15995
-
Kacix #13703 Regisztrálok
NeoBux magyar használati útmutató
A NeoBux jelenleg a legnépszerűbb PTC oldal, a legtöbb regisztrált taggal büszkélkedhet. Mindenki aki kicsit is jártas a PTC oldalakkal való pénzkeresésben, ismeri a NeoBuxot.
A NeoBux 2008 Március 25.-én indult előregisztrációs fázisban, majd a hivatalos megnyitóra 2008 Április 30.-án került sor. A NeoBux vezette be az azonnali kifizetést, ez is hozzájárult a gyors népszerűségéhez.
Az oldal, az angol mellett, további hét nyelven használható: német, francia, spanyol, portugál, görög, finn és svéd. Alapértelmezett az angol, a jobb felső sarokban elhelyezett zászlóra kattintva lehet nyelvet választani. Sajnos, a magyar még nincs köztük.
Mikor megérkezel a NeoBux oldalra, regisztrálnod kell. Klikkelj a Register linkre és add meg a kért adatokat. Itt egy magyarra fordított kitöltési minta. Ha mindent beírtál , klikkelj a “continue” gombra. Kapsz egy e-mailt, benne egy aktiváló kód. Másold be azt a kódot és illeszd be a NeoBux oldalon a megfelelő helyre. Mikor ez megvan, a NeoBux kontód kész, bejelentkezhetsz.
A reklámok klikkelése
Ezzel a részével keresed a tulajdonképpen a pénzt a NeoBuxon.
Klikkelj a “View Advertisements” linkre, az klikkelhető reklámok téglalapok formájában táblázatszerűen vannak elhelyezve. Klikkelj valamelyikre majd ezt követően a megjelenő vörös pöttyre. A reklám pár másodpercen belül megnyílik, ki kell várni az időzítőt, mikor letelik bezárhatod a reklámoldalt és klikkelheted a következő reklámot. A NeoBux újítása hogy az fennmaradó időt a lap alján végig futó folyamat csík jelzi.
A reklámok értéke 0.001$ – 0.02$, időtartamuk 5 – 60 másodperc között változik.
Hogy a reklámok leklikkelhetőek legyenek és a pénz jóváíródjon a számládon, az Adobe Flash Player fel kell legyen telepítve a gépedre. Mivel számtalan alkalmazás használja, a legtöbb gépen rajta van. Ha netán még nem lenne feltelepítve, innen telepítheted.
AdAlert
A NeoBux-nak van egy nagyon kicsiny de annál hasznosabb kis eszköze, a neve: AdAlert. Az AdAlert figyelmeztet minket ha van leklikkelhető reklám a NeoBux-on. Csendesen ül a böngészőnk eszköztárában, míg nincs reklám. Az AdAlert ikonja elkezd villogni és számmal jelzi hány klikkelhető reklám van. Hangjelzés is beállitható az AdAlert-en. Így nem mulasztasz el egyetlen reklámot sem és nem veszítesz pénzt. Az AdAlert letölthető a NeoBux oldalán. Menj a lap legaljára, ott találsz 5 szürke gombot, a legutolsó az AdAlert. Nyomd meg a gombot és telepítsd egyszerűen, mint bármelyik másik böngésző kiterjesztést.
NeoBux NeoPontok (NeoPoints)
Minden egyes leklikkelt reklámért, attól függetlenül hogy Micro vagy Extended, kapsz egy NeoPoint-ot, mintegy bónuszként az aktivitásodért.
