Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forums.digitalpoint.com
vagy affiliatepaying.com (itt is blog részleg)
ezek után nem jutsz semire ,elvagy veszve.én még mai napog hasznos dolgokat találok itt.
kicsit komolyabb meg a warriorforum.de itt nagyon sok az elit(napi 1000dolcsi fölöt keresnek) és ha értetlen és idegsitö vagy mint itt is..kibasznak ip szerint.
www.icewebhu
www.icewebhu
eszeden mulik mennyit keressel de tese leszel sikeres azis biztos..
egyszerüen önfejüés buta avgy nem birod befogadni az uj infot..
szted amit most mutatál megfogsz vele gazdagodni??ne vicelj már.
leirtam.ha sok pénz kel affialte marketing. és olvasni olvasni olvasni..annyi ebook van...leirás nem nyomjáköledbe dolgokat meg ezek többsége fizetös deingyen beszedheted...sok rálátásod lesz...könnyebben megtudod csinálni sajátötleteid..vagy ottvannak forumok..kis 13évesek is jol keresnek...és tudod miért??mert egyszerüen csak utána kel olvasni.mi hátrányban vagyunk akinek rossz angolja van annak fail...de nem nehéz elkezdeni..
de amig ezekre mész esküszöm sose jutsz semire.
én is anyámékkal élek de havi 100fölöt keresek,csak neten...ezerszer porbáltam nekd is segiteni nem engedted...buta vagy mint a tök.
ahoz képest h megélhetésremész...féléve (amiota tudok rolad de elvileg több éve itt vagy) NEM KERESTÉL SEMIT..elgondolkozhatnál magadon..
www.icewebhu
Ezzel legalább meglehet szedni magunkat.
az utolsonál is köszi a reflinket...innentöl kezdve törlöm minden hozászolásod.és ha nem állsz le banoltatlak.megint..
www.icewebhu
Na, hogy örüljetek egy közösségi oldalnak is, lehet regelni semmibe sem kerül.
amit mutataál már évek ota van és leirtam a rendszer müködését,telefonon megkel erösiteni magad.miért??h ne csinálj 100000 reget magad alá.nekik is van eszük.mint mondtam spamböl élnek meg kiskapput kihasználva elég jol.
ezek a 250dolcsui midenkinek ha lindul oldla is hasonlo csak egyszerübben nem tul legálisna ,begyüjtik regeket és jopénzért eladják vagy felhazsnálják.spamben oriási pénz van.
és nem fog fizetni.egyet kérdezek ERRE VÁLASZOLJ..
ha annyira jók a modszeried miért van az h miden nap-héten ujat mutatsz de még nem kerestél 1 fityinget se???és ez már féléve??? akkor kinél van a hiba?!
<#banplz>#banplz>
www.icewebhu
Egyébként 2 lehetõség van:
- Nagyon hülye vagy és ezért nem érted a többieket
- A többiek nagyon hülyék és ezért nem értenek téged
Szerinted a második igaz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként ez lényegtelen is. Mindkét esetben a legjobb amit tehetsz, hogy nem írsz ide.
Kaptok egy kódszámot a telefonotokra és azt kell beírni oda, ez valami felfoghatatlan, hogy ennyire suták legyetek.
=legaláliss spam.mert regisztárlok belegyeznek h spammeket kapjanak...(olvassátokel) igy legalálisann küldhetnek spammet ... és még reklámoznia se kel nagyon mert a sok embert viszik a barmok..fizet?biztos nem.fü alatt simerösnek megy.
www.icewebhu
de segitek...a lényege h van 1 tartalmad lehet letöltés vagy filmnézés bármi.fantáziádon mulik és ráteszed unlockert amit ugy lehet felodlani ha felugro ablakban lévö reklámot megcsinálják..ennyi.aztán népszerüsited..épp párnapja irtam 1 torrent methodot..de még odáig se birtad legörgetni..én etöl kapok agyhalált..meg hozzád hasonloktol.
www.icewebhu
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Ha nincs, de bírod a monotonitást van kitartásod, és megtanulod ami kell akkor póker. Mióta felléptem 5$-os limitre azóta 6$os órabérért játszom, ez kb +2,5x-se a rendes melóhelyemnek.
Elsõhöz nem kel befektetés, 2.hoz meg kapsz ingyen pénzt egyes oldalakon amiért játszhatsz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
De használd a http://translate.google.com/# ot fordításra. Ha nem ért valamit úgyis visszakérdez.
jaja a reg. lapon is volt egy par kerdes...gondoltam az boven eleg lesz 😄
most neztem ezt a fredfinder affiliat-ot,ok fizetnek 1 dollart,ha a promotalo linkeden regelnek...csak alol irja aproban,hogy 25 free reghez 1 fizetos tag is kell,csak ugy fizetnek ki...szal ez is bukta...
az Affiliate Cash Pile-nal vannak international email signup offerek?
ma jott toluk egy mail,de nem tudok valaszolni a kerdesekre az angolom miatt...nem tudnal segiteni pls?eleg mindegyikhez 1 tomondat gondolom...nem akar sehogyse beindulni ez a netes penzkereses :S
ezek a kerdesek:
How did you find out about Affiliate Cash Pile?
Do you have a personal referral into our network?
What other networks are you currently in, and who is your AM there?
How long have you been an affiliate for?
Do you run any incent traffic?
Do you email-market? If so - how do you generate your lists and what software do you use to mail?
What type of offers work well for you, and how do you generate traffic for them?
If I were to approve you now, what offers would you run in the next 24hrs?
What do you expect from Affiliate Cash Pile to make us your primary network?
Once we receive these questions back we will make our decision.
www.icewebhu
www.icewebhu
de am nem sok jelentösége van inkább aki ppczik ott számit.megéri e befektetni stb..
pl ittvan leadbolt napi keresettem
Clicks: 781
Pending Convs: 19
Approved Convs: 19
ePC: $0.11
% Convs: 3.73%
Revenue: $51.54
www.icewebhu
www.icewebhu
<#nevetes1>#nevetes1>tovabbra is varom a valaszod,ha tudsz segiteni benne...amugy filserveres tapasztalataimat osztottam meg mcdruszaval,ha jobban megnezed<#mf1>#mf1>