15995
-
DRPCDoki #13171 Szerintem senkinek nem adta át, csak szerette volna, mert nem lett egyértelműen megszavazva. (felül olvasható is "Házigazda: fergusonpapa") -
#13170 ferguson kinek adtad át a fórum jogot? miért akarta a jogot ha nem csinál semmit? -
#13169 mi a franc van már itt napok óta gyűlnek az idióták. még időbe megkéne állítani miért nem kerülnek törlésre a hszek? -
Carmageddon #13168 lol -
Richard49 #13167 Látom te nem ezen a bolygón élsz -
#13166 "Bármilyen hihetetlenül hangzik, ma nagyon könnyű pénzt keresni"
:DSA:DSA:D:SA -
Carmageddon #13164 De lehet már látni, hogy adja a pénzt majd ha elegendő összeg lesz rajta akkor kiveszem és megosztom. -
#13163 Akkor nem kamu ha kezedben van a pénz amivel bemész boltba és eltudod költeni vagy paypal-odon ott a pénz.
Addig nem mondhatod valamire hogy nem kamu -
Carmageddon #13162 Meg én csak azért raktam be hogy lássák, hogy ez nem kamu. -
Carmageddon #13161 A gépem meg van hülyülve, és az üzenetíráson kívül nem jelenít meg semmit sem.
-
gabesz8906 #13160 Nem igazán szoktam hozzászólni a fórumhoz inkább csak olvasom, de ne szemeteljétek már tele. A szabályzat nem hülyeségből van, nincs reff. link
Atis73 a hülyeséget muszáj ki ordítanod magadból ? -
#13155 Sziasztok!
Fórumon még új vagyok, de olvastam sokat ezt a topikot és úgy döntöttem hangot adok gondolataimnak! Rengeteg érdekesség van ebben a topikban, és jó látni, hogy vannak más módszerek is a netes pénzkeresésre! Sok mondszert kipróbáltam, de sajna legtöbb kamu volt! Remélem itt rengeteg hasznos megoldás van/lesz és remélem én is sokat tudok segíteni! -
Odacsap77 #13154 azaz gyökér -
#13152 jaj értem hát hajrá :)
amugy..
/ fasz kivan a sok spammerrel / -
Odacsap77 #13151 Ezek meg lesznek oldva, egy gépről lesz irányítva az összes, mindenki látja majd hogy hogy kell postolni csak ennyit kell csinálni design mindent mi csinálunk... neki csak egyszerűen ki kell rakni a képeket, de aoknak a képenkem minőségileg jónak kell lenni, viccesnek, témába illőnek.
Nem csak vicces oldalak lesznek, de a nem csak vicces oldalakhoz kellenek értelmes emberek is, akik vállalják hogy írnak ilyen meg ilyen cikkeket ilyenekre is nyitottak vagyunk, és mind ezt fix bérre :)
szervergép biztonságosabb, mint a tárhely, és ez örökké az enyém
WP lesz az összes oldalon, beállítva hogy senki ne tudjon hozzá nyúlni, csak bejegyzést írni, és ott is lesz tutorial, hogy hogy kell :D -
#13150 gyááá :D az a pénz mig visszajön,ha visszajön az csunya lesz :) én inkább béreltem volan félévre is csak olyan 100eböl kijötél volna. aztán ha durvul befektetsz nagyobba :)
gondolom bevétel,etarget vagy állandó hirdetö.
meg adtok all domaint ez okés,az ötlet jó.csak sokan nem tudnak webolalt üzemeltetni azért mentek sokan blog.hu-ra :) szal láma kérdések ezereit kapjátok majd.
a másik h lájk blogra alapozni azért veszélyes.én márláttam olyat h nem lehetett lájkolni mert megerösitést kért,stb,elvileg a lájk is elfogtünni jövöévre :D
de sok sikert am,sokan ráfognak harapni mert tény napi 1 ora munkával lehet ksi zsebpénzt hozni,kérdés neked megéri e majd :) -
Odacsap77 #13149 500 ezer volt maga, a szervergép .. :D
Szóval kis infó róla :
"Olyasmi, mint a blog.hu"
Tehát, adunk tárat,adunk egy kész honlapot,adunk domain nevet pl : xy.xy.hu, adunk egy kezdő lökést a honlapnak, és neked olyan tartalmat kell rá raknod, ami napi minimum 5e látogatót generál.
