Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.icewebhu
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
www.icewebhu
You did not provide enough relevant information on your application.
We do not accept cash incentive / GPT traffic (end users completing surveys for real money).
If you feel your application was wrongly denied, please reapply or contact me so we can discuss your application together.
With concern,
Jeremy Hayden
na mind1 ...hatha vki csinal egy accot nekem 😄 tovabb nem rontom a tpik szinvonalat sorry<#awink>#awink>
www.icewebhu
am kezdem ugy érezni h csökken a forum szinvonala..
www.icewebhu
www.icewebhu
akárhogy élnek nem fogja elosztogatni gondolj már bele h annyi reg és annyi pénz mind szétosztva több mint az AVATAR KÉSZITÉSI KÖLTSÉGE?!
normális vagy?! komolyan. -.-'
www.icewebhu
#11060: persze a milliárdos is azért milliárdos, hogy elszórja ilyenekre a pénzét?!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
www.icewebhu
Ha adóznának akkor kilábalnánk a válságból. Gondolom, hogy egy cég van a háttérben a dolognak nem egy ember aki irányítja az oldalt.
Ahhoz utána kéne járni, hogy kik is vannak ott akiktõl függ az oldal, meg gondolj bele, lehet azzal tartják fent az oldalt, hogy fogadnak nagy pénzben játszanak vagy hasonlók, nem olyanok irányítják mint amilyenek mi is vagyunk egy kis porszem a világban. Kurva sok milliárdos van a világban.
És akkor ilyen akar megélni a "netbõl". <#idiota>#idiota>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
azt is tudom h lehet nézetsége szedni am 😊 most jutot eszembe.
mikor sorozatos oldalt csinltam,valos tartalom kelet vagyis videok.honnan szedtemlinket?? hát innen.
sidereel.com tele sorozatokal filmekel.amiket userek tesznek fel.1 episodhoz vagy 100 video elérhetöség van..és ha tied választják.mgosztják kismilio helyen azon kivül h az oldalt napi 30milioan!!!!!!!!nézik 😊 és igy lehet profitálni..észreveszük h megavideos sok link.de vannak mások is(nem tudom fejböl)de azokat kirpobálhatjátok .tuti fizetnek ha más is használja.
remélem segitettem 😊
www.icewebhu
de most komolyan...mond meg szted miért éri meg az oldalnak csak ugy 20.000 adnia??gondolkoz ugy mint ha telennél weblap tulajdonos.te kiadnálcsak ugy bárkinek ennyit??ráadásul 100.000 embernek???
várom inteligens válaszod..
www.icewebhu
Még rá kéne jönnöm hogyan lehet kisebb összeget kikérni nem az összes 20.000.-ret.
www.icewebhu
www.icewebhu
10$/ 1000 megtekintés.
Forumokban láttam kifizetést de novamovos kifizetõ maillel.
Akkor ezek szerint novamov videoweed movshare egy kutya?
novamovról meg késés van de ezt itt furgesson papa emlitette.
vas gabika meg ténleg unalmas már most is irja összegyült 20.000 dollár uristen én sose láttam még annyi pénzt egyben.demég külön sem 😄DD
de istenem..gondolkozna legalább h van 100000000tagja mindenkinek csak semmiért kiadnak ennyi pénzt??
de én azt mondom BIZOK benned ha nincs a héten semien bizonyitékod ERRE.nem másrra.erre a vacakra.akkor automatikusan törlésre kerül miden hsz-d.és mostmár ténleg.mert csak felkurja az agyam h mennyire low vagy.
www.icewebhu
Csak nem írja ki az összeget, hogy ne az egészet vegye le.
Aztán ha küldik berakom ide és nézzétek majd meg alaposan.
Szerintem nem kell vele foglalkozni. Az ilyen hozzáállású embernek meg van írva a sorsa elõre. Majd rájön magától hogy mi merre mennyi, vagy nem.
Amúgy megint csak mondd valamit, ilyen trükk olyan trükk, de bizonyíték sokadjára is nuku..
Amúgy énis elgondolkodtam már az ötleten.
Ferguson: lehetne csinálni egy feketelistát is a bannerban, azoknak az oldalaknak amik garantáltan átvernek. Már csak a klubhoz hasonló egyének miatt is.
énis képzésen vagyok am,bár elég kilátstalan az iskola..ugyhogy kb csak idöhuzás.de én még szüleimmel élek.ésvan is bevételem de ha nem épitek fel valamit nem tudom meddig fog tartani.reaálisan nézem a dolgokat bármikor beüthet menyküüüü pl fb tölri oldalam.webshopért meg elkapnakmert nincs engedély...hirdetések meg bebuknak :/
az meg h amerikában 1 hodogos jobban keres mint egy egyetemi végzetségü bárki itt magyarországon az már vicc :/
www.icewebhu
valaki banoltassa pls..ezfáj komolyan. ilyen emebr nem létezhet.
www.icewebhu
Huhh nem hiszem el, hogy valaki ezt elhiszi, de komolyan. 😊 Papa, csináljunk valami nagyon scam oldalt. Úgy látom megéri. :-/
The future is now