Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Tudom, hogy a Lukas Arc nem nagyon szereti, ha fent vannak a gammái a neten, ezért hát félve kérdezem, hogy nem tud vki Majom Sziget 1,2 -t ISOban? Ezek még nagyon hiányzanak ... 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

BBird
Nekem olyat csinál, hogy gondol egyet, és nem tölti be az oldalakat 3-4-5 percig. Aztán kimegyek mosogatni, vagy valami. Visszajövök és minden ok. Nagy ritkán nem tölt be képeket, csak gondolkozik...
PiszkosFred
Ezért írtam hogy eleinte "szöveges" vagy "karakteres" (vagy hogy hívják ezeket pontosan) volt ;] Talan az 5 rész volt már 2d, de ez csak egy tipp, majd a guruk kijavítanak - én sajnos nem emléxem.

OFF
Modemmel nekem a megszakadás megszokott tény, fõleg mostanság axeleroval nyûglõdik. De heti 3-4 alkalmat kibírok. Viszont egyre nehezebben csatlakozik fel.
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
/off

nektek is meg-megszakad a net? nekem már egy hete csinálja, és állítólag a matáv szerverekkel van baj

/on

ollie
az, izometrikus, de csak sokadik résztõl kezdve

[Jakuza]
Elso eredeti jatekom az 5. resze volt, az is meg Amiga 500ra. 😛
Diszdoboz, ket floppy, "szovetterkep",kezikonyv.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EqUiNoX
Jaja, és a sorozatból asszem ez két rész volt csak FPS nézetû, a hagyományos részek izometrikus rpgk voltak (vagy minek hívják a látszólag 3d de sima 2d megjelenítést) ;] (illetve a nagyon elsõ részek "szövegesek" )

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

[Jakuza]
Javitom, mert az az 1/29 😛

Mondjuk a 2/29 se nehezebb.
Valoban 2 reszes RPG, az egyik kedvencem volt anno.
Bar eleg sokan nem ismertek, inkabb a 9 reszes sorozat reszere koncentraltak az emberek.
Amugy van Online MMOPRG is a jatekbol, pontosabban 2 fele egy a sajat vilagaban es egy feudalis Japan vilagban jatszodo. Remelem igy mar rajossz. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EqUiNoX
Az az elsõ 29es. A ninják utolsóját meg merem kockáztatni hogy tudta egybõl, el is süllyedne szégyenében ha nem;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

[Jakuza]
29 nem ment ? Pedig a shuriken egy tipikus japan fegyver 😛

Néha nem tudom, hogy komolyan nem mentek, vagy csak szórakozol... 😄D
2/11
Ez szívatós, az elsõ rész a háromból. 1994, 1997, 2001. Logikai játék.

2/29
Talán próbáld meg csak az elsõ szót beírni, vagy ha az nem elég az elsõ kettõt. Az alcímmel ne erõlködj. Két részes RPG játék. Mindenki ismeri...

Mér lenne gond? Megcsináltam.

BBird
Az elsõben, amit nem tudtál... én csak az utolsót nem tudtam, pedig rohadt ismerõs. :-)

Második: 11, 29-re volt pár tippem, s egyiket sem fogadta el, többi ment.
... 31-re nincs megoldásod? Pedig annyira jellgeztes szerintem. :-)
BBird
Nem biztos... lehet én olvastam félre. Lényeg, hogy ott valaki idegen nyelven nagyon gizdázott, hogy már van más old games quiz. :-)
Ja igen sbob: oldaladon fórumba írtam, hogy szeretnék egy linkcserét megint. :-) Nem lenne túl nagy gond? :-)
hehe.. a stratégiai játékok nem az erõsséged... 😄
nem baj! szerintem marha jól nyomod, szerintem sokan örülnének itt ha azok hiányoznának nekik mint neked... 😄

Hmm... lehet, én a magyarosnál olvastam, hogy beszóltak neki, hogy a mobyról "lopta" az összes képet.
És akkor nézegettem meg jobban a dolgot, és láttam. És mivel az egyik amásik folytatásának van kikiáltva, még a fórumjukban is, így gondoltam ugyanaz. De hát valszeg akkor tévedtem...