Ezért cserébe FIX összeget kapsz, ez az összeg 3 ezertől, akár 30 ezer forint is lehet, havonta.. ez tőled függ.
-
#13148 remélem jól utána jártál a dogloknak és nem cseszed ela frissen szerzett pénzed.
Én véleményem az de megcáfolhatsz hogy
lájk oldalak zabálják a forgalmat ,példaképen napi 50e lájk blog nem hoz napi pár ezernél többet,de egy mondjuk magazin ugyanennyi tömeggel napi több tiz-száezer.
Oka?? az ott töltött idö miat van.és mert tartalmilag nehéz rá épiteni ,hirdetni :)
de ez a legegyszerübb módja kis zsebpénzhez éskevesebb idö kell rá.kb félora.ezért lett népszerübb bloh.hu ,mer tö adja a tárhelyet,és szolgaláltatást egyben,mert van elég eröforásuk ehez.
szóval ha csak napi 10e nézik is az oldalakat és van vagy 20 már nálad,oda komoly tárhely kelesz vagyis már szerver.
hogy mire költötted a 600e kiváncsi vagyok,remélem nem buksz bele,irhatnál részleteket,akár privátban ha érdekel a véleményem -
googleabaratom #13147 600 ezer forint?
huu te aztan nem lacapacazol :D
napi minimum 5 posztert megkozelitoleg mennyit utalsz paypalra havi szinten,azt lehet tudni?
vagy napi 5 posztanl tobb az plussz penz?
-
Odacsap77 #13146 Indulóban van egy projectem, ami olyan lesz mint a blog.hu, az, aki beregel, kap egy komplett oldalt, ingyen domaint, ingyen tárat.Egy vicces oldalt kell készítenie, minden nap min 5 képet feltöltenie, és cserébe FIX összeget kap paypalon.
jelenleg 600e -m van benne, még 2-3 hét és indul, addig is várom a jelentkezőket. -
Richard49 #13145 Ezt érdemes átolvasni.. -
#13144 Dehogynem azért elég telített, régen már volt szó erről szerintem itt a fórumon.
amúgy remote uploadhoz premium kell.
az ilyen oldalakon nemtudom hogy megy hogy kinek a linkje lesz látható elsősorban egy résznél, mert egyébként vagy 500ember feltölti ugyanazt és elvan rejtve a linkje amit nemnéz meg senki, de kb 5 van elsősorban feltűntetve azoknak megéri de kérdés milyen rendszerrel működik, hogyan kerülhetsz oda. Szerintem nem az kerül oda aki a leggyorsabb. -
#13143 mamma mia! Végre valami érdekes, és ahol még (szerintem ) nem oly telített a piac mint a warezos feltöltéseknél. Köszi! -
#13142 apropo naplopok csak magamba beszélek?
másik amit találtam hulkshare,pontkat ad nem pénzt amit átválthatsz pénzbe egy idö után.miért fizet?? letöltés? neeem ,nézetség.megnézik linked : $$$ nem is kell letölteniük.erre is sok jót irtak
mivel elég népszrü feltöltö lett,mindne zenét oda hámoznak,és erös googlben,elég firs zenéket pakolni minél hamarabb és leleményesnek lenni,és googlemeghálálja,
elenem hinétek hányan keresnek rá az uj slágerekre.
ahogy utube link se marhaság.etc etc.
ugye nem is nehéz találni?!..
na jóéjt. -
#13141 este van unalom van.. megnéztem pár régen böngészet oldalam,kb 5perc és tess.
http://www.moneymakerdiscussion.com/forum/simple-money-making-methods-make-money-online/63614-how-make-250-500-month-sharing-movies-tv-shows-easy-tutorial.html
jo olvassát,ennél egyszerübbet már nem tudok.
h megy? röviden magyarul vannak oldalak amelyeken fent vannak filmek sorozatok,és bárki tölthet fel részeket,sokan vannak sokan probálkoznak de aki gyors és felkapják videoját akkor sok pénzt keres,sok ilyen oldal van ugyhogy..
