Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet annyiszor feltölteni? Én véletlenül 2x töltöttem fel ugyan azt a videómat, és 1 óra múlva már jött a válasz hogy enyje bejnye még 1x elõ ne forduljon...
Kicsit változtatni kell rajta, levágni belõle, vagy szöveget rátenni és akkor nem törlik le??
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
A másik hogy nincs 100%os nyerõ lap, a legjobb lap is 80%. Szóval a terem részérõl oly mindegy ki nyer, a lényeg hogy az asztal közepére kerüljön minden pénz, mert x$ felett jutalékot von le. Versenyekrõl nem is beszélve. Befizeti a nevezési díjat + azon felül a jutalékot a teremnek. A nevezési díjból összejön a nyereményalap - mert ha nem akkor addig lehet nevezni míg össze nem jön (1-3-5óra) a jutalék meg jutalék, szóval zsebre megy alapból..
Jól ki van ez találva.
www.icewebhu
miért? mert anno aki már 50éves és 30 éve pokerezet hány mecset játszot?? mondjuk 5000.(csak egy szám vinyonyitásképpen)
és egy srác aki EGYszERE 8asztalnál is játszik online stb tapasztalata rutinja reakcio képesége igencsak kifor elég neki 2-3 év és ugyanazt tudja.
annyi igazsság van benne h nem nyerhet midneki pokerben hiszen valaholan pénzt is kell nyerni.de aki rászánja az idõt (éveket) keményen se élet csak ez kb tuti megtérül,csak hát erre elhivtatotság kel,nagy kockaságnak mondjuk 15évesen nem lenne nehéz valakinek suli melet nem játzsik csak ez.meg sok befolyásolo tényezö.
Ezért van az h kb minden 10.000böl lesz igazán miliomos,de minde 1000. embernek sikerül eböl simán megélnie.
www.icewebhu
www.icewebhu
Befizetsz x$-t és megduplázza a pénzed.
Apró betûben meg ott van hogy befizetés+bónuszösszeget meg kell forgatnod 15x hogy kivehesd. Azaz 100$os befizetésnél + 100$ bónusznál összesen 3000$ értékben kellene fogadnod. Persze erre csak 15 napod van.. Ha nem vagy máker és nem húzód be a 200k$-os jackpotot akkor kb lehetetlen.
50$ raket kell termelni 150 napon belül ami nem tudom mennyi pont, és csak azután rendelkezel az 50$ felett. Amíg nem termeled ki addig nem fizettetheted ki, ha 150 nap alatt nem termeled ki akkor levonják a megmaradt részt a számládról, még ha 1$-od maradt azt is.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
www.icewebhu
még annyit elárulok itt,hogy egy pókeres kvízt kell helyesen kitölteni és 50 dolcsi a jutalom.
és megis akarják venni az amerikai ötletgazda(igy terjeszkedik miden országban h megveszi ott legjobbat)
csak ugye nehéz.
olyan oldalt kel csinálni ami idösebb réteget éri el.pl receptek,joslás stb.(nõket föleg)
és kiteni reklámnak avgy ajánlonak.
www.icewebhu
ez fasság? vki ismeri? tapasztalat?
Ha lenne rá pénzem, nem kérdezném hanem vennék.
a másik ájk pagem meg törlte a face 37e lájkal.
ok?egyszerü az volt h utálom sp-t és jelentették.
www.icewebhu
Akkor hogy is van?
- facebook hirdetés
- egy accountot csinálni elérni több ezer barátott elsö 1000 1hét utána már jelölnek föleg ha jocsaj kép van kint.ezután átlehet alakitnai fanpage.
-az oldalon kiteni felugro ablaknak vagy oldalra (elöbbi agresivabb d ejobb) h lájkolj minket.
emelett tartalom tartalom tartalom,mert onann is megoszttanak stb
www.icewebhu
Ez mért lett volna vita ? 😄
Így is fel lehet építeni egy oldalt, de ehez már oldal kell..
az blackhat.
ezért mondtam offer stb lehet d enem sok esély meggazdagodni belöle.
rengeteg oldal van ami fészel indult be látogatok - rá weboldalra viszi látogatokat - és igy reklám hirdetésekböl pénz vagy eladásból.
www.icewebhu
Akkor csak egy olyan magyar oldalt mondj, ahol fizetnek kattintás alapon ha kiteszed fb oldaladra a hirdetésüket.... Én eddig még egyet sem találtam.. ezért kellet hirdetõk után keresnem...
taaly 2 miliárdot idén várhatoan duplját keresia fész a hirdetésböl
www.icewebhu
zotja22
Van egy oldal, amit most tesztelek cask még nem engedélyezték hogy kampányt kitegyek az fb oldalamra majd írok hogy mivan pm ben.
most csinálgatoam 2.0-t mega letöltös félét.
egyszerü design.célnak megfelel.
link
vélemény?
ebõl adtam el 47 db-t
de még 1 bört leakarok huzni rajta,egyébb ötlet?
www.icewebhu
nem tudsz offer hazsnálni avgyis de csak használhatatlan kevés a reklám magyar piacon-vagyis az eféle
de weboldalt felhuzni tökéletes pénzt tudsz ekresni?? öö igen.
ha csinálsz egy nagy eventet.vagyis eseményt akkor ott spammelhetsz amivel akár letötlés linket is tehetsz,
akár elis adhatsz fan pagen.
stb stb stb.
www.icewebhu
összeget nem tudom egyezs alapján belefektettem 2 hetet a kinézetbe és a müködsbe inkább utobi volt idegesitöbb h minden jo legyen aki megveszi annak nem sok dolga lesz már vele,egyedül naponta kitesz 5-10 postot.
a látogatokrol
induláskor
1.nap 70,
2. 250,
3.,500körül
4,600-700
5,2300
6,2500
7 nincs tovább.
miért?mert olgaim akadtam megálltam vele nem került ki semmi utána valo napok igy mentek lefele,lájk blog igy minél több tartalomminél firsebb anál többen jönnek vissza atol füg más mikor lájkolja dolgokat h megosza abrátaival.
utána még egyszer elkztem egyszer 300 utána500an nézték.
lájk page van,onnan lehet generálni a nzetséget,de aki akarja kiteheti saját pfoljában is,emelet egy fake accountot öszsehoz 1hét alatt durván 2000ismeröst azzal mégjobban lehet növelni,ha többel cisnálja végkép.
igy belegondolva egy kész oldal,napi félora meloval,(ha joobban épitkezni akkar akkor 1-2ora)
bevétele még nem volt.de mert sokan nézikgyorsan terjed és ott ragasztja az embert igy nem lesz rossz arány a hirdetésekkel.vagy hirdetött találni.
akit érdekel egyeztessen velem privátban
www.icewebhu
leírhatnád pm ben