15995
-
dettoboy #13123 valamelyiken milliókat keresel (azt írtad!) Te vagy a hazug, mert én ilyet soha nem irtam....
és tolod a reflinkjeidet meg meséled a hülyeségeidet mindenkinek, Megint hazudsz, mert soha nem tettem ide be reflinket.
Dupla hosting dij, a hülye is ha megszámolja akkor alig több, nemhogy a duplája
Tessék, ezek tények, kiforgatod a valóságot szemlátomást, hogy igazad legyen.
Te vagy a hazug!!!!!!!!!
Szerintetek mi a jó üzlet neten: felfuttani egy oldalt és aztán eladni. Mi van, ha valaki nem ért hozzá, olvassa a meséiteket, de nem lát semmit, mert csak üres szavakkal dobáloztok.
Írtam az elején, hogy miért írok, hogy ne legyen, hogy eltűntem, mert kiállok a kezdetektől a melett amit írtam.
Hol a like, fizetek érte, de bezzeg, amit én garantálok törvényesen azt leugatjátok, felmutatni jobbat nem tudtok, nincsenek tények.
A vak is láthatja hogy most rohadtul nincs igazad de azért "pofázással" vádolod a másikat, holott te vagy az aki a levegőbe beszél. -
Odacsap77 #13122 Vagy, keresel partnert, aki nyomja bele a pénzt ;) (segíthetek, attól függ..) -
Odacsap77 #13121 PFF, nem gondolod hogy el kéne húznod innen a csíkot?
-NEM, MERT : Tudod, hogy senki nem lát szívesen, de pár embert mindig behúzol a csőbe, és ezért jössz vissza mindig, mert sosem keresel semmit, csak reffeket akarsz szerezni a mese szintű pénzkereséses oldalakhoz.
Vicc vagy, "ember".
TE(!) mondom fergusonpapának hogy szájhős? :D
Fergusonpapával dolgoztam együtt, nem egyszer, és nem csak én, hanem gondolom innen többen.. hát.. tényleg volt neki 100e+ lájk-os oldala, és 2 nap alatt felhúzta az fb oldalam 10e+-ra, pár ezer forintért.
Asszem, ő már letett valamit az asztalra..
Te pofázol neki, mikor mindig beégeted magadat, mindenki tudja, hogy egy centet nem keresel az oldalaiddal.
APROPÓ.
kb. fél éve volt olyan project amit te váltig állítottál hogy milliókat fogsz keresni, és röhögni rajtunk.
Aha, látom, most itt vagy, mint mindig, és tolod a reflinkjeidet meg meséled a hülyeségeidet mindenkinek, szerintem ennyi elég volt belőled egy életre az Online pénzkeresés topikban...
Ide jössz, és dupla áron akarsz hostingot eladni, meg jössz itt a hostingoddal pénzt keresni miközben te milliókat keresel ugye?
Mert szerinted (leírásod alapján) mindegyik bejött, és valamelyiken milliókat keresel (azt írtad!)
ennyit rólad. -
dettoboy #13120 Előbb fizetnem kellene, aztán a teljesítés. Eddig is fizettem és most sem teszek másképp, csak mutass fel valamit, legalább 200 like-olot, ha fog menni, állandó kuncsaft leszek, de csak t9rvényesen.
A hostingrol meg annyit, hogy irtam, negyedévre 4000 vagyis 16 ezer, de logikus volt számomra, hogy fél év is kevesebb, meg egy év is, de te ezt úgysem veszed figyelembe.
Szóval, gyerünk a like-olokkal, előre csak akkor fizetek, ha felmutatsz valamit én nem garasoskodok. -
#13119 Ilyenek miat akarok innen elhuzni,unalmas kezelhetelen hülyegyerekek,akik párhete még reklámokra katintottak 1centért...közbe dobják a showt h ök a megamiliomosok.
tisztelett a kivételnek,de belefáradtam,nem birom ezt.
váltsatok le...
bocs mindenkitöl. -
#13118 már irtam 2x mi a paypalem és utalj,ne itt magyaráz hanem utalj..
komolyan unalmas h itt nyomod a flamet,az akit szájhösnek hivsz többet elért már mint te,az hogy elhiszed vagy sem ahogy más azt kb leszarom.nincs önértékelési problémám hogy pozivit megerösités keljen h te király vagy :D nem ugy mint neked.
tárhely : évi 12e nálad havi 1500ft.számoljunk csak nálad akkor 18.000ft 1évre.. na ez csak nekem sok?? és máshol is lehet venni 1 honapra.akár 3honap vagy félév ;)
és akkor most kinél a fail? :D
ugyhogy ne itt magyaráz,mert üzire nem válaszolsz,ok kutye se ir ide mostanás de rád sincs szükség inkább akor a nyugi.
