15995
11074353081353622639.jpg
  • DRPCDoki
    Nem, hanem azon a nagyon jó oldalon minden művésznőnek saját topicja van, nem is 1, hanem 3. 1 SD és 1 HD videós meg egy képes, és a komolyabb művésznők SD topicjának nézettsége a 10 milliót közelíti, és azokba postolok pluszban, csak oda nagyon nehéz szabályosan postolni, mert irtó gyorsan beszerzik a többiek is a cuccot, ott csak profi feltöltők vannak. Ez is irányítja a forgalmat a saját threadjeim felé, meg van aki szinte minden feltöltésem letölti stb. Meg ugye bizonyos módszereknél megoldható hogy ne, vagy csak nagyon ritkán legyenek törölve az ember fájljai, nekem már hónapok óta egy DMCA törlésem se volt, azt se tudom, mikor volt utoljára, de ha törölnek valamit, azt is vissza tudom állítani, csak a linkeket már kézzel kellene javítanom, de mondom erre is nagyon régóta nem volt szükségem. Annyira nagyon nem mondanám befutottnak a megathreadjeimet, de vannak rajongóim, meg egyre több a látogató, szóval javul azoknak is a "helyzete", akinek a refje vagyok, neki "csak" a megathreadjeiből van több letöltője, mint nekem így ezzel a módszerrel. Heti 21 film a megathreadjeimbe megy, meg még napi 3-5 a művésznők topicjaiba, csak sokszor ahhoz saját net kell, (ami vizsgaidőszak után, ha megint szinte mindig pesten leszek, megint nehezíti majd a dolgomat, ott sokszor postolnom se könnyű, annyira hulladék a net) mert nagyon nehéz ilyen gyors beszerzésű feltöltőkkel versenyezni. Le kell szedjem a full hd verziót is abból csinálni 1068*600-asat, és akkor 48 órával később kitehetem, és ha sikerül jó képeket csinálni belőle, akkor leszedik elegen, meg odaszoknak a minőségre. Csak ugye seed szerveren nem nagyon tudom megoldani a konvertálást, ha szükség van rá...Nem tudom, van-e olyan szerver, amin lehetne azt is és nem sokkal drágább, mint ez, mert arra megérné befektetnem(csak közben persze azon kattoghatok, hogy mit lép a filesonic és a többiek amerika játszadozására...).
  • mcdrusza
    2 dolcsit nem olyan nehéz összeszedni, csak filesonicot nem kedvelem igazán.
    egyébként te használsz valamilyen posztolót, vagy mivel szerencséd volt és befutott egy megathreaded egy nagyobb látogatottságú oldalon így nem szükségeltetik? mert heti 21 film az semmi.
  • DRPCDoki
    A saját megathreadjeimbe onnan szoktam általában, az heti 21 film, mind3 threadbe napi 1-1, mivel pesten fos a netem, ezért az egész hetit előre el kell készítsem, hogy csak postolni kelljen, a többit, ami a másik módszerhez kell, ami nélkül jó, ha 1-2 dollárt keresnék(persze a 2 módszer így kombinálva jó, mert az aláírásban levő linkekkel is "irányítom a forgalmat"), ahhoz meg 2 másik helyről, csak az a baj, a letöltők nagyon nagy része egyetlen 1 fórumról jön, és az nagyon telített, azért nem nagyon akarom elmondani senkinek se a konkrét módszert, mert akkor még ennél is nehezebb dolgom lenne, meg amúgy is sokszor, épp most is, zárt reg van az oldalon éppen-e miatt...Pedig ott aztán tényleg csak az marad életben, aki kívülről fújja a szabályokat, nekem is volt, hogy olyanokért adtak figyelmeztetést, ami benne sincs egyik szabályzatban sem, meg volt, hogy a főadmin figyelmeztetett, már szinte fenyegetett, aztán én meg megmagyaráztam neki, hogy amúgy ezt meg ezt a szabályt se sértettem meg, csak ő volt figyelmetlen és tényleg igazam is volt, 2-t se szólhatott, vissza is vonta a figyelmeztetést, pedig ilyeneket írt, hogy figyeljek oda jobban, mert legközelebb 2 hét kitiltás utána meg kitesz az oldalról, ha megint, aztán meg nézhetett, hogy amúgy nem nekem kéne jobban figyelnem, hanem neki.
  • googleabaratom
    koszi :D a cuccokat honnan szoktad lekapni a seedserora?gondolom nem az ncorerrol a seedszabaly miatt :D
  • DRPCDoki
