Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tiltva is van a reklámozás, rar-ok jelszavának kitétele nincs, annyi a dolgod, hogy oda írod "Rarpass: valami.org". Még akkor is oda írhatod, ha nincs jelszavazva, a staff nem ellenõrzi.

fergusonpapa
tud valaki forumokat amit sokan látogatnak és saját oldalakat lehet megadni??sajnna reklámzásban godnjaim vannak z uj projectnél 😄 de népszerü pénzkeresös oldalak is jöhetnek persz ekülfödi 😊

am ez az uj project likeev.com

www.icewebhu

fergusonpapa
hja am nektek volt már olyna h emgnéztétek gmail levekeet és irták h bejelntkeztek másországban vele? nálam pl nigéria meg ienek,ott van net ?! ez nekm érdekes jelszot is váltottam de igyis elöfordul havonta egy

www.icewebhu

fergusonpapa
mindent megcsináltam elvileg 😄

www.icewebhu

mcdrusza
valszeg kihagytál vmit feltöltéseknél😄 code tag meg egyebek. valahol code és hide tag is kell.😄
AleXXXXX
parancsolsz?😄 oda ahova TE töltöttél fel? Igen ez ezzel jár. Warez fórumok fognak születni és bezárni is, ez a rendje😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

fergusonpapa
Na töröltek a forumrol ennyit feltöltésröl 😄

www.icewebhu

mcdrusza
Mostanában már nem csinálom mert annyira nem éri meg nekem.😊
AleXXXXX
Ez is igaz, még annyi h DL site-okram eg wp blogokra és fórumokra is kinyomja, kis segítség😊 Hát kinek a pap kinek a papné. Még hallotam h valaki használ remote desktopot, ugye "dolgozni" akienk otthon enmjó a feltöltése és nem szeret "összelopkodni"😊 Te hány fórumra pakolsz ki és fõleg mit? Bevéltelröl lehet érdeklõdni?😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

mcdrusza
tudtam hogy erre a scriptre gondolsz már találkoztam vele és ki is próbáltam már. ( az másdolog h nem mûködött 😄 )
a másik hogy én egyátalán nem foglalkozom mozi filmekkel ergo nálam ez a script az imdbvel lószart sem ér. és harmadjára milyen linkrõl tölti már át?😄 ennyi erõvel remote upload ugyanaz. ha pl fileserves link, akkor generálsz magadnak 1000féle képpen lehetségesmár premium linket. (nem gúnyolódás csak erõs túlzásnak tartom hogy mindenféle letöltõ-feltöltõ-csinnadrattáról automatizálásról beszélsz, miközben itt ugyanúgy beteszed a te általad kiválasztott linket amit át akarsz tölteni (remote upload ua.) csak itt jó esetben ha filmrõl van szó odatesz egy leírást és képet amit szerintem ahonnan szerzed a linket tutira ott van mellette a leírása és képek is a filmrõl.)
AleXXXXX
nézd meg magad😊

http://www.youtube.com/watch?v=aakjKIl99LA

Sziasztok!
Mindenki figyelmébe ajánlanék egy most indult honlapot!
Egyszerûen nincs vesztenivalótok, mert ez az egész egy filléretekbe sem kerül!
Csak nézzétek meg az oldalt és döntsetek ti,hogy akartok-e pénzt keresni vagy nem!

