Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy szereztel 2 nap alatt 12e fant? 😄 van vmi botod?add el odacsapnak 10e forintert... 😄
igen idejárok kamuzni...inkább írogatok a külföldi fórumra..felesleges bármit is ide...

kakimakifsz
Na mennyi? Mond má meg hé😊 25000 az már jó!
Külföldi vette meg?
Vagy csak kamuzol?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

ismétlem 6 számjegy 😊 Az nálad milliók? 😊 Drusza: Persze,hogy olyanok voltak.. de már elkezdtem egy új oldalt..2 nap alatt 12 ezer like 😊

fergusonpapa
50-100e lájkolos oldalt vesznek csomoan akár cpalead marketen is.és mennyiért? 200-300dolcsiért. szóval nem nagyon kaphatál érte többet,mert nincs aza hülye aki miliokat adna egy ilyenért föleg h bármikor törlödhet egy lájk page.

Piramis játékokat meg felejtsük már el.

www.icewebhu

mcdrusza
neb*ssz. egyébként olyan likeolók voltak akik saját akaratukból likeoltak?😄 vagy összeszedett.
6 számjegyû volt az ár 😉

És ebbõl mi az az infó ami miatt azt kéne gondolnom, hogy ez a cég nekem jó lehet?
Az hogy a tulajdonosok meggazdagodtak? (kihasználva a sok tagot)
Esetleg az, hogy folyamatosan nõ a tagok száma? (mint akármelyik piramisnál)
Vagy a vegasi konferencia?
Üdv.
Gondoltam belinkelem a következõ hírt, csak hogy ne mondjátok, hogy eltûntem, meg hogy csak átverés volt. Folyamatosan fejlõdik az üzlet.
az iNetGlobal visszakapja a lefoglalt 22 millióját
Ha valaki nem értené, a "drogdílerek" ahogy az itteni ész-elit nevezte, visszakapja a lefoglalt 22 millios tõkét. Bekerültek az elsõ 500-ba a nemzetközi listán, konferenciát tartanak Las Vegas-ban a legjobb, legeredményesebb befektetõknek. A felhasználók és tagok száma nõ, és még sorolhatnám.
kakimakifsz
Rákerestem. Nekem is sok pénz, de belegondolva, hogy ez kb 1 reklámperc a TV-ben, így már bagatel összeg.

ja...
hol érne 400.000 ft ot egy fb oldal.

eleve, akkor ér meg 4ft-ot ha pl. érdekli a póker és neked póker oldalad van.

tehát így összevetve kb. fõ / 0,25-75 ft max.

(Egyébként nem én vettem meg)

mcdrusza
400000? holélsz?😄 hülyeség.
kakimakifsz
4Ft/fõ
kb 400000 Ft-ot ér.
De Én is kíváncsi vagyok, mennyiért passzolta el. Remélem 5000<#mf1>

mcdrusza
Mennyiért sikerült? 100ezres likeos?
doxadmin
Minuteworkers oldal még mûködik? Nagyon belassultak, máskor pár óra alatt aktiválták a feltett munkát, most meg már lassan 1 napja várakozik..

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Köszi, mûködik 😊 Akkor a 2-es számú desktopomat telepakolom surfbarokkal 😄

Eladtam a fészbuk oldalam 😊

FZoleee
Rakd fel a Desktops programot 😊
Sziasztok! A Surfbaros dolgot csinálja valaki? Én most próbaképp feltettem egyet, de elég zavaró. A honlapon azt írják, hogy el lehet tüntetni. Tudja valaki hogyan kell, vagy írjak emailt a honlap tulajának?

fergusonpapa
ezt mondom.

www.icewebhu

Az sem mindegy hogy a backlink milyen, pr4-es katalógusba egyedi szöveggel, seozott szöveggel, vagy csak beszúrva a linked + kulcsszó egy kínai wp oldalba hozzászólásnak....

fergusonpapa
???

mond akkor te h csinálod nem manuálissan (hanem gondolom softverrel) kiváncsi lennék rá.

mert 1 modszer van rá azis méreg drága.

emelett fele annyit ér mint a manuális,nem egy cég és iroda van erre épitkezve mert csak eza normális módja.

www.icewebhu

kakimakifsz
Hehe még csúsztatsz is....