A Neopoints-okat a következők szerint használhatod fel:
250 NeoPoints = $0.10
500 NeoPoints = $0.25
1.000 NeoPoints = $0.60
2.500 NeoPoints = $1.75
5.000 NeoPoints = $4.00
10.000 NeoPoints = $9.00
20.000 NeoPoints = $20.00
40.000 NeoPoints = $44.00
30.000 NeoPoints-ért kiválthatod a Golden Tagságot.
AdPrize
ANeoBux-on minden leklikkelt reklám után kapsz 3 AdPrize reklámot. Az AdPrize szintén a View Advertisement oldalon található a reguláris hirdetések alatt, jobb oldalt. Az AdPrize négyzet zöldre vált, ha van klikkelhető reklám, és egy szám jelzi, hogy hány reklám van. Ezek a hirdetések 5 másodpercesek. Az AdPrize reklámok 60 percig érvényesek attól számolva, hogy megkaptuk őket. Az AdPrize egyfajta jutalom játék, nem direkt kapunk érte pénzt, nyereménysorsoláson veszünk részt velük. Érdemes lekattintani őket, mert értékes nyeremények kerülnek kiosztásra:
10 – 10.000 NeoPoint,
0.10 – 50$,
1 éves Golden tagság (90$ értékben).
Hirdetés a NeoBux-on
A NeoBux egy erős hirdetési felületnek számít az interneten, az AdPrize bevezetésével most a hirdetők 2-16-szor több megjelenítést kapnak ugyanannyi pénzért mint az AdPrize előtt. Ha hirdetni valód van, mindenképpen érdemes fontolóra venni a NeoBux lehetőségeit.
Tagságok
Regisztráláskor Standard Tag vagy. Ez a fajta tagság ingyen van és nem jár le soha, ugyanakkor a jövedelem is a legkevesebb. Ha több pénzt szeretnél keresni, akkor vásárolnod kell egy Golden tagságot, de ez pénz befektetéssel jár. Ez a tagság sok előnnyel jár, olyanok mint több klikkelhető reklám, olcsóbb ref bérlési, cserélési és hosszabbítási díj, nagyobb refek utáni jutalék. ez mind több pénzt jelent számunkra. A Golden Tagság ára 90$ / Év, de bizonyos alkalmakkor (pld, Karácsonykor) kifoghatunk 20-25%-os árengedményt is.
Mint újonnan regisztrált tag a következő követelményeknek kell eleget tenned, hogy Golden Tagságot vásárolhass:
Legkevesebb 50 reklámot leklikkeltél már
Legkevesebb 15 napja vagy NeoBux tag
Béreltél már legkevesebb két ref csomagot
Ezen felül még van néhány tagság típus amiből válogathatunk, itt láthatsz egy képet a Golden Csomagokról.
Refek
A refek segítségével kereshetsz több pénzt kevesebb idő alatt. Tehát, minél több refed van, annál több pénzt keresel. Ez különösen igaz a Direkt Refekre. Szerezz be annyit Direkt Refet, amennyit csak lehet. Nem kerül semmibe a fenntartásuk, és a hálózatodba maradnak örökre. Abban az esetben ha teljesen inaktívvá válik valamelyik Direkt Refed és nem klikkel egyet sem 60 napon keresztül, akkor azt a NeoBux ingyenesen eltávolítja.
Addig ne hívj meg senkit a hálózatodba, ameddig a következőknek eleget nem teszel:
Legkevesebb 100 reklámot lekattintottál
Legkevesebb 30 napja NeoBux tag vagy
Ha valaki ettől korábban csatlakozik a hálózatodba, bár a meghívottad NeoBux tag lesz, nem fog nálad megjelenni és soha nem is kapod meg a hálózatodba.
A referáló eszközöket a NeoBux oldalra bejelentkezve, a baloldali linkek között a Banners linkre kattintva találod meg. Az ott látható linkeket és bannereket terjeszd minden lehetséges módon, ha valaki rákattint és regisztrál, a Te hálózatod tagja lesz.
Refeket bérelhetsz is az oldalon, minél magasabb a tagságod annál olcsóbban kapod meg őket. Ha bérelsz egy ref csomagot (3-100 refet tartalmaz egy-egy csomag), 30 napra kapod meg őket. Ezután , azokat amelyeket arra érdemesnek tartasz, meghosszabbítod 15-240 nappal. Minél több napra hosszabbítsz, annál nagyobb engedményt kapsz a bérleti díjból.
