3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
ügyes vagy
nézz be a titkosításról szóló topikba, van annak ingyenes alternatívája is -
crx #1815 Most halotam egy ijen nevü programrol ez álitolag már a gép indulásánál jelszozik SafeGuard Easy 4.10 Csak honnét tudnám megszerezni? A demot már leszedtem.:)) -
T r u e C r y p t
Free open-source disk encryption for Windows XP/2000/2003
www.truecrypt.com
-
ha elrejted a partíciót (és a betűjeleket is ügyesen elrendezed), akkor nem tűnik fel, max. azt észreveheti, hogy kevesebb a hely, ha a partíciók méretét összeadja (esetleg a bootcd-vel indít, akkor látja, hogy kihasználatlan tárterület, de lehet linuxnak is hazudni) :)
csak nehogy formázza, mert akkor minden veszik (nekem ezért is van rejtve)
ha rájön hogy mi ez, és a truecryptet is elindítja (ha véletlenül fennmaradt), a jelszü nélkül akkor sem tud vele mit kezdeni (hacsak nem volt beállítva az auto-mount, akkor sucks...) -
crx #1812 Betettem egy másik gépbe de ot se látja a Win. Kérdés ez létezik linux alatt is? -
crx #1811 Akor elméletileg egy mezei user nem tudja feltőrni? Jo mondjuk egy kicsit ért hozzá. -
jah
nekem pár hónapja az egyik particiómat truecrypt "védi", hideolja a particiót és blowfish kódolás van rajta.
nem látszik ugyan a meghajtó, csak a truecryptes mountoláskor (a windows meg formázatlan meghajtónak látja (ha a win cdről bootolok)
még ha valahogy hozzá is férsz a particóhoz, tudtommal leolvasni nem tudod, mert nemcsak a fat táblát módosítja, hanem minden fájlt kódol (ezért lassabb a másolás/törlés mint egy "normál" meghajtónál) -
crx #1809 truecrypt Ez tudja?
Ez most akor letitkositja? Elméletbe igen. Gyakorlat? -
aztán ha nálam nem találnak semmit, el lehet agyalni a "szagértőnek" azon, hogy a felém irányult szopottgombóc.zip nevű file vajon milyen tartalmat is takart???? -
ezzel AZT nem lehet.
a pgpdisk CSAK virtuális meghajtót hoz létre, amit egy file-ban tárol.
-
Vlala #1806 ráírod, hogy Top Széklet :-) -
crx #1805 Csak olyan meghajtot akar létrehozni mely nem létezik. -
crx #1804 Valki tudna segiteni PGPdisk ügyben. Elinditom hogy tudom a winyot letitkositani? -
Cat #1803 egy ip egy adott időpontban egy emberé -
Vlala #1802 nah erre mondják, hogy a neten nincs paranoia, mert nem csak azt hiszed, hogy figyelnek. Ezt a hozzászólást is rögzítik, pedig ennek kb. 0,00 a tartalma. -
efraim #1801 A szolgaltato termeszetesen nyilvantartja, hogy adott idoben melyik felhasznalojanak osztotta ki a kerdeses IP cimet. Ezt az adatot ki is fogja adni, amennyiben az ugyeszseg keri.Persze ez nem egyik naprol a masikra fog megtortenni, honapokig, de akar evekig is elhuzodhat a dolog, es nem is biztos, hogy megtortenik, de a lehetoseguk megvan ra... -
akos #1800 Az azért kérdéses, hogy mindenféle szerverlogok birtokában is mi alapján tudnak eljárást kezdeményezni, ha egyszer a szolgáltatók túlnyomó része dinamikusan osztja ki az ip-ket. Egy ip akár több tucat useré is lehet egy adott tartományban. -
nézd má meg mit írtam te nagyokos!
Nem nyitottam meg, hiszen láttam a csatolmányt, hanem az FBI-os emil-cím és a levél-tartalom rántotta össze egy kicsit a seggem lyukát....
-
tudatlanka #1798 Azt meg szerintem senki ne várja hogy olcsobbak lesznek a filmek meg a zenék nem hiába vannak felháborodva a nagyobb kiadók a hipermarketek 1k alatti cuccaik miatt vhol volt egy cikk erről az indexen hiába no a magyar ember sajnos árérzékeny.....bár az is érdekes hogy a tölünk nyugatabbra miért csak fele v harmada ua cucc inkább nekik adom a pénzem én is. -
tudatlanka #1797 I.C.ram :ahogy Frank-t ismerem igy virtuálisan nem csodálom hogy égnek állt a haja
meg elég volt neki hogy egyszer megégette magát.....
-
Az ilyenfajta bűncselekmények csökkentésére csak az a megoldás, hogy olcsóbbá tesznek mindent... drasztikusan. Csak az ugye nem jó nekik... De valószínű, hogy lényegesen olcsóbb árakkal a bevétel is magasabb lenne, a megemelkedett eladott példányszám miatt. -
hivatalos jogi értesítést eleve nem emailen küldik... -
Aki hülye, az haljon meg, erre nme tudok mást mondani. hogy lehet egy ilyen emailt megnyitni... pff. -
Egyszerű a recept, skacok. 3 aranyszabály.
