15995
-
#12144 én csak oldalmmal együtt adom amit már leirtam storys oldal + fanpage. -
zotja22 #12143 és mit kezdesz vele? :) -
Odacsap77 #12142 Van valakinek fb oldala/klubja? megvenném... -
Odacsap77 #12141 1 link / 150 ft ilyen árakon dolgoznak a magyar "linképítők" -
#12140 Áh magyar linképítés kész rablás. 80 linkgyűjtemény linkje kerül 40ezerbe
Inkább nekiülök, rászánom azt az 1 napot és regisztrálom saját magam....
-
#12139 apropo forum átalakitás amit igértem legkésöbb 1 hét és kész,már hajnalban tesztegetem kinézett de volt még pár bug.
csak most nyári gyakorlatom van csinálni kel cégnek weblapot szal figyelnem kel erre is.
ennek következtében storys oldalam látogatotsága is egyenlö lett nulával jopár napja.domaint + jelenlegi tartalommal + 1000like fan klubbal eladom,akit érdekel irjon provát.
potenciális erö van benne,napi félora befektetés szüökségleltetik. -
#12138 youtube.
hangsulyoznám a mobil piac növekedéséröl irt cikkeket itt az sg-n is.Nagyon nagy kereslett rá 1hét alatt 1-1 játékot utubon több zeren vagy tizeren néznek meg.hiába fent van 50x.
Mobilos oldalt most megéri csinálni,persze külfödit,cikket lehet lopni,megnevezed a szerzöt max.emelet letöltések lehetnek rajta pár megák de szép pénzt hozhatnak emelt megjenésért fizetett hirdetések oldalra,akár egykét mobilos offer.
aztán ezt is lehet optimizálni ha napi 2-5e látogato nem elég.
jelenleg énis ezt kezdem el csinálni.
érdemes még külfödi like blogot.vagy like combatot,scriptet adok inygéééén.megvettem de nem használom.vagy pedig aknek van hozzá kedve adult site.szép és jó dolog,nagyon jol fizetö reklámok rá,elég egykét kép packot felteni naponta vagy videokat,forumokrol lehet látogatott szerezni,abban is van még pénz.
és ezek az általánoksat,akinek vannak szélsöséges ötletei hajrá.
forgalomra mega utube nagyszerü.seo legjobb de utubal no skill nélkül simán felehet huzni egy oldalt.
-
#12137 Más hirdetési ötlet? Ami mondjuk rövidtávon hoz napi pár 100 látogatót?
Spammen kívül.. -
#12136 oks, értem. Kösz.
-
falcon003 #12135 Hello mindenkinek,egy kis segitsegre lenne szuksegem es egyutmukodesre akit erdekel,fel regisztraltam magam egy jo par megbizhato ptc oldalra ahol fizetnek is de kellene egy kis segitseg,kaptam meg egy oldalt ahol egyben megtalalhato az osszes megbizhato ptc oldal es akit erdekelne egy kis zsebpenz regisztraljon ezen a cimen ahol az oldalak megtalalhatokcopy 4 wealthes ezen belul a tobbi ptc oldal ahol szinten kell regisztralni.Koszonom az egyuttmukodest akit erdekel es aki szeretne segiteni,nem kell mast tenni mind reklamokat nezni s fizetnek erte es nagyon jol buszken mondhatom.Kox elore is mindenkinek aki regisztralni szeretne es segiteni szeretne
-
#12134 nem értesz.
vannak domainek .com .hu .net stb.
ezek számitnak google helyezsében ha adot országban nézed,pl .com az ahoz tartozo googlénél KICSI elöny.a többi igyszintén.enenk lényegge h egy külfödi oldal nem legyen egyenuralkodo minden országban.ha más nyelvezetü ráadásul.
backlink épitésnél meg kb 10-30% veszteség az ha magyar oldalt külfödi bakclinkekel erösitesz.ami elenyészö. -
#12133 Végül is ha jó értem akkor csak a pageranknak kell minél magasabbnak lennie és .com végződésű.
Az hogy épp a báránytenyésztésről szól franciául, és nyelvi+tartalmilag meg se közelíti az én általam készített oldalt nem lényeg. -
#12132 természetessen igen, .com-os googlében jobban fog szerepelni de a többiben se sokkal kevesebb.
