Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
ügyes vagy
nézz be a titkosításról szóló topikba, van annak ingyenes alternatívája is

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Most halotam egy ijen nevü programrol ez álitolag már a gép indulásánál jelszozik SafeGuard Easy 4.10 Csak honnét tudnám megszerezni? A demot már leszedtem.😊)

cSuwwi
T r u e C r y p t
Free open-source disk encryption for Windows XP/2000/2003

www.truecrypt.com

shit happens

cSuwwi
ha elrejted a partíciót (és a betûjeleket is ügyesen elrendezed), akkor nem tûnik fel, max. azt észreveheti, hogy kevesebb a hely, ha a partíciók méretét összeadja (esetleg a bootcd-vel indít, akkor látja, hogy kihasználatlan tárterület, de lehet linuxnak is hazudni) 😊

csak nehogy formázza, mert akkor minden veszik (nekem ezért is van rejtve)

ha rájön hogy mi ez, és a truecryptet is elindítja (ha véletlenül fennmaradt), a jelszü nélkül akkor sem tud vele mit kezdeni (hacsak nem volt beállítva az auto-mount, akkor sucks...)

shit happens

Betettem egy másik gépbe de ot se látja a Win. Kérdés ez létezik linux alatt is?

Akor elméletileg egy mezei user nem tudja feltõrni? Jo mondjuk egy kicsit ért hozzá.

cSuwwi
jah
nekem pár hónapja az egyik particiómat truecrypt "védi", hideolja a particiót és blowfish kódolás van rajta.
nem látszik ugyan a meghajtó, csak a truecryptes mountoláskor (a windows meg formázatlan meghajtónak látja (ha a win cdrõl bootolok)

még ha valahogy hozzá is férsz a particóhoz, tudtommal leolvasni nem tudod, mert nemcsak a fat táblát módosítja, hanem minden fájlt kódol (ezért lassabb a másolás/törlés mint egy "normál" meghajtónál)

shit happens

truecrypt Ez tudja?
Ez most akor letitkositja? Elméletbe igen. Gyakorlat?

Frank99
aztán ha nálam nem találnak semmit, el lehet agyalni a "szagértõnek" azon, hogy a felém irányult szopottgombóc.zip nevû file vajon milyen tartalmat is takart????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ezzel AZT nem lehet.
a pgpdisk CSAK virtuális meghajtót hoz létre, amit egy file-ban tárol.

ráírod, hogy Top Széklet :-)

Csak olyan meghajtot akar létrehozni mely nem létezik.

Valki tudna segiteni PGPdisk ügyben. Elinditom hogy tudom a winyot letitkositani?

egy ip egy adott idõpontban egy emberé

nah erre mondják, hogy a neten nincs paranoia, mert nem csak azt hiszed, hogy figyelnek. Ezt a hozzászólást is rögzítik, pedig ennek kb. 0,00 a tartalma.

A szolgaltato termeszetesen nyilvantartja, hogy adott idoben melyik felhasznalojanak osztotta ki a kerdeses IP cimet. Ezt az adatot ki is fogja adni, amennyiben az ugyeszseg keri.Persze ez nem egyik naprol a masikra fog megtortenni, honapokig, de akar evekig is elhuzodhat a dolog, es nem is biztos, hogy megtortenik, de a lehetoseguk megvan ra...
Az azért kérdéses, hogy mindenféle szerverlogok birtokában is mi alapján tudnak eljárást kezdeményezni, ha egyszer a szolgáltatók túlnyomó része dinamikusan osztja ki az ip-ket. Egy ip akár több tucat useré is lehet egy adott tartományban.

Frank99
nézd má meg mit írtam te nagyokos!

Nem nyitottam meg, hiszen láttam a csatolmányt, hanem az FBI-os emil-cím és a levél-tartalom rántotta össze egy kicsit a seggem lyukát....

