15995
-
#12996 Valahol olvastam egy cikket, ahol csináltak egy ilyen oldalt, és megnézték mennyit lehet vele keresni, és nevetségesen kevés, pedig ott is félelmetes forgalma generáltak. Egyszerűen túl kicsi a CTR -
#12995 Flippán adott már el valaki komplett weboldalt innen? -
#12994 heh :D hát igen,elég egy kezdő tömeg és mindenböl lehet siker! -
zotja22 #12993 http://homar.blog.hu/2011/10/27/cipoket_hirdet_cimlistat_gyujt_a_kupon_vilag
jó kis email cím begyűjtés :) -
protestalok #12992 A demotiválóhoz csatlakoznak 'társoldalak' is, szerintem az is azonos tulajdonban van. Aztán a beküldési rendszerük meg automatizálja szinte automatizálja az oldalt. -
protestalok #12991 Vázlatos bejegyzések az online pénzkeresésről, adult affiliates, facebook klubokra épülő oldalak, saját tapasztalatok.
http://penzkereses.tumblr.com/ -
protestalok #12990 Na, neee. :( -
Odacsap77 #12989 "vicces" oldal. napi 25e látogató.. :D -
#12988 Miféle?:] -
Odacsap77 #12987 Gőzerővel dolgoz(unk)om a projectemen,ami elég jól halad. :D
-
#12986 Valaki aki érti a facebookhoz oldja már meg a problémámat.
Van egy olyan lehetőség a fanpagenél, hogy mondd el a rajongóidnak -> other tools -> címjegyzékfájl feltöltése.
Nos én feltöltöm, be is olvassa sikeresen, után azt is kiírja hogy 3 e-mailra elküldve a meghívó, de közben meg nem küldi el...
saját e-mail címeken tesztelem. Van amelyikhez van Fb acc és van amelyikhez nincs. Egyik se kap semmilyen értesítést hogy jött nekik bármiféle meghívó. Az oldal látható formában van. Se régi és se új oldalnál sem működik.
az e-mail címek .txt fájlban vannak.
Ez valami ba az fb-n vagy mi? -
#12985 na mi ezt a kihaltság?
egyébként rájöttem hogy mégis nagyonjó reklámfelülete van twitternek, csak nem 1x kell kipostolni a dolgokat. napi kb 50x kipostolsz vmit 100 klikk felé lehet simán menni ha nem több. -
#12984 félórát nézegettem vissza de megvan. -
#12983 mi is annak az oldalnak a neve ahol munkát lehet adni? offereket lehet csinálni és pénzkapni érte, vagy te adsz munkát amit elvégeznek. -
#12982 Regeljetek inkább.mondom h nem törölnek semien oldalt ezután kérdezösködtem is más oldalaktol és forumokon ;) am is ingyen van -
#12981 Igen próbáltam gmailt, elvileg napi 500, de ilyen óránként félóránkénti korlát van. -
Odacsap77 #12980 Az is, de az más mert ott nem jutottam el az oldalig..ezt utána csináltam.
Előtte meg mondom az volt, hogy csináltam így twiendsel lájkokat és rá pár hétre törölték az összes ilyen oldalamat ahol így szedtem össze a lájkokat.. -
#12979 Valaki tudja hogy gmail, freemail, yahoo alól mennyi e-mail küldhető ki naponta?
Gmailnál azt olvastam hogy 500 darab. Ez igaz lehet? -
#12978 Nem neked volt hogy vettél pénzért fb oldalt és az lett törölve? nem like gyűjtés meg ilyenek hanem vetted. -
Odacsap77 #12977 Ez furcsa.
Volt 7 fb oldalam, megcsináltam mind a hetet postoltam rá 1-1-t mindegyikre, abból 4 et használtam ilyen lájk szerzős oldalnál és amelyikeket így használtam mindet törölte, a többihez még azóta (4 hó) -ja hozzá se nyúltam (nem postoltam) azok még meg vannak.. -
#12976 vesznek még egyébként fb oldalakat? csak mert volt ugye hogy ha észrevették más az oldaltulaj törölték az oldalt. -
Newreg345 #12975 Sziasztok most kezdtem el a fájlfeltöltős szisztémát és szerintetek melyik oldalakra érdemes kirakni a linkeket? Tudnátok ilyen oldalakat adni? -
#12974 Hidd el a reklám meglesz. a cél december 1. - ig 1000felhasználó ami sztem meglesz.
a másik h ez ugyanaz mint ha más oldalátlátod éslájkolod,nincs fb integráció nincs veszly,csak kilistázott lájk gombok.
na meg aki nem tud fane paget csinálni ne csodálkozon h törlik.
