15995
-
#12104 szerintetek?
ametargetet ismerem valahogy nem tul szinpatikus. -
#12103 nagyon agyalok egy edzéssel-egézsségel foglakozó oldal üzemeltetésre,csak nem tudom hogy magyar piac vagy angol,mindketönek megvannak elönyei.Emelett elég nagy pénz van ebbben a témában és jöhetnének hirdetök is. -
Odacsap77 #12102 Netadclick-et,etarget, ezek jók.
Persze hogy törli, most megy egy csillagszületikes oldal amiben 25% -ig vagyok benne, multkor láttam hogy írt egy levelet a köcsög rtl, hogy hogy mertem facebookon x faktoros fb oldalt csinálni.
Persze, azt nem mondják hogy kb. havi 25000 ezres forgalmat generálok nekik a videómegtekintésekkel meg minden szarral .... -,-
De, egyébként más oldalt nem törölnek -
#12101 magyar piacon nem vagyok othon.
vana storys blogom amit már napi 800-1500an néznek,akrtam hirdetsét rá hát google..de nem fogadják el -.-' milyen magyar hirdetési rendszerek vannak? -
#12100 persze.ez alap,aki olvassa a socialtimes oldalát az már látta h anno bármien oldla lehetet csak legyen,felfigyletek rá a nagyokk h miylen jó ez biznisz és a meglévö fan clubokat töröltlkés ujakat cisnáltak különa cégek. az idétlen fan klubok se hosszu életüek már minden országban. :) ennyi :) -
#12099 :D
egyébként nemtudom mi szerint megy a facebook hitelesítéses dolga, de eddig két tv műsornak csináltam accot mégcsak nem is álcázva eredetinek, és mind a kettőt pontosan 1000 likenál törölték.:O Szóval aki ezzel próbálkozna felejtős.:D -
#12098 csak leültem filmet nézni erre ... xD
-
#12097 jézusom egyre bizarabbak jönnek. látják h itt lehet és jön az összes. -
Odacsap77 #12096 Ferguson takaríts, plz. -
#12091 nem basztalak le csak amit ajánlunk leirjuk h müködik stb arról tudjunk valamit. -
Odacsap77 #12090 "Reklámozd"
Elnézést hogy úgy szerettem volna egyes embereknek segíteni hogy nem olvastam el minimum 20 percig.
Még bassz le mert segítettem -
#12089 ami gázos h én 10percet szántam rá h átolvasgsam és többet tudok róla mitn te aki ide betette.elsönek olvass utána,legyen rólateljes fogalmad utána reklámozd :) -
#12088 én azt kérdeztem h a megirt cikkketket h árusitják majd tovább ugye nem halmozni fogják.
az ötlet annyi h vannak témák amikértpénzt kapsz nem másolt max külfödi odlalrol lehet átforditani.a pénz nagysága atol füg hányan küldtek be hasonlot stb,és gondolom webodlalk packban veszik azért egy weboldal napi 3-4 cikket megevsz pár ezerért az nem lehet rossz,neki meg csak kikel tenni.
ugyhogy maga az eladásra vok kiváncsi ,az hogyanlehet irni beküldeni értem is meg hidegen hagy. -
Odacsap77 #12087 Hát bazdmeg, mit vártatok?!
Te se veszel meg minden szir szart,a boltban, muszály lecsekkolni hogy egyáltalán arról írtál vagy nem másolt OMG.
Egyébként mondom én is csak emailban kaptam hogy rendelj innen szöveget szóval én se tudok sokat az oldalról de nem ilyen kamus szar, abban biztos lehet mindenki ....
főleg a vélemények alapján amiket a cikkírók írtak.... -
Wright111 #12086 Akkor ebből se fogsz pénzt látni van egy olyan sejtésem... -
#12085 ahhhhhh -
Odacsap77 #12084 Te megírod és ha jónak bizonyul megveszik. -
#12083 csak nem érted mennyiért meg h adnak el cikkeket,ok begyjtenek egy csomot pl étkezésröl ezdésröl stb,de hol hirdetik h megevszik?nagyon nem találom.
azért kel egy megfelelö arány is h megérje akik irják és megérje vásárlonak -
Odacsap77 #12082 -
#12081 ez egy nagyszerü ötlett,lehet belekezdek egy ilyenbe -
Odacsap77 #12080 Ja és minimálisan 1500 karaktert kell írni. -
Odacsap77 #12079 Egyébként, újabb pénzkeresési lehetőség :
Írj cikkeket! (Kivételesen most nem nekem )
Van egy oldal, ahova be lehet regisztrálni cikkíróként, és megrendelőként...
tehát az oldal úgy üzemel hogy x felmegy a honlapra megrendel 10 cikket hererák témában, te kapsz mivel be vagy regisztrálva, kapsz róla egy emailt hogy x rendelt ennyi meg annyi linket ilyen témában neked meg kell írni és már kapod is a pénzt.