sorozatok hosszát nézve ami avgy 40perc 15 20 dolcsit kereshetsz 10e megnézésen. h hozod össze? nézd meg pár ien oldalt,linek 80% minimum 5000nézetség.. szóval elég csak naptárat csinálni napi leadot filmekröl,pár warez oldal (mindent melékelt srác)és feltölteni (remote upload) és ennyi.
mennyi idöt vesz igénybe?? jo szervezéssel napi 1-2 óra.
megéri? nem probáltam de sok jót irnak.
srác sok oldalt linkelt,meg mindent.oylan oldalt is ahol érdemes feltölteni és pénztkapsz de vannak alternativák ,söt akinek van esze rájöhet h felépithet egy ien oldalt is magának amire viszi a látogatokat.és bevéte lehet cpa-hirdetés akármi.
sokan csinálják? persze.mint mindent.
de aki sztem napi 2-3 részt feltesz (ugye sorozatok vannak dögivel) akkor nem fog csalodni,1-2héten belül beindulhat.
ezis olyan mint filefeltötlés.idö kell neki -
#13140 sokan irnak nem értik scriptet,probálom ujra fogalmazni és bemásoltam pár embernek,itt van még1x.
fb-on sokat láthatad már az oylan oldalkat nézd meg a csajt aki öngyilkos lett,vagy régii profil visszaálitása stb.miért ez a neve? h feltünést keltsen és hogy lájkokat szerezzen,igy szemeket-látogatokat.
na de már ez nem jó,miért?1. mert törlik majd,föleg ha nem valos és sértö tartalom,
2. idiota név,nem jo ráépiteni.
mit kell tenni?
itt a scriptem,egy uj fül fb oldalnak,beálithatod hogy ezt lásák elsönek ha rámenek,hogyan mennek rá?ez egy egyedi megosztás adatot generál amit bármit irhatsz,eza video script videot ad,teszem azt nézd mega részeg mikulást. melete szép kép,és kis leriás h blblabka.szóval oldal neve az hogy kutya fan,közbe ezt osztod meg,rámenek mert érdekli öket,bejön h lájkolják oldalt majd osza meg rámegy megosztásr amikulásos dolgot ossza meg,és elis indul video,mi történt?? az hogy kitete megitn uj embereket hoz és ez hozza lájkokat,igy falra akármit postolsz sokan látják igy akrá weboldalad is.ha már nem hoz több lájkot akkor fogod és kitalálsz ujat ami érdekes.
napi 500-1000lájk szokot lenni de volt akinek 3nap alatt 18e meg hasonlok.trüközhetzs h megosztod nagyobb oldalon vagy csoportokba(jelölj csoportok) de nekem pl elég volt 1 profil is.
egyszerü? igen,olcsó,nagyon is,mert akármennyit futatatsz le akármenyi olaladra,persze tovább árulni nem lehet mert csunya vége lenne,amit nem akarhat senki.meg nem hiszem h tovább adná bárki is azt amit megvett,ez a modszer egyedülálo max az használja akinek eladtam.
kap mindenki modositási leirást,ami könnyü mint faék,
csak video link csere-és megosztásnél kép-szöveg.ez kb 5-10perc.maga alap sablon sokat tesztelt h legtöbb lájkot hozza.azt se muszáj varuálni. -
#13139 2 spam egy nap alatt az igen.valaki nagyon kétségbe esett lehet :D
köszönöma jelentkezöket am.
mien lehetöség van? weboldal müködtetés.like blog könyen automizálhato rss posterrel,igyis ugyis lopják tartalmat egymástol,nagy dolog. :) átkantitás kb 0.1% de havi pár ezeret hozz napi 10percel.
de am sok netes munka olyan mint az életben vagy dolgozol érte vagy nemkapsz semit,sokan ezt nem tudják még megérteni,annyiban jobb itt h a keresetednek nincsenek korlátai.lehet csoronak lenni és örülni 1 dolcsinak de van aki több száz-ezer dolcsit keres naponta. :)
cikk irás nem hülyeség én cikk irokat fogok felvenni napokon belül,napi 1-3 cikket tervezek az oldalamra.de én se fizetnék ezért többet havi pár ezernél. -
Odacsap77 #13137 Nem néztem be, és nem is annyit fizet.
Persze, hogy ő nem ad 0,50-ft ot meg 1 ft ot, majd ha találsz magadnak webmestert, aki alkalmazna attól elkérhetsz ennyit... erre írtam..
Az is egy lehetőség, napi 1-2 órát rászánsz napi 300-500 ft összehozható ami majdnem megvan egy minimálbér..
ez is egy lehetőség, és nem 1 centekért kattingatsz meg spammeled tele mások fórumjait / oldalait.... -
#13136 ilyet neis keress. -
Richard49 #13135 ,,A lényeg,hogy kevés időt igényeljen,vagy automatizálható legyen."
De azért köszi. -
#13134 minden cikkért 30ft ot fizet, valamit te elnéztél, szal 0,02 forint karakterenként. -
Odacsap77 #13133 Szia,
Vannak olyan oldalak, ahol cikkeket kell írni, talán ott próbálkozz, webmester fórumokon is találhatsz ilyen munkákra.. egyedi karaktereket kell írni elkérhetsz érte karakter/0,50ft-1,2ft -t akár..
ilyen oldal a cikkpress.com, sok szerencsét! -
Richard49 #13131 Sziasztok!
Egy olyan online pénzkeresési megoldást keresek,mellyel lehetséges a napi legalább 5$.
A lényeg,hogy kevés időt igényeljen,vagy automatizálható legyen.
Mit javasoltok?
Üdv
Richard -
#13130 Na sikerült minden levélre reagálnom,és elküldeni scriptett.
Megörültem a sok jeelntkezönek de azért volt pár érdekes ember..
az ilyen vérpistikék meg hadjanak már hogy adjam oda ingyen és ha müködik fizet -.-
több statisztikát tudok adni,hiteleset.hogy müködik.Söt sokan visszajeleztek h nagyon örülnek neki megmentettem a honlapját,valaki webshopot üzemeltetett és nem volt csak heti 1 vásárlja most napi 2-3 és ez csak nöhet
Megéri? sztem meg,miért adom olcsón? mert többen veszik mintha 1x eladnám jó pénzért.Énis ezt használom és igen.. nem mindegy hogy egy weboldalt néznek 0-100an naponta vagy több ezren.Bármilyne projectet könybb sikerre vinni.mindezt filérekért..
Nem csak lájk blogra jó,valaki magazint vezet vagy érdekes témában ir esetleg saját magát akarja eladni,jó ha vannak rajognoi-látogatoi
Csak egy példa
lájk blog.. lerágot csont igen.de könnyen hoz pénzt? igen..
Mit csinál?? megveszed scrptet.adsz oldalnak nevet,pl lááájkszarság blog.hu ingyen van oda is reagálsz ien néven.
scriptet beálitod.mig minden tmegcsinálsz adig összegyül több ezer rajongo.
mit hoz ez?? sok látogatót átkatintást. = látogató = $
Mind tudjuk hogy mennek a lájk blogok elég egy kezdö tömeg utána csak frisiteni kel és könnyü nagy látogatotságot produkálni.
Script ára 1-2hét alatt visszajön..
Webshopot nem irom ahoz vállalkozoi kell.
magazin szintén.Kevesebb látogató elég. miért? mert kb 2-3e látogatotságu oldalnál nem szégyen elkérni egy felületre legalbáb 5e ftot 1 honapra..és még olcsó is vagy.és akkor van vagy 5 felület.. és happy.
ugyhogy csak logika kel hozzá.valaki felhuzott egy 60e klubbot és megoszt bármit és fizetnek neki érte.ötletes. olcsó de kb 15perce van benne. napi 4-5 megrendelés.jól járt. ö volt az elsök közt aki megvette.
Kampányt meg bármennyi oldalra bármennyi fajtát csinálhat.eza szépsége.
ugyhogy lehet még jelentkezni,irjatok privátban. Ár ajánlatott tehetek nincs fix ár.
