3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
szerintem is hülyeség ide polityikát írni...
vannak gazdag magyar érdekcsoportok is, vagy oroszok..
unom már hogy mindig a zsidókra húzzák a vizes lepedőt(((( -
Vlala #3137 Politika... nem kellett volna.
-
erre nincs mit mondani
-
sebaj, mert sztem szép volt... -
steweee #3134 ja, mielőtt vki rámfogná hogy egy antiszemita, zsidózós szélsőjobbos populista fasiszta náci vagyok , közlöm hogy a legjobb barátaim között van s.g téglagyáros, m.a hírlapterjesztő vállalkozó (régiós szinten nagy, nem ő az újságkihordófiú), s.t és s.e miskolc első tíz leggazdagabb emberei, és m.v szdsz-es művésznő, akinek udvarolgatok. szóval a probléma leginkább az, hogy ezek a bizonyos érdekcsoportok kirabolják az országot saját zsebere, és nemzetközi politikai érdekektől vezérelve. ÉRDEKBŐL. és ezzel elég nehezen tudok azonosulni mint bérből és fizetésből, tehát tisztességes munkából élő magyar állampolgár. és egy magyar állampolgár nemzetiségétől függetlenül el kellene hogy ítélje ezt az országromboló tevékenységet ami jelnenleg is folyik, mert ez a mi kárunkra megy, amivel nem KELL, és nem SZABAD egyetérteni. a főbohóc az ország élén a miniszterelnökünk, akit egyébként marionettbábuként raktak oda az IGAZI hatalommal rendelkező emberek, ő meg úgyis szeret kioktatni meg szerepelni.
bocs az offért, kikívánkozott. sajnos
-
steweee #3133 hát akkor elárulom azt a bizonyos összekötő kapcsot, hogy egy középeurópai ország miért is nyal az usának, aki tudja érti, aki nem tudja tagadja, de akkor is így van :
izrael.
csak mert nem akarok zsidózni, mert az elítélendő dolog. és nem is az etnikai hovatartozás a lényeges, hanem a gazdasági-politikai érdekközösségi összefonódás. a jelenlegi hatalom is KIZÁRÓLAG ezen emberekből és érdekcsoportjaikból épül fel. ld: miniszterelnökkel az élen. bár sokan ezt sem tudják -
itt is, csak itt nincs olyan bíróság, ami az ügyvédet meghallgatja.
itt a b*zi szagértők a királyok.
gyorstalpalón végzett kiskirályok, akik emberek életét teszik tönkre nap mint nap.
Dögöljön meg az összes, főleg a számítástechnikában. -
Vlala #3131 Ez durva, bár ámerikában mindent bebizonyít egy jó ügyvéd... -
tudatlanka #3130 ez tetszik....:Dtcom és tsainál ezek után nem érdemes netet előfizetni -
Vlala #3129 Hát, a NATO-csatlakozás óta szerintem is kicsit ránk akaszkodtak, de ezt itt? így? -
sztem sem.
Büdös seggnyalói vagyunk egy USA-nak, holott EU tagok vagyunk.
én már semmit sem értek..
:-() -
crx #3127 Mindenki térjen napirendre :D Nem ált meg az élet csak lassult:DD -
tudatlanka #3126 háát amelyiket én ismerem az még nem lehet benne volt a szórásban??? -
szerintem egyáltalán nem -
Vlala #3124 Ez így, ebben a formában kicsit erős, nem? :) -
sok minden megy már, elült a vihar.
a kis buzik kergetnék a c*gány tolvajokat inkább.

-
tudatlanka #3122 De a sorrendet betartja :DDD -
crx #3121 Hi morpheus!
Rég látalak én is. -
Szia! Vagyok én, még a csak percekre is, de be-be nézek mik a hirek errefelé.:) Család, nyár munka.......net..:) -
tudatlanka #3119 Nézem a két felső torrent oldalt igencsak behaltak
Szia Morpheus rég láttalak... -
És egy tegnapi hir: Áll a warez... -
icigyáh, szolgáltatóknál :O
ez azért már durva -
tudatlanka #3116 szép... -
Újabb nagyszerű hírek (2 napos hír) -
Miért?
