Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
Este 10kor csináltam kb éjfélre tul ment 3000en,regelre 5e délelöt 11re 7e és....most?????? 27e xDDD

siker? yep 😊 pedig eza 10.probálkozásom,már elidnitottam a másikat is ami 700nál jár,alig fél ora alatt.

és mivel indult el? én profilommal csak és van 1500ismerösöm.na hopsz még rásegitet egy ismerös akinek szintén ekörül 😊 huha.jelenleg most is cska 7 imserösöm lájkolta 😊

ugyhogy bárki megcsinálhatja.hogy hogyan? 😊 hamrossan elmondom.

De akinek kel h felfutassam esetleg adjak egy fanpaget,mondja mien összeget ad érte 😄 vagy mit ad cserébe 😛

www.icewebhu

doxadmin
Elárulhatnád hogy csináltad 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
1700 😄DDDDDD

www.icewebhu

fergusonpapa
Háhá,sok probálkozás és kudarc után sikerült 😊

Magyar honban is bejöt a virus marketing.

1orája csinált fanpaget már 1000lájkolták.percenként 50el nõ kb 😄

Annyit probálkoztam szórakoztam és nem jött be,most meg jobban átgondoltan minöségin megcsináltam 😊 happy vok.

itt látszik h lehet sok kudarc,de nem kel feladni.csak érjen el több ezer létszámot,a téma elégé releváns amit akarok belöle átiroma nevet és likeev projectem végre beindul : )

vélemény?

www.icewebhu

fergusonpapa
Egy olyan oldalra vered a meled amit nem te épitetél fel csak lemásoltál 😄 mit tettél hozzá?? mi aza plusz?

lássuk csak..nem akartál hirdetést félnapig mondtam tegyél,van? van bevétele.
Elakartad adni mert ugyse elsz belöle semmi,lett? igen lett.
Vegyél fel szerkesztöket,mondtad nem osztozol,most vannak?igen.

és persze ha nincs az original hol járna a tied ?! 😊 ugyhogy.majd ha magadtol felépitesz valamit akkor azt mondom okés.

Te is tudod nem egyszer beszéltünk szerencséd volt de olyan szinten nem élsz vele és nem látod át h az már fáj,nagyobb öbennet h még ahelyet h halgatnál másra,makcsakodsz és te tudod h ez meg az lesz.

apa-fia meg ezer éve eladó alig feljesztik a gazdája seo forumon miota mondja.de emelett még van 10 ilyne oldal,nem fog eltünni.Az meg lényegtelen h fb-ol él meg vagy sem.Azért örülnél sztem hogyha tied is ebõl élne meg,mert megvannak az elönyei és egyszerüségei.

De majd félév és igazol engem minden meglátod.a kisebb szarok eltünnek akik szétlopkodják a netet de a nagyobbak,mint komenthuszár demotiválo,idö kapu stb.megmaradnak.

téma off.

www.icewebhu

Te szavad hogy felépített brand?

Igen tudom hogy jókor voltam jó helyen. nem is akartam róla beszélni, csak egy kommentelõ hozzáfûzést tett és én reagáltam rá.

"De etöl függetlenül nem kel badarságot beszélni h eltünik ez az oldal."

-Mikor bejött, napi 100 ezer látogatója volt apa-fia-nak.Most tudod mennyi van?
pL. nézd meg most vasárnap 15:20kor mennyi látogatója van online.. http://whos.amung.us/stats/1isypnos7iqn/ tessék, itt a statja az apa fia-nak.
Ha nem lenne a fb oldala már nem is lenne apa fia.
ennyit róla, jó ha megvan napi 5 ezer..

egy ideig nagyobbak. utána meghalnak, mint az apa fia.

De, Te azt hiszed, hogy mindig mindenben neked van az igazad, és osztod itt a hülyeségeidet mint ha neked már bejött volna, közben sehol semmi ezért nem értem miért állítasz olyan dolgokat amikkel nem is vagy teljesen tisztában..

Majd nézd meg, fél év múlva ki, hol lesz. És utána mondd ezeket..

fergusonpapa
Ezt már egyszer letárgyaltuk és mondtam h sületlenség.

a Második réssze érdekes mondván szinte az én szavaim használod "felépitet brand"😄D az elején mégis távol áltál az oldaltól,most meg büszkén szorongatod magadhoz h mit müvetem.

Jókor voltál jó helyen.Pont.

De etöl függetlenül nem kel badarságot beszélni h eltünik ez az oldal.

Igen lájk oldalak töbsége idövel eltünik mert csak van..akkor vannak ha rámész egy ismerösöd által lájkolt témában és ugy böngészed.

De olyan mitn demotiválo és nemkutya vagy apafia fent fogmég sokáig maradni mert ezek nagy nevek,demotiváló pl 10x akkora mint a te clonod.

és hol érdemes hirdeteni? jó kérdés..kevés az átkatintási arány.Én hirdettem a kolegánál és 1se jöt 2 hét alatt.Mondhatom pazar <#levele>

www.icewebhu

Igen, eladó 1M-ért.

