15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    gondoltam h ez csak reklám
  • acsati
    hülyék lennének mindenkinek csak úgy adni 50$-t
  • fergusonpapa
    ehj de nagy cigányság
  • doxadmin
    Rosszul tudod.

50$ raket kell termelni 150 napon belül ami nem tudom mennyi pont, és csak azután rendelkezel az 50$ felett. Amíg nem termeled ki addig nem fizettetheted ki, ha 150 nap alatt nem termeled ki akkor levonják a megmaradt részt a számládról, még ha 1$-od maradt azt is.
  • acsati
    én ugy tudom hogy 1000 ftp-t kell elérni ahhoz hogy kivehesd, az meg elég sok játék után jön össze
  • Wright111
    ez úgy megy hogy 50$ felett bármennyit kivehetsz de ha megjátszol összesen 5000 hand-et asszem akkor kiveheted az 50$-t is.
  • fergusonpapa
    én sztem adnak kezdö tökét h ne csak ugy játsz,de kikérés sokkal magasabb.emberek 80% simán elbukja.
  • mcdrusza
    ja valszeg nemis így megy a dolog hanem amit te generálsz 50dollárból az a tiéd.
  • mcdrusza
    ha már témába jött olvasgattam én régen erről, kérdésem az lenne pl PokerStars-on mennyinél lehet kikérni az összeget? most 50dollár jó megvan, de vannak még ilyen 25dollár meg pár 10dollárost is láttam kezdőtőkének máshol ajándékba. vajon összelehet hozni egy kikérésig? azér ekkorát csak nem bakiznak.:D
  • doxadmin
    Ezzel az erővel akár le is írhattad volna, hogy pokerstrategy
  • Mr Money
    Üdv.Aki szeretne pénzt keresni pókerrel,úgy hogy semmit sem kell befizetni,az írjon egy privit.többet nem mondok mert úgyis törölnék reklámozás miatt:D
    még annyit elárulok itt,hogy egy pókeres kvízt kell helyesen kitölteni és 50 dolcsi a jutalom.
  • fergusonpapa
    persze h müködik épp tegnap láttam nálunk legnagybbb kupon oldal féléve megy több milios profittal.

és megis akarják venni az amerikai ötletgazda(igy terjeszkedik miden országban h megveszi ott legjobbat)

csak ugye nehéz.

olyan oldalt kel csinálni ami idösebb réteget éri el.pl receptek,joslás stb.(nőket föleg)

és kiteni reklámnak avgy ajánlonak.
  • zotja22
    http://affiliate.kuponvilag.hu/affiliates/

ez fasság? vki ismeri? tapasztalat?
  • zotja22
    okcső!
  • doxadmin
    Pénz nélküli megoldás kellene.

Ha lenne rá pénzem, nem kérdezném hanem vennék.
  • fergusonpapa
    lehettlen,ami storys hoz tartozik 100lájk leszámitva mind átálás.
  • Odacsap77
    Jó, hagyjuk. (Ezt nem tudtam hogy átáll.. nekem nem állt át..mindegy)

• fergusonpapa
    am milyen a facebook like oldalam?
  • fergusonpapa
    2nap mig átált.irtam is.

a másik ájk pagem meg törlte a face 37e lájkal.

ok?egyszerü az volt h utálom sp-t és jelentették.
  • Odacsap77
    Múlt kor Te mondtad hogy nem váltotta át.

Akkor hogy is van?
  • fergusonpapa
    ...szted eddig h csináltam? komoylan felhuzol,inkább irj privátra választ.
  • Odacsap77
    Ha sima reget átraksz oldalra eltűnik az összes ismerősöd és nem vált át lájkolóvá
  • fergusonpapa
    3 féle képpen

- facebook hirdetés
    - egy accountot csinálni elérni több ezer barátott elsö 1000 1hét utána már jelölnek föleg ha jocsaj kép van kint.ezután átlehet alakitnai fanpage.
    -az oldalon kiteni felugro ablaknak vagy oldalra (elöbbi agresivabb d ejobb) h lájkolj minket.

emelett tartalom tartalom tartalom,mert onann is megoszttanak stb
  • zotja22
    jolvan,várom :)
  • doxadmin
    Arról is eshetne szó hogy fanpaget hogy likeoltatod. Mert én is csináltam, de hirdetés nélkül eddig csak 3an nézték meg...
  • Odacsap77
    Nem az volt hogy hogyan építhetünk fel oldalt fb pageval.. hanem hogyan kereshetünk pénzt.

