Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Reklámozd"

Elnézést hogy úgy szerettem volna egyes embereknek segíteni hogy nem olvastam el minimum 20 percig.

Még bassz le mert segítettem

fergusonpapa
ami gázos h én 10percet szántam rá h átolvasgsam és többet tudok róla mitn te aki ide betette.elsönek olvass utána,legyen rólateljes fogalmad utána reklámozd 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
én azt kérdeztem h a megirt cikkketket h árusitják majd tovább ugye nem halmozni fogják.

az ötlet annyi h vannak témák amikértpénzt kapsz nem másolt max külfödi odlalrol lehet átforditani.a pénz nagysága atol füg hányan küldtek be hasonlot stb,és gondolom webodlalk packban veszik azért egy weboldal napi 3-4 cikket megevsz pár ezerért az nem lehet rossz,neki meg csak kikel tenni.

ugyhogy maga az eladásra vok kiváncsi ,az hogyanlehet irni beküldeni értem is meg hidegen hagy.

www.icewebhu

Hát bazdmeg, mit vártatok?!
Te se veszel meg minden szir szart,a boltban, muszály lecsekkolni hogy egyáltalán arról írtál vagy nem másolt OMG.

Egyébként mondom én is csak emailban kaptam hogy rendelj innen szöveget szóval én se tudok sokat az oldalról de nem ilyen kamus szar, abban biztos lehet mindenki ....
fõleg a vélemények alapján amiket a cikkírók írtak....

Akkor ebbõl se fogsz pénzt látni van egy olyan sejtésem...

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

fergusonpapa
ahhhhhh <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

www.icewebhu

Te megírod és ha jónak bizonyul megveszik.

fergusonpapa
csak nem érted mennyiért meg h adnak el cikkeket,ok begyjtenek egy csomot pl étkezésröl ezdésröl stb,de hol hirdetik h megevszik?nagyon nem találom.

azért kel egy megfelelö arány is h megérje akik irják és megérje vásárlonak

www.icewebhu

<#eljen>

fergusonpapa
ez egy nagyszerü ötlett,lehet belekezdek egy ilyenbe

www.icewebhu

Ja és minimálisan 1500 karaktert kell írni.

Egyébként, újabb pénzkeresési lehetõség :

Írj cikkeket! (Kivételesen most nem nekem <#idiota> )

Van egy oldal, ahova be lehet regisztrálni cikkíróként, és megrendelõként...
tehát az oldal úgy üzemel hogy x felmegy a honlapra megrendel 10 cikket hererák témában, te kapsz mivel be vagy regisztrálva, kapsz róla egy emailt hogy x rendelt ennyi meg annyi linket ilyen témában neked meg kell írni és már kapod is a pénzt.

Nincs kifizetési limit, tehát ha 50 ft od van még azt is kifizetetheted, paypalra fizetnek. Meg vannak ilyen bónusz témák meg hiperbónusz témák tehát minden szir-szar csak egyedi tartalmat írj.

Oldal neve : cikkpiac.com , cikkpiac

fergusonpapa
estére megkeressem

www.icewebhu

doxadmin
Megvan még az a lista? Mert úgy emlékszem lementettem, de sehol se találom 😞 Lehet azóta letöröltem..

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
ne magyart nézetek már.

haverom napi 100at csinál.és másfél 2 ora ideje megy el rá.

mind pr 3 fölöt meg .edu .gov backlinkek.

www.icewebhu

Megéri, mivel 50 es backlink csomag általában 8500 ft, és azok nem ekkora pr el rendelkezõ oldalak..

lásd pl. linkepites24.hu

fergusonpapa
ezek mind sociál network oldalak adtam anno nagy lsitát tvan bene 100 ilyen.

félora meloért megér nekd 1000ft te tudod 😊sztem nem éri meg.

www.icewebhu

doxadmin
Az ilyen fiverres baclkink építési ajánlatokat pár próbálta valaki?

5$-ért 50 pr 7-9es backinket készít az én általam elküldött weboldalra.

5$ végül is nem sok ezért..

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lehet ha most nem osztod meg, akkor tiéd lehetne ez a domain, de másik fórumon is találkoztam egyébként ezzel a kuponkóddal, csak késõbb.

lol, én nem is akartam eladni te izéltél itt hogy kösz.. hidd el hogy többet kerestem/keresek vele mint 1000 ft.Nem azért akartam eladni hogy kell a pénz lol...

fergusonpapa
épp ez megveszed 200ért félor amulva már 1200.elhiszem h kelapénz de ez már durva.

az meg h ha én nem adom kupont alabol nincs is ez.igy nem értem a te nyivákolásod hogy most nekd 2000ért kéne venni ujat..használd egézséggel leszarom,de nehogy már nekd legyen igazad mert kezen állok.Tizsta magyar VIRTUUS

és téma off.

www.icewebhu

Hát szerintem egyáltalán nem pofátlanság.
Van ilyen hogy megveszik elõled a kívánt domaint, elõlem is vettek már meg sokat, de mégsem kezdtem el nyivákolni utána.

Megvettem 1.49$-ért, máskor én még sosem tudtam venni ennyiért .com domaint, erre én jó szándékkal mivel láttam hogy neked kell, felajánlottam hogy semmi + költség vagy valami, olyan áron akartam oda adni mint egy sima .comot, vagyis még azt is féláron, mert 1200 ft ér akartam, és egy .comot bárhol 9-10$ ért tudsz venni ami kb. 2200 ft.

