15995
-
#12060 megnézem h jo scriptet honnan szerzel ;)
am meg nem tudom régen midnig ugy vásároltam,meg én föleg name.com -nál vok csak ugye godaddynál 1.2 dolcsi egy domaint minden honapban van 1 iylen akcioouk nem hagyom ki.
és fizetésnél nincs paypal. :S kártyaszámot kel adni.stb.
paypalem meg 2éve megvan erösitve -
Odacsap77 #12059 Meg kell erősíteni a paypal címed ahoz hogy godaddyn tudj fizetni -
#12058 Mire gondolsz, hogy PayPal nem elég? Most újítottam meg a domainem PayPallel pár hete a Godaddyn. -
Odacsap77 #12057 De szabad még egy csomó szavazós domain :S
Nem csak én csinálom a projecteket.
-
#12056 nekm 2 project is kiveszi napi 4-5 orám akkor te jol birod
am mikor beirtam kupont meg a leirást akkor kinéztem egy szavazos scriptet (megvettem)!!!!! 40dolcsiért. és mondom na edzek és domaint megveszem,mert godaddyhez már kártya kel paypal nem elég kártya meg kitudja meik zsebemben és már este van elsö nek edzek. ki venné meg.erre lol -.-' -
Odacsap77 #12055 Miiiii? :DDDD LOL
52: Nem kezdek bele mindennap valamibe :D, egyébként azért kezdek bele mert eddig + ban vagyok 6 projectből 5 ben. 1 ben még nem mert az még most indulgat...
-
#12053 am te midenap belekezdel avalmibe??menyni jöt már vissza...?!az h valamit elkezdesz nem fog bejöni idöt kel belefektetni,ere nekd ez már kbb 10.projected. -
#12052 már tudom ki foglalta le a domaint amit edzés után akartam -.-' kösz.. -
Odacsap77 #12051 Kösz vettem is egy domaint (szavazzunk.com) van egy tervem :D
-
#12050 hát ez már eléggé túltárgyalt módszer.:D nekem nemjött be. -
#12049 van egy ötletem aki bent van egy content unlockeres oldalon az vegyen egy domaint.
most 1 dolcsi godaddynál kupon kod: INDY129
ezután ingyenes tárhelyre reg
wordpress fel,kupon scriptre rákeresni( van sok)
Belöni mindent plugint stb (félora )
ezután meg jöhet tartalom (hazsnáljátok a google kulcskeresöjét) népszerüeekt kirni-bejegyzést cisnálni róla.de amugy gyakori a domain tárhely kuponok.
ezután a cpa oldalrol codeot berakni single.php-ba és mikor megnyitja vaalki az egyik ebjegyzést bejöna felugro ablak. megkel csinálnia a kuponért.
és döla lé $$$$$$
fokozhato fb page kiépitéssle utube vodei csinálással vagy SEOval
Befektetés : 1 dolcsi.
hajrá.
és bocsi csak 1 kéézzel irok jégkérmet eszek xd -
Odacsap77 #12048 Robotmunkást keresek, facebookon kéne jelölgetni egy csomó embert!
A lényege : van egy esemény, amire minnél több embert szeretnék meghívni van egy 1700 ismerőssel bíró kamu regem, na a lényeg hogy megkéne hívni 1000 embert az 1700 ból, eddig már 700 at meghívtam de a többit nem biróm :DDD Kb. 10-20 perc.
300ft ot adok 1000 ember meghívásáér és ezt többször kéne na valaki? -
#12047 tudom én, elég gyenge.:D aki venne és van egy miliméter agya az előtte úgyis beguglizza hogy google adwords coupon. és láss csodát nemfogja megvenni.:D -
#12046 Fail xD -
#12045 Pont ez benne az üzlet :D -
#12044 nem akarom röntani bizniszed de ingyen is hozzá lehet jutni akár 40-45e ft kedvezményhez is.:D -
Odacsap77 #12043 Azokat ingyen osztogatják ha beregelsz egy oldalra :DDDD -
#12042 postán jött? anno én is kaptam. -
gabesz8906 #12041 érte=tőle -
gabesz8906 #12040 van itt valaki aki használja a google adwords-ot? van egy 15000Ft-s kuponom, féláron megválnék érte ha esetleg érdekel valakit. Bocs az offért. -
#12039 Mai szavakkal élve ezt lájkolom :D -
Odacsap77 #12038 -
#12037 Hamarossan
- Új forum design
- Új és több tartalom
- Heti legalább egy pénz keresési modszer
- Minden szájba rágós lesz
- Scriptek - trükökk
Minden ingyen
tervben még egy domain is de még nem biztos h megérné. -
Odacsap77 #12036 Twiendsen ha van 300 seedsem, miért nem lájkolja senki a fb klubbomat?! -
Odacsap77 #12035 Egyre többet kezdessz szemetelni befejezhetnéd senki nem kíváncsi a ritkaszar oldaladra.
