Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
siker? yep 😊 pedig eza 10.probálkozásom,már elidnitottam a másikat is ami 700nál jár,alig fél ora alatt.
és mivel indult el? én profilommal csak és van 1500ismerösöm.na hopsz még rásegitet egy ismerös akinek szintén ekörül 😊 huha.jelenleg most is cska 7 imserösöm lájkolta 😊
ugyhogy bárki megcsinálhatja.hogy hogyan? 😊 hamrossan elmondom.
De akinek kel h felfutassam esetleg adjak egy fanpaget,mondja mien összeget ad érte 😄 vagy mit ad cserébe 😛
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Magyar honban is bejöt a virus marketing.
1orája csinált fanpaget már 1000lájkolták.percenként 50el nõ kb 😄
Annyit probálkoztam szórakoztam és nem jött be,most meg jobban átgondoltan minöségin megcsináltam 😊 happy vok.
itt látszik h lehet sok kudarc,de nem kel feladni.csak érjen el több ezer létszámot,a téma elégé releváns amit akarok belöle átiroma nevet és likeev projectem végre beindul : )
vélemény?
www.icewebhu
lássuk csak..nem akartál hirdetést félnapig mondtam tegyél,van? van bevétele.
Elakartad adni mert ugyse elsz belöle semmi,lett? igen lett.
Vegyél fel szerkesztöket,mondtad nem osztozol,most vannak?igen.
és persze ha nincs az original hol járna a tied ?! 😊 ugyhogy.majd ha magadtol felépitesz valamit akkor azt mondom okés.
Te is tudod nem egyszer beszéltünk szerencséd volt de olyan szinten nem élsz vele és nem látod át h az már fáj,nagyobb öbennet h még ahelyet h halgatnál másra,makcsakodsz és te tudod h ez meg az lesz.
apa-fia meg ezer éve eladó alig feljesztik a gazdája seo forumon miota mondja.de emelett még van 10 ilyne oldal,nem fog eltünni.Az meg lényegtelen h fb-ol él meg vagy sem.Azért örülnél sztem hogyha tied is ebõl élne meg,mert megvannak az elönyei és egyszerüségei.
De majd félév és igazol engem minden meglátod.a kisebb szarok eltünnek akik szétlopkodják a netet de a nagyobbak,mint komenthuszár demotiválo,idö kapu stb.megmaradnak.
téma off.
www.icewebhu
Igen tudom hogy jókor voltam jó helyen. nem is akartam róla beszélni, csak egy kommentelõ hozzáfûzést tett és én reagáltam rá.
"De etöl függetlenül nem kel badarságot beszélni h eltünik ez az oldal."
-Mikor bejött, napi 100 ezer látogatója volt apa-fia-nak.Most tudod mennyi van?
pL. nézd meg most vasárnap 15:20kor mennyi látogatója van online.. http://whos.amung.us/stats/1isypnos7iqn/ tessék, itt a statja az apa fia-nak.
Ha nem lenne a fb oldala már nem is lenne apa fia.
ennyit róla, jó ha megvan napi 5 ezer..
egy ideig nagyobbak. utána meghalnak, mint az apa fia.
De, Te azt hiszed, hogy mindig mindenben neked van az igazad, és osztod itt a hülyeségeidet mint ha neked már bejött volna, közben sehol semmi ezért nem értem miért állítasz olyan dolgokat amikkel nem is vagy teljesen tisztában..
Majd nézd meg, fél év múlva ki, hol lesz. És utána mondd ezeket..
a Második réssze érdekes mondván szinte az én szavaim használod "felépitet brand"😄D az elején mégis távol áltál az oldaltól,most meg büszkén szorongatod magadhoz h mit müvetem.
Jókor voltál jó helyen.Pont.
De etöl függetlenül nem kel badarságot beszélni h eltünik ez az oldal.
Igen lájk oldalak töbsége idövel eltünik mert csak van..akkor vannak ha rámész egy ismerösöd által lájkolt témában és ugy böngészed.
De olyan mitn demotiválo és nemkutya vagy apafia fent fogmég sokáig maradni mert ezek nagy nevek,demotiváló pl 10x akkora mint a te clonod.
és hol érdemes hirdeteni? jó kérdés..kevés az átkatintási arány.Én hirdettem a kolegánál és 1se jöt 2 hét alatt.Mondhatom pazar <#levele>#levele>
www.icewebhu
De szart nem ér, 1 már nincs 20 e látogatója, de még 10 sincs, kb. 3-4 ezer van egy nap.
Ezek az ilyen egyféle képregényes oldalak eddig éltek, nézd meg pár hó, és demotiváló meg nemkutya(ez már haldoklik) sehol nem lesz, mert jön valami más féle vicces képregény vagy valami más és minden kezdõdik elölrõl..