    Amin még mostanság gondolkoztam, hogy átmegyek másik tervbe filesonicon, szóval hogy ne, vagy ne csak a letöltésekért fizessen, persze csak akkor, ha tartósan meg lesz az a heti 3-4 sale-em, meg előtte számolgatok, hogy úgy mennyi lenne a bevételem...
  • DRPCDoki
    Változó a bevétel, eddig a napi csúcsom 15$, de általában 5-7$, heti szinten 35-45$, van mikor nem töltenek annyit, de napi 5$ alá már nem szoktam becsúszni, ami plusz bevételt ad még, az az imgchili, ott is erősen változó a bevételem, tegnap pl. 1$-t kaptam a 3000-3500as nézettségért (annyian nézték meg összesen a képeket). Ez nem plusz módszer, csak ugye xxx-et töltök fel, és a sample képet, szóval amin 1 db képen sok kis képet látsz a filmből, azt sokan megnyitják, meg persze ott az 5 nagy kép a filmből, azokat viszont nem nyitják meg annyian, de azok letöltésre ösztönöznek...Volt, hogy 1 filmet feltettem pár hete, 1etlen linkeset és aznap este fél óra alatt 0,5$-t hozott, a következő további 24 óra alatt pedig 3,3$-t...De az ritka azért. Saját oldalam nincs, néhány külföldi warez fórumra postolok, bár azok közül is az egyik oldal ami igazán sokat hoz, ahol általába zárt a regisztráció, de nem is csoda, mert durván telített az oldal. Hiába őrületesen nagy rajta a nézettség, mert irtó gyorsan felkerül rá minden és nagyon szigorú szabályaik vannak, nem tehetsz fel egy filmet 2x, ha felteszed legyen másik hoston vagy legyen 25%al nagyobb felbontású stb., de aki benne van, annak annyira nem bonyolult már, csak nagyon gyorsnak kell lenni, hogy tudj mit kitenni rá szabályosan. Haveromat is "be akartam tanítani", csak hát nagyon telített az oldal így is, nem még ha plusz 1 olyan feltöltő lenne, aki szintén nagyon vágja a szabályzatot, meg a trükköket, amik kellenek ahhoz, hogy egyáltalán postolni tudj oda, meg ami még növeli a bevételt/csökkenti a munkába fektetett időt. Én is mindig ötletelek, tesztelem, hogy jó-e, az amit kitaláltam, csak sajnos ha pesten vagyok, akkor nagyon rossz a netem, aztán általában max. 1-2 napot vagyok itthon. Filesonic premium ingyen van, ahogy lentebb írtam, a seedszerver meg nem olyan húzós, másra meg nem megy el belőle pénzem. Bocs, ha hosszú lettem, de remélem azért nem hagytam ki semmit, meg nem csavartam meg annyira a dolgokat, hogy ne lehessen érteni.
  • googleabaratom
    mennyit keresel vele kb. egy honapban?van sajat oldalad vagy varezokra posztolsz?
  • DRPCDoki
    Én konkrétan itt, ebben a topicban láttam valakinek a filesonic kifizetését anno és elég meggyőzőnek tűnt, ezért felvettem vele a kapcsolatot, azóta pedig a filesonic belső levező rendszerén keresztül kommunikálunk, viszont ma adott egy mail címet, a bizonytalan helyzetre való tekintettel (gondolom nem kell magyaráznom, hogy mit értek ez alatt, megauploados ügy stb stb.). Én annyit tudok, hogy ha én neki szólok, akkor ő szól egy belsős embernek, és lesz ingyen premiumom, mert én keresek annyit, amennyinél már tuti, hogy adnak legalább 1 hónaposat, aztán ha lejár, megint szólok és így tovább. Ha ez nem így lenne, akkor meg vettem volna egy lifetime premiumot decemberen, főleg hogy akkor olcsóbb volt, de ezért nem vettem. Az ő módszerét kezdtem el csinálni és azt kevertem a saját ötleteimmel és akkor kezdtem egyre többet keresni. Eleinte meg belső rendszeren a még paypalra ki nem fizetett filesonicos pénzből váltottam be premiumot (jóval olcsóbb, mint ha pl. paypal utalással fizetnél, kedvezményes cucc). Ő azt mondta, hogy ha megvan a napi fix 2$ bevétel, akkor tud intézni, akkor már elvileg tuti adnak 1 hónapos premiumot, de ha többet keresel (ennek a többszörösét keresem), meg van pár premium eladásod is (pl. valaki premiumot vesz 1 letöltőlinkeden), akkor adhatnak több hónaposat is.
  • fergusonpapa
    és ne felejtsük el h a leggyorsabb.

