15995
-
#11896 lavina honnan jött neked annyi pénzed össze? erre választ kaphatunk?:)
vagy nemvetted ki soha a surfbaros pénzeket? -
#11895 jó elmélkedni ezekről a dolgokról csak az az igazság itt tényleg elég hülyén hangzik egy online szó mellett a csirketermesztés stb. -
#11894 elhihted hogy kicsit nagyra vágyó vagy. Anyám apám sose keresett együtt 250nél többet.sőt manapság h szivás van a munka helyeken,én adok minden hónapban a kaszába.
ha egyedül keressel 250et hidd el egy társsal ha csak ö 100at keress nagyon jó élete van az embernek.nem kell mindenen sporolni amig csak ketten avgytok nem emésztettek megc sak 100eet másik 150 meg havonta elmehet bármire.de ezis olyan h széplassan megveszel mindent (butorok,eletronikai dolog kocsi stb) már jobban tudsz gyüjteni nagyobb dologra.egy ilyen fizetés melet eg yhitel felvétele se veszélyes.rövid futamidöre.ha mondjuk házat szeretnétek.1ével elöte félre tenni amit lehet meg felveni rá.és kész ház..
anyámmal nagyon sokkat dumáltuk ezt h ök is megvettek sok mindent sose volt hiányom minden félévben 50e telo.uj pc,gép stb van öcsém aki szintén fogyasztja a pénzt ugymond,és akkor költsenek magukra is.és ezt mind havi 200 ból kb.
a pénz nem kevés ha tud az ember gazdálkodni.de az tény h ami jelenleg emgy h amit irtál is h 12órázon az ember nicns ideje semmire és kiszurják a szemét ennyivel az ténleg fail.plusz a leépitések meg ilyen oylan trkök h kevesebbet kapjanaka dolgozok.akik 60e fot keresnek azok vannak nagy szarban mert csak a kiadásaik elérhetik 100e,gyerek melett és alig marad havonta kis pénz ugymond "szorakozásra" és mondjuk 4 emberre 20e ft iszonyat kevés.
de ez Magyarország ezt kel szeretni.Az emberek dolgoznának még ennyiért is de nincs hol.vagy ha van nem tud rá alapozni épitkezni félre tenni vagy bármi h épitse a jövöjét mert lehet másnap kirugják vagy akármi. -
#11893 * kiegészítve
Ha nem is konkrét ötlet, akkor irányvonal. hiányszakma.
CNC gépkezelőket keresnek 250et fizet? ha fizet 1-2-4 év, nem tudom mennyi. Igazából még nem láttam ilyen gépet, de fizetés itt is csak 2,5mill/év, úgy hogy semmit sem költök. Nagypofájúnak tűnhet, de én keveslem. Sajnálom, de ez van.
Asztalos: hiányszakmának írja, expresszem meg google mégis 150 000 asztalost dob ki akik már anyagár alatt dolgoznak. Szvsz telítve van.
-
#11892 Sokat törtem a fejemet mostanában hogy miből lehetne úgymond megélni. Elvonatkoztatok most az internettől, szóval minden lehetőség érdekel.
Megmondom őszintén hogy nekem nem a 2 kezi munkával van a gondom, hanem a munka után járó fizetéssel. Felmondtam a melóhelyemen, mert már huzamosabb ideje 12 órában dolgoztattak,mikor papíron 6 órás voltam. A nevetséges az egészben, hogy a 6 órás munkát kifizették havi 90-100e, mínusz a 20e benzinpénz (mert azt nem támogatták) a 6 óra feletti részt meg 1-1 napban lecsúsztatták. fizikai munkáért szabadidővel fizettek őszerintük. Szerintem meg átvertek és kihasználtak, nézőpont kérdése. Szó mi szó dolgozom én akár napi 12 órát is, a hét 7 napjából de ekkor havi 400-800e Ft az ami az én minimum igényemet kielégítené.