1) Magyar szinkronú filmet szigorúan SMSweb-ről, mert úgy nem sértesz semmit féle szabályt.
2) Fájlcserélőt pedig kizárólag akkor használni, ha valami nagyon kell a mindennapi élethez, de nem tudod máshogyan megszerezni. Vagyis módjával; a szükségesnél semmiképpen se többet.
Esetleg ritkaságokat DVD filmen, amiért nem nagyon ugrik egy nagy kiadó se.
3) Ne terjeszd, ne keress pénz warezzal. -
tomo #1792 igen a juzer buntetheto ( bar jo kerdes , mit osztok meg , amikor meg nincs lenn a teljes file). de maga az oldal mit is csinal? par hash erteket es egy szervercimet oszt meg egy fileban. es koveti kik kapcsolodnak hozza. huha ez tenyleg bunteny. -
az összes torrentes oldalnak kevés ideje van.....
egy másik topicban leírtam, hogy aki torrentezik, az büntethető, mert azonnal megoszt ő is... -
az a srác "csak" felfüggesztettet kapott, nagykanizsai volt. -
efraim #1789 Endless hír:
2005-03-31 - Sajnos az eddigi szerveren nem mehet tovább az Endless, ezért a tracker határozatlan idõre leállt, s nem tudjuk pontosan mikor indul újra.
Üdv: Vlad -
az endless torrent oldalt amúgy nem foglalták le? nem működik. -
azért az jogos.. -
Ja, ok! -
Cat #1785 az ez -
És ez??? -
Részlet:
"... Amint arról mi is beszámoltunk, a közelmúlt rendőrségi akcióinak eredményeként legutóbb a Mátrix hub bénult meg. A DC++ egyike a legnagyobb peer-to-peer hálózatoknak, hubjait magyar és külföldi felhasználók egyaránt látogatják. A file-cserélő rendszereket a felhasználók jelentős része legtöbbször szerzői jogsértésre használja azzal, hogy számítógépeikről szerzői jogvédelem alatt álló műveket tesznek jogosulatlanul letölthetővé a többi felhasználó számára...."
Ezek szerint nem az.
-
ez nem a mátrix??? -
Egy újabb történés. Nem tudom volt-e már. -
Cat #1780 Magyarország legnagyobb fájlcserélõ hálózatán, a DC++ Mátrix HUB-ján igenis filmeket cseréltek, ez nem egy sima letöltés, hanem az illetõ fel is ajánlja a saját fájljait arra, hogy más töltse. Ez pedig sajnos büntetõügy.
A Mátrixról megszerzett szerveradatok alapján elképzelhetõ-e, hogy azon magánszemélyek ellen, akik felhasználói voltak ennek a HUB-nak és megosztottak fájlokat, azok ellen IP cím alapján, vagy bármilyen más adat alapján eljárásokat indítanak?
Erre azt tudom válaszolni: Nem ez a fõirány, de most elképzelhetõ. Persze csak akkor, ha valóban elég információ van, ha tudjuk, hogy ez ott nagy mennyiségben történt, és alá tudjuk az igazunkat támasztani. -
Vlala #1779 Fantasztikus.
Tegnap fél füllel hallottam a rádióban valami újabb lebukásról, börtönt is kapott a csórikám, aki "elmondása szerint nem tudta, hogy ez illegális (sovány vigasz, ha nekem nem mondták meg, hogy ne öljek, akkor szabadon vadászhatok?), és nem is ő írta a cédéket, ő csak eladta. Azt sem tudta, ki írta neki, csak úgy... találta.
Ennyire hülyének azért ne nézzük már a hatóságot. -
Cat #1778 A Sarkadi Rendőrkapitányság az ASVA Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közhasznú Alapítvány munkatársainak segítségével nemrégiben ellenőrzést tartott a kapitányság illetékességi területén.
A 2005. március 17-én, reggel 8 órakor kezdődött, és délutánig eltartott ellenőrzés során Körösnagyharsányban, Biharugrán, Zsadányban és Sarkadkeresztúron jártak az egyenruhások és a szakemberek. A négy településen hat különböző vendéglátóipari egységben összesen hat olyan zenegépet találtak, melyek üzemeltetői a gépeken lévő zeneszámok után a gyanú szerint a jogdíjakat nem fizették meg.
A hat zenegépet a rendőrség lefoglalta, és szakértői vizsgálatra elszállíttatta. A gépek üzemeltetői ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság a szerzői és szomszédos megsértése vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. -
Ez az egyik legnagyobb balf@szság volt. Naponta 3-4-5x is jött a privi a bottól, hogy itt a szerver, nézd meg ha érdekel.
Várható volt, hogy előbb-utóbb bukta lesz, aki meg befizetett, hát... így járt.