Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
manapság bárhol veszel ennyiért domaint szal hülyének nézel minket??? söt mgé akciosan akár 1dolcsiért vagy 5-8ért bármikor veszel.
tárhely?? menj fel hostgatora ami közepesárban de jó teljesitményt hoznak olcsobban...sokkal..és korlátlan (50-70e) napi rajongoig nem szól.
fb lájk 3000ft?? én bármikor adok 500ft ért.söt adok olyan scriptet amit árulok hogy napi 1000+ lájkot hoz,ha lefut csinálsz ujat.és nem kel félni h törlik az oldalad 😉 részletek hamarossan.
befektetös oldalad mi??? kb elsös tananyagos html oldal.de nem is ez számit,hanem irhatál volna rola többet.
magyarul jöttél azzal amit rég mondtunk neked,csak beláttad okosabb lettél,de leakarod huzni a népet.ezt nem hagyom.
www.icewebhu
Jó rég jártam erre és látom alig változott valami. Eleinte azzal kekeckedtek, hogy csak felvillanok és majd eltûnök mint a többi.
Gondoltam írok, hogy a sok okoskodónak nem volt igaza. AZ üzlet megy, az iNetGlobal-nál is megy rendesen.
Ha esetleg valakit érdekel, felajánlom szolgálataimat:
Domain regsiztrációs díj: 10 usd, mind kivéve a .hu
Hosting díj: 1 giga, 1500 ft/ho vagy 4000 ft/negyedév.
100-1000-10 000 látogató oldaladra, választhatsz mennyi naponta, melyik országokból.
250 stabil egyedi facebook like-oló 15 usd.
Ha jó helyet akar valaki google-ban, tapasztalataim szerint a sok seo marketing nem sokat ér. A temérdek látogató megteszi ugyanazt a hatást. Persze a többség nem érdeklõdõ látogató, de a találati listákon szépen csúsznak felfelé az ilyen oldalak.
Ja és van még olyan is, hogy Zeekler.com, ha valaki pénzt szeretne fektetni valamibe és nem tudja hová, ezen el lehet gondolkozni.
Minden csütörtökön tartunk videó konferenciákat, ott részletesen el van minden magyarázva. Az, hogy hiteles és valóban fizet, ezt itt most nem fogom bizonygatni, úgysem hiszi el senki, akit érdekel megkeres pivátban.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
sejtettem h ahogy adsz nekik pénzt egybõl foglalkoznak veled.😄
szerintem enyémet már soha az életben nem fogják elfogadni ottmarad az idõk végezetéig.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Rulettmania Partnerprogram
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
- Hogy több pénzhez juss?
Mindenkinek ugyan az fog bejönni.. <#whatever>#whatever>
Ki kezdett el csinálni vicces blogot de nem jött össze?
Kinek van vicces blogja, és fut is?
egyébként én nemhasználom leginkább emiatt, és kedvem is elvették h befizessek egyátalán egy próbára. micron meg magas árak vannak és nekem elég kihaltnak tûnik minutehez képest.
(kinek hogy jön be az oldal? NEM azért teszem ki, hogy spameljek, minek tenném?)
http://bit.ly/shortsignup
Köszi az infót. Valakinek nincsen itt nagyobb látogatottságú képes blogja, ilyesmi? Ha esetleg meg tudnánk egyezni hírdetésben....😊 <persze korrekt összegért>
majd megprobalok forgalmat generalni twitterrel vagy youtubbal,ilyesmi...
nem is google helyezesre fogok ramenni ekkora versenyben 😄
ennyi.. keres orosz tárhelyeket ott több az esélyed.de warez oldalt nyitni kb olyan mint zoknit árulni a piacon h jó üzlet mikor már mindenki azt csinálja..
és nem csak internet hanem bárhol ha belekezdezs valamibe nem lesz az siker..aki VÁLALKOZÓ vagyis valami sajátott akar az számitson erre..
logikus nem?!
www.icewebhu
az mar mas kerdes,hogy ennel a szallas.hu -nal a kulfoldi regek is jatszanak-e 😄
na a szakértö megszolalt 😄😄 egy külsö oldal h tudná bevételét? 😄
csak akkor tudhatja bárkia bevételeket ha egy cég -akár weboldla is tözsdére megy 😄 adig azt mond amit akar nem köteles kiadni.
ugyhogy vagy az igaz amit irnak hivatalossan vagy az sem..
www.icewebhu
ott megneztem a minuteworkersnek napi 39,636 latogatoja es 120$ bevetele van,mig a microworkersnek 262,441 napi latogatot es 788$ napi bevetelt mutat...
vki hostol a hostwinds-nel...?
nem hiszem el,hogy mar vagy masfel hete fel napokig nem megy az oldalam,semmiben sincs szerencsem....pedig nem vmi noname f*s oldal,jokat olvastam rola,mielott regeltem....most mikor majdnem kesz az oldalam jol megjartam...atkene koltoztetni a domaint mas tarhelyre?ahoz meg tok lama vagyok 😄
hostgatorra nem akartam,mert olyanokat olvastam,hogy bannoljak a filmes oldalakat,amiken full filmek vannak...nekem meg olyan van...
szivas az egesz internet marketing,mikor a sokadik dologba is beletor a bicskad 😄
ha nem olvastam volna dicshimnuszokat a hostwindsrol,akkor nem is idegesitene igy a dolog....
Irni kel róla...
és reflink melé sima link..csak épp valaki(te) háppogtál hogy az mien már O_o 😄
És honnan szereznél rsst? mert magyar normális oldalak nincsenek erre célra tetszik nem tetszik.Én sajátoldalt akartam neki.domaint is megvettem.de olyan nagy volt a lelkesedés h mondtam minek?! Tözsédhez meg pénz kel..és itenni emberek 90% 1 domainre is sajnál pénzt. 😊
Hajrá a változással. de...újat...és értelmesett. nagyon sok bajod lesz majd meglátod.
www.icewebhu
stb.
ilyesmikre gondoltam.
esetleg, valami rss-t, ami szedi a tõzsdés, pénzkeresõs hírportálakról a fontosabb híreket a fejlécbe
0.1$-t fizetek minden regisztrációért, egy nyereményjátékba😊 A regisztrációnál CSAK nevet és mail címet kell megadni, semmi mást, kábé fél percet vesz igénybe.
Ha esetleg vannak ismerõseid, õket is megkérheted, termsézetesen a pénzt értük te kapod meg, a feltételek az alábbiak:
Regisztráció után továbbísd nekem az emailt amit kapsz a lakatos_alex<kukac>hotmail.com címre, írd meg a paypal emailedet is mellé😉
Jelenleg maximum 50 regisztrációt tudok azonnal kifizetni, ugyanis ennyire van elegendõ paypal egyenlegem (amenyniben lenne még jelentkezõ, rakok fel pénzt😊 )
Várom ide, a fórumba a visszajelzéseket! 😊
A link ahova regisztrálni kell:
http://szallas.hu/karácsonyi-nyereményjáték/2foquhyesbuenfamgweuy6gogyca7anpm3lztkdr6hhhaywq7gqq
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
közlöm, ha én leszek a hg radikális változások lesznek a szabályzatban <#eplus2>#eplus2>
odacsap az uj hg.majd ö intézekedik ,pápá
www.icewebhu
-Detto.. minden nap felnézek többször.
Ha gondolod, én is átvehetem a házigazda szerepet..
na akor emeberek itt egy lelkes ember,irjátok meg páran hogy akor benne vagytok hogy ö legyen a házigazda.Hát felpezsditi a dolgokat 😊
ide irjátok h egyetértünk vagy h megy ez.Utána többit elintézem.
jóéjt.
www.icewebhu