Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 4 db 9-es meg azért fontos, mert ez alatt törtaranyként veszik csak meg.
Érdekes ennek a kinebarnak a hátulja, olyan, mintha az a bizonyos hologramos fémszínû matrica lenne ráragasztva, csakhogy itt szó sincs matricáról, speciális eljárással marják bele a lapka anyagának a felszínébe a nagyon vékony barázdákat, így színjátszós lesz és kiadja a különbözõ mintákat, ahogy az ember forgatja. Szerintem ez a legjobb befektetési arany, bárhová beviszi az ember, megveszik gond nélkül.
The future is now
most olvasom ezt a twitteres penzkeresest...az bejott vkinek?tud itt vki olyan modszert ,amivel biztos penzt lehet keresni?akar robotmunka is lehet...(ez nem azt jelenti,hogy orakat gurcolnek centekert...pl. pixprofit..de ne legyen szerencsefaktor,mert surgosen lenne szuksegem a penzre)ill. van olyan tarhely ,amihez nem kell hitelesitett paypall?(godaddy,hostgator kilove)vagy valasszak vmi ingyenest?
The future is now
Az üzlet megy, elégedett vagyok, és ti azt hiszitek, hogy hazudok, hazugságra nem épitek soha. Ismerõsöket hozok be, tehát hogy mennyire legális és stabil az nem téma, de ti várjátok a sült galambot.
Ez van, megpróbálom másképp...
Akkor eddig csak reklámoztál ugye? -.-"
és nekünk nem árulod el, ha fel lehet tenni egy ilyen tömeg megtekintési surf listára, akkor engem is érdekel....
Már megint én, de most nem fogok semmit reklámozni. Ha valakinek kell sok kattintgató az oldalára, napi 10, 100, 500 darab, az írjon. Átlagosan eltöltött idõ az oldalon 30 másodperc garantált.
Okosak vagytok, találjátok ki, mire lehet fordítani.
Szerintem ez lesz az bocs, hogy nem linkeltem de még nincs 30 napos a regisztrációm. 😄
Valaki írjon rám priviben plz megköszönném 😄
http://adf.ly/1T5Je
Miért? nem nehéz kitalálni mint pioritásban nagyon hátul vagyunk hiszen nem is vagyunk sokan.és itt ez számit.egy hirdetönek h több emebrt elérjen.
és mondjuk egy amerikai reklámértéke mondjuk 1 dollár a Magyaré ? kb 10cent.
jobb ha ezt elfogadjátok.
ha magyar hirdetési cégtöl használod akkor többet kapsz kicsivel de azok nem dolgoznka twitterrel.
www.icewebhu
#11965 twiends-el
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
bekötöttem facebookot is, szóval 2 helyre mennek a hirdetések 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Persze új twitte acc kellene, és listába foglalni azokat akik kattolna, mivel mindenkinek be kellene jelölni mindenkit, hogy kövessen mindenki mindenkit. Értelemszerûen.
Mylikes 0,02+$t ad minden katt után. 100 ember napi 1 katt 0,02$ esetében =2$
Lehet névre keresni, és csak azokat bejelölni akik hajlandóak kattolni. Mindenki magáért nyomná. Avagy lehetne listát is vezetni és aki nem kattol kidobni.
Reff is mehetne, végül is minél több aktív tag van a hálóban annyiszor x$
Tudom tilos embereket rábeszélni, meg stb. De hát amirõl a másik nem tud, az nem is fáj 😄
de szabály szabály.igy kiszedtem ennyi.igazad van.pont.
www.icewebhu
Nem azért írtam, hogy töröld, meg nem is "lehurrogni" akartalak. Nem kell törõdni azzal, hogy én mit írok csak megemlítettem, hogy mit írtál a szabályzatba.
Egyszerûbb lett volna átírni a szabályzatot vagy átszerkeszteni a leírásodat, azzal hogy törölted a lehetõ legrosszabb megoldást választottad.
Meg "köszönjétek meg... másnak." legalább írd ki a nick nevem.
(Ezzel nem akarok semmilyen vitát elindítani, szóval ha bármilyen mgejegyzés/reakció érkezik erre nem fogok reagálni, kivéve ha Gregory Stone (fergusonpapa) ír)
esetleg pw-be lenne aki megosztaná mi is volt az?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
jóéjt.
www.icewebhu
Amúgy találtam egy webhostot 1év 60$ ebben van korlátlan hely, mysql 1Gbig, + 1 általam választott .com os domain 1 évig 😊
Erre a hónapban összekaparok egy kis pénzt 😊
nekem sztem ezért is volt az h nemtudtam jelölni huzamos ideig 2x is, mert õrült módban nyomtam. mostmár inkább likeolok, ott nemlehet gond.
én 7 dollárt kerestem kevés de széplassna felépitem napi szinten csak 1orát szánok rá.késöbbb legalább valamiböl jöna tárhely pénz meg egyébb apro befektetésre sztem nagyon jó.
miért? mert most nem titok megcsapan a pénzkereséssem iszonyatossan,oda cpalead oda affilate marketing,oda fb alkalmazásom aminek 300e ember volt tagja.külfödi honlapom most adtam el mert muszáj volt.
jelenleg van magyra projectem meg ez. meg backlink épitést cisnálok egy cégnél 700ftos óranérrel ami jó csak..napi 4orát dolgoozok.
te meiket használtad?mylikes vagy a sponsoredtweets?
am nincs megkötés de azért ne legyen feltünö a növekvésed 😊
tippem arra az hogy csinálj másik twiends accot és hozzá twittert és akkor készegyik épitheted másikat.mert twitter nehogy töröljön h gyorsna nösz vag yjelölsz 😊 azért jobb másik acc. is mert egyel gond lenne akkor ott a többi 😊
vagyis sztem.
www.icewebhu
Amúgy van megkötés mennyit lehet jelölni twiendsen 1 nap? Vagy miíg adja tolhatom?
"kötelezõ a REFLINK NÉLKÜLI link és a REFLINKED megosztása is egymás mellé"
De legalább adott egy újabb ötletet.
http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p28.penzkereses
http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p28.penzkereses
Pár napja olvasom a fórumot,és jelentkeztem a Cptankba.Régebben olvastam,hogy vannak akiknek az elfogadás nehézséget okoz.Pár nap alatt sikerült approválni magam,igaz küldtek egy 8-9 kérdésbõl álló levelet elõtte,amit vélhetõen jól válaszoltam meg.Ha kell,szívesen megosztom.
Más:Van egy autosurf ami fizet paypalra is,kb .két óra alatt megkaptam,kikéréstõl számítva..Euró,vagy dollár, min 5 dollár a kikérés,de ebbõl levon 50 centet.Kb:ha sokat megy a gép ez 2-3 hét.
Ha kell,küldöm.(a reff.sose érdekelt)
www.icewebhu