és igen legyne sok minöségi backlink de a szám is fontos iylen 100-500 körüli backlinkkel simán elsö oldalralehet jutni a kucslszavak többségében.
na persze fotnos h SEO-ban megfelö oldla legyen avgy cikkek (nem nehéz csak kis oda figyelés,karakter szám,kucslszo arány,kép ami kucslszo nevén van,elsö mondatba belecsempésznia kucslszót)ezek a fontosabbak aszem.
de egy kis versenyen,amit könyen kieleht deriteni google keywordtool-al
mondjuk 20-30% max az 50 backlink éselöl az ember.
mint mondtam nem nagy ördöngöségg.csak ugye belekel fektettni az időt. -
#12131 backlinkekenek kell kapcsolódni az oldalam tartalmához, vagy csak a pr nagyságuk számít és hogy minél több legyen?
Pl magyar nyelvű oldalra csak pr8as angol nyelvű oldalak hivatkoznak. Tartalom és nyelvezet is más. Ez befolyásol valamit? -
#12130 nekm meg ez -
#12129 beteg vagy:D azért ez annyira nem nagy ötlet és sztem felejtős.:D de ne haragudj meg.:D erről az a videó jut eszembe amikor egy őrült rákötött a macskára egy kamerát és az egész napját felvette. na az érdekes is volt.:) -
Wright111 #12128 sziasztok egy új ötleten dolgozok még hozzá: van nekem egy kedves hülye macskám (nagy brittania nem tudom mi a hivatalos neve olyan mint a whiskas reklámokban egy az egyben) és mindig szokott szülni (a kicsiket elszokták ált. vinni) na szóval a lényeg hogy 2 jó kis webkamerát felszerelnék a helyükre és egy oldalrol élő stream-et közvetítenék, születésüktől kezdve 2-3 hónapos korukig, a videokból csinálnék képeket azokat összevágnám videóba és irány youtube ott meg ha lesz normális nézettsége akkor utána reklám mehetne, ehhez egy olyan kb 50-60.000ft-os befektetés lesz az oldallal együtt szerintem, a kérdés csak az hogy az oldalra hogy tudom majd kirakni a webcamot? meg gondolom a webcam adását egy server-en kéne át tolni mert itthoni nettel egyszerre maximum 3-4 ember tudná nézni. -
zotja22 #12127 hy Arcok. Rég jártam erre :) RAjongói oldal segítségével lehet pénzt keresni fészbukon? vki vmi ötlet? leírás bármi :) -
#12126 ugylátszik nagyon elterjedtek ezek a lájk oldalak,nem kellet volna annyi embernek eladni :/ -
#12125 már megint egy uj project.am domain piac de .infos domain? :) ez olyan mint festéküzletben a falakon omlik a vakolat meg nincs lefestve.remélem érted a hasonlatott. -
Odacsap77 #12124 Van egy domainem, domainplacc.info, olyan oldalt akarok rá ahol domaineket adnak vesznek csak nem tudom olyan jól emgcsinálni az oldalt... 25% részesedést adok negyed évig annak aki megcsinálna nekem rá egy fasza oldalt... a motor mindegy.
-
Odacsap77 #12123 Csak kíváncsi voltam :D -
#12122 közepes,mert? -
Odacsap77 #12121 Mennyire tudsz angolul? -
#12120 LINK
feltettem inygenesre ahol forum cucai is futnak
Design nulla majd átalakitom,teljesen müködik mikor a playre katintunk egy elrejtet like bomg sorozat van ott,és ahátér is csak kép.de amint ezmegvan betöltödika video egyszerü java.
kilehet cserélni download gobmtol kezdve bármire.jelenleg sg.hu van beálitbva h azt lájkolja elenörizétek le.
hogy terjed el?? egyszerüen,uyge ez egy video de lehet akármi,ami érdekes,kockás has gyorsan egy csöve slett az elnök.vagy egy jó nö,akármi.
mberek rámennek megnézik és lájkolták tudtukon kivül.mire észre venné már msáok is rámentek és igy tovább na már most,ezta felületet kicserélhetjük akármire egy kis bomgra a webolalunkon vagy amit akarunk.
de ha egy statkisu oldalt akarunk mint ez,egyszerü designel füzerezve akkor annyi az egész h körbe teszük reklámmal és jöna a pénz,durvább de hatásos lehet egy download gomb amire ha rámennek ?? lájk,lájk után meg unlocker és sok emebrböl cska megcsinálja valaki.Én tapasztalatom másik scripten az volt h megcsinálják minden 100.ember kb.
