Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
k tovább ajánlanák????? Ha téged lehúznak akkor tovább ajánlod a másiknak? kicsit gondolkodni kéne.
És ha átverés csinálnál hozzá adnád az arcodat???? Néz már meg a Dikerktorokat mindegyik leinformálható személy nyíltan mutatkoznak.
http://penzkereset-otthonrol.weebly.com/andrea-lucas-a-club-asteriaacuteroacutel.html
http://penzkereset-otthonrol.weebly.com/kifizeteacutesi-bizonylatok.html
Csak ismételni tudom magam
Ne haragudjatok, de semmit nem bizonygatok olyannak akit úgysem érdekli, annak mutatok refferenciákat és bizonylatokat akiket érdekel, mellesleg megtalálható a honlapomon a google en milliót találtok. És ha átverés lenne akkor nem ajánlanám tovább, mert akkor engem is átvertek Miért ajánlanék tovább olyat amivel engem lehúztak??? 1 kicsit gondolkodni kéne. És nem lenne napi 2000 regisztráló és 140.000 tagja már, ha mindenkit átvertek volna senki nem ajánlaná tovább. Többet nem fogok ezekre válaszolni mert nincs idõm rátok. bocsi.
Nem éri meg domain pazarolni rá.
0.0025 centért meg ki az aki nyomja?! pár zombin kívül nem sokan.
Szóval nem csinálom meg az 1 milliomodik ptc-t 2011ben sem 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Lehet átalakítok egy box.to oldalt, 20$/click, 20k nál kifizetés 😄 Biztos harapnának rá páran <#idiota>#idiota>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
érekess egykét ember.bár fejükbe láthatnék.
Vas gabikánk is megint offolta magát,biztos világkörüli uton van aból a pénzböl amit keresett 😄
www.icewebhu
Ha "legbiztosabb és legjövedelmezõbb internetes pénzkereset" áruld már el kérlek szépen mennyit kerestél vele? Persze mondj egy idõtartamot is és a befizetett havidíjakat vond ki a megkeresett összegbõl.
Amúgy amit már elõttem is megemlítettek. Ha ekkora zsírkirály cég akkor megérdemelne egy 10$os domaint meg agy havi 5$os szervert.
emelett van 1 szabályzat pirosba szedve,...jolenne ha elolvasnád h kifizetési bizonylat stb kel,és nincs saját célu reklámzás..ez nem aza gány topic ahol reflinkeket lehet gyüjtögetni,alakul 1 közösség jólenne ha nem rombolnád.
emelett linked is azért maradt meg mert hibás,emelett annyira jó és fizet mit keressel itt? másik kérdéssem h mutass egy fizetési bizonylatott és bocsánatot kérek (de mert nincs mert nagy scam az oldal err esor nem kerül)
ezek után kérdezem,még nekd áll feljebb???<#awink>#awink>
www.icewebhu
Club Asteria komoly cég, komoly vezetõséggel és már 150.000 Taggal, 3 Székhellyel és több partnerprogrammal.
Komolyan csinálok én is egy ilyen fake sz@rt.
www.icewebhu
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Club Asteria!A legbiztosabb és legjövedelmezõbb internetes pénzkereset amivel valaha is találkoztam.Ajánlom mindenki figyelmébe....Bõvebb tájékoztató a honlapomon:http://www.penzkereset-otthonrol.weebly.com/
Találtam egy ilyen scriptet és annak volt a telepítési útmutatójában.
sokan csinálták ezt is.
www.icewebhu
pl. azt csináltam multkor beraktam nem is tudom milyen mp3 megosztó oldalra a számot bla bla bla elfogadom meg minden erre vissza írnak hogy feljelenthetnek ha nincs meg a törvényes cucc a zenéhez hogy megoszthatom meg ilyenek.. ilyen hülyeségeket éri meg pl. justin bieber paródia azzal ha megtudsz csinálni egy paródiát és alá beteszed hogy : download link : biztos hogy letöltik jópár százezren ..
szal csak merni kel.
olvastam most 1 srácról aki azt csinálta hogy football manager játék kijöt (amit énis szeretek) fm11 és megcsinált egy oldalt megjelenés elöt 3héttel. vett domaint jol be seo-zta és már sokan keresték ugye.feltete twitterre spamnek meg utube stb 😊 és oldalra tett egy vedd meg 35 dolcsiért...meg egy offert.h avgy akkor azt csinálja meg.
és 9000dollárt keresett vele.
mennyit fektetett bele?? nem sokat.domain,FREE tárhely.körbeépitete 1-2nap.
énis ezt csináltma csak késön jöttme rá
starcraft2nél
csak torrenteztem és jött belöle rendesen.
csak leleményesnek kell lenni 😊
www.icewebhu
keress egy szük piacot ami még nincs.
pl website scriptek ..anyni ilyen forum és blog van 😊 nem is kel mindig témát nyitni csak letöltöd cucot és felrakod és alá h mirror. sokan használják (többek közt énis) és enyi 😊
nulled scipt szóra keress rá.
másik tipem csak zenékkel foglakozni pl ezt csinálta livingelectro oldal ahol midenap beküldtek kismilio zenét,és most saját terhelyükre megy az,h népszerüsitetek?? youtube 😊 ezt is csinálják párna de uj rmxeket felpakolod youtubra egy igényes képpel,és alá download link.
ovatoságra intelek h amerikai sztárok cucoait ne tedd fel vagy sony stuio banol akkor is ha remix. pl lady gaga,rihanna stb.
Másik téma a manga..akárhiszed akárnem legnépszerüb youtube videoim mangások. iylen 300.000 nézetség meg hasonlok.és mind fake 😊
bekel irni manga meséket pl naruto stb amit képregényként vittek tovább és miden héten kijön 1 rész.letöltöd és felteszed (iylen 10-20 megák szoktak lenni)youtubra meg elsö képet.rá szöveg h bocsi d eutube tiltja.és ennyi. alá link (összintén szolva ezttanácsolom legjobban) kismilio manga van amit imádnak.porbáld ki spanyol nyelven is.és ha merész vagy faket is csinálhatsz.pl nem akarsz aktuális lenni minden héten és épitgetni elöre megadsz cimeket pl csak 200rész lenne temár berakod h 201,hja és figyelj tagekre ,nagyon sok mulhat rajta.
nem tudom még milyen témák vannak,de menj a kisebbség fele.ha akarod csináld öket egyszere.de ne lerágot csontokat nyomasd.
www.icewebhu
mert az nincs.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
www.icewebhu
am sokan látak már like oldalakat.tele témákal és likolják.
link
itt a srcipt.lehet vele bohockodni meg rá google hirdetés. 😊
www.icewebhu