Lehetőségek amik felmerültek bennem:
Anyu patikában dolgozik, patikahálózatnak 1 tulajdonosa van aki világ körüli úton van már kb 5 hónapja. 65 patika van a hálózata alatt. szóval havi tiszta bevétele 9 számjegyű összeg ( amiből minden járandóság adók fizetések stb le van vonva)
"A" ötlet: feladni egy hirdetést, miszerint összekaparni 100 milliót befektetőkből. szerződéssel, ügyvéddel stb. Megvenni egy jól működő eladásra kerülő céget, aminek a bevételét szétosztani a befektetők között részarányosan.
Kérdés? Lenne e befektető? Megtérül e annyira amennyire kell? (hosszú távon biztos) Rizikó nagy!
"B" lehetőség: Parasztozás, azaz venni földet, traktort, ekét szivattyút + kiváltani az őstermelőit. Nagyjából körülnézem és kb 20-30 millióból meg lehetne oldani mindent. Ezt is befektetőkkel persze, részesedés befektetés mértékével. Termény persze olyan ami hektáronként kurvasokat terem és nagy az ára illetve a kereslet rá.
"C" lehetőség: állattartás: Csirke. eladható a tolla, húsa, + tojás. Kicsiben is lehetne kezdeni. Őstermelői ill keltetőgép kell. Igazolvány árát nem tudom, keltetőgép 50e, fasza tojásforgatós, bedugod bele a tojásokat 1 hónap múlva van 60 csirkéd.
viszont itt bejönnek a vírusok. Oltani e kell, tápozás, stb.
A gond hogy mindegyikhez kell x millió tőke. mivel nem vagyok milliomos, de az szeretnék lenni, így csakis befektetőkkel jöhet szóba az 1-2. C-re már magam is össze tudok kaparnia annyit amennyit, kertben meg úgyis elélhetnek. Gond az adózással, meg könyveléses marhaságokkal van, illetve hogy meg e térül, mivel ha mínuszos akkor nem ér semmit.
bocs hogy ennyire eltávolodtam a netes pénzkereséstől, de kb a teljes megsemmisülés határán vagyok. Csinálnék már valamit ami pénzt hoz de mindenhez pénz kell. itt pöcsölni mindenféle oldallal fizet e vagy sem, felfuttatni bejön e az embereknek vagy sem kb olyan mint beülni 5k$-ra és megtenni tétnek a fekete 31et, bejön vagy sem. Az meg hogy fektessek ben egy isten háta mögötti cégbe x ezret + keressek még embereket kik megteszik szintén faszságnak tűnik számomra.
"d" lehetőség: Keresni egy elhagyott épületet kinnt a pusztában a hol a madár se jár, köré vizesárok meg pár taposóakna. Neten rendelni pár tő indiai kendert és eladni pár rossz és sötét alvilági alaknak. Persze itt benne van a hogy mész a rács mögé sok ezüsthátúval összezárva vagy hogy meglátogatod a halakat meg a roncsokat a Duna fenekén, de heti 100 milla garantált.
Tanultam 6 évest, nem veszem hasznát, a gyakorlat hiánya miatt. gyakorlat meg nemnő minden bokorban. Szóval még menjek vissza tanulni hogy oda jussak 5-10 év múlva ahol most vagyok, gyakorlat hiányában helló szia. Külföldi melókkal úgy vagyok hogy nyelvet még megtanulom de hova tovább? ki tudja hogy ki és hol ver át, és eladnak szervdonornak.
Esetleg másnak valami hasonló ötlete? Működőképes vagy elméleti, kiindulási alapnak is jó volna. Felajánlok részesedést ha megvalósítom :) -
#11891 na még 2 ember kel és megvan a 100story,1órért 1000ft. -
#11890 ezaz h én utána néztem és egy olyan rendszerben ahol alapja az alá regsiztrálás,muszáj mutatni h fizettett a bizalom miat,de én ehez képest semmit nem találtam,söt 2 nagy angol forumon népbutitásnak lett kijelentve . -
#11889 Ha belegondoltok elég nehéz minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy kifizut kaptál, bárhonnan. Photoshoppolni lehet bármit... Az egyetlen tuti megoldás, felajánlani azt, hogy valahol taliztok, és előtted belépve megmutatja az ipse, hogy tényleg jött a Paypalére innen meg onnan ennyi meg annyi zsé...