Nem vitatkozok. Úgy csinálod, ahogy neked jólesik.
Jó munkát!

fergusonpapa
Nekm magyar backlink lista kéne.

am találsz backlinkeket blackhat forumokon 😊

www.icewebhu

doxadmin
Én is most keresgélek új backlinkeket, mert a régi listák 90%a kezd nem elérhetõ lenni.

De nem igazán találok újat.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
tuti semmi. elõbb még azse tudta miért szerepelnek bizonyos oldalak elöl.ami nem lenne gond de még erre okoskodni.ahhh

www.icewebhu

doxadmin
Az ilyen free backlnik submitterek lósz@rt se érnek.

Bár ha van ingyenes megbízható ötleted, akkor kíváncsian várjuk.

fergusonpapa
hogyan máshogy??? scareboxért fizetsz havi 70e ftot??!

Imádom a nulla hozáértés + okoskodás kombot. <#kuss><#szomoru2>

www.icewebhu

kakimakifsz
Ja te manuálisan csinálod.<#wilting><#wow3>
Jó munkát akkor.

fergusonpapa
milyen programok meg hasonlok?! Nem szeretek olyan vitákat aminek értelme nincs..

nekm elsö oldalam valami receptes volt benne kucslszo stb volt tartalom backlink seo nuku 17.oldalon voltam még fát árulo nagyker is elöréb volt receptek szóra.

1hétig backlinkeltem és 9.lettem..

backlink kel és ennyi.ez nem program ez meló.

pont.

www.icewebhu

kakimakifsz
Ezt értem. De akkor is rajta kell lenni az elsõ 2-3 oldalon a googleban😊
Ha pl.: motorfûrészt akarok venni, akkor nem a danikasza, vagy Delovex szót íróm be, hanem láncfûrész😊
Volt anno (nem pontos) egy olyan akció, hogy ha valaki a google keresõben a kénköves pokolt írta be, akkor a Microsoft.com jött be😊
Hogy a találati lista élében benne legyél ahhoz akármilyen domainnév lehet, de ilyen programok nélkül hát nehézkes.

fergusonpapa
te most miröl beszélsz?

van két oldal mondjuk receptek.hu
meg kajásvagyok.hu

recept szóra keressel,apásbol azt mondom h elsö lesz elörébb de ez nem mindig van igy.

elhelyezkedésed a googlében függ ezektöl

Mikori a domain
Backlinkek száma
SEO érték
és a legvégén a domainban szereplö kulcsszó

magyarul backlink visszi el a helyezésed 70%át
Seo 20
másik ketö 5-5

Ez a tény.

Szóval ha van egy témád nem feltétlen kel benne szerepelnie a kucsszonak

De azért valamien modon ileszkedjen hozzá mert nem lehet rockazeletem.com on tusfurdo bemutato.

www.icewebhu

kakimakifsz
Vannak olyan megoldások amivel a googliban a találati listában elõkelõbb helyed lesz.
Ha az elsõ 2 oldalon 1 oldal/10 találat nem vagy, nem is létezel!!!

HYIP-et felejtsétek el.
Arról szól, hogy egy ideig fizet, aztán egyszercsak nem. Piramis az egész. Rövid távon az új tagokból állják a régiek kifizetését. Az emberek elkezdenek bízni benne mert fizet, és nagyobb pénzeket tesznek bele, aztán jön a koppanás.
Hiába van bizonylat, 1-1 kifizetést talán el tudsz érni kisebb összegekkel, de azt is másoktól veszik el. Aztán ha visszateszed a hozammal növelt összeget már jó eséllyel le is mondhatsz róla.
hogy lehet eladni és kinek? 😄 mert nekem van egy 100 ezres fész oldalam 😊

nekem 5000 fb ismerõsöm van, ezen kívül van még 18 másik profilom XD lehet ezzel kezdeni vmit szerinted?

hát srácok....😄 most belekezdtem felfuttatni egy facebook csoportot és X ezer ember után eladni hát nem tudom hogy fogom tudni felfuttatni...nem szeretném tele spam-elni az ismerõseimet áll facebook fiokom meg van de az a röpke 23 ember kevés lesz pár 1000 lájkolo emberhez 😄

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

fergusonpapa
nem sok pluszt ad már manapság az h a domain cimben vana kulcsszó is.

ha keressel googlébe sose domainra keressel hanem kulcsszóra.

ez olyan h a receptek szóra a mindmegette oldal az elsõ.

www.icewebhu

milk4
Szerintem valami olyasmi nevet adj neki amiben benne van az "otthoni munka" vagy valami hasonló.Erre szoktak a legtöbben elõszõr rákeresni szerintem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

fergusonpapa
Mondjatok online pénzkeresös oldalnak jó domain nevet,persze ami még nem foglalt.

