3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
engem a jogdíj idegesít mocskosul, fater digitálisan rögzíti a műtéteket memkártya-->cd ezért miért kell fizetnie jogdíjat? a qrva anyát annak akát annak aki ezt kitalálta -
Vlala #1855 ebben igazuk van, hogy nem elég egyértelmű, mit szabad és mit nem... -
Saját jogaikért küzdenek a hazai fájlcserélők -
én megpróbálnám Firmware frissítéssel, hátha az SP2 a bűnös.
ha nem az, sztem rossza lesz az íród.
amúgy xarért-hugyért adják az új írókat, ha sokat írsz, megéri egy jó íróba befektetni. -
Vlala #1852 elmondása alapján más image - dzsel is ezt művelte neki. :-( -
crx #1851 Probálj mást is írni hátha az iso val van valami. Ha a töbivel is ez akor szobajöhet az op rencer esetleg az íro progi.A wégén az író. -
Nem mondasz hülyeséget...
Az tény hogy nem frissítettem le WinUpdate-el a cuccost,de megteszem melo után..
Ez is egy lehetőség,csak mert nem igazán cserélnek ki garanciában egy 3 éves írót :) -
Vlala #1849 Nem lehet, ogy eddig volt SP1 (2) - d, mostanio újratelepítésnél viszont nem tetted fel? Azt kétlem, hogy a virnyák rámászott volna az íródra... -
én majdnem igy járatmnemrég.
1 hónapos samsung írom sima zene-cd irasa kozben kilokte,hogy rossza lemez, aztan mindennel ezt csinalta utana.
kicserélték, azóta jó.
-
Valaki nem tudja,mi lehet a baj a DVD írómmal?
Tegnap este ujratelepítettem a Vinfos XP-t (vírusos volt a masina),minden frankón visszament,beállította magát az író,de mikor elkezdtem lemezt pörkölni,akkor 4(!) darab lemezt barmolt el majdnem ugyanott...
Két progival is próbáltam,mind a kettő írási hibával dobja vissza a lemezeket...
Kicsit ki van a tököm már a dologgal,eddig semmi baj nem volt vele...
Lehet hogy valami config vagy firmware baja lenne? -
Vlala #1846 " legalább egy levelet dobhatnának, hogy SORRY!"
Ne aggódj, nem fognak. Addig vagy barát, amíg tejelsz, ez minden üzletágban így van, miután letejeltél, le se szúrnak. -
Lantee #1845 Köszi a választ, de szerintem itt más a helyzet.
Nem vagyok kezdő a "szakmában", eddig több helyen is tag voltam, de most gondoltam, megnézek egy újabbat.
Mivel elég komolynak tűnt, és amíg működött, jó is volt, fel sem merült bennem, hogy valami gáz lehet. De ha le is buktak, vagy gáz van a géppel, vagy akármi, legalább egy levelet dobhatnának, hogy SORRY!
Na mindegy, csak gondoltam hátha valaki szintén érintett eme szerver ügyében. -
ez a f*szkalap minden topicban ezt csinálja.
sztem egy nyálgép aswa-s, vagy buzi zsaru, esetleg egy k*cs*g artisjusos.
jobb esetben egyszerűen egy majom... -
Vlala #1843 Egyemberként. (értsd: 3 / 3 = 1 ember :-) ) -
gondolom az ilyen emberek mint te, álltak be boldogan és lelkesedésből III/III-asnak -
Vlala #1841 [kárörvendő] -
Vlala #1840 lekapcsolták őket, pénz úszott, tanulópénznek elmegy. -
tudatlanka #1839 Ja ha esetleg segít elgondolkodni..... -
tudatlanka #1838 Hát az ilyen kérdésre nem nagyon fogy választ kapni különösen igy nyiltan.Könyveld el hogy elbuktad. -
Lantee #1837 Hali!
