3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
Vlala #2178 igen, ez is a büdös kommunisták műve, légyszi keverjétek bele anyámat is, htx.
Az amcsik szerint a tsunami is bin Laden műve volt. bin Laden szerint meg az amcsiké. -
Vlala #2177 túl legális volt, nem a Sötét oldalt erősítette. :-))) nah ennyit az opokról. -
90% hogy illegális cuccokat osztanak meg, de lehet hogy nem
láttam már olyan usert, akinek klf linux distrubjai voltak, azzal hozott össze 30gigát, de kivágta az egyik op a "használhatatlan" megosztása miatt :o -
tomo #2175 "Az amerikai hatóságok úgy vélik, hogy a DVD-filmeket hamisító kalózok egyes csoportjai kapcsolatban állnak ismert terrorista szervezetekkel, sőt ezen szervezetek bevételének egy része éppen a kalózkodásból származik."
http://www.sg.hu/cikkek/37277
kozeledunk. -
...mennyibe kerül oda egy közalkalmazotti kedvezményű hajójegy, nem tudod?

-
Cat #2173 az egy angliától többszáz éve elszakadt sziget, a bounty utodai élnek rajta, és fogalmuk sem volt hogy az angol törvények vonatkoznak rájuk (hisz ők anno fellázadtak a királynő ellen). Szóval az ott nem pedofilia, hanem a kultura része. -
Vlala #2172 megint elszaladt velünk a ló (túl sok lovat emlegetek manapság...) -
épp gondolkodtam hogy polgármester leszek, pedofíl meg már nem sikk mert lassan mindenki divatból csinálja, már valahol nem is üldözik, valamilyen szigetköztársaságban ahol 48 a létszám, abból 37 pedofíl. -
tomo #2170 meg mint irtak, rendorgyilkos :) -
akkor az a megoldás, hogy pedofíl polgármester leszel :) -
sajnos ha nem akarsz évekig a bíróságra járni kénytelen vagy, hiszen mint látható a törvény keze lesújt rád, kivéve ha palesztin-zsidó-cigány terrorista vagy, vagy politikus, vagy polgármesternél nagyobb tisztséged van-> (lásd a pedofíl polgármesternek is hagytak időt elvonulni dél-afrikába)
..de neked rettegned kell ha rendeltél postán 600huf értékben másolt cd-t. -
Vlala #2167 ez már kicsit a ló másik oldala, azért egy játékért ne hamisítsunk-csaljunk már ennyit... nem vagyunk mi kisebbségiek, hogy 20 Ft-ért egymást öljük. -
steweee #2166 nos,mint vásárlóhoz csak akkor jutnak el/juthatnak el ha megbukik a terjesztő és a postázási lista alapján kimennek a címre.namármost ha hamis adatokat adtál meg oda mehetnek nyugodtan, a postafiókodhoz meg nem mész többet, hiszen ha elvágják a terjesztőt lehet tudsz is róla, de főleg nem fog már oda érkezni semmi.bár érdekes nem tudom hogy oldják meg hogy tudjanak róla akik rendelnek hogy él e még a dolog mert elég ciki halott terjesztőnek feladni a rózsaszín utalványt -
Vlala #2165 igen, és egy darab mp3 letöltése a netről felér egy brutális kettős gyilkossággal. Tiszta vadnyugat, mi vagyunk a törvényen kívüliek. -
hamis személyivel visszeélni máár más kategória, mint cd-t rendelni...
Ugyan már! Embert ölni, kislányt erőszakolni, és Half-Life-ot másolni mind-mind bűncselekmény.
-
ennyira azért nem kell hülyének néznek a rendőröket.
hamis személyivel visszeélni máár más kategória, mint cd-t rendelni...
a más nevére rendelés a magoldás, de inkább a baráti körön belüli csere-bere...
-
steweee #2162 sztetek van arra a rendőrségnek kapacitása hogy ilyen pitiáner piszlicsáré ügyekhez kirendeljenek vkit folytonos felügyeletre hogyha a postafiók bérlője, aki tegyük fel nem amatőr és nem a saját adataival bérli, na azt a helyszínen megfogja? honnan a picsából tudnák hogy mikor fog érte jönni az illető, a hamis adatok címére meg kimehetnek nyugodtan.a postás meg annyit tehet hogy ha szólnak neki hogy hívja a rendőrséget ha az illető megjelenne, akkor valószínűleg egy mondvacsinált indokkal megpróbál pár percig várakoztatni amíg kiér az első járőr, de aki nem amatőr rögtön veszi az adást és szépen elsétál, egy civil sem fog az útjába állni -
nem érdekes, megoldódott.. -
van server, ami nem megy ma este.
infot privátban várnék....