Azt meg szerintem senki ne várja hogy olcsobbak lesznek a filmek meg a zenék nem hiába vannak felháborodva a nagyobb kiadók a hipermarketek 1k alatti cuccaik miatt vhol volt egy cikk errõl az indexen hiába no a magyar ember sajnos árérzékeny.....bár az is érdekes hogy a tölünk nyugatabbra miért csak fele v harmada ua cucc inkább nekik adom a pénzem én is.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

I.C.ram :ahogy Frank-t ismerem igy virtuálisan nem csodálom hogy égnek állt a haja <#nevetes1>meg elég volt neki hogy egyszer megégette magát.....

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

I.C.ram
Az ilyenfajta bûncselekmények csökkentésére csak az a megoldás, hogy olcsóbbá tesznek mindent... drasztikusan. Csak az ugye nem jó nekik... De valószínû, hogy lényegesen olcsóbb árakkal a bevétel is magasabb lenne, a megemelkedett eladott példányszám miatt.
I.C.ram
hivatalos jogi értesítést eleve nem emailen küldik...
I.C.ram
Aki hülye, az haljon meg, erre nme tudok mást mondani. hogy lehet egy ilyen emailt megnyitni... pff.
SoDI---
Egyszerû a recept, skacok. 3 aranyszabály.

1) Magyar szinkronú filmet szigorúan SMSweb-rõl, mert úgy nem sértesz semmit féle szabályt.

2) Fájlcserélõt pedig kizárólag akkor használni, ha valami nagyon kell a mindennapi élethez, de nem tudod máshogyan megszerezni. Vagyis módjával; a szükségesnél semmiképpen se többet.
Esetleg ritkaságokat DVD filmen, amiért nem nagyon ugrik egy nagy kiadó se.

3) Ne terjeszd, ne keress pénz warezzal.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

igen a juzer buntetheto ( bar jo kerdes , mit osztok meg , amikor meg nincs lenn a teljes file). de maga az oldal mit is csinal? par hash erteket es egy szervercimet oszt meg egy fileban. es koveti kik kapcsolodnak hozza. huha ez tenyleg bunteny.

Frank99
az összes torrentes oldalnak kevés ideje van.....

egy másik topicban leírtam, hogy aki torrentezik, az büntethetõ, mert azonnal megoszt õ is...

Frank99
az a srác "csak" felfüggesztettet kapott, nagykanizsai volt.

Endless hír:

2005-03-31 - Sajnos az eddigi szerveren nem mehet tovább az Endless, ezért a tracker határozatlan idõre leállt, s nem tudjuk pontosan mikor indul újra.
Üdv: Vlad
nemcsakfeel
az endless torrent oldalt amúgy nem foglalták le? nem mûködik.

*hihi ** *

nemcsakfeel
azért az jogos..

*hihi ** *

KM
Ja, ok!

az ez

KM
Morpheus
Részlet:

"... Amint arról mi is beszámoltunk, a közelmúlt rendõrségi akcióinak eredményeként legutóbb a Mátrix hub bénult meg. A DC++ egyike a legnagyobb peer-to-peer hálózatoknak, hubjait magyar és külföldi felhasználók egyaránt látogatják. A file-cserélõ rendszereket a felhasználók jelentõs része legtöbbször szerzõi jogsértésre használja azzal, hogy számítógépeikrõl szerzõi jogvédelem alatt álló mûveket tesznek jogosulatlanul letölthetõvé a többi felhasználó számára...."

Ezek szerint nem az.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

fifi
ez nem a mátrix???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Morpheus
Egy újabb történés. Nem tudom volt-e már.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Magyarország legnagyobb fájlcserélõ hálózatán, a DC++ Mátrix HUB-ján igenis filmeket cseréltek, ez nem egy sima letöltés, hanem az illetõ fel is ajánlja a saját fájljait arra, hogy más töltse. Ez pedig sajnos büntetõügy.

A Mátrixról megszerzett szerveradatok alapján elképzelhetõ-e, hogy azon magánszemélyek ellen, akik felhasználói voltak ennek a HUB-nak és megosztottak fájlokat, azok ellen IP cím alapján, vagy bármilyen más adat alapján eljárásokat indítanak?
Erre azt tudom válaszolni: Nem ez a fõirány, de most elképzelhetõ. Persze csak akkor, ha valóban elég információ van, ha tudjuk, hogy ez ott nagy mennyiségben történt, és alá tudjuk az igazunkat támasztani.

