Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"április másodikán - öt személyt értek tetten, akik az érdi használtcikk piacon árulták illegálisan lemásolt portékáikat." - index.hu

http://index.hu/tech/jog/erd0407/

Szlovákia.

Frank99
sajnos ezzel semmire sem megyünk...

keressünk olyan helyet, ahol cimke nélküli CD-t árulnak ...

<#mf2><#vigyor1><#ravasz1><#idiota><#buck><#circling><#vigyor4><#action>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

nemcsakfeel
de fasz.

*hihi ** *

KM
Támogatom!<#eljen>

fifi
jópénzért vállalom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Punkerwork
hát páran összefoghatnánk és kiverhetnénk valamelyik mocsokból aki kitalálta <#boxer><#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Frank99
én meg könyvelõként hetente archiválom a dolgokat, egy kanyi-fityinget sem láttam viszont még vissza jogdíj címén, télleg nem tudjátok, hogy lehetne kérni és kitõl ?

<#vigyor1>

Brutal
Lecsekkolom estére a dolgokat,de mondom az install elõtt hiba nélkül írta a dolgokat...
Firmware elméletben a legutolsó létezõ van hozzá,tehát az nem lehet gázos.
Én valami driver hibára gyanakszom,majd kiderül a dolog.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

nah igen... egy CD kb. 10 Ft-ba kerülne vagy még annyiba sem.

Punkerwork
engem a jogdíj idegesít mocskosul, fater digitálisan rögzíti a mûtéteket memkártya-->cd ezért miért kell fizetnie jogdíjat? a qrva anyát annak akát annak aki ezt kitalálta

ebben igazuk van, hogy nem elég egyértelmû, mit szabad és mit nem...

Punkerwork

Frank99
én megpróbálnám Firmware frissítéssel, hátha az SP2 a bûnös.
ha nem az, sztem rossza lesz az íród.

amúgy xarért-hugyért adják az új írókat, ha sokat írsz, megéri egy jó íróba befektetni.

elmondása alapján más image - dzsel is ezt mûvelte neki. :-(

Probálj mást is írni hátha az iso val van valami. Ha a töbivel is ez akor szobajöhet az op rencer esetleg az íro progi.A wégén az író.

Brutal
Nem mondasz hülyeséget...
Az tény hogy nem frissítettem le WinUpdate-el a cuccost,de megteszem melo után..
Ez is egy lehetõség,csak mert nem igazán cserélnek ki garanciában egy 3 éves írót 😊

Nem lehet, ogy eddig volt SP1 (2) - d, mostanio újratelepítésnél viszont nem tetted fel? Azt kétlem, hogy a virnyák rámászott volna az íródra...

Frank99
én majdnem igy járatmnemrég.
1 hónapos samsung írom sima zene-cd irasa kozben kilokte,hogy rossza lemez, aztan mindennel ezt csinalta utana.

kicserélték, azóta jó.

Brutal
Valaki nem tudja,mi lehet a baj a DVD írómmal?
Tegnap este ujratelepítettem a Vinfos XP-t (vírusos volt a masina),minden frankón visszament,beállította magát az író,de mikor elkezdtem lemezt pörkölni,akkor 4(!) darab lemezt barmolt el majdnem ugyanott...
Két progival is próbáltam,mind a kettõ írási hibával dobja vissza a lemezeket...
Kicsit ki van a tököm már a dologgal,eddig semmi baj nem volt vele...
Lehet hogy valami config vagy firmware baja lenne?

" legalább egy levelet dobhatnának, hogy SORRY!"

Ne aggódj, nem fognak. Addig vagy barát, amíg tejelsz, ez minden üzletágban így van, miután letejeltél, le se szúrnak.

Köszi a választ, de szerintem itt más a helyzet.
Nem vagyok kezdõ a "szakmában", eddig több helyen is tag voltam, de most gondoltam, megnézek egy újabbat.
Mivel elég komolynak tûnt, és amíg mûködött, jó is volt, fel sem merült bennem, hogy valami gáz lehet. De ha le is buktak, vagy gáz van a géppel, vagy akármi, legalább egy levelet dobhatnának, hogy SORRY!
Na mindegy, csak gondoltam hátha valaki szintén érintett eme szerver ügyében.
Frank99
ez a f*szkalap minden topicban ezt csinálja.
sztem egy nyálgép aswa-s, vagy buzi zsaru, esetleg egy k*cs*g artisjusos.

jobb esetben egyszerûen egy majom...

