Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiscicám ez egy olyan névadatbázis, ami három éve került ki a netre, hírhedten a legtöbb kamucég az õ "kifizetéseiket" írja ki, photoshopja válogatja mekkora összegben.
Felejtsd már el ezt a két nap alatt csilliárdos leszek baromságot, nem gondolod ha ez így lenne, TELE LENNÉNK csilliárdosokkal?
A másik: miért éri meg a "fizetõ" cégnek, hogy 17-18ezer dollárokat fizessen pár ötdolláros reklámért?
Belegondoltál már egyáltalán, hogy mennyi 18000 dollár? Megmondom neked, egy felsõkeresõ amerikai 2 azaz KETTÕ éves fizetése, egy átlagkeresõ ÖT éves fizetése.
Könyörgöm, néha láss már túl azon hogy fúdesokpénzésmilyenegyszerû. Könnyû pénz nincsen. Szomorú, hogy 22 éves létedre ezt még nem tanultad meg. Szívem szerint rákérdeznék mibõl élsz, de gyanítom apu/anyu továbbra is, merthogy ugye dolgozni minek, ott vannak a frenetikus milliárdos netajánlatok.
Ha még nem történt volna meg, nagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy az élet nem így mûködik. 21 évesen egyetemre járok, OKJ-s képzést végzek mellette, és egy ügyfélszolgálaton délutánozom/éjszakázom, azért hogy fenntartsak egy 38 négyzetméteres lakást a párommal.
Te fel tudsz mutatni ebbõl AKÁR CSAK EGYET? Ha igen, és azt mondod, hogy ezt mind a netes pénzbõl szerezted (és persze bizonyítod!), akkor fejet hajtok elõtted. Addig viszont csak sajnálni tudlak, mint a sok kamucég által megvezetett újabb "ügyfelet". A jövõre való tekintettel: Ha azt mondják, ültess el 50ezer forintot, és másnapra pénzfa nõ belõle: KÖNYÖRGÖM, ne hidd el.
am valaki banoltassa már a srácot..kezdem unni.
www.icewebhu
komolyan gondolkozok 1 ilyen oldalban..script tuti van valahol..és ennyi hülye embert istenem..
www.icewebhu
de õszintén.
mondom olyan vagy mint a tök.!
www.icewebhu
Ezt most tudtam meg.
www.icewebhu
Tehát regeltem és kidobja hogy ugye rövidítsem a linkeket de hogy számolja tehát ki jön az alap oldal és ott mit kell csinálni hogy belépjek vagy hogy számolja hogy pl lerövidítek egy oldalt és rá katintanak azt hogy számolja nemkem?
Ha kattintanak pl az usaból a linkemre és skip adozik akkor 1000 klikelés 2,41 dollar vagy 4,6?
www.icewebhu
Az adf.lyrõl kérdeznék.
szóval van egy linkelés ami ilyen:http://adf.ly/5XR
ez a példában van és akkor behoz egy reklámfelületet.
http://adf.ly/rates.php itt vannnak a kifizetési strukturák.
Szóval ha a skip adra kattint akkor a top banner kifizetést kell számolni?
A másiknál meg ha reklámra kattint?
a másik amiröl valojában beszéltem azt nem tiltja semmi és azért jobb mert seedelni ogják sokan ,mert valos tartalmat adunk ugyanugy(segitjöka warezt) ésa file melé 1 parabcikont egy hivatkozást csinálunk az offere vgy bármire.mondom sokan igy népszerüsitik oldalaikat vagy ugyanugy ezt csinálják.aza jo ebben h bármenyien csinálhatják nekünk nem árt.rajtunk áll mien cucokat teszünk fel mennyire figyelem felketö a gyors hivatkozás és ennyi. miden 100ik rászokot menni azon kivül h használja az általunk feltet anyagot.és unlockerrel elentétben itt kis fileokal is dolgozhatunk.
ennyi az egész.
googlebaratom azzal cseszte el h fake tartalmat kinált.
www.icewebhu
A torrentest kisebb oldalon TALÁN el tudom képzelni, de amúgy hamvába holt ötletnek tartom, mert egyvalaki letölti, beírja hogy ez biza passwordos és tejelni kell, onnantól kezdve a többi megkeresi inkább a másik 16 torrentoldal valamelyikén, és onnan tölti le ingyen és bérmentve.
am nem igaz nem látatok még ilyet..h letöltötetek 1 file és ilyen böngészös parancsikonok voltak.
www.icewebhu
Azóta lehet változtattak, mert ma akartam csinálni egy új gamilos címet és telefonos aktiválást kér..
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
A legtöbbször alkalmazott megoldás a slavepc, egy trójaival folyamatosan nyomatja ki a leveleket a te erõforrásaidat használva.
Megérné rájuk írnom hogy most mi van, vagy esetleg megszüntették ezt a fizetési módot??
www.icewebhu
én kissebb hullámvölgyökkel de több ezer dolárt össze tudtam hozni.
jelenleg hirdetek offereket,van 1 fb alkalmazásom ami eddig népszerü kop kop.
és elindult egy webshopom amit tudok sponzorálni hirdetésekböl mert megteremtetemm a háteret.
folyamatossan informálodom,veszem az ebookokat,ha tudompersze letöltöm =)
olvassok,komunikálok egykét affilate emberkével és fejlesztem az angolom.
és még igyis kishal vagyok..
és mennyi pénzt tettem bele??? kb 10 dolcsit.aztis tárhelyre meg 2 .infos domainra még anno..és nem lett belölük semmi =).
na most nézünk téged...
nem kerestél még semmit se és okoskodsz MIDEN HÉTEN van valami amire az életed tennéd annyira jó.most meg elismered h amiket edig nyomták szar volt...meg fizetös..de azért nyomtad a pofánkba h igenis jó.most megitn ezvan.
kezd unalmas lenni.
www.icewebhu
www.icewebhu
program van, csak általában normálisabb smtp-j szépen letiltanak, ha érzékelik mennyit szeretnék küldeni...
noh, nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ezek az email spammerek hogy küldenek ki gyorsan többezer emailre egy levelet? valami fast email sender proggal vagy hogy mûködik ez ki tudja?
<#worship>#worship>
De ezalatt sem pihen, hanem szövi ördögi tervét a visszatérésre újabb fake oldallal 😄
A legjobb amit tehetünk ha istenítjük õt!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
gáborka: énis járkáltam ilyen szarokra nem tanultam semmit és fizetem is érte ...hjja és bevzsinek marketingbe...beszálás 40e ft...pár elöadás és meglátod.
no mindegy..megint segiteni akartam és jösz marhaságaiddal ..feladtam.
www.icewebhu
Amúgy keressétek fel a skypen a Gróf Attilát, Inke, Somogy, Magyarország.
Õ van benne ebben, és vele beszéljetek és megtudjátok hogy nem hazugság, ha beszéltetek vele akkor lehet utána pofázni.
ha pénzt akarsz keresni és normális összegeket ezeket nézd, ne magyart magyarok 90% ptc és hasonlo iq huszárok gyüjtö helye.mig angol 1 világnyelv megvannak ugyanugy az ilyen szeny oldalak is,de amiket én adtam azok a jobbik fajta..ahol normális lehetöségek és ötletek vannak és jó a közösség.
www.icewebhu
www.icewebhu