Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
ez azért már durva
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
(sajnos)
És cserébe, ingyen a köszönömért megcsináltam a bevallását év végén, de adott egy névjegykártyát, és ha igazoltatnak útközben, a forgalmiban van a kártya.
Higgyjétek el, megéri :-)
pont ma használta ki a nejem.
Õ IS kapott névjegykártyát.
ÍGY mûködik az ország piciben és nagyban egyaránt.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
u.i: a helyi rendõröket nem fogom csesztetni mert õk rendesek voltak (és nem vagyok teljesen hülye, csak félig), az elrendelõ rendõrkapitányság a hunyó az én szememben.
Én se öket ök se engem jobb a békés együtt élés:))))))))))))
"nem rezeg a haraszt, ha nem rázza a paraszt..."
:-)
nade csak ugy szuroprobaszerûen épp hozzád ? nem szoltad el magad vhol.. ?
Sztem a lényeget most sem foglalták le.
Amúgy a Kenyeret reklámozta legtöbbet a sok hülye felhasználó, ahol nem kellett volna...
csak linkeltem.!.!.!
ezt egészen pontosan tudom... mondd el az itt ténykedõ kõkemény "warezpatkány" Vérpistikéknek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
aki tud egy kicsit angolul, érdemes megnéznie
http://www.youtube.com/watch?v=m6DBn0BncMk
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
személyes véleményem az hogy ha akarták volna hogy a jelnlegi lakcímedre menjenek ki házkutatni, akkor picike kis utánajárással megtaláltak volna és a jelenlegi lakóhelyeden ugye biztosan lett volna vki kis apróság ellened, ha más nem egy illegális oprendszer, pár kiírt film stb..
úgyhogy könnyen elõfordulhat hogy azért így alakult ahogy, mert magasról leszarják hogy magánszemélynél bármit is találjanak ilyen ügyben, de ha felülrõl jön egy utasítás, vagy egy magánszemélytõl/asvától feljelentés akkor annak hivatalból utána KELL járniuk. így meg a legegyszerûbb, hogy ki is mennek, gyorsan is végeznek meg nem is találnak semmit, nem kell jegyzõkönyvezni meg szarakodni.
én a helyedben inkább megköszönném nekik
<#fejvakaras>#fejvakaras>
és érdekes
bár ha megéri neked utánajárni és utána kihasználni és vmi olyat elérsz vele, amivel meg tudod támadni õket... akkor miért ne...
Hozzám is elért a végzet, tegnap voltak az egyik házamban házkutatást tartani, ahol anyám lakik. Egy több évvel ezelõtti cd rendelés miatt jöttek ki hozzám, a gyerek akitõl rendeltem megõrizte a címemet... (akkor még én is ott laktam)
Anyám azt mondta hogy korrektek voltak a nyomozók, viszont egy dolgot nem értek a házkutatási paranccsal kapcsolatban: anyám nevére (!) jött ki a házkutatási parancs, holott a ház ahol lakik az én tulajdonomban van. A kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e támadni a házkutatás jogosultságát, hiszen anyámnak semmi köze sem a lemezekhez, sem a házhoz (tulajdonilag) csak õ ott lakik.
Akik mindegy mit csinálnak kalozkodnak. az origo szoftwerbázison is van sok sok program és ha valaki kilinkeli akor hu mi lesz :DDDDDDD
Ezek tényleg enyire elmebetegek?
Vagy csak teszik néha menyire sötétségben élnek.:))))))))))))
Jaj nem birom anyira nevetek :))