Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, aki ilyet akar annak pl. cégekkel kell szerzõdni stb. ez bonyolult nem?
Vagy csak beírnak hogy itt van ma ilyen akciónk van tegyétek ki ?
Vagy, hogy mûködik egy ilyen oldal?
Vagy csak beírnak hogy itt van ma ilyen akciónk van tegyétek ki ?
Vagy, hogy mûködik egy ilyen oldal?
ithon,és csak 1hétel hamarabb mint más..
és elég durva igy kijeteni hirdetésbe mikor ökis egy amerikai ötletet loptakel.
de azért párhonap alat többmilio ft durva összeg
és elég durva igy kijeteni hirdetésbe mikor ökis egy amerikai ötletet loptakel.
de azért párhonap alat többmilio ft durva összeg
www.icewebhu
LOl, a legjobb, hogy ma nézem az oldalakom google hírdetés :
Bónusbrigád: Mi vagyunk az igaziak a többiek csak másolatok!
mondom mi a fasz erre akkor gondolom azért mert õk csinálták legelõször ezt az egészet és már sokan lekoppintották
Bónusbrigád: Mi vagyunk az igaziak a többiek csak másolatok!
mondom mi a fasz erre akkor gondolom azért mert õk csinálták legelõször ezt az egészet és már sokan lekoppintották
péntek regel már ott lesz 😉
Tudjátok miben van most nagy pénz.Ebben LINK
jókis cik.és engem is melgelepett.Elgondolkozom rajta h énis beinditsak valami hasonlót,csak valami ujat kéne mutatnom valami csavart.(de mire leirtam már rájöttem) 😄
vélemények?
Tudjátok miben van most nagy pénz.Ebben LINK
jókis cik.és engem is melgelepett.Elgondolkozom rajta h énis beinditsak valami hasonlót,csak valami ujat kéne mutatnom valami csavart.(de mire leirtam már rájöttem) 😄
vélemények?
www.icewebhu
A lényeg, hogy hétvége elõtt még ott lesz.
Hát,ha ma küldted,akkor péntek elõtt nagyon ne várjad a pénzt.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Felutaltam, kb hány nap 2-3?
atól még tudsz.mikor regelsz kapsz egy számla számot,külön paypalednek is van egy.
www.icewebhu
HA lehet, akkor mindegy akkor felutalok, de hogy lehetne felutalni ha nincs aktiválva a bankkártyám ? :S
am miért nem küldesz paypaledre pénzt?(igen tudsz) ottvan saját számla számod csak arra utalsz 2nap és ottvan.
www.icewebhu
Valaki nem tudna küldeni pénzt paypalra?
Kifizetem kártyára átutalom... 3k t kéne
Kifizetem kártyára átutalom... 3k t kéne
Netbankon meg nincs rögzítve számlainformációnál :S meg sehol megnézem a mai tranzakciókat meg minden és sehol sincs
Ha van netbankod, vagy ilyen elérésed (nem tudom mi a neve) Ott belépve elvileg megjelenik, és nem kell hó végéig várni.
Nekem most járt le a kártyám. Mb küldött egy levelet hogy lejárt, frissítsem. OTP meg le se sz@r.
Nekem most járt le a kártyám. Mb küldött egy levelet hogy lejárt, frissítsem. OTP meg le se sz@r.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ugyanez volt nálam is, smsben nemlehet megtudni a kódot megkell várni a havi számlanyilatkozatot abban benne lesz.
egyébként válaszolhatnál pmben.
egyébként válaszolhatnál pmben.
Akkor mi van ha, paypalon aktiváltam az accountomat bank kártyával kapok egy smst a vásárlásról mert ugy elevesz 400 ft ot és jöne gy ilyen :
Vásárlás 400HUG IDÕ 2011.04.12 05:08 Hely : 35314369001 PP*02 Új egyenleg :....
És most akkor itt hol a faszba vna a 4 jegyû kód, mert amikor ráeek hogy kártya aktiválása, akkor ugye mutat egy képet ahol a PP* után van 4 számjegyû kód én meg csak 2 számjegyût kaptam :o
Vásárlás 400HUG IDÕ 2011.04.12 05:08 Hely : 35314369001 PP*02 Új egyenleg :....