És azt a + 800 ft költséget azért akartam elkérni, mivel akkor nekem megint foglalnom kellet volna 2200 ft ért és nem 1200 ért, meg nem 200ft ért, mint te megkaphattad volna ennyiért.

Ezek után tényleg nem értem hogy ebben mi a pofátlanság.

fergusonpapa
minden honapban van ilyen nyugi.

Odacsap77 : na mostmár ennyi is elég.látod ez a pofátlanság,am már megvettem más domaint nem kel az.Téma lezárva,de nálam minden bizalmam elvesztetted

www.icewebhu

doxadmin
De jó hogy a sz@r otp még mindig nem küldte ki az új kártyám ..

Mivel máskor nem lesz lehetõségem .comot ennyiért vennem..........

utalj át 1.49$ + te állod a költözködést.

fergusonpapa
igen,de ez akkor is pofátlanság megveszed 200ftért de megvehetem 1200ért -.-'

www.icewebhu

Találtál már domain nevet?

fergusonpapa
Ki ért javascript programozáshoz? elég egyszerü dolog kéne.

www.icewebhu

fergusonpapa
kuponnal meg 200ft volt.. -.-'

www.icewebhu

Oda adom a domaint 1208 ft ért (de pontosan) + te állod a költözködést.
Ha kell neked tessék 😄

fergusonpapa
megnézem h jo scriptet honnan szerzel 😉

am meg nem tudom régen midnig ugy vásároltam,meg én föleg name.com -nál vok csak ugye godaddynál 1.2 dolcsi egy domaint minden honapban van 1 iylen akcioouk nem hagyom ki.

és fizetésnél nincs paypal. :S kártyaszámot kel adni.stb.

paypalem meg 2éve megvan erösitve

www.icewebhu

Meg kell erõsíteni a paypal címed ahoz hogy godaddyn tudj fizetni

LSSAHlavina
Mire gondolsz, hogy PayPal nem elég? Most újítottam meg a domainem PayPallel pár hete a Godaddyn.

The future is now

De szabad még egy csomó szavazós domain :S

Nem csak én csinálom a projecteket.

fergusonpapa
nekm 2 project is kiveszi napi 4-5 orám akkor te jol birod

am mikor beirtam kupont meg a leirást akkor kinéztem egy szavazos scriptet (megvettem)!!!!! 40dolcsiért. és mondom na edzek és domaint megveszem,mert godaddyhez már kártya kel paypal nem elég kártya meg kitudja meik zsebemben és már este van elsö nek edzek. ki venné meg.erre lol -.-'

www.icewebhu

Miiiii? 😄DDD LOL

52: Nem kezdek bele mindennap valamibe 😄, egyébként azért kezdek bele mert eddig + ban vagyok 6 projectbõl 5 ben. 1 ben még nem mert az még most indulgat...

fergusonpapa
am te midenap belekezdel avalmibe??menyni jöt már vissza...?!az h valamit elkezdesz nem fog bejöni idöt kel belefektetni,ere nekd ez már kbb 10.projected.

www.icewebhu

fergusonpapa
már tudom ki foglalta le a domaint amit edzés után akartam -.-' kösz..

www.icewebhu

Kösz vettem is egy domaint (szavazzunk.com) van egy tervem 😄<#ravasz1>

mcdrusza
hát ez már eléggé túltárgyalt módszer.😄 nekem nemjött be.
fergusonpapa
van egy ötletem aki bent van egy content unlockeres oldalon az vegyen egy domaint.

most 1 dolcsi godaddynál kupon kod: INDY129

ezután ingyenes tárhelyre reg

wordpress fel,kupon scriptre rákeresni( van sok)
Belöni mindent plugint stb (félora )
ezután meg jöhet tartalom (hazsnáljátok a google kulcskeresöjét) népszerüeekt kirni-bejegyzést cisnálni róla.de amugy gyakori a domain tárhely kuponok.

ezután a cpa oldalrol codeot berakni single.php-ba és mikor megnyitja vaalki az egyik ebjegyzést bejöna felugro ablak. megkel csinálnia a kuponért.

és döla lé $$$$$$

fokozhato fb page kiépitéssle utube vodei csinálással vagy SEOval

Befektetés : 1 dolcsi.

hajrá.

és bocsi csak 1 kéézzel irok jégkérmet eszek xd

www.icewebhu

Robotmunkást keresek, facebookon kéne jelölgetni egy csomó embert!

A lényege : van egy esemény, amire minnél több embert szeretnék meghívni van egy 1700 ismerõssel bíró kamu regem, na a lényeg hogy megkéne hívni 1000 embert az 1700 ból, eddig már 700 at meghívtam de a többit nem biróm 😄DD Kb. 10-20 perc.

300ft ot adok 1000 ember meghívásáér és ezt többször kéne na valaki?

mcdrusza
tudom én, elég gyenge.😄 aki venne és van egy miliméter agya az elõtte úgyis beguglizza hogy google adwords coupon. és láss csodát nemfogja megvenni.😄
fergusonpapa
Fail xD

www.icewebhu

doxadmin
Pont ez benne az üzlet 😄

mcdrusza
nem akarom röntani bizniszed de ingyen is hozzá lehet jutni akár 40-45e ft kedvezményhez is.😄
Azokat ingyen osztogatják ha beregelsz egy oldalra 😄DDD

mcdrusza
postán jött? anno én is kaptam.
érte=tõle

van itt valaki aki használja a google adwords-ot? van egy 15000Ft-s kuponom, féláron megválnék érte ha esetleg érdekel valakit. Bocs az offért.