Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külföldi vette meg?
Vagy csak kamuzol?
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Piramis játékokat meg felejtsük már el.
www.icewebhu
Az hogy a tulajdonosok meggazdagodtak? (kihasználva a sok tagot)
Esetleg az, hogy folyamatosan nõ a tagok száma? (mint akármelyik piramisnál)
Vagy a vegasi konferencia?
Gondoltam belinkelem a következõ hírt, csak hogy ne mondjátok, hogy eltûntem, meg hogy csak átverés volt. Folyamatosan fejlõdik az üzlet.
az iNetGlobal visszakapja a lefoglalt 22 millióját
Ha valaki nem értené, a "drogdílerek" ahogy az itteni ész-elit nevezte, visszakapja a lefoglalt 22 millios tõkét. Bekerültek az elsõ 500-ba a nemzetközi listán, konferenciát tartanak Las Vegas-ban a legjobb, legeredményesebb befektetõknek. A felhasználók és tagok száma nõ, és még sorolhatnám.
hol érne 400.000 ft ot egy fb oldal.
eleve, akkor ér meg 4ft-ot ha pl. érdekli a póker és neked póker oldalad van.
tehát így összevetve kb. fõ / 0,25-75 ft max.
(Egyébként nem én vettem meg)
kb 400000 Ft-ot ér.
De Én is kíváncsi vagyok, mennyiért passzolta el. Remélem 5000<#mf1>#mf1>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
mond akkor te h csinálod nem manuálissan (hanem gondolom softverrel) kiváncsi lennék rá.
mert 1 modszer van rá azis méreg drága.
emelett fele annyit ér mint a manuális,nem egy cég és iroda van erre épitkezve mert csak eza normális módja.
www.icewebhu
Nem vitatkozok. Úgy csinálod, ahogy neked jólesik.
Jó munkát!
De nem igazán találok újat.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
www.icewebhu
Bár ha van ingyenes megbízható ötleted, akkor kíváncsian várjuk.
Imádom a nulla hozáértés + okoskodás kombot. <#kuss>#kuss><#szomoru2>#szomoru2>
www.icewebhu
Jó munkát akkor.
nekm elsö oldalam valami receptes volt benne kucslszo stb volt tartalom backlink seo nuku 17.oldalon voltam még fát árulo nagyker is elöréb volt receptek szóra.
1hétig backlinkeltem és 9.lettem..
backlink kel és ennyi.ez nem program ez meló.
pont.
www.icewebhu
Ha pl.: motorfûrészt akarok venni, akkor nem a danikasza, vagy Delovex szót íróm be, hanem láncfûrész😊
Volt anno (nem pontos) egy olyan akció, hogy ha valaki a google keresõben a kénköves pokolt írta be, akkor a Microsoft.com jött be😊
Hogy a találati lista élében benne legyél ahhoz akármilyen domainnév lehet, de ilyen programok nélkül hát nehézkes.
van két oldal mondjuk receptek.hu
meg kajásvagyok.hu
recept szóra keressel,apásbol azt mondom h elsö lesz elörébb de ez nem mindig van igy.
elhelyezkedésed a googlében függ ezektöl
Mikori a domain
Backlinkek száma
SEO érték
és a legvégén a domainban szereplö kulcsszó
magyarul backlink visszi el a helyezésed 70%át
Seo 20
másik ketö 5-5
Ez a tény.
Szóval ha van egy témád nem feltétlen kel benne szerepelnie a kucsszonak
De azért valamien modon ileszkedjen hozzá mert nem lehet rockazeletem.com on tusfurdo bemutato.
www.icewebhu
Ha az elsõ 2 oldalon 1 oldal/10 találat nem vagy, nem is létezel!!!
Arról szól, hogy egy ideig fizet, aztán egyszercsak nem. Piramis az egész. Rövid távon az új tagokból állják a régiek kifizetését. Az emberek elkezdenek bízni benne mert fizet, és nagyobb pénzeket tesznek bele, aztán jön a koppanás.
Hiába van bizonylat, 1-1 kifizetést talán el tudsz érni kisebb összegekkel, de azt is másoktól veszik el. Aztán ha visszateszed a hozammal növelt összeget már jó eséllyel le is mondhatsz róla.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
ha keressel googlébe sose domainra keressel hanem kulcsszóra.
ez olyan h a receptek szóra a mindmegette oldal az elsõ.
www.icewebhu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nekm sajna nincs rá fantáziám.
www.icewebhu
szép eza buzgosság csak elsönek jöjjön be utána ajánld be másnak.
bocsi szigoru vagyok.
www.icewebhu
http://daily-traffic.com/visit_traffic.html
am hol rendelesz te annyi látogatott garantáltan?én rengeteg hiretési oldalt ismerek,de egy alap szabályvan sose semmise garantált.
www.icewebhu
Meghívást oda is küldök, szintén jutalékkal lehet meghívózni, 7% minden befizetés után.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nincs a csalók listáján sem, monitorozott oldal, nem történt semmilyen csalás a kifizetésekkel kapcsolatban. Meghívottak után 4% jutalék jár minden befizetésük után, és még 2 szinten hasonlóan fizetnek 2% és 1% jutalékot! Akit érdekel az írjon!
Cserébe csak annyit kérek, hogy az én linkemmel regisztrálj be! Alertpay, Liberty Reserve, Perfect Money számla ajánlott, persze csak az egyik 😊