A honlapomon azért igyekeztem feltenni minden mozzanatát a rendszeremnek kifizetési képekkel illusztrálva, a játékkódok megkapásától az eladásukon át a paypalre (és MB-re) beérkezésen túl a magyar banki számlaegyenlegre érkezésig, mert ez már 4 lépés, nem érné meg pöcsölni vele, hogy mindig hamisítgassam... Legalábbis én így látom.
Meg vannak olyan site-ok, amik csak arra lettek kitalálva, hogy userek töltsék fel a kifizuikat az egyes cégektől, így ha egy-egy cégtől nagyon sok van fenn, akkor már nagy valószínűséggel nem mindenki azzal szórawkozik, hogy fotosoppol magának ilyet, hanem tényleg fizet az a cég...
Meg vannak a scamlistek, ami az előző ellentettje, a negatív gyűjtemény.
Nem tudom más megoldás mi lenne a jó erre a problémára... -
#11888 na akkor akit még érdekel kis pénzkeressés irjon.
10 storyt mesél.lehet saját vagy másé.minimum 300szavas.1000ft.
az edigi jelentkezöket meg ma kifizettem.köszi még1x. -
#11887 -
dettoboy #11886 Kapjátok be hülye barmok, azt irtam, hogy fizettek master card kártyára, és ha megjön a visa, akkor már csak rá lehet utalni. Idézd a szöveget, hogy hol irtam, hogy nem fizettek ti. Tanuljatok meg olvasni, vagy kérjetek meg valakit, olvas helyettetek.
Komolyan mondom ilyen idióta társasággal még nem találkoztam. -
#11885 de még kise fizettek TE mondtad,várod a kártyádat h megjöjön amin lesza zséd.akkor most mit mutgatsz komolyan mondom..
husvétkor is itt spamelsz..nekd ténleg nicns életed.huzzál innen,és este akármit irszha világbékét találod ki akkor is törlöm.mert már unallmas.
kellemes Ünnepeket. -
dettoboy #11884 Most utoljára.
Lecseréltem a képet, a postám is megnyitottam, meg magyar oldalakat, hogy ne legyen több kétségetek.
No?.
Én eddig minden kérdésre jó választ adtam. Ha még mindig kétségeitek vannak, akkor sajnálom, ez van.
Amikor pókereztem és regiztem ukrán címre, a webmoney jelent meg mint befizető eszköz, és amikor paypal-al akartam fizetni, akkor angliai, vagy német címre regiztem és úgy tudtam paypal-al utalni. Lehet itt is így van, bár webmoney nincs a kifizetési lehetőségek közt.
Az ewalet online kezelőfelülete magyar is, ha esetleg érdekel valaki, onnan is készíthetek screen-t, de nem leszek túl szorgos, mert ez is gyanús lesz majd, hogy ennyire bizonyítani akarok. -
Odacsap77 #11883 EPIC FAIL!!!!!
Az, egy dolog hogy az utazás orosz, de az már óriási fail hogy orosz oldalak vannak megnyitva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csinálnál úgy egy képet hogy SG van megnyitva?
Háh. Azt már nem tudsz, mert ezt is csak egy másik oldalról loptad ezt a fizetési bizonylatot. -
dettoboy #11882 Nem hiszem el, hogy most ez a gond, hogy nincs paypal? Nekem is van paypal-om és azzal az a gond, hogy ukrajnai bankkártyára regizett account nem fogadhat, csak küldhet. És igy van ez oroszban is, nálunk inkább a webmoney van elterjedve.
De nem értem mi a baj? itt egy online banki kimutatás és azért privat-os, mert itt mindenki náluk bankol, osszák a hiteleket, mint más a pofonokat.
Erről pofáztam, hiába a kimutatás, akkor is beleköt valaki valamibe. Mindegy, eddig bírtam cérnával, le van szarva, nem érdekel, ennyit nem ér az egész. -
#11881 de most mit vártok töle mikor ö mondta h még nem fizeték ki.
Aza kifizetés amit már a kezdben fogtál.
am nem értem h ekkora céfg miér tnem használja apaypal rendszerét ami számos pontot elönyös (keveset von le adatkezelésnél -utalásnál stb)és egy cégnek minden összeg számit.
és ha már saját paypaleden lenen pénz is mondhatnánk h kezedben fogod.de még azsincs. -
dettoboy #11880
Az itteni Privat Bank online kezelőfelülete, ahová utaltam a pénzt egy hitel törlesztéshez. -
dettoboy #11879 ja nem, holnap vasárnap, aztán meg husvét, az ukrán husvét egybeesett a magyarral, szoval, amint megvan közzéteszem -
dettoboy #11878 ok, holnap meglesz, nincs scannerem -
Odacsap77 #11877 Főleg ukrán számla?!
Nem más oldalról kértünk egy számlát omg -
#11876 fail:D -
DRPCDoki #11875 Amit már szinte azóta ígérgetsz, amióta elkezdtél írogatni ide, képet, valamiről amiből látszik, hogy kifizettek, mert említesz itt valami ukrán számlát pl., de arról is csak annyit mondasz, hogy azzal úgyse érünk semmit, azt se fényképezted le, még mindig ott tartunk, hogy semmi bizonyíték nincs, amiből mi is látjuk, hogy kifizettek, így joggal gondolhatjuk, hogy nem fizettek ki, ugyanis ilyen és hasonló dolgokat már jópáran eljátszottak, és eddig kerek 0 ember volt, aki igazat mondott és tényleg ki is fizették... -
dettoboy #11874 És akkor mit tegyek közzé, hogy elhiggyétek? -
#11873 de amig nem fizetek adig ne állisd h ez a legjobb és h regeljünk alád meg reklámzod MIKOR MÉG nem fizetek.amint fizettek azt mondom oks. -
dettoboy #11872 Fizettek, ha mondom, és a visa kártyámról majd akkor veszel, amikor akarom. Ez tény, nem hazudok, nem építek hazugságra. Ha felteszek egy ukrán bizonylatot, ne mond már, hogy elhiszed egy ukrán akármiről, hogy fizettek... -
Odacsap77 #11871 Már nem azért, DE HONNAN TUDOD HOGY FIZETNEK?!
Ez csak egy rendszer, hogy elcsábítsák az embereket hogy befizessenek az még eggyáltalán nem biztos hogy fizetnek, és téged sem fizettek még 1x sem ki , miközben te eddig végig állítottad hogy már kifizettek -.-"
De persze egy darab képet nem tudsz mutatni hogy fizetnének akkor mit vársz ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
dettoboy #11870 OK, de láthatod, hogy a cég nem kamu, fizetnek is és nem tűnnek el. Ha valaki jól dolgozik, az mlm része, sokat hoz és ha a cég sikeres, akkor sokat is kaszálhat.
Ezt akartam, elmondani, hogy van ilyen és ha valaki akar belevág. Elég egy ember is, a többi az ő dolga és csinálja ahogy jól esik, nem kell mindenkinek alám regizni.
