15995
-
#12587 itt a bejelöléseket oldalról vagy adatlapról végzed? -
#12586 ennyire nincs semmi moneybookersre? -
#12585 Az oké hogy like szerzés vagy ismerős szerzés de itt az eladással van a gond. Én sokat kerestem olyan helyet ahol el lehetne adni, de vagy volt már fillérekért kb 10.000es like oldal vagy egyszerűen nemérdekelt senkit az ajánlat. -
#12584 Olyan reklám kellene a képekre, amilyen a youtubon van. Csak nem tudom létezik e ilyen. Kép közepén vagy alján feljön egy ablak a reklámozandó termékkel, X-el be lehet zárni, de kicsi az X és könnyű mellékattintani
Az a 8k, másnap 23k látogató elég durva :D -
#12583 khmmm olvasnivaló..érdekes ;) -
#12582 Like szerzés árrai iszonyat magassak ird be buy facebook like
és nézelödj.
Ezekután jobban megnéztem nálunk a kinálatott,és akinek van essze neki lát
1000 tag 2500ért elkel.Sok webmester forumon.
nem kell nagyszámolás de segitek
- Email megcsinálássa(citrommal pl egyszerü gyors erre a célra) = 2perc
- Facebook reg + profilkép hozzáadás (dögös picsa pl) emelett beálitani h falat meg képeket ne lássa senki(igy profilkép látszik csak mega név) = 8perc.
- Bejelölésnél a munka érdemi része felajánlot ismerösök jelölése kb 100-150et naponta elsö felét regel másikat este. = 25-25perc
1 óra egy profil egynap 1hét alatt 1000 ismerös meglezs hiszen fognak minket is jelölni szép számban,söt aki 1000fölé megy jocskán akkor már magátol napi 50 jelölések megvannak azokat csak visszakel igazolni.
Bejelölsnél ne mindig ugyanazt nem nehéz választani egy iskolát és igy sok felajálot barátunk lesz.
több profilt lehet egyszere idünktöl függ oylan 3 elég kezdésnek h ne vigye el a kedvünket.eza 3 óra mi? pár játék föleg felosztva nem sok idö
és aztán csak eladni,zsebpénznek jó,ezis meló órabérbe kiszámolva kb 30óráért 6-8e ft nem sok.de othon csinálod részmunka idöért.
Hogy nagyobb kereslett lenne rá?? nem tudom,nem mértem fel potenciális vevök számát de heti 3-5 simán elmegy szerintem az elején végkép.
Mire jó? azt ti tudjátok én tanácsként azt mondanám h 1hét alatt megvan éves tárhely.erre meg 10oldalt is rálehet tenni.Saját projectbe kezdés stb.
Vagy csak sörpénz
Bejelölös infot küföldi forumról olvasstam ezt modszert is csinálják mert olcsobb mint amiket vásárolni lehet weboldalkról,kis cégeknek weblapoknak kezdésnek jó.
Nálunk még 1 helyen ha láttam.
Aki akar kezdjen belle ha sokat unatkozik.
Tipp a végére hogy kezdjük el gyüjteni 1 hétig 3-5 profilra az emebreket aztán hirdesük magunkat,igy beindul a malomkerék.
Másik tipp hogy paypalre kérd pénzt,kifizetés utána átálakitod fanepagere és megmondod lájkolja.temeg kinevezed adminnak és ennyi,vagy megadod emailt és jelszót.(utobbi egyszerübb)
Jó pénz keresést. -
#12581 tudtok valami jó kis módszert ami fizet moneybookersre, nem bánom ha relative gyorsan össze lehet hozni vele pár $ -
#12580 Hát akkor hajrá ;) -
#12579 Igen sok van, és mindegyik rabló banda. Nem találtam olyat ki 15%nál kevesebbet nyúlna le.
Emberek az olcsóságot keresik mindenhol. Vajon miért megy annyira a cuponos biznisz. Szerintem sokan átjönnének és odaszoknának, ha nem 15-30%ot buknának 1-1 üzletükön, hanem csak 5%ot.
Ez is ugyanolyan próba szerencse mint a többi.
És akkor még nem is említettem a kitett/megvásárolható hirdetési felületekről. -
#12578 Ök adják a forgalmat annyit megér am mindne utánzat öszedva generál annyi forgalmat mint az eredeti fiverr.
flippán ird be hogy gigs
meglátodd kismilió clone ésegynek se jött be az élet :D hja de egynek,huha :D
Nem olyan könnyü az,talán ha magyart csinálnál jobban lenne rá kereslett :) -
#12577 #12574: Kösz
#12575: Én mást szeretnék eladni..
