Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok már megtaláltam

most olvastam el!

csak nem kerek az ftp!

min1!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Punkerwork
a hírek között 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

sg-n hol van a cikk?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Aramir
Itt az SG-n meg az Indexen is fent van a cikk ezzel kapcsolatban.

De a hirböl nem derült ki csak az hogy Miskolciak voltak!

Azt tudni lehetet mi volt az ftp neve?

SoDI---
az egy zárt láncú elõfizetõs ftp volt, nem CD-küldözgetés

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tegnap nézte valaki az RTL-t??

Mi volt Miskolcon?

Kiket fogtak el?

Üdvözlöm az ügyvédi kamara itt megjelent tagjait, és köszönöm, hogy bûnözõk pártját fogják. a webtárhelyed logja nem képezheti vád alapját... lószaft, könnyen bemártanak a webhelyedért, mivel a szolgáltatás igénybe vételével aláírtad a belépési nyilatkozatot, ez MINDEN szolgáltatónál tartalmaza, hogy a webtár tartalmáért TELJES felelõsséggel tartozol. Nem fogják megkérdezni, hogy ki tehette fel, ki tudta még a belépési jerlszót, nem kezdenek nyomozásba, a erndõrség nem arról híres. Üdvözöld a neveben Zalatnayt.

Ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. A kedves törzsfõnök szerintem nem a lefoglalt szervereken tárolta az "ügyfelek" adatait, hanem a vezéri sátorban jól eldugva. Sztem nem kell túlreagálni a dolgot ennyire.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

fifi
Azért a másolt és a régi de original/1000-ért vett/ között óriási különbség van, legalábbis az én szememben. Van is jópár ezekbõl.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ez igaz, de elsõ lépcsõfognak megteszi. így legalább nõ a legálisan eladott filmek száma, késõbb az áruk még tovább csökkenhet, vagy lerövidülhet az átfutási idõ míg az új filmek ára csökken.aki nagyban néz filmet az továbbra is letölti vagy megveszi vkitõl aki ír, de a filmesek/forgalmazók sem pampognának, ha lenne megfelelõ eladott mennyiségük. mert igaz ami igaz, itthon szinte alig vesznek filmet boltból

Demon Eyes Kyo
Na igen, de sok viz legfolyik a Dunán, míg az adott dvd nem 5e ft hanem 1e ft lesz, addig pedig rég lemásolta az illetõ magának és ha már megvan akkor minek megvenni?

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

azt azért tegyük gyorsan hozzá, hogy az itthoni átlagkeresetekhet képest igen magasak VOLTAK a film dvd árak. viszont a kalózkodásnak "köszönhetõen" igencsak lement, sztem elfogadható szintre a filmek ára. a zenékrõl nem tudok nyilatkozni, mert nem érdekel és nem is figyeltem, de mindenesetre elgondolkodtató, hogy a metroban, tescóban, corában rengeteg film 1000 !!! vagy 2000!!! ftos áron kapható, ami azért eléggé ösztönzõ lehet a LEGÁLIS beszerzésre. a játékok szintén olcsóak, kivéve a frissen megjelenteket, úgyhogy ez biztató sztem. talán a forgalmazók is rájöttek hogy jöbb többet olcsóbban értékesíteni mint nagyon keveset nagyon drágán

Bandee1987
persze ne is beszéljünk arról, hogy a rendõrségnek pénzbe kerül egy ilyen házkutatás. A rendõr fizetése/a benzinköltség, stb., mind-mind pénzbe kerül és a rendõrség sem arról hires, hogy ilyen esetekben két kézzel szórná a pénzt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Demon Eyes Kyo
#1492 - ezt olvasd el.

