15995
11074353081353622639.jpg
  • shark11
    Ha tiltva is van a reklámozás, rar-ok jelszavának kitétele nincs, annyi a dolgod, hogy oda írod "Rarpass: valami.org". Még akkor is oda írhatod, ha nincs jelszavazva, a staff nem ellenőrzi.
  • fergusonpapa
    tud valaki forumokat amit sokan látogatnak és saját oldalakat lehet megadni??sajnna reklámzásban godnjaim vannak z uj projectnél :D de népszerü pénzkeresös oldalak is jöhetnek persz ekülfödi :)

am ez az uj project likeev.com
  • fergusonpapa
    hja am nektek volt már olyna h emgnéztétek gmail levekeet és irták h bejelntkeztek másországban vele? nálam pl nigéria meg ienek,ott van net ?! ez nekm érdekes jelszot is váltottam de igyis elöfordul havonta egy
  • fergusonpapa
    mindent megcsináltam elvileg :D
  • mcdrusza
    valszeg kihagytál vmit feltöltéseknél:D code tag meg egyebek. valahol code és hide tag is kell.:D
  • AleXXXXX
    parancsolsz?:D oda ahova TE töltöttél fel? Igen ez ezzel jár. Warez fórumok fognak születni és bezárni is, ez a rendje:)
  • fergusonpapa
    Na töröltek a forumrol ennyit feltöltésröl :D
  • mcdrusza
    Mostanában már nem csinálom mert annyira nem éri meg nekem.:)
  • AleXXXXX
    Ez is igaz, még annyi h DL site-okram eg wp blogokra és fórumokra is kinyomja, kis segítség:) Hát kinek a pap kinek a papné. Még hallotam h valaki használ remote desktopot, ugye "dolgozni" akienk otthon enmjó a feltöltése és nem szeret "összelopkodni":) Te hány fórumra pakolsz ki és főleg mit? Bevéltelröl lehet érdeklődni?:)
  • mcdrusza
    tudtam hogy erre a scriptre gondolsz már találkoztam vele és ki is próbáltam már. ( az másdolog h nem működött :D )
    a másik hogy én egyátalán nem foglalkozom mozi filmekkel ergo nálam ez a script az imdbvel lószart sem ér. és harmadjára milyen linkről tölti már át?:D ennyi erővel remote upload ugyanaz. ha pl fileserves link, akkor generálsz magadnak 1000féle képpen lehetségesmár premium linket. (nem gúnyolódás csak erős túlzásnak tartom hogy mindenféle letöltő-feltöltő-csinnadrattáról automatizálásról beszélsz, miközben itt ugyanúgy beteszed a te általad kiválasztott linket amit át akarsz tölteni (remote upload ua.) csak itt jó esetben ha filmről van szó odatesz egy leírást és képet amit szerintem ahonnan szerzed a linket tutira ott van mellette a leírása és képek is a filmről.)
  • AleXXXXX
    nézd meg magad:)

http://www.youtube.com/watch?v=aakjKIl99LA
  • roque
    Sziasztok!
    Mindenki figyelmébe ajánlanék egy most indult honlapot!
    Egyszerűen nincs vesztenivalótok, mert ez az egész egy filléretekbe sem kerül!
    Csak nézzétek meg az oldalt és döntsetek ti,hogy akartok-e pénzt keresni vagy nem!

http://kmdholding.com/huml4ls
  • mcdrusza
    "fps accra"

ftp accra*

(sokat gamelhetek mostanság :D)
  • mcdrusza
    én ismerek egy torrent scriptet de az ftpről szed le nfo-val együtt és teszi ki torrentoldalra. ami elég egy torrent leíráshoz. de warezre nem. nem mellékesen ehhez serverre és egy jó fps accra van szükség, mint ahogy amit te mondasz ahhoz is.
    szerintem ilyenre gondolsz te. de mivel nincs ftp accountom se szerverem ezért a torrentoldalról való automatizálásra gondolok ami lehetetlen. több okból is de szerintem ez nem kérdéses.
    továbbá a "kész post"-od ott is hibádzik hogy a pl wupload linked nemlesz benne plusz képeksem lesznek feltöltve bbkódokal szintén időt tölthetsz (ugyanott vagy).
    captchasolver egyébként jó ötlet ha sok fórumra, (leginkább igényesebbnél szokott lenni) és autoposterrel dolgozol.
  • AleXXXXX
    és pont ezt az "unalmas" dolgot csinálja meg helyetted a program. <ami persze távoli szerveren fut, olyasmi ez mint a seedserver, egy php felületel érsz el mindent> a kész postot beteszed themaposterbe és kinyomod a 3-4-500fórumodra:) Igény szerint captchasolverekre befizetsz, nevetséges mert 1$ért ezer megoldást kapsz, és azzal sem kell szarakodnod:)
  • AleXXXXX
    Nem el nézetik? Tájékoztatlak létezik:) És a "nagyok" használják is:)
  • Fabio Capello
    olyan tőkeerős hogy csak az elmúlt fél évben háromszor vonult ki a tőzsdéről és vissza
  • mcdrusza
    "automatizált letöltő-->kicsomagoló--->feltöltő-->screeshot készítő--->postgeneráló megoldás"

