Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
OFF
Modemmel nekem a megszakadás megszokott tény, fõleg mostanság axeleroval nyûglõdik. De heti 3-4 alkalmat kibírok. Viszont egyre nehezebben csatlakozik fel.
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nektek is meg-megszakad a net? nekem már egy hete csinálja, és állítólag a matáv szerverekkel van baj
/on
Diszdoboz, ket floppy, "szovetterkep",kezikonyv.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Mondjuk a 2/29 se nehezebb.
Valoban 2 reszes RPG, az egyik kedvencem volt anno.
Bar eleg sokan nem ismertek, inkabb a 9 reszes sorozat reszere koncentraltak az emberek.
Amugy van Online MMOPRG is a jatekbol, pontosabban 2 fele egy a sajat vilagaban es egy feudalis Japan vilagban jatszodo. Remelem igy mar rajossz. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
2/11
Ez szívatós, az elsõ rész a háromból. 1994, 1997, 2001. Logikai játék.
2/29
Talán próbáld meg csak az elsõ szót beírni, vagy ha az nem elég az elsõ kettõt. Az alcímmel ne erõlködj. Két részes RPG játék. Mindenki ismeri...
Második: 11, 29-re volt pár tippem, s egyiket sem fogadta el, többi ment.
... 31-re nincs megoldásod? Pedig annyira jellgeztes szerintem. :-)
Ja igen sbob: oldaladon fórumba írtam, hogy szeretnék egy linkcserét megint. :-) Nem lenne túl nagy gond? :-)
nem baj! szerintem marha jól nyomod, szerintem sokan örülnének itt ha azok hiányoznának nekik mint neked... 😄
És akkor nézegettem meg jobban a dolgot, és láttam. És mivel az egyik amásik folytatásának van kikiáltva, még a fórumjukban is, így gondoltam ugyanaz. De hát valszeg akkor tévedtem...
az elsõ (második nekifutásra) 34. (a 8,9,16,18,24,36 nem megy)
a második (elsõre) 30. (2,4,11,15,21,29,31,32,39,40 nem megy, pedig jó párra van tippem, mégsem fogadja el)
Hajrá a többieknek!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Tudtátok hogy egy magyar srác dobta ezeket össze?
Hála neki! <#worship>#worship> Roppant jó szórakozás szerintem.
Itt van meg egypar kep is.
Osszefoglalva ahogy nezem ez egy digizett kalandjatek. 😛
Reméltem, hogy valaki személyesen ismeri a drágaságot. Azért köszi az utána járást! :-)
An interactive FMV adventure that is played out in the New York of 2040. Brutal killings remniscient of Jack the Ripper soon get personal and you, crime reporter Jack Quinlan, must solve the mystery.
Ennél többet valaki tudna gépelni nekem? :-))
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A PC Life hamarosan új rovatot indít, ahol régi játékokról kerül fel cikk és néhány esetben remélhetõleg végigjátszás is.
A lavina a Gabriel Knight 2-vel indult el. :-)
Mi a véleményetek?
Carmageddon megy... csak ki kell tisztítani az isot a szemetüktõl...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Közben rájöttem, szóval a Bloodra megy rá ez a Plasma Pack, és ekkor felajánlja hogy konvertálja a régi cfg fájlt. Ott a probléma...tehát legjobb újrarakni az egészet, és nem indítani be a sima Bloodot, hanem egybõl feltolni rá ezt a kieget, patchet vagy nem is tom minek hívjam.