Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morpheus
És egy tegnapi hir: Áll a warez...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

bertino
icigyáh, szolgáltatóknál :O
ez azért már durva

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szép...

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Frank99
Miért?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

KM
...és még õk csodálkoznk! Vajon ezek mennyi kárt okoznak a felhasználóknak?

Ennyire már nem vagyok képbe...kösz

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

pedig igaza van.

(sajnos)

Pfffff, de súlyos vagy...

Frank99
hát, tudod, van rendõr ismerõsöm, (talán barátom) aki korábban elkéregette a friss cuccaimat, csak úgy köszönömért, közben nagyközségünkben PC klubbot vezetett Önkormányzati megbízási díjért, hálóban tolták a warezt, talán ma is megy a dolog, kérdésemre azt mondta, inkább játszanak a gyerekek, mint betörjenek. Maximálisan egyet értettem. Másnak is így kellene gondolnia.

És cserébe, ingyen a köszönömért megcsináltam a bevallását év végén, de adott egy névjegykártyát, és ha igazoltatnak útközben, a forgalmiban van a kártya.

Higgyjétek el, megéri :-)

pont ma használta ki a nejem.

Õ IS kapott névjegykártyát.

ÍGY mûködik az ország piciben és nagyban egyaránt.

Frank99
bezony, bezony...

Ez nagyon maffiózósan hangzott. :)

Nagyon mesze vagyok attól hogy visszaüthessek (lásd felmentés stb.). És éppen ezért a "nem zörög a ..." miatt fogom megtenni, ha megtehetem. Sok-sok év múlva valami nagy okos ne mondja azt rólam: lám-lám biztos csinált valamit, hát milyen szépen örült hogy megúszta. Jogászként eszébe se jutott polgári perben elégtételt venni. Ha ártatlan lett volna biztos megtette volna a kis .... (kedvenc szitokszó ide:)) jogásza.

u.i: a helyi rendõröket nem fogom csesztetni mert õk rendesek voltak (és nem vagyok teljesen hülye, csak félig), az elrendelõ rendõrkapitányság a hunyó az én szememben.
Frank egyet értek én is békében együtt élek a rend öreivel. Nem piszkáljuk egymást:))))))))
Én se öket ök se engem jobb a békés együtt élés:))))))))))))

Frank99
erre írtam én, hogy hagyd a 'csába.....

"nem rezeg a haraszt, ha nem rázza a paraszt..."

:-)

Ennél cifrább de teljesen tipikus magyar sztori. X fiatalkorú hülyegyerek az ország túlsó végébõl rendelt a fõ gyanúsítottól cuccot és újságban (!) hirdetve próbált az így szerzett dolgon hasznot szerezni. Elkapták persze és elõvették azt akitõl rendelt (nevezzük Y-nak). Bementek a postára és megnézték hogy Y-tól az utóbbi valamennyi idõben ki rendelt utánvétellel. Ezeknél házkuti. Így nálam is. Tehát aki mondjuk bélyeget rendelt tõle annál is házkuti. Tekintettel arra, hogy nálam nem találtak semmit és én patyolat tiszta vagyok, ezért morcos lettem. Szerintem utánvétel ténye nem alapozhat meg alkotmányos jogokat ilyen súlyosan sértõ cselekményt ebben az esetben. Nem vagyok köteles az utánvételeimrõl beszámolni vagy bármit bizonyítani. Honnan tudták hogy a minden bizonnyal több száz utánvétel mindegyikénél megalapozott a házkuti? Ezért lenne jó polgári úton perelni, hogy a rend tisztelt õrei tévedés esetén maguk is szívjanak egy kicsit. Esetleg meggondolnák jobban a házkutatás elrendelését, és nem százszámra gyártanák ezeket a határozatokat ilyen piti esetekben mint az enyém.
Akkor a szokásos felállás, elkaptak egy postázót, aki "együttmûködése jeleként" azonnal feldobott mindenkit, akinek postázott.

Bocs már vagy egy éve írtam le. Szóval postai utánvétel ténye alapján jöttek hozzám. Semmit sem találtak amiért eredetileg jöttek (cd vagy dvd). Egyébként a helyi rendõrség velem tényleg rendes volt, semmiféle bagatelizálás nem volt hogy nyugodtan valljak be mindent ez semmiség. Valószínûleg várok még egy évet aztán rákérdezek, hogy tart e még a nyomozást vagy mi van (2 év alatt végezniük kell ha nem hosszabbították meg ha jól tudom, és biztos nem nálam kezdték). Ha véletlenül (és nem bizonyíték hanem esetemben bûncselekmény hiányában) felmentenek akkor polgári pert indítok állam bácsi ellen. De hol van az még, plusz idõm sincs rá úgyhogy az ügyvédem engedem majd rá az ügyre. Ha lesz valami és érdekel valakit beszámolok itt.
bertino
jah, hát ha így ment a dolog, nincs min csodálkozni...

"CD-írást, másolást vállalok, ugyanitt letöltött játékok olcsón, név, cím." :)

bertino
hûh...

nade csak ugy szuroprobaszerûen épp hozzád ? nem szoltad el magad vhol.. ?

Házkutatási határozat alapján. Minden adathordozó lefoglalása volt benne...
Kenyeret a rendörök max a boltban vehetnek :DDD LOL nagyon az egész :DDD

Frank99
a Kenyeret már többször el próbálták kapni, kevés sikerrel.
Sztem a lényeget most sem foglalták le.