http://kmdholding.com/huml4ls
mcdrusza
"fps accra"

ftp accra*

(sokat gamelhetek mostanság 😄)
mcdrusza
én ismerek egy torrent scriptet de az ftprõl szed le nfo-val együtt és teszi ki torrentoldalra. ami elég egy torrent leíráshoz. de warezre nem. nem mellékesen ehhez serverre és egy jó fps accra van szükség, mint ahogy amit te mondasz ahhoz is.
szerintem ilyenre gondolsz te. de mivel nincs ftp accountom se szerverem ezért a torrentoldalról való automatizálásra gondolok ami lehetetlen. több okból is de szerintem ez nem kérdéses.
továbbá a "kész post"-od ott is hibádzik hogy a pl wupload linked nemlesz benne plusz képeksem lesznek feltöltve bbkódokal szintén idõt tölthetsz (ugyanott vagy).
captchasolver egyébként jó ötlet ha sok fórumra, (leginkább igényesebbnél szokott lenni) és autoposterrel dolgozol.
AleXXXXX
és pont ezt az "unalmas" dolgot csinálja meg helyetted a program. <ami persze távoli szerveren fut, olyasmi ez mint a seedserver, egy php felületel érsz el mindent> a kész postot beteszed themaposterbe és kinyomod a 3-4-500fórumodra😊 Igény szerint captchasolverekre befizetsz, nevetséges mert 1$ért ezer megoldást kapsz, és azzal sem kell szarakodnod😊

AleXXXXX
Nem el nézetik? Tájékoztatlak létezik😊 És a "nagyok" használják is😊

Fabio Capello
olyan tõkeerõs hogy csak az elmúlt fél évben háromszor vonult ki a tõzsdérõl és vissza <#idiota>

mcdrusza
"automatizált letöltõ-->kicsomagoló--->feltöltõ-->screeshot készítõ--->postgeneráló megoldás"

ezek hülyeségek és nem is létezik max ha te írsz magadnak egy programot😄
postgenerálót nemis értem mit akar jelenteni mert hülyeség, letöltõ meg feltöltõ automatizálás ugyancsak hülyeség 2 klikk az egész és még tudod is mit töltöttél le.
felesleges ezeket automatizálni meg nem is lehet mert csak belekavarodsz és nehezíti munkát. leszedsz egyszerre mittudomén 20 filet, letölti és egyszerre mehet mind fel.
utána márcsak az unalmas monoton leíráskészítés, adatok beszerzése, tagolás, screenshotozás, képfeltöltés, linkek copyzása van hátra.
GYERE HOZZÁNK SZÓRAKOZNI
A BARÁTOKKAL,
A PEOPLESTRING
FIZET NEKTEK ÉRTE!
A PeopleString az egyetlen közösségi portál, mely többek között még a kattintgatásokért is FIZET!
ÚJ OTTHONI PÉNZKERESET GYORSAN,
BEFEKTETÉS NÉLKÜL!

Miért fizetnek Neked ropogós dolcsikat a PeopleString közösségi portálon?
-a teljesen ingyenes regisztrációkért
-ha belépsz vagy kilépsz a portálról
-kommentelésekért
-üzenetek küldéséért
-az e-mailek elolvasásáért
-csoportok alkotásáért
-csoportokhoz való csatlakozásért
-ha írsz a fórumokban
-chatelésért
-felmérések kitöltéséért
-ha keresel a Google-val
-barátok meghívásáért
-hirdetéésekre kattintásért
-online játékokért
-lottó játékért
-ha megvásárolsz egy terméket, az ár néhány %-át visszakapod
-ha az oldalon keresztül lépsz be Facebook-ba, Twitter-be vagy MySpace-be, MSN-be vagy Yahoo-ba
-ha kattintgatsz a shopban
-ha blogot készítesz
-minden barátod aki aktívan használja a portált azok után is jutalékot kapsz
A PeopleString egy amerikai közösségi portál amely a Facebook után a 2. leggyorsabban növekvõ közösségi site. Ez a közösségi portál a Facebookhoz, Twitterhez hasonlóan mûködik azzal a különbséggel. hogy itt pénzt is lehet keresni és nem is keveset! 2009. márciusában Amerikában született a PeopleString és idáig ott terjedt el leginkább. A PeopleString hatalmas webáruházzal rendelkezik, reklám tevékenységet folytat és fenntartja a közösségi portált. A tõzsdén bejegyzett tõkeerõs cég.

