15995
-
tutisanyi #12751 forex-metal
nálam csak mt4-es jöhet szóba, azon futnak a robotok -
morphius84 #12750 plus500 felejtős, van akinek 900ezer Ft-al tartoznak :D szerintem azóta se változtak náluk a dolgok, meg csalnak mindennel, hamis adatok stb -
Odacsap77 #12749 plus500-on meg 5000 ft- ingyen pénzt kapsz.. (rendes pénzt) -
morphius84 #12748 melyik oldal fizetett 20$-t? -
morphius84 #12747 www.marketiva.com 5$ induló ajándékba :) tanácsokat nehéz adni tőzsdére, mert olyan, mint az időjárás :) google és ott pedig indikátorok használatáról keress pár dolgot...
ha van pénzed is, akkor az etoro is szóba kerülhet, ott vannak heti versenyek és ha a első 100 kereskedő közé bejutottál, akkor nyereményt is kapsz, demo számlánál ez 250$ volt régen, de akkor 250$ befizetés is kellett 72 órán belül, most nem tudom hogyan megy náluk, de érdemes megnézni :) -
tutisanyi #12746 indulót. kérdezz! -
#12745 de oldalt és tanácsokat még mindig nem adtatok ám... :P -
morphius84 #12744 jutalékot vagy indulót kaptál? -
tutisanyi #12743 Én is most nyitottam 2 helyen is. Az egyiknél 5-öt, a másiknál 20-at kaptam. -
morphius84 #12742 egy másik bróker cég most 50$ bónuszt ad, ha meghívással regel vki és legalább 100$ befizetése van elsőre :) lehet belevágok én is, mert nekem meg 100$ jár az ilyen meghívottakért, arra gondoltam még én is adnák nekik 25-30$-t a jutalékomból, talán így nekik is elég csábító lenne a dolog és én se járok rosszul :) -
tutisanyi #12741 hát igen 10 hónap kellett ahhoz hogy 734 legyen belőle. de most már a robot dolgozik helyettem. -
morphius84 #12740 ez a marketiva kliense :) de a képen nem látni belőle semmit :) adnak 5$ valódi pénzt is az újaknak, de nagyon sokat kell dolgozni, mire vmi rendes tők lesz belőle :D -
tutisanyi #12739 A bal alsó sarokban lennének az adatok de a kicsinyités miatt semmi sem látszik.
150kb az eredeti kép ami mutatja az adatokat és a 734 dollárt -
tutisanyi #12738 hát ez kis méretben rossz lett. -
Odacsap77 #12737 Ez mi akar lenni ? -
tutisanyi #12736 http://noob.hu/2011/09/09/oktober.jpg -
#12735 Ide töltsd fel. -
#12734 Nálam a tőzsdézés a veszélyes iparág kategóriába esik, ráadásul gőzöm nincs mik ezek a sell, stop, stb dolgok... :P
Persze, ha van valahol ingyenes (tényleg! nem tölts fel ötezermilliárd pénzt és megkapod afelét, hanem tényleg ingyenes) kezdőtőke, és valaki ellát pár hasznos tanáccsal, akkor még tán egy esélyt is adnék neki. -
tutisanyi #12733 sajnos képet még nem enged feltenni -
tutisanyi #12732 [IMG]http://[/IMG] -
tutisanyi #12731 2010- ben nyitottam számlát, ingyen 5$-ral.
2010. okt 734$
tovább nem mondom, de októberről adok egy képet.
túl nagy a kép majd átkonvertálom. -
#12730 majd számolj be 1 hónap, 3 hónap, fél év múlva :D -
morphius84 #12729 BuySellTrend indikátor elég hasznos lehet M30 vagy H1 nézetben és pl x100 áttétel mellé :) lehet vissza kell térnem nekem is a tőzsdére és azzal kitermelni a részvények árát, hyip elég bizonytalan dolog :D -
tutisanyi #12728 Nézd meg. Ez egy értékesítési oldal ahol stratégiákat és robotokat árulnak.
Minden nap pozitív egyenleggel zárok. Eleinte féltem hogy becsapnak, de mindenben segítettek, és tényleg csak szaporodik a pénzem. -
#12727 az milyen oldal?