Amúgy az ötlet jó, de ezek az oldalak kész rabló banda. 5$ os levesz 20%ot, az 50$ os meg levesz 30%ot.
Kurv@ sokat kaszálnak ezek.
Gondolkodom hogy én is indítok egyet, szerver van + domain kell (ha találnék egy normális telepíthető, bugmentes scriptet) De csak 5%ot kérek :D Cak nekem olyan script kellene, ahol 5-50$ig lehetne állítani.
szerintem átcsábulnának az emberek, ha több maradna a zsebükben + én is jól járnék.
-
#12576 Én próbálkoztam ezzel régebben sajnos nemjött be.
még twitter követő eladással is próbálkoztam annál is semmi. -
#12575 hát sztem 5dolcsi korekt ajánlat ilyen bizbaszokért,és add egy jokora forgalmat ezért az oldal is amia többin összesen nincs annyi.
ami hasznos lehet hogy mindegyikre kitteni ugyanazt hasonló árbanl.nagyobb az esély -
gabesz8906 #12574 Itt nézz körül: http://www.phillturner.com/like-fiverr -
#12573 Ismersz olyan oldalt, ami hasonló mint a fiverr, csak én állítom be hogy mennyi pénzt kérek? -
#12572 akinek van kedve szorakozhat kicsit vele.
1. fiverr.com reg
2. Utube vagy google (hogyan csináljunk egyedi utube és twitter profilt (kb párperces tutoriálok,probáljuk egyketöt.
3.felteszük hirdetésnek h i make custom utube or titter profile
= $$$$$$$$$
hasonló de ugyanez szinte
ahol meg cucot adhatsz legjobb erre az ebook
hogyan kerres napi 50dolcsit ebook stb irsz zagyvaságot vagy letöltesz egyet
ugyanugy akár fogyás és egyébb szarság,reklámnak elég pár jó kulcsszó vagy utube mellé akár.
lehet számolni mennyire éri meg ha valakinek bejön egy ilyen.
5dolcsi párpercért,ha mondjuk elsö módszertkel nézni ha 1 orát is szánsz rá 800ft egy óráért mert ugye 200ft levon a fiverr.
De mint mondtam csak beinditani nehéz egy projectet utána királyság ma is kb 20 helyen láttam a napi 30-50dolcsit keresőket.
Előbi módszert jobban ajánlom
-
#12571 twiends.com youlikehits.com -
Odacsap77 #12570 Mondjatok plz. egy olyan oldalt ahol lájk - lájk alapon szerezhetek meglévő facebook oldalhoz lájkokat.
Előre is köszi.
-
#12569 Pagerank firissítés volt megint
A oldalam, 12 linkkel pr1 :D
B oldalam, 130 linkkel pr2
:D Valamit megint sikerül elcseszniük -
#12568 Tartalmat.
yahoonak van egy olyan része mint a magyaroknál a gyakorikérdések.hu. Szóval beírsz egy témakort mondjuk bankkölcsön, vagy autóhitel (persze angolul) akkor kilistázza a top 30 bankkölcsönnel vagy autóhitellel feltett kérdést + hozzá a válaszokat.
E mellé persze releváns hirdetést tesz, és nem egy műkörmöst fog hirdetni az autóhitel oldalon.
Csak azt nem tudom hogy ez nem e számít másolt tartalomnak? -
#12567 nem értem mit csinál ez most pontossan :D -
#12566 http://www.youtube.com/watch?v=v6HTbusc1u4
Egy kis videó unatkozóknak. Lát valaki benne lehetőséget? Csak mert megvan a script (ingyen) és működik is tökéletesen (normális szerveren, free-n nem) És gondoltam megérné kipróbálna 1-2 domainnal, ha lesz megint valami .info akció. -
Nariusz #12565 Sziasztok:)
köszi a normális válaszokat, erre vártam...
szóval érdekelne hogy a hunbux-ról tud-e valaki valami értékes infóval szolgálni, esetleg ajánlani olyan oldalt amin nem kell hónapokig kattintgatni hogy összegyűljön prémiumra vagy valamire a pénz?:)
válaszotokat előre is köszi -
dettoboy #12564 Narius
Ha ref. kell,akkor vegyél. Most akció van, 7 usd-ért 30 bérelt ref-et kapsz. Szerintem ez megéri, tutira megtérül és nem kell egyesével összeimádkozni az embereket, meg elviselni a kommentek...