Ha részvénytársasággá vál fél éven belül, akkor is van értelme benn elenni. Ennyit akartam. -
#11869 Ahogy értelmezem ez egy hirdetési cég.de a trukturája elég vegyes..rendeget oldal van ami ezekkel foglakozik de csak 1-1 kategoriákkal.Ami nem baj h többel foglakoznak.DE egy baj van eza lépcsös modszer és ezeka befizetéssek.
tudod máshol is ha van weboldalad avgy terméked,és neten promociooz vehetsz látogatogat ugymond.de az ugy müködik mint a google adwords itt magyarosrszágon is avn egy.szal hirdetési felületre jelenik meg a hirdetés amit feladtam más oldalain,ö azér tkap pénzt ha az emebrek rákatintanak.én meg kapom látogatokat.ha hirdetek.DE csak azért kel fizetnem ami forgalmat akarok. pl kifizetek 1000megjenés 10dolcsi vagy 0.10 cent egy klik és megadok egy fizetési sapkát mennyit szánok rá.
emelet vannak weboldal nézös oldalad mint easysurf meg hasonlok ahol meg csak weboldalak néz az ember..és azétrtkapja pénzt.lényeg h vegyes dolog és mindnek aza lényege h sok ilyen oldal van ahol hirdethetsz stb mint tulajdonos.és nem kel külön befizetni azért h én ott hirdessek.Ezért számomra logikátlan.
meg a napi bevételüket megkapod ilyen olyan arányban elég fura.
de hát jol kitalták ezek h nekik jolegyen.
De emgkel értened az emebrek nem fognak folyamatossan idegen dologba nyomni pénzt.Sajátjukba se mernek nem h ebbe :) -
dettoboy #11868 Ha megnézem a minimum 25 weboldalt egy nap, részesülök a cég aznapi bevételének 35 százalékából(másik 535 bónuszokban oszt vissza).
A cég ezekből a weboldal megtekintésekből nyeri a hasznot. Van még domain regisztráció, hosting is, de ez mellékes.
Szóval regisztrál az oldalra egy cég, befizeti az évi díjat a 60 dollárt, ez tartalmazza:
* 1 éves Back Office hazsnálat
* Saját Visa kártya
* 250 reklám iCredits
plusz meg kell vennie egy reklámcsomagot 20 dollárért. Ezeknek tartalma:
AP-20 Auto-Pay - $20 PV
iNetGlobal Home Business
20 AdPacs - iCredits / iPoints
és még mindenféle tanuló anyagok.
vagyis kap 20 iPoints-ot és 350 iCredits-et.
Az iPoints határozza meg, hogy mennyit kapunk a cégnek az aznapi bevételéből.
Az iCredits, hogy hányan kattinthatak a weboldalunkra, vagyis 1 iCredits 1 kattintás.
A megrendelő felteszi az oldalát a "rotator"-ra, amit jelent, hogy felkerül arra a listára, amin én napi szinten kattintgatok. Ha a számláján 350 icredits van, akkor ezt be lehet osztani, napi 35 megtekintésre 10 napon át. Megszabhatja, hogy milyen országokban nézzék meg és hogy mikor. A cég leellenőrzi az oldalt, hogy minden ok-e és e megrendelő kérése alapján felteszi a listára. Napi szinten látom, hogy néha 10 000 oldal elérhető, néha meg 18 000, hétvégén kevesen hirdetik magukat.
Az iCreditsek emelése érdekében, mert az a 350 kevés, mi is kattogtathatunk. Maximálisan 100 oldal tekinthető meg naponta, amiért 100 icredits-et kapunk, amit a mi oldalunk hirdetésére fordíthatunk. Ha ugysem nézik meg sokan ezeket az oldalakat, akkor mi értelme? Nő a látogatottság, amit nem kell elmagyarázni, hogy miért jó.
Ha befizetjük, a 250-5000-es csomagok valamelyikét, akkor surfer poziciót kapunk, ami azt jelenti, hogy a befizetett összegnek megfelelő számú iPoints-okat kapunk, jogot a struktúra építéshez.
Most áprilisban a 2000 dolláros beszálló 4400 helyett 8800 ipoints-ot hoz. A mai nap ez a mennyiség kb 5-6 dolárt ér, mert esett az ipoints értéke az akció miatt, ez egyértelmű. Akció előtt ez 15 dollár volt.
