Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb megoldás (szerintem), hogy csinálsz egy blogot vagy weboldalt, oda kiposztolod a feltöltéseidet és néhány helyen reklámozod. Pl. kiteszel 5 postot pirateclubra és oda írod, hogy a rarpass teoldalad.com, aztán biztos lesznek páran akik felnéznek vagy bannert cserélsz más oldalakkal (de ezt én nem annyira szeretem. Aztán szépen lassan egyre több látogatót szerzel mások által, akik mondják haverjaiknak, hogy "úúúúú, hallod milyen oldalt találtam ...".
Keresel egy nulled script oldalt, (pl.: vivaprograms) Letöltöd egyesével a scripteket- hozzáteszel valami mp3at vagy valamit, hogy a mérete 1$ feletti legyen.
Feltöltöd a saját tárhelyedre, és hozzászólásba beteszed a linket.
Rengeteg témánál látszik hogy az admin linkje nem mûködik, és a felhasználók + vendégek a tagok linkjeirõl tudják csak leszedni a fajlt.
1 próbát megér.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Doteasy-nál most 1$-ért lehet .com domaint regisztrálni egy évre.
A kupon kód hozzá: 11THADS
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
gondoltam itt mobile cucokra és lájkolni kel h lásd download linket (van ilyen free script wpre) de valami más kéne.
gondolkoztam online filmnézéssen is csak az kicsit veszélyes.
www.icewebhu
www.icewebhu
Tehát : 7-20 napod van elkészíteni az oldalt.
az tény ha jo bigét állitunk be gyorsan jelölnek.
demint mondtam sokkal egyszerübb enéla lájk script.
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Könyörgöm, csak be kell jelölni az embereket...
1.000 ISMERÕS = 1.000 FT
2.000 ISMERÕS = 2.000 Ft
3.000 ISMERÕS = 3.000 FT
4.000 ISMERÕS = 4.000 FT
5.000 ISMERÕS = 5.000 FT
Az egész úgy megy hogy :
Én megcsinálom a profilt, megadom a jelszót + emailt, és 6 napon belül meg kell lenni az adott ismerõsnek ENNYI!
Ha naponta kész vagy 3-5 ezret klikkelni napi 3-4-5 ezret kereshetsz!!!!
NEM IGAZ HOGY ILYEN KÖNNYÛ MUNKÁRA NINCS JELENTKEZÕ!!!!!
- ért a weboldal hirdetéshez, népszerûsítés, backlink építéshez
- Hajlandó a weboldalamhoz fanpaget építeni és fenntartani (teljes fanpage üzemeltetés)
-iwiw, myvip, stb oldalakon való népszerûsítés
Késõbbiekben, oldal moderátori feladatainak ellátása (1-2k+ tag felett!)
Akit érdekel, írjon pmet és megbeszéljük a többit.
Vagy hogyan lehet a legpontosabban ellenõrizni a backlinkeket?
Csak azért kérdem, mert ha vennék 5$-ért x backlinket a fiverren, akkor hogy tudom leellenõrizni hogy nem vertek át, és legalább csináltak e valamit?
ezért ugy döntöttem inditok 1 oldalt ahol cikkek lesznek
- minden héten egy pénzkeresési módszer
-alapok ,szájba rágos leirások
-fogalmak
-alap modszerek ismertetése
emelet linképités - seo - blackhat -közösségi média felhasználássa.
emelett lesz store.saját weboldalak -scriptek témák eladása vásárlása.
kb 10témát érint bárki küldhet be majd cikket,de elején ugyis én irom öket.
a forumba lesz integrálva.lessz ott is chat és forum.
sok helyen van ilyenekröl töredék de ugy gondolom egy helyre összekel szedni ezeket.tõlem se vesz el tul sok idöt,tesszek is valami jót és még keressni is fogok vele.
bármi ötlet még meg azt várom itt irjátok le,emelett véleményeket is fogaom, jövöhéten elkezdem.
www.icewebhu
www.icewebhu
-Érts a facebookhoz.
-Tudj szerezni adott témához ismerõsöket/rajongókat.
Akit érdekel írjon rám privát üzenetet!
Lap teteje nagy banner ára 1 napra kb 1 millió. Hónap 30 napján ott van egy banner. És akkor a többi bevételüket nem is számoltam.
www.icewebhu
pontparkos script meg van nem egy neten 😊
www.icewebhu
Szerintem a legnagyobb pénz a weboldalakban van.
Veszel egy domaint,és csinálsz egy olyan weboldalt,mint a pontpark.hu
Pontpark.hu-t ha valaki nem ismerné regisztráljon be a lényeg,hogy hirdetéseket nézel és nem pénzt kapsz hanem tárgyakat vehetsz rajta pl:mobil,csocsó stb...
Na mind1 nem a pontpark.hu akarom hirdetni meg direkt nem a saját linkemet adom meg amin keresztül regisztrálhatok.
A pontpark reklám felületeket ad ki a weboldalon és rengeteg pénzt kap érte... ha megnézitek kik vannak rajta akkor csodálkoztok,hogy nem nonamek hirdetik magukat a pontparkon hanem nagy cégek pl:provident (gyors kölcsön gondolom ismeritek) sportingbet.hu stb... napi hirdetésért kb 5.000-10.000Ft kérnek el... egy cégtõl. Kb a weboldal 10 céget hírdet ha nem többet ... és akkor google adsense ...ami még kivan téve... gondolom azt is ismeritek.. ahol ha rákattintanak akkor 20-50 ft kap az illetõ aki kitette a weboldaljára. A weboldalon kb 50.000 tag biztosan van ha nem több facebookon csak 20.000 lájkolták.
Vagyis röviden: vegyél domaint ha nem vagy programozó kérj meg egy programozót,hogy csináljon ilyen weboldalt más névvel meg ne teljesen ugyanaz legyen egy kis fantázia stb...eleinte nem éri meg futtatni a weboldalt vagyis nem annyira éri meg de 3-4 hónap és megsokszorozodik a befektetett összeg.
Szerintetek hülyeség? 😊
www.icewebhu
Pl én ingyen azt szolgáltatom amit a fizetõs havonta 2k ft elõfizetésért. Van arra esély hogy tõle átpártolnak az emberek mellém, vagy a neve és mûködési ideje ezt nem engedi meg?
Úgy tudom leadbolt unlocker mehet xxx oldalra, cpalead meg büntette/bünteti a másolásvédett illetve felnõtt tartalmat.
én mobile oldalt fogok csinálni
a storybeka oldalamra meg ha irtok h érdekel és válaszolok reafáljátok is mert nagyon unom. odcsap féle uriemberke is nagyon érdeklödöt most meg eltünt mint szürke szamár a ködben.mások is irnak naponta 2-3 levél.ha visszairok válaszoljatok is.mert igy értelme nincs.
www.icewebhu