Egyemberként. (értsd: 3 / 3 = 1 ember :-) )

Mike
gondolom az ilyen emberek mint te, álltak be boldogan és lelkesedésbõl III/III-asnak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

lekapcsolták õket, pénz úszott, tanulópénznek elmegy.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Hát az ilyen kérdésre nem nagyon fogy választ kapni különösen igy nyiltan.Könyveld el hogy elbuktad.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Hali!

Nem tudja valaki, mi a helyzet egy bizonyos FTP-vel...(M4X...S)
Három hete fizettem elõ, de már aznap sem ment. Jött egy levél, hogy új IP van, meg bocsi...de az is leállt egy pár óra után. Érdeklõdtem mailben, de még válaszra sem méltatnak már egy hete.
fifi
én egyet tudok Sarkadon, de az nem volt híradóban...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Végül is erre megy ki a játék hogy elvisznek x számu winyot azt tök üresek😊 Már a 4. Winyonál tartok. Tök franko.

Mi volt ez a legutobbi dvd másolós bukta?Vmelyik körzeti hiradóban volt róla szó nem látta valaki?Állitólag elég rendesen bukott a csóka....

Frank99
lehet, de akkor ugrott a bizonyíték....

Frank99
ez még nekem is új volt.
hiába a manualt ritkán olvasom végig :-))

Köszönök mindent.

erdemes elolvasni a manual 15. oldalat "traveller mode" (meg az egesz manulat igazabol)

TrueCrypt.exe,truecrypt.sys. ezt a 2 file kell az usb kulcsra masolni. (ezek a kitomoritett setup files konyvtarban vannak.)

Saját maga cssinálja meg az exe ét dll-t vagy te kel csak simán átmásold?

legujabb truecrypt pl azt is tudja, hoyg telepiteni sem kell, csak egy exet es egy dllt kell pl egy usb kulcsra masolni, es igy is be tudja kapcsolni a titkositott vinyot. szal a legal gepeden meg truecrypt sem kell legyen, meg kevesebb nyom.

Elvész minden adat.

nemcsakfeel2sch
újra partícionáláskor mi történik?

Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.

Egy privát kérdés szerinted a szakértõ hamár oda kerülne hozzá boszubol megformatálná? Vagy akkor én felebezhetnék hogy amiket elvitek tõlem winyok nem voltak még particonálva sem. Vagy viszadnák bocs tévedtünk fizetük az általunk okozott kárt.Ugyan ez biztos nem lesz soha.😞

Frank99
nem is láttam a kérdésedet, úgy válaszoltam :-))

Frank99
nekem november óta müxik a 2. számú vincsimen, és azóta újraraktama windowst, és gond nélkül látta a friss windowsra telepített Truecrpyt a régi titkosított wincsit, magyarul a windows NEM tárol errõl a wincsirõl semmit sem.

bárhova viheted, ahol a Truecrypt telepítve van, a jelszó ismeretében bárhol kinyitod.

javaslok azért egy hosszú jelszót, nekem 18 karakteres a biztonság kedvéért, van kis, nagybetû, spec. karakter.
Törögesse csak, aki ráér, mag egyáltalán rájön, hogy a wincsit miért nem látja????? ugyanis sem windows alatt, sem pedig dos alatt nem látszik semmi, és a xp FIXBOOT és FIXMBR parancsa sem hozott belõle vissza semit, tehát nem OTT van titkosítva.
Korábban így jártam egy induláskor jelszót kérõ windowsal, hogy egy fixboot és fixmbr parancssal visszahoztam az eredeti boot-szektort, így semmi értelme az induláskor bootoló wincsinak...

Még egy kérdés ha ujratelepitem az xp ét és ujra teszem a TrueCrypt akkor amit elöte megcsináltam winyot azt ugyan ugy fel fogja ismerni? A kodot beütve természetesen?

Olvastam a másik topikban hogy elég jo. Meggyözött. Van munka de a hétvégét rászánom erre akorr hétfötöl no para. Egy Xp vel elkapnak röhely tárgya lesz még a rendõrségen is😊) Persze azt az xp telepítem amit a haverom megvett azt akor kölcsönkérem töle mintha én vetem volna. A Töbi winyo meg tök üres.

Frank99
a TrueCrypt nem tudja a bootoló vincsit titkosítani.
magyarul arra jó, ha a másik vincsiden tárolod a kevésbé lagális dolgokat, a telepitett oprencer jogtiszta, és nincs rajta telepített illegális dolog...

Merre találom?

Mondjuk lehet hogy maradok ennél a truecryptnél mert holt egyszerü.