Fantasztikus.
Tegnap fél füllel hallottam a rádióban valami újabb lebukásról, börtönt is kapott a csórikám, aki "elmondása szerint nem tudta, hogy ez illegális (sovány vigasz, ha nekem nem mondták meg, hogy ne öljek, akkor szabadon vadászhatok?), és nem is õ írta a cédéket, õ csak eladta. Azt sem tudta, ki írta neki, csak úgy... találta.

Ennyire hülyének azért ne nézzük már a hatóságot.

A Sarkadi Rendõrkapitányság az ASVA Audiovizuális Mûvek Szerzõi Jogait Védõ Közhasznú Alapítvány munkatársainak segítségével nemrégiben ellenõrzést tartott a kapitányság illetékességi területén.

A 2005. március 17-én, reggel 8 órakor kezdõdött, és délutánig eltartott ellenõrzés során Körösnagyharsányban, Biharugrán, Zsadányban és Sarkadkeresztúron jártak az egyenruhások és a szakemberek. A négy településen hat különbözõ vendéglátóipari egységben összesen hat olyan zenegépet találtak, melyek üzemeltetõi a gépeken lévõ zeneszámok után a gyanú szerint a jogdíjakat nem fizették meg.

A hat zenegépet a rendõrség lefoglalta, és szakértõi vizsgálatra elszállíttatta. A gépek üzemeltetõi ellen a Sarkadi Rendõrkapitányság a szerzõi és szomszédos megsértése vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

cSuwwi
Ez az egyik legnagyobb balf@szság volt. Naponta 3-4-5x is jött a privi a bottól, hogy itt a szerver, nézd meg ha érdekel.
Várható volt, hogy elõbb-utóbb bukta lesz, aki meg befizetett, hát... így járt.

shit happens

GregSB
Pont most akartam belinkelni az errõl szóló Index cikket.

KM
Bandee1987
Az baszna csak be...😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jó ötlet, de finomítani kell, köbméter helyett literben mérünk. Ráadásul, ha többet fogyaszt a kelleténél, akkor lekorlátozzuk a sávszélességét.
lesz még ilyen az informatikában is, hidd el. Kell az özönvíz a bûnös népnek :-)

Demon Eyes Kyo
az autók az más tészta, ott sztem korrekt dolog az eredetiségvizsga

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

nah igen... ki fogja megszívni az egészet? Aki eddig is legálisan netezett!
Ezek a marha szoftverrendõrök nem a tüzet oltják, hanem kiteszik a "tûzbe nyúlni tilos" táblákat, és persze a tûzoltókat is büntetik... ez eleve bukott ügy, sokkal nagyobb az erõforrásigénye, mint a warezoldalak megszüntetésének, még ha azokból úgysis 12 új készül naponta.
Más részrõl, mi, felhasználók magunknak köszönhetjük az egészet. "Engem úgyse kapnak el" hozzáállásunkra ilyen választ várhattunk, olyan ez, mint a törzskönyv, vagy az eredetvizsga az autón: drága pénzért igazold, hogy nem loptad, különben nem hisszük el.

(A világ legegyszerûbb dolga lenne megoldani, hogy a megvásárolt számítógépes programokat interneten aktiválni kell használat elõtt - ebbõl azonban egy-két nagyzsebûnek semmi haszna nem lenne...)

mikike
azért ez már durva
"Az érintett felhasználók csak akkor férhetnek hozzá ismét a világhálóhoz, ha bizonyító erejû magán- vagy közokiratban (azaz vagy két tanúval vagy közjegyzõvel hitelesített) nyilatkozatban tájékoztatják az internetszolgáltatót arról, hogy nem történt jogsértés, vagy arról, hogy a jelzett szoftvereket eltávolították a számítógépükrõl."

neked kell bizonyítanod, hogy nem sértettél törvényt amikor neteztél!

mikike
mi lesz itt?
és szerintük ez még jogszerû is

aztán majd a fõbelövés lesz az

Mike at home
A Microsoftnak mi koze a nerohoz es a halflife-hoz?
Ami meg tetszik: az Invitelnek persze bvan pofaja a markat tovabbra is tartani

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]