1.aktivnak kell lenni(napi 1 post)
2.Ne legyen idétlen tartalom
3.Jól beálitott kategoria és kitöltött profil.
-
Odacsap77 #12973 Ez mind szép és jó (de tényleg).
De,
1, Komolyabb (nagyobb) oldalakat nem fog érdekelni ilyen mert : vagy van fb oldaluk több ezer lájkkal, vagy csak pénzt fogadnak el. (Itt bukott meg, nem fogja senki se megtalálni)
2, Pár hét után törli az ilyen oldalakat a facebook.-És igen, mert ez történt kb. 4 oldalammal..
-
#12972 Aki nem tudná
likeev egy olyan oldal mint a twiends.
lájkolsz mást h pontot kapj cserébe lájkokat kapsz te oldaldra.miértjo ez? gyors egyszerü.bármit belehet inditani vele.nálunk van ilyen?? nincs.ennyi.
pénztkeresni vele egyszerü.1000lájk értéke minimum 1500ft. de láttam már aki 3-4e ért is eladta.
na mostvagy katintatsz és meglesz vagy pedig veszel pontot.500pont 500lájk.200ft..lehet számolni ;) az árak meni fognak felfele de nem sokkal.ez csak bevezető ár.
az oldla most indult.bevétele nem sok lesz de szertenénk valami ujat alkotni ami nálunk nincs.ez inspirál.
ugyhogy lehet regisztrálni.hivni ismerösöket.aki ismer nagy látogatotságu oldalt vagy blogot.az irjon nekm.
miért?
mert társakat keressek.reklámzásra cserébe ingyen pontott kapnak(sokat) igy mindenki jol jár,mert
rendszerben lesz elég lájkolni valo.az oldlakap reklámot igy uj felhazsnálokat beindul az egész.és a partner ingyen követöket kap.
szóval ha van weboldalad,vagy fanpaged.irj privátot statisztikával és megegyezünk ;) -
#12971 likeev.com
nézétek meg regisztráljatok adjátok hozzá oldalataitokat,remélem felpörög.folyamatossna javitgatom fejlezstem majd.de alapfunkiok teljessen müködnek. -
Odacsap77 #12970 Nem ilyen oldalad van? -
#12969 pörög a topic..kb magamba beszélek ;) -
#12968 Mit szolnátok egy facebook like gyüjtös oldlahoz,ilyen adok kapok modszer : )
mert nem találtam ilyet magyarba,sok kis tini örülne neki sztem.. -
#12967 Én azt találtam h 1 honap :) gondolom h ne baszogassák öket a jogvédök -
#12966 mindenhol van egy bizonyos idő ami alatt ha nem érkezik egy letöltés sem törlik. de ez már durva amit wupload csinál. biztos vagyok benne volt letöltés némelyiknél.:/ -
#12965 am azt olvasom h 30napos fájlokat törlnek -
#12964 meglettek a fájlaid? -
#12963 Valaki ért adatbázishoz,h mien az h admin felület és adatbázissban is ottvan a cuc,de felhazsnálo nem látja mit lehet lájkolni stb -
#12962 na fasza h valami szar baja lett az oldalnak és nem jellennek meg a cucok O_o iylet se láttam még -
#12961 egyébként wuploadról csak nekem tűnnek el a filejaim?
volt egy csomó és 2db maradt.:O -
#12960 Hát nekm meg megelhet nézni az oldalt iylen adokkapok oldal,likeok szerzése,twitter követök utube nézetség,meg oldal nézetség :D -
#12959 Valakit nem érdekel egy eladó HTC DHD?:) Nem spalm!:) Azértnem, mert paypalt is elfogadok...:) az irányár 70eft, májusban vásárolt, 1 éves garanciás, szép állapotban, dobozában töltővel, kábellel.
Amúgy a régi sedo-s módszernek vége? Vaalmi ehez hasonló nem-ptc jellegű dolog van, emberek?:) -
#12958 :) nem nem,az cska hobort volt.
van oldalam,tessék megnézni. :D
és kéne neki egy kis reklám. -
#12957 feltöltéshez javallott az autoposterek használata sok template-el:) Ha en meröl van szó, akkor elnézést, fáradt vagyok:)