15995
-
Odacsap77 #12915 1 Elkezdem a linképítést a blogomra elég keményen
2, olyan cikkeket írok amikben sokszor szerepelnek a kulcsszavak amire akarod optimalizálni
3, sok cikket írsz -
#12914 wuploadon fájlfeltöltéssel próbálkozom, de a my stats részben nem számolja a letöltéseket, 0/0$-t ír.. miért lehet ez? valamint milyen oldalra tehetném ki a linkeket, ahonnan párszázan legalább letöltenék? külföldi oldalon nagyobb sikerem lenne? -
#12913 tegyük fel, hogy indítasz egy blogot, különféle témákról írsz, érdekes, különleges, bizarr dolgokról. Szeretnéd elérni, hogy minél több ember tudomást szerezzen róla és legalább egyszer ellátogasson az oldaladra, abban bízva, hogy amit ott talál megtetszik neki és újra meg újra, akár naponta többször is visszajár hozzád a jövőben. Mindezt persze 0 Ft anyagi ráfordítás nélkül akarod elérni, csupán a leleményességedre támaszkodva. Mit teszel? -
#12912 áhh,én arról már leálltam,tuti hogy átverés az egész oldal! -
#12911 És az az orosz sz@r már kifizetett? -
#12910 Nah megtört a jég,az a xar hotmail volt a ludas,azért nem jött,a gmail-ra pikk pakk megjött az első kifizetésem!Megkönnyebbültem végre!
-
DRFlame #12909 Mindenkit érdekel. Írhatod ide. -
luigi8 #12908 Persze mindenki pénzt akar keresni, ha lehet sokat és gyorsan. Viszont dolgozni érte az már annyira nem jó, de még az időt sem szánják rá. Lusták az emberek még lehetőséget keresni is. Meg tele a net sok hülyeséggel is, amiből úgy sem lesz semmi, még zsebpénz sem. Én úgy voltam vele, hogy csak egyszer találjak valami normálisat. Nem kis idő után egy olyan ötlettel találkoztam, amivel addig még nem és azóta sem. Egyszerű, "tiszta". Még koránt sem tartok ott, ahol szeretnék, de nagyon jó úton vagyok, és itt sem egyik napról a másikra történnek a dolgok. Nem kell hozzá sok minden, megszakadni főleg nem. Ha valakit érdekel a dolog bővebben az írjon privátot. -
#12907 Hát igen ez külfödön megszokot.Nálunk kevésbé :) -
morphius84 #12906 igazad van :) ezért nem is fórumozok már, cserébe a segítségemért annyira sem hajlandóak, hogy a linkemen regeljenek, nekik azzal nem lenne kevesebb pedig :)
-
#12905 Ugyis elmegy a kedvük ha látják h egy reget se kaptak :D -
morphius84 #12904
ne nyávogjatok már ilyenekért XD
szabályzatból 1 részlet:
-Végére kerülhet az oldal linkje ami URL formájában tehető ki.(kötelező a REFLINK NÉLKÜLI link és a REFLINKED megosztása is egymás mellé) -
gabesz8906 #12903 Szabályzatot nem ártana el olvasni
-
#12900 valaki tud hasonló oldalt twitterfeedhez? nem működik rendesen csomó posztot kihagy...
ping.fm meg nem erre van, de van rss beállítottam, még frissítek is és semmi.. -
#12899 blogtár, nemjutott eszembe de énis ezt gondoltam hogy ott leszel a blog.hu oldalon is.
egyébként sajna csak megosztott hírdetés és a nincs hírdetési lehetőség közül lehet választani.
ha ügyeskedünk lehet szép oldalt csinálni én ma délután álltam neki és egész jól néz már ki. photoshopolgatni kell meg utánanézni kicsit.
egyébként hetek óta gondolkodom a témákon, már blogspoton elkezdtem egy oldalt aztán valahogy már hülyeségnek tűnt idővel és abbahagytam. -
#12898 Jó ötlet.És tudod miért?
