8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Fejes021
    az a helyzet hogy jó a végigjátszás, de ha már magyaríxtás is van akkor mér ne játszanám magyarul? Először azt írta ki az install.bat. hogy a főkönyvtárba rakjam. Át raktam oda le is futott egy pillanat alatt, de a játék továbbra is eredeti nyelvű. Ha jól tom van külön cdés és más verzió is. Az a baj hogy ez csak 7 mega volt? Gondolom ez a floppys.
  • Fejes021
    kösz
  • Ombika
    Very Thanks!! :)
  • Danton
    mármint az oldgames.ru-ról:D:D:d
  • takysoft
    Töltsd le a magyarítás, abban vagy egy.
    magyaritasok.hu

én írtam
    a magyarítást is:P
  • Danton
    köszi szépen, csak az a bay, hogy nem tudok letölteni onnan
    Illetve, hogy letudok, csak a fájl amit tölt derék 2 mega...

de az oldalon jelzett méret 40 mb

hogy kell onnan tölteni?

Előre is THX és respekt
  • Fejes021
    valaki tudna nekem linket adni a day of the tentacle végigjátszásához?
  • sbob
    XP kompatibilis verzió gondolom csak vicc akart lenni. DOSBox segít. Bár ha csak a csata nem megy akkor szerintem nem az a gáz.
    Bár bevallom őszintén én imádom a kedves loogoost...
    Nem is szaporítanám a szót, mert jót nem tudok írni róla.
    Szerintem bizonyos fájlok hiánya okozza a játék megszakadását. Ez egy hibás verzió amely nagyon elterjedt volt a neten. Ha kipróbálta volna a játékot felrakás előtt, akkor neki is leesett volna a tantusz...
    Azt is tudom honnan szedte ezt a verziót. :/

Mivel a játékot szerzői jogok miatt nem lehet felrakni (erről az ESA gondoskodik is), ezért elég kevés helyen van fenn. De a már lent linkelt és emlegetett Olg-GAmes.ru például 1 ilyen honlap. A játék mérete (kb 42 mega) cd-ripre enged következtetni, és arra, hogy minden fájl ott lesz.
  • Voltan
    Igaz, nem kimondottan old game, de az Ultima IX-et nem tudjátok honnét lehetne mexerezni?
  • [Jakuza]
    Latogass el ide
  • sundee
    Nekem is kellene kis segitseg MK3 kapcsan. Ugy latom van akinek ment mar :)
    WinXP, teljes MK3 cd image Daemon Tools-al mountolva, melle egy dosbox 0.63.

Na most el is kezdi betolteni a game-t, de aztan aszongya' hogy nincs benn a CD vagy nem csuktam be a meghajto talcajat. Ehhez a gamehez meg crackre sememlekszem, CD ut megvaltoztatasat pedig nem talaltam a konfig fileokban. 5let? Koszonom elore is.
  • Danton
    csácsá, valaki meg tudja mondani nekem, hogy hionnan tudom letölteni a caesar 2-őt?!?!?

A loogoosról leszedtem, megy is a game, de amikor jön a csta akkor nem engedi, hogy lássam a csatamezőt (pedig qrva nagy élmény volt:D:D) kidob az asztalra

Honnan tudom leszedni, van xp kompatibilis verziója???

ELŐRE is THX mindenkinek
  • BBird
    Nem ismertem, de most már igen, és nagyon örülök neki! Végre megtaláltam az Outlaws kávbój FPS-t. :-)
    Köszönet érte Neked!
  • sbob
    Nem tudom nekem állandóan "404 Not found" hibával elszáll. Pedig az Alienst le akartam húzni... de lehet később menni fog.

Amúgy ha már adventures, én ezt az oldalat preferálom:
    The Abandoned Gamesroom

Ha már mindenki ismerte akkor bocs...
  • BBird
    Esetleg valaki szokott játszani régi dos játékokkal dosbox for ppc -n keresztül pda -n? Vagy van rá egy jobb emulator, mint a dosbox?
    Néztem, hogy psp-re is van már. Csak azt nem tudom, hogy azon mennyire szaggatnak a játékok, mert a ppc-n pl vmelyik kütyün eléggé beszaggatott még egy sima prehistorik 1 is. :-(
  • BBird
    sbob barátunk oldalán olvashatsz egy faq-t róla: http://dosgames.abkant3000.hu
  • Ombika
    Vki tudna segiteni ,mert dosboxot nemtudom beuzemelni!! :S
  • takysoft
    elsőre nem rosz, de nem is egy frenchkiss féle oldal....
    könyörgöm, hogy kerül az adventure kategóriába a "hearth of darkness", vagy a flashback?

ezek még ok, de a Crusader: No Regret? ez már igazán fáj..
    a Blade Runnert épp nem sikerült leszedni Frenchkissről, szal jól jött az oldal amúgy..

