15995
-
#13420 Nos támadt egy ötlettem,észrevehetétek hogy irni kb nem tudok,fogalmazni még megyeget,de helyesirás az valami hietetlen szar.
na már most magazin oldalt szeretnék üzemeltetni,itt cikkek jelenének meg ugye és megirni nem sok idö,DE helyesirást javitani nekm egy élet lenne.
az oldahoz szeretnék cikk irokat,napi 3-4 bejegyzés lenne és már van 1 lelkes jelentkezöm,kéne még 1.fizetés 1honap után.hátszele egy naponta 5-10e növö fb oldal és jelenleg 100e jár.szóval semi humbug.!
de mert mindenki fifikáns nehezen biznék meg másban ök is bennem nagy akcióm van.
pénzkeresés alapja mi?? hát a forgalom terelés na már most bármi mehet tömeggel,és ennek egyszerü modja ezek az okleveles alkamazások amik elepték a fb-ot mostanság.nos én ezt oda adom annak aki megir nekem megadot cikket,ajánld priátban mennyit ajánlasz és a legjobb 3-at elfogadom,a kódhoz teleptiési utmutato van,nem nehéz könnyü modositani,a siker meg ugye mindenki látja.én 4oldalam huztam már fel közel 100e -re.2hét alat!!!!!!!!!!
mien cikek kelenek? jelentketöknek ezt elmondom,am sporrt és étkezés,na de honan tudnál ieneket? nem kel félni,adok linkeket mely cikeket kéne ÁTFOGALMAZNI,am valjuk be nem hosszu meló.
szóval script cikkirásért.nekem miért jó? mert lesz egy nagy adatbázisom cikekkel ti meg elkezdhetik a pénzkeresést ,ez jo küldöldre is söt ott még lese csenget.szóval lehet jelentkezni,hány cikket válalsz a scriptért amit mai napig 50e ért árulgatnak :)
hja és egyszere kérem,kiadom a cikekeket -linkeket és amint megkapom küldöm a cucot.
Tudjátok hiteles vagyok.szóval lehet jelentkezni :) -
#13419 mit kel ennyit spamelni kedves gabrencs,1nap 6 bejegyzés,és amit kitettél épp párnapja tárgyaltuk ki.kezdem már unni az agyhalottakat. -
gabrencs #13418 Nem tudom hogy atveres e de attol hogy beregisztraltam bajom nem lesz belole ha meg lenne belole egy kis haszon akkor am legyen... -
#13417 Erre azért nem reagált senki, mert annyira jelentéktelen és átverés? Vagy mert nem tudtok róla semmit? :) -
#13415 21ezer ft hazautalásí korlát van havonta. ha meg megerősíted akkor talán korlátlan vagy több száz ezer ft. -
DRPCDoki #13414 Akkor lehet rosszul emlékszem, vagy változtatták azóta, de valami limit volt régen azt tudom. :) -
#13413 Nekem 0ft-ot von le hazautalással úgy hogy nincs hitelesítve a paypalom. 2500ft alatt is lehet haza utalni épp múlthét küldtem el 1800ft-ot bankszámlára. -
DRPCDoki #13412 Régen tuti, baj volt, ha "fordítva" adtad meg a neved, most nem tudom, így van-e, de meg lehet cseréltetni adminnal, mert először én is rosszul töltöttem ki. Azt nem tudom, hogy mennyit vonnak le, de asszem, hogy kb. 2500Ft a minimum, amit tudsz küldeni bankszámlára. -
terencehIII #13411 és azt eltudod mondani hogy kell paypal -ról bankszámlára haza utalni és mennyit vonnak le érte?valamit hallottam hogy ha fordítva van megadva a neved(
vezeték-kereszt név) akkor nem működik, ez igaz? -
#13409 bud spencer biztos tud segiteni . :DDDDDDDD
am nincs modja hisz riválisok,leveszed a pénzt majd áteszed paypalre,a mozgatás miat buksz pár száz ftot. de ez van. -
terencehIII #13408 tud valaki valami módszert hogy tudnám Paypal-ról moneybookers-ra átrakni a pénzem ??? -
#13407 hja ne felejtéstek el aktiválni az accotokat,telszámot kel adni ahol felhivnak (gép) és lediktálja a számokat nem kel félni megismétlni vagy 10x a 6 jegyü számot.
meg domain erösités,ez kb 1perc én letöltömem egy html fájlt és bemásoltam weboldalamra,és kész.