De szart nem ér, 1 már nincs 20 e látogatója, de még 10 sincs, kb. 3-4 ezer van egy nap.

Ezek az ilyen egyféle képregényes oldalak eddig éltek, nézd meg pár hó, és demotiváló meg nemkutya(ez már haldoklik) sehol nem lesz, mert jön valami más féle vicces képregény vagy valami más és minden kezdõdik elölrõl..

Enyém nem ilyen, enyém egy jól felépített brand, ami nem a facebookra alapszik mégis napi 15-20e látogatója van.Egyedi hirdetõi is vannak,de netadclickre napi 40-50 klikk érkezik..

doxadmin
Lehet vele keresni már alapból a megjelenítéssel reklámfelület kiadással. Átkattintás arány szar, de kit érdekel?

Apafia-nak van asszem olyan 7-20e látogatója naponta és 1 millió Ft + ért árulják az oldalt.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

AleXXXXX
Eladó a wjunctionról ismeretes "Ninja Pack" féláron😊 Akit érdekel pm.
Eredeti fórum:
http://www.wjunction.com/11-marketplace-buy-sell-trade/102277-ninja-pack-themaposter-forums-pack.html

Szép napot :-)

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

vegicsek
Valahol olvastam egy cikket, ahol csináltak egy ilyen oldalt, és megnézték mennyit lehet vele keresni, és nevetségesen kevés, pedig ott is félelmetes forgalma generáltak. Egyszerûen túl kicsi a CTR

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

doxadmin
Flippán adott már el valaki komplett weboldalt innen?

fergusonpapa
heh 😄 hát igen,elég egy kezdõ tömeg és mindenböl lehet siker!

www.icewebhu

http://homar.blog.hu/2011/10/27/cipoket_hirdet_cimlistat_gyujt_a_kupon_vilag

jó kis email cím begyûjtés 😊

A demotiválóhoz csatlakoznak 'társoldalak' is, szerintem az is azonos tulajdonban van. Aztán a beküldési rendszerük meg automatizálja szinte automatizálja az oldalt.

Vázlatos bejegyzések az online pénzkeresésrõl, adult affiliates, facebook klubokra épülõ oldalak, saját tapasztalatok.

http://penzkereses.tumblr.com/

Na, neee. 😞

"vicces" oldal. napi 25e látogató.. 😄

mcdrusza
Miféle?:]
Gõzerõvel dolgoz(unk)om a projectemen,ami elég jól halad. 😄

doxadmin
Valaki aki érti a facebookhoz oldja már meg a problémámat.

Van egy olyan lehetõség a fanpagenél, hogy mondd el a rajongóidnak -> other tools -> címjegyzékfájl feltöltése.

Nos én feltöltöm, be is olvassa sikeresen, után azt is kiírja hogy 3 e-mailra elküldve a meghívó, de közben meg nem küldi el...

saját e-mail címeken tesztelem. Van amelyikhez van Fb acc és van amelyikhez nincs. Egyik se kap semmilyen értesítést hogy jött nekik bármiféle meghívó. Az oldal látható formában van. Se régi és se új oldalnál sem mûködik.

az e-mail címek .txt fájlban vannak.

Ez valami ba az fb-n vagy mi?

mcdrusza
na mi ezt a kihaltság?
egyébként rájöttem hogy mégis nagyonjó reklámfelülete van twitternek, csak nem 1x kell kipostolni a dolgokat. napi kb 50x kipostolsz vmit 100 klikk felé lehet simán menni ha nem több.
mcdrusza
félórát nézegettem vissza de megvan.
mcdrusza
mi is annak az oldalnak a neve ahol munkát lehet adni? offereket lehet csinálni és pénzkapni érte, vagy te adsz munkát amit elvégeznek.
fergusonpapa
Regeljetek inkább.mondom h nem törölnek semien oldalt ezután kérdezösködtem is más oldalaktol és forumokon 😉 am is ingyen van

www.icewebhu

mcdrusza
Igen próbáltam gmailt, elvileg napi 500, de ilyen óránként félóránkénti korlát van.
Az is, de az más mert ott nem jutottam el az oldalig..ezt utána csináltam.

Elõtte meg mondom az volt, hogy csináltam így twiendsel lájkokat és rá pár hétre törölték az összes ilyen oldalamat ahol így szedtem össze a lájkokat..

doxadmin
Valaki tudja hogy gmail, freemail, yahoo alól mennyi e-mail küldhetõ ki naponta?

Gmailnál azt olvastam hogy 500 darab. Ez igaz lehet?

mcdrusza
Nem neked volt hogy vettél pénzért fb oldalt és az lett törölve? nem like gyûjtés meg ilyenek hanem vetted.
Ez furcsa.