1hét alat 1 oldallal kerestem 500 dollárt,de utána facebook ban lista.
Ebőll 400unlocker a többi megjenésért fizetös reklám,most kezdek ujat.
fantáziára lehet bizni,nem kel nagy php tudás szépen személyre szabni.
söt wordpressbe is lehet tenni.beilesztjüka kódot és ennyi. :)
lehet igy fan klubot is épiteni ami ugye hatalom,ha azt adjuk meg azt lájkolják.
blogspotba is tehetö,én épp azt tesztelgetem h lehet szépen betteni.
a script sorsa az h átirom szépen megszerkesztem igényesre és eladom külfödi oldalakon.kb 30dolcsi jó ár érte.
akinek kel a nyers verzio hiába probálja innen lementeni nem fog menni :) akinek kel pmben irjon. 10dolcsiért bárkié. -
#12119 megvan a legjobb like script code =) lenyultam forráskodbol egy weboldalbol mindent lementettem ami létezik :D csak átirom és még több pénzt lehet keresni velle :) -
#12118 én mondtam :) -
#12117 Jó ez a wordpress. minden van rá, csak meg kell találni :D -
#12116 Weboldal épitésben van pénz és tudod h mikor h haladsz és kemény munkád szabja mega sikert ilyen egyszerü.
pár dolcsi befektetéssel bárki elkezdheti és nem kel másra alapoznia a bevétele magától jön,ahogy ö dolgozik.
egymást kisegitve igy sokkal többet érünk el lehetne itt dumálni róla stb.mert hiába sok gerrila merketing látjátok tlaálok valamit pár hétig jön pénz utána??? nekm nem egy ismerösöm van aki 1éve elkezte amire én most kezdek rájönni és azota is jol él.keztde havi 50e nyereséggel most 400nál jár.ingaozás 10-20% kb.már 2.oldalát csinálja.
a sok affilate marketing is igazán igy jó kiteni reklámnak szélen és ugyis rámennek. -
#12115 meg ott elehet adni ebbokot is,pár dolcsiért összeirom stb :) ebben több fantáziát látok,youtubon meg fészen meg felépiteni.
vagy ugyanezt csak mobile site.nézni aktulási uj gameket kis vidit készitezs 2perc.felpakolod és ennyi :) külfödön minden egyszerübb -
#12114 am lehet marad amerikai piac,arra annyi reklám cég van csak megjenésre 1000nézö 3-4 dolcsi.azért ez nem akármi.melet backlink eladás sponzorált reklámok,affilate reklámok,stb :) -
#12113 doxadmin ötlette nem rossz,kérdés mien témában :)
odacsap nem tudom honnan szedted ezeket az éveket dolgot.amerikai piacra is aki heti 100-300backlink csinál féléven belül topon van. elsö vagy msáodik oldalon legnagybb témakörben.csak azabaj h többiek is épitik h ne elözék be öket,és elég kemény dolog,de magyra piacon nincs ilyen nagy verseny.inkább a régi domain több tartalom elvén erösek.meg a megszokot társaság.
az állás résznél is nem 3 hanem monjduk 10 cég van.aki nyomatja.de belehet furakodni de ne beszéljünk már itt éveket.nem tudom mire aapozod ezt,én anno seoval kerestem pénzt és nem olyan kemény az. -
#12112 Hát nekem bizony nem lesz, míg nem látom hogy megéri. Amúgy is csak pp fizetési lehetőség lesz, aki meg nyomozgatni akar annak hajrá. Nem mintha bárkit is át akarnék verni. Amúgy is arra hajtok hogy a havi tagság nevetséges összeg, és minőségi oldal, hogy minél több előfizetőm legyen. -
Odacsap77 #12111 Jó, de akkor is kell vállalkozói, én honnan tudjam hogy neked a rokonod vállalkozó
Hát, nem gondoltam volna hogy ebben a témában nincsen ilyen oldal aki csak erre épít... mert pl. állás témában ha mindenhol totálisan seora van optimalizálva az oldalad kódolásokban, több ezer link építéseel + optimalizált tartalmollal állás szóra mégis 1-2 év bekerülni TOP 5 be de ez az állás.. akkor lehet hogy gyúrásra meg stb. re nincs ekkora konkurencia -
#12110 Elvileg az adsense jövedelmet is el ellene számolni, meg adózni kellene utána.