2perc volt egész.mennyivel jobb mint baszakodni rakás telefonálással meg magyarázkodni :D -
#13406 nicns mit :) elsö nap 7 dolcsi,jólesz ez :D -
#13405 nagyon király! engem is bannoltak és most tök könnyen lehet regelni. ajánlom azoknak akik itt szenvedtek vele még jó anno hogy nem engedte be őket most 1perc és már kész is az acc! köszi hogy szóltál, épp tegnap próbáltam belépni a bannolt accal de nemsikerült. :D -
#13404 cpalead,en szabad a regisztrácio nicsn telefonos mizéria se semmi,bárkit beengednek ;) én most regeltem ujra, jó pénzkeresést ;) -
#13403 Erről az oldalról tud valaki valamit? Érdekes, hogy fizetni kell azért, hogy dolgozhassak. -
#13402 mondom hogy nincs más megoldás. -
#13401 Nálam mivel kevés pénzről van szó így hazautalás kizárva mert szinte nem maradna semmi. 1000ft, maradna kb 500ft belőle. Nemtudom miért vonnak le ilyen sokat. paypal-al meg ugyanannyi érkezik meg mint amennyit kikértem. -
morphius84 #13400 akkor marad amásik megoldás és full legális, szépen hazautalod, utána meg mehet a másik számlára :))) mb pl kártyáról azonnal tölthető, én is így használom + van mb mastercardom is pár hónapja :)))) -
#13399 ez szerintem 2 helyen kimeríti az általam leírtakat, hogy miért nem jó megoldás. -
morphius84 #13398 exchangezone.com lényeg, hogy liberty reserve számla is kell mellé, de cserébe paypal és moneybookers is váltható, userek közt megy a váltás, max az eleve adott költségek merülnek fel, nem a leggyorsabb, de legalább van ilyen is :)))) -
zotja22 #13397 próbáltam,lehúzós banda :) Ja és valóban csak akkor számolja,ha elejétől a végéig meglesi a videót,azt,hogy rányom a play gombra,semmit nem ér :) -
#13396 Arra nem ismerek más módszert, hogy Alertpay, Hipay, PayPal és Moneybookers (Skrill) között LEGÁLISAN, tehát az említett cégnél a kontónk elvesztésének legkisebb esélye nélkül, BIZTONSÁGOSAN (nem kell megbízni ismeretlen magánszemélyben akivel egy fórumon megbeszélitek hogy átadjátok egymásnak a pénzt a két acc közt), viszonlag kis költséggel (vagy épp kis nyereséggel!) és elég gyorsan át lehessen mozgatni a pénzünket. Persze konvencionális bankszámla közbeiktatása nélkül.
Aki ilyet tud a honlapomon leírt módszeren kívül, annak fizetek, mert én 4 éve keresek ilyet, és csak ezt tudtam kidolgozni megoldásnak rá 4 év alatt. -
#13395 csatlakoztass twittert fbt meg youtube accot és úgynézd meg. max később megjelenik. de egyébként anno ugyanez volt bajom kérdeztem és nemjött válasz. aztán később valahogy lettek ad-ok. össze is gyűlt pár dolcsi twitterről aztán ideióták bannoltak hogy spam acc. miközben nemhasználtam semmi twiends-et meg ilyen szarokat full real acc volt. -
#13394 apropó adf.ly mindig nem mehet fbra? -
#13393 és az hol van?? én nem találom O_o
kb loszar sincs a menüben -
#13392 a textes ad-ot próbáld akkor ki annyi klikkel ott is szép összeg jön ám ki. -
morphius84 #13391 mylikes ha jól tudom, akkor azért fizet neked, ha egy témában készítesz videót, pl bemutatsz egy terméket az adott cégtől stb és ezt kell utána olyan nagy számban bemutatni az embereknek, amennyire csak lehetséges :)))) -
#13390 na én ebben nm igazodok ki ,csak azzal kereshetek pénzt h saját videomfelteszem.. nem találok mást, vagy bamba vagyok nem tudom.. -
#13389 magyart enged? O_o na máris regelek :D -
#13388 nemlehet csak időbe telik míg elszámolja? egyébként az is lehet hogy full végig kell nézniük videót. ergo nem beleteker hanem végignézi.
amúgy próbáld be mylikes-t, ott is van ilyen videós cucc. sőt van reklámvideók asszem engedi fb-re is postolni 1000néző után 21 dolcsit fizet. próbát megér. -
#13387 ebolaplay mekkora lehuzos banda nem ajánlom,
lényege h kitehetsz weboldadra reklámként videot,és lejátszásért fizet kb 9 ftot lejátszáonként mondom fasza,de van egy mási kfunkio megoszthatod fbon,hát kitettem majdnem100e ember elé és 2 x is kitettem azt irja 23 klik :D ez mi paraszt már?!
persze érdekelt h igazam van e linkröviitövel kitettem és ott egyik videora máris 6000 klik,persze náluk 4et mutat :D
valaki használta már? -
#13386 hogy érted h nincs más módszer?! -
#13385 Drusza, ha megnézed ezeket a kódeladós oldalakat, láthjatod, hogy százezer eurós forgalmuk van. Én is havonta rengeteg kódot adok el, még nem volt olyan, hogy a "nyakamon maradt" volna akár 1 is. Olcsóbb és gyorsabb megoldást nem tudok, ja, és NINCS más legális módja, hidd el, kerestem. Ha bármi mással próbálkozol, a PayPal bannol. -
#13382 Hát most indulo magazinom 80e nél jár,és a héten pl 35e uj lájk volt,nem sok,de már 100-150e lájk biztositja h havi min 50e kiszedjek belöle,de lehet akár ennek 5xöse majd aktivitástól és hirdetöktöl függ. -
Odacsap77 #13381 Ha paypalon van megerősített accountod akkor mindent lehet, nem fognak lenyúlni. Én nem tízezres tételeket szoktam le utalgatni, nekem még 1x nem volt gondom velük..
-
morphius84 #13380 am wordpress pluginnal ptp linkekre is lehet forgalmat generálni? :D -
morphius84 #13379 mindenki saját nyelvnek megfelelően látja a szokásos fb cuccokat :))) -
#13378 hát egy hirszerzonek is 9e van szóval ha összetudsz hozni simen e felettit akkor király vagy. -
#13377 nem a facebookom magyar az oldalaim is.
Ezek szerint ha angolok nézik akkor nem azt fogja kiirni hogy x jakab megosztott egy hivatkozást hanem x jakab shared blabla?