Hogy melyik refedet hosszabbítod, hagyod lejárni vagy cseréled azt eldöntheted egy részletes aktivitási statisztika alapján. Láthatod hogy melyik refed mikor és mennyit klikkelt. Van egy funkció aminek AutoPay a neve. Ezt be és ki lehet kapcsolni. Ha be van kapcsolva, akkor 1 nappal meghosszabbítja a lejárati idejét azoknak a refeknek akik klikkeltek. Tehát vegyük példának a mai napot. Azok a Bérelt Refek amelyek legalább egyet klikkeltek a mai nap folyamán, a lejárati idejük kitolódik egy nappal. Ez a plusz 1 nap is pénzbe kerül nekünk, de ha kiszámoljuk, olcsóbb mintha simán bérelnénk. Az AutoPay funkció csak azokra a Bérelt Refekre van hatással akiknek legalább 20 napjuk van még a lejárati időből. Akiknek ettől kevesebb van, azokra az AutoPay nem hat, akár klikkel az illető ref, akár nem.
A NeoBuxon a ref bérlés nem mindig éri meg. Előfordulhat hogy nem hozzák vissza a beléjük fektetett pénzt. De egy kis szerencsével, megfelelő tagsággal és jó bérlési stratégiával, megérheti a befektetést.
Kifizetések
A pénzt kikéréskor azonnal küldi a NeoBux PayPal, AlertPay vagy Neteller számlára. Csak hitelesített PayPal számlát fogad el. és PayPal-ra való kikérés esetén 2%-os kezelési költséget számol fel, 50$ fölött 1$-t. Az első kikérési minimum 2$, ami minden kikéréskor 1$-ral növekszik, míg el nem éri a végleges 10$-t.
Bármit vásárolsz az oldalon azonnal megkapod. Fizethetsz érte a Fő Egyenlegeden levő pénzzel vagy PayPal (hitelesített), AlertPay vagy Neteller számlákkal.
Regisztrálok
-
Jimbo #13702 Szerintem sem volt kötekedés, van ott még javítanivaló bőven... -
gabesz8906 #13701 Nem kötekedésnek szántam, csak szemet szúrt gondoltam jelzem .
-
#13700 #13697 -
#13699 Vannak kisebb hibák és hiányoságok de sztem nem tragikus és mint mondtam a szerkesztési részt nem én csinálom csak felügyelem,az oldal 1 hónapos számos újitás és fejlesztés lesz rajta,nem kis projectnek indul, persze kötekedni még mindig könnyebb, én megint bizonyitottam,most pedig hazai oldalon hogy az oldalam a legjobb 5 magyar fitness és életvitel magazinok közt van és mint mondtam egy hónapos,megporbáltam, sokat foglkoztam-ok vele bejött, más meg mindig ugyanott van ahol volt
májusban meg további oldalak indulnak,nem értem, biztos én csinálok valamit rosszul...hm hm :)
Egyéb problem? -
gabesz8906 #13698 Vetettem egy pillantást az oldaladra és ha a helyes írás alap, akkor a videó mánia lapon én javítanám az elgépelést is "érkeseségekről" -
#13697 írj privátot részletekkel, és egyezkedhetünk, lehet hogy érdekel amit ajánlasz. -
#13696 miért? jlenleg lévö cikkiroim is igy kezdték és jövöhéten fizetem ki öket,és volt több jelentkezö de olyan munkáért nem fizetek ami szinvonalas,proba idö meg mindenhol van,mutasson pár cikket élesben hogy mit tudsz,ez nem jelenti hogy kiteszem mindet mert ha szar csinálja ujra vagy törölve lesz.
és mert oldalhálozatott akarok csinálni,komoly cikkirok kelennek hoszutávra, és mint tudjuk nem szakmabeliek jöhetnek full kezdök is ha megfelel és látom h rendszeresn irja cikeket és minöségit nálam lesz. max 5-6embere van szükségem most van 2.
-
#13695 ingyen a szarnak is örülj ám.... -
#13694 nem ingyenes ,durván 100ft körüli összeget levesz.
am ebolaplay ma van számlazárás,50e ft. Csak ettől az oldaltól,a többitől pedig még 40e első honapra nem is rossz.
Hamarossan indul 2 uj oldalam és oda is várok cikkirokat,lehet jelentkezni,de elöre mondom átforditások kelennek csak rövid 200szavas max 300 cikkekhez,helyesirás alap követelmény és persze első 10-15cikk próba idő igy nem fizetek érte.(nem kellenek silány önjelöltek)
szükséges ember 3-4. -
#13693 Sok helyen azt írják a paypal belső pénzküldésre hogy ingyenes, gondolom ez a hitelesített számlára igaz. Valaki esetleg tudja hogy ha nincs hitelesítve mennyit von le? Mert levonni levon ez biztos. -
#13692 Gondolom 2013. márc 31.??? -
Porszivo55 #13691 Hali!Valaki tud 10$-t átutalni nekem paypalra?Most egysezerre 50$-t akarok feltölteni.Aki tud kölcsön adni írjon privátba biztos visszafizetem,lehet,hogy még ma. -
woxmusic #13690 Hogyha érdekelnek az internetes munkák, nézz be ide: http://adf.ly/7DlYe -
laszend #13689 Nemrég kezdtem el ismét komolyabban foglalkozni /diplomás fejjel/ a netes pénzkereseti módszerekkel. Korábban én is rábuktam a jól csengő szlogenekre: Gazdagodj meg gyorsan, keress sok pénzt rövid idő alatt, blabla-blabla, + egyéb hamisságok !!
Természetesen ment a PTC, az xxxBUX, a Hyip, az autosurf és társai.Órákat, napokat lehetett ezekkel elbaltázni a net előtt !! Pedig Az idő pénz !!
És hát nem sok sikerrel történt mindez, ill. néhány dollár bevétellel. Nyomtuk ezeket az oldalakat az Egoldról ezerrel !! Ez akkor sem, és most sem igazán megtérülő megoldás !
A trend másfelé mutat, ez a nagy nemzetközi "moneymaker " forumokon is látható ! Ezeken a fórumokon nemrégiben Uj kategoria jelent meg: az un.
hybrid programok. Ezek mögött igazi befektetők állnak, akik hirdetésből, reklámozásból, ill. /uram bocsá/ licitáló oldalakból szerzik a nemkevés bevételüket. A licitálás megérne egy külön fejezetet is !!
Ezek a cégek a bevételük egy részét szétosztják a programukban regisztrált tagok között. Természetesen ezért tenni is kell valamit, meg kell érte dolgozni ! Pl.tovább hirdetni, blogokban commentelni, reklámozni stb.
Ezek az un. profit-sharing + matrix hybrid rendszerek. Nagyon okosan lettek kitalálva, matematikus-közgazdász alapokkal, számítógépes szimulációk segítségével.Több évre előre kalkulálnak.
Nálam most ez a sorrend:
1. JustbeenPaid http://adv.justbeenpaid.com/?r=DuNcicGc0L&s=logogirl3 /No.one, napokon belül restart, most érdemes pozit.venni/
2. ZexxRxxxxxs /szigoru promo szabályok:magyarul nem hirdetheted !!/
3. Wealt4allteam http://wealth4allteam.com/index.php?spon=9767 /pörögnek a TAP-ok 10 naponként, min. 4-5 évet jósolnak/
4. Adailycash https://adailycash.com/?ref=10961 /hacker támadás után megy tovább rendületlenül megy, min. 1 év./
5. T2moneyklub http://www.t2moneyklub.com/index.php?ref=laszend&c=s
/ A JBP kistestvére, angol tudás előny, napi taskok, kommentek írása /
6. NewGNI https://newgni.com/?ref=laszend / sport arbitrage profit megosztó/
Ha érdekel a téma és komolyabban foglalkoználezekkel és élveznéd a támogatásom, akkor írj:
[email protected]
-
#13688 * up működik. A promo kód tiltotta le. Nem is tudtam hogy ilyen is van. -
#13687 Godaddy-n mióta nem lehet paypallel fizetni? vagy csak engem szívat szokás szerint. fizetésnél csak credit card és check választási lehetőségek közül enged választani :( -
#13686 van ez a http://www.youlikehits.com/ oldal, nem tudtok valami automatizáló scriptet, hogy ne kelljen nekem 2 gombra kattintgatni a pontokért, hanem megtegye magának? -
#13685 Tömör és igaz!
Köszönjük! -
#13684 nete spénzkeresés reális képe? :_D
lehet semmit se keresni de még bukni is de lehet akár milliókat is, miért hogyan? lehetőség számtalan csak sokan elfejetik net tág fogalom, pl facebook alapítoja is neten keresi a pénzt,
lehet katintással filéreket,de katintos oldalak több százeret keresnek
lehet warezban zsebpénzt és közben a tulajok vllákban laknak és kurváznak
lehet szerencsejátékban ,de nem nyerhet mindennki hiszen ez az alapja.
lehet céget csinálni és weboldalt üzemeltetni,de kel kis gogyi és soka tanulmány ahoz h sikeres oldalad legyen.
lehet youtubal pénzt keresni ,külfödön már sablonos ha valaki azt mondja youtube-bol él meg vagy onnan van zsebpénze video siránkozástol az igyénes akcio videokig minden lehet.
lehet bloggolásbol is megélni
lehet ezerféle képpen ami neten történik netes pénz keresett és csak RAJTUNK áll hogy mennyit keressünk mert nem mondhatja senki hogy net guru hiszen minden iparág még gyermek cipö net már több évtizede van normális kialakulo piaca még csak utobbi 5évben kezdett formálodni és még mindig nincs kiforva rengeteg lehetöség vár megvalositásra és csak elég utána nézni olvasni gondolkozni és tágitani látokörünket hogy csináljunk valamit amivel megélünk vagy csak kis betevött hozz de cél?? és határok?? nincsenek.Ne feledjétek ez egy teljesen új terület és van hely mindenkinek.
gondoltam ezt leíirom na jóéjt ;) -
#13683 sajnos ez nem sikerült -
netkereset #13682 Az oldalam megpróbál reális képet adni az internetes pénzkeresés adta lehetőségekről és lehetőleg kerülni igyekszik a marketing szöveggel jól átitatott "gazdagodjunk meg hirtelen" mézesmadzagot. Aki komolyabb jövedelemre szeretne szert tenni, annak igenis ez internetes munka. Nem pottyan magától semmi az ölünkbe, meg kell érte dolgozni! A másik nagyon fontos (ha csak nem a legfontosabb) dolog a kitartás! A Legjobb Lehetőségek -
#13681 na lement az első hónapom, oldalam alján vana statisztika :) (mozogj.com) hirdetők egyre csak jönnek,a fejlesztés most folyamatos,de szeretnénk google lábon is megállni. jelenleg csekély napi 100látogató jön onnan ami elég gyér.
szóval link épitőket várok.persze referencáiával és ár-al,ha megoldható akár hirdetöi felületet is tudok cserébe adni.na peeace. -
#13680 Tudok azoknak gratulálni, akik hisznek még a mesében.
Valószínűleg majd egy "nagy cég" szétosztja a saját nyereségét, ezen jót röhögtem... -
keembo #13679 Még valami ezzel kapcsolatban: Volt anno a TV-ben (manapság mellőzöm), hogy valami kis településen, kaparós sorsjeggyel nyert valamit 2 ember egyazon napon/héten. Mi lett az eredménye? A településen lázasan elkezdtek kaparós sorsjegyeket vásárolni és kaparni, szinte hisztérikusan. Bekerült a TV-be a dolog, lett hírverése - és bár nagyon felszínesen néztem anno TV-t, de ez mégis megmaradt.
Egy remek példa, hogy az ember tudatalattijában mennyit tud javulni a pozitív dolgok aránya eme szerencsejátékokat illetően. Az, hogy másik 100000 ember kapart, nem nyert semmit és laza 1-200 Ft-al rövidebbek lettek / sorsjegy az a kutyát nem érdekli, nincs hévje, TV-ben sem emlegetik... -
keembo #13678 >Regisztráció időpontja: 2012. 03. 30.
>@gmail.com
Nyilván majd privátban kapsz reflinke(ke)t. Ohajni, miért vagy te Ohajni?! :)
DRFlame: "mert számodra a végkifejlet határozza meg a döntés helyességét."
Ennél egyszerűbben nem is fogalmazhatta volna meg, h hol hibáznak az emberek, akik időt/pénzt áldoznak a szerencsejátékokra. Ez végülis a "beetetés"-hez kapcsolódik.
A másik: hallani, hogy X-nek, Y-nak összejött pl. a rulett és a jó/rossz tapasztalatok arányaiból a külső ember arra következtet, hogy megéri a dolog. De elfelejti azt, hogy aki pofára esik, azok szinte sorra inkább csendben maradnak a kudarcukat illetően, hisz utólag ők is belátják, hogy barmok voltak és van is emiatt szégyenérzetük. Ezért is működik ennek a "marketingje", ezért nem reális a kommentek között látott jó és rossz tapasztalatok aránya...a pozitív történéseknek nagyobb a visszhangjuk... -
ohajni #13677 Megtaláltam az év Internetes üzletét!!! Egy hihetetlenül nagyvonalú céggel dolgozunk, amely évek óta működik és hatalmas nyereségre tesz szert, amelynek a felét szétosztja közöttünk. Nem kell nagy összegeket befizetni, sőt ingyenesen is lehet indulni. Egy amerikai aukciós oldalon licitálnak az emberek olyan termékekre mint pl: I Pod, Lap Top és ő nagyon olcsón hozzájut, viszont a cég hatalmas bevételre tesz szert a többi licitáló által. Még csak embereket sem kötelező behozni, akkor is sokat fogsz keresni, mindössze 1db napi hirdetésfeladás, ami fél percet vesz igénybe, garantáltan napi 2-3 dollárt hoz. Akik novemberben decemberben kezdték már több, mint 3000 dollárt kerestek, és ez csak nő. Őrületesen növekszik a csatlakozók száma. Az alexa statisztikája szerint a világ cégei közül ez áll az első helyen. Nekünk már bizonyított, minden nap látom a webirodámban.
Ha kérdésed van keress! [email protected] -
veszmo #13676 Ingyen pókerpénz! Ingyen forexpénz! Több éve rendszeresen fizető klikkelős oldalak! http://manimani.mlap.hu -
#13675 Nah a Wupload-nak is kampec!
Arra a sorsra jutott mint a Filesonic! -
DRFlame #13674 A lényeg az, hogy rossz döntést hoztál.
Olyan ez, mint amikor átmész a piroson és ezért 1 perccel előbb megérkezel a célodhoz, és azt hiszed, hogy mivel jól jártál, ezért jó döntést hoztál, amikor átmentél a piroson. A pozitív kimenetel nem mindig jelenti azt, hogy jó döntést hoztál. És most pont arról van szó, hogy jól jöttél ki (nyertél) egy rossz döntésből (túl sokat kockáztattál). És egyszerűen figyelmen kívűl hagyod a tényt, hogy igenis rossz döntés volt a rulettezés. Talán még most sem érted ezt, mert számodra a végkifejlet határozza meg a döntés helyességét. -
DRFlame #13673 Csak a korrektség kedvéért, rosszabb eredményt számoltam, de nem szándékosan...
Nem fogom újra levezetni, de a hibáim:
- A 24 a 6. eset helyett a 7-be tartozik
- Fejben összeadást elrontottam
- 8. esetben 3 szám van én meg 4/37-et írtam esélynek és azzal is számoltam tovább
Ezek javítása után kijön a -5,1$ 37 körre. Ami már duplán ellenőrzött érték, mivel minden körben átlagosan a feltett tét 1/37 részét bukjuk, vagyis 37 kör alatt megy el 1 környi tét. És egy körben pont ennyit raktunk fel. -
morphius84 #13672 vki tegyen már ide egy Like gombot XD -
#13671 39 évesen ezt beszopni, gratulálni tudok oklevelet holnap kaphatsz addigra lesz nyomtatóm. -
Atis73 #13670 VILLÁMKÉNT TERJED,NE HAGYD KI!!!!
3-HÓNAP MUNKÁVAL HOSSZUTÁVÚ PASSZÍV JŐVEDELMET ÉRHETSZ
EL!!!!
A 100%-ban ingyenes és az is marad,nem kell fizetned se
most se később.
LEGYÉL TE IS ALAPÍTÓ TAG!!!
Építsük fel együtt a közösséget és részesedjünk a bevétele 50%-ából.
PASSZÍV JŐVEDELEM EGYSZERŰEN!!!!
Regisztrálj itt :
http://signup.wazzub.info/?lrRef=10b4d
A fő projekt TÖBB NYELVŰ és világszerte elérhető lesz ápr.1-től
CSAK AZ ELŐREGISZTRÁCIÓ ANGOL
-A link megnyitása után írd be az e-mail címed-kattints a "JOIN"és kész az előregisztráció.Pár perc és kapod
is a saját meghívó linked e-mailbe. Hozzá is foghatsz dolgozni,küld el a te meghívódat ismerőseidnek építsd a
csoportod márc.31-ig
-NE FELEDD MINDEN ELŐREGISZTRÁLT ISMERŐSŐD 1-DOLLÁR NEKED
5-szint mélységben.
Bővebb infó :webesmunka -
morphius84 #13669 Élőben nem próbálkozok ezzel a stratégiával, mert az ingyen pia és kaja + a melegedési lehetőség nem tartana sokáig szerintem XD kb 2 perc alatt kidobnának XD
DRFlame barátunknak sajnos igaza van, de a bumm a semmibe stratégiához képest vmennyit javulnak a nyerési esélyeim :)))) Eddig 2x játszottam így és 2x vettem ki plusz pénzt :))) -
keembo #13668 DRFlame remekül leírta, a szátokba rágta. Akinek ezek után kételyei vannak, az szvsz menjen, "tesztelgessen" jópénzért, mert megérdemli.
Kicsi off:
Ha roulettből akarsz profitálni, akkor menj el egy pl. bp-i senatorba vagy valami barátságosabb kaszinóba. Pl. 2000 Ft-ért váltasz 100 kreditet és 1-2 kreditenként játszogatsz szép lassan. Eközben ingyen nasi, ingyen üdítő, télen se rossz alternatíva melegedni. A fogyasztásodat és az esetleges nyerési esélyeket nézve így úgymond pluszban tudsz kijönni a nasit/üdítőt nézve. -
DRFlame #13667 Egyébként Einstein is azt mondta a rulettről, amit én. Szóval ha nekem nem hisztek, talán neki érdemes lehet. -
DRFlame #13666 Erre nem válaszoltam...
1. halmaz (egyenként 10 cent, összesen 2,1$):
Tét: 2,1$
Számok: 0,17,34,6,27,13,36,11,30,8,23,10,5,24,16,33,1,20,14,31,9
Nyerési esély: 21/37
Nyerthető összeg (ha 36-os a szám szorzó): 36-21=15 zseton vagyis 1,5$
2. halmaz (1$):
Tét: 1$
Számok: 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30,32,34,36
Nyerési esély: 18/37
Nyerthető összeg: 1$
3. halmaz (első 2 tucat összesen 2$)
Tét: 2$
számok: 1-24
Nyerési esély: 24/37
Nyerthető összeg: 1$
Több részhalmazunk van:
1. spec eset:
A szám csak az első halmazban van. Ebben az esetben az első halmaz nyer, a többi veszít.
Számok: 0,27,33,31
Bankroll változás: +1,5-1-2=-1,5$
Kimenetel esélye: 4/37
37 kör alatti bankroll változás: -6$
2. spec eset:
A szám csak a második halmazban van. Ebben az esetben a második halmaz nyer, a többi veszít.
Számok: 26,28,32
Bankroll változás: -2,1+1-2=-3,1$
Kimenetel esélye: 3/37
37 kör alatti bankroll változás: -9,3$
3. spec eset:
A szám csak a harmadik halmazban van. Ebben az esetben a harmadik halmaz nyer, a többi veszít.
Számok: 3,7,15,19,21
Bankroll változás: -2,1-1+1=-2,1$
Kimenetel esélye: 5/37
37 kör alatti bankroll változás: -10,5$
4. spec eset:
A szám csak a 3. halmazban nincs, a másik kettőben van. Ebben az esetben a harmadik halmaz veszít, a többi nyer.
Számok: 34,36,30
Bankroll változás: +1,5+1-2=+0,5$
Kimenetel esélye: 3/37
37 kör alatti bankroll változás: +1,5$$
5. spec eset:
A szám csak a 2. halmazban nincs, a másik kettőben van. Ebben az esetben a második halmaz veszít, a többi nyer.
Számok: 1,5,9,11,13,17,23
Bankroll változás: +1,5-1+1=+1,5$
Kimenetel esélye: 7/37
37 kör alatti bankroll változás: +10,5$
6. spec eset:
A szám csak az 1. halmazban nincs, a másik kettőben van. Ebben az esetben az első halmaz veszít, a többi nyer.
Számok: 2,4,12,18,22,24
Bankroll változás: -2,1+1+1=-0,1$
Kimenetel esélye: 6/37
37 kör alatti bankroll változás: -0,6$
7. spec eset:
A szám mindhárom halmaznak része. Ebben az esetben mindhárom csoport nyer.
Számok: 6,8,10,14,16,20
Bankroll változás: +1,5+1+1=+3,5$
Kimenetel esélye: 6/37
37 kör alatti bankroll változás: +21$
8. spec eset:
A számot egyik halmaz sem tartalmazza.
Számok: 25,29,35
Bankroll változás: -2,1-1-2=-5,1$
Kimenetel esélye: 4/37
37 kör alatti bankroll változás: -20,4$
(Nem ellenőriztem alaposan, lehet, hogy van benne hiba, de a negatív az tuti minden esetben)
Ez azt jelenti, hogy 37 kör alatt -14,8$ a várható átlag bankroll változás.
De a minusz mindig garantált. Ha minden egyes tét negatív átlagot hoz, akkor ezeket összeadva is negatív számot kapsz. Tehát fölösleges most kitalálni egy másik tétet és azzal számolgatni. Jobb lenne megérteni az általános magyarázatot. Ezért linkeltem a háromszöges sztorit. -
DRFlame #13665 De van rá esély, csak a kockázat mindig nagyobb annál, minthogy megérje. Akkor tudok mondani stratégiát, ha egy bizonyos szintet mindenképp el kell érni, ezt meg leírtam a 13603 kommentemben. Persze az ottani 100-szoros bankroll elég irreális cél, alacsonyabb célnál lehet más a stratégia. De szinte mindig all-in. Akkor változhat, ha kétszeres bankrollnál kevesebb a cél. -
morphius84 #13664 Így nem ér XD nem veheted ki, mert azért rakod be, hogy keress vele egy kis zsebpénzt :))) vagy te nem is látsz semmi esélyt arra, hogy nyerhetnél is mellé x$-t?