Tehát keresel is meg buksz is rajta? :s -
#12726 Azabaj Netes pénzkeresében h ingadozik,volt mránagyon durva keressetem és volt nagyon rossz,most adsense pénzem megvan,nem foglakozok vele h 2naponta kirak,másik hirdetési cégnél fele annyi se jön most leadbolt van amivel 50dolcsi tuti megvan max eddig meg 87 volt.de átlagba 60.Melette kisebb projecteim vannak,de kell 1 állando mert albérletben vagyok fizetni kell stb.NEm szivessen mennék vissza szülökhöz :D -
#12725 hól lehet 100 200$ keresni egy nap az érdekelne engem is! :)) -
tutisanyi #12724 Sziasztok. Én is a tőzsdét választottam. Találtam egy magyar oldalt ahol vettem egy tőzsdei robotot. Azzal kereskedem. Ha valakit érdekel itt az oldal címe:
http://tozsdeistrategia.blog.hu/
-
#12723 7500Ft?
A napi 100-200$-os kereseteddel minek ilyen munkát végzel ráadásul éjjel? -
Odacsap77 #12722 freehostia- eddig csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatban (fizetős rész, nem ingyenes) -
#12721 Mikor startol remélem minél hamarabb mert már szeptemebrben leakartam kezdeni :/ -
#12720 háh portás lettem,igaz kamerákat is kell figyleni :D de éjszaka ezentul aktivabb leszek. egy éjszakár akapok 7500ft ot ami nem rossz pénz,csak fárasztó,deközbe laptopom visszem és csinálok valami hasznosatt.
remélem több idöm lezs a topicra ahogymegérdemelné és ahogy elöttem is mondták,emeleni a szinvonalatt.
Am kinek mien tárhely tapasztalata van? jelenlg hostgator kb fos.váltani akarok.
Am tervbe söt már kiporbálva is volt egy uj banner hajnalban,meg weboldal amire van rahedli cikkiró :) -
Odacsap77 #12719 "Mondjuk engem nem zavar ha linkel.." - Persze hogy nem, hisz neked is egy reflink volt az első hozzászólásod :) De hozzáteszem senkit nem érdekel hogy kit zavar egy reflink, erre SZABÁLY VAN ami tiltja a reflinket
"Viszont lenne egy kérdésem tőletek!
Awsurveys
Mennyire ismerös nektek? Elméletileg csalás az egész ez igaz ki mit tud róla mesélni?"
Olvass már lejjebb istenem.., erről a szar oldalról beszéltetek 2 oldalt fejezzétek már be az ilyen kamu oldalak reklámozását EMELJÜK MÁR A SZÍNVONALAT EMBEREK!
-
#12718 Változtatatok majd,hátha szembe tünöbb és nincs ennyi barom,csak elvagyok havazva :S -
#12717 jah akkor jó mert nekem sem fizettek! :D
Ráadásul szép dolgokat hallok róluk.. Nekem csak 75 tel lognak .. :) -
morphius84 #12716 csalnak, nekem hackelt profilom van náluk, 100millió$ van az egyenlegemen, de nem fizettek még soha XD -
#12715 Mondjuk engem nem zavar ha linkel hagy linkeljen én is hírdetek csak persze van saját weboldalom meg doamin nevem ott azt csinál mindenki amit akar!
Ha meg itt a szabályzat tiltva akkor ez van.. Ne linkeljen reffeket! :)
Viszont lenne egy kérdésem tőletek!
Awsurveys
Mennyire ismerös nektek? Elméletileg csalás az egész ez igaz ki mit tud róla mesélni? -
Odacsap77 #12714 ja bazdmeg -.-
1. Emeljük már a színvonalat istenem..
2. TILOS ismétlem, TILOS reflinket elhelyezni és nem kell nyalni senkinek meg jópofizni közben tolni a reflinket a nép elé -.-
-
#12713 két egymás után linkeltek ilyen párcentes szar scam reflinkes oldalt. és ha egy megtehette látod itt a másik. nemlesz ez így jó. -
#12712 erröl az oldalról már halottam, elméletileg nem fizetnek valakinek azt mondták hogy 10 dolcsi után fizetik nem is fizették ki.. Hogy mi igaz belöle mi nem nem tudom.
Elméletileg bunda de ki tudja.. :D
a jó oldal nem müködik most nekem.. :((