Reg:http://peoplestring.com/?u=atis73
fergusonpapa
Hát knzolos játékokat tettem fel 2 forumra aszem 7 fájlom van 😄 és napi 70cent 😄
Poénkodni jóvolt ,de ténleg kéne vagy 100file h már megérje akkor napi 10doclsi lehet jönne akkor még szánék rá napi 1-2 orát 😄

am ennyire profin kell már csinálni?? ennyi sok szar kel hozzá?!

holvannak a régi szépidök.. 😄

www.icewebhu

AleXXXXX
Az a "baj" ezzel hogy enm egynapos munka😊

Ha nagyban akarod tolni, pl napi 20$ bevétellel, kell hozá szoftver, ahoz template, és egy automatizált letöltõ-->kicsomagoló--->feltöltõ-->screeshot készítõ--->postgeneráló megoldás, ami lényegesen megkönnyíti a munkádat😊

fergusonpapa
Szép leirás 😊

Unatkozok igy ma kiporbálom ezta fájlfeltöltösdit aztán irok véleményt.Kiváncsi vagyok mennyire jön e még be a dolog 😊

😄

www.icewebhu

mcdrusza
Ismét terjed egy új jól fizetõ fájlfeltöltõ oldal, rövid összefoglaló mit érdemes tudni róla:Link
hy. nálam lehet hirdetni,csak komoly érdeklõdök 😊 !

AleXXXXX
WJunction-on nézz szét, ott a marketplace.

doxadmin
Lehet hülye kérdés, de valahol lehet venni weboldal likeolást/megosztást?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

AleXXXXX
Üdv nektek ismét pénzkeresõk😊 Évek óta nem jártam errefelé, régen aktívan ûztem ezt énis... donkeymails, sedozás... Van itt még valaki abbol az idõböl?

Mostanában feltöltéssel foglalkozom, azt szeretném kérdezni, hogy aki szintén feltölt, ti haszáltok-e autopostereket, vesztek-e hozzá fórumpakkokat, stb. Nem nagyon ovlastam itt erröl.

Sziasztok!

Találtam egy kis weboldalt üzletrõl, befektetésrõl, gondolkodásmódról, ami szerintem Titeket is érdekelne! Mellesleg szerintem zseniális és teljesen ingyenes. Nektek is nagyon ajánlom.

Itt máris megnézheted, hogy mi is ez:

http://kmdholding.com/husamg7

"am hol látod h hanyadik a ranglistán? 😊 "

itt: alexa
vigyori14
Hello. Régrõl megmaradt dragon ball os kártyákat figurákat vennék. Akinek van ilyesmi az írjon privit, vagy mailt erre a címre: [email protected] és megvenném õket jó pénzért.

fergusonpapa
Én mondtam kreativnak lenni nem hülyeség 😊 ök ráadásul csak egy külfödi ötletett kopintottak 😄

am hol látod h hanyadik a ranglistán? 😊

www.icewebhu

mcdrusza
ennek a tulaja ha jól látom több nagyobb ilyenfajta oldalt is üzemeltet. nemsemmi pénzeket kereshet.
kivancsi vagyok a demotivalo.net tulajai mennyit zsebelhetnek be havi szinten...errol beszelt doxadmin is a multkor szerintem,hogy valami ilyent kene kitalaljon...ez egy igenyes,egyedi tartalommal biro oldal,amit par honap alatt ugy felfutattak,hogy az orszagos latogatottsagi ranglistan 63,ami q**va jo,a reklamok is "okosan" vannak kiteve..FB-n meg 104k-s kovetojuk van...oket kene valahogy utanozni 😄
mcdrusza
Srácok az mitõl lehet hogy blogon ugye postoknál ott a like gomb, volt pár likeoló mindegyik postnál erre most eltûnt mindegyiktõl a likeok száma?<#confused>
Sziasztok!
Hol tudnám a legjobban eladni a fake facebook fiókom?(google a barátom válaszokat nem kérek 😊)
3500 ismerõst gyûjtöttem és 500 felkérés is van.
Mivel gyorsan meg akarok tõle válni,én 30 dollárra gondoltam,az még olcsónak is mondható sztem.