- Látogatokat kapsz minél értékesebb az oldalad,mert bekerülsza blogtárba.
- blog.hu ingyenes
Hátránya?
- Kevesebb kreavititás designben és pluginokban,bár lehet egykét szép dolgot csinálni vele,láttam márpár gyönygszemet :)
- Hirdetéssek fele fele jelennek meg.Azt hisszem lehet választani h vagy nicns hirdetés vagy fele fele.de azsem lehet csak sajátaid de ott valami korlátozás van.
Ugyhogy hajrá. ;) -
#12897 mi a véleményed arról hogy könyebb pl blog.hu-s domainnal indulni? ugye a blog.hun is ott az oldalad alapból meg én úgyvettem észre régi bloghus oldalamnál hogy jöttek azér valahonnan mindig az emberek... googleban is előrébb volt mint egy sima oldal. igazából ha van értelme márpedig én úgylátom van, akkor érdemes itt kezdeni aztán tényleg elmenni ha megvan a kezdő pénz domainra tárhelyre mert ez a megosztott hírdetés kegyetlen szar... -
#12896 Azt mondom hajrá ;) csak ne add fel ha nem hozta a hozzá füzött reményekett. -
#12895 Igen ötlet kell de nem miliokhoz nézve,ekzdésnek elég egy kis siker ami zsebpénznek jó,hiddel nagyon motiváló tud lenni,és kis lelemnyeség és meglehet csinálni.NEm csetintés.
mert az oldalt megcsinálni h egyedi legyen és kreativ ne gány h az embernek jo érzéslegyne rajta böngészni,vagy egy projectett ugy fleépiteni h legyenek alapjai nem elvakultság akkor meglehet csinálni.
Azért ne fleedjük h elvakultság és optimizmus nem ugyanaz.Álltalad felsorolt oldalak is honapok után indultak be addig vagy semmi vagy feszteségges volt.
lényeg h zsebpénzt elöteremteni nem nehéz.
látod énis voltam ngyon magasson és nagyon lent.Netnél nem lehet azt mondani h na ez kész 10évig elvok benne..ha már 1évig biztos hozzam akkor örülhet az ilettö.
Ezért ajánlom h kis project kis sikerélmény ha nem akor probálkozni ujakkal mig nem megy.Utána lehet nagyokat csinálni mert lesz taasztalat jobban fog menni.
Ezért jobb egy oldalt épiteni ott kisebb az esély h eltünsz a sülyesztöben.ha jó témát épitesz fel hazsnosak és persz eigényesek mind a tartalmak mind a kinézet.Pár ezer látogatovval egy 100.000körüli összeg jöhet simán ,perzs efügg a témától.mert vannak elönyös témák és vannak kevésbé.
UGYANUGY MELÓZNI KELL VELE,ugyanugy munka de a tied a te idöd a magad ura vagy nincs fönök nincs fix idö = szabadság.
Ha meg érzed h itt a vég eladni kb féléves bevétel áráért.És valami ujat felépiteni.
Hányan csinálják? sokan :) Csak kitartónak kell leni
Akit érdekel.Jelenleg van a lájk gyüjtös oldlaam. akkor van eza videos blog.Link épitést vállalok emelett suli és ksiebb projectekben segitek egy ismerösömnek aki nagy cégnél webprogramozó és 200e+ kap cégnél és emelt saját oldala is van. meg mások karbantartása stb :) segit bejutni.
És hogy mennyit keressek?változo ugye havi 10-20euro jön lájkos videos blog szarságbol.NAgy project még nulla :) link épitás változó.van h egy héten van 50e de másik nap semmi :) besegitéseknél meg változó mennyit kapok.
de 50-100e ftal vok mint tanuló.albérletben vagyok 2 haverommal.elvagyok mint beföt.Volt napi 400eft bevételem 3napig :DD még féléve ha nem több most meg itt tartok.
Mit szeretnék? lájkos (twiends féle oldalt) felépitenni és befutattni.Supportja nem lenne nehézés sok reményt füzök hozzá.
Mit nem fejeztem be? ez számotokra is érdekes.Megvettem domaint a közöss oldalnak lett volna cikk irok stb de nem láttom nagy értelmét.nagy meló kb a semmi pénzért,és jó szájizem s elenen h segitsek mert eza forumot is napi 500an megnézik(van számlálom) de alig irnak csak leszolnak.mindenki csodára vár(tisztelet kivételnek)
igy lefagyasztva. :)
na eleget regéztem,remélem tanulságos volt. -
Odacsap77 #12894 Kicsit félre értettél ferguson nem csak annyi dolga lenne hogy kirak pár videót..
egyébként most fogom megvenni a biglajk.com-ot azt átalakítani és meglátjuk mi lesz belőle :) -
#12893 blogra visszatérve régóta tervezek egyet ami nem ilyen összecsapott és talán témája is megvan, kérdésem az lenne érdemes-e blog.hu-t használni? alapból van egy optimalizálás rajta ezért gondoltam rá, tehát ha csinálok egy blogot az gyorsabban befut mint egy teljesen elkülönített domain név és tárhely. persze ha bejött elis költözöm onnan. a kedvencem a blogspot is szóba jött volna de szerintem magyar téren többet érek blog.huval mert mégis magyar nézőkre van optimizálva. -
#12892 Engem csak az zavar hogy ilyen csettintésnyire leegyszerűsíted a dolgot, mikor nem az. Ha az lenne minden 2. ember milliomos lenne, és nyaralna az évből 4 hónapot, illetve nem itt vitatkoznánk hanem számolnánk a sok könnyen megkeresett pénzt.
Persze hogy bejön. De akkor is az ötleten műlik minden. Ott van apple, google, ebay, amazon, fiverr, twiends, twitter, fb, myvip, iwiw, stb. sorolhatnám. Mindegyik kicsiben kezdte, de volt egy jó, előttük még nem megvalósított ötlet.
Miért milliókban? Mert az éri meg... megszedni magát pár év alatt és élni vígan, max felvenni a befektetésekből jövő osztalékot. És azzal foglalkozni amivel az ember szeretne (kinek mi). És ne azon aggódni hogy köv fizetésnél is felmegy e a chf/huf valamelyik paraszt beszólása miatt akinek 900e ft-t kap havonta seggmeresztésért meg semmittevő pofázásért.
Én is dolgoztam fizikai munkát, bejelentett 6 órásként 12 órákat húztam le, szóval tudom milyen a fizikai munka. 6 óráért fizetést kaptam a maradék 6 óráért meg szabadidőt! Magyarul ingyen dolgoztam. Mikor rákérdeztem hogy ez nem pofátlanság e, ill vegyenek fel 8 órába a pofámba tolták a felmondásom kitöltve, csak alá kellett írni. Ezek után én nem 50$-t szeretnék havonta keresni ami fedezi a tárhelyemet.
Sok pénzhez pedig jó ötlet kell, amit eddig nem sikerült kitalálnom, pedig rengeteget gondolkodom rajta nap mint nap. -
#12891 dolgozásról..annyit h én voltma anno gyárban diákmunkával a LEGOba (nem nagy titok nyiregyházi vok) és1 estére kaptam majdnem 5000ft-ot és jó érzés is volt h hazsnosatt csináltam meg ugye fizikai munka felfrisiti a lelked..és nem is volt nehéz meló..
Na de már most.elsö párnap ilyen de mindenap?? kész halál.Akinek kel havi 20 szebpénznek elmegy heti 1x
Aki komolyabban az meg legalább 1 honapra menjen el melozni és rájön h nem sok aza napi 15perc...
Ennyi a véleményem :) -
#12890 Erre azt mondom igzad van elsö nagy siker többi kisebb,de miért kell miliokba gondolkozni?
a blognál maradva sok külfdi téma van ahonnan lehet szedni tartalmat.
