15995
-
Odacsap77 #11937 Ha még lehet küldd el nekem is privátban, igazán érdekelne :) -
#11936 ottvan :) többnek nem adom,3 embernek küldtem,várom eredményeket stb :) -
#11935 Engem is érdekelne, megosztod velem privátban? :) -
#11934 12óra alatt 2 megrendelés 30-és 20dollár. egyik már kifizetett.
belefektetett idő 2óra.
óránként 5000ft. :) ebben jobban belemélyedek.
Hogy mi ez? :) cooming soon.pár embernek elküdltem privátban :)
majd még jelentkezek.(apropo jöhetnek még a storyk 10db ért 1000ftot fizetek.) -
#11933 jöhet.
Én is találtam végre egy normális php scritet, ami úgy működik ahogy a nagykönyvben meg van írva, és ahogy azt én el is várom tőle. Ha működik ingyenes tárhelyen akkor gondolom fizetősön már magától be is állítja magát :D
Pár dologra még rá kell jönnöm, kell még egy dizájn+ domain&szerver és mehet is. -
#11932 én megnézném, elolvasnám mik azok amiket találtál :) -
#11931 nem értelek titeket :)
álltalam adot oldalakat elkeztem böngészni megint mert fusztrál h megint kevesett keressek,és haza projectem lassan indul nem jó várni.kel nyára kis pénz nyaralni akarok..igy nézelödtem
lementettem 5öt kapásból átolvasa kommenteket stb ilyen noob modszerek kb semmi dolgod és nincs befektetés :) akit érdekel linkelem,vagy másnem megvárja h mennyire váltak be és majd jelzem.
am mondtam h csak nézelödni kel..
na jóéjt. -
#11930 LOL ebay tele van Kinebárral...
Kine
Most vettem egyet postával együtt 199,5 euró volt :) Ha megjön lefotózom nektek a monitorom előtt amin a honlapom lesz. :D -
Odacsap77 #11929 Én rá kerestem ebayon, németből is de kinebar szóra semmi se jött :DDD
Mutass egy linket plz -
#11928 németből, Ebay -
#11927 van aki csinálja még affailte marketinget? akinek van ilyen regje az irjon és mutatok egy nagyon egyszerü.befektetés nélküli modszert.(most olvasstam) -
Odacsap77 #11926 és ezeket honnan veszed? -
#11925 Csakis Kinebar.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kinebar -
Odacsap77 #11924 Hol akarsz venni aranyat ?
(Csak mert nem mindegy honnan jön) -
#11923 ja, az egyik a surfbarok, abból folyamatosan jön a zsé, sok kicsi sokra megy, és pl. a kódeladó oldalakon is felhalmozódik, meg még van 1-2 hely, ahonnan hirtelen ha kell, ki tudok venni pénzt PPre, de nem nagyon kell... Már alig költök online, gyűjteményem szinte teljes, amire korábban a legtöbbet nyomtam el Ebayen... Vitaminokat veszek max a neten, meg ilyesmi... Szal kezd rámgyűlni a felesleges 'játékpénz'... De kitaláltam egy jót, aranyat fogok venni. :) 5-10 grammos befektetési lapkákat. Elfogadnak paypalt, és az arany 2-3 év múlva úgyis 3 szoros árra ugorhat, ahogy nézem. -
#11921 Csak példának hoztam fel, ara hogy végül is semmi kézzelfoghatót nem termel, csak szórakozás, és 1x annak is vége. -
#11920 ilyet else tudod hinni mennyien és mennyit kel programozni,ha meg emglévöt használsz számits perre.
szélessebb látokörben kéen gondolkozni,ne egyböl miliok legyenek szemetek elöt legyen az h most mid van hozzá mien ötleteid vannak vajon mir evan szükség(igylezsnek uj ötletek)minden nagy ötlet mögöt sose gondolták h nagypénz lesz ez mindig igyvan.
nem kel google szinten gondolkozni,bár erre is van mindenkinek esélye a világon.de renegteg alsobb kategoriában is vannak akik nagyokat alkotnak,én rnegeteget olvasok ilyet és azok is nagy öszeget szakitanak,de ne ez motváljon mert ha belekezd az ember és nincs bevétel honapokig akkor feladod,és lehet ha csak félévet jobban beleteszel máris más életed lenne.mondtam itt türelem és szorgalom kell.
