Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!<#eljen>#eljen>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Nálam még mindig a feltöltés a legjobb biznisz 😊 Aki el akarja kezdeni,írjon rám,segítek 😊
még1 példa h akarni kel és sikerül 😉
www.icewebhu
Inkább programok filmek javarészt!<#vigyor>#vigyor>
www.icewebhu
Még két gyors kérdés,Mikor fizet a filesonic,és ami a képen látható végösszeg ami van,akkor azt ki fogják fizetni?
Csak mert egyik fájl sem érte el az 1000 letöltés!
"Premium Sales Count / $" rész?<#confused>#confused>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ja most pl. 5000 ft 3ft-ért kelt el na de hagyjuk ezt a 10forintos témát 😊
Bár, aki ismer olyan embert aki biztos elköltene ezen mondjuk jópár ezer forintot érdemes beregelnie és partnerkednie velük..
milyen jutalékod van neked?
Mai nap unatkoztam, felnéztem erre a tizforintos oldalra.
Nézem a partner státuszum : összegyûlt jutalék 18.420 ft
na mondom bazzeg utaljátok kifele.. jön a bökkenõ :
nem lehet az összegyûjtött lóvét ki küldeni csak beváltani ezekre a bidekre..
OK.. beváltok 10.000 ft-t 1000 bid-re.. elkezdek licitálgatni.. erre megnyerek egy aukciót.. mondom mi a fa.. azt hittem ez valami kamu oldal erre nem!
Az oldal 20 percen belül kiutalta a nyert 15.000-ft-omat + még maradt egy csomó bidem amivel lehet nyerni cuccokat...
Valaki regisztrálva van ezen?
Egyébként akit érdekelne ez az oldal küldjön privát üzenetet elmagyarázom hogy pontosan mi ez és mit kell csinálni..
De csak akkora ha : Ugyan arról az IP címmel regelted sima profilként mint átakarod alakítani.
hogy ne legyen ez a fajta kereskedés belõle mint amit én csináltam, hogy megvettem profilként x összegért, átalakítottam nevét átváltoztattam egyedi linket adtam és y összegért tovább adtam..
Lol,ez így elég kemény!<#wilting>#wilting>

Pár nap alatt kipörgetem a 200at, bár nem tudom hogy hogy lesz, mert ~250 zászló van összesen, mindegyikért fél pont az csak 125 pont, 75 ponttal meg mi lesz?? Érdekes...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Na most ugye 200 pont kell a "capitals" játékban....196 ország van...de örülök, hogy nem a 120. kérdésnél ütköztem ugyanabba....De ha meg is lenne a 200 ország, akkor is idegtépõ lenne, hogy az utolsó kérdéseknél 1/195...1/200 valószínûséggel kapod a hiányzó kérdéseket...
Mellesleg egy kis segítség :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_capitals
😉
Elsõ ránézésre túl egyszerû ahhoz hogy igaz legyen 😊
Meglátjuk mi lesz 😊
Itt van az angol:
a 20dollars2surf oldalon,aprüpó surfbar,esetleg tudod/tudja valaki.hogy hogyan lehet a surfbar-t úgy elrejteni,hogy az játékok közben ne villogjon,mert piszkosul beterhel a procimnak,plusz még epilepsziát is kapok,köszi!<#felkialtas>#felkialtas>
Facebookon amit eddig csináltam hogy fiókokat vettem majd átalakítottam közben a nevét megváltoztattam megszünt mert a fasszopó facebook letiltja az ilyen fiókokat.. közben csak nekik termelném tovább a pénzt..
fasza..
Ha valakinek van valami projecte ötlete ossza meg velem, és ha értelmét látom még bele is fektetek..
Amúgy összejött a 200. zászló de azt hiszem hagyom a francba,mert nem azt történt amire gondoltam!
Meg aztán ahogy te is leírtad,valóban kamu oldal lehet!
1, sokan "nem tetszik"-elik... amirõl komolyabb következtetés nem lehet levonni, de utal arra hogy valószínûleg nem fizet.
2, megjegyzések le vannak tiltva....
Bár, még mindig nem értem mit kell csinálni meg merném kockáztatni hogy ez egy kamu oldal..
Elvileg több kategóriában lehet gyûjteni pontokat,összesen 200-at kell,és akkor elvileg kifizet!
Összesen 200 Euro-t!Nekem már csak egy zászló kell a második kör megkezdéséhez,
ma már megvolt,csak túl gyorsan frissítettem a weblapot!Elcsesztem!<#rinya>#rinya>
Valahogy így néz ki: 1 points = 1 Euro
Ez valóban fizet?
Vagy csak egy szemét scam oldal a sok közül.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Akarsz pénzt keresni a Facebookkal?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Kattints a Kijelentkezésre
3. Takarodj dolgozni!
😄
www.icewebhu
Ez neten is érvényes ,etiketek megvannak hadd ne linkeljem már.Ezen felül megg itt egy szabály van nincs reflink igényessebb pénzkeresési oldlaakon se nagyon látsz vagy nagyon ritka.
ergo..visszatérve szabályzatra rámehetnél kb perces olvasmány.NE nekd álljon még feljebb mert akármien szépen megfpgalmaztad a doglokat akkor is magad minösited.
végeztem.
www.icewebhu
tudom h kerültél ide,pénzkeresés forum googlbe és bebasztad reflinket,szépen hangzik a fejedben h mindenhova bebazsva lesz kis pénzed,de ez nem igy megy
van már itt 1 fokkal jobb szinvonal ami az h van szabályzat és nincsenek reflinkekkel tele az oldal.
elsö h alkalmazkodunk,nem h nekünk áll feljebb.nem tetszik el lehet menni..
most kérded te reflink nélkül miért segitenél meg mondanád el ezt az uj modszert? én erre azt mondom ez magyarország 😄 (kisbetüvel)
www.icewebhu