15995
-
googleabaratom #13083 szerintem tedd ki a microworkersre vagy a minutvorkersre,ott regelnek neked 10 centert barhova :D de azt ne vard,hogy itt megemeli vki a valagat 1 centert.... xD
vki hostol a hostwinds-nel...?
nem hiszem el,hogy mar vagy masfel hete fel napokig nem megy az oldalam,semmiben sincs szerencsem....pedig nem vmi noname f*s oldal,jokat olvastam rola,mielott regeltem....most mikor majdnem kesz az oldalam jol megjartam...atkene koltoztetni a domaint mas tarhelyre?ahoz meg tok lama vagyok :D
hostgatorra nem akartam,mert olyanokat olvastam,hogy bannoljak a filmes oldalakat,amiken full filmek vannak...nekem meg olyan van...
szivas az egesz internet marketing,mikor a sokadik dologba is beletor a bicskad :D
ha nem olvastam volna dicshimnuszokat a hostwindsrol,akkor nem is idegesitene igy a dolog.... -
#13082 Senkit nem érdekel?:( -
mester1987 #13081 Én próbáltam feltöltéssel a multiupload-on keresztül és 2 warez oldalon kb. úgy 5-10 feltöltéssel, de nagyon karcsú lett a letöltés, így 3 hét után...perpill egy PC gamet töltöttek le 15en (Assassin's Creed: Revelations) -
#13080 Én nem sajnálnék pénzt domainre, csak sajnos ötletem nincs amivel azt feltölteném, és pénzt tudnék vele keresni. Meg kéne tanulnom rendesen angolul. -
#13079 wtf?? ez ugyanaz mint az enyém. :D
Irni kel róla...
és reflink melé sima link..csak épp valaki(te) háppogtál hogy az mien már O_o :D
És honnan szereznél rsst? mert magyar normális oldalak nincsenek erre célra tetszik nem tetszik.Én sajátoldalt akartam neki.domaint is megvettem.de olyan nagy volt a lelkesedés h mondtam minek?! Tözsédhez meg pénz kel..és itenni emberek 90% 1 domainre is sajnál pénzt. :)
Hajrá a változással. de...újat...és értelmesett. nagyon sok bajod lesz majd meglátod. -
Odacsap77 #13078 pl. min 10 mondatos bevezetőt kell az általad leírt pénzkeresési módszerről írni, utána kell egy sima link az oldalhoz, majd mellé egy a reflinkeddel, de magába nem lehet reflinket tolni.
stb.
ilyesmikre gondoltam.
esetleg, valami rss-t, ami szedi a tőzsdés, pénzkeresős hírportálakról a fontosabb híreket a fejlécbe -
#13077 Ami NAGYON fontos: légyszi ne regeljetek magatoknak emailcímeket, tehát fake emberkeként, egy gépröl többet, mert azt tiltja a szabályzat. Ez nagyon fontos lenne. -
#13076 Sziasztok!
0.1$-t fizetek minden regisztrációért, egy nyereményjátékba:) A regisztrációnál CSAK nevet és mail címet kell megadni, semmi mást, kábé fél percet vesz igénybe.
Ha esetleg vannak ismerőseid, őket is megkérheted, termsézetesen a pénzt értük te kapod meg, a feltételek az alábbiak:
Regisztráció után továbbísd nekem az emailt amit kapsz a lakatos_alex<kukac>hotmail.com címre, írd meg a paypal emailedet is mellé;)
Jelenleg maximum 50 regisztrációt tudok azonnal kifizetni, ugyanis ennyire van elegendő paypal egyenlegem (amenyniben lenne még jelentkező, rakok fel pénzt:) )
Várom ide, a fórumba a visszajelzéseket! :)
A link ahova regisztrálni kell:
http://szallas.hu/karácsonyi-nyereményjáték/2foquhyesbuenfamgweuy6gogyca7anpm3lztkdr6hhhaywq7gqq -
#13075 Paypal-on keresztüli pénzmosási ötleteket várok HTX -
#13074 hja ez engem is érdekelne.. -
#13073 például? mik a terveid? :D -
Odacsap77 #13072 ok... azért felnézel még majd?
közlöm, ha én leszek a hg radikális változások lesznek a szabályzatban -
#13071 én azt mondom hogy elsőnek ideiglenesen nézzük meg, hogy mit "tud". Nincs előítéletem a kor alapján....vagy egy kicsi mégis?:) -
#13069 ezt mondom..2nap fontos kérdés ,kutya se ir -.-
odacsap az uj hg.majd ö intézekedik ,pápá -
#13068 Szavazzátok meg ne én döntsek -
Odacsap77 #13067 "Én is többet olvasgatom a fórumot, mint amennyit hozzászólok."