www.soksokvicc.blog.hu

maimint
köszi, megvan, átállítottam.

mcdrusza
nagy valószínûséggel "prémium acc eladás" accot regeltél (egyszerûsítve), ami letöltésekért nem fizet.
fergusonpapa
Van minimum pénz elérés.akkor fizetnek.Bannerben van is erröl leirás.

keress is.de nehéz manapság de mint látható volt van aki tud igyis sikeress lenni.

hajrá 😉

www.icewebhu

maimint
De ha megnézem a feltöltött fájljaimat, akkor írja hogy egyes fájlokat hányszor töltötték le.. Nem sok, összesen kb 100 letöltés, ilyen kis összeget nem írnak jóvá?
Értem, akkor keresgélek még 😊

fergusonpapa
Mert nem tölti le senki.
Megkell osztania tartalmat és eza szépség az egészben nekd kel oldalak-forumok után vadászni esetleg sjaátott felfutatni h minél több letöltést produkálj 😉

www.icewebhu

1 Elkezdem a linképítést a blogomra elég keményen
2, olyan cikkeket írok amikben sokszor szerepelnek a kulcsszavak amire akarod optimalizálni
3, sok cikket írsz

maimint
wuploadon fájlfeltöltéssel próbálkozom, de a my stats részben nem számolja a letöltéseket, 0/0$-t ír.. miért lehet ez? valamint milyen oldalra tehetném ki a linkeket, ahonnan párszázan legalább letöltenék? külföldi oldalon nagyobb sikerem lenne?

The Special One
tegyük fel, hogy indítasz egy blogot, különféle témákról írsz, érdekes, különleges, bizarr dolgokról. Szeretnéd elérni, hogy minél több ember tudomást szerezzen róla és legalább egyszer ellátogasson az oldaladra, abban bízva, hogy amit ott talál megtetszik neki és újra meg újra, akár naponta többször is visszajár hozzád a jövõben. Mindezt persze 0 Ft anyagi ráfordítás nélkül akarod elérni, csupán a leleményességedre támaszkodva. Mit teszel?

Rayden02
áhh,én arról már leálltam,tuti hogy átverés az egész oldal!<#bdead>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

doxadmin
És az az orosz sz@r már kifizetett?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Rayden02
Nah megtört a jég,az a xar hotmail volt a ludas,azért nem jött,a gmail-ra pikk pakk megjött az elsõ kifizetésem!Megkönnyebbültem végre!<#bdead><#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Mindenkit érdekel. Írhatod ide.
Persze mindenki pénzt akar keresni, ha lehet sokat és gyorsan. Viszont dolgozni érte az már annyira nem jó, de még az idõt sem szánják rá. Lusták az emberek még lehetõséget keresni is. Meg tele a net sok hülyeséggel is, amibõl úgy sem lesz semmi, még zsebpénz sem. Én úgy voltam vele, hogy csak egyszer találjak valami normálisat. Nem kis idõ után egy olyan ötlettel találkoztam, amivel addig még nem és azóta sem. Egyszerû, "tiszta". Még koránt sem tartok ott, ahol szeretnék, de nagyon jó úton vagyok, és itt sem egyik napról a másikra történnek a dolgok. Nem kell hozzá sok minden, megszakadni fõleg nem. Ha valakit érdekel a dolog bõvebben az írjon privátot.

http://kmdholding.com/husamg7

fergusonpapa
Hát igen ez külfödön megszokot.Nálunk kevésbé 😊

www.icewebhu

igazad van 😊 ezért nem is fórumozok már, cserébe a segítségemért annyira sem hajlandóak, hogy a linkemen regeljenek, nekik azzal nem lenne kevesebb pedig 😊