-
...és még ők csodálkoznk! Vajon ezek mennyi kárt okoznak a felhasználóknak? -
tudatlanka #3112 Ennyire már nem vagyok képbe...kösz -
-
tudatlanka #3110 Ez most friss lenne??? -
tudatlanka #3109 Folytatás... -
tudatlanka #3108 A jó k*****a istenüket -
Cat #3107 pedig igaza van.
(sajnos) -
Vlala #3106 Pfffff, de súlyos vagy... -
hát, tudod, van rendőr ismerősöm, (talán barátom) aki korábban elkéregette a friss cuccaimat, csak úgy köszönömért, közben nagyközségünkben PC klubbot vezetett Önkormányzati megbízási díjért, hálóban tolták a warezt, talán ma is megy a dolog, kérdésemre azt mondta, inkább játszanak a gyerekek, mint betörjenek. Maximálisan egyet értettem. Másnak is így kellene gondolnia.
És cserébe, ingyen a köszönömért megcsináltam a bevallását év végén, de adott egy névjegykártyát, és ha igazoltatnak útközben, a forgalmiban van a kártya.
Higgyjétek el, megéri :-)
pont ma használta ki a nejem.
Ő IS kapott névjegykártyát.
ÍGY működik az ország piciben és nagyban egyaránt. -
bezony, bezony... -
Vlala #3103 Ez nagyon maffiózósan hangzott. :) -
duhosdoki #3102 Nagyon mesze vagyok attól hogy visszaüthessek (lásd felmentés stb.). És éppen ezért a "nem zörög a ..." miatt fogom megtenni, ha megtehetem. Sok-sok év múlva valami nagy okos ne mondja azt rólam: lám-lám biztos csinált valamit, hát milyen szépen örült hogy megúszta. Jogászként eszébe se jutott polgári perben elégtételt venni. Ha ártatlan lett volna biztos megtette volna a kis .... (kedvenc szitokszó ide:)) jogásza.
u.i: a helyi rendőröket nem fogom csesztetni mert ők rendesek voltak (és nem vagyok teljesen hülye, csak félig), az elrendelő rendőrkapitányság a hunyó az én szememben. -
crx #3101 Frank egyet értek én is békében együtt élek a rend öreivel. Nem piszkáljuk egymást:))))))))
Én se öket ök se engem jobb a békés együtt élés:)))))))))))) -
erre írtam én, hogy hagyd a 'csába.....
"nem rezeg a haraszt, ha nem rázza a paraszt..."
:-) -
duhosdoki #3099 Ennél cifrább de teljesen tipikus magyar sztori. X fiatalkorú hülyegyerek az ország túlsó végéből rendelt a fő gyanúsítottól cuccot és újságban (!) hirdetve próbált az így szerzett dolgon hasznot szerezni. Elkapták persze és elővették azt akitől rendelt (nevezzük Y-nak). Bementek a postára és megnézték hogy Y-tól az utóbbi valamennyi időben ki rendelt utánvétellel. Ezeknél házkuti. Így nálam is. Tehát aki mondjuk bélyeget rendelt tőle annál is házkuti. Tekintettel arra, hogy nálam nem találtak semmit és én patyolat tiszta vagyok, ezért morcos lettem. Szerintem utánvétel ténye nem alapozhat meg alkotmányos jogokat ilyen súlyosan sértő cselekményt ebben az esetben. Nem vagyok köteles az utánvételeimről beszámolni vagy bármit bizonyítani. Honnan tudták hogy a minden bizonnyal több száz utánvétel mindegyikénél megalapozott a házkuti? Ezért lenne jó polgári úton perelni, hogy a rend tisztelt őrei tévedés esetén maguk is szívjanak egy kicsit. Esetleg meggondolnák jobban a házkutatás elrendelését, és nem százszámra gyártanák ezeket a határozatokat ilyen piti esetekben mint az enyém.