Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyar verzió nincsen belõle?
Aha és itt az utolsó linkednél az ingyenes?
fergusonpapa
ezt olvasgasd..

forums.digitalpoint.com

vagy affiliatepaying.com (itt is blog részleg)

ezek után nem jutsz semire ,elvagy veszve.én még mai napog hasznos dolgokat találok itt.

kicsit komolyabb meg a warriorforum.de itt nagyon sok az elit(napi 1000dolcsi fölöt keresnek) és ha értetlen és idegsitö vagy mint itt is..kibasznak ip szerint.

www.icewebhu

fergusonpapa
beismered legalább h szar.de rájöhetnél h senki nem nyomja itt ..ez csak a te tévhited.

www.icewebhu

Mert akkor még ilyen szar ptc-k hadával kezdtem csak azért.
fergusonpapa
mivel??már megint kezded és csak felhuzzol..

eszeden mulik mennyit keressel de tese leszel sikeres azis biztos..

egyszerüen önfejüés buta avgy nem birod befogadni az uj infot..
szted amit most mutatál megfogsz vele gazdagodni??ne vicelj már.

leirtam.ha sok pénz kel affialte marketing. és olvasni olvasni olvasni..annyi ebook van...leirás nem nyomjáköledbe dolgokat meg ezek többsége fizetös deingyen beszedheted...sok rálátásod lesz...könnyebben megtudod csinálni sajátötleteid..vagy ottvannak forumok..kis 13évesek is jol keresnek...és tudod miért??mert egyszerüen csak utána kel olvasni.mi hátrányban vagyunk akinek rossz angolja van annak fail...de nem nehéz elkezdeni..

de amig ezekre mész esküszöm sose jutsz semire.

én is anyámékkal élek de havi 100fölöt keresek,csak neten...ezerszer porbáltam nekd is segiteni nem engedted...buta vagy mint a tök.

ahoz képest h megélhetésremész...féléve (amiota tudok rolad de elvileg több éve itt vagy) NEM KERESTÉL SEMIT..elgondolkozhatnál magadon..

www.icewebhu

Ja hát az olyan kevés dollárok nem érdekelnek, megélhetésre kerestem nem csak zsebpénzre ami csak havonta lenne meg.
Ezzel legalább meglehet szedni magunkat.
fergusonpapa
persze...azért ajánloatd?? és azért linkeltünk kismilio modszert amihez pénzse kell csak buta vagy mint a tök.

az utolsonál is köszi a reflinket...innentöl kezdve törlöm minden hozászolásod.és ha nem állsz le banoltatlak.megint..

www.icewebhu

http://www.sitetalk.com/?sponsor=abducted

Na, hogy örüljetek egy közösségi oldalnak is, lehet regelni semmibe sem kerül.
Aha, hát az nem azért volt, hogy nem kerestem még semmit jóformán, mert ezek fizetõs oldalak voltak, de ez ingyenes.
fergusonpapa
istenem..zaklattál privátban is rengetegszer h mi nem értünk hozá és hülyék vagyunk ÉS h megvan az elsö dollárod.de azért pakoltam reflinkes szarságodat ugyanugy..komolyna mondom nem értem mijárhat fejedbe h ennyire hülye vagy.

amit mutataál már évek ota van és leirtam a rendszer müködését,telefonon megkel erösiteni magad.miért??h ne csinálj 100000 reget magad alá.nekik is van eszük.mint mondtam spamböl élnek meg kiskapput kihasználva elég jol.

ezek a 250dolcsui midenkinek ha lindul oldla is hasonlo csak egyszerübben nem tul legálisna ,begyüjtik regeket és jopénzért eladják vagy felhazsnálják.spamben oriási pénz van.

és nem fog fizetni.egyet kérdezek ERRE VÁLASZOLJ..

ha annyira jók a modszeried miért van az h miden nap-héten ujat mutatsz de még nem kerestél 1 fityinget se???és ez már féléve??? akkor kinél van a hiba?!
<#banplz>

www.icewebhu

Normális munka? melyik?

Egyébként 2 lehetõség van:
- Nagyon hülye vagy és ezért nem érted a többieket
- A többiek nagyon hülyék és ezért nem értenek téged

Szerinted a második igaz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De sajnos tévedsz

Egyébként ez lényegtelen is. Mindkét esetben a legjobb amit tehetsz, hogy nem írsz ide.
Jajj ha már normális munkát ajánlok már az is fáj ez szánalmas.
Kaptok egy kódszámot a telefonotokra és azt kell beírni oda, ez valami felfoghatatlan, hogy ennyire suták legyetek.
fergusonpapa
igen ismerem.

egyszerüen ugy fáj h ennyire buta vagy...

www.icewebhu

mcdrusza
de szar legtobbismeros.hu név 😄 alapból bukó nálam.
Ismered ezt?, vagy mi?
fergusonpapa
-.- lejárt duma.

=legaláliss spam.mert regisztárlok belegyeznek h spammeket kapjanak...(olvassátokel) igy legalálisann küldhetnek spammet ... és még reklámoznia se kel nagyon mert a sok embert viszik a barmok..fizet?biztos nem.fü alatt simerösnek megy.

www.icewebhu

fergusonpapa
ezeken vagyok ezért ezeket ajánlotam.komolyan nem vágom mit csinálsz rosszul -.-

www.icewebhu

az AffiliateCashPile is visszautasitotta a regemet...pedig mindent ugy csinaltam ,ahogy irtad..nem tudsz egy jo halozatot,ahol nem sz*rakodnak annyit a regnel...?
fergusonpapa
láttod h szétse nézel és inkább kérdezel,meszire se kel menni csak görgetni lefele és olvasni vagy hasonok.vagy google.komolyan mondm nagy a kitartásod.

de segitek...a lényege h van 1 tartalmad lehet letöltés vagy filmnézés bármi.fantáziádon mulik és ráteszed unlockert amit ugy lehet felodlani ha felugro ablakban lévö reklámot megcsinálják..ennyi.aztán népszerüsited..épp párnapja irtam 1 torrent methodot..de még odáig se birtad legörgetni..én etöl kapok agyhalált..meg hozzád hasonloktol.

www.icewebhu

fergusonpapa
haggyuk már...ezis ingyenes tárhelyen van oylan mint blogspot stb.és akkor igy bedölni neki?bár megérzésem h sajátod.

www.icewebhu

doxadmin
Kis flash reklám az oldal közepén. Annál egyszerûbben nem lehet elmagyarázni. Még angol tudás sem kell hozzá, elég ha értelmezed a képeket.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Mi az istent kell ott csinálni annál a leadbolt.hu nál ? 😮 😄

OssianFan
Na és neked fizetett már?

Nem az én oldalam. Ma indult ez az oldal nekem tetszik a kinézet nagyon pofás lehet benne triplázni meg duplázni is . Elfogad alertpay-t meg paypal-t is kicsi összegek vannak és reinveszt funkciója van. nem tudom az mire jó de biztos valami jó 😄 http://doubleandtriplemoney.weebly.com most az elején még érdemes beletenni mert gyorsan sorra jutsz. lehet már ptc-zni is csak egy kicsit másképp van 😄
doxadmin
Ha van fantáziád akkor leadbolt.com

Ha nincs, de bírod a monotonitást van kitartásod, és megtanulod ami kell akkor póker. Mióta felléptem 5$-os limitre azóta 6$os órabérért játszom, ez kb +2,5x-se a rendes melóhelyemnek.

Elsõhöz nem kel befektetés, 2.hoz meg kapsz ingyen pénzt egyes oldalakon amiért játszhatsz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Akkor mondj legalább 1 darab olyat amivel befizetés nélkül de lehet befizetéssel is , legalább napi 1$ t keresni, kiváncsian várom válaszod.

doxadmin
Mindennel lehet, csak az nem mindegy hogy napi 4 cent vagy 40$-ról van szó.

fergusonpapa
aról bezsélünk itt oldlakon át..

www.icewebhu

Akkor javasolj olyat amivel lehet keresni pénzt..!

doxadmin
Még nem, láttam a levelet és gondoltam kapják be @

De használd a http://translate.google.com/# ot fordításra. Ha nem ért valamit úgyis visszakérdez.

Es te valaszoltal nekik?nem tudsz segiteni egy kicsit,hogy mit irjak?
jaja a reg. lapon is volt egy par kerdes...gondoltam az boven eleg lesz 😄
most neztem ezt a fredfinder affiliat-ot,ok fizetnek 1 dollart,ha a promotalo linkeden regelnek...csak alol irja aproban,hogy 25 free reghez 1 fizetos tag is kell,csak ugy fizetnek ki...szal ez is bukta...
doxadmin
Én is megkaptam tõlük ezt a levelet. Csak tudnám miért nem a regisztrációs lapon kérdezték ha már ennyire kíváncsiak??

szia,

az Affiliate Cash Pile-nal vannak international email signup offerek?
ma jott toluk egy mail,de nem tudok valaszolni a kerdesekre az angolom miatt...nem tudnal segiteni pls?eleg mindegyikhez 1 tomondat gondolom...nem akar sehogyse beindulni ez a netes penzkereses :S

ezek a kerdesek:
 How did you find out about Affiliate Cash Pile?

Do you have a personal referral into our network?

What other networks are you currently in, and who is your AM there?

How long have you been an affiliate for?

Do you run any incent traffic?

Do you email-market? If so - how do you generate your lists and what software do you use to mail?

What type of offers work well for you, and how do you generate traffic for them?

If I were to approve you now, what offers would you run in the next 24hrs?

What do you expect from Affiliate Cash Pile to make us your primary network?

Once we receive these questions back we will make our decision.
fergusonpapa
majd feladod mikormég 1 dollárt se értél el.utána eltelik félév h elérd kifizetést..és agy esély van rá h adigra eltünik és nem fizet.aztána tulaj kezdi elöröl uj oldal uj remények 😉

www.icewebhu

Nem tudna valaki segíteni egy ilyen szörfözõs oldal tehát itt van fent egy kis csík és ugye azon mennek a reklámok.. na de csak olyan egy nap összegyûjtök olyan 600-700 pontot ami kb 4 cent de csak 15 eurótol fizetnek nem tudjátok hogy lehet ilyen Clics t meg ilyeneket gyüjteni smartcode okat amúgy az oldal smartbarre.com aki regisztrálva van az kérem segítsen írjon privátot! vagy küldök meghívot ha érdekel valakit

fergusonpapa
van unlocker plugin ugye,akárhiszük akárnem ezel csak kevesen foglakoznak unlocker ablakon az oferek..a felhazsnálo választ egyet megcsinálja tartalomért. oks de am cpa-sok 90% direkt linkel nyomatja semmi unlocker söt weboldal se csak meghirdeti a reklámot jo helyen enyi.

www.icewebhu

mcdrusza
nemértem tényleg mostmár. leadboltnál is van olyan lehetõség hogy egy bizonyos linket ki tudsz copyzni, és aki végigcsinálja utána jár zsé? mert én eddig leadboltnál azt ismerem h oldaladra tudsz kitenni offert.
fergusonpapa
epc azt jelöli tudtomal mennyit ér 1 klik.
de am nem sok jelentösége van inkább aki ppczik ott számit.megéri e befektetni stb..

pl ittvan leadbolt napi keresettem

Clicks: 781
Pending Convs: 19
Approved Convs: 19
ePC: $0.11
% Convs: 3.73%
Revenue: $51.54

www.icewebhu

mcdrusza
még annyi lenne kérdésem cpalead-on hogy az offereknél az EPC az az 1 user után kapott összeget jelenti-e vagy mit? és hogy hol találom meg bizonyos offernek a leírását hogy pontosan mit kell végrehajtani? mert számomra így belõlük semmi nemderül ki.
ja lattam kossz...a smilik csak az en bolonderiam 😄
fergusonpapa
most válaszoltam..
és a kis smiliek nem tetszetek..

www.icewebhu

en is igy gondoltam...remelem jo lesz....ha ez sem fogad el,akkor feladom 😄
csa segitseget kertem es ,ha akarsz segitel,ha nem,akkor nem...csak teljesen felreertelmezted a mondataimat,ha visszaolvasol te is belathatod...azt irtad,h tobbet kerdezek,mint olvasok...csak erre reagaltam... 1 db. kerdest tettem fel,de latom,h nem kapok ra valaszt...
fergusonpapa
azt irod amit akarsz személyid száma kel de beirsz 8 jegyü szám és nagybetü keveréket elfogadja.ez inkább usaba kel mert sookan eböl élnek meg és már adozniuk kel stb..a másik meg h mail.minden más jó.

www.icewebhu

elnezest a 10925-ot...miert nincs szerkesztes gomb? 😄
fergusonpapa
azért vigyáz milyen stilusban nyilvánulsz meg.

www.icewebhu

csak a 10920 kerdest inteztem hozzad,mert elakadtam 2 pontnal,szal vmit nagyon beneztel
<#nevetes1>tovabbra is varom a valaszod,ha tudsz segiteni benne...amugy filserveres tapasztalataimat osztottam meg mcdruszaval,ha jobban megnezed<#mf1>
fergusonpapa
vas gáborunk zaklat 1 hete privátban..

www.icewebhu