És most akkor itt hol a faszba vna a 4 jegyû kód, mert amikor ráeek hogy kártya aktiválása, akkor ugye mutat egy képet ahol a PP* után van 4 számjegyû kód én meg csak 2 számjegyût kaptam :o
Egyébként, csinálhatnánk valami közös projectet.. már csak azért mert ami eddig futott oldalam azon is a látogatottság egyre kevesebb :S Nem tudom miért -.-
Milyen projecten dolgozol?
webshopot jó biznisz csak kel hozzá válalkozoi,ami nincs és igy nem csinálhatom csak fészen,meg avtera meg hasonlo.na vaterán eladtam 20at..(semmi)fészen meg 200körül.
de elfogytak az emberek.ma is csak 1üzeneet kaptam,midenki csak érdeklödik stb.nincs értelme már.
nagy cselem volt h csináltam eseményt és azt szétkörülte mindenki h féláron kap ugy orát és 10.000 került hozám h irkált stb.de idegesitö h 10böl 1 ha vásárolni akar.utána mikor lement elsö kör olcsoban a rám maradt orákat irtam h akcio csak 5van (volt közbe 30) és irtam h mrá csak 4 stb..és vitték öket 😊
lehet trüközni de fáradalmas azzal h sokan csak érdkelödnek..és ahh fáarszto meg h csere stb..meg járni postára személyes átvételekre várni(bár mostani barátnöm igy ismertem meg) xD de lényeg h szivás....
ez nem ér meg havi 50e ftot..3honapig csináltam majdnem 200at hoztam haszonként,de amenyit járni kel utána??nem éri meg..ráadásul leis pangot a dolog.
de elfogytak az emberek.ma is csak 1üzeneet kaptam,midenki csak érdeklödik stb.nincs értelme már.
nagy cselem volt h csináltam eseményt és azt szétkörülte mindenki h féláron kap ugy orát és 10.000 került hozám h irkált stb.de idegesitö h 10böl 1 ha vásárolni akar.utána mikor lement elsö kör olcsoban a rám maradt orákat irtam h akcio csak 5van (volt közbe 30) és irtam h mrá csak 4 stb..és vitték öket 😊
lehet trüközni de fáradalmas azzal h sokan csak érdkelödnek..és ahh fáarszto meg h csere stb..meg járni postára személyes átvételekre várni(bár mostani barátnöm igy ismertem meg) xD de lényeg h szivás....
ez nem ér meg havi 50e ftot..3honapig csináltam majdnem 200at hoztam haszonként,de amenyit járni kel utána??nem éri meg..ráadásul leis pangot a dolog.
www.icewebhu
hjaja 😊 demár lehuzoma rolót.egy nagy projectbe kezdek,célom felhuzni magyar szinvonalban egy jókis oldalt.késõbb meg talán eladni 😊
emelet uyganezt megcsinálni más nyelven is.Azt meg megtartanám.
emelet uyganezt megcsinálni más nyelven is.Azt meg megtartanám.
www.icewebhu
FB-n van a képeknél az elsõ két óra xDDD
Ebayon 1$ß ért vettem olyan órát multkor xDDDDDDDD 4k nálad xDD 😄
Ebayon 1$ß ért vettem olyan órát multkor xDDDDDDDD 4k nálad xDD 😄
seelard webshop.de már ennyivolt utolsó fizetésekket letudom meg leszedem magam vaterárol is stb és ennyi.
www.icewebhu
Milyen webshopod van ?
hm.ugye google hirtetések megszüntek létezi a fbon igy oda pénzkeresésem jrésze h eltünt az alkalmazásom.a webshopom épp haldoklik..1-2 naponta 1 vásárlás.nemjó ez igy..
aztán a "nagy"projectem,döcög.tesztverzió nem sok jót suggal :S
ugyhogy ezzel szorakozok
és most jelenleg is nézelödök az általam ajánlot forumokon uj dolgok után.van párdolog.denem tudom mibe kezdjek bele
aztán a "nagy"projectem,döcög.tesztverzió nem sok jót suggal :S
ugyhogy ezzel szorakozok
és most jelenleg is nézelödök az általam ajánlot forumokon uj dolgok után.van párdolog.denem tudom mibe kezdjek bele
www.icewebhu
Na, mi újság, ki milyen projecten dolgozik ? 😄
Valaki tud bannert csinálni?