Amúgy a Kenyeret reklámozta legtöbbet a sok hülye felhasználó, ahol nem kellett volna...

Itt az újabb csökött emberke, aki publikus topicot nyit a warezoldalának. Nem tanulnak...

Ja, nem Neked mondtam, csak a Te hozzászólásodban linkeltekre reagáltam. :)

fifi
és ezt miért nekem mondod: :)
csak linkeltem.!.!.!
ezt egészen pontosan tudom... mondd el az itt ténykedõ kõkemény "warezpatkány" Vérpistikéknek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ez nem hi, hanem ha. Sõt, hahaha. Itt, az SG-n is reklámoztak warezsite-ot, ehhez nem kell szervert törni, kódolni, cryptelni... elég, ha egy szoftverrendõr lánynévvel megkérdezi, hogy honnan tudna letölteni valami jó játékot, ha nem hivatalosan is, de privátban biztos mennek hozzá a linkek... elég, ha megnézi és lementeget ezt-azt, máris a kjezében van a bizonyíték, ami alapján nemcsak a szervert, az üzemeltetõt is elvihetik. Úgyhogy óvatosan a warez kérdésekre adott válaszokkal!

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Frank99
1-2 hónap.

bertino
mi alapján vitték el ?

Tapasztaltabb emberektõl kérdeznék. Meddig tartott nálatok amíg a tisztelt közeg a házkutatás/kihallgatás után a következõ lépést megtette? Nálam még múlt májusban volt házkuti, amit minden szinten megtámadtam (picurka eredménnyel...). Azóta se kép se hang.... Mondjuk 0 cd vagy dvd lett lefoglalva de elvitték az asszony gépébõl a winyót (eé gépem szerencsére nem volt otthon).
piratebay botrány a svéd tévében
aki tud egy kicsit angolul, érdemes megnéznie

http://www.youtube.com/watch?v=m6DBn0BncMk

PíszLávJuniti
így kéne máshol is kiállni egy oldalért :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nem sértésnek szánom, ne úgy értsd, de hadd kutassák csak át a mama lakását, legalább sergíthetnek a "fess fiatzalemberek" takarítani is. :)

jogállamban meg lehet bármit tenni. ezt is. de minek ? úgysem találtak semmit, ugye? akkor meg felesleges hercehurca. és lehet csak véletlen tévedésbõl adódik hogy a korábbi lakcímedhez a mamád nevét tüntették fel mint a házkutatás alanyát. egyébként a parancs lakcímre szól, tök mindegy kinek a tulajdona, akár lehet hajléktalanszálló is az épület, a lényeg a keresett személy illetve a feltételezett cselekményhez bizonyítékul felhasználható tárgyak megtalálásra kerüljenek, a bejelentett lakcím a fontos illetve a feltételezett tartózkodási hely esetleg

személyes véleményem az hogy ha akarták volna hogy a jelnlegi lakcímedre menjenek ki házkutatni, akkor picike kis utánajárással megtaláltak volna és a jelenlegi lakóhelyeden ugye biztosan lett volna vki kis apróság ellened, ha más nem egy illegális oprendszer, pár kiírt film stb..

úgyhogy könnyen elõfordulhat hogy azért így alakult ahogy, mert magasról leszarják hogy magánszemélynél bármit is találjanak ilyen ügyben, de ha felülrõl jön egy utasítás, vagy egy magánszemélytõl/asvától feljelentés akkor annak hivatalból utána KELL járniuk. így meg a legegyszerûbb, hogy ki is mennek, gyorsan is végeznek meg nem is találnak semmit, nem kell jegyzõkönyvezni meg szarakodni.

én a helyedben inkább megköszönném nekik

Frank99
én nem játszanék a tûzzel, nem biztos, hogy megéri benzint önteni a parázsra...

<#fejvakaras>

bertino
necces
és érdekes
bár ha megéri neked utánajárni és utána kihasználni és vmi olyat elérsz vele, amivel meg tudod támadni õket... akkor miért ne...

Sziasztok!

Hozzám is elért a végzet, tegnap voltak az egyik házamban házkutatást tartani, ahol anyám lakik. Egy több évvel ezelõtti cd rendelés miatt jöttek ki hozzám, a gyerek akitõl rendeltem megõrizte a címemet... (akkor még én is ott laktam)
Anyám azt mondta hogy korrektek voltak a nyomozók, viszont egy dolgot nem értek a házkutatási paranccsal kapcsolatban: anyám nevére (!) jött ki a házkutatási parancs, holott a ház ahol lakik az én tulajdonomban van. A kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e támadni a házkutatás jogosultságát, hiszen anyámnak semmi köze sem a lemezekhez, sem a házhoz (tulajdonilag) csak õ ott lakik.
bertino
no comment... :(

A Pirate Bay bezárásáról vélemények?

Ez egy hmm most mi van már a sok sok linkért is bevarnák az embert még ha lehet nem is megy a link hi hi hi mindegy nekik csak botrány legyen hogy találtunk kaloz embereket :DDDDDDDDDDD
Akik mindegy mit csinálnak kalozkodnak. az origo szoftwerbázison is van sok sok program és ha valaki kilinkeli akor hu mi lesz :DDDDDDD
Ezek tényleg enyire elmebetegek?
Vagy csak teszik néha menyire sötétségben élnek.:))))))))))))
Jaj nem birom anyira nevetek :))