ezek hülyeségek és nem is létezik max ha te írsz magadnak egy programot:D
    postgenerálót nemis értem mit akar jelenteni mert hülyeség, letöltő meg feltöltő automatizálás ugyancsak hülyeség 2 klikk az egész és még tudod is mit töltöttél le.
    felesleges ezeket automatizálni meg nem is lehet mert csak belekavarodsz és nehezíti munkát. leszedsz egyszerre mittudomén 20 filet, letölti és egyszerre mehet mind fel.
    utána márcsak az unalmas monoton leíráskészítés, adatok beszerzése, tagolás, screenshotozás, képfeltöltés, linkek copyzása van hátra.
  • Atis73
    GYERE HOZZÁNK SZÓRAKOZNI
    A BARÁTOKKAL,
    A PEOPLESTRING
    FIZET NEKTEK ÉRTE!
    A PeopleString az egyetlen közösségi portál, mely többek között még a kattintgatásokért is FIZET!
    ÚJ OTTHONI PÉNZKERESET GYORSAN,
    BEFEKTETÉS NÉLKÜL!

Miért fizetnek Neked ropogós dolcsikat a PeopleString közösségi portálon?
    -a teljesen ingyenes regisztrációkért
    -ha belépsz vagy kilépsz a portálról
    -kommentelésekért
    -üzenetek küldéséért
    -az e-mailek elolvasásáért
    -csoportok alkotásáért
    -csoportokhoz való csatlakozásért
    -ha írsz a fórumokban
    -chatelésért
    -felmérések kitöltéséért
    -ha keresel a Google-val
    -barátok meghívásáért
    -hirdetéésekre kattintásért
    -online játékokért
    -lottó játékért
    -ha megvásárolsz egy terméket, az ár néhány %-át visszakapod
    -ha az oldalon keresztül lépsz be Facebook-ba, Twitter-be vagy MySpace-be, MSN-be vagy Yahoo-ba
    -ha kattintgatsz a shopban
    -ha blogot készítesz
    -minden barátod aki aktívan használja a portált azok után is jutalékot kapsz
    A PeopleString egy amerikai közösségi portál amely a Facebook után a 2. leggyorsabban növekvő közösségi site. Ez a közösségi portál a Facebookhoz, Twitterhez hasonlóan működik azzal a különbséggel. hogy itt pénzt is lehet keresni és nem is keveset! 2009. márciusában Amerikában született a PeopleString és idáig ott terjedt el leginkább. A PeopleString hatalmas webáruházzal rendelkezik, reklám tevékenységet folytat és fenntartja a közösségi portált. A tőzsdén bejegyzett tőkeerős cég.

Reg:http://peoplestring.com/?u=atis73
  • fergusonpapa
    Hát knzolos játékokat tettem fel 2 forumra aszem 7 fájlom van :D és napi 70cent :D
    Poénkodni jóvolt ,de ténleg kéne vagy 100file h már megérje akkor napi 10doclsi lehet jönne akkor még szánék rá napi 1-2 orát :D

am ennyire profin kell már csinálni?? ennyi sok szar kel hozzá?!

holvannak a régi szépidök.. :D
  • AleXXXXX
    Az a "baj" ezzel hogy enm egynapos munka:)

Ha nagyban akarod tolni, pl napi 20$ bevétellel, kell hozá szoftver, ahoz template, és egy automatizált letöltő-->kicsomagoló--->feltöltő-->screeshot készítő--->postgeneráló megoldás, ami lényegesen megkönnyíti a munkádat:)
  • fergusonpapa
    Szép leirás :)