-Detto.. minden nap felnézek többször.
Ha gondolod, én is átvehetem a házigazda szerepet.. -
#13066 Hajrá! :) Én is többet olvasgatom a fórumot, mint amennyit hozzászólok. -
#13065 hm ilyen cikkes oldalt kéne csinálnom,mint láttom nem nehéz a programozás. -
#13064 Azt már rád bizom :)
na akor emeberek itt egy lelkes ember,irjátok meg páran hogy akor benne vagytok hogy ö legyen a házigazda.Hát felpezsditi a dolgokat :)
ide irjátok h egyetértünk vagy h megy ez.Utána többit elintézem.
jóéjt. -
#13062 Csak moderálni kel (törölni tudod postokat) ennyi :D
Majd bejárok még és segitek ha kel,csak már mondom unom a dolgot.sajna nem sikerült oylasmit összehoznom amit szerettem volna.
banner csere meg ha kell abban is segitek. -
#13059 Büszke vagyok ;) énis igy kezdtem haladok elöre,nem minden módszer jó de lehet hazsnálni az agyat,ésproblákozni kell.itt van mégegy élő példa rá hogy nem szerencse kell hozzá csak csinálni. -
#13056 azabaj h 1 honap alatt kerestél 7 dollárt :) sokaknak ez kevés lehet,persze tudjuk h neten keresett pénznek van egyfajta varázslata többre értékeljük.de én örülök neki h probálkozol. :) ha kitarto vagy visszed valamire,h nem csak várod a sültgalambot mint a legtöbb ide látogató.
Apropo nem vennéd át a forumot? :D nem igaz nem jelentezik rá senki.. -
#13054 Csak egyszerüen nincs kedvem csinálni,olyan mint ha blogom lenne,senki nem ir semmit,csakén,ok más mit csináljon vele de mutatnám h motiválja h na ezvan srácok,probálkozni kel,h csináltad,csináljátok segitek stb.annyi volt már,unalmas h vagy semmi vagy kérdöre vonnak és h hazudok :D
szal...probáltma lépésröl lépsére dolgokat senki semmit,mindenki azt várja h paypalre utalják nekia pénzt h fingik egyet.
na szóval nekm semi elönye se hátránya,csak ugyvan.olyan mint mikor nézel 1 weboldalt de nincs friss cik.akor már nem nézik. :) -
#13053 de most megint mér akarsz lemondani? néha pang a fórum néha meg fellendül olyan mint egy hullámvasút. de olyanokra egyébként sztem senki nemtud mit írni ha beírod h xy likeos oldal összejött, jó neked és örülsz neki, aztán nemmondasz vagy nemárulsz róla semmit.:] olyan mint a szarnak egy pofon. de amikor vmi érdekes téma bejön akkor álltalában megyeget a fórum. -
#13052 60at kaptam,és eladtam mert féltem h másnap már törlik.
egyébként meg napi 100e látogatot szolgálj már ki.
hja tudom..te csináltál volna blog.hu és huhde faszavagyok összeopkodok mindent.
csak ekkora forgalomra nem fogok ilyen pitiáner oldalra pazarolni.Már alakul másik oldalam 1nap 22e uj like.majd kiderül milesz,ezt törölni már nem fogják.
a lényeg h szavazzátok már meg ki lesz az uj hg. -
googleabaratom #13051 az adfocus sem mukodik?az meg jobb,mint az adfly....
azt mondtad,hogy aki nem tud mit kezdeni egy ekkora forgalommal az elmehet asztalosnak :D
eladni szerintem mindenki tudja,ahogy te tetted :D csak kerdes,hogy mennyiert...
-
Odacsap77 #13050 Addig jó, többet vissza ne térj! -
Dava66 #13049 Sziasztok!
