Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézz be a titkosításról szóló topikba, van annak ingyenes alternatívája is
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Free open-source disk encryption for Windows XP/2000/2003
www.truecrypt.com
shit happens
csak nehogy formázza, mert akkor minden veszik (nekem ezért is van rejtve)
ha rájön hogy mi ez, és a truecryptet is elindítja (ha véletlenül fennmaradt), a jelszü nélkül akkor sem tud vele mit kezdeni (hacsak nem volt beállítva az auto-mount, akkor sucks...)
shit happens
nekem pár hónapja az egyik particiómat truecrypt "védi", hideolja a particiót és blowfish kódolás van rajta.
nem látszik ugyan a meghajtó, csak a truecryptes mountoláskor (a windows meg formázatlan meghajtónak látja (ha a win cdrõl bootolok)
még ha valahogy hozzá is férsz a particóhoz, tudtommal leolvasni nem tudod, mert nemcsak a fat táblát módosítja, hanem minden fájlt kódol (ezért lassabb a másolás/törlés mint egy "normál" meghajtónál)
shit happens
Ez most akor letitkositja? Elméletbe igen. Gyakorlat?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a pgpdisk CSAK virtuális meghajtót hoz létre, amit egy file-ban tárol.
Nem nyitottam meg, hiszen láttam a csatolmányt, hanem az FBI-os emil-cím és a levél-tartalom rántotta össze egy kicsit a seggem lyukát....
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
1) Magyar szinkronú filmet szigorúan SMSweb-rõl, mert úgy nem sértesz semmit féle szabályt.
2) Fájlcserélõt pedig kizárólag akkor használni, ha valami nagyon kell a mindennapi élethez, de nem tudod máshogyan megszerezni. Vagyis módjával; a szükségesnél semmiképpen se többet.
Esetleg ritkaságokat DVD filmen, amiért nem nagyon ugrik egy nagy kiadó se.
3) Ne terjeszd, ne keress pénz warezzal.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
egy másik topicban leírtam, hogy aki torrentezik, az büntethetõ, mert azonnal megoszt õ is...
2005-03-31 - Sajnos az eddigi szerveren nem mehet tovább az Endless, ezért a tracker határozatlan idõre leállt, s nem tudjuk pontosan mikor indul újra.
Üdv: Vlad
"... Amint arról mi is beszámoltunk, a közelmúlt rendõrségi akcióinak eredményeként legutóbb a Mátrix hub bénult meg. A DC++ egyike a legnagyobb peer-to-peer hálózatoknak, hubjait magyar és külföldi felhasználók egyaránt látogatják. A file-cserélõ rendszereket a felhasználók jelentõs része legtöbbször szerzõi jogsértésre használja azzal, hogy számítógépeikrõl szerzõi jogvédelem alatt álló mûveket tesznek jogosulatlanul letölthetõvé a többi felhasználó számára...."
Ezek szerint nem az.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A Mátrixról megszerzett szerveradatok alapján elképzelhetõ-e, hogy azon magánszemélyek ellen, akik felhasználói voltak ennek a HUB-nak és megosztottak fájlokat, azok ellen IP cím alapján, vagy bármilyen más adat alapján eljárásokat indítanak?
Erre azt tudom válaszolni: Nem ez a fõirány, de most elképzelhetõ. Persze csak akkor, ha valóban elég információ van, ha tudjuk, hogy ez ott nagy mennyiségben történt, és alá tudjuk az igazunkat támasztani.
Tegnap fél füllel hallottam a rádióban valami újabb lebukásról, börtönt is kapott a csórikám, aki "elmondása szerint nem tudta, hogy ez illegális (sovány vigasz, ha nekem nem mondták meg, hogy ne öljek, akkor szabadon vadászhatok?), és nem is õ írta a cédéket, õ csak eladta. Azt sem tudta, ki írta neki, csak úgy... találta.
Ennyire hülyének azért ne nézzük már a hatóságot.
A 2005. március 17-én, reggel 8 órakor kezdõdött, és délutánig eltartott ellenõrzés során Körösnagyharsányban, Biharugrán, Zsadányban és Sarkadkeresztúron jártak az egyenruhások és a szakemberek. A négy településen hat különbözõ vendéglátóipari egységben összesen hat olyan zenegépet találtak, melyek üzemeltetõi a gépeken lévõ zeneszámok után a gyanú szerint a jogdíjakat nem fizették meg.
A hat zenegépet a rendõrség lefoglalta, és szakértõi vizsgálatra elszállíttatta. A gépek üzemeltetõi ellen a Sarkadi Rendõrkapitányság a szerzõi és szomszédos megsértése vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.
Várható volt, hogy elõbb-utóbb bukta lesz, aki meg befizetett, hát... így járt.
shit happens
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Ezek a marha szoftverrendõrök nem a tüzet oltják, hanem kiteszik a "tûzbe nyúlni tilos" táblákat, és persze a tûzoltókat is büntetik... ez eleve bukott ügy, sokkal nagyobb az erõforrásigénye, mint a warezoldalak megszüntetésének, még ha azokból úgysis 12 új készül naponta.
Más részrõl, mi, felhasználók magunknak köszönhetjük az egészet. "Engem úgyse kapnak el" hozzáállásunkra ilyen választ várhattunk, olyan ez, mint a törzskönyv, vagy az eredetvizsga az autón: drága pénzért igazold, hogy nem loptad, különben nem hisszük el.
(A világ legegyszerûbb dolga lenne megoldani, hogy a megvásárolt számítógépes programokat interneten aktiválni kell használat elõtt - ebbõl azonban egy-két nagyzsebûnek semmi haszna nem lenne...)
"Az érintett felhasználók csak akkor férhetnek hozzá ismét a világhálóhoz, ha bizonyító erejû magán- vagy közokiratban (azaz vagy két tanúval vagy közjegyzõvel hitelesített) nyilatkozatban tájékoztatják az internetszolgáltatót arról, hogy nem történt jogsértés, vagy arról, hogy a jelzett szoftvereket eltávolították a számítógépükrõl."
neked kell bizonyítanod, hogy nem sértettél törvényt amikor neteztél!
és szerintük ez még jogszerû is
aztán majd a fõbelövés lesz az