Ha ki akarjuk venni a zsét, a vCash bankba kell átutalni, ahonnan az eWallet-be, ami a névreszóló bankkártyát adja ki. Vagyis a visa kártyán lévő pénznek ez az online felülete. Tahát eddig a vCash-ből bankszámlára utaltam, de sok volt a százalék, és ha megvan a visa kártya, akkor csak rá utalhatunk. A számla csak ukránul van és semmi konkrétum nem látható rajta, vagyis értelmetlennek láttam közzétenni itt. Aki engem is behozott, annak már megvan a kártya és dolláros automatánál le is veheti.
Hogy mi a jó annak, aki alám regiz, ugyan az, mintha más alá regizne. Tagja lesz a cégnek és szörfözhet, reklámozhat. Láttam olyat, aki visszautalta a bónusza felét, annak, aki alá regizet.
Ha egy 2000 dolláros befizetés alám regizz, akkor ebből én 300-at kapok és 10 szintig felfelé 60-at, plusza a visa kártya 150 dollár, vagyis a befizetett 2000 dollárnak több mint a fele, visszavándorol a struktúrába, ez az MLM része.
http://acesse.com/ a saját keresőmotruk.
Magyarországra gondoltam, mert itt nem csinálja még annyi ember mint oroszban meg kínában. Csak el kell kezdeni és személyesen mondani el embereknek, nem igy neten ismeretlenül.
Ha Magyarországon is csinálná párezer ember, akkor lehetne reklámozni ott is és megdobni a nézettséget. Azért a napi 100 oldalmegtekintés jót tesz akármelyik oldalnak. Ma megszámoljuk, akkor 100 dollár-t fektetünk oldalunk felfuttatásába, ami szerintem nem sok és hónapokon át tarthatjuk a napi 100-at, ha szörfözünk mi magunk is. -
#11867 Szerintem egyértlemü h az embereknek nincs pénze azért van itt többsége ezeken a forumokon.Amig nem jöttem midenki a klikelj 10000000000et 1 dolcsiért ismerte.Ugyhogy ne várj csodát.A másik pedig az h ténleg miden honapban jön valaki aztán sose jön vissza azzal h én igenis meggazdgodtam mikor megigérte.
és a legfontosabb a HANGNEM visszaolvassa rájöhetsz h mi csak ciniokusan válaszoltunk és mondtuk h mutas bizonylatott de te már höbörögtél.utána ne csodálkoz h mindenki leszól és elzavar innen.(meg más foruokrol is)
Rendes leszek hozzád.és vezesd le nekm hogy müködik ez,de ne sablon szöveggel gyere hanem saját szavaiddal!
-Miből keresed a pénzt??
-Szerinted ez miért jó a weboldalnak,ésnkik mia haszon?
-Miért jó annak aki beregel hozzád (ha esetleg jó) ?
-Kifizetek már ?? és mennyit. +bizonylat.
Ezekre válaszolsz szépen és minden kiderül számunkra meg alaból is ezt hozza a szabályzat amit tuti nem olvasstál el. -
#11866 Ha megvan erősitve a paypal accountod akkor automatikusan letudod venni a pénzt zárolás nélkül.szerintem.Nekm is webshopról sok vásárlást paypalen fizették és felhalmozodott töb tizezer ft és simán letudtam szedni.
1 havernak zárolta apaypal pont igen 180 napra,de neki nem votl megerüsitve :) cpalead fizetet ki neki 900usd és csinált 10 accoutntot amire kikülde a pénze egy részét ami ugye gyanus volt paypalnek.Sok telefon és bank kártyai megerösités után lett meg végüla pénze :) -
#11865 na ez engem is érdekelne :D -
#11864 honnan halmoztál össze te annyi pénzt?:D
amíg mi itt beszélgetünk addig háttérben nagy dolgokat aratsz?:D -
#11863 Nekem más jellegű problémám van. :) Már nagyon sok pénzem felhalmozódott PayPalen, és nem nagyon akarom kivenni bankszámlára, mert ilyenkor szokott ugrani a PayPal automata zároló rendszerek, és 180 napig huss, vagy végleg... Amit nem vásárolok le, lehet átrakom Moneybookersre, mert ahhoz lehet bankkártyát igényelni, 10 euro / év, és azzal nincs baj onnantól... Csak már ilyen nagy tételben áttenni az én módszeremmel sokáig tart (játékkódvásárlás, eladás). Valakinek erre van jobb ötlete? -
#11862 Jaj ne károgj már össze vissza. Aki be akar szállni az be is fog, nem kellünk mi ahhoz hogy ne szálljon be. Naponta 100 ezren szoknak rá a dohányzásra meg a kábszerre mikor oda van írva hogy meg fogsz dögleni tőle.
