15995
11074353081353622639.jpg
  • morphius84
    www.websyndic.com esetleg jó lesz neked :) 0.8 arányban számolnak el a meglátogatott oldalak után, lehet automatán is felhasználni a pontokat
  • Palinko
    tudtok jó autosurf oldalakat olyan hogy nézegetek más oldalakat kapok pontot, azt elkölthetem úgy hogy mások nézzék az én oldalaim?
  • mcdrusza
    A saját oldalak spamelésére vonatkozóan abszolut egyet értek de viszont előfordul hogy én írok ritkán egy cikket oldalamra és azt be szoktam linkelni olykor. De ezek leginkább segítőkész leírások legutóbbi a nagy filefeltöltő oldalak "razziája" alatt írtam melyik oldal volt akkor megbízhatóbb mi volt ami még új, mit érdemes használni a régi oldalak helyett stb egy hosszú lista volt. Én ezeket belinkelném ha nem baj olykor, de tényleg ritkán szoktam. Viszont már lassan akartam írni egy helyzetjelentést mert azért azóta már voltak dolgok filefeltöltés terén. Privátot meg azért nem írnék mert annyira nem nagy dolog h bannerba menjen.:) Ott legyenek tényleg igényes oldalak. Pl a régi bannerba is voltak külföldi fórumok azok megérik.
  • F1re
    Van esetleg vmi véleményetek erről amit linkeltem ?
  • Palinko
    én a kifizetési bizonylatot csak sajátot fogadnák el
  • F1re
    1. nem kényszeríteni akartam hanem úgy tudom másképpen nem lehet csatlakozni.
    Megpróbáltam ezt az oldalt dobja LINK ha rányomok, h join. Nem tudom mit jelent pontosan de gondoltam így nem lehet.

2. Annyit tudok, h az alám kerülő emberek után kapok valami részesedést fingom nincs igazából az egészről

Ha tudtok mondani az oldalról valami okosat akkor írjatok.

Egy dolgot tudok, h ismerősünk csinálja és neki lett belőle bevétele, ill hogy az elején nem érdemes kiszedni a pénzt inkább biddé kell alakítani mindet
  • Fabio Capello
    Nem, közelében se vagyok annak, hogy bárkinek rosszat tegyek. Viszont, rákényszeríteni az embereket arra, hogy alád regisztráljanak, bunkóság. Meg lehet adni a lehetőséged, a nickneved közlésével - hiszen a legtöbb esetben van "Ajánló" mező a regisztrációnál - ha nincsen, akkor is lehet közölni a sima regisztrációs linket, alatta egy "Ha szeretnél nekem segíteni, kérlek regisztálj alám: XXXX.XX/XXXXX" formában. Illetve - illik közölni, hogy NEKED milyen előnyöd származik abból, ha alád regisztrálnak. Hidd el, fognak a te linkeden regisztrálni, akkor is, ha szépen kéred - nem csak akkor, ha rákényszeríted az embert a (sokszor rejtett) linkeddel.

Szimpla fair-play, nem kibaszás - remélem érthető.

Végezetül - nem véletlenül kértem, hogy adj utalást az általad állított tényre - kivételek vannak, ezzel nincs is semmi gond, de ne tegyünk valamit kötelezővé, és főleg: ne állítsunk valótlant - az opcionális mindig jobb.
  • F1re
    én az oldalon nem találtam sehol olyat amivel lehetne normálisan csatlakozni a rendszerben, csak úgy bírtam ha valaki alá kerültem
  • F1re
    Nem tudom biztosra én is nem rég kezdtem, ha tudsz máshogy regelni akkor regelj úgy, max nem fog működni. Én csak segíteni akartam, ha ti máshogy akarjátok csinálni akkor csináljátok úgy. De látom te csak arra hajtottál, hogy véletlen se tegyél jót valakinek inkább megkeresed hogyan tudsz regelni másképpen(ha egyáltalán lehet)
  • gabesz8906
    Itt a free affiliate rész alatt meg találod, hogy refferálozás miatt írt csak be. Nyugodtan törölhető, napi 20 % miatt meg főleg.

Nekem bejön az 1.0-ás szabályzat.
  • Fabio Capello
    Szabályzat v1.0 - várom a véleményeiteket, kiegészítéseket, ötleteket:

Szabályzat:

1. Amikor egy új oldalt linkelsz, részletesen írd le a tudnivalókat, mutasd be, ne csak beböfögd a linket.

2. A refferal linkek csatolása TILOS! Megadhatod a nicknevedet, hogy beregisztráljanak alád - aki akar - , viszont a linkbe belerakni azonnali törléssel jár.

3. Csatolj bizonylatot! Ha egy oldal megbízható, és bizonyítani tudod kifizetésekkel, bekerülhet a banner alá, a kiemelt helyre.

4. Nincs személyeskedés, flamelés.

5. Saját weboldalak, pénzkereső blogok, honlapok linkelése TILOS. Vedd fel a kapcsolatot a