Nah, a quiz-ek:

az elsõ (második nekifutásra) 34. (a 8,9,16,18,24,36 nem megy)
a második (elsõre) 30. (2,4,11,15,21,29,31,32,39,40 nem megy, pedig jó párra van tippem, mégsem fogadja el)

Hajrá a többieknek!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

BBird
Én csak annyit tudtam, hogy az egyiket magyar srác dobta össze, asszem a könnyebbet. Ezután valahol olvastam, hogy egy másik srác beszólt neki angolul, hogy õ már csinált egyet, s nem érti minek kellett... vagy valami ilyesmit vettem ki. Régen néztem, meg angolom sem a legjobb. :-)
grizzly21
25/16 latt végül, de én csak 17 vagyok😛

25 / 18 elsõre. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Igen néhol vannak problémák, ezért ki kell írni rendesen ha nem fogadja el. A Zak-ból emlékszem anno 4 féle verzióm is volt a címre...

Az elsõ csoport roppant egyszerû... a második mai gyerekeknek nem való szerintem... egyébként meg 100% mindkettõ...
Tudtátok hogy egy magyar srác dobta ezeket össze?
Hála neki! <#worship> Roppant jó szórakozás szerintem.

BBird
Jó kis +18-as játék, az egyik screenshotot tekintve. Köszi infót! :-)
[Jakuza]
http://www.a-for-adventure.com/gamereview.php?id=412

Itt van meg egypar kep is.
Osszefoglalva ahogy nezem ez egy digizett kalandjatek. 😛

BBird
Én ennyit.
Reméltem, hogy valaki személyesen ismeri a drágaságot. Azért köszi az utána járást! :-)
[Jakuza]
Ennyit talaltam rola. 😛

An interactive FMV adventure that is played out in the New York of 2040. Brutal killings remniscient of Jack the Ripper soon get personal and you, crime reporter Jack Quinlan, must solve the mystery.

BBird
The Ripper-t ismeri valaki? Szeretem a Sci-fi kalandokat, de errõl még sosem hallottam. Frenchen most 6CD-s van fenn. 1996-os, Take2 termék.
Ennél többet valaki tudna gépelni nekem? :-))
BBird
Most néztem a teljes cím kiírásával, és elfogadta. :-)
BBird

Erre írtad a Zak-t? Nekem erre nem fogadta be. Lehet nem is az? ;-)
Az elsõ 29, a zak mckrakken-t nem akarja bevenni, bárhogy írom 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

van egy pár, amit így ennyi képbõl nem vágok, pedig valszeg próbáltam anno. mindegye, nekiugrok még párszor 😛
Lord Myn
Nekem 30 és 26. Hiába, rég volt...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Istencsászár
Phantasmagoria az kegyetlen állat mind az 1 mind a 2

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BBird
A másik sajna elég gyér, az csak 22. :-(
BBird
Mármint leteszteltem. :-)
BBird
Nekem csak 35, most újra letesztelem az elsõt.
ehh, nekem csak 9 😊
grizzly21
viszont a duke 3d-t nem látom

grizzly21
tök jó elsõre az elsõ linknél 12 van meg, még kutakodom...

BBird
Azaz. :-)
Az a 6cds móka nem?Elég brutál mennyiségü volt 10 éve mikor megjelent 😊

BBird
Még egy kis apróság, fõleg a régi játékok szerelmeseinek:
A PC Life hamarosan új rovatot indít, ahol régi játékokról kerül fel cikk és néhány esetben remélhetõleg végigjátszás is.
A lavina a Gabriel Knight 2-vel indult el. :-)

Mi a véleményetek?

BBird
Nem tudom, hogy volt-e már, de azért aki unatkozik, egy kis kvíz:
Kvíz kérdések 1.
Kvíz kérdések 2.
Igen ez egy kieg lemeznél elég bajos...

Azér javaslom olvassátok már el mit írtam, meg is linkeltem nektek.
Carmageddon megy... csak ki kell tisztítani az isot a szemetüktõl...

BBird
Virtuális meghajtóra "küldöd" az iso-t, és akkor nem is kell kiírni CD-re. Én Alcohol-t használok erre a feladatra, de sokan Daemon-t. :-)
Carmageddonnal mi bajod volt?

Waterhorse
Virtual Daemon-t használok erre. Sztem ha démonban mûködik akkor kíírás után is fog cd-n. Eddig nem volt olyan sok ami nem ment, egy két rip, és az iso-kból a Carmageddon, de ez is kiderült már virtuálisban.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Én szerettem, de ott csak a shareware verzió van fenn...

mi ez a virtuális marhaság? 😊

Közben rájöttem, szóval a Bloodra megy rá ez a Plasma Pack, és ekkor felajánlja hogy konvertálja a régi cfg fájlt. Ott a probléma...tehát legjobb újrarakni az egészet, és nem indítani be a sima Bloodot, hanem egybõl feltolni rá ezt a kieget, patchet vagy nem is tom minek hívjam.