-
#12563 Nariusz
nincs itt semilyen alatvaló se hasonló mikor énis számtalanszor kapok hideget meleget.
Lényeg h van egy szabályzat amit szeretnénk ha betartana mindenki,sokan beirják h keress pénzt online vagy ezen szavak más sorrendbe és több forum köztük ezis kijön találti listában,és van aki nézelödne uj modszer van aki spammel.teis azért jöttél h több hozamot kapj,de ha belépsz egy uj helyre akkor elsö h megnézed a szabályzatott.
Ez olyan h bemész a hotelbe kiveszel egy szobát aláirsz egy szerzödést,ezzel egyetértesz a szabálynak amit már sokan alabol ismernek mert tudják mi az illem,a lényeg hogy tudomásul veszed és nem fogsz bakancsban az ágyon ugrálni.(max törölközött lopni,de azt "szabad")
És mert szoltak h van egy nyulfarknyi szabályzat tarsd be,akkor nem kéne höbötögni mert téged minösit,ezért is kezeltelek olyan hangnemmel,mert amilyen az adjon isten..
a lényeg h szivessen fogadunk a társaságban ez nem elit klub se semmi hasonló,felvethed mint témát h mi a vélemény eröl és arrol az oldalrol modszeröl vagy oldal linkje(ref nélkül) és kifejtük véleményünket,van aki erösseben van aki lágyan.
Egymondtatban : újvagy alkalmazkdsz vagy elmész. -
Nariusz #12562 lényeg hogy jobban tudod hogy mit akarok mint saját magam... de ha visszaolvasol, én nem használtam olyan szavakat rád mely a személyiségedet mutatná be egy alternatív módszerrel...:)
egyszer majd megérted;) -
gabesz8906 #12561 WPSBOX-ot ismeri valaki? -
#12560 Jah, csak nézegettem a fiverrt és valaki 100 edu-t ad 5$-ért valaki meg csak 10et. Bár egyikhez sincs odaírva hogy gépi vagy kézi. De gondolom előbbi gépi, utóbbi kézi. -
gabesz8906 #12559 refflinket adott meg nem backlinket. Ne zavard össze szegényt -
Odacsap77 #12558 Nem kell eljátszani magadat.
Mindenki tudja hogy csak azért jöttél ide hogy betold a reflinkedet és alád regeljenek.
Meg lehetett volna kérdezni olyan formában is hogy nem adsz meg reflinket egyből hanem csak sima linket de te backlinket adtál amit tilos és még vissza pofáztál mit vársz? -
Nariusz #12557 az admin és az "alattvalói"...:D én mint mezei felhasználó (paraszt) nem beszélek veletek trágár módon... egy admin mégegyszer ADMIN meg nyomoroncozik... hát ez vicc kérem szépen:D -
gabesz8906 #12556 nálam tegnap még működött, pedig még a kódot sem írtam el.
doxadmin: itt van 19 .edu blog és mind auto approve. -
#12555 nálam nem jó :S -
gabesz8906 #12554 1$-ért .com domain a godaddy.com-nál
a kupon kód: comic -
#12553 atól füg manuális vagy gépi :)
utobbival lehet százakat összeszedni,manuálisan normális szöveggel stb hosszabb idö :)
ha ilyet akarsz csinálni hangsulyozd ki h manuálissan :)
árak??
ha sok jlentkezöt akarsz ird azt h 50 .edu .gov 10dolcsi.egynap többt megtudsz csinálni,de csináltathatod mássokal is sok a lelkes elhieted :) -
#12552 mert az adminnak van magánélete is és nem tud itt szobrozni mikor fog valami nyomoronc beirni :)
láttod azt h szabályzat? igen na olvasd el.refed kiszedem többi marad. -
#12551 Milyen árba mennek most a gov ill edu backlinkek? gondolom külön árai vannak Pr szerinti linkeknek. -
Nariusz #12550 legközelebb linkelek szappant is hogy megtanulj rendesen beszélni jó?:) ha tilos miért nem moderáljátok? azzal hogy ismeritek-e gondoltam mondtok róla infókat:)
nah majd legközelebb -
Odacsap77 #12549 Mert te kérdezted hogy ismerjük e + reflinket adtál meg amit itt tilos gyökér. -
Nariusz #12548 jólvan...én nem szóltam bele a dolgotokba akkor ti az enyémbe miért is?