Nem tudja valaki, mi a helyzet egy bizonyos FTP-vel...(M4X...S)
Három hete fizettem elő, de már aznap sem ment. Jött egy levél, hogy új IP van, meg bocsi...de az is leállt egy pár óra után. Érdeklődtem mailben, de még válaszra sem méltatnak már egy hete. -
én egyet tudok Sarkadon, de az nem volt híradóban... -
crx #1835 Végül is erre megy ki a játék hogy elvisznek x számu winyot azt tök üresek:) Már a 4. Winyonál tartok. Tök franko. -
tudatlanka #1834 Mi volt ez a legutobbi dvd másolós bukta?Vmelyik körzeti hiradóban volt róla szó nem látta valaki?Állitólag elég rendesen bukott a csóka.... -
lehet, de akkor ugrott a bizonyíték.... -
ez még nekem is új volt.
hiába a manualt ritkán olvasom végig :-)) -
crx #1831 Köszönök mindent. -
tomo #1830 erdemes elolvasni a manual 15. oldalat "traveller mode" (meg az egesz manulat igazabol) -
tomo #1829 TrueCrypt.exe,truecrypt.sys. ezt a 2 file kell az usb kulcsra masolni. (ezek a kitomoritett setup files konyvtarban vannak.) -
crx #1828 Saját maga cssinálja meg az exe ét dll-t vagy te kel csak simán átmásold? -
tomo #1827 legujabb truecrypt pl azt is tudja, hoyg telepiteni sem kell, csak egy exet es egy dllt kell pl egy usb kulcsra masolni, es igy is be tudja kapcsolni a titkositott vinyot. szal a legal gepeden meg truecrypt sem kell legyen, meg kevesebb nyom. -
akos #1826 Elvész minden adat. -
újra partícionáláskor mi történik? -
crx #1824 Egy privát kérdés szerinted a szakértő hamár oda kerülne hozzá boszubol megformatálná? Vagy akkor én felebezhetnék hogy amiket elvitek tőlem winyok nem voltak még particonálva sem. Vagy viszadnák bocs tévedtünk fizetük az általunk okozott kárt.Ugyan ez biztos nem lesz soha.:( -
nem is láttam a kérdésedet, úgy válaszoltam :-)) -
nekem november óta müxik a 2. számú vincsimen, és azóta újraraktama windowst, és gond nélkül látta a friss windowsra telepített Truecrpyt a régi titkosított wincsit, magyarul a windows NEM tárol erről a wincsiről semmit sem.
bárhova viheted, ahol a Truecrypt telepítve van, a jelszó ismeretében bárhol kinyitod.
javaslok azért egy hosszú jelszót, nekem 18 karakteres a biztonság kedvéért, van kis, nagybetű, spec. karakter.
Törögesse csak, aki ráér, mag egyáltalán rájön, hogy a wincsit miért nem látja????? ugyanis sem windows alatt, sem pedig dos alatt nem látszik semmi, és a xp FIXBOOT és FIXMBR parancsa sem hozott belőle vissza semit, tehát nem OTT van titkosítva.
Korábban így jártam egy induláskor jelszót kérő windowsal, hogy egy fixboot és fixmbr parancssal visszahoztam az eredeti boot-szektort, így semmi értelme az induláskor bootoló wincsinak...
-
crx #1821 Még egy kérdés ha ujratelepitem az xp ét és ujra teszem a TrueCrypt akkor amit elöte megcsináltam winyot azt ugyan ugy fel fogja ismerni? A kodot beütve természetesen? -
crx #1820 Olvastam a másik topikban hogy elég jo. Meggyözött. Van munka de a hétvégét rászánom erre akorr hétfötöl no para. Egy Xp vel elkapnak röhely tárgya lesz még a rendőrségen is:)) Persze azt az xp telepítem amit a haverom megvett azt akor kölcsönkérem töle mintha én vetem volna. A Töbi winyo meg tök üres. -
a TrueCrypt nem tudja a bootoló vincsit titkosítani.
magyarul arra jó, ha a másik vincsiden tárolod a kevésbé lagális dolgokat, a telepitett oprencer jogtiszta, és nincs rajta telepített illegális dolog... -
crx #1818 Merre találom? -
crx #1817 Mondjuk lehet hogy maradok ennél a truecryptnél mert holt egyszerü.