Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Amúgy pengetõt miért pont ebayrõl kell rendelni, mintha ebben az országban nem lenne elég. Bár te tudod. Hogy ha legalább olyan dolog kellene amit országon belül nem kapsz meg, vagy drágább mint külföldrõl rendelve szállítással akkor még ok, megértem.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Értelmesebb dolgokról kellene szóljon a fórum mint ptc és egyéb ilyen félévente szaros 8dollárt ajánló oldalak, legalábbis ezt szeretnénk elérni, persze folyamatosan jönnek ezek a ptc reflinkesek meg "ajánljatok má valamit" ahelyett h venné fáradtságot és körbenézne legalább itt a fórumon.
és akkor hogy tudd a választ: NEM FOGSZ TALÁLNI "biztosan fizetõ" ptc oldalt neobuxon kívül, de az is haldoklik mert kiaz a hülye aki kattingat minden nap hogy egy évben összejöjjön neki 12dollár.😄 látod vicces.
8$ aprópénz fél évre nézve, még a 32$ is az.
szvsz ptc-k világában nincs olyan hogy biztosan fizet. Addig fizet míg az üzemeltetõjének +os, amint nem lesz hirdetõ nem fog fizetni.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Esetleg valaki?
Valaki fel tudna nekem sorolni még 3 olyan PTC-t, mint a neobux?
- biztos, hogy fizet!!!
- lehet legalább napi 0,04 dollárt keresni (4 1 centes hirdetés)
- 2 dollártól (max 4-tõl) van kifizetés.
- instant payment preferred, de nem muszáj.
Az indok: szeretném megnégyszerezni a keresetet 😄 (fél évenként jön össze 8 dollár neobuxszal).
Elõre is köszi!
www.icewebhu
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Esetleg váltana nekem valaki itt PayPal $-t MoneyBookers-re?
Ha igen, írj privit!
A buxona fizetett mostanában valakinek?
The future is now
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Afrikában egy aranybányában napi 2$ adnak rabszolgamunkáért 😊
Ha egy kicsit odarakod a segged ez nagyonszepen novekedhet.
www.icewebhu
www.icewebhu
Ha lesz idõd, le tudnád írni jó szájbarágósan, lépésrõl lépésre, hogy hogy is kell? Szerintem többünket is érdekelne, és sokunkon segítenél. Elõre is köszi!
Hát facebook alkalmazás amint már mondtam,kezdtem ilyen napi vicek,meg ha lájkolják akor ez van.most iylne fügöséget okozó alkamazásokat teszek(flashjátékok) pl " qwop " stb,és körbe teszem google reklámmal meg 1 offer all country.Csak magyar piacot nyomom külfödi már tömve van.
a másik eza like.oldalak..van avgy 15 vetélytársam de kb nem is hoz semmit.ritkán mennek az oldalra h nézelödjenek.a másik meg amit ezeréve beakartam izizstani.most teszten megy.ismerve ismeröseimet sikeres lesz,csak minél egyedibre akarom h ne kopintsák le,ere megy a pénzem egykis réssze.
meg domainokat vásárlok.és adogatom forumokon elfele vagy épp ott veszem meg.vagy ebookat veszek 😊
www.icewebhu
Ugyan a témához nem szóltam még hozzá, de lelkes olvasója vagyok a fórumnak.
fergusonpapa!
Milyen módszert nyomatsz te most? Mert azért napi 50-100$ nem kutya szerintem 😄
viszont ezek a dolgok nem tartanak örökké, mindig és mindig új dolgot kell kitalálni. ami egyátalán nem baj szerintem.
és igen az emberek buták,ere kel épiteni,nekm is legnagyobb hozamot hozó cucom fbos.és most van 1 másik.
www.icewebhu
Facebbok is faszszág, egyesek már azt is odaírják hogy épp mekkorát és milyen színût sz@rt, már elnézést. Ezek után csodálkozunk ha scam cékekbe töltik a pénzt...
1-2 dologról süt az értelmiség, hogy a készítõjének halvány lila gõze sincs, hogy hogy fogja kifizetni a regisztrált tagokat, de azért egyesek tolják bele a pénzt.
Olvasgatom a külföldi forumokat amik 1x be lettek linkelve, meg azóta van más is. És vannak kik havi szinten 3-4000$-t szednek ki sima oferekbõl, és még 1 nyomorult weboldaluk sincs. És akkor mennyi olyan van aki többet szed ki, csak nem írja be.
Az AWSurveysbe is még naponta 2 gádzsó akar beszervezni, hiába mondom, kamu, nem hiszik el. ÉS mennyi ilyen van még...
A neten nem lehet meggazdagotni, de még megélni sem belõle tisztességesen, ezt el kell fogadni. Persze kivéve, ha valaki kitalál egy fészbukkot, vagy hasonló korszakalkotó ötlete van. Vagy törvényt sért és filmeket tölt fel rapidshare-re.
Zsebpénzt, azt lehet keresni, és kb. ennyire lehet számítani az összes egyszerû dologgal, mint ahogy én a surfbarokkal. Ha ez valakit érdekel, abban tudok segíteni, én 25 surfbart futtatok folyamatosan. Privát üziben segítek, nem spammelek mert annak sincs semmi értelme.