Máshol reklámozz... -.-" -
#12033 Melyik forumban találtad?
2 oldalam indulásra kész, szerver + telepítés és mehet is. Bár kéne 1-2 jó 100%ig működő módszer a beindításához.
-
#12032 igen,azabaj h több fut a neten mert nem nehéz ördönsgöség,csak eltüntti a like gombot éskiterjeszti egy adot területre akár az egész felületre.ezzekkel azbaj h inyeges és nem mindig jön be a katintásra,de ha valaki eszes és egy kisebb területre fokuszál máris jó.
amit vettem egy video nézös amibe bármit tehetek,beálitthatom fbon h jelenjen meg.és mikor rámegy valaki h video play.akkor az kép,képre katintva meg elindul a like.a like után meg betölti a videot.
ez azért jobb annál a scriptnél ami megosztás után enged a tartalomhoz mert ha átvágták mondju kaz embert elsö h fészen leszedi a linket.de ha nem tud róla az máris jobb. -
#12031 óhh... Amióta a Ft törte a gyengülő trendet, szinte tickre eltalálja a kurzus a céláraimat.... :-/ Ha mertem volna nagyobban játszani, már nem kellene bejárni dolgozni.... :(((( -
Odacsap77 #12030 Hát nagyon nem, ha belegondolsz kb. magyarország 1% járt már az oldaladon kb. ha mondtad volna ezt szerzek neked hírdetőt.. arra a pár napra..
egyébként pénzért töltötted le a scriptet?
-
#12029 és nem olyan jó aza 122 dolcsi ennyi látogatoból. -
#12028 1 script ami ugy müködik hogy ha megnyitod és katintasz az adot oldalon egyet megosztja a scriptben lévö oldal cimmet fb-on.
kis fantázia és megvan h terjedjen.
-
googleabaratom #12027 es jo lenne,ha megosztanad azt a scriptet es egy kicsit elmagyaraznad a dolgokat,mert szerintem igy senki sem erti,hogy mirol is van szo... -
googleabaratom #12026 122 dolcsit kerestel egy nap alatt? :o nekem meg 12 is jo lenne :D leadboltnal contentlockert hasznalsz ? -
#12025 na 76e látogató,
tapasztalatok az hogy emberek egy része hamar kilép ,ez betudhato nem tul igényes teszt lapnap.de eddig kiporbáltam leadboltot. 122 dolcsi
meg másik lapra meg linkröviditös linket tettem ot 17 dolcsi..
még mindig gondolkozoma megfelelö témán.és h meik modszerre alapozzama hozamot.lehet beinditok igy egykét oldalt aza biztos. -
#12024 am ugyanaz 1 script egy egyszerü kód.ha ember megnyitja BÁRHOVA katint a scriptben megadot oldalt kiteszi falára.ezt ugyis meglehet csinálni h elég ha linket megnyitja.
na most gondoljatok bele,story oldalmnál 1 érdekes bejegyzésnél 100 látogao jön.1 ora alatt.na most ezt csak én teszem ki.na most itt ha rámegy az ember utána kitezsi falra akkor még 100 ember utána még 100 stb :D miez? virus =) engem is meglepett,átirnyitott linkem blogra ment h nézek statisztikát és lestem :) félnap alat 36e látogató :)
csak egy érdekes téma kelés megy is :) vagy elég youtubera feltölteni pár videot,és elég ha 1000ember megnézi és több százezer látogatott szerez :) -
#12023 nem nem :P -
Odacsap77 #12022 ez juttot eszembe először nekem is lol :DD
ugye nem ferguson ? :DDD -
#12021 nem én ,de a modszer ugyanaz =D -
#12020 csak nem te kezdted fb-n ezt a nem tetszik gombos dolgot? :D -
#12019 wáááá olyan scriptem van =) 1nap alat 30e látogaó az oldalamon :) hogy hogyan hasznosittom még nem tudom :D