15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    hja, és hol a milióid??
  • Odacsap77
    "..de most nem fogok semmit reklámozni"

Akkor eddig csak reklámoztál ugye? -.-"
  • dettoboy
    köszi már megtaláltam azóta, sőt jobban fizetőt is.:)
    és nekünk nem árulod el, ha fel lehet tenni egy ilyen tömeg megtekintési surf listára, akkor engem is érdekel....
  • dettoboy
    Üdv Drága BARÁTAIM!!!
    Már megint én, de most nem fogok semmit reklámozni. Ha valakinek kell sok kattintgató az oldalára, napi 10, 100, 500 darab, az írjon. Átlagosan eltöltött idő az oldalon 30 másodperc garantált.
    Okosak vagytok, találjátok ki, mire lehet fordítani.
  • mcdrusza
    köszi már megtaláltam azóta, sőt jobban fizetőt is.:)
  • gabesz8906
    http://www.videobb.com/rewards.php

Szerintem ez lesz az bocs, hogy nem linkeltem de még nincs 30 napos a regisztrációm. :D
  • mcdrusza
    srácok mi is a neve annak az oldalnak ahol video feltöltés után nézettségért jár pénz?
  • Odacsap77
    Nem értem hogy működik ez a twiends.. :S

Valaki írjon rám priviben plz megköszönném :D
  • szinten
    Hali elég kezdő vagyok a témában, egy kis segítség kéne, hogy melyik oldalakon érdemes regisztrálni! Illetve ez a youtube-s téma is érdekelne, mert elég sok mindent találtam róla, de 1-2 videónézés meg 1 kommentelés naponta, ami 0,004-0,005$/nap. Köszi előre is!
  • mcdrusza
    ez rendben van, egyébként nekem 0.03-at ad külföldire is, ha találok akármilyen nemzetiséget elfogadót mylikeson akkor is ki kell használnom ilyen követők mellett.
  • fergusonpapa
    ha egy külfödi hirdetési cégnél van esetleg magyar hirdetés akkor is isonyatossan kevesett ad.

Miért? nem nehéz kitalálni mint pioritásban nagyon hátul vagyunk hiszen nem is vagyunk sokan.és itt ez számit.egy hirdetönek h több emebrt elérjen.

és mondjuk egy amerikai reklámértéke mondjuk 1 dollár a Magyaré ? kb 10cent.

jobb ha ezt elfogadjátok.

ha magyar hirdetési cégtöl használod akkor többet kapsz kicsivel de azok nem dolgoznka twitterrel.
  • mcdrusza
    mármint olyan hírdetés ami minden országot elfogad? még nemtaláltam ilyet, az jól jönne mert van egy magyar oldalam ahol nem spam meg ilyen módszerrel szerzett követőim vannak ergo minőségi.
  • doxadmin
    Nem tudom, én is meglepődtem rajta. De látszik hogy esik vissza, lehet valaki unatkozott és végigkattintott minden linket amit csak talált. Több hirdetést is betettem mylikesról, mostanában csak azokat teszem ami elfogad minden kattot és nincs megkötés.

#11965 twiends-el
  • Odacsap77
    Nekem meg azt áruljátok el, hogy csináltatok követőket :SSSSS plz. valaki
  • mcdrusza
    áruld már el hogy csináltad 200 követővel mert nemhiszem el.. 900as követőim eddig 0-t kattintottak. :|
  • doxadmin
    130 körül. De most visszaesett, tegnap volt 5, ma meg eddig 1.

bekötöttem facebookot is, szóval 2 helyre mennek a hirdetések :)
  • mcdrusza
    hány kattod volt eddig?
  • doxadmin
    * kiegészítés

Persze új twitte acc kellene, és listába foglalni azokat akik kattolna, mivel mindenkinek be kellene jelölni mindenkit, hogy kövessen mindenki mindenkit. Értelemszerűen.
  • doxadmin
    Könnyen ki lehetne szedni ebből a twitteresdiből sokkal többet is. Méghozzá:

Mylikes 0,02+$t ad minden katt után. 100 ember napi 1 katt 0,02$ esetében =2$

Lehet névre keresni, és csak azokat bejelölni akik hajlandóak kattolni. Mindenki magáért nyomná. Avagy lehetne listát is vezetni és aki nem kattol kidobni.

Reff is mehetne, végül is minél több aktív tag van a hálóban annyiszor x$

Tudom tilos embereket rábeszélni, meg stb. De hát amiről a másik nem tud, az nem is fáj :D
  • mcdrusza
    mylikes se jött egyébként be 950 követőnél 0 klikk. nemtudom mit csinálok én rosszul doxadminnak 200nál jött össze 10 dollár.wtf?
  • mcdrusza
    bannoltak twiendsről...
  • fergusonpapa
    nemfogok vitázni.beletettem mert gondoltam amennyit probálkozom nem nagy dolog bele tenni refet h kicsi tjobb szájizzel fogadjama napi 40 levelet válaszoljak mindre,töröljem a noobok irásait mert eza napi adagom,mindig lelkes vagyok de kevéssbé annyira mint az elején mert ténleg több órám elmegy rá,porbálok rendes lenni midenkinek regéket irok üzenetben sokszor h mit csináljon és semmi hálát nem érzek :S

de szabály szabály.igy kiszedtem ennyi.igazad van.pont.
  • shark11
    Most komolyan amiatt törölted, amit írtam?
    Nem azért írtam, hogy töröld, meg nem is "lehurrogni" akartalak. Nem kell törődni azzal, hogy én mit írok csak megemlítettem, hogy mit írtál a szabályzatba.
    Egyszerűbb lett volna átírni a szabályzatot vagy átszerkeszteni a leírásodat, azzal hogy törölted a lehető legrosszabb megoldást választottad.
    Meg "köszönjétek meg... másnak." legalább írd ki a nick nevem.

(Ezzel nem akarok semmilyen vitát elindítani, szóval ha bármilyen mgejegyzés/reakció érkezik erre nem fogok reagálni, kivéve ha Gregory Stone (fergusonpapa) ír)
  • Murder3
    twitteren kell követőket jelölgetni és azzal hogy lehet keresni?
    esetleg pw-be lenne aki megosztaná mi is volt az?
  • fergusonpapa
    apropo ne irjatok h tegyem vissza ma is 9 levelet kaptam mert nem fogom.köszönjétek meg... másnak.

jóéjt.
  • fergusonpapa
    de ne katints rá vagy banolnak te :D

am ja az jóár :)
  • doxadmin
    mylikes. Ami 0,1$ad mindet nyomom :D

Amúgy találtam egy webhostot 1év 60$ ebben van korlátlan hely, mysql 1Gbig, + 1 általam választott .com os domain 1 évig :)

Erre a hónapban összekaparok egy kis pénzt :)
  • mcdrusza
    igen én azt csináltam, egyébként ha jól olvastam twitter szabályban akkor azt írják h limit nincs, ugyanakkor blokkolják ha hírtelen sokat jelölsz/feltűnően sokat folyamatában. ugyanis ikább ottkell félni mint twiendsen.
    nekem sztem ezért is volt az h nemtudtam jelölni huzamos ideig 2x is, mert őrült módban nyomtam. mostmár inkább likeolok, ott nemlehet gond.
  • fergusonpapa
    láttod h akötekedés megy.bettetem reflinkem egy szép leirásra ami müködik is.bocsesz.akor leszedem.ennyi.mindig én teszek ki müködö módszert ere lehurognak.

én 7 dollárt kerestem kevés de széplassna felépitem napi szinten csak 1orát szánok rá.késöbbb legalább valamiböl jöna tárhely pénz meg egyébb apro befektetésre sztem nagyon jó.

miért? mert most nem titok megcsapan a pénzkereséssem iszonyatossan,oda cpalead oda affilate marketing,oda fb alkalmazásom aminek 300e ember volt tagja.külfödi honlapom most adtam el mert muszáj volt.

jelenleg van magyra projectem meg ez. meg backlink épitést cisnálok egy cégnél 700ftos óranérrel ami jó csak..napi 4orát dolgoozok.

te meiket használtad?mylikes vagy a sponsoredtweets?

am nincs megkötés de azért ne legyen feltünö a növekvésed :)

tippem arra az hogy csinálj másik twiends accot és hozzá twittert és akkor készegyik épitheted másikat.mert twitter nehogy töröljön h gyorsna nösz vag yjelölsz :) azért jobb másik acc. is mert egyel gond lenne akkor ott a többi :)

vagyis sztem.
  • doxadmin
    Pedig jó kis írás volt. Eddig 10$-t hozott, pedig alig van 200 követőm... Asszem őrült módjára kezdem csinálni napi 12órában.

Amúgy van megkötés mennyit lehet jelölni twiendsen 1 nap? Vagy miíg adja tolhatom?
  • fergusonpapa
    bocs,töröltem a bejegyzést.
  • shark11
    Érdekes, hogy te magad szeged meg a szabályzatot, amit írtál.
    "kötelező a REFLINK NÉLKÜLI link és a REFLINKED megosztása is egymás mellé"
  • plu604
    Bannerba vele!
  • doxadmin
    "Nincs szükség befektetésre" csak előbb vedd meg a könyvet 18k ft ért. Kicsit ellentmondásos.

De legalább adott egy újabb ötletet.
  • nicoll
    .: Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük! :.

http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p28.penzkereses
  • nicoll
    Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!

http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p28.penzkereses
  • rbajanlat
    hello!

A megavideo a díjazást hogy számolja??
    Havi szinten vagy éves szinten??
  • patriotmans
    Sziasztok!
    Pár napja olvasom a fórumot,és jelentkeztem a Cptankba.Régebben olvastam,hogy vannak akiknek az elfogadás nehézséget okoz.Pár nap alatt sikerült approválni magam,igaz küldtek egy 8-9 kérdésből álló levelet előtte,amit vélhetően jól válaszoltam meg.Ha kell,szívesen megosztom.
    Más:Van egy autosurf ami fizet paypalra is,kb .két óra alatt megkaptam,kikéréstől számítva..Euró,vagy dollár, min 5 dollár a kikérés,de ebből levon 50 centet.Kb:ha sokat megy a gép ez 2-3 hét.
    Ha kell,küldöm.(a reff.sose érdekelt)
  • fergusonpapa
    olyanoknak adtam akik tudom h nem kürtölik szét a fél világban.holnap tesztelem a következö irást. hozzá teszem ez az elsö amit elolvastam,lementettem párrat tegnap és máris az első bejöt a következöt megosztom.
  • acsati
    hmmm jó kis dolog lehet :D meddig marad titok?