The future is now
am igen egy unlocker megöli a látogatokat,de modnjuk 1 hacket kináló weboldalnál nem fontos,a valamit vaalmiért szabályt alkamzva sokkal jobb a clikelérsi és ateljesitési arány mert az embereknek szükségük vana cucra és mident megtesznek érte 😊
www.icewebhu
Szóval akkor így lehet elérni a látogatók és a klikkelök között 5%-os arányt.
Ha csak sima banner van akkor nem tudod mennyi az arány? 100 látogatóból 1 klikkelõ az már reális?
www.icewebhu
Az ami néhány oldalnál van hogy megynyítod az oldalt és felugrik az ajánlat?
a 10forintért és más oldalak nem csalás,midenki jol jár..a weboldal végkép de ha jol taktikázunk mi is.szépen hangzik h oclson szerzed a cucokat,de érdemes elsönek pontokat gyüjteni h bezsáljunk 1 csatába,jobban megéri mint sok péntz beleölni,olvastam rola valaki több hetet készül rá.pár ezerböl,de utána a nyereménye egy lcd tv meg hasonlok..nem csalás am külfödi koopintás ezis.sztem ötletes a gazdája bemegy midenap media makrtba megvesz 2-3 dolog és felteszi.és 2x annyit nyer rajta.
www.icewebhu
nem az oldalt ismerjük hanem magát atipust söt éna scriptet is,elküdjem??és teis keresheted a sok barmot.zek nem fognak nekd csak ugy fizetni,régen jol lehetet keresni vele de csak a MEGALAPITONAK,mert midenki várta a csodát.bezárták??csinált ujat..most meg bármien mezei gyerek megtudja csinálni,még te is.csak kevésbé kajálják be,de mint tudjuk kicsi isten állatkertje.
PÉnz kel?? menj el dolgozni.diák szövetkezet és kész.
HA van eszed (kétlem) legyél leleményes és használd a netet.
Original példája egy weboldal felfutatása,népszerüsitése és reklám felületek kihasználása öszttönzö példa h 1napra az iwiwen 1.4milio hirdetni...de még egy nemzetisporton is 80.e.egykis reklám csik.minél több a látogató annál többet ér a felület.
akkor vannak affailte amrketingesek,van szépen sok angy cé lásd amazon.com ami világ 3. legnagyobb oldala (max4.) és %ban kapsz eladásokért ha rajtad kerezstül vásárolnak.bejön?? igen kis googlézés még magyarirul is van leirás,ugyanezt megcsinálhatod virtális termékekkel pl "clickbank" elhiteted müködö rendszer.
Emelet vannak Cpa-sok ahhol offereket reklámokat kel emebrekhez jutatnod BÁRMIEN áron.weboldalba bigyeztsve a legagreszivabb modszerekig,lényeg h regeljenek és te pénzt kapsz ezért,legszarabb és egyben legegyszerübb offerek 20centet fizetnek 1 regért,legjobbak akár 200dolcsit is..
Akkor van utube és link rövidités is..azok levannak irva szépen,emelet vanna klikelösök..de azok szarak.
Emelet számos oldal van ahol online termékeket forumon lehet árulni,milehet az?? hm, backlinkek,weboldlaak stb.sokan csináljk h összegyüjtenek friss backlink listát és árulják forumokon.
stb stb stb.csak leleményesnek kel lenni.
Én sokáig file feltötést csináltam nem voltam tul pro de elvoltam.utánna affilate marketing,az jol ment fb smappelésel,
most nem lövöm le apoént ha azt mondom kis szünet után (barátnö gondok stb :/ ) elkeztem csinálni már.fb alkalmazásokat...rajta reklám hirdetések,etarget google,meg 1 all world offer 😊 nehezen de beidnult egykét alkalmazásom és napi 20-30 dolcsim megvan,ha csapan a dolog kitalálok vaalmi eszetlen lájkolási vackot.ennyi...a fb scripteket aszem megis osztottam, nem nehézkes am se megirni.
a másik a weboldlak készitése van 1 értékes keresés pl most cityville /tipp/ játék kijöt zyngátol és imádják (zynga manapság 2.legnagyobb játék készitö bevételeket nézve és csak fb játékokkal foglakozik..)
ráoptimizálni oldalt h csalások,rá offer unlocker és kész,csak backlinket épiteni..ugyanezt sorozatoknál is..amerikában 100+ sorozat van mindre napi több ezres keresés versengés pici.
nem tudom mit mondhatnék még.a lehetöségek nyitottak.
www.icewebhu
Új vagyok a fórumon és a tanácsotokat szeretném kérni file feltöltés témában. Elolvastam az errõl írt tájékoztatót, de az aktuális, gyakorlati tapasztalatotokra lennék kíváncsi. Melyik ilyen tematikájú oldal (Filesonic,Fileserve,Hotfile, stb.) az amelyiket leginkább ajánlnátok abból a szempontból, hogy a legjobban fizetõ, és megbízható (ténylegesen fizet is)?
Olvasgatva ezen siteok fizetési paramétereit egyelõre a Fileserve paraméterei tûnnek nekem a legjobbnak, de érdekelne a témában már gyakorlati tapasztalattal bírók véleményei. A válaszokat, segítségeket elõre is köszönöm!
mert nem tudom h a megadott oldalon hogy kell hirdetést pakolni?illetve hogy van a kifizetés?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer