15995
11074353081353622639.jpg
  • mcdrusza
    jó azért elégnagy mák is kell hozzá, van amikor sokáig megy licit de pl legutóbbit látom 16ftnál már elvitték. Néha beesik egyszer kétszer ilyen.
  • mcdrusza
    énis néztem multkor baze az ilyen párezer ftos pénznyereményt nemnehéz megnyerni. nemtudom már hány pontom volt csak egy pár db de licitáltam párat és utánamlévő vitte el a pénznyereményt. de azért nemfogok költeni ilyen pontokra az biztos.
    milyen jutalékod van neked?
  • Odacsap77
    LOL!

Mai nap unatkoztam, felnéztem erre a tizforintos oldalra.

Nézem a partner státuszum : összegyűlt jutalék 18.420 ft

na mondom bazzeg utaljátok kifele.. jön a bökkenő :

nem lehet az összegyűjtött lóvét ki küldeni csak beváltani ezekre a bidekre..

OK.. beváltok 10.000 ft-t 1000 bid-re.. elkezdek licitálgatni.. erre megnyerek egy aukciót.. mondom mi a fa.. azt hittem ez valami kamu oldal erre nem!

Az oldal 20 percen belül kiutalta a nyert 15.000-ft-omat + még maradt egy csomó bidem amivel lehet nyerni cuccokat...

Valaki regisztrálva van ezen?

Egyébként akit érdekelne ez az oldal küldjön privát üzenetet elmagyarázom hogy pontosan mi ez és mit kell csinálni..
  • morphius84
    ha az ip címhez kötik ezután, akkor rengeteg embert szivatnak meg, mert kb senkinek sincs fix ip címe XD kellemetlen ügy...
  • Odacsap77
    De van.

De csak akkora ha : Ugyan arról az IP címmel regelted sima profilként mint átakarod alakítani.

hogy ne legyen ez a fajta kereskedés belőle mint amit én csináltam, hogy megvettem profilként x összegért, átalakítottam nevét átváltoztattam egyedi linket adtam és y összegért tovább adtam..
  • mcdrusza
    akkor már nincs profilt oldallá alakítás?
  • Rayden02
    Na én kipörgettem a 200-at,viszont ez után már teljesen más a pontozás!
    Lol,ez így elég kemény!
  • doxadmin
    Ezt már nekem is leosztotta párszor. Én a zászlókat nyomom, ma pl 4x adta be a Magyar zászlót, franciát 3x, németet 2x. F5 frissít és megy tovább :)

Pár nap alatt kipörgetem a 200at, bár nem tudom hogy hogy lesz, mert ~250 zászló van összesen, mindegyikért fél pont az csak 125 pont, 75 ponttal meg mi lesz?? Érdekes...
  • keembo
    Ha netán én tévednék...akkor lenne egy ötletem hogy lehetne okosan és gyorsan kipörgetni azt a 200 pontot (válaszonként felet ad :O)
  • keembo
    Ohh...szerintem felejtsétek el ezt a hülyeséget, mielőtt felhúzzátok magatokat (szerencsés vagyok), ugyanis ezt kaptam a 15., ismételt kérdésnél :

Na most ugye 200 pont kell a "capitals" játékban....196 ország van...de örülök, hogy nem a 120. kérdésnél ütköztem ugyanabba....De ha meg is lenne a 200 ország, akkor is idegtépő lenne, hogy az utolsó kérdéseknél 1/195...1/200 valószínűséggel kapod a hiányzó kérdéseket...
  • keembo
    Üdv! Új fiú vagyok itt...regeltem én is és kíváncsi leszek...bár valóban átverés szagú...
    Mellesleg egy kis segítség :

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_capitals

;)
  • doxadmin
    Regisztráltam érdekesség képpen. Ahogy látom ezt a 200 pontot gyerekjáték kipörgetni. 20 perce nyomatom a zászlókat és 33 pont jött össze... Egyszerű F5tel frissítem az oldalt és ad egy új zászlót :) remélem nem 1 nap alatt kell kikaparni a 200 pontot hanem 1 hónap alatt :)

Első ránézésre túl egyszerű ahhoz hogy igaz legyen :)

Meglátjuk mi lesz :)
  • doxadmin
    Érdekes oldal. A kérdés már csak az hogyha elrontod a választ akkor nullázódik a pont és kezdheted elölről? illetve 1 nap meddig lehet nyomni, akár 200 pontig is?
  • Odacsap77
    Valaki foglalkozik a tőzsdével?
  • Rayden02
    Jah,most nézem hogy az orosz linket tettem be!
    Itt van az angol:
  • Rayden02
    Nekem nem igazán van,sajna nem vok egy biszniszmen!Ma szereztem 2 referralt
    a 20dollars2surf oldalon,aprüpó surfbar,esetleg tudod/tudja valaki.hogy hogyan lehet a surfbar-t úgy elrejteni,hogy az játékok közben ne villogjon,mert piszkosul beterhel a procimnak,plusz még epilepsziát is kapok,köszi!
  • doxadmin
    Egészben az a sz@r hogy orosz, és azt se tudod mire kattintgatsz. Ilyenbe én nem mernék belefogni. Angolt még megértem meg kikövetkeztetem, de ezt..
  • Odacsap77
    Kurva jó:

Facebookon amit eddig csináltam hogy fiókokat vettem majd átalakítottam közben a nevét megváltoztattam megszünt mert a fasszopó facebook letiltja az ilyen fiókokat.. közben csak nekik termelném tovább a pénzt..

fasza..

Ha valakinek van valami projecte ötlete ossza meg velem, és ha értelmét látom még bele is fektetek..

• Rayden02
    Sokan írták hogy SCAM,de voltak olyanok is akik pont az ellenkezőjét írta!
    Amúgy összejött a 200. zászló de azt hiszem hagyom a francba,mert nem azt történt amire gondoltam!
    Meg aztán ahogy te is leírtad,valóban kamu oldal lehet!
  • Odacsap77
    Érdemes megnézni a videót.

1, sokan "nem tetszik"-elik... amiről komolyabb következtetés nem lehet levonni, de utal arra hogy valószínűleg nem fizet.

2, megjegyzések le vannak tiltva....

Bár, még mindig nem értem mit kell csinálni meg merném kockáztatni hogy ez egy kamu oldal..
  • Rayden02
    Egy orosz oldal!

Elvileg több kategóriában lehet gyűjteni pontokat,összesen 200-at kell,és akkor elvileg kifizet!
    Összesen 200 Euro-t!Nekem már csak egy zászló kell a második kör megkezdéséhez,
    ma már megvolt,csak túl gyorsan frissítettem a weblapot!Elcsesztem!
    Valahogy így néz ki: 1 points = 1 Euro
  • fergusonpapa
    Ez mi?
  • Rayden02
    Császtok,mi a véleményetek erről az oldalról:http://citycatalogue.com/
    Ez valóban fizet?
    Vagy csak egy szemét scam oldal a sok közül.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • mcdrusza
    Ezt ma olvastam:

Akarsz pénzt keresni a Facebookkal?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Menj a kis nyílra a jobb felső sarokban
    2. Kattints a Kijelentkezésre
    3. Takarodj dolgozni!

:D
  • fergusonpapa
    nem tudom kiirta 2nap figyelmeztetés.erre 3.nap bejelölöm irja még egy hét még1x O_o van majdnem 1000ismerösöm de sose jelöltem vakvilágba és szopat.van facebook téma itt sg-n kérdezd meg hátha ök tudják :)
  • Rash87
    S erre van egyébként valami megoldás?
  • fergusonpapa
    Mr Értelmiség itt az a gond h igen töröltem,de más rádszotl h nincs reflinkezés és neki állsz másnak,az megint más dolog mien stilusban de ha bemegyek valahova mondjuk egy éterembe vagy akár szarni a pláza wcjébe is tudom h van szabály h viselkedjek mert elmondták vagy olvastam ha már magátol nem jönne rá az ember.

Ez neten is érvényes ,etiketek megvannak hadd ne linkeljem már.Ezen felül megg itt egy szabály van nincs reflink igényessebb pénzkeresési oldlaakon se nagyon látsz vagy nagyon ritka.

ergo..visszatérve szabályzatra rámehetnél kb perces olvasmány.NE nekd álljon még feljebb mert akármien szépen megfpgalmaztad a doglokat akkor is magad minösited.

végeztem.
  • greco
    Hát igen ez magyarország, ebben egyetértünk.Más leugatása,beszólogatás ismeretlenül,okoskodás,előítéletek,stb,stb estig sorolhatnám de minek mert nem ide való.Elég régóta itt vagyok már az sg-n de a színvonal az nem változik.Annyit kellett volna csinálnod hogy házigazdaként törlöd a hozzászólásom és esetleg közlöd, h bocs ez nem idevaló. Ennyi.Szerintem annyira nem bonyolult.Viszlát.
  • fergusonpapa
    tudom...szomszédom nem tudom bejelölni már 1 hete..
  • fergusonpapa
    én meg erre annyit mondok h elkénen olvassnia szabályzatott.

tudom h kerültél ide,pénzkeresés forum googlbe és bebasztad reflinket,szépen hangzik a fejedben h mindenhova bebazsva lesz kis pénzed,de ez nem igy megy

van már itt 1 fokkal jobb szinvonal ami az h van szabályzat és nincsenek reflinkekkel tele az oldal.

elsö h alkalmazkodunk,nem h nekünk áll feljebb.nem tetszik el lehet menni..

most kérded te reflink nélkül miért segitenél meg mondanád el ezt az uj modszert? én erre azt mondom ez magyarország :D (kisbetüvel)
  • Rash87
    Mit lehet kezdeni azzal,h 4 ismerős bejelölés után,a facebook nem enged tovább jelölgetni,hanem kiír vmi szöveget? Fasz kivan ezzel a megújult fb-al...
  • greco
    Állítólag német címmel kell regisztrálni és akkor jönnek a kérdőívek.
  • greco
    pff...hát erre most mit mondjak.Még ha igazad is lenne, a stílusod mindent elárul.
  • morphius84
    marketagent csak akkor fizet ki ref jutalékot, ha a ref már legalább 1szer kitöltött egy kérdőívet is, addig semmi jutalékot nem kaphat a meghívó sem :) itt a cumi az egészben, ha ilyen 1szerűen menne, akkor már regeltem vna magam alá vagy 1000szer XD
  • gabesz8906
    Az meg már csak hab a tortán, hogy marketagent tényleg fizet és ad is reg. bónuszt de azt sem tudod ki kérni. Kérdő ívet meg végképp nem ad, egyetlen módszer, hogy pénzt keress rajta, ha a reffek után járó pénzre hajtasz rá. Mint most ő is.
  • Odacsap77
    Nem.

Talán, ha nem az az első dolgod hogy egy reflinket beszúrsz, hanem min 10 mondatos bevezetőt + tippeket és nem reflinket akkor oké.

De most már mehetsz a picsába...

Ilyeneket kéne kibaszni innen..
  • greco
    Attól mert rákattintasz még nem leszel egyből beregisztrálva.Eldöntheted hogy érdekel-e vagy nem.Egyébként piac- és véleménykutatás az interneten.Így már megfelel neked?
  • Odacsap77
    Reflinket lehet elhelyezni? Nem.

Ráadásul legalább írnál róla valamit hogy mi az.. gratulálok.

Told be a reflinkedet aztán go'..

• doxadmin
    Valaki használ a scrapeboxot innen?
  • Odacsap77
    Ja és PR1