Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most olvastam el!
csak nem kerek az ftp!
min1!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Azt tudni lehetet mi volt az ftp neve?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mi volt Miskolcon?
Kiket fogtak el?
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
mit is tudnak? hogy te fizettél, hogy ott tároljál adatot, illetve datasharing szolgáltatást vettél igénybe.
leszedtél valamit? Ok.
Hol van? nálad nincs semmi?
akkor hol a bizonyíték? A LOG? esetleg szolgálató által kiadott adatmennyiség? na ne viccelj. EZ nem képezheti VÁD alapját. Csak ha van is nálad valami, azaz tárgyi bizonyíték.
a kérdés, hogy napokkal azután, hogy mindenki tud a bukásról, megkockáztatja-e a POLICE a házkutatásokat? Mert itt ÕK nagyot tudnak ám bukni, mert ha a faszinál nincs semmi, és esetleg kárt okoznak az elkobzással (kiesõ jövedelem, személyiségi jogok, a szomszédok végignézik, hogy a rendõrök mit csinálnak nálad stb-bár ez bizonyítandó, mármint az okozott kár) , perelhetõ ám a rendõrség is, és bizony lesz olyan, aki be is pereli õket...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Demon Eyes Kyo: ezt belátom, de mi köze is van ennek bármuhez?
Haza fizetések != külföldi fizetések
Ha ezt nem látod be akkor hiába minden.
És amugy az elõfizetõkre, ha találnak náluk dolgokat, kb. mennyit szoktak ráverni? Õk csak pénzbüntire vagy börtönre is számithatnak?
I, D, My ...
a kérdés, hogy mennek-e az elõfizetõkhöz...
van olyan, aki bankszámláról utalt...
ahogy a játékok között, úgy a dvd-k között sem éri meg megvenni a legnagyobb részét..
<#ejnye1>#ejnye1>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez igaz, de mindegyik DVD-re ugyanígy áll az állítás.
Pl. mintha ezt mondtad volna:
A STOP-tábla pont hogy azok közé a KRESZ-táblák közé tartozik, amely utasítását érdemes betartani.
tudom, hogy a könyökötökön jön ki az autó-számítógép hasonlat, de nem hagyom aba mindaddigm, amíg szoftvert/szellemi termékeket lopnak, mert "joguk van" és "õket is átverik vele".
ez korántsem biztos! itt irt CDkrõl van szó, azaz a kedves DJ nagy valószínüséggel letöltötte a számokat a netrõl.
A gyuruk ura pont hogy azok közé a DVD kiadások közé tartozik, amiket megéri eredetiben megvenni.
Én azt mondom, hogy a zenészek adjanak koncerteket, csináljanak igényes zenét és lesz pénzük. Mindenki tudja, hogy egy 5000 Ft-os CD-n a legtöbbet a kiadó keresi és a zenészhez csak töredék jut. A másolás miatt is inkább õk pampognak...
Most fog megjelenni a Gyûrûk Ura - Király Visszatér bõvített, 4 DVD-n és az ára 10e Ft lesz. Engem pl. a 2 DVD hülye extrák nem érdekelnének, mégis azt is meg kell vennem. Azért manapság 10e Ft nem olyan kis összeg 3 órás szórakozásra. Pont ezért másolják az emberek és nem veszik meg.
Már DVD-n is láttam szép artistjus matricát, akkor ha arra irok rá egy filmek akkor az már jogtiszta lesz? <#conf>#conf> Amikor volt a fairlight lebukás akkor volt az m1-n vmi jogvédõ faszi és azt mondta, hogy csak a sw letöltés illegális, a zene és a film az nem. Vajon ez a gyakorlatban is él? <#conf>#conf>
<#violent>#violent><#boxer>#boxer> ASVA, ARTISTJUS, MPAA, RIAA, BSA<#kocsog>#kocsog><#mf3>#mf3>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://sg.hu/cikk.php"
Tehát a nyomtatóval én csak a saját dolgaimat nyomtatom ki és fizetek jogdijat, nevetséges.
Mo.-n érdemes egy "jogvédõ" alapítványt/céget létrehozni és lehet keresni a milliókat és abból élni 0 munkával. Nevetséges.