Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Új forum design
- Új és több tartalom
- Heti legalább egy pénz keresési modszer
- Minden szájba rágós lesz
- Scriptek - trükökk
Minden ingyen
tervben még egy domain is de még nem biztos h megérné.
www.icewebhu
Máshol reklámozz... -.-"
2 oldalam indulásra kész, szerver + telepítés és mehet is. Bár kéne 1-2 jó 100%ig mûködõ módszer a beindításához.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
amit vettem egy video nézös amibe bármit tehetek,beálitthatom fbon h jelenjen meg.és mikor rámegy valaki h video play.akkor az kép,képre katintva meg elindul a like.a like után meg betölti a videot.
ez azért jobb annál a scriptnél ami megosztás után enged a tartalomhoz mert ha átvágták mondju kaz embert elsö h fészen leszedi a linket.de ha nem tud róla az máris jobb.
www.icewebhu
The future is now
egyébként pénzért töltötted le a scriptet?
kis fantázia és megvan h terjedjen.
www.icewebhu
tapasztalatok az hogy emberek egy része hamar kilép ,ez betudhato nem tul igényes teszt lapnap.de eddig kiporbáltam leadboltot. 122 dolcsi
meg másik lapra meg linkröviditös linket tettem ot 17 dolcsi..
még mindig gondolkozoma megfelelö témán.és h meik modszerre alapozzama hozamot.lehet beinditok igy egykét oldalt aza biztos.
www.icewebhu
na most gondoljatok bele,story oldalmnál 1 érdekes bejegyzésnél 100 látogao jön.1 ora alatt.na most ezt csak én teszem ki.na most itt ha rámegy az ember utána kitezsi falra akkor még 100 ember utána még 100 stb 😄 miez? virus =) engem is meglepett,átirnyitott linkem blogra ment h nézek statisztikát és lestem 😊 félnap alat 36e látogató 😊
csak egy érdekes téma kelés megy is 😊 vagy elég youtubera feltölteni pár videot,és elég ha 1000ember megnézi és több százezer látogatott szerez 😊
www.icewebhu
ugye nem ferguson ? 😄DD
www.icewebhu
Soha nem mondtam, hogy hülyeséget csinálsz azzal, hogy fizikai aranyat veszel. Mindössze megosztottam egy másik lehetõséget. Nem csak veled, mindenkivel. (12004)
Nálad meg egybõl bekapcsolt az arrogáns védekezõ üzemmód.
The future is now
Sokadik, de ez legalább bejött <#vigyor>#vigyor>
Hát, nem tudom milyen design állna jól ilyen oldalhoz..
bár láttom ezt már látogatják am meg kicsit igénytelen 😊
www.icewebhu
Témája : berkalkulator.com ide kell írni cikkeket-híreket akit érdekel írjon rám.
"Tõkeáttét, ja, szép vagyonokat láttam elúszni vele. Hajrá."
Erre akartam reagálni, mivel ez elég gúnyos volt. (Meg kb. az egész 12006-os kommented arról szól, hogy te azt jobban tudod)
A mondandóm lényege az volt, hogy a tõkeáttét hasznos, csak tudni kell használni.
A legutóbbi kommented már nem a tõkeáttétrõl szól, hanem a fizikai vs papírról, és az összeomlásról. Errõl viszont ne nyissunk vitát, mert csak flém lenne belõle. (Max privátban, de inkább sehogy)
Sok ország központi bankja az elmúlt 1-2 évben lázasan kezdett bevásárolni fizikai aranyból. Szórják ki a papírpénzt, amit amúgy vég nélkül (ergo fedezetlenül) nyomtat a nyugati világ. Szvsz 2 éven belül nagy pofára esés lesz. Az arany menekülõ "valuta", ja, persze, amíg van áram. Utána hiába nézed az egyenleged, mennyi aranyad is "volt"...
The future is now
Ehelyett én mondjuk tõkeáttéttel lerakok 20%-ot (ugyanannyi aranyért), és a maradék 80%-ot mondjuk berakom a bankba kamatozni.
Az arany befektetésünk teljesen ugyanúgy teljesít (akár pozitív akár negatív irányba), csak az én tõkém 80%-ára jön banki kamat is.
Akkor melyik a jobb?
Ezt nem nyerészkedés miatt vettem, arra ott vannak a devizapárok, sokkal jobban le lehet kereskedni a mozgásokat. Tõkeáttét, ja, szép vagyonokat láttam elúszni vele. Hajrá.
Majd megnézem az összeomlás után mit kezdenek a "befektetõk" a papírjukkal, ki szállítja le nekik az aranyukat... 😄
The future is now
Ráadásul ott tõkeáttéttel is játszhatsz, amit olyan szemszögbõl is lehet nézni, hogy nem kell a teljes részét kifizetni, csak az x%-át, így marad pénz másra. Vagy ha nem kell másra pénz akkor vehetsz többet is.
lavina te szeretsz jövõbe gondolni látom. surfbar, arany.
de megéri/megérte ugyhogy hajrá.
www.icewebhu
ha vki hirdet a twitterement keresztül kapok 0.1 dollárt ha annyiét álítok be?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Magyarországon 217 euró körül van, én 200-ért vettem postával együtt, ráadásul surfbar pénzbõl. 😄 Majd nézd meg 10 év múlva, mennyibe fog kerülni. ;-) Veszek még.
The future is now
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Pénzgyár.info
The future is now
Egyébként ha gondolod segítek átutalni a másik paypalodra a pénzt nem fogom ellopni <#banplz>#banplz>
Lehetséges e vagy nem fogja engedni?
vagy elkeztheti ingyenes blogon utána átviheti a forgalmát késöbb normális domain és tárhelyre.
kiválasztani egy témakört és épiteni dogloni rajta.több milió netezöböl elég csak napi 5-15 e látogatott oda csalni napi 1-2 percre ami valjuk be nem sok. és havi jólét megvan ha hirdetéseket nézük.(eladások és offereknél kevesebb is elég lehet)
ez ugymond hagyomáos pénzkeresési forma bárki belekezdhet szinte bármivel csak ne legyen TÚL sablonos.napi 1-2 óra befektes szükséges.
csak azabaj mindenki azt várja h multimiliomos legyen de tenni is kel hozzá 😊
és nem ilyen ettoboy félékre hallgatni.
seoban és oldal épitésben mindig segitetem ha kérdezték.és mindig ezt tarrtom legjobb modszernek,látjátok voltak napok h bankot rombantottam,de ezek iylen alkalmi egyszer fent egyszer lent.de egy weboldal épitésénél magad épited az idöd magad ideét veszi el te öntöd mennyit fektetsz bele,kb tudás nem kel hozzá egy wordpress oldal üzemelésééhez,extra kel??plugint felarkod és kész..meg hasonlok.és mégegyszer mondom amennyit befektetsz annyival jobban megéri.kirakod rá adsense vagy bérelt hirdetések(beregelsz pár oldalra ahol hirdeted oldalad h enyi meg annyiba kerüla hirdetés) és kész.
aza befektetés visszajön elég hamar.nincsenek trükök csak csinálni kel és olvassi utána sok magyra blog és forum van ahol segitenek és hasznos infokat olvashat az ember az oldal üzemeltetés alapszabályaiból és fejlesztéséböl.
aztán ha kész egy project elis adhatod vagy kezdesz ujat és többet nyomatsz stb.
csak egy kis statisztika.
évente duplázodik a honlapok száma a világon és eböl 40% nyereséges.azért is csak ennyi mert sok a hobby blog és weboldal.
Aki nem akar midenféle h legyünk miliomosok 1hét alat-al foglakozni kezdjen saját projectbe (weboldalba)és csinálja becsületessen,biztossak lehettek benne h megtérül.
de amig a semmiböl akarjátok várni a sikert meg iylen dettoboyokra hallgatok ne várjatok sokat.
www.icewebhu
de nem nagyon mélyültem bele.csinálom a magyar projectem.
www.icewebhu