Ez mért lett volna vita ? :D
  • fergusonpapa
    az alap kérdés meg az volt.

szal nem értem a vitát.
  • Odacsap77
    Ja persze ha van saját oldalad nyilván hirdetheted meg tele spamelheted vele... esemény, utána meg privát és akkor tömegesen az üzeneteket...

Így is fel lehet építeni egy oldalt, de ehez már oldal kell..

• fergusonpapa
    egyátlaán nem eröl beszéltem...

az blackhat.

ezért mondtam offer stb lehet d enem sok esély meggazdagodni belöle.

rengeteg oldal van ami fészel indult be látogatok - rá weboldalra viszi látogatokat - és igy reklám hirdetésekböl pénz vagy eladásból.
  • Odacsap77
    Mit semmi infó omg.

Akkor csak egy olyan magyar oldalt mondj, ahol fizetnek kattintás alapon ha kiteszed fb oldaladra a hirdetésüket.... Én eddig még egyet sem találtam.. ezért kellet hirdetők után keresnem...
  • fergusonpapa
    megitn miröl beszélsz áááá semmi info nélkül elöitelettekel mondaszvéleményeményt.napnta irnak MAGYAR cikker IS hogy a közzöségi hirdetésben bárki hirdethet és egyre kifizetendöbb.

taaly 2 miliárdot idén várhatoan duplját keresia fész a hirdetésböl
  • Odacsap77
    Ezekhez külön hirdetőt kell találni, amit nem könnyű.

zotja22
    Van egy oldal, amit most tesztelek cask még nem engedélyezték hogy kampányt kitegyek az fb oldalamra majd írok hogy mivan pm ben.
  • zotja22
    nem magyar..hallgatlak :)
  • fergusonpapa
    hja am a video-nézés = like oldalam

most csinálgatoam 2.0-t mega letöltös félét.

egyszerü design.célnak megfelel.

link

vélemény?

eből adtam el 47 db-t

de még 1 bört leakarok huzni rajta,egyébb ötlet?
  • fergusonpapa
    dehogynem,szted a többiek csak hlyeésgböl csinálják?!

nem tudsz offer hazsnálni avgyis de csak használhatatlan kevés a reklám magyar piacon-vagyis az eféle

de weboldalt felhuzni tökéletes pénzt tudsz ekresni?? öö igen.

ha csinálsz egy nagy eventet.vagyis eseményt akkor ott spammelhetsz amivel akár letötlés linket is tehetsz,
    akár elis adhatsz fan pagen.

stb stb stb.
  • Odacsap77
    Sehogy ha magyar.
  • zotja22
    én meg annak adok pénzt,aki megmondja,hogyan kereshetek sok pénzt a fan pédzsel :D
  • fergusonpapa
    ja és egy kezdö ár.aki legtöbbet adja,annak oda adom.
  • fergusonpapa
    hol irtál rám??? én egyser se láttam.

összeget nem tudom egyezs alapján belefektettem 2 hetet a kinézetbe és a müködsbe inkább utobi volt idegesitöbb h minden jo legyen aki megveszi annak nem sok dolga lesz már vele,egyedül naponta kitesz 5-10 postot.

a látogatokrol

induláskor

1.nap 70,
    2. 250,
    3.,500körül
    4,600-700
    5,2300
    6,2500
    7 nincs tovább.

miért?mert olgaim akadtam megálltam vele nem került ki semmi utána valo napok igy mentek lefele,lájk blog igy minél több tartalomminél firsebb anál többen jönnek vissza atol füg más mikor lájkolja dolgokat h megosza abrátaival.

utána még egyszer elkztem egyszer 300 utána500an nézték.

lájk page van,onnan lehet generálni a nzetséget,de aki akarja kiteheti saját pfoljában is,emelet egy fake accountot öszsehoz 1hét alatt durván 2000ismeröst azzal mégjobban lehet növelni,ha többel cisnálja végkép.

igy belegondolva egy kész oldal,napi félora meloval,(ha joobban épitkezni akkar akkor 1-2ora)

bevétele még nem volt.de mert sokan nézikgyorsan terjed és ott ragasztja az embert igy nem lesz rossz arány a hirdetésekkel.vagy hirdetött találni.

akit érdekel egyeztessen velem privátban
  • Odacsap77
    ..kétszer rádírtam hogy MENNYIÉRT ADOD A HONLAPODAT..

leírhatnád pm ben