Nekem napi 1000-2000látogatom megvan,videokat szoktam kitenni(régi reklámom)
és tárhelyemet fedezi a bevétel.kajálás melett megcsinálom és ennyi.
mostvan egy nagyobb dolog amit mrá mondtam (lájk eladás) ere napi több orát szánok h ne essek hasra.hiába ott a twiends és mási k2 sztem van hely nekm is.
nem fogom eröltetni de látható h többeknek bejöttek a dolgok,még akkor is ha full kezdö.Más meg például leirta fájlfeltötést nincs érteme nem prbáltaelgé másnak bejön.nem miliomos de zsebpénz és nem hiszem h egésznap gép elött ül.
Ugyanugy megjelent it tmár 1-2 történet de másfele is lehet nézni.
Azért lettem ideges párnapja mert a megprobálás hive vagyok és akinek nicns negyedórája egy blogra.De mondja h pénzt akar keresni de nicns miböl azzal mit lehet tenni? akkor menjen el dolgozni.. -
#12889 újabb jó példa a fiverr, elsőnek kurva jó ötlete volt. le is tudta programozni milliárdosok, a klónok meg csak vannak hogy legyenek.
ugyanez a twitter és fb követőszerzésre is igaz. Melyik volt az első? twiends, be is ette magát az első helyre pár 100k-s tagsággal, a többi klón (increaser, stb) meg szintén csak vegetál.
És ezt bármilyen oldallal el lehet játszani. Az ötlet kitalálói, bevezetői kaszálják a legtöbb pénzt, a többi meg eléldegél úgy ahogyan.
Senki se szereti az utángyártott és másolt dolgokat. Neten sincs ez másképp.
flippán nyomják az évezred üzletét. Vegyél weboldal látogatókat. Szinte a kijövő oldalak 99%a buy visitors szóra van optimalizálva, amire a google 1 840 000 000 találatot dob ki. Azért ez az évezred ötlete... -
#12888 Lásd online társkeresőket. Mennyi életképes max 5, mennyi van kb 5000 vagy több (csak magyarok.) külföldieknél ugyan ez a helyzet, csak ott van 10 piacvezető a többi meg elvegetál valahogyan.
Apa fia is jó ötlet volt, mert egyedi volt a magyaroknál. Ugyanaz mint az igynevess blog.
Hiába másolod le ugyanazokat, csak egy klón leszel a többi klón között és elvegetálsz 1-2$-ért naponta. -
#12887 És megint a jó öreg témához érünk vissza. 1 oldal az 10000ből. Mennyi vicces, apa-fiás klón blog van 10k nél biztosan több nem számoltam meg, mennyi hoz pénzt? max 5 darab.
Bármilyen oldalra rá lehet vetíteni ezt a "aki ért hozzá pénzt tud belőle csinálni" szöveget.
Ötlet kell ami még nincs kiépítve, és amit szeret a nép.
Amúgy meg sokat érsz a napi kajálás melletti másolt tartalommal, ha a látogatód 1x már látta és olvasta akkor nem fogja megosztani mással újra és újra és újra. Mivel már 1x megtette. (Kivétel ha teszik neki)
Ha ilyen egyszerű (kaja melletti napi 10perces tartalom), ahogy te már pár 100x leírtad, akkor te miért nem keresel milliókat? (költői kérdés) -
#12886 Hát igen,ezt mondtam nem egyszer hogy 2 hzst irássa alat megvana napi tartalom kb kajálás melett kiteszi az ember.Nem hogymég erre külön ember meg hasonló nyalámságok..
Ez ténleg a legalja elég egyszerü volt régebben nagy látogatokat szerezni ezekkel az oldalakkal és másnak ez se elég.
Azt várják h ölükbe hulljon a pénz :) a neten a munka is munka.Azért a heti 1 ora fáradolomért igencsak jó pénzt lehet hozni.