Többet kéne idõvel. Írjon rám aki tud (persze pénzérti)
Többet kéne idõvel. Írjon rám aki tud (persze pénzérti)
youtubeos hírdetéses dologról bebizonyosult hogy nem 1000/nap nézettség után írnak, ugyanis ma jóval túlléptem ezt, szerintem 1.000.000/hó után lehetséges a hírdetés kitevés. bár lehet min 1000/nap egy hónapon át. no mindegy valaki valami új dologgal találkozott mostanság? punnyad a topic.
Ki tudna megcsinálni egy oldalt olyanná mint a napinemszar.hu ?! A lájk rendszer megvan csak a design kéne .. egy ezrest(5$) tudnék dobni paypalon keresztül 😄 (Csak azért ennyi mert másnak ez nem nagy munka nekem az 😄)
Ha valaki ennyiért vállalja dobjon egy privátot.
Ha valaki ennyiért vállalja dobjon egy privátot.
Kezdj egy twitter accot és bármit linkelsz, az adf.ly-os linken keresztül mennyen. Bármit csinálhatsz a lényeg, hogy angolul csináld. Van olyan is aki kb. azt is kiírja, hogy épp most ment el szarni meg, hogy kész a melegszendvicse és 2 ezer ember követi a tittwrét.
komolyan az adf.ly-ve a torrenten kívül mit tudnék és hogy tudnék kezdeni?
Nézegetem a facebookot,fan oldalalakt meg mindent de fogalmam sincs h kellene nekikezdeni.
eddig kb 2 hónap alatt 0.3 dollár jött össze csak piratebayen, isohuntra nem tudok feltölteni.
Nézegetem a facebookot,fan oldalalakt meg mindent de fogalmam sincs h kellene nekikezdeni.
eddig kb 2 hónap alatt 0.3 dollár jött össze csak piratebayen, isohuntra nem tudok feltölteni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ez erdekes..en ugy emlekszem,h nekem egybol elfogadta 😄 sztem csinald ijra,lehet vmit elrontottal v nemtom...
jaja a mygigsben latod az allapotot...active,suspended,in review...en torultem az enyem,mert bedoglott a youtube botom 😄 te mit ajanlsz?
a fiverr-en ellenõrzik az ajánlatot? ha igen meddig? most csináltam egy ajánlatot de sehol nem találom.
Ja amúgy, Godaddyn most igazán megéri domaint venni! (CSAK ÚJ REGISZTRÁTOROKNAK, TEHÁT AKI MÉG NEM REGELT A GODADDYN AZ MOST VEGYEN!)
MINDEN igen minden .com .org stb. 1$! Promo kódhoz írd be GETLUCKY
MINDEN igen minden .com .org stb. 1$! Promo kódhoz írd be GETLUCKY
kiderült egy plugin csinálta, és törölte az összes postom...😞
ha valaki véletlenül tudná hogy lehet visszaállítani ha lehetséges egyátalán írjon.
ha valaki véletlenül tudná hogy lehet visszaállítani ha lehetséges egyátalán írjon.
van másik sokkal jobb módszer is, 0.01-be kerülne nekem ha hitelesítve lenne paypalom.😄 és kapnék egy zombi vps-t egy hóra.
yahoot hasznaltam...vhol meg regebb olvastam,hogy godadyvel lehet csinalni mailservert vagy mit es 25k mailt lehet kuldeni ugy kb. naponta...csak ahoz kell hiteletesitett paypal asszem..
hat figyi manualisan kuldtem ki az osszeset,a vegen mar bele voltam gebedve 😄 lehet,hogy vannak jobb modszerek spamelesre,amivel ezreket lehet kuldeni,de egyet sem ismerek sajna....ha vki tud vmit az ne tartsa magaban 😄
LaViNa: ez jo volt 😄 😄 😄
LaViNa: ez jo volt 😄 😄 😄
ugy latszik ez az email spameles sem er sokat...kb. 300 embernek kuldtem el egy free dell laptop offert 2 napja...csak sima email submit kell,meg regelni sem kell...de 1 konversziom sem lett,sot meg 1 klikkem sem<#rinya>#rinya>
csak 1 tag irt vissza annyit,hogy dell sucks <#vigyor>#vigyor>
csak 1 tag irt vissza annyit,hogy dell sucks <#vigyor>#vigyor>