Cormoran
de okos vagy...

mit is tudnak? hogy te fizettél, hogy ott tároljál adatot, illetve datasharing szolgáltatást vettél igénybe.

leszedtél valamit? Ok.
Hol van? nálad nincs semmi?

akkor hol a bizonyíték? A LOG? esetleg szolgálató által kiadott adatmennyiség? na ne viccelj. EZ nem képezheti VÁD alapját. Csak ha van is nálad valami, azaz tárgyi bizonyíték.

a kérdés, hogy napokkal azután, hogy mindenki tud a bukásról, megkockáztatja-e a POLICE a házkutatásokat? Mert itt ÕK nagyot tudnak ám bukni, mert ha a faszinál nincs semmi, és esetleg kárt okoznak az elkobzással (kiesõ jövedelem, személyiségi jogok, a szomszédok végignézik, hogy a rendõrök mit csinálnak nálad stb-bár ez bizonyítandó, mármint az okozott kár) , perelhetõ ám a rendõrség is, és bizony lesz olyan, aki be is pereli õket...

"Ezerszer kimondott gondolat..." :-)

Demon Eyes Kyo
Mivel amit elkövetett a letöltõ az a társadalomra nézve csekély bûntény ezért várhatóan megrovás lesz/lenne. Persze emellé még pénzbüntetést is lehet kiszabni.

Bandee1987
Ok, én csak kérdeztem, nem voltam elõfizetve ezekre az ftp-kre.

Punkerwork
legyenek reálisak az árak és mindent meg fogok venni

Demon Eyes Kyo
Csak annyi, hogy ne annyiért adják a dvd-t, cd-t, játékot, mint külföldön és akkor nem lesz ennyi másolás.

Voltan
Miért lenne igaz minden DVD-re?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Egyes legendák szerint inkább agrárlovag... :-)

Demon Eyes Kyo: ezt belátom, de mi köze is van ennek bármuhez?

Punkerwork
nem csak pénz kérdés, meg akartam venni 1 game-t nem is töltöttem le, és 1,5 hónapja nem tudom beszerezni hiába reneltem meg több cégtõl is.

Demon Eyes Kyo
Vigyél el minden otthonról és ha nem találnak semmit akkor nem tudnak mit rádverni, ha egyáltalán kimennek a kb. 2000 felhasználóhoz.

Demon Eyes Kyo
Hazai árak = külföldi árak
Haza fizetések != külföldi fizetések
Ha ezt nem látod be akkor hiába minden.

Punkerwork
hát persze tudjuk te 1 grállovag vagy.

mivel egyszer már megfogadtam, hogy nem törõdöm a modern kor barbáraival, akik eldöntik, mi mennyit ér és ha túl drágának találtatik a szemmükben, egyszerûen elveszik, ezért most nem írok semmit. Az apró betûs részt úgysem olvassa senki, ide olyasmit is írhatnék, hogy nyasgem. :-)

Bandee1987
hát igen, ez van...
És amugy az elõfizetõkre, ha találnak náluk dolgokat, kb. mennyit szoktak ráverni? Õk csak pénzbüntire vagy börtönre is számithatnak?

Punkerwork
én letöltöm és ha tényleg jó akkor megveszem, ami kb 10-bõl 1 filmre igaz 😊

Demon Eyes Kyo
Az utóbbi egy évben kiadott filmeket elnézve nem is csodálkozok <#nyes>

Punkerwork
pedig néha jobb mint a film 😊

Demon Eyes Kyo
Elöbb lemásolják maguknak a filmeket, majd utána foglalkoznak ilyesmivel :>

Demon Eyes Kyo
Lehet téged érdekel a hogy készült, rendezõi kommentár és egyéb hülyeségek, engem speciel nem és nem is adnék érte pénzt.

Demon Eyes Kyo
Most nem csak arra az esetre gondoltam, hanem az egésznek a menetére, hogy 2x fizet jogdijat ugyanauért a dologért ami önmagában vicces.

Cormoran
bukta volt.
I, D, My ...

a kérdés, hogy mennek-e az elõfizetõkhöz...
van olyan, aki bankszámláról utalt...

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Cormoran
hát nem tudom.

ahogy a játékok között, úgy a dvd-k között sem éri meg megvenni a legnagyobb részét..
<#ejnye1>

Dzsini
az autóból nem készülnek nem a gyártó által készített másolatok, és az "ellopás" inkább klónozás és nem tulajdon-áthelyezés. ennyiben nemjó a hasonlat. a kresztáblás viszont nagyon tetszik 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"A gyuruk ura pont hogy azok közé a DVD kiadások közé tartozik, amiket megéri eredetiben megvenni."

