15995
-
#12018 elején mind a kb 5 reklámon volt bőven klikk, mégcsak nem is csökkent az elsőhöz képest az arány. utána való kb 8nál nulla. kicsit furcsa nekem. -
#12017 mondtam h magyar twitterel nincs siker. -
#12016 pár nap alatt talán 2, összeszedtem 4dolcsit twitteres dologgal, azóta nuku semmit nem kattintottak ami valójában érdekes, szerintem kattintanak csak észrevették h magyar az ip és letiltották vagy fogalmam sincs. a kikérés 50 dollárnál van szóval felesleges volt az egész.. -
DRFlame #12015 Pedig téged tartottalak az egyik legértelmesebbnek ebből a topicból...
Soha nem mondtam, hogy hülyeséget csinálsz azzal, hogy fizikai aranyat veszel. Mindössze megosztottam egy másik lehetőséget. Nem csak veled, mindenkivel. (12004)
Nálad meg egyből bekapcsolt az arrogáns védekező üzemmód. -
#12014 úristen, hagyjuk... NEM AZT ÍRTAM, HOGY KERESKEDNI AKAROK, HANEM HOGY ARANYAT FELHALOMZNI A SUFNIBAN. MAJD SZÓLJ, HA VALAKI AD NEKEM TŐKEÁTTÉTTEL FIZIKAI ARANYAT (NEM PAPÍRT VAGY BYTEOKAT). ADDIG HAGYJÁL AZ OKOSSÁGAIDDAL. -
#12013 színek jók,de maga oldal struktura elégé gányolt már bocsi :) -
Odacsap77 #12012
Sokadik, de ez legalább bejött
Hát, nem tudom milyen design állna jól ilyen oldalhoz.. -
#12011 hanyadik oldalad már ez??
bár láttom ezt már látogatják am meg kicsit igénytelen :) -
Odacsap77 #12010 Cikkírókat keresek, akit érdekel ÍRJON PM -ET!
Témája : berkalkulator.com ide kell írni cikkeket-híreket akit érdekel írjon rám. -
DRFlame #12009 A tőkeáttétre ezt írtad:
"Tőkeáttét, ja, szép vagyonokat láttam elúszni vele. Hajrá."
Erre akartam reagálni, mivel ez elég gúnyos volt. (Meg kb. az egész 12006-os kommented arról szól, hogy te azt jobban tudod)
A mondandóm lényege az volt, hogy a tőkeáttét hasznos, csak tudni kell használni.
A legutóbbi kommented már nem a tőkeáttétről szól, hanem a fizikai vs papírról, és az összeomlásról. Erről viszont ne nyissunk vitát, mert csak flém lenne belőle. (Max privátban, de inkább sehogy) -
#12008 nem érted a lényeget. Nézz utána a neten, fizikai aranyat mikor és miért halmoz fel az ember. ;-)
Sok ország központi bankja az elmúlt 1-2 évben lázasan kezdett bevásárolni fizikai aranyból. Szórják ki a papírpénzt, amit amúgy vég nélkül (ergo fedezetlenül) nyomtat a nyugati világ. Szvsz 2 éven belül nagy pofára esés lesz. Az arany menekülő "valuta", ja, persze, amíg van áram. Utána hiába nézed az egyenleged, mennyi aranyad is "volt"... -
DRFlame #12007 Ha tőkeáttét nélkül veszel aranyat, akkor le kell raknod 100% pénzt.
Ehelyett én mondjuk tőkeáttéttel lerakok 20%-ot (ugyanannyi aranyért), és a maradék 80%-ot mondjuk berakom a bankba kamatozni.
Az arany befektetésünk teljesen ugyanúgy teljesít (akár pozitív akár negatív irányba), csak az én tőkém 80%-ára jön banki kamat is.
Akkor melyik a jobb? -
#12006 LOL, nekem mondod, a tőzsde megnyitása óta tőzsdézek. :))
Ezt nem nyerészkedés miatt vettem, arra ott vannak a devizapárok, sokkal jobban le lehet kereskedni a mozgásokat. Tőkeáttét, ja, szép vagyonokat láttam elúszni vele. Hajrá.
Majd megnézem az összeomlás után mit kezdenek a "befektetők" a papírjukkal, ki szállítja le nekik az aranyukat... :D -
#12005 miért kel mindig csalni?! -
DRFlame #12004 Aranyat tőzsdén is lehet venni, és még tárolni/szállítani se kell.
Ráadásul ott tőkeáttéttel is játszhatsz, amit olyan szemszögből is lehet nézni, hogy nem kell a teljes részét kifizetni, csak az x%-át, így marad pénz másra. Vagy ha nem kell másra pénz akkor vehetsz többet is. -
googleabaratom #12003 ez olyasmi,mint az adsense?ha mondjuk amcsi ip-rol regelsz es koveted magad+katt. azt eszreveszik? -
#12002 nekem magyar kattot is elfogadott, vagyishát még kérdéses mert pendingen van.
lavina te szeretsz jövőbe gondolni látom. surfbar, arany.
de megéri/megérte ugyhogy hajrá. -
#12001 én katolás nélkül is kaptampénzt.egy bérelt reklám felületet ha kiadok és nem katint rá kutya se nem kérheti vissza a pénzt a hirdetö. -
Odacsap77 #12000 Kattintásonként fizetnek és csak amerikaiaknak lehet rá kattintani vagyis csak akkor fizetnek ha amerikaiak kattolnak rá. -
#11999 ez a twwitteres dolog pontosan hogy működik?
ha vki hirdet a twitterement keresztül kapok 0.1 dollárt ha annyiét álítok be?
-
#11998 5 gramm. Az arany nehéz, tehát kicsinek kell lennie, a logika diktálta szabályok szerint. :)
Magyarországon 217 euró körül van, én 200-ért vettem postával együtt, ráadásul surfbar pénzből. :D Majd nézd meg 10 év múlva, mennyibe fog kerülni. ;-) Veszek még. -
#11997 Csak ekkora? -
#11996 felraktam az aranylapkámat. :) Sasoljátok meg az oldalamon, jobb alsó sarokra klikk a főoldalon, ahol a pénz végállomását mutatom a rendszerem sematikus ábráján...
Pénzgyár.info -
shark11 #11995 Rendelj még egy e-mail címet a PayPal számládhoz (másodlagos vagy harmadlagos e-mail címet) és próbáld oda küldeni a pénzt. Lehet sikerül, de az elsődleges mail címedre nem fogja engedni. -
Odacsap77 #11994 Ez igaz lásd pár oldallal visszább
Egyébként ha gondolod segítek átutalni a másik paypalodra a pénzt nem fogom ellopni -
#11993 Léteznek beteg emberek. -
Odacsap77 #11992 Már nem azért, de 2$-t ki akar ellopni ? .DDDDDDDDDD -
#11991 Paypal számlámról tudok a saját paypal számlámra pénzt küldeni? Ki akarom majd próbálni az egyik jövőbeli szolgáltatásomat, de nem akarok sem új paypalt ezért, sem megbízható embert keresni ki nem nyúlná le a 2$om.
Lehetséges e vagy nem fogja engedni? -
#11990 am igen kis pénz befektetéssel jobb az esély pénzt keresni,de ez a kezdö töke 1 domain cuponnal 5 dolcsi,tárhely meg 1 évre maxiumum 6000ft. szóval maximum 10böl kijön az ember.1évre.
vagy elkeztheti ingyenes blogon utána átviheti a forgalmát késöbb normális domain és tárhelyre.
kiválasztani egy témakört és épiteni dogloni rajta.több milió netezöböl elég csak napi 5-15 e látogatott oda csalni napi 1-2 percre ami valjuk be nem sok. és havi jólét megvan ha hirdetéseket nézük.(eladások és offereknél kevesebb is elég lehet)
ez ugymond hagyomáos pénzkeresési forma bárki belekezdhet szinte bármivel csak ne legyen TÚL sablonos.napi 1-2 óra befektes szükséges.
csak azabaj mindenki azt várja h multimiliomos legyen de tenni is kel hozzá :)
és nem ilyen ettoboy félékre hallgatni.
seoban és oldal épitésben mindig segitetem ha kérdezték.és mindig ezt tarrtom legjobb modszernek,látjátok voltak napok h bankot rombantottam,de ezek iylen alkalmi egyszer fent egyszer lent.de egy weboldal épitésénél magad épited az idöd magad ideét veszi el te öntöd mennyit fektetsz bele,kb tudás nem kel hozzá egy wordpress oldal üzemelésééhez,extra kel??plugint felarkod és kész..meg hasonlok.és mégegyszer mondom amennyit befektetsz annyival jobban megéri.kirakod rá adsense vagy bérelt hirdetések(beregelsz pár oldalra ahol hirdeted oldalad h enyi meg annyiba kerüla hirdetés) és kész.
aza befektetés visszajön elég hamar.nincsenek trükök csak csinálni kel és olvassi utána sok magyra blog és forum van ahol segitenek és hasznos infokat olvashat az ember az oldal üzemeltetés alapszabályaiból és fejlesztéséböl.
aztán ha kész egy project elis adhatod vagy kezdesz ujat és többet nyomatsz stb.
csak egy kis statisztika.
évente duplázodik a honlapok száma a világon és eböl 40% nyereséges.azért is csak ennyi mert sok a hobby blog és weboldal.
Aki nem akar midenféle h legyünk miliomosok 1hét alat-al foglakozni kezdjen saját projectbe (weboldalba)és csinálja becsületessen,biztossak lehettek benne h megtérül.
de amig a semmiböl akarjátok várni a sikert meg iylen dettoboyokra hallgatok ne várjatok sokat. -
#11989 twitteres bejön csak cisnálni kel.egyszere több account mert banolják az embert.szüval többe tépitsen egyszere.kiteszi twitter profiláját sponsoered tweetsre és minél többa követöd annál többet fognak nálad hirdetni.több profillal is nyomhatjátok és kész.én edig 20 centet kértem el de jönek hiretök. ennyi.
de nem nagyon mélyültem bele.csinálom a magyar projectem. -
#11988 190 euró + 9 volt az értéklevél díja németből. Van egy varázsa a fizikai aranynak, amikor az ember a kezében tartja. Amúgy az amerikai vadászgép pilóták ruhájába is ilyenek vannak bevarrva, gond esetére. :D
a 4 db 9-es meg azért fontos, mert ez alatt törtaranyként veszik csak meg.
Érdekes ennek a kinebarnak a hátulja, olyan, mintha az a bizonyos hologramos fémszínű matrica lenne ráragasztva, csakhogy itt szó sincs matricáról, speciális eljárással marják bele a lapka anyagának a felszínébe a nagyon vékony barázdákat, így színjátszós lesz és kiadja a különböző mintákat, ahogy az ember forgatja. Szerintem ez a legjobb befektetési arany, bárhová beviszi az ember, megveszik gond nélkül. -
#11987 ja, lavina-nak szól a kérdés. -
#11986 nem lehetett olcsó. mennyiért vetted? -
googleabaratom #11985 nekem kene kesobb,ha lesz adsensem...de meg veboldalam sincs :S -
googleabaratom #11984 hi !
most olvasom ezt a twitteres penzkeresest...az bejott vkinek?tud itt vki olyan modszert ,amivel biztos penzt lehet keresni?akar robotmunka is lehet...(ez nem azt jelenti,hogy orakat gurcolnek centekert...pl. pixprofit..de ne legyen szerencsefaktor,mert surgosen lenne szuksegem a penzre)ill. van olyan tarhely ,amihez nem kell hitelesitett paypall?(godaddy,hostgator kilove)vagy valasszak vmi ingyenest? -
#11983 megjött az aranyrudam... enyhe túlzással.. valójában lapka (5g, 999.9 tisztaságú), de nagyon cuki... :D Majd lefotózom. Még így is postával 17 euróval olcsóbb volt, mintha itthon vettem volna... pff... Surfbarokból aranyba fektetek, hülye világ ez, én mondom. Kicsit legalább diverzifikálom a portfólióm... :D -
#11982 300 dollár= durván 60ezer forint. Belegondoltál már abba, hogy van akinek ez a havi össz megélhetése? -
dettoboy #11981 eddig csak százak vannak,mert le vagyok döbbenve a magyarok hozzá állásán. A ti fizetéseitek mellett. 300 dollár rohadtul nem nagy befektetés. Itteni szinten ez egy több mint egy átlag fizetés és az emberek beszállnak, mert befektetnek. Ti meg a semmiből akartok pénzt csiholni és sirtok, hogy nincs munka. Élnétek ugy mint itt és akkor látnám, mekkora a szátok.
Az üzlet megy, elégedett vagyok, és ti azt hiszitek, hogy hazudok, hazugságra nem épitek soha. Ismerősöket hozok be, tehát hogy mennyire legális és stabil az nem téma, de ti várjátok a sült galambot.
Ez van, megpróbálom másképp... -
#11980 sponsoredtweetsen mennyi ideig pendingeli a klikkeket? -
Odacsap77 #11979 Ha valakinek van twitter accountja követőkkel azt felvásárolnám :DDD