Unatkozok igy ma kiporbálom ezta fájlfeltöltösdit aztán irok véleményt.Kiváncsi vagyok mennyire jön e még be a dolog :)

:D
  • mcdrusza
    Ismét terjed egy új jól fizető fájlfeltöltő oldal, rövid összefoglaló mit érdemes tudni róla:Link
  • zotja22
    hy. nálam lehet hirdetni,csak komoly érdeklődök :) !
  • AleXXXXX
    WJunction-on nézz szét, ott a marketplace.
  • doxadmin
    Lehet hülye kérdés, de valahol lehet venni weboldal likeolást/megosztást?
  • AleXXXXX
    Üdv nektek ismét pénzkeresők:) Évek óta nem jártam errefelé, régen aktívan űztem ezt énis... donkeymails, sedozás... Van itt még valaki abbol az időböl?

Mostanában feltöltéssel foglalkozom, azt szeretném kérdezni, hogy aki szintén feltölt, ti haszáltok-e autopostereket, vesztek-e hozzá fórumpakkokat, stb. Nem nagyon ovlastam itt erröl.
  • luigi8
    Sziasztok!

Találtam egy kis weboldalt üzletről, befektetésről, gondolkodásmódról, ami szerintem Titeket is érdekelne! Mellesleg szerintem zseniális és teljesen ingyenes. Nektek is nagyon ajánlom.

Itt máris megnézheted, hogy mi is ez: [URL=http://kmdholding.com/husamg7]
  • googleabaratom
    "am hol látod h hanyadik a ranglistán? :) "

itt: alexa
  • vigyori14
    Hello. Régről megmaradt dragon ball os kártyákat figurákat vennék. Akinek van ilyesmi az írjon privit, vagy mailt erre a címre: [email protected] és megvenném őket jó pénzért.
  • fergusonpapa
    Én mondtam kreativnak lenni nem hülyeség :) ök ráadásul csak egy külfödi ötletett kopintottak :D

am hol látod h hanyadik a ranglistán? :)
  • mcdrusza
    ennek a tulaja ha jól látom több nagyobb ilyenfajta oldalt is üzemeltet. nemsemmi pénzeket kereshet.
  • googleabaratom
    kivancsi vagyok a demotivalo.net tulajai mennyit zsebelhetnek be havi szinten...errol beszelt doxadmin is a multkor szerintem,hogy valami ilyent kene kitalaljon...ez egy igenyes,egyedi tartalommal biro oldal,amit par honap alatt ugy felfutattak,hogy az orszagos latogatottsagi ranglistan 63,ami q**va jo,a reklamok is "okosan" vannak kiteve..FB-n meg 104k-s kovetojuk van...oket kene valahogy utanozni :D
  • mcdrusza
    Srácok az mitől lehet hogy blogon ugye postoknál ott a like gomb, volt pár likeoló mindegyik postnál erre most eltűnt mindegyiktől a likeok száma?
  • mano07
    Sziasztok!
    Hol tudnám a legjobban eladni a fake facebook fiókom?(google a barátom válaszokat nem kérek :))
    3500 ismerőst gyűjtöttem és 500 felkérés is van.
    Mivel gyorsan meg akarok tőle válni,én 30 dollárra gondoltam,az még olcsónak is mondható sztem.
  • maimint
    köszi, megvan, átállítottam.
  • mcdrusza
    nagy valószínűséggel "prémium acc eladás" accot regeltél (egyszerűsítve), ami letöltésekért nem fizet.
  • fergusonpapa
    Van minimum pénz elérés.akkor fizetnek.Bannerben van is erröl leirás.

keress is.de nehéz manapság de mint látható volt van aki tud igyis sikeress lenni.

hajrá ;)
  • maimint
    De ha megnézem a feltöltött fájljaimat, akkor írja hogy egyes fájlokat hányszor töltötték le.. Nem sok, összesen kb 100 letöltés, ilyen kis összeget nem írnak jóvá?
    Értem, akkor keresgélek még :)
  • fergusonpapa
    Mert nem tölti le senki.
    Megkell osztania tartalmat és eza szépség az egészben nekd kel oldalak-forumok után vadászni esetleg sjaátott felfutatni h minél több letöltést produkálj ;)