Ugyhogy téma off -
dettoboy #13117 Eddig az esett le, hogy csak a szád jár, gyerünk bizonyíts, kell az 500 egyedi like 1000 forintért, ha azt mondod semmiség, akkor csináld, mutass valamit, mert csak üres szavak, amiket össze irogatsz és ez már másnak is feltűnt, nem én vagyok az egyetlen. Tehát, amíg nem látom, hogy lesz 500 like az oldalamon, addig nem hiszem egy szavadat sem.
Az első üzleti lehetőséget lehurrogtátok, azt is látatlanban, ott komoly befektetés kellett, de hiba volt ilyen emberektől ilyesmit várni, akkor még ezt nem tudtam. Most minek mondjam megint, hogy megy, csepeg havonta, ami bevétel jön, azt visszaforgatom, ennyi. Tettem közzé kifizetéseket, azokat sem hittétek el, akkor meg kár a szóért.
Most mondtam egy másikat, ahová nem kell sok, hogy elindulj, de ezt is lehurrogod látatlanban, mert szar a weboldaluk, akkor te meg egy paraszt vagy, meg operát használsz, nem részletezem miért.
Egy komoly társaság van már Magyarországon, elkeztünk videókonferenciákat tartani, akit érdekel, az írjon a : [email protected] és adom a linket, hogy megnézze, nem beszélek a levegőbe, és nem kell alám regizni, nem ez a célom, csak elegem van, hogy itt ilyen egy banda van.
A tárhelyes témára mit reagálhatnék? beirom a google-ba, hogy tárhely és megnézem az első 3 találatot, mindenütt, éves díj 12-13 ezer forint. Persze ezek multi cégek én fel sem érek hozzájuk, de nem érzem soknak a díjaimat. Továbbá, a weboldalamon az is fenn van, ha rendel valaki domaint és tárhelyet, összerakok az illetőnek egy ingyen wordpress oldalt, az alapokat, mert aki nem ért hozzá, annak nagy segítség. Erről nem is mertem írni, mert Te, rohadt nagy weblap guru, csak kinevetnél, hogy szánalmas, meg minden, de én így próbálok keresni valamit.
Te viszont irod itt a sok üres szót és sehol semmi konkrét, még mindig sehol az
500 like-olom, meddig várjak, kifizetem, csak ne légy megint SZÁJHŐŐŐŐŐS! -
#13116 jaj megint a mézes madzag ,te már papiron kerestél több ezer dolárt,de sose láttál belöle semit.unom h mindig ezvan,és t ehozzod a formád,h mindenki mondja h az nem jó átbaszás,de nem mivagyunk hülyék..utána visszajösz megint egy másikkal és megint és megint..komolyan mondom és annyit s emondasz h bocs igazatok volt O_o
nembaj ha valaki nézelödik probálkozik de ne legyen már ökör.
én scriptem meg nem átverés,lehet releváns tartalom is,lásd mesés oldalt huzot fel valaki vele mesés témával.na bum.
és a domain tárhelyr emiért nem reagálsz? egy amgyar tárhely szolgáltato olcsobb pedig azok se arrol hiressek.te meg 1 gigát 1500wtf..1200ftért korlátlant kapok inygen domainel meg hasonlok..
-
dettoboy #13115 Hát, nem leptél meg, hozod a szokásos formád.
Tudod mit, adok neked 1000 forintot, hozz egyedi 500egyedi like-olot az oldalamra. Semmi script, vagy átverés, meg oldal törlése meg ilyenek, csak legális like. Gyerünk, komolyan kifizetem neked, az oldalam ismered. Gyerünk, legyen meg az 500 like, ne legyél már csak szájhős.
Utánaolvastál az üzletnek, amit irtam? Elsős tananyagos oldal??? Úgy döntöd el, hogy megnézed az oldalt.
Ez egy fordított licitálós oldal, ami rohadtul sokat keres. Miért, mert az ár 0-ról indul és egy licit egy centel emeli az árát, közben számol visszafelé az idő, és ha lejár, nem licitál többet senki, az utolsó licitáló viszi az éppen aktuális árért. Ha van licit, a számláló kezdi előről, de már kevesebb időd hagyva a következő licitre. Az oldalon ezt mind lehet látni és vissza lehet nézni, hogy miket vettek meg és mennyiért.
Hol itt az üzlet? Minden egyes licit egy dolcsit vesz le (licitálni BID-el kell, amit meg lehet venni) a belső számládról, vagyis ha 100-an licitálnak, az 100 usd az oldalnak a termékért, aki meg megnyerte a licitet, az megvette 1 dollárárt (100x1 cent).
Persze, átverés, mert a többiek akik licitáltak, azok elveszítik a pénzüket, mert nem ők nyerték meg. De ez nem érdekel senkit, mert 10-20 dolárról van szó, amivel ők nem szarakodnak. Ha van esély megvenni egy netbook-ot 4-5 dollárért, akkor licitál vagy 20-30-at és ha nyer akkor viszi.
Ne magatokból induljatok ki, akik képesek napi egy dolcsiért rinyálni, meg aggódni, hogy nem fizetik ki őket.
És hogy hol itt az üzlet, a cég indított egy a lvállakozást, amivel terjeszteni akarja az üzletet, napi egy hirdetés feladásáért a bevételük egy részét felosszák a befektetőik közt. A napi bevételed a BID pontjaidtól függ, minnél több bided van, annál több a napi haszon. Nem mondtam el mindent, de dióhéjban ennyi. Részletes leírás videókkal az oldalamon van, de a linket nem irom ki, majd hallgathatom, hogy átverem a népet (pedig még csak nem is reflink). Ha valakit érdekel keressen meg.
Egy egész skype csoport lett elindítva, és jönnek az emberek és veszik le a hasznot minden 15 naponta, alert payre, vagy csekken küldik.
És megint csak elkövetted azt a hibát, hogy látatlanban dobálózol a szavakkal, holott nem tudsz semmit. -
#13114 Nos akkor nem tudtam irni,de tevekenykedtem elvoltam
terjed a lájk örület.jönnek létrekülönféle oldalak pl nézd meg hogyan készük meki kaja vagy nézd meg a hülye gyereket.
mi a baj?? h a név szar,éstörlik majd hiába sok lájk,név át irrás? lehetetlen.
nos.. én megtaláltam megoldást.egy tab (uj fül )a laphoz amihez külsö php fájl megy amit fölapnakálit az ember és ott megadhat egyedi nevet képet leirást a megosztáshoz..mien megosztáshoz kérdezed?? hát az h ha az embere rátéved látja h lájkolnia kel h lássa a tartalmat.ok rámegy,de utána irja oszd meg.és itt jön a csavar.nem az oldal nevét osztja meg ami most pl legyen a neve "kutya fan" hanem amit beálitottál.h "nézd meg a részeg csajokat..stb " leirás is és jó kép is.hogy nézki?
nézétek meg fbon. mozogj.com az oldalam,ezen vana demo.mindenre rájösztök.
könnyü megirni? nem.egy kis kod amit hetekig állitotam finomitottam.emelet letisztult megbizhato kinézet töb lájkot hozzon.sok teszt után már árulom.
elmondom mit garantál.jo tartalomnál vagyis jo támánál is mert azért adjunk is valamit az embereknek szal fake kizárva.garantálja napi többszáz uj lájkot.akár több ezret is..mennyi 1 lájk = 1ft kb.és akor is hiába veszel oldalt h a neve olyan h ugyis törlik ha nem ilik a projectethez igy meg bármien neved lehet egy weboldlaad cime bármi..és a tabon meg variálhatod a kampányt egy lefut nem hoz elég embert??csinálsz ujatt ;)
én 1hét alatt hoztam 12e tagot.másnak 3nap alatt ennyit.van akinek 2hét alatt 76e. ;)
sorra kapom a tapsot és elismerést h megérte és köszönik.elején 10e ft fölöt volt mostmár olcsobban is adom.
Azt mondom irjatok bátran kinek mennyit ér,ha jó az ajánlat adom is ;)
miért adom el? kell a pénz :)
nem 1 okleveles alkamzás de tudtommal az 50e ft fölöt kezdödik most tized annyiért adom.Lehet kombinálni megéri e..
egylájk blogot beinditt könyedén,vagy bármien magazint.én pojectemnél is teszteltem már töbször 10e ember garantált 2-3e látogatott hoz az oldaldra.(tesztelt átkatintás stb)
szóval hajrá.lehet irni
bizonyiték az elsö tezstemnél : de adok még ha kel.van durvább
-
#13113 bocs ha nem irtam opera nem enged irni..
manapság bárhol veszel ennyiért domaint szal hülyének nézel minket??? söt mgé akciosan akár 1dolcsiért vagy 5-8ért bármikor veszel.
tárhely?? menj fel hostgatora ami közepesárban de jó teljesitményt hoznak olcsobban...sokkal..és korlátlan (50-70e) napi rajongoig nem szól.
fb lájk 3000ft?? én bármikor adok 500ft ért.söt adok olyan scriptet amit árulok hogy napi 1000+ lájkot hoz,ha lefut csinálsz ujat.és nem kel félni h törlik az oldalad ;) részletek hamarossan.
befektetös oldalad mi??? kb elsös tananyagos html oldal.de nem is ez számit,hanem irhatál volna rola többet.
magyarul jöttél azzal amit rég mondtunk neked,csak beláttad okosabb lettél,de leakarod huzni a népet.ezt nem hagyom. -
dettoboy #13112 Ódv mindenkinek.
Jó rég jártam erre és látom alig változott valami. Eleinte azzal kekeckedtek, hogy csak felvillanok és majd eltűnök mint a többi.
Gondoltam írok, hogy a sok okoskodónak nem volt igaza. AZ üzlet megy, az iNetGlobal-nál is megy rendesen.
Ha esetleg valakit érdekel, felajánlom szolgálataimat:
Domain regsiztrációs díj: 10 usd, mind kivéve a .hu
Hosting díj: 1 giga, 1500 ft/ho vagy 4000 ft/negyedév.
100-1000-10 000 látogató oldaladra, választhatsz mennyi naponta, melyik országokból.
250 stabil egyedi facebook like-oló 15 usd.
Ha jó helyet akar valaki google-ban, tapasztalataim szerint a sok seo marketing nem sokat ér. A temérdek látogató megteszi ugyanazt a hatást. Persze a többség nem érdeklődő látogató, de a találati listákon szépen csúsznak felfelé az ilyen oldalak.
Ja és van még olyan is, hogy Zeekler.com, ha valaki pénzt szeretne fektetni valamibe és nem tudja hová, ezen el lehet gondolkozni.
Minden csütörtökön tartunk videó konferenciákat, ott részletesen el van minden magyarázva. Az, hogy hiteles és valóban fizet, ezt itt most nem fogom bizonygatni, úgysem hiszi el senki, akit érdekel megkeres pivátban. -
#13111 Nem pénzkeresést csinálok, csak egy nyereményjáték garantált első refes helyére hajtottam, de az első vagy beépített ember (amit egyre valószínűbbnek tartok) vagy nemtudom... rákeresve a nevére szinte MINDEN nyereményjátékban nyer, ha én 1 nap regeltem magam alá 30 embert, ő 50et...ha nem regeltem, ő sem regelt. -
#13110 Nem értem hogy lehet pénzt keresni amikor téged gombolnak le.... -
protestalok #13109 Sikerült minuteworkors-ből valami pénzt összehozni? -
#13108 nem valami hanem az userek csinálják meg.:D egyébként az oké h lista végére kerül de hogy akkora legyen a lista h több mint egy hónapja még mai napig pendingen van nehéz elhinni.:D főleg ilyen 3órás elfogadás után.
sejtettem h ahogy adsz nekik pénzt egyből foglalkoznak veled.:D
szerintem enyémet már soha az életben nem fogják elfogadni ottmarad az idők végezetéig. -
#13107 Visszatérve a minuteworkors-re: fizettem be pénzt, valami 3 óra múlva aktiválták is a munkámat. De munkakészítéskor ott is van ,hogy aki az ingyérpénzt használja fel, az a sor leghátuljára kerül. Fizettem be 10$-t, és egyböl aktiválták a frissen feladott munkámat:P és kábé 5 percenként megcsinálja valami. Eddig ezek a tapasztalatok így hírtelenjében:) -
protestalok #13106 A nem túl távoli jövőben már minden magyar állampolgár rendelkezni fog saját humoroldallal. -
protestalok #13105 Igazából az a kérdés, hogy kinek nincs még. :) -
#13104 fileserve mennyire átlátszó istenem...:D nemhiszem el. decemberi +20 százalékos akció van, erre 20%al csökkent bevételem minden nap.:D multkori akciónál is ugyanez volt. mekkora idióták ezek úristen. -
#13103 Csatlakoz a partnerprogramunkhoz!
Rulettmania Partnerprogram -
#13102 azért kérdem, hogy elvileg .com a google-es header, de mégis magyar a nyelve <jobb felűl hogy fordított vagy eredeti>.. ezért kérdeztem:) -
Odacsap77 #13101 "(kinek hogy jön be az oldal? NEM azért teszem ki, hogy spameljek, minek tenném?)"
- Hogy több pénzhez juss?
Mindenkinek ugyan az fog bejönni..
Ki kezdett el csinálni vicces blogot de nem jött össze?
Kinek van vicces blogja, és fut is?