a Babelfish dolog nalam nem ment, talan kesöbbb...

kösz az oldalt, elleszek én még arrafele..
  • PiszkosFred
    "jutott SZMbe"

Ez fájt... ;]
  • ZsZso
    Ja, és aki angolul szeretné böngészni az oldalt, annak itt a link
  • ZsZso
    Old-Games.ru
    Figyelemre méltó oldal. Minden fent van amit kilinkeltek az oldalra, csak tetű lassan mászik lefele. Ez viszont mit sem számít ilyen játékoknál, hisz ezek úgy is közel 10 évesek, ezek után egy pár nap már meg se kottyan ;).
    A sebességtől eltekintve a megboldogult French-Kiss jutott SZMbe, ugyanis ez a site is el van látva ISOkkal rendesen.

Jó Nosztalgiázást!

(furcsa mód a quest menüpont alatt találtam meg a kalandjátékokat. elég sok van belőle)
  • Ombika
    De nemtudom leszedni franc vigye el ekkora lama vagyok!!! :(
  • sbob
    bocsi, szóval DOSBox itten van...
  • sbob
    Fenn a kép alatt van valami ilyesmi kiírva:
    "Ha keresel valamit, először itt tedd: [URL=http://www.the-underdogs.org/]Underdogs portál[/URL"

És szerezz be hozzájuk DOSBoxot is.
  • Ombika
    udv!!

Cannon Folder 1,2 nemtudjatok honnet tudnam megszerezni?
  • ollie
    Ez egy komplett C64 emulátor Javaban, elméletileg bármit tud futtatni.
  • BBird
    C-64 top játékok, java -n, neten játszható verzióban.
  • BBird
    Eddig nem tudtam, vagy csak nem figyeltem fel rá, de ingyenes a One Must Fall 2097:
    http://robyrt.coolserver.net/omf2097.html
  • cleric
    Na megszereztem a Roller Coaster Tycoon-t. Csak hogy kerek legyen a történet megjegyzem, hogy megy XP alatt a mentés/töltés, egy RCT-US.EXE nevű update kell hozzá, ami lecserél pár dolgot. Nekem legalábbis megy.
  • dronkZero
    Most jut eszembe, van egy egész jó kis Q1 CD-m. Összeszedtem rá mindenféle cuccot. Alap, 2 kieg, Malice, vagy 3-4 féle bot, +100 multis pálya... De a legjobb, egy 8megás herélt alapQ. Csak a multis pályák, hangok, játékosmodellek maradtak benne, a single rész ki lett nyesve. Lehet, hogy el is küldöm ímélen melóhelyre... :))

GLQuake: google esetleg?
  • takysoft
    nem mission imp, hanem imp mission...:]
    asszem
  • cleric
    Ezt a hibát tényleg láttam. Valahonnan le lehet tölteni? Köszi.
  • MrTressy
    sztm a connectix féle 5.1es vpct nem lehet überelni...
  • Rip
    Glquake pofás megoldás lehet.
  • fadi
    Virtua Fighter 4 az leszedhető vhonnan?
  • DonnieBrasco
    Dosbox a te barátod

DB
  • Fejes021
    egyébként valaki tudja hogy mit kell csinálni a quake 1 el hogy induljon,
    mert leszedtem a http://retrogames.intranet.hu ról és csak fekete képernyő.
    Kell valami progi hozzá? Please
  • Fejes021
    megy xp alatt, nem rég én is előszedtem, csak visszatölteni nem szeretei a mentett állást.
  • cleric
    Nem jó hír... Unokaöcsém látta a kishaverék notebookján ezt a cuccost. Mivel a noti gyengus, ezért gondoltam, hogy az első részről van szó. Lehet, hogy a másodikról? Mekkora ezeknek a gépigénye? Ja és a notebook-on XP futott.
  • dinomano
    sziasztok!
    En is nagy oldgames vagyok, van 1-2 megaüberatomjo gém, amit ma is szivesen elöszedek régiek közül; pl. durvanagy gém volt anno SNES-re az EVO + Genesis-re a Golden Axe3, sonic2... :-) Anno a G.AXE3-at millioszor kinyomtam, volt oylan, h. 4X egymas utan; kb. 4ora folyamatos gémmel... :-D
    ANno C64-eztem sokat(Mission Imp., BATMAN, Terminator2), +of course AMIGA (M.Impossible 2025, Lemmings, Ruf and Thumble, Alfred Chicken...)...Majd kis 386-os korszak jött... :-D (Tie-fighter stb...)
    Ujabban PS1-ezek rengeteget(most már vegulis az is retrogaming; igaz annyi különbseggel, h. a jatekelmeny nem retro, elvegre az volt a legnagyobb ugras jatekmenetileg (ujabb, "cinematic" gémek...) + alapban az egyik elsö gép, "ami 2D-böl ugrott át 3D-be"...