napi 5 gigát engedett ingyen tölteni,és nekem mindig 800-1.5 körül jött le a cuc. :)
    és nem volt az sem h várni kelet 1 orát h ujra töltsek,ha lejöt egyik jöhetett másik.
  • mcdrusza
    hát megaupload baromi régóta létezik ezért a nagy rajongás érte.
    meg rengeteg kezdő zenész oda töltötte fel álltalában a zenéit albumait stb. legelterjedtebb filehost oldal volt világszerte.
  • googleabaratom
    nem tudtam,hogy ilyen nagy cucc ez a megaupload :D anonymous is feltorte az fbi oldalat + meg egy parat bosszubol :D en nem hasznaltam soha...
    allitolag valaki ujra akarja csinalni,nagyot kaszalhat ha osszetudja hozni...mar 154 ezren megosztottak facen,pedig meg semmi sehol...:D
  • mcdrusza
    akkor ahogy írtam nem jól "láttam". De itt is ez a 30napos buktató van ami nemtúl jó.
    és honnan tudom kinek kell írnom ingyen premért? :D

egyébként besírtam ezen.:D megauploadért a sztárkák csináltak egy számot:D :
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pCkI5I8vsBg
  • DRPCDoki
    Wupload hetekkel, hónapokkal ez előtt megszüntette a partnerprogramját...
    mcdrusza:
    Valamit félreérthettél filesoniccal kapcsolatban, most idézek a free account adatlapjáról:
    "Unlimited storage
    100 MB collaboration space"
    Szóval korlátlan tárhelyet kapsz ingyenes accounttal is, ez a collaboration space nevű idiótaság meg nem rég lett bevezetve, amivel együtt bevezetésre került egy drágább premium előfizetés is a sima premium mellé (bizonyos warez fórumokon tilos is collaboration-t beállítani a fájljaidra). Ez a collaboration olyasmi asszem, ami hotfileon is volt, hogy bizonyos fileokat megoszthatsz úgy, hogy mindenki fullal tudja tölteni előfizetéstől függetlenül. Bár ebben nem vagyok 100% biztos, meg az angolom se túl erős, de a lényeg igazából az, hogy a tárhelyed mindenképp korlátlan, csak annyi, hogy ha free accountod van, akkor törlik a fájlokat 30 nap után (bár elvileg ha letöltenek 1 fájlt, akkor annak a 30 napja újraindul, szóval ha mindig töltik a fájlokat, akkor nem lesznek törölve, DE azt hallottam valakitől, hogy ez ennek ellenére nem így van, és ha nem veszel premiumot, akkor törlődik a 30napnál régebben feltöltött fájlod a letöltésektől függetlenül, viszont ha van elég bevételed és tudod, hogy kinek kell írni ezzel kapcsolatban, akkor adhatnak neked ingyen premiumot is).
  • mcdrusza
    az a baj a többi oldallal hogy baromi gyorsan törlésre kerülnek a fileok ha nincs letöltője x ideig. fileserven meg hosszú ideig megmaradt minden.:/
  • mcdrusza
    wuploadon már megszűnt a affiliate program régen.
    amúgy nekem is volt benn fs-en 17 dolcsim ami szintén eltűnt, de mivel hírtelen kellett dönteniük nem úgy mint anno wuploadnál hogy vagy egy hónappal előtte bejelentették hogy megszűnik, és kifizettek mindenkit, így fs-en nullázódott mindenkinek az összeg.