Ez igaz, de mindegyik DVD-re ugyanígy áll az állítás.

Pl. mintha ezt mondtad volna:

A STOP-tábla pont hogy azok közé a KRESZ-táblák közé tartozik, amely utasítását érdemes betartani.
tudom, hogy a könyökötökön jön ki az autó-számítógép hasonlat, de nem hagyom aba mindaddigm, amíg szoftvert/szellemi termékeket lopnak, mert "joguk van" és "õket is átverik vele".

"Ha több megvett CD-rõl számokat összeválogat egy CD-re azért is fizetnie kell, holott az eredetikért már kifizette a dijat"

ez korántsem biztos! itt irt CDkrõl van szó, azaz a kedves DJ nagy valószínüséggel letöltötte a számokat a netrõl.

A gyuruk ura pont hogy azok közé a DVD kiadások közé tartozik, amiket megéri eredetiben megvenni.

Demon Eyes Kyo
Ha egy DJ megveszi a CD-t akkor fizet érte 1x+külön jogdíj, hogy játszhassa. Ha több megvett CD-rõl számokat összeválogat egy CD-re azért is fizetnie kell, holott az eredetikért már kifizette a dijat, hogy játszhassa, szerintem ez igy elég vicces, nem?

Én azt mondom, hogy a zenészek adjanak koncerteket, csináljanak igényes zenét és lesz pénzük. Mindenki tudja, hogy egy 5000 Ft-os CD-n a legtöbbet a kiadó keresi és a zenészhez csak töredék jut. A másolás miatt is inkább õk pampognak...

Most fog megjelenni a Gyûrûk Ura - Király Visszatér bõvített, 4 DVD-n és az ára 10e Ft lesz. Engem pl. a 2 DVD hülye extrák nem érdekelnének, mégis azt is meg kell vennem. Azért manapság 10e Ft nem olyan kis összeg 3 órás szórakozásra. Pont ezért másolják az emberek és nem veszik meg.

Már DVD-n is láttam szép artistjus matricát, akkor ha arra irok rá egy filmek akkor az már jogtiszta lesz? <#conf> Amikor volt a fairlight lebukás akkor volt az m1-n vmi jogvédõ faszi és azt mondta, hogy csak a sw letöltés illegális, a zene és a film az nem. Vajon ez a gyakorlatban is él? <#conf>

<#violent><#boxer> ASVA, ARTISTJUS, MPAA, RIAA, BSA<#kocsog><#mf3>

õ végülis pénzt keres vele...

Demon Eyes Kyo
Ez is egy vicc.

fifi
Tegnap éjjel DJ razzia volt Békés megyében várost nem írnék... Egy gyerektõl lefoglaltak 143 db cédét...Ami írott volt és discózott vele. Ráadásul DJ vizsgája sem volt! Esetleges érintettek ügyesek legyenek!

Demon Eyes Kyo
"Baja Ferenc kényszerû kompromisszumnak nevezte a reprográfiai díj megjelenését a nyomtatók és fénymásolók árában, amelyre azért volt szükség, mert ma még nincs teljes értékû módszer a tényleges felhasználás alapján történõ szerzõi jogdíj fizetésére.
http://sg.hu/cikk.php"

Tehát a nyomtatóval én csak a saját dolgaimat nyomtatom ki és fizetek jogdijat, nevetséges.

Mo.-n érdemes egy "jogvédõ" alapítványt/céget létrehozni és lehet keresni a milliókat és abból élni 0 munkával. Nevetséges.

Aramir
Cormoran
olvasd el, mire írtam válaszként...

Én a rendõrségi honlapon olvastam az esetet az nem ilyen részletes.Valószínû ez esetben másoltak is
Az a baj,hohgy nem csak ilyenek járnak a bíróságra.Végre ott kezdték a rendõrök ahol kell.Azaz majdnem mert még mindig nem biztos,hogy aki árulta az írta a cd-t.