15995
-
antoniomontana #13036 látom nemigen pörög a forum, tabu témát hoztam fel? :D -
antoniomontana #13035 sziasztok
mivel nemrég munkanelkuli lettem, ezért rengeteg szabadidöm van :D és érdekelne az online pénzkeresés, régebben már egy kicsit beleolvastam a témába, clickbankos online marketing meg a cpa -s dolgokba, de soha nem probaltam ki semmit se :D tudnatok adni egy kis segitseget az indulashoz?:D pl ezek mennyire eletkepes dolgok? v ti teljesen mashogy kerestek penzt a neten? -
#13034 Mert 13k ember rájött hogy hiába lájkolta, és most kellenek újabb lájkok.
Kezdem megutálni ezt a Qrva fészbúkot, már lassan azt is lájkolnom kell hogy beléphessek és megnézzem az e-mailjeimet. -
Odacsap77 #13033 Grat, de minek kellett így kirakni őket?...
-
protestalok #13032 És végezetül még egy b*ság, már elnézést:
http://hu.myreggo.com/ -
protestalok #13031 https://www.facebook.com/pages/10-Legnagyobb-Bar%C3%A1tok-K%C3%B6zt-Baki/305889919440718 -
protestalok #13030 https://www.facebook.com/pages/A-legbizarrabb-szexuális-rekordok-18/176222282468455 -
#13029 Ne irjatok többet,elég volt.eladtam :)
-
#13028 Figyelj csináltam este egy like blogot gyorsan blog.hu-n 1700 látogató éjfél után : ) és sok lájk.
Most kitettem és már 1orája percenként 500ember megy az oldalra :) Akinek van esze most nálam gyorsna beidnithatja oldalát. -
#13027 Húzd fel vele a likev oldaladat, ahhoz csatlakozunk és ingyen megkapjuk azt amiért amúgy fizetnünk kellene :) -
#13026 Lehet Jelentkezni!
Bárki oldalát kiteszem 2x. az enyémre.100e tag :)
Átkatintási arányra tudok bizonyitékot adni.leteszteltem..
1óra alatt 3e garantált 5-10e az átlag.témától függ persze.lehet bármi video oldal akármi lehet jelentkezni.
2 megosztás minimum 10 átogató ;) csak privátban és nem ingyen.Hosszu távu megyezésre kedvezmény. -
#13025 Faterom asztalos ;) csak egy hasonlat,h sokan járnak ide van véleményük ami szép,de inkábbelöitélet,várják mikor bigyesztik be ide a hogyan keressünk pénzt 2 katintással. :D Neten való is munka csak nincs fix órabér.De mindenért megkel dolgozni,és aki ezt nem tudja álljon be a sorba melozni.
Én sose állok le nincs is probálémám,pedig nekm is volt jopár baklövésem már és kudarcom.de probálkozni kel h bejöjön az élet. -
#13024 Pontosan. Nem kell lenézni, mert ha nem lennének ehetnél a földtől mert nem lenne asztal illetve aludhatnál a padlón mivel nem lenne ágyad sem. -
protestalok #13023 Tényleg nagyon alacsony a ctr az ilyen oldalakon.
Az asztalos meg egy jó szakma. -
protestalok #13022 Egy viccblogot kötöttek a csajos oldalra, elég sokan lájkolják, szóval lesz forgalma. Más kérdés, hogy a blogon egyelőre nem találtam értelmes reklámot. -
#13021 Hallod,nekd hány siekres dolgod volt?esetleg vannak tapazstalataid e téren?
Ha nem ahogy gondolom miböl szüröd le h semi katintás?
csináltam url short felmérést h mennyien és 1óra alatt este 5e kat.köszöntem eztöbb mint elég ;)
24 óra alatt 70e tag.mikel még? :) jön az uj project emelett segitekmásnak sajátjában de nem ingyen,odacsap kolegának is elidnottam karierjét .holnapminden kiderül.
és ugy kel témát választani hogy a lájkolok többségét érdkelje amit akarunk rajta,ha egy csaj meghal azt mutatja akkor nem fog müködni rajta az élni jo blog linkek.
alabol a téma egy szarság gyors tüz.jót kel csinálni,kigondolni,nekm többis van holnap kezdem,nagyobb hátszele is van,kiderül milesz ;)
De ne álltalánositsuk,mindent lehet jól és rosszul csinálni.és h emnnyi pénzt hoz?? akinek nincs fantázia ekkora forgalomhoz az tényleg menjen el inkább asztalosnak :D -
#13020 nem tiltják egy darabig. -
protestalok #13019 A csajszis oldalt hány report után tiltják le? Vagy report esetén mit csinál a facebook? -
googleabaratom #13018 ennyit jelent 100+ k fb likeolo egy ilyen oldalnal...kb.semmit..
van rajta egy otp reklam,az nem tudom mifele,de aki ilyen oldalra teved jo esetben 1-2% kattint ra...
ez havi szinten apropenz kb. legalabbis a megelhetestol fenyevnyire van,hogy maradjunk a realitasok talajan...
azert nem semmi :D a demotivalo az egyik legnezettebb magyar oldal(konkretan 53-ik) es van 117k like-ja...ez az ongyilkos lany cucc meg 1-2 nap alatt 131k like :D
-
protestalok #13017 http://www.facebook.com/pages/N%C3%A9zd-meg-az-%C3%96ngyilkos-l%C3%A1nyt/259045020813282
-
protestalok #13016 Ott egy csomó rajongó. Szimplán ki kell bővíteni a témát. Egy képregénytípusra koncentrálni badarság (bár a magyar apa-fia talán a legjobb a világon). -
protestalok #13015 A Nemkutya is eltűnne a jelenlegi stratégiája szerint. Egy ideje nincs saját content az oldalon. :)
Egy-két csúszással áthúzza a sikeres tartalmakat a többi kisebb oldalról. Ami munka van az oldallal, az a vízjel eltávolítása.
Kábé akkor tűnnek el ezek az oldalak, amikor
1. mindenki leiratkozik a facebook oldalukról. :)
2. olyan változtatás lesz, hogy piszok nehéz lesz felkerülni facebook oldalnak az üzenőfalra. (ez tendencia, egyre nehezebb) -
#13014 Mennyi tag van a likeolós oldaladon?
Kéne valami aktív ilyen oldal... -
#13013 Háhá az oldalam rajta van több hirportálon xD -
#13012 Neked kéne jobban utána nézni arogáns vagyok igen.De nem kel egyöl beszolni és marhaságokat állitani :)
adsense meg mien bukás? banoltak,most másikon megy az oldal bukta? nem hiszem -
googleabaratom #13011 okoska...
latom az arrogans,lenezo pocs stilusod nem valtozott semmit te agy... :D
csak feltettem egy kerdest,mert nem vagyok otthon ebben a virus marketing temaban,nem lehet mindenki olyan verprofi,mint te na...
ha sikerul profitalnod belole ,akkor grat,csak nehogy a kezdeti fellangolasbol az legyen,mint anno a nagy adsense projekteddel :D
ha csak egy normalis,artalmatlan kerdest teszek fel,akkor minek kell provokalni az embert? :D
egy kis forum etikettet olvashatnal hazigazda letedre... -
#13010 okoska..semmi script nincs,csak agy.
És jó témát kel választani és nem kel név választás se,ha igen is max hasonlóra.Elsönek gondolkozni kéne. ;)
Am már 47e nél jár.és nem telt el 24 óra.ami durva h véletlen ésszre vettem hogy egy az egybe lemásolták az ötletem pár kis rohadék..hát gratula nekik :D -
googleabaratom #13009 a facebook nem torli,ha tobb 100k like lesz feltunoen rovid ido alatt? :D
gondolom vmi scripttel csinalod...letrehoztal vmi nepszeru temat es majd atnevezed az oldaladda ?csak nem tudom milyen hasznot huzol vele az oldaladdal,mert akik likeoltak,nem erdeklik az oldalad,hanem a tema,amit letrehoztal...de tobb 10k emberbol ugyis lesz majd egy par,aki regel az oldaladra a nagy szamok torvenye alapjan kb... -
#13008 akkor mindent elárulnék :D meg már irtam üzit : ) -
#13007 Publikus a fanpage? Meglesném :) -
#13006 Este 10kor csináltam kb éjfélre tul ment 3000en,regelre 5e délelöt 11re 7e és....most?????? 27e xDDD
siker? yep :) pedig eza 10.probálkozásom,már elidnitottam a másikat is ami 700nál jár,alig fél ora alatt.
és mivel indult el? én profilommal csak és van 1500ismerösöm.na hopsz még rásegitet egy ismerös akinek szintén ekörül :) huha.jelenleg most is cska 7 imserösöm lájkolta :)
ugyhogy bárki megcsinálhatja.hogy hogyan? :) hamrossan elmondom.
De akinek kel h felfutassam esetleg adjak egy fanpaget,mondja mien összeget ad érte :D vagy mit ad cserébe :P -
#13005 Elárulhatnád hogy csináltad :D -
#13004 1700 :DDDDDDD -
#13003 Háhá,sok probálkozás és kudarc után sikerült :)
Magyar honban is bejöt a virus marketing.