    bár alapból elég egy manipulátor és embereket megvezető oldal a fs, ezért nem is csodálkozom és nem is várom hogy kifizessék a bennmaradt összeget.
    1000dolcsikat már nem keresett szerintem senki főleg havi szinten. de pár százat biztosan.
  • googleabaratom
    ez a content lockeres cucc is bejon nekem....kerestem 0,83$-t egy honap alatt :D
  • googleabaratom
    engem nem bannoltak,de a tizenvalahany dollarom nincs sehol,ami osszegyult a honapok alatt :D akkor nem ertem,hogy megszunt az egesz affiliate rendszer,vagy mit mocskolodnak...?ha tobb szaz dollarom tunt volna el,akkor most merges lennek kicsit :D
    ez azoknak szivas,akik nagyban nyomtak....olyan is volt,aki 1000$-okat keresett havonta a fileservnel...
    wupload is jo allitolag...
  • mcdrusza
    király már bann is megvan fileserveről : Your account has been disabled due to violations of our Terms and Conditions.
    :( kereshetek új helyet, de mégegyszer ilyet nemtudok felépíteni mint fileserven.
    filesonicon ha jól látom már 100mb az alap tárhely. azt akarják premiumot vegyen mindenki. marad filejungle, remélem ott még nincs ez a kemény file ellenőrzés amit elsőnek hotfilet ért, utána fileserve, és nagyon úgy néz ki filesonic is erre a döntésre kényszerül előbb utóbb.
  • DRPCDoki
    Érdemes meglesni a linkelt post alján levő 2 forrást is!
  • DRPCDoki
    Egy kis plusz infó. Filesonicnál még elvileg semmi nincsen, hogy lesz-e, azt meg senki se tudhatja, de azért még reménykedek, hogy megoldják valahogy...Nem vettem észre, hogy ők blokkoltak volna US ip-ket, legalábbis neten nem találtam róla infót, meg A kategóriából jön a letöltőim nagy része, de hát ki tudja...
  • fergusonpapa
    Durva mennyit pénzt kaszirozott. de hát igen filefeltöltésnek ugylátszik ennyi :S
  • mcdrusza
    Szerintem biztos hogy filesonic is zárolja a programját. Gondolom önszántukból állították le a többiek is nem pedig kényszerítésre. Valami új törvény miatt van ez az egész. És amelyik országban legálisan mentek ezek az oldalak azokat is lekapcsolják. Kb mindenhol (asszem filesonicon is) az USA ip-k tiltva vannak.
    Remélem a legjobbakat, és legalább fileserven is csak USA ipk lesznek tiltva.
  • DRPCDoki
    A sietségben elcsesztem a linket, bocs, itt van rendesen >> Megaupload
  • DRPCDoki
    Remélem a filesonicot békén hagyják, nagyon nem örülnék neki, ha velük is kibasznának...
    Ez meg nem tudom, hogy mi akar lenni, de azért beteszem, hátha jó valamire >> Nem tudom, hogy ez valós-e, vagy kamu, azért mondom...
  • mcdrusza
  • mcdrusza
    Na baszki fileserve egyik percről a másikra megszűntette affiliate programját.:( Egyetlen hely volt ahonnan biztos pénzem érkezett... Nagyon remélem hogy csak visszavettek egy időre, mert mostanában nagyon rászállt FBI a filemegosztókra, pl megauploadnak is lőttek, ami kb a legelterjedtebb filemegosztó volt szerte a világon.
    Tulajnak szép kis kollekciója volt:

http://automenedzser.hu/auto_hirek/2012/1/20/Lefoglaltak_a_Megauploadfoguru_autokollekci_1KZDCU

Bezárt szintén a videobb, filepost, videozer, és upload.to is.
    Legalábbis affiliate program lap nincs már egyiken sem.
    Bízzunk benne hogy csak ideiglenes a dolog.:/
  • raymesz16
    13183:
    Régen én is próbálkoztam ilyenekkel csak rájöttem hogy nagyon nehéz (legalábbis számomra) embereket beszervezni!
    Odacsap77 neked hogy áll a projekt ha szabad megkérdeznem?
  • Odacsap77
    Tele van reff linkekkel, nincs elég tartalom, nincs elég oldal rajta.

Elvileg tele van hibákkal az oldalad, azt írja..

De ilyen oldalakra adsense amúgy sem engedi fel magát.

13181:

Mindenhol 2-3 ezer forint körül van, és mindenhol 2 hétbe telik a regisztrációja.. sajna a magyar domainek regisztrálása ilyen hosszú folyamat, és ez nem a tárhelytől függ tehát mindenhol 1 v 2 hét (nem tudom pontosan, asszem 2)
  • fergusonpapa
    köszi :) hát sok éjszakám ment rá,és 0 tudásról indultam,valjuk be büszke vagyok magamra. :D

de még van mit javitani,föleg kinézeten,ami már ps munka.amiben olyan jo vagyok h más paint-el szebbet rajzol :DDDD

am ez az okleveles cuc :)kicsit lerágott dolog,de sztem jo ötletel szárnyalhat egy egy oldal :)
  • LSSAHlavina
    LOL kíváncsiság képp beküldtem gúgli adszensz-be jelentkezést az oldalamra, nem mintha tele akarnám aggatni reklámmal. :)

Valaki nézze már meg, hogy ezek egyike teljesül-e, mert ez volt a válaszban, hogy miért nem fogadják be:

"belépéshez kötött oldalak, megszakadt linkek, sok pop-up, tárcsázók, fejlesztés alatt álló vagy nem elindított oldalak."

Az oldalam ismeritek. Ha nem: www.penzgyar.info

Valakinek sikerült már aktiváltatni adsenset????
  • raymesz16
    fergusonpapa elismerés! bár az én blogomon fordulnának meg ennyien, csak ez nem olyan népszerű téma, + nemrég kezdtem bele. De majd alakul!
  • LSSAHlavina
    Sziasztok. Rég néztem be. Lenne egy kérdésem. HU domaint hol a legjobb (gyorsabb, olcsóbb, egyszerűbb) venni? Van egy ötletem. Üdv.
  • fergusonpapa
    nos sok bajlodás után sikerült megirni az appot.mert uj védelmi szabályok vannak.. mükik egyszer és tökéletes még nem,de az már csak finomsági javitások :)

3oldalamon csinálom,mindegyiken napi 5-10e uj lájk : )
  • fergusonpapa
    hajrá drukolok,fb app esetleg nem kel ? :D
  • Odacsap77
    3-4 nap kell még, utána indul a project, lehet jelentkezni.

• fergusonpapa
    hát csak jelentkezet 1-2 ember olyan is aki ide sose irt be,én normális embernek akarom oda adni.

am már ne irjatok scriptböl több nem eladó :)

de megirtam az okleveles alkalmazást : ) arra lehet jelentketni.normális ár ajánlat esetén adom :) könyen modosithato,gyakorlatilag csak képeket kel kicserélni :)
  • mcdrusza
    De mintha írtad volna hogy megkapta xy a hg-t.
  • fergusonpapa
    na vagyok bocsánat. láttom spammerek jol beférköztek ide.

am igen azért vagyok hg-mert nem volt normálissan megszavazva,ha ez megtörténik,akkor átveheti valaki. :)
  • DRPCDoki
    Te fogyatékos vagy?! Most rakod be ezt legalább harmadszor, ha már kétszer törölték, szerinted ez után nem fogják?
  • Fabio Capello
    Házigazda: fergusonpapa

senkinek.