtte a másikon ment XP alatt, DE: mindenképpen 60 HZen futtatta a genya, hiába volt a vidkarin beállítva 100 hz, mintha meg se hallaná (ugyanez volt a felbontás változtatáson is, irreális Khzre tette, ha 800*600ra tettem (pláne ha 1024*786)...
A DOSBOX ezekre megoldás? vagy mit tudtok ajánlani? -
#4408 emule, vagy torrent.
-
Danton #4407 csá, az age of empires 1-et hol tudnám letölteni?
előre is thx
-
#4406 Köszi mindenkinek!:) -
#4405 először is 0.63 beújít.
amúgy dos parancsok müxenek. minde egyébhez meg ott a
"help" meg az "intro" parancsok.
dosbox.conf-ban pedig: core=dynamic
a ciklust meg procitól függőek kb 20-30000-re tedd...
-
sbob #4404 Segítséget kért, nem félrevezetést... -
sbob #4403 Semmit... mit csináltál?
Ez 0.57-es DOSBox? Az kb 3 évvel korábbi verzió, most már 0.63 van ha jól emlékszem. 0.57-tel mk3 nem is fog menni...
Másrészt hiányzik a DOSBox fájlai közül a dosbox.conf. Nemtom hogy lehet, hisz install felrak mindent...
Azt a SET BLASTER-es ökörséget pedig felejtsd el, egy autoexec-ben télleg meg lehet így hívni egy Sound Blastert, de ez a DOSBox. Van egy konfig fájl néki, a dosbox.conf amely hiányzik nálad, és ott vannak benn a CPU, RAM, vid.kártya, hangkari stb beállítások... és csak elindítod...
Pontosabban akkor se lesz semmi, mert vagy a dosbox.exe után írva indítod az mk3-at, vagy a konfig fájl végében lévő autoexec részben meghívsz egy könyvtárat amibe belepakolod a dos-os gammákat. Mount-tal hívjuk meg a cuccokat... de nem is tom minek pofázok ennyit, inkább itt egy linkecske a DOSBox-ról:
http://dosgames.abkant3000.hu/dosbox.htm