Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://index.hu/tech/jog/erd0407/
keressünk olyan helyet, ahol cimke nélküli CD-t árulnak ...
<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota><#buck>#buck><#circling>#circling><#vigyor4>#vigyor4><#action>#action>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
<#vigyor1>#vigyor1>
Firmware elméletben a legutolsó létezõ van hozzá,tehát az nem lehet gázos.
Én valami driver hibára gyanakszom,majd kiderül a dolog.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
ha nem az, sztem rossza lesz az íród.
amúgy xarért-hugyért adják az új írókat, ha sokat írsz, megéri egy jó íróba befektetni.
Az tény hogy nem frissítettem le WinUpdate-el a cuccost,de megteszem melo után..
Ez is egy lehetõség,csak mert nem igazán cserélnek ki garanciában egy 3 éves írót 😊
1 hónapos samsung írom sima zene-cd irasa kozben kilokte,hogy rossza lemez, aztan mindennel ezt csinalta utana.
kicserélték, azóta jó.
Tegnap este ujratelepítettem a Vinfos XP-t (vírusos volt a masina),minden frankón visszament,beállította magát az író,de mikor elkezdtem lemezt pörkölni,akkor 4(!) darab lemezt barmolt el majdnem ugyanott...
Két progival is próbáltam,mind a kettõ írási hibával dobja vissza a lemezeket...
Kicsit ki van a tököm már a dologgal,eddig semmi baj nem volt vele...
Lehet hogy valami config vagy firmware baja lenne?
Ne aggódj, nem fognak. Addig vagy barát, amíg tejelsz, ez minden üzletágban így van, miután letejeltél, le se szúrnak.
Nem vagyok kezdõ a "szakmában", eddig több helyen is tag voltam, de most gondoltam, megnézek egy újabbat.
Mivel elég komolynak tûnt, és amíg mûködött, jó is volt, fel sem merült bennem, hogy valami gáz lehet. De ha le is buktak, vagy gáz van a géppel, vagy akármi, legalább egy levelet dobhatnának, hogy SORRY!
Na mindegy, csak gondoltam hátha valaki szintén érintett eme szerver ügyében.
sztem egy nyálgép aswa-s, vagy buzi zsaru, esetleg egy k*cs*g artisjusos.
jobb esetben egyszerûen egy majom...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Nem tudja valaki, mi a helyzet egy bizonyos FTP-vel...(M4X...S)
Három hete fizettem elõ, de már aznap sem ment. Jött egy levél, hogy új IP van, meg bocsi...de az is leállt egy pár óra után. Érdeklõdtem mailben, de még válaszra sem méltatnak már egy hete.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hiába a manualt ritkán olvasom végig :-))
Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.
bárhova viheted, ahol a Truecrypt telepítve van, a jelszó ismeretében bárhol kinyitod.
javaslok azért egy hosszú jelszót, nekem 18 karakteres a biztonság kedvéért, van kis, nagybetû, spec. karakter.
Törögesse csak, aki ráér, mag egyáltalán rájön, hogy a wincsit miért nem látja????? ugyanis sem windows alatt, sem pedig dos alatt nem látszik semmi, és a xp FIXBOOT és FIXMBR parancsa sem hozott belõle vissza semit, tehát nem OTT van titkosítva.
Korábban így jártam egy induláskor jelszót kérõ windowsal, hogy egy fixboot és fixmbr parancssal visszahoztam az eredeti boot-szektort, így semmi értelme az induláskor bootoló wincsinak...
magyarul arra jó, ha a másik vincsiden tárolod a kevésbé lagális dolgokat, a telepitett oprencer jogtiszta, és nincs rajta telepített illegális dolog...