Új internetes pénzbefektetési lehetőség , további információ és részletek a www pont jobefektetes pont tk oldalon. Bocsánat a kiírásért de nem enged az oldal még 5 napig linket beszúrnom :/ -
Odacsap77 #13048 Ilyenkor annak örülök, hogy feleslegesen spamelitek tele, úgysem kerestek vele semmit :D
-
RaptorMAN #13047 Dolgozz egy német cégnél, online! Fizetés euróban.
December 1-től indul egy új, befektetést nem igénylő, online videók nézéséért fizető német cég. Állítólag csak december 1-ig lehet regisztrálni, szóval aki tudja ne szalassza el, mivel egy próbát megér.
Regisztráció itt . :) -
#13046 Lemondanék a hg szerepröl.
okok többsége nyilvánvaló,de már nem látom értelmét.
nem történik semmi, hálistennek spamek száma minimális lett,nemkel bajlodni vele,de valaki vegye át eme tisztséget. :)
Itt vitassátok meg!
Lehet fogok még visszajárni ide,de nem igérek semmit.
Sziasztok. -
#13045 adf.ly tiltva a fb-on :D szép gondolat volt azért -
#13044 adf.ly avagy pénz keresés link röviditéssel.
Teszt indul.... Loading.. :DD
Gondolkoztam és ugy döntöttem megprobálom ezt a témát még1x.
Miért? mert ,sikerült 1 nagy oldalt felhuznom söt már van 2 kisebb ma kezdem következöt,arra gondoltam milenne ha ezeken oldalakon postolnék de linkrövidéssel ? :)
a régi oldalamon amit eladtam már,80e tagnál 1.orába 10e-es átkatintás volt.
napi 12 tartalom vagyis minden orában 1 durván 50-100e bizosra.ugye fix szám nincs.,kalkulájunk.magyarra jelenleg 60centet fizet 1000ként
ha 50e is az 4-5e ft naponta.
ha kisebb oldal is napi1-2e összehoz ami havi 40-50e ft.jodolog? igen :)
kérdés fb mit szol hozzá,többen mondják más is csinálja nincs gond igy kiporbálom.
tartalomnak meg egy optimizált wordpress ami oránként postol.éskitezsi fb-ra is.
ezt hivják autopilot-nak.
h mik az eredmények majd kiderül :) kicsitbe elkezdem. Vélemények?
Ahogy telnek az idök adok majd jelentést,persze ha van rá érdeklödö -
#13043 szerencsére még kifizeti az utolsókat. épp összegyűlt a héten a kifizetéshez. -
zotja22 #13042 háhá,a wupload befejezi az affiliate programját,tehát nem fog fizetni :D Mindig is mondtam,hogy egy rakás S**r :) -
#13041 véleménye bárkinek lehet,azkérdés más kiváncsi e rá..
Ha témánál maradunk,ha család hanem marketing.Több helyen többet igérnek mint amit kelenne.
ez olyan h utazom.com ami elég nagy cég föleg most,1honap alatt 1 SZAKÁCS tesztel ami full más téma szerzet rajngokat.átverés? igen mert lájkolkták h emgcsinálják leszarják az utazom.com-t,jo témát választotak,ötletes terv,akkor ezek a lájk oldalak meg átverés?? és ? nem kötelezö lájkolni,ez olyan h nem muszáj ennef mekis kaját mikor tudod h készül. SEMI se kötelezö! És edig csakjó üzleti terv marad,nálam föleg,amig nem más pénzébe kerül. -
antoniomontana #13040 értem, azér kösz :D -
protestalok #13039 A seo.forum.hu oldalon kik az adminisztrátorok? Üzletrontás miatt kitiltottak. Nem értem miért üztletrontás az, ha leírom, hogy nyilvánvalóan átveréssel szedtek össze ennyi meg ennyi ezer Facebook rajongót. -
#13038 Itt mindenki csak ajánlgat és titkolózik :) Hogy mennyire életképes az attól függ mennyi emberhez juttatod el, nagy számok törvénye alapján minél többhöz annál több lehetséges vásárlód lehet.
-
protestalok #13037 Kinek elrettentő példa, kinek követendő... :)