Én is olyan oldalt csinálok ahol lesz adsens is + paypal előfizetési rendszer. Amíg nem látom hogy van értelme nem érdekel az adózgatás, ha meg felmegy a bevétel 100-200e ft+-ra akkor lesz értelme legalizálnom. -
#12109 külföldi piacon nehéz megmaradnimert sok olyan oldal van amit lehetetlen már behozni,és ez kb 30oldalra igaz,csak bizonyos tmákkal lehet elöre kerülni,aztis elszortan. -
#12108 wááá sületlenség.
ha elakarok adni rokon vállakozoia elég és ennyi.
meg milyen 1évröl besz??seo-rol nem sok fogalmad van.
rengeteg oldla ir hasonlo témában de csak alcimekben néha néha ezek is elöl tudnak leni egy egy cikkel az odlal erösége miat,de aki erre épit ezeket lekörözi akik meg erre épitetek eza pár oldal meg igyis elsö lapon vagyok ami irto nagy haszon,emelet folymatossan frisüllést jól értékeli a google és a másiak konkurencia elemzése,nem olyan nagy backlinkel rendelkeznek h ne lehessen beérni bizonyos cikkek az elsö honapban megelözhetik simána a nagyokat,egyetlen gond h saját látogató kört kel kialakitani kiasitani egy szeletett a nagyoktol és ezt növelni mert sokan megszokásból mennek arra az 1-2 oldalra. -
Odacsap77 #12107 KB. ha nem nagy a konkurencia akkor kb. háromnegyed-fél év lenne top 3 ba kerülnöd.
Egyébként ahozz, hogy te a saját oldaladon eladhass rengeteg jogi cucc, illetve neked számlaképesnek kell lenned <- VÁLLALKOZÓ-nak kéne lenned... -
#12106 Népszerüsités meglenne 3 nagy oldal van simán betudok kulogni 4.helynek vagy akár top 3 ba emelet nagyon sok hibát követnek el.
egyik csak shop,cikk 5-10db..
a másiknak nagyon régi az oldal motorja bár itt alegnagyoba látogatotság,elég igénytelen nem seo-ra termet,könnyen elehet egy igényesebb odlalal lopni látogatok egy %-át.
a másik az ami eég erös még.
de egyiknek sincs értelmes faceprofilja mind csak eladna stb.
mindenap lehoznék 4-5 cikket 1-2 edzés többi témával kapcsolatos hirrek.
Ajánlok stb.
forum,chat,fan oldla facen ahol interaktiv dolgokat tennék ki.
cska itt ajön az h bevétel.
osztálytársamnak van ehy rallys oldala napi 1500látogatoval 50.000 kap 3 hirdetésböl öt megkeresték.Nem tudom nálam is igy lenne h pl nagy webshopok nálam hirdetnének.Kiadot reklám felülettel.
Mert ha igen az jó lenne a cikkek lehozássa 2 óra face figyelés is ennyi 4 oráért kb 100e összelehetne hozni.
emelett ha nagyon beindul énis elkezdhetek eladni.
Ilyenekben elönyös egy küldöfi ott vannak affilate reklámok ilyen témában csak kiteszem és eladásért - megjenésért rengeteget kereshetek.
ami problémásabb h sok ilyen oldal van nehéz feltörni google-be meg pláne.ott nagyon ügyesnek kéne lenni de a bevétel egyértelmüen nagyobb. -
Odacsap77 #12105 Egyértelműen egyébként az adsense a legjobb, utána jön holtversenyben az etarget, és a netadclick.
És pontosabban milyen oldalt akarsz csinálni?
pl. leír minden edzéstervet meg ilyeneket? érdemes arra fórumot is készíteni egyébként.Illetve, elején készíts egy nyereményjátékot hogy pl. mittomén 500grammos tömegnövelőt nyersz ha regisztrálsz, és az utánad regisztrálók a te nevedet írják megjegyzésbe.