-
a népszerűséggel nincs is gond...
csak a börtönbe vazelin nélkül ne mennyé' be... -
ugyan.
80 éves nagyi címére kell kérni a cuccot.
azt ha hozzá kimennek, kereshetik a cd-lemezeket, nagy eséllyel azt sem tuggya szegény, hogy eszik v. isszák.
és ha netán ki is derítik, hogy ki is rendelte igazán a cuccost, addigra régen niccsen ottan' semmise...
-
hát lelővöd a rendőrt, a boiling pointban is csak kicsit csökkent a népszerűségem, itt sem lehet másképp. -
akos #2156 Hát persze. Aztán megb.nak okirathamisításért. Eszednél vagy ember?
-
crx #2155 Hamis személyi lakcím kártya. És legyen nálad eredeti is rendőr kéri azt adod a postás kisaszony meg a hamisat. Int a felyével hogy te vagy az akit keresnek zsaru mőgéd ál is mondja kővessed.Eléptek a pultol Előveszed a rendeset kérded valami baj van. megmutatod és kopanak mert ők nem téged keresnek.jo szitutol is függ rutin is kell hozzá gyakorlat teszi a mestert szokták mondani. -
akos #2154 Postafiók bérlésénél is meg kell adni a személyes adatokat.
Azokat meg is őrzik szépen... tehát nyomozás során követhető.
nem megoldás... -
Vlala #2153 nem mi vagyunk az átlag állampolgár, hanem a sokgyermekes, leaszázalékolt segélyből élő, vagy az ügyeskedő vállalkozó. Nekünk itt hallgass a nevünk. -
nem gondoltam hogy 2ezer forintért egyszer üldözni fognak((
a erőszakszervezeteknek és az államnak pont az lenne a feladata hogy az "átlag"állampolgárait védje...mondjuk hogy ne legyen olyan a közélet hogy a maffiózókat nem ítélik el, meg hogy kispista kap 8 évet harmadolva mert megerőszakolta a lányát.
ha visszaél a hatalmával te sem vagy köteles többet engedelmeskedni neki. -
dia #2151 Ez a tuti megoldás... Semmi titkosítás.
A postafiók megfoghatatlan:))))) -
steweee #2150 mi lett volna ha postafiókra rendeled? -
dia #2149 Érdekes...
Főleg ez a rész:
Nem tudok nem belekapaszkodni az utolsó mondatába, és visszakérdezni: többször nyilatkozta – az otthoni felhasználóknak üzenve –, hogy munkatársai ugyanazokat a DC-hubokat nézik, mint a fájlcserélők. Önök milyen tartalmakat osztanak meg, hogy összejöjjön egy hubra való bejelentkezéshez szükséges 30-50 gigabájt?
– Erre a kérdésre nem áll módomban válaszolni
Nem lehetne feljelenteni? Evvel bevallja, hogy illegális cuccot oszt meg as asva...
Még egy honlapot sem tudnak összehozni de minket zaklatnak -
Cat #2148 http://it.news.hu/rios3_content.php?mod=20&id=675&p=1 -
Vlala #2147 postán még csak a CD Galaxistól rendeltem, ők csak nem buknak le... egyébként ezt a legjobb "barátok közt" intézni, a posta és a net nekem nem jött be. -
mint az ÉN példám mutatja nem!!!!!!
35 év alatt kétszer rendeltem életemben postán egy emberkétől, pont az bukott be és eljutottak a postai adadtok miatt hozzám is....
összepakoltak mindent és kész!
MINDENKI FÉLHET!!! -
azokat add el :DDDD -
Nem spilázod kicsit túl?
Ennyi erővel bárki félhetne az országban, akinek van otthon számítógépe. -
tomo #2143 hat sajna kuka lesz a sorsuk :( -
és a régi DVD-id?
érted... -
tomo #2141 na elkeztem a truecryptesitest, ujabb dvdim csak ezzel mennek , vinyom konvertalas alatt -
ja hehe -
dehogynem!
aszittem neked volt meg!(mármint a zsuzsi...)
:-()