Amúgy meg kb heti szinten jön egy szerencsétlen hozzád hasonló ajánlattal, aminek a 90%a kamu illegális piramisjáték, de ő szerinte a világ legjobb lehetősége amit kár kihagyni. Ha meg leszóljuk akkor mi vagyunk a hülye szerencsétlen parasztok. Mindegyik dobálódzik azzal hogy milliomos lesz belőle, 1 se jött még vissza hogy az lett.
Hány helyen láttam a weboldaltester hirdetéseket, napi 1-2 óra munka és 500$t vágnak hozzád a semmiért. Fake! Mi lett belőle, újraindult a regisztráció valami olyasmire hivatkozva hogy elvesztek az e-mail címek. Gondolom az email adatbázist azóta párszor már eladták jó pénzért.
#11859 <- lást ezt a szerencsétlent. 2 havonta benyomja a szaros linkjét amivel gondolom semmit sem keresett, de egy csomó pénze benne van. Várja hogy regisztráljon valaki és visszakapja a befektetett pénzét. -
Odacsap77 #11861 Ez a spam is még pont kellet ide -
Odacsap77 #11860 De most komolyan bazdmeg, most te mi a faszról beszélsz?!!!!!!!!
Kifizettek?! NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM!
Akkor mit bíztatod itt az embereket te idióta, meg lett mondva, 10x senki nem kíváncsi rád fa__omat már.
-
#11858 Bizonyítsad,hogy kifizettek és ott van a bankszámládon a pénz.Addig szerintem vissza se gyere ide. -
dettoboy #11857 Ha azt mondtátok volna, hogy bocsi nincs pénzem, vagy nem fizetek ilyenekre, akkor OK, de elkezditek leszarni velem együtt és még fingotok sincs róla, hogy mi van. Megjátsszátok az eszetek és kitaláltok dolgokat, amiket nem írtam el. na ezért nem bírtam abba hagyni, mert dühít az effajta üres duma. És lehet, hogy más belevágna, de elolvassa ezt a sok szart amit leírtok és elmegy a kedve, mert könnyebb hinni nektek, mint elgondolkodni és megérteni a lényeget, így akaratlanul elveszitek mások lehetőségét is, önkényeskedtek és pofáztok jobbra-balra, hogy mi a jó és mi nem az.
-
#11856 Ezzel a modorral aztán sokra fogod vinni. Nem regisztrálunk, szkeptikusan állunk a dologhoz, mert jött egy idegen tag akit még e forum nem látott és elvárod hogy minden szó nélkül fizessünk be 50ezret minimum. Vagy keressünk "balekokat" kik befizetéséből összeszedünk 2k$-t?!
Ha meg azt mondjuk nem, sírsz mint egy szűz kislány. Ok elmondtad, letudtuk, mit téped a szád. Ekkora az értelmi felfogásod, vagy csak a szótáradból hiányzik a "NEM" szó. Ha az utóbbi akkor ideje lenne frissíteni a szoftvert a fejedben.
Ha annyira jól keresel most és nem a reff építésre hajtasz akkor mit kampányolsz itt még mindig????
Felőlem azt csinálsz amit akarsz, és ott és azzal akivel akarod. Leszarom mire, kire vered el a pénzed, de ne erőltesd már rá az akaratodat másokra, kik világosan megmondták hogy nem érdekli őket. Köszönöm!