Nekm sajna nincs rá fantáziám.

www.icewebhu

fergusonpapa
persze nyugodtan 😊

www.icewebhu

jogos 😊 de ezt ki is hangsúlyoztam, hogy elõbb tesztelem, utána adom a meghívókat akinek csak kell, senkit se ugrasztok bele. csak szertnék addig felmérni pl olyan dolgot is, hogy 1általán érdekel-e valakit, lát-e benne fantáziát, ezért írtam ide is 😊

fergusonpapa
semmit nem teszteltél akkor nem fizettek ki de te már fejben kiszámoltad mennyit keressel h merre.

szép eza buzgosság csak elsönek jöjjön be utána ajánld be másnak.

bocsi szigoru vagyok.

www.icewebhu

ezen az oldalon lehet megrendelni a látogatókat, tesztelve ez sem volt még, de bízom benne, mert akkor hamar lehet pénzhez jutni pár dollár befektetéssel 😊

http://daily-traffic.com/visit_traffic.html

fergusonpapa
darál a srác.

am hol rendelesz te annyi látogatott garantáltan?én rengeteg hiretési oldalt ismerek,de egy alap szabályvan sose semmise garantált.

www.icewebhu

Jelenleg nem járt még le az elsõ 15 napos befektetésem, de az eddigi látogatások után megkaptam a jutalékot, amit már pénzre is váltottam 😊 Tehát a rel linkre megkapom a kattintások utáni pénzt, kifizetést még nem kértem, megvárom amíg lejár a befektetés, ez 29-én lesz, aminek a hozamát 30-án jóváírnak a számlán. Természetesen nem akarok senkit ebbe belerángatni feleslegesen, ezért amint tudom képekkel is alátámasztom a dolgot. Képet feltöltök amint volt kifizetésem, neten hiába keresek rá, lehet látni sok hamis kifizetést, közben meg csalnak az üzemeltetõk. Már vannak meghívottaim, de egyik sem aktív, ezért semmi hasznom nem zármazott eddig ebbõl a részébõl a dolognak. Fontosnak tartom, ha már vki belefog akkor csinálja is, hiszen azzal amellett, hogy engem is segít, magának is jövedelmet szerez, ami akár elég nagy összeg is lehet. A hozamok nem túl nagyok, nem is ezért figyeltem fel erre az oldalra, hanem ahogy azt már leírtam a reklámozásból akarok tõkét szerezni. A célom az 562,$ elérése, utána átviszem egy másik céghez, ott heti 65% hozam jár a lekötött részre, szintén 48 órás kifizetéssel.
Meghívást oda is küldök, szintén jutalékkal lehet meghívózni, 7% minden befizetés után.

milk4
Neked bevállt?Ha igen,tudsz képet betenni a kifizetésrõl?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Valakit érdekel esetleg egy új HYIP oldal? Most tudok egy lehetõséget arra, hogy hamar tõkéhez juss! Az oldal fizet 0,0015$-t minden kattintásért, ami a te ref linkedre megy, egy másik oldalon meg lehet rendelni napi 25000 látogatót garantáltan külön ip címekkel, 15 napra pk 104,85$. Röviden 375000 látogatás 15 nap alatt x 0,0015$ = 562,5$ amit ezért jóváírnak a HYIP oldalon 😊 De nem fontos azonnal befizetni 2 hétre, csak azért írtam, mert szerintem megéri, 48 órás kifizetés van am az oldalon. A befektetésekre 15 nap után 20%, 30 napra60% és 45 napra 110% hozam garantált 😊
Nincs a csalók listáján sem, monitorozott oldal, nem történt semmilyen csalás a kifizetésekkel kapcsolatban. Meghívottak után 4% jutalék jár minden befizetésük után, és még 2 szinten hasonlóan fizetnek 2% és 1% jutalékot! Akit érdekel az írjon!
Cserébe csak annyit kérek, hogy az én linkemmel regisztrálj be! Alertpay, Liberty Reserve, Perfect Money számla ajánlott, persze csak az egyik 😊

hmm hát lehet 😄 és ezt bárhova berakhatom a html kódok közé?

mcdrusza
backlinkre gondolsz?:

<b><a href="oldalad">keyword</a></b>