3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
  • Frank99
    tudomásom szerint nem.
  • Frank99
    az egy dolog...
  • Frank99
    én erre nem lennék büszke...
  • crx
    Kapot már visza valaki másolt cd éket a rendőrségtől?
  • crx
    Nem nyertél ez egy idiota szomszéd. Nem kivánom neked.
  • crx
    Ezt ismerem mármint az iletőt sajnáltam is. Helybéli. Piszok szomszéd mert nem tetszik neki ha másnak tőbb van.
  • Vlala #2092
    vessük össze ezt a 2084-essel.
  • tudatlanka
    SoDI---:tudod van egy mondás:

Mindkeni jó valamire egy munkahelyen....ha másra nem is de elrettentő példának igen.

Lehet adaptálni a mondást.
  • SoDI---
    Referenciapont lettem! :D
  • tudatlanka
    Tudom
    Csak sokan felületesen olvasnak...
  • Frank99
    ezért írtam hogy MÉG...
  • tudatlanka
    Csak az a gond szerintem hogy ők is az eu.ban vannak és ha jól tudom mi is.....elöbb utóbb lesz olyan hogy jogharmonizáció és tartok töle hogy nem minden esetben lesz a felhasználó elönyben....vagy nem a magyar törvények lesznek jobbak a hollandokénál.
  • Frank99
    ez Hollandia.
    nálunk MÉG más a törvény.

bár a megosztás ITT IS büntethető...., és a DC az.
  • tudatlanka
    Mi lesz még itt.....avagy minek nézünk elébe
  • Vlala #2083
    nah ez a gusztustalan, nem a kakiszex. (Na jó, az is.)
    "egy lakó a házból" miért zavar(hat)ja? Még ha hangoskodna a CD-írással, megérteném. De így csak arra tudok gondolni, hogy a feljelentett ürge 500-ért ír, a feljelentő meg 1000-ért, és romlik az üzlet.

Mike: azt írtad, hogy fejlentők :-)
  • Mike
    így kell ezt
    besúgók, fejlentők országa vagyunk még mindig
  • Cat #2081
    Most láttam egy másik p2p fórumba belinkelve, ezzel a szöveggel:

""egy kézzel írott és 500 helyesírási hibával "ellátott" feljelentésre
    azonnal ráugrik a rendorség"

A rendőrségnek elküldött levél eredménye:

"150k "szakértoi díj"-ra megvágták, hónapokig el volt kobozva a gépe, a wincseszterét
    és a lemezeit soha nem adták vissza. Bíróságnak az ügy a közelébe nem
    került, "ügyészi megrovás". Ennyi."
  • Vlala #2080
    régebben ezt hívták "koholt vád alapján elítéélésnek"... azt hittem, annak arendszernek már vége, pedig most kezdődik csak igazán.
  • [HUN]Richard
    hehe

nem akarja megmondani hogy sikerüt nyomra bukkanni :)
    Hát fenyomta a konkorencia.

Amugy a mostani helyzett, tiszta röhej
    Nem tetszik valaki képe hát felnyomom és már a zsaruk meg is szállják a helyszint

• Vlala #2078
    a problem az, hogy rá vagyunk szorulva a warezre, mint bélcsavaros kisgyerek a bilire.
    Meg az, amit írtál, hogy a hasznot akarnak húzni mindenből. Lopjon, le van szúrva, de ne adja tovább másoknak, mint valami félhülye robinhód.
    Az érettségi is ezen ment el, valamelyik gyépés kirakta az internetre SMSWEB alapon, ebből lett a botrány, nem a tételek lopásából. Az sosem derült volna ki.
  • Laalee
    ezzel nincs is baj, amig az ilyen embereket veszik elő. Ezzel egyet is értek, büntessék azokat akik hasznot húznak más munkájából, és ne azokat akik megnéznek 3 filmet, esetleg megveszik ezektöl a filmeket.
  • Vlala #2076
    Na ezt imádom, amikor a szerv fényezi magát a hírekben. Amíg a tűzoltóság nyilatkozik heroikus hangnemben, azt megértem, de amikor a zsarvak :-) beszélnek "összehangolt akcióról" és négy (!) helyszínen közel ezer zene, valamint több száz film (hány százalék lehet ez? 0,1?) lefoglalásáról, aztán két hétig csücsülnek a babérjaikon, attól már kerülget a hányinger.

"az üres adathordozók - több tízezer darab - lefoglalásra kerültek." Miért is?
    "akkor tartóztassanak le erőszakos nemi közösülésért is,
    mert ahhoz is nálam van a felszerelés"
  • Cat #2075
    Az összehangolt akció Budapest északi részén négy, Vácott pedig három helyszínen zajlott.
  • Frank99
    lehet...
  • Frank99
    mást küldd oda érte.
    a Pf. csak egy kulcs...
  • Bandee1987
    én is ismerek ilyen embert budapesten, nem lehet, hogy ugyanarról beszélünk? :)
  • cSuwwi
    az ötlet jó, de ez sem 100%-os. ha el akarják kapni, elkapják.
    valakit ráállítanak a postafiók figyelésére, és aki odamegy, már be is bukott.
    egy mezei biztonsági is elég, az meg a közepes és nagyobb postákban van. (para rulz)
  • Frank99
    na, olyan is van, hogy ProArt?????

BSA, ASWA, PROArt.

ki jön még?

mind pénzeli a rendőrséget????
  • Frank99
    tökéletes.
    másnál is így van.

:-)))
  • Frank99
    tévedés.
    van aki most is csinálja, 50 eFt-ért vett lopott, hamisított személyivel.
  • Frank99
    tudod hányan mondtuk már ezt itt?

• Frank99
    nekem volt olyan ismerősöm, akinek számtech-boltja volt pesten, és jobban megélt a másolásból, mint a boltból.
    most hollandiában él, házat vett, ahogy kiért... azt mondja, hogy ott nem üldözik a warezt, és van rá kereslet...
  • villar
    beszéltem az ügyvédemmel, hát remélem nem volt kár becsületes lenni, és jobban járok ha eldugom a lemezeket és hazudok.
    az vesse rám az első követ aki nem töltött le játékot netről és nem rendelt mint én kétszer életében postán.
  • tudatlanka
    Ujabb eset...
  • Vlala #2063
    ez már megint átesés a ló túlsó oldalára, szerintem az egyszerű mezei warezos nem fog szemáélyit hamisítani / lopni...
  • tudatlanka
    na ja a paklibam az is benne van...
  • villar
    nemm
  • Bandee1987
    én Truecryptot használok, és azzal 1 winchestert titkosítottam...Blowfish algoritmussal
  • Vlala #2059
    Ne mondj neveket!
    ez olyan, mint a bíróságon a "Felszólítom a vádlottat: válaszoljon igennel a következő kérdésre: bűnösnek érzi magát?"
  • villar
    én azt tudom hogy naivitás, csak azt akartam belőle kihozni hogy erőltették az erőszakszervezet tagjai hogy suga-tól rendeltem-e..
    azt nem értették meg hogy nem és nem ismerem sugát...