1orája csinált fanpaget már 1000lájkolták.percenként 50el nő kb :D
Annyit probálkoztam szórakoztam és nem jött be,most meg jobban átgondoltan minöségin megcsináltam :) happy vok.
itt látszik h lehet sok kudarc,de nem kel feladni.csak érjen el több ezer létszámot,a téma elégé releváns amit akarok belöle átiroma nevet és likeev projectem végre beindul : )
vélemény? -
#13002 Egy olyan oldalra vered a meled amit nem te épitetél fel csak lemásoltál :D mit tettél hozzá?? mi aza plusz?
lássuk csak..nem akartál hirdetést félnapig mondtam tegyél,van? van bevétele.
Elakartad adni mert ugyse elsz belöle semmi,lett? igen lett.
Vegyél fel szerkesztöket,mondtad nem osztozol,most vannak?igen.
és persze ha nincs az original hol járna a tied ?! :) ugyhogy.majd ha magadtol felépitesz valamit akkor azt mondom okés.
Te is tudod nem egyszer beszéltünk szerencséd volt de olyan szinten nem élsz vele és nem látod át h az már fáj,nagyobb öbennet h még ahelyet h halgatnál másra,makcsakodsz és te tudod h ez meg az lesz.
apa-fia meg ezer éve eladó alig feljesztik a gazdája seo forumon miota mondja.de emelett még van 10 ilyne oldal,nem fog eltünni.Az meg lényegtelen h fb-ol él meg vagy sem.Azért örülnél sztem hogyha tied is eből élne meg,mert megvannak az elönyei és egyszerüségei.
De majd félév és igazol engem minden meglátod.a kisebb szarok eltünnek akik szétlopkodják a netet de a nagyobbak,mint komenthuszár demotiválo,idö kapu stb.megmaradnak.
téma off. -
Odacsap77 #13001 Te szavad hogy felépített brand?
Igen tudom hogy jókor voltam jó helyen. nem is akartam róla beszélni, csak egy kommentelő hozzáfűzést tett és én reagáltam rá.
"De etöl függetlenül nem kel badarságot beszélni h eltünik ez az oldal."
-Mikor bejött, napi 100 ezer látogatója volt apa-fia-nak.Most tudod mennyi van?
pL. nézd meg most vasárnap 15:20kor mennyi látogatója van online.. http://whos.amung.us/stats/1isypnos7iqn/ tessék, itt a statja az apa fia-nak.
Ha nem lenne a fb oldala már nem is lenne apa fia.
ennyit róla, jó ha megvan napi 5 ezer..
egy ideig nagyobbak. utána meghalnak, mint az apa fia.
De, Te azt hiszed, hogy mindig mindenben neked van az igazad, és osztod itt a hülyeségeidet mint ha neked már bejött volna, közben sehol semmi ezért nem értem miért állítasz olyan dolgokat amikkel nem is vagy teljesen tisztában..
Majd nézd meg, fél év múlva ki, hol lesz. És utána mondd ezeket..
-
#13000 Ezt már egyszer letárgyaltuk és mondtam h sületlenség.
a Második réssze érdekes mondván szinte az én szavaim használod "felépitet brand":DD az elején mégis távol áltál az oldaltól,most meg büszkén szorongatod magadhoz h mit müvetem.
Jókor voltál jó helyen.Pont.
De etöl függetlenül nem kel badarságot beszélni h eltünik ez az oldal.
Igen lájk oldalak töbsége idövel eltünik mert csak van..akkor vannak ha rámész egy ismerösöd által lájkolt témában és ugy böngészed.
De olyan mitn demotiválo és nemkutya vagy apafia fent fogmég sokáig maradni mert ezek nagy nevek,demotiváló pl 10x akkora mint a te clonod.
és hol érdemes hirdeteni? jó kérdés..kevés az átkatintási arány.Én hirdettem a kolegánál és 1se jöt 2 hét alatt.Mondhatom pazar -
Odacsap77 #12999 Igen, eladó 1M-ért.
De szart nem ér, 1 már nincs 20 e látogatója, de még 10 sincs, kb. 3-4 ezer van egy nap.
Ezek az ilyen egyféle képregényes oldalak eddig éltek, nézd meg pár hó, és demotiváló meg nemkutya(ez már haldoklik) sehol nem lesz, mert jön valami más féle vicces képregény vagy valami más és minden kezdődik elölről..
Enyém nem ilyen, enyém egy jól felépített brand, ami nem a facebookra alapszik mégis napi 15-20e látogatója van.Egyedi hirdetői is vannak,de netadclickre napi 40-50 klikk érkezik.. -
#12998 Lehet vele keresni már alapból a megjelenítéssel reklámfelület kiadással. Átkattintás arány szar, de kit érdekel?
Apafia-nak van asszem olyan 7-20e látogatója naponta és 1 millió Ft + ért árulják az oldalt. -
#12997 Eladó a wjunctionról ismeretes "Ninja Pack" féláron:) Akit érdekel pm.
Eredeti fórum:
http://www.wjunction.com/11-marketplace-buy-sell-trade/102277-ninja-pack-themaposter-forums-pack.html
Szép napot :-)