Nincs kifizetési limit, tehát ha 50 ft od van még azt is kifizetetheted, paypalra fizetnek. Meg vannak ilyen bónusz témák meg hiperbónusz témák tehát minden szir-szar csak egyedi tartalmat írj.
Oldal neve : cikkpiac.com , cikkpiac -
#12078 estére megkeressem -
#12077 Megvan még az a lista? Mert úgy emlékszem lementettem, de sehol se találom :( Lehet azóta letöröltem.. -
#12076 ne magyart nézetek már.
haverom napi 100at csinál.és másfél 2 ora ideje megy el rá.
mind pr 3 fölöt meg .edu .gov backlinkek. -
Odacsap77 #12075 Megéri, mivel 50 es backlink csomag általában 8500 ft, és azok nem ekkora pr el rendelkező oldalak..
lásd pl. linkepites24.hu -
#12074 ezek mind sociál network oldalak adtam anno nagy lsitát tvan bene 100 ilyen.
félora meloért megér nekd 1000ft te tudod :)sztem nem éri meg. -
#12073 Az ilyen fiverres baclkink építési ajánlatokat pár próbálta valaki?
5$-ért 50 pr 7-9es backinket készít az én általam elküldött weboldalra.
5$ végül is nem sok ezért.. -
Odacsap77 #12072 Lehet ha most nem osztod meg, akkor tiéd lehetne ez a domain, de másik fórumon is találkoztam egyébként ezzel a kuponkóddal, csak később.
lol, én nem is akartam eladni te izéltél itt hogy kösz.. hidd el hogy többet kerestem/keresek vele mint 1000 ft.Nem azért akartam eladni hogy kell a pénz lol... -
#12071 épp ez megveszed 200ért félor amulva már 1200.elhiszem h kelapénz de ez már durva.
az meg h ha én nem adom kupont alabol nincs is ez.igy nem értem a te nyivákolásod hogy most nekd 2000ért kéne venni ujat..használd egézséggel leszarom,de nehogy már nekd legyen igazad mert kezen állok.Tizsta magyar VIRTUUS
és téma off. -
Odacsap77 #12070 Hát szerintem egyáltalán nem pofátlanság.
Van ilyen hogy megveszik előled a kívánt domaint, előlem is vettek már meg sokat, de mégsem kezdtem el nyivákolni utána.
Megvettem 1.49$-ért, máskor én még sosem tudtam venni ennyiért .com domaint, erre én jó szándékkal mivel láttam hogy neked kell, felajánlottam hogy semmi + költség vagy valami, olyan áron akartam oda adni mint egy sima .comot, vagyis még azt is féláron, mert 1200 ft ér akartam, és egy .comot bárhol 9-10$ ért tudsz venni ami kb. 2200 ft.
És azt a + 800 ft költséget azért akartam elkérni, mivel akkor nekem megint foglalnom kellet volna 2200 ft ért és nem 1200 ért, meg nem 200ft ért, mint te megkaphattad volna ennyiért.
Ezek után tényleg nem értem hogy ebben mi a pofátlanság. -
#12069 minden honapban van ilyen nyugi.
Odacsap77 : na mostmár ennyi is elég.látod ez a pofátlanság,am már megvettem más domaint nem kel az.Téma lezárva,de nálam minden bizalmam elvesztetted -
#12068 De jó hogy a sz@r otp még mindig nem küldte ki az új kártyám .. -
Odacsap77 #12067 Mivel máskor nem lesz lehetőségem .comot ennyiért vennem.......... -
Odacsap77 #12066 utalj át 1.49$ + te állod a költözködést. -
#12065 igen,de ez akkor is pofátlanság megveszed 200ftért de megvehetem 1200ért -.-' -
Odacsap77 #12064 Találtál már domain nevet? -
#12063 Ki ért javascript programozáshoz? elég egyszerü dolog kéne. -
#12062 kuponnal meg 200ft volt.. -.-' -
Odacsap77 #12061 Oda adom a domaint 1208 ft ért (de pontosan) + te állod a költözködést.
Ha kell neked tessék :D