-
#13129 Mit nem lehet azon megérteni hogy drágább tárhelyt adsz bizonytalan helyröl.
tudod hány tárhely szolgáltató van??? rengeteg..és nem mind top 5ös.hiába olcsó
én mondtam egyet ami megbizható és fele annyi..
üzenetett meg küldtem,elöre nem doglozok a szaros kis pénzed miat..más irta már h 10e lájkot hoztam neki párnap alatt.pont.eredj dolgodra. mert unalmas. -
dettoboy #13128 "ki nyert akkor? ne nézd már embereket hülyének.jó dolog h veszel tárhelyt és felosztod 10-50 embernek és adod jó áron pár gigát"
na erre irtam én azt hogy tévedésben vagy, de persze megint kiforgatod a szavaimat, inkább te kérj magadnak agyat, ellenben veled én tudom, hogy miket irok.
Egy árva e-mailt sem kaptam, el nem tudom képzelni, hogy hová irtál. És azt is irtam már, hogy előre csak akkor fizetek, ha felmutatsz valamit, legalább 10-20 likeot teremts az oldalamra és akkor megy a lé a többire. -
Farkasdvd #13127 Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Megbízható embereket keresek hosszabb távú együttműködéshez. A módszer még nem teljes, szeretnék egy egymást segítő prémium megvásárlási módszert is beiktatni. A jelenlegi állapotunkról a bannerre kattintva lehet tájékozódni. Mindenki nyugodtan elolvashatja, a kezdőoldal egyetlen reflinket sem tartalmaz, ez most nem az öncélú refszerzésről szól. Új ötletekre és negatív kritikákra is nyitott vagyok.
-
#13126 Tévedésbe??Nem vagyok képben?? komolyan mondom ez már gáz hány éves is vagy?! :D
Azért vagyok én a hülye mert ismerek olcsobb tárhelyeket.és szólok és rontom az üzleted :D
több éve van tárhelyem sokat kiprobáltam,elmondhatom h ez az ár nagyon nem versenyképes,de marhákat ugy emeglehet gyözni ;)
a lájkorl annyit h már 4 levelet irtam te tökfej mégse válaszoltál :D irtam h fizes elöre 2nap rajta a lájk.
Remélem a jézuska kis agyat is vissz neked.na áhoj. -
dettoboy #13125 És már megitn tévedésben vagy!!!!
Nem veszek tárhelyet, a iNetGlobal cég termékét értékesítem. Amerikai vállalat komoly serverparkal rendelkezik. Aki regisztrál és belép, az kap ingyen tárhelyet és ingyen domaint amíg csak tagja a cégnek. Aki nem regizik, annak vásárolási lehetősége van ilyen áron.
Lehet hogy drágább mint itt, de hát ez van, nem érdekel.
Pont erről beszéltem, hogy egy cseppet sem vagy képben, de jártatod a szádat, mintha értenél hozzá.
Ezzel csak magadat jártatod le, szoval tanulj meg hallgatni, vagy legalább utánanézni a dolgoknak. Erről szól az egész fórum, kicikiztek mindenkit.
A másik, még mindig sehol a beígért like...
Az enyém leugatod, de jobbat nem tudsz felmutatni.
Értelmetlen írnom ide bármit is, nem adok a véleményetekre, nem ér semmit, csak üres szavaitok vannak.
Elküszüntem és Kellemes ünnepeket mindenkinek. -
#13124 Nem sok a külömbség??
elmondom mi a külömbség..
1gigát ad ö korlátlant ami kb 500giga valójában. 0-1
te drágább vagy ö olcsobb 0-2
megbizható hátér : 0-3
jó support nem kel félnem atolh egy amatör csinálja 0-4
ki nyert akkor? ne nézd már embereket hülyének.jó dolog h veszel tárhelyt és felosztod 10-50 embernek és adod jó áron pár gigát.mindenki jol jár föleg te mi?
de akinek van kis sütni valója nem fog ennek bedölni.aki igen azt meg sajnálom.
apropó,köszönöm az érdeklödést (13levél),rengeteg levél jött karácsony van,igy 1-2 nap és válaszolok igérem :)
Adigis boldog karácsonyt.