Volt 7 fb oldalam, megcsináltam mind a hetet postoltam rá 1-1-t mindegyikre, abból 4 et használtam ilyen lájk szerzõs oldalnál és amelyikeket így használtam mindet törölte, a többihez még azóta (4 hó) -ja hozzá se nyúltam (nem postoltam) azok még meg vannak..

mcdrusza
vesznek még egyébként fb oldalakat? csak mert volt ugye hogy ha észrevették más az oldaltulaj törölték az oldalt.
Sziasztok most kezdtem el a fájlfeltöltõs szisztémát és szerintetek melyik oldalakra érdemes kirakni a linkeket? Tudnátok ilyen oldalakat adni?
fergusonpapa
Hidd el a reklám meglesz. a cél december 1. - ig 1000felhasználó ami sztem meglesz.

a másik h ez ugyanaz mint ha más oldalátlátod éslájkolod,nincs fb integráció nincs veszly,csak kilistázott lájk gombok.

na meg aki nem tud fane paget csinálni ne csodálkozon h törlik.

1.aktivnak kell lenni(napi 1 post)
2.Ne legyen idétlen tartalom
3.Jól beálitott kategoria és kitöltött profil.

www.icewebhu

Ez mind szép és jó (de tényleg).

De,

1, Komolyabb (nagyobb) oldalakat nem fog érdekelni ilyen mert : vagy van fb oldaluk több ezer lájkkal, vagy csak pénzt fogadnak el. (Itt bukott meg, nem fogja senki se megtalálni)

2, Pár hét után törli az ilyen oldalakat a facebook.-És igen, mert ez történt kb. 4 oldalammal..

fergusonpapa
Aki nem tudná

likeev egy olyan oldal mint a twiends.

lájkolsz mást h pontot kapj cserébe lájkokat kapsz te oldaldra.miértjo ez? gyors egyszerü.bármit belehet inditani vele.nálunk van ilyen?? nincs.ennyi.

pénztkeresni vele egyszerü.1000lájk értéke minimum 1500ft. de láttam már aki 3-4e ért is eladta.

na mostvagy katintatsz és meglesz vagy pedig veszel pontot.500pont 500lájk.200ft..lehet számolni 😉 az árak meni fognak felfele de nem sokkal.ez csak bevezetõ ár.

az oldla most indult.bevétele nem sok lesz de szertenénk valami ujat alkotni ami nálunk nincs.ez inspirál.

ugyhogy lehet regisztrálni.hivni ismerösöket.aki ismer nagy látogatotságu oldalt vagy blogot.az irjon nekm.

miért?

mert társakat keressek.reklámzásra cserébe ingyen pontott kapnak(sokat) igy mindenki jol jár,mert

rendszerben lesz elég lájkolni valo.az oldlakap reklámot igy uj felhazsnálokat beindul az egész.és a partner ingyen követöket kap.

szóval ha van weboldalad,vagy fanpaged.irj privátot statisztikával és megegyezünk 😉

www.icewebhu

fergusonpapa
likeev.com

nézétek meg regisztráljatok adjátok hozzá oldalataitokat,remélem felpörög.folyamatossna javitgatom fejlezstem majd.de alapfunkiok teljessen müködnek.

www.icewebhu

Nem ilyen oldalad van?

fergusonpapa
pörög a topic..kb magamba beszélek 😉

www.icewebhu

fergusonpapa
Mit szolnátok egy facebook like gyüjtös oldlahoz,ilyen adok kapok modszer : )

mert nem találtam ilyet magyarba,sok kis tini örülne neki sztem..

www.icewebhu

fergusonpapa
Én azt találtam h 1 honap 😊 gondolom h ne baszogassák öket a jogvédök

www.icewebhu

mcdrusza
mindenhol van egy bizonyos idõ ami alatt ha nem érkezik egy letöltés sem törlik. de ez már durva amit wupload csinál. biztos vagyok benne volt letöltés némelyiknél.:/
fergusonpapa
am azt olvasom h 30napos fájlokat törlnek

www.icewebhu

fergusonpapa
meglettek a fájlaid?

www.icewebhu

fergusonpapa
Valaki ért adatbázishoz,h mien az h admin felület és adatbázissban is ottvan a cuc,de felhazsnálo nem látja mit lehet lájkolni stb

www.icewebhu

fergusonpapa
na fasza h valami szar baja lett az oldalnak és nem jellennek meg a cucok O_o iylet se láttam még

www.icewebhu

mcdrusza
egyébként wuploadról csak nekem tûnnek el a filejaim?
volt egy csomó és 2db maradt.😮
fergusonpapa
Hát nekm meg megelhet nézni az oldalt iylen adokkapok oldal,likeok szerzése,twitter követök utube nézetség,meg oldal nézetség 😄

www.icewebhu

AleXXXXX
Valakit nem érdekel egy eladó HTC DHD?😊 Nem spalm!😊 Azértnem, mert paypalt is elfogadok...😊 az irányár 70eft, májusban vásárolt, 1 éves garanciás, szép állapotban, dobozában töltõvel, kábellel.

Amúgy a régi sedo-s módszernek vége? Vaalmi ehez hasonló nem-ptc jellegû dolog van, emberek?😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

fergusonpapa
😊 nem nem,az cska hobort volt.

van oldalam,tessék megnézni. 😄

és kéne neki egy kis reklám.

www.icewebhu

AleXXXXX
feltöltéshez javallott az autoposterek használata sok template-el😊 Ha en meröl van szó, akkor elnézést, fáradt vagyok😊