Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
pl. a cikkben szereplõ kép linkje iaro-s, mint ez is, ezt meg ugye fõleg sgsek használják...
shit happens
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
vmivel magára hívhatta a figyelmet, nem?
*hihi ** *
shit happens
shit happens
mert majd ha valami HATÓSÁG mondja ezt, akkor OK.
De addig ez egy szarfaszú senkiházi cég Magyarországon, olyan, mint az én kis Kft-m.
És aki ezeknek meghajol, az baszik ki a magyar néppel, számítástechnikával. stb.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
szép kis próbaper lenne, bár már jártunk ilyenben pórul mi is..
E NÉLKÜL geciség, és jogtalan....
ez nem piskóta
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
jó ez az eudora, nem nyit meg minden szart, mint ao Outlock.
meg régóta netezek, hogy bármi szart elfogadjak megvizsgálás nélkül!
hehe....
Egy szopottgombóc.zip-ben csak szopottgombóc lehet????
Egy szolgáltató nem tehet ilyet.... az ilyet nagyon gyorsan le kell váltani, persze ha van más alternatíva..
nekem jött ma egy levél, valami fbi@gov-tól, hogy több mint 40 illegális oldalt látogattam meg.
érdekes módon volt valami csatolmány, és jé, egy büdös vírus vigyorgott benne.
Hát hihetetlen, hogy mire nem képesek a vírusírók, elõször égnek ált a hajam, hogy mi a fene?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
lényeg: p2pzett, és invitel letiltotta a hozzáférését, és be kellett adnia hozzájuk egy nyilatkozatot, hogy nincsenek a gépén illegális anyagok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én így gondolom és pont!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha sok pénzem lenne, elkezdenék reppelni arról, hogy a gettóból jötem és nem felejtem a gyökereket...
Várom a kérdéseket!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyebkent meg a masolas halalos bunnek gondoloknak javaslom elolvasni anno vmikor ebben a topikban is leirt, Rolezx oras hasonlatot. nem en irtam
jo keresgelest
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
én biztos, hogy nem
"Rossz a vélekedésed.
Azért, mert keveset keresel / keresnek a szüleid, az nincs összefüggésben azzal, hogy warezkodsz-e. "
" Már sokszor hallottuk: Magyarország a világ legdrágább országa. Drága az adsl, drága a megélhetés, és amit mindig is sejtettünk: drágák a számítástechnikai alkatrészek is. Az okok szerteágazók, kezdve a magas áfától egészen a túl sok kézben maradó túl magas haszonig: hosszú az út a távol-keleti gyártótól a külvárosi kiskereskedõig. Az Index most arra vállalkozott, hogy - eltekintve az okok elemzésétõl - összevesse a hazai és a tengerentúli számítógépek árait, majd bekukkantson az öreg kontinens néhány online kereskedésébe is."
http://index.hu/tech/hardver/szg050128/
Szoftverek esetében sincs ez másképp. Na, most kérdezze meg vki, hogy miért van olyan nagy szintû warezkodás Magyarországon...
A CD jogdíj negyvennégy forintra nõtt, ami a cd-k nagykereskedelmi beszerzési árának közel a duplája. Még rosszabb a helyzet a dvd-knél, ahol a jogdíj darabonként százötven forint, amely lemez beszerzési árának több mint kétszerese.
http://index.hu/tech/uzlet/cdvd0130/
A válaszotok valószínúleg úgyis az lenne e hozzászólásomra, hogy "de hát ez akkor is bûn".
Igen, de kinek a szemében? Az átlagember szemében vagy azok szemében, akiktõl, úgymond "lopsz".
Amúgy a normális rendõrök többsége is azt mondja, hogy hülyeség üldözni ezeket, hiszen a szoftverkalózkodás sohasem fog kihalni. Felesleges ebbe pénzt ölni. Tegyük fel: elkapnak 3 warez ftp-t. Na és?
A köv. héten nyílik 5 új, szóval inkább a valódi bûnözõkre kéne költenie a rendõrségnek a pénzét. (gyilkosság, rablás, lopás(nem warezolásra gondolok, hanem pl. a boltban ellopsz vmit), sikkasztás)
bocs, tanultunk :-)