ha meg meglévöt akarsz tovább gondolni vagy kicsiben csinálni.vagy konkurenst nézd milyen kategoriai oldlaak vannak egy magazin is lehet 10000000 témáju.amit sztem kreativ ötletekkel nem nehéz fent tartani napi 1-2 orát vezs el.ésjó témával és kitartással belehet futatni bármit.lehet cikkezni tezsteket irni vagy ajánlot vagy bármit.
vagy msá strukturáju oldalak,pl munka közvetitő.ugyis sokan keresnek melót.vagy mit tudom én.angol meglévöt is átlehet tenni magyar viszonylatba lássátok kupon világ,3honap alat 50milka.lemásolva ameraki céget.de ha kicsibe is nézitek ami ott siker nagy esély lehet az itennire is.
pl van a a fivver.milene magyarul lenne ilyen?? 200ft ami nevetséges pénz.lehet hirdetni 50 meg oldalé.szolgálatásokat stb.
bármi lehet bármi. használjátok az eszetek,nekm csak fejemben van 5-10,és nem vok okos ember.csak néha elmerengek és jönnek ötletek,ne aztnézétek mondom még1x nektek mien jolenne pénz,hanem hogy mikel az emebreknek. -
#11919 Nem webshopban gondolkodom, ahhoz termék kellene vagy valami amit viszont eladok. Valami olyasmin töröm a fejem ahol nincs igazából érték. Pl travian, meg klánháborúnak mennyi előfizetője van már. Elég csak a magyar játékoskat nézni, akinek 20faluja van az már 90%hogy premium és akkor vannak 200-500 falusok is. Nem termel szinte semmit, és egy idő után még újra is indul a szerver, vagyis a befektetett pénzért úgymond nem kp semmit a játékos játékidőn meg szórakozáson kívül. -
#11918 jelenleg a webes pénzkeresésre nincs nálunk adó szabály :) ezért izélnek a vaterával meg ezekket.ha webshopot nyitsz ott már kel vállalkozoi.
de reklámfelültett adsz ki vagy ilyenek akkor nem :)ennyi.
paypal meg leszarja ha megerösited kártyád sose basztat eza jó benne.a másik meg h a paypal cimed sose tudják meg ha ovatos vagy.az akitöl kapod a pénzt azis ugy tudj aha megadod,de ha pl aztmondod ezena linken küld a pénzt akkornem látja kia cimzet mert eltitkosithatod.akkár.meg a paypalt zargatni h héé ennek hoan van pénze? :D magyar support náluk nulla vagyis nincs :) ilyenekrötöl nem kel félni
am meg nem csak webshop létezik. -
#11917 Én abból indulok ki hogy vannak irigy másnak rosszat akaró emberek, esetleg konkurencia. Elég 1 bejelentés és már meg is van a gond. Főleg hogyha még be is fut az oldal és több mást megelőz, mert mondjuk más árakat kérsz, vagy jobb szolgáltatást nyújtasz. -
#11916 paypalon azér annyira nemnézik ezeket, kb sztem másfél milla/hó többszöri alkalommal néznek utána. vannak rengetegen akik keresnek havi többet ennél ami paypalra érkezik és nem basztatják ezért. -
#11915 Jó oldal még nem is gond, lehet találni programozót ki a kisujjából kirázza aprópénzért 1-2 nap alatt.
Nekem a nagyobb gondom a legalitással van. Ha neveket adatokat kérek, akkor mint magánszemély egyből személyiségi jogokat sértek, nem tudom bizonyítani hogy nem. Ha szolgáltatást webshopot nyitnék oda számlaszám kell, adószám, cégszám. Akarja a franc hogy valamelyik unatkozó bejelentsen névtelenül hozzám meg kiszálljon a rendőrség és elvigyen mindent amit tud.