-
#13100 elmondom h minuten én a "bónuszt" használtam fel és mai nap pendingen van, adminnak hiába írok fórumra úgyszintén. 33. nap telt el és semmi.
egyébként én nemhasználom leginkább emiatt, és kedvem is elvették h befizessek egyátalán egy próbára. micron meg magas árak vannak és nekem elég kihaltnak tűnik minutehez képest. -
#13099 Még annyit, hogy az szerintetek okés, hogy google fordítós oldalfordítást rövidítek bitly-vel?:)
(kinek hogy jön be az oldal? NEM azért teszem ki, hogy spameljek, minek tenném?)
http://bit.ly/shortsignup -
#13098 Értem:)
Köszi az infót. Valakinek nincsen itt nagyobb látogatottságú képes blogja, ilyesmi? Ha esetleg meg tudnánk egyezni hírdetésben....:) <persze korrekt összegért> -
googleabaratom #13097 minute-ra ha beregelsz alapbol kapsz 1.10 $ depositot...azon letesztelhetsz 10 regisztralot... ill. hogy egyaltalan elfogadjak -e campaignodot... -
#13096 Értem. TI használjátok is őket? a többiek véleményét is kikérném, mert 10$ a minimum, aztán akkor úgy kalubrálom, hogy az összes 10$-t ellövöm hírdetésre a g*cibe:) -
googleabaratom #13095 minute :D mar csak a 63 cent miatt is :D az nem kis penz.. -
#13094 Akkor melyiket ajánlanád?:) Minute-en van paypalos befizetés, az nagyon jó pont lenne... -
googleabaratom #13093 amugy nem warez oldalam van,hanem full video streamek,de k.va nagy a konkurencia...
majd megprobalok forgalmat generalni twitterrel vagy youtubbal,ilyesmi...
nem is google helyezesre fogok ramenni ekkora versenyben :D -
googleabaratom #13092 en is gondoltam,hogy kb, h*lyeseg.....de a microworkersnek nagyobb a forgalma,azt mar regota tudom....egy rakat indiai van,szal siman lehet 200k+ napi latogatoja...
-
#13091 warez kb sehol nem engedélyezett ;) sose törlik csak ha jelentik de akor egyböl.
ennyi.. keres orosz tárhelyeket ott több az esélyed.de warez oldalt nyitni kb olyan mint zoknit árulni a piacon h jó üzlet mikor már mindenki azt csinálja..
és nem csak internet hanem bárhol ha belekezdezs valamibe nem lesz az siker..aki VÁLALKOZÓ vagyis valami sajátott akar az számitson erre..
logikus nem?! -
googleabaratom #13090 na megneztem,hogy ha a minuteworkersen berelsz 50 regisztralot az 5.50 $ mig a microworkersen 6.13$ .....roviditsd le a linkedet mondjuk bit.ly-val es utasits oket,hogy kuldjek el az emailt,amit kaptak regisztralas utan...ott van egy kulon resz,ahova kell kuldjek a dolgokat...hajra,hatha nyersz egy utazast lol :D
az mar mas kerdes,hogy ennel a szallas.hu -nal a kulfoldi regek is jatszanak-e :D -
#13089 wtf? :DD
na a szakértö megszolalt :D:D egy külsö oldal h tudná bevételét? :D
csak akkor tudhatja bárkia bevételeket ha egy cég -akár weboldla is tözsdére megy :D adig azt mond amit akar nem köteles kiadni.
ugyhogy vagy az igaz amit irnak hivatalossan vagy az sem.. -
googleabaratom #13088 vki tudja,hogy mennyire ad korrekt adatokat ez a websitelooker?
ott megneztem a minuteworkersnek napi 39,636 latogatoja es 120$ bevetele van,mig a microworkersnek 262,441 napi latogatot es 788$ napi bevetelt mutat... -
#13087 amúgy sokkal nagyobb már a minuteworkers.:) rengetegen vannak. micron meg alig látok frissítést és munka is alig van. -
#13086 láátom, meg az kisebnek is tűnik, szóval sztem emgyek microworks-ra... Annyi, hogy ott alertpay van <amin nincs péznem, és AP-n át történő bannkártyás fizetést nem fogadnak el, csak fundsból....> DE van bankkaris fizetés..:) -
#13085 microworkers asszem drágább 10centnél, és minuteworkersen is 11cent. ugye amit levon az oldal. de minuteworkersen én már több mint egy hónapja várom h elfogadásra kerüljön a feladott munkám.-.- -
#13084 10 centet adtam volna itt is, ha összeszedaz illető 10 ismit, az már 1 $, tudom nem sok, de na..:) Az ötletért köszi, megnézem:)