Épp elég megnézni seoforumon árulják apafiát párhonap alatt h felnöt a dologhoz,ésmennyi pénzt hoz.havi 20e látogatoval ér 1miliót...
mindeg yfeleslegessen téppema számat :) már nem idegeskedem ilyeneken,csalodtam eleget. -
dettoboy #12885 Ha napi 2-5 lenne, el sem adnám, és ha mégis, hát nem ennyiért. Ez egy uj oldal, ha valakinek van fantáziája, ideje tehetsége, fel lehet futtatni. -
dettoboy #12884 A domain-ért fizettem, az oldalért is, mellesleg nem ingyenes téma.Első 3 honap hostingot fizettem.
Be volt igérve, hogy lesz egy ember aki csinálja majd. Mivel csak 10 képet postoltam be, nyilvánvalo, hogy rohadtul nincs időm foglalkozni vele.Tehát, ha érdekel irj, ha nem, akkor inkább maradj csendben. -
#12883 Látogatószám, bevétel? stb. (utóbbi nincs mivel 1 reklám sincs az oldalon)
Szerintem ne várd hogy 10 perces munkáért itt valaki is 50$-t fog fizetni, ha nincs legalább napi 2-5k-s stabil látogatottságod. -
Odacsap77 #12882 felraktál egy ingyen letölthető témát,+ postoltál kb. 10-15 képet és már nincs időd rá..?
-
dettoboy #12881 Üdv.
Eladom like-olos oldalam domain-el együtt. nincs mikor foglalkozni vele. Az oldal neve: lajkotneki.com , wordpress-es. Az ár 50 usd. -
#12880 Én ezt már felvettettem 1honapja ,akkor savaztál most mégis ilyet akarsz?
am hajrá csak kezdel kicsit elkésni,söt mondhatni elkéstél mert féléve indult nagy divatja most meg azok is megcsapantak.Nekm van 2 bevétele nem sok de jól jön,de most meg eladáson gondolkozom mert utobbi 2hétben 30%visszaesés és másnál is ez a helyzet.
Ilyen a divat,jönnek mennek :)
De hajrá ha gondolod de nem értem miértfizetnélembert napi 15-20percért.
Másik gondolattom hogy saját öneröböl 3500? a lényeg h legyne legalább 1000-2000követöd utána megy magátol is.lényeg h legyen h tudjanak a blogodrol.
legjobb hasonlatom erre h a lavina beintiásához nem elég egy hogolyó.(ez a irus marketing egyetlen titka) -
#12879 Na végre történt valami,elvileg kifizettek,viszont se e-mail címre se paypal-ra eddig nem jött semmi visszaigazolás!
Most ilyenkor mi a helyzet?talán várnom kell pár napot? -
Odacsap77 #12878 esetleg fb oldalakat is vennék -
Odacsap77 #12877 TÁRSAT KERESEK!
Elvárások :
-WP-ben tudjon egy vicces blogot készíteni + kezelni.
-Facebookon tudjon eseményekre embereket meghívni.
-Facebookon önerőből el tudjon érni minimum 3.500 főt..
-Egyéb, kisebb feladatok
Egy "vicces" blogot szeretnék indítani
A bevételből lenne az osztozkodás...
fizetnie semmit nem kell.
érdeklődőknek privátban bővebben írok az osztozkodásról, illetve ha kérdésetek van tegyétek fel, úgyis válaszolok rá.
-
#12876 Valaki foglalkozott már android vagy iphone ra fejlesztett alkalmazással? szóval irt már valaki valamien appsot? :D -
#12875 Hát furcsa módon én első 300$omat ennek köszönhetem 8ki is lett fizetve még 2008ban), meg domainparkoltatásnak, de az alapja ugyanez. Sajnos az a társaság kettébomlott aki üzemeltette és vitte az oldalt, így a tagok is lemorzsolódtak. oldal se él már. -
#12874 tököm kivan hogy nemlehet bejutni egy normális cpa oldalra. nagyon bánom a cpalead accom :( valaki tud esetleg ahol nincs ennyire szigorú kezelés és elfogadna? offerekkel akarok megint szórakozni.