Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott hostgator pl elég megbizható és olcso vagy..
ö nagyon akciózik és elvileg elég jó,láttam róla sok jó irást,h megbizhat jó support.
webhosting
és csak 5 dolcsi 1 domain (.comos)
ha tárhelyet is akarsz akor félévig ingyenes és benne van 2 domain is inygen,annyi h 1évre elöre kikel fizetned,de stztem megér anynit.
másik tippem hogy ha nagyobb névhez is mész hogy haverral..vaalkivel összeálni és közössen fizetni tárhelyet és kismilio honlapot yomhatok igy rajta.
www.icewebhu
Amúgy tudom hogy csak egy cím, illetve nem ingyeneset akartam hisz, ki akarna regelni (Klub- on kívül) egy ingyenes oldalra? xDDDD
Így kijönne a scriptel + hogy megcsinálják az oldalt a (buxhost.comnál) 120$/évre nem tudom meg érné-e milyen hírdetéseket lehetne kirakni stb..
.com kb 10$ körül van /év, ehhez valami olyan tárhely amihez van mysql adatbázis, mert 99%hogy kell a scripthez. Az éves szinten 25-50$ körül mozog. Nem tudom mennyit foglal, de szerintem 500Mb alatt nem érdemes venni tárhelyet mert azokhoz szinte semmi sem jár, sem adatbázis, sem email semmi.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
am nem kel szenvedni itt van msn cimük
[email protected] õ titkár,tulaj nem mindig van fent öt érdemes felveni.
www.icewebhu
link ha valaki segítene: redhot
Amúgy meg nem sokat ért. Thank you! Választ kaptam és azóta se aktiválták az accom. Hát én meg nem fogok szenvedni velük, sem mással. Nem ez az egyetlen lehetõség.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
segít valaki?
How did you find out about Affiliate Cash Pile?
o Do you have a personal referral into our network?
o What other networks are you currently in, and who is your AM there?
o How long have you been an affiliate for?
o Do you run any incent traffic?
o Do you email-market? If so - how do you generate your lists and what software do you use to mail?
o What type of offers work well for you, and how do you generate traffic for them?
o If I were to approve you now, what offers would you run in the next 24hrs?
o What do you expect from Affiliate Cash Pile to make us your primary network?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
vannak szabályok.
és szabályokról jut eszembe 1 hete se volt hogy egy admin jöt és felszolitott h állisd le magad,vagy bant kapsz.
le állithatnád magad,mert bár mig ittvagy pörög a topic semmi értelmesett nem halad elöre...és valaki benéz kiis megy.
www.icewebhu
klub kifizetési szarsága meg marketagentes, amirõl már mondtam hogy fizet de kb 2év alatt szerezhette ezt a szaros 20eurot a "bizonylat" küldõje.
USA-ban azért mert ott már törvény h adozni kel utána.
www.icewebhu
[email protected]
Fizetés küldött:
mihaly.fogas @ gmail.com
Üzleti Elérhetõségek
Ügyfélszolgálat URL: http://www.marketagent.com
Ügyfélszolgálat E-mail: [email protected]
Ügyfélszolgálat Telefon: +43 02236205886
Kapott összeg:
€ 20.50 EUR
Díj összege:
€ 0.00 EUR
Nettó összeg:
€ 20.50 EUR
Dátum:
Február 18, 2011
Idõpont:
02:09:02 PST
Státusz:
Befejezett
Tárgy:
Marketagent.com online kutatás GmbH adta neked € 20.50 EUR PayPal
lehet rosszul irtam le..de még1x mondom valo tartalom melé parancsikank egy offer reklám vgay linkrövidöts link(igy katintásért fizet)
ha pedig jelszozunk vagyis unlocker oldal akkor azt kel hogy vana az eredeti file becsomagolod,utána pedig a parancsikonnal vagy txtvel,még 1 fileba összecsomagolod és azt töltöd fel.
www.icewebhu
max egy txt fileba kell kód ami a jelszó.
sok iylen torrentet töltöttem már le ami ilyen volt h volt mellé rendelve jelszó egy txt-be.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
a feltöltött fájlokat nem rakja be az én filejaim közé...
szeretném megkérdezni tõletek,hogy van e értelme,ennek az oldalnak,illetve,hogy lehet e vele tényleg pénzt keresni.
köszönöm
http://magyarosszefogas.hu/H012564/
oylan nincs h akik rámennek a linkre azok után számol be centeket?
mert az is jó lenne.
a letöltéses offerek meg h egy ddl link az offer?
különféle offerek vannak, van pl sign upos, van downloados stb.
Nyílván nem azért kérdeztem meg hogy egy olvass vissza választ kapjak azt magamtól is tudom.
a torrentes dolog szeritn én úgy értelmezem h olyan mint a ptc csak itt nem te neked kell rákattingatni, hanem a te által linkelt offerere kattintsanak minél többen?
másik ezek a cpa oldalaknak mi a lényege?
Külföldi fórumon azt olvastam elég jó!
Tapasztalat?
www.soksokvicc.blog.hu
"am megtekintésért fizet nem regsztrációért??"
Igen de a video mellett vannak ilyen cpa-s reklámok. Gondolom onnét van a haszon azokat számolgattam.
tipp ird be h oldal neve + payout..vagy másik h scam és nézd leirásokat.
am megtekintésért fizet nem regsztrációért??vagyis én ugytudom h kéne mennie.
www.icewebhu
Ha további panaszt hallok felõled, kénytelen leszek szankciókat foganatosítani.
Köszönöm.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
de 1000 megtekintés 10$?
3 banner szokott lenni a movsharenél.
mondjuk ilyen online játék regisztrációkkal.
1 reg lehet 2-3 dollár.
ha 1000 látogatóból 3 regel az max 9 dollár.
Szóval elég necces.
Itt a kifizetés novamovos linkel videoweedes forumról:
http://i40.tinypic.com/vdhmh1.png