Enyém nem ilyen, enyém egy jól felépített brand, ami nem a facebookra alapszik mégis napi 15-20e látogatója van.Egyedi hirdetõi is vannak,de netadclickre napi 40-50 klikk érkezik..
Apafia-nak van asszem olyan 7-20e látogatója naponta és 1 millió Ft + ért árulják az oldalt.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Eredeti fórum:
http://www.wjunction.com/11-marketplace-buy-sell-trade/102277-ninja-pack-themaposter-forums-pack.html
Szép napot :-)
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
jó kis email cím begyûjtés 😊
http://penzkereses.tumblr.com/
Van egy olyan lehetõség a fanpagenél, hogy mondd el a rajongóidnak -> other tools -> címjegyzékfájl feltöltése.
Nos én feltöltöm, be is olvassa sikeresen, után azt is kiírja hogy 3 e-mailra elküldve a meghívó, de közben meg nem küldi el...
saját e-mail címeken tesztelem. Van amelyikhez van Fb acc és van amelyikhez nincs. Egyik se kap semmilyen értesítést hogy jött nekik bármiféle meghívó. Az oldal látható formában van. Se régi és se új oldalnál sem mûködik.
az e-mail címek .txt fájlban vannak.
Ez valami ba az fb-n vagy mi?
egyébként rájöttem hogy mégis nagyonjó reklámfelülete van twitternek, csak nem 1x kell kipostolni a dolgokat. napi kb 50x kipostolsz vmit 100 klikk felé lehet simán menni ha nem több.
www.icewebhu
Elõtte meg mondom az volt, hogy csináltam így twiendsel lájkokat és rá pár hétre törölték az összes ilyen oldalamat ahol így szedtem össze a lájkokat..
Gmailnál azt olvastam hogy 500 darab. Ez igaz lehet?
Volt 7 fb oldalam, megcsináltam mind a hetet postoltam rá 1-1-t mindegyikre, abból 4 et használtam ilyen lájk szerzõs oldalnál és amelyikeket így használtam mindet törölte, a többihez még azóta (4 hó) -ja hozzá se nyúltam (nem postoltam) azok még meg vannak..
a másik h ez ugyanaz mint ha más oldalátlátod éslájkolod,nincs fb integráció nincs veszly,csak kilistázott lájk gombok.
na meg aki nem tud fane paget csinálni ne csodálkozon h törlik.
1.aktivnak kell lenni(napi 1 post)
2.Ne legyen idétlen tartalom
3.Jól beálitott kategoria és kitöltött profil.
www.icewebhu
De,
1, Komolyabb (nagyobb) oldalakat nem fog érdekelni ilyen mert : vagy van fb oldaluk több ezer lájkkal, vagy csak pénzt fogadnak el. (Itt bukott meg, nem fogja senki se megtalálni)
2, Pár hét után törli az ilyen oldalakat a facebook.-És igen, mert ez történt kb. 4 oldalammal..
likeev egy olyan oldal mint a twiends.
lájkolsz mást h pontot kapj cserébe lájkokat kapsz te oldaldra.miértjo ez? gyors egyszerü.bármit belehet inditani vele.nálunk van ilyen?? nincs.ennyi.
pénztkeresni vele egyszerü.1000lájk értéke minimum 1500ft. de láttam már aki 3-4e ért is eladta.
na mostvagy katintatsz és meglesz vagy pedig veszel pontot.500pont 500lájk.200ft..lehet számolni 😉 az árak meni fognak felfele de nem sokkal.ez csak bevezetõ ár.
az oldla most indult.bevétele nem sok lesz de szertenénk valami ujat alkotni ami nálunk nincs.ez inspirál.
ugyhogy lehet regisztrálni.hivni ismerösöket.aki ismer nagy látogatotságu oldalt vagy blogot.az irjon nekm.
miért?
mert társakat keressek.reklámzásra cserébe ingyen pontott kapnak(sokat) igy mindenki jol jár,mert
rendszerben lesz elég lájkolni valo.az oldlakap reklámot igy uj felhazsnálokat beindul az egész.és a partner ingyen követöket kap.
szóval ha van weboldalad,vagy fanpaged.irj privátot statisztikával és megegyezünk 😉
www.icewebhu
nézétek meg regisztráljatok adjátok hozzá oldalataitokat,remélem felpörög.folyamatossna javitgatom fejlezstem majd.de alapfunkiok teljessen müködnek.
www.icewebhu
mert nem találtam ilyet magyarba,sok kis tini örülne neki sztem..
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
Amúgy a régi sedo-s módszernek vége? Vaalmi ehez hasonló nem-ptc jellegû dolog van, emberek?😊
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
van oldalam,tessék megnézni. 😄
és kéne neki egy kis reklám.
www.icewebhu