Legálisan nem kérhetsz pénz, nem adhatsz ki hirdetési felületet, nem nyithatsz webshopot, sem más fizetős szolgáltatást. Legalábbis én így tudom. Ha netán mégis és bejön az üzlet feltűnő lesz hogy hopp pár 100e jött a számládra. kikerülhető a paypal meg MB számlákkal, de onnan is valahogy haza kell utalnod hogy hozzáférhess szvsz ugyan ott vagy. + itthon nem igazán van még elterjedve, webshopok használják kik külföldi piacra is szállítanak, de magyarok csak mostanában kezdenek ráállni. -
#11914 általában én is csak wordpresst használok, de ha megfigyelitek a pénzkeresős ebookok meg minden fórumon is csak wordpresst írnak. szóval mindenfajta féle dologhoz meglehet találni a megfelelő templatet és plugint. -
#11913 meglepödnél h wordpressre és joomlára már 90%ban mindent megcsinálhatsz csak keresni kel volt nekmnagyon bnyolult honlap mondtam is na ezt sose tudom megcsinálni és wp-ben simán összehoztam,mostai storysban is 17! script van mindent össze kerestem :)
de azért nem vok elfogult azért egy teljesen uj oldal csinálássa jobb érzés,de aztnézük wp is csak admin felületet ad ami elég jó.most irjam még meg aztis..meg baszodjak a sok scriptel amit már nehezebb megcsinlái h adatbázissal.(mostanában is sokat szenvedek) suliba egy ötlet vagy bármi csinláod a házit nem nehéz a külcsin a müködés meg idegbaj ez a webprogramozás.
lényeg h worpresst imádom joomla is jó.ara h olyan oldalakat csinálni amivel szintén lehet jó bevételt szerezni,persze egy többmilios oldalhoz már nem tul "szép" de külfödön is sok nagy magazin oldal is például nézétek meg wp motoron megy. :) -
#11912 Nem tudom mi volt a neve, de aukciós portál.
Neten tényleg egyszerűbb "vállalkozást" csinálni, végül is csak egy szerver+szgép kell hozzá + meg se betegedhet, nem kell oltani.
Nekem is van ötletem, de wp és alkalmazásai nem érnek hozzá semmit, ingyenes rendszerek is szarok, nem tudom úgy átalakítani ahogy nekem kellene. programozáshoz meg nem konyítok. Néztem egyszerű php programozásról videót, de nem sokat értettem meg belőle. -
#11911 wordpressen simán elmennek ezek ahoz meg csak türelem kel nem tudás :) -
Wright111 #11910 az a baj hogy nekem is van egy csomó ötletem ami menne, csak az a baj hogy nagyon alapon tudok csak webet programozni így meg megvagyok lőve :( -
Odacsap77 #11909 De nem mindegy, hogy milyen oldal, direkt megnézettettem egy jó barátommal aki programozó, és ő mondta h legszivesebben ő is megvenné.
Tehát, egyedi motoros oldal amit csináltatni egy simát is 50 nél KEZDŐDIK tehát van értéke magánaka z oldalnak így már csak ezért is megérte főleg úgy hogy 2 hónap múlva meg az egész visszajön szóval elég jól jártam -
#11908 hát de miböl értékelted fel? :) az h saját motor dob rajta de nem olyan sokat mint gondolod,többet ér a tartalom a látogatok és azok minösége(mennyit tölt az oldalon stb)
én ennyipénzért sokkal jobb oldalakt tudnék venni ahol 3-4 e látogató megvan. -
#11907 am meg weben legyegyszerübb elkedeni valamit nagy elönnye h lényegessen olcsobb :)
most is van ötletettem csak kapásból egyik ilyen,amit most találtam kia wc-n 2perce :D
hogy ugye lenne oldalam nagy valoszinüséggel megcsinálom majd ahol online kaphatnak tanácsokat segitségeket az emebrek edzéssel kapcsolatban emelet edzöknek külön részleg ahol egymásközt tipeket tanácsokat adhatnak egyes edzés modszerekröl kiegészitökröl vagy épp állásokról.ezen kivül külön tagoknak is egy részleg ahol mident megtudnak ezel kapcoslatban dumálni.az oldalon nagyon sok cik lenne tanácsok,tippek,interjuk stb.Lehetne fészen épitenia közzösséget forumok miat oda szoknak.oldal alapja elején sima wordpress is lehet.
és mert ebben piacnban nagy pénz van simán találsz hirdetött.
sőt ha van elég bevétele az emebrnek hirdetésböl mondjuk havi 30e ami nem egy nagy dolog sztem,akkor merheti vállalkozásba vinni az oldalt amit ugye fizetni kel ha van ha nics bevétel és árulhatja a kiegészitöket fehérjéket vitaminokat stb.épp láttam hasonlo oldalt ahol csak ezvan SOSE hallotam róla pedig ismerek pár ilyen oldalt és mégis milios bevétele van.
ugyanezt meglehet csinálni más témakörben is kikel ismerni a kinálatot és a rendszert és mekora pénz van benne itt is van 1 nagyon nagy rivális,de simán elférhet az ember melette.sztem.külfödön minden témaköre van 2000oldal itt meg 2-3.nem nehéz bejutni,max egy bejáratot oldal melé nehéz felnőni de csapolni egykis látogatot ésigy bevételt meglehet oldani.
igazából weben mindena szorgalmon mullik -
Odacsap77 #11906 De ez egy egyedi motoros weboldal
Aminek még ha nincs látogatója, is ér 80-150 ezret tehát nem túlzok ha azt mondom h kva jól vettem -
#11905 hát igen hajón megizazsztanak én azért mennék csak 3 -5honapra.utána összegyülne annyi h képezem magam félév-1év durva lenne sokat kelenne tanulnom,de huznék vissza és ott már nem 12oráznék
jelenleg h a fész lekapcsolta alkalmazásom,cpalead se megy már mint anno,az ebayes ladást is abba hagytam nem keressek csak havi 50et azt is össze vissza azért ez a project most hátha bejön.másnem elpaszolom
am meg a butoros oldalra pénzkidobás volt annyit költeni :) még a felét is sokalnál napi 200-300 látogatoért. -
Odacsap77 #11904 Most melyik webáruházra gondolsz? induri.hu? -
Odacsap77 #11903 Nyugodj meg most ingatlant úgy sem tudna eladni...
Amúgy, most az a jó aki MOST TUD befektetni ingatlanokba, illetve autókba az később jó pár év, annyit kaszálhat mint a szar mert most mindenki oda adná akár negyed áron nem hogy fél.. -
#11902 jó lehet túloztam, legyen 200-300e. Igazából abból indultam ki hogy tesóm + felesége vett házat ~10mill, 30évig kell törleszteniük és havi majdnem 100e rámegy, 2en keresnek 200at, és akkor még nincs gyerek + nem is 100% készbe ültek bele. Szóval 60 éves korukra lesz övék a ház. De még 30 évig nem hiszem hogy ugyanott kiírják. Na szóval én nem szeretnék az ő helykbe lépni és jaj mi lesz ha-ra hagyatkozni.
Jó persze, mindig van rosszabb helyzetben lévő, de engem akkor is zavar hogy reggel beszív a cég este kiköp és kb annyit ad amiből meg meg él az ember, cserébe persze teljesítményt és pontosságot követle meg.
Nyelvben egyetértünk anélkül már ebben az országban sem boldogul az ember. Hajón is gondolkodtam, apám munkatársának fia kint is volt 2 évig ilyenen. Takarított felszolgált recepciózott, vendékek óhaját sóhaját elégítette ki, igazából 12-13 órás műszakokat húzott le de 5 millt utaltak át a számlájára meló végeztével.
Nekem más az érdeklődési köröm, jobban szeretem azt a unkát ami után látszik is valami, kézzelfogható dolog stb, de másra is nyitott vagyok ésszerű keretek között.
#11901: ezen már én is gondolkodtam, pár hónapja vagy még mindig van a vaterán 500k ft ért egy vatera szintű akciós oldal, domain + weboldal sablon. csak egy vállalkozást kell hozzá csinálni és mehetne is. Tulaj azt mondta milliós nagyságrendű csak hát a konkurenciának nem tetszik.
#11899: hirtelen ötlet. Abból indultam ki hogy kertes házban lakunk, kert ott van műveletlenül, az a pár apróság ami benne van szinte semmi, tesóméknál szintén ott a kert idejük nincs rá. Most adjuk el valami idegennek társlakónak hogy felhúzzon rá 5millból egy házat és telekkel együtt továbbadja 20-25ért?! -
Odacsap77 #11901 Igazából mostanában fizikai munkával nem lehet keresni, csak programozó, grafikus, vagy, akinek van egy kurva nagy oldala és talál rá hírdetőt, na az is napi szinten kapja a 20e től a 1 miliókat NAPI SZINTEN
Én ezért modtam még anno hogy ha vkinekv an kedve csinálhatunk közösen vmit mert egész normális tagok vannak és mindenkinek egy a célja..
én most pl. ezt csináltam vettem egy honlapot igen sokat ráköltöttem 50e ft ot de kész komplett oldalt, úgy hogy amúgy 100 -200 at ér csak mondtam gyorsana csávónak hogy most kifizetem csak dobja oda..
Egy bútor témájú oldal volt... mit csináltam, nem vettem meg a honlapot hanem előtte kerestem rá hírdetőt, elküldtem hogy napi szinten nem sok csak párszáz hírdető sőt.. tehát megmondom nem titkolom napi 100-200 látogató volt az oldalon, találtam egy ismerőst vagyis inkább barátot aki hírdetett rá NAPI 1.000 Ft ért!!!!!!!!!!
Miért éri meg neki?
Ki hangsúlyozom, BÚTOR cég, tehát akár ha csak egy darab bútort vesznek ami 50k nál kezdődik náluk, már visszajön 2 havi hírdetés...
nekem miért éri meg?
Mert én semmit nem csinálok csak kitettem 1-2 bannert az oldalra és csinálom a további ötleteket stb.
Jó be kell vallani nem 50 volt az oldal, mer az csak maga volt 50 de még rákellet költeni 20 at linképítésre, meg egyedi szöveg írásra de ez semmi ahoz képest hogy napi 1000 ft ot kapok + részesedés egyes bútorokból -
Wright111 #11900 hajó egyre gondolunk mind a ketten :) pm-re válaszolsz majd? :D -
#11899 am még1gyszer mondom a sok regémben elmondtam párszor amit szeretsz és hiány van rá,amig fiatal vagy adig képezd magad mert késöbb nem lesz rá idöd bekerülsz fogaskerékbe és nem akarsz kiszálni mert lesz családod mondjuk.inkább elfogod viselni és reménykedsz ne rugjanak ki.
ezek a földek meg csirke tartást meg hagyd azokra akik 200éve is ezt csinálták,hidd el számit azért a rálátás és a tapasztalat :)
az én terveima jövöre a következök,1év van még eböl sulibol,ha ezzel nem tudok elhelyezkedni vagy nem szur ki egy multi mert osztály második elgjobja vok.igyvan esélyem akkor a terveim a következök.
ugye van weboldalam ez melékes de célom felhuzni és eladni :) láttam sokan csinálják egy bejáratott napi 30-50e látogatoi oldalt simán eltudok adni 6 számjegyért.de ha meg bukta akkor ezis kilöve.
szóval a terveim
elkezdem nyomatni az angolt ahogy tudom azzal kelek fekszek aztán errefele népszerü hajón dolgozni 3-5 honapra eltünsz és a legkevessebb amit keressel 1 milka ez idö alat,és HA JO AZ ANGOLOD akkor 3x sa is.mert nem csak mosogatni tesznek be pl..meg takaritás stb..emelet az angolom gyakorlatban jólesz.
hazajövök van egykis pénzem,kifizetem az angol felsöfokut leteszem,utána itt két irányua dolog vagy weboldalba kezdek összeszedke prá régi siemröst és programozunk valamit.vagy..
én ugye szeretek sporotlni edzeni járok több mint 2 éve,láttam h személyi edzökre oriási az igény és nagyon jol megfizetik.és vannak nagyon jo féléves képzések eus papirral stb.amit utána kérdeztem már mostaánában és nagyon ajánlják csak hát suli 100e de lenen rá pénzem.emelet letenéma jogsit(igen nincs még) de kocsit már vettem :D szülei furkiáztatnak vele :D na szóval jogsi.az kell már ideje
ezeket mind letudom eltelt egy év.és vagy huzok pestre terembe és oktatom még magam h tudjak spininget,és msá tömeg sportot oktatni(több pénz) de képzések párhét mindegyik és jo ha az emebrnek midenröl van papirja és ért hozzá szeretemfejleszteni magam :) (sok rpg game hatása xD ) és ugye vagy pest és elhelyezkedek és éldegélek vagy kimegyek külfödre vagy megint hajó ugye.ahol HAVI 2miliot simán keresnek és aza nagy hirdetésben h kezdöket fitakat is várnak akinek nincs gyakolratuk :) ugye kel az angol felsöfok.ami sok nagy gyurmának nincs meg :) összegyüjtök 1év alatt elég pénzt h itthon akár nyitok egy saját termet amire mindig lesz igény ugye.vagy pedig egy online oldalba ahol az emebrek személyi edzöket bérelhetnek akár személyes találkával stb akár online is.pénzért ugye.(ezis egy ötletem részleteket nem irnám most le igyis regézek)
szó mi szó h 2év alatt összeszedném magam lenne pénzem-szakmám-reményeim.
emelet ennél szakmánál lehet sok embert megismerni,ami manapság többet jelent mint bármilyen szakma.
lényeg h legyen az embernek célja.és csinálja is meg.nehéz manapság az országban ez nem titok,de probálkozni kell :) -
Wright111 #11898 Srácok látom kicsit elkanyarodtunk a témából akkor beszállok én is és után offolok Orosz-Magyar Magyar-Orosz tolmácsként dolgozok, a határon, keresek kézhez 150-et (18 évesen nagyon is jó kereset!) és attól függetlenül hogy ennyit keresek nem vagyok boldog mivel kötetlen munka időbe vagyok és amikor menni kell akkor menni kell ha nem mész kibasznak, ennyi, szóval azért mindennek meg van az előnye hátránya is és 2 éven belül elakarok kezdeni egy hajópincéres képzést és ki akarok menni hajóra dolgozni ott meg lehet alapozni a jövöt akár úgy is hogy végleg haza se gyere. -
#11897 Am az h mit kezdj magaddal elég nehézkes fiatalon nekm is most kezd letisztulni ez nem 14évessen mikor oda mentem ahova ahaverok kb..lehet ezt elvesztett idönek nézni mindenki ezt csinálja nekm sok ismerösöm pest-debreceni egyetemek,és fele már jön vissza nem birja nins értelme stb néz olyan után ami ténleg hiány és van értelme.hogyan találsz ilyet?nem a munkaügyinél ahol szar képzések vannak.mert azok olyan hülyk mint a tök 50böl 1-2 ami ténleg hasznos.emlet oktatások szintje is kritikán aluli.
mit érdemes csinálni?? manapság szerintem a szolgáltatások mennek nagyon ,lehet az ember aimátor,rendezvény szervezö,tolmácsmarketineges,vagy reklám guru ezek olyan témakörök amelyek bárhol elfogadhatoak és nem nehéz kitanulni ezekre nagyon van igény.
de google barátod sok nagyobb állásokkal foglakozo oldalt néz ahol miket keresnek sokat kel lapozni ami kicsit szinpaitkusabb rákeressel jobban meg nézelödsz forumokba mit irnak.pár este alatt sokkal jobban látod majd ezeket és jobban tudsz mérlegelni.mert nehéz oylat mondanom ami téged is érdekel engem plálltalam felsoroltak érdekelnek.és van rá igény szerencsére.Ahogy webfejlesztönek és méginkább java fejlesztöre van igény.egy javafejlesztö 500e keress.és sokan keresnek iylet,akár softver fejlezstésben vagy egy gyárba uj gépere sofot tervezni stb.amiért megfizetik igy h baromi nehéz de de fél-1évig NAGYONráál az emebr vagyis ezel kel ezel fekszik olvas utána gyakorol napi 5-10 orába nyomja megtérül.ahogy egy áltlaános webfejlezstö is van rá képzés is melete szorgalmas,kiszurjáka multik 2.évégén (énis ebben reménykedem) és amásik fontos dolog h az igény rá külfödön is ugyanugy duplázodik évente.sok külfdi oldalon is milionyi hirdetés ahol leirja az emebr igényét max képel is demostrálja és versenezneka fejlesztök mennyiért válalják és legjobbat elfogadja a hirdetö ami szinpi neki,meg a referenciák is ugye.és álltlaában 500dollár fölöt kezdödnek az 1 hetes melok.annyit megér ha az ember szereti csinálni.
vagy amit még gondolok saját vállalkozásba kezdeni ugye ehez töke kel de aki merész felevsz egykisebb pénz öszeget és befekteti(nem lotto szelvénybe) és tudja mit csinál maga ur aöa fönök ö pitkeik.tudja mennyire biztos a keresette stb.
példaképen mndom h városomban van kb 10 edzö terem.és mind televan..város szélén is van egy (idejárok én)és 4-5 évehuztálk fel,15milkából.a pénzt külfödön összeszedték 1év alat egyszerü meloval,és 1év alatt visszahozták a pénzt,pedig kis hely nem félrünk be sokan ha már 10en vannak lent egyidöben az szar érzés.de van külön termük csajoknak,meg ahol ilyen szarságok vannak spining ,zumba stb.
és jol elvannak.