Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

cSuwwi
ezt a cikket ezen topic alapján írták.
pl. a cikkben szereplõ kép linkje iaro-s, mint ez is, ezt meg ugye fõleg sgsek használják...

shit happens

KM
fifi
Ne adj ötleteket....

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandee1987
Nemtom, hogy ez az Artisjus mégis mit képzel magáról...Legközelebb már a beszívott levegõ köbméteréért is fizetnünk kell majd jogdíjat?????!!!!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nemcsakfeel
elõtte kapott vmi figyelmeztetést pl. emailban, vagy nagyon sokat forgalmazott, stb..
vmivel magára hívhatta a figyelmet, nem?

*hihi ** *

Aramir
Rohadjanak meg, legfeljebb az eBayrõl fogom ezeket is megvenni, idáig is olcsóbb volt, most legfeljebb mégolcsóbb lesz külföldrõl beszerezni. A kereskedõk meg majd úgy járnak ezzel is, mint a cd/dvd lemezekkel.

cSuwwi
Itt az újabb nagyszerû hír: Artisjus vs. memóriakártyák <#levele>

shit happens

cSuwwi
A nero miért jogsértõ? Sima demoként lehet lehúzni (ha nem powerpack), nehogy már ezért lehúzzanak. A halflifeból is volt demo, ha jól emléxem...

shit happens

Frank99
egy szolgáltatónak meg szarnia kellene holmi levélre, amit egy senkiházi USA szofvercég levelez....

mert majd ha valami HATÓSÁG mondja ezt, akkor OK.
De addig ez egy szarfaszú senkiházi cég Magyarországon, olyan, mint az én kis Kft-m.

És aki ezeknek meghajol, az baszik ki a magyar néppel, számítástechnikával. stb.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Bandee1987
Egyébként most tegyük fel: mi lenne akkor, ha az illegális szoftverfelhasználást, szoftverkereskedelmet, warez ftp-ket, p2p-eket, ... szóval ezt az egészet nem üldöznék, és nem is perelnék? Valószínüleg ez egy iparággá kovácsolódott volna, ahol a warez ftp-k azért küzdenek egymással, hogy ki tud több letöltõt magához csábítani...

Bandee1987
sõt, lefogadom, hogy ha nem szólt volna nekik a microsoft, szartak volna az egészre rá, hisz nekik csak az számit, hogy minél több elõfizetõjük legyen.

Bandee1987
nos, az invitelnek inkább örülnie kéne. Most gondoljatok bele: Ha te megrendeled a szélessávú internetet, azt valószinûleg nem azért teszed, mert csak böngészni akarsz, arra ott van a modemes net. Hanem azért, hogy gyorsan és kényelmesen letölthessél nagy méretû állományokat. Márpedig le merem fogadni, hogy az esetek 80-90%-ában ezek a nagyméretû állományok nem egészen legálisak. Az invitelnek, a matávnak és a többi szolgáltatónak örülnie kéen, hogy egyre többen fizetnek elõ szélessávú netre, hisz akkor nekik is több pénz folyik be. Egyébként én is invitel adsl-re vagyok elõfizetve.

Frank99
de akkor is kérdés, hogy a NAGY magyar BÍRÓSÁG mit mond majd olyan bizonyítékokra hogy IP + letöltött file, ha a gyanusított (vádlott) gépén nincs ilyen file??? sõt, mindene jogtiszta?
szép kis próbaper lenne, bár már jártunk ilyenben pórul mi is..

Frank99
sztem nincs rá jogalapjuk, csak ha MINDENT letöltenek õk is az "áldozattól" és megnézik, mi is van benne.

E NÉLKÜL geciség, és jogtalan....

SoDI---
húbazmeg
ez nem piskóta

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Frank99
amúgy örülök, mert ez egy új vírus, és egy EZ Trust Antivirus a 3 nappal ezelõtti telepítés és updattel megfogta, volt fenntartásom az EZ-vel kapcsolatban, de már nincs, occsón kaptam OEM-ként...

Frank99
jé, nem is olvastam a cikket.
jó ez az eudora, nem nyit meg minden szart, mint ao Outlock.
meg régóta netezek, hogy bármi szart elfogadjak megvizsgálás nélkül!
hehe....

Frank99
nevetséges, honnan tudják, hogy ami felé jött, annak a NEVE MÖGÖTT BIZTOSAN illegális cucc van?

Egy szopottgombóc.zip-ben csak szopottgombóc lehet????

Egy szolgáltató nem tehet ilyet.... az ilyet nagyon gyorsan le kell váltani, persze ha van más alternatíva..

nekem jött ma egy levél, valami fbi@gov-tól, hogy több mint 40 illegális oldalt látogattam meg.
érdekes módon volt valami csatolmány, és jé, egy büdös vírus vigyorgott benne.
Hát hihetetlen, hogy mire nem képesek a vírusírók, elõször égnek ált a hajam, hogy mi a fene?

Szép.....nálunk is kezdik?????

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

nem én, egy inviteles emberke
lényeg: p2pzett, és invitel letiltotta a hozzáférését, és be kellett adnia hozzájuk egy nyilatkozatot, hogy nincsenek a gépén illegális anyagok

Punkerwork
ezt kaptad?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

én meg így gondolom és felkiáltójel.

Punkerwork
jóideje elõfizetéses game-t nyomok, DVD-t magamnak 1 éve nem írtam, de nem vagyok hajlandó matricás lemezt venni, nem fogok adót fizetni kozsónak és társainak azért hogy kiírjak pár fényképet.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

fifi
Elég gyenge poén volt...

Én így gondolom és pont!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

miért van olyan nagy szintû warezkodás Magyarországon?

Gondolom, a sok legális program miatt van. Aki a saját adatait akarja archiválni, kénytelen fizetni a jogdíjat... Köszönöm szépen!

Ha sárga lennék, és áramszedõs, én lennék a villamos?

Ha sok pénzem lenne, elkezdenék reppelni arról, hogy a gettóból jötem és nem felejtem a gyökereket...

ööö... ezért lop szoftvert?

Várom a kérdéseket!

Mike at home
😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

az oldal alján lévõ keresõ a "Rolezx" szóra csak a te hozzászólásodat dobja ki 😊

Mike at home
nehogy azt higgyetek, hogy tolunk nyugatra nincs warez

egyebkent meg a masolas halalos bunnek gondoloknak javaslom elolvasni anno vmikor ebben a topikban is leirt, Rolezx oras hasonlatot. nem en irtam

jo keresgelest

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bandee1987
viszont így a helyzet kényszeriti sokszor rá az embert(itt most nem játékokra, hanem felhasználói programokra gondoljunk)

Bandee1987
hát ezaz...
én biztos, hogy nem

fifi
ha 500ezer nettóm lenne, vajon kockáztatnék warezzal?

Bandee1987
De ezt csak azért írom le, mert egyesek szerint
"Rossz a vélekedésed.
Azért, mert keveset keresel / keresnek a szüleid, az nincs összefüggésben azzal, hogy warezkodsz-e. "

Bandee1987

" Már sokszor hallottuk: Magyarország a világ legdrágább országa. Drága az adsl, drága a megélhetés, és amit mindig is sejtettünk: drágák a számítástechnikai alkatrészek is. Az okok szerteágazók, kezdve a magas áfától egészen a túl sok kézben maradó túl magas haszonig: hosszú az út a távol-keleti gyártótól a külvárosi kiskereskedõig. Az Index most arra vállalkozott, hogy - eltekintve az okok elemzésétõl - összevesse a hazai és a tengerentúli számítógépek árait, majd bekukkantson az öreg kontinens néhány online kereskedésébe is."
http://index.hu/tech/hardver/szg050128/

Szoftverek esetében sincs ez másképp. Na, most kérdezze meg vki, hogy miért van olyan nagy szintû warezkodás Magyarországon...

Összeomlott Magyarországon a kereskedelemben jogszerűen terjesztett írható digitális adathordozók piaca
A CD jogdíj negyvennégy forintra nõtt, ami a cd-k nagykereskedelmi beszerzési árának közel a duplája. Még rosszabb a helyzet a dvd-knél, ahol a jogdíj darabonként százötven forint, amely lemez beszerzési árának több mint kétszerese.

http://index.hu/tech/uzlet/cdvd0130/

a számítógép ma már régóta nem luxuscikk! ha nincs, nehezen tudod megtanulni készségszinten kezelni

mára elfáradtak az ujjaim, holnap ismét várom a kérdéseket!

de már rájöttem: min. két oldalas hozzászólást kell írni, abba nem kötnek bele, mert lusták olvasni :-)

Bandee1987
Meg aztán vegyük a lopás tényét. Vegyük úgy, hogy ez az egész dolog lopás. Az én szememben ez erkölcsileg elfogadható, és össze sem hasonlítható azzal, mikor pl. egy nyugdíjas nénitõl elvesszük a tárcáját, és a benne lapuló utolsó 1000 forintját. Ez erkölcsileg hatalmas bûn, miközben, ha egy gazdagtól lopsz azt a nép nem ítéli el olyan szinten, hisz több millió ember csinálja ezt.
A válaszotok valószínúleg úgyis az lenne e hozzászólásomra, hogy "de hát ez akkor is bûn".
Igen, de kinek a szemében? Az átlagember szemében vagy azok szemében, akiktõl, úgymond "lopsz".
Amúgy a normális rendõrök többsége is azt mondja, hogy hülyeség üldözni ezeket, hiszen a szoftverkalózkodás sohasem fog kihalni. Felesleges ebbe pénzt ölni. Tegyük fel: elkapnak 3 warez ftp-t. Na és?
A köv. héten nyílik 5 új, szóval inkább a valódi bûnözõkre kéne költenie a rendõrségnek a pénzét. (gyilkosság, rablás, lopás(nem warezolásra gondolok, hanem pl. a boltban ellopsz vmit), sikkasztás)

ma is tanultam :-)
bocs, tanultunk :-)

hû, de sokat írtam

Ez igaz, 2004. márciusban túl is juotttunk ezen. Az autót nem másolod, ha elviszed, nem marad ott. Viszont ha a szoftvert másolod, és elviszed, az ottmarad. Büntetõjogi szempontból a pénzmásolás (hamisítás) és a pénz ellopása között is van különbség.

Szerintem a te mind a négy éneden kívül mindenki vágja, hogy a fórumon így szoktak hozzátoldani hozzászólásból, ha kimarad belõle valami. :-o

Campus licensz. 5000 ft-ért megkapsz mindent (XP, Office, meg egy csomó más MS termék) és jogtisztán használhatod, amíg tanulsz. :-o

Voltan
Abból nem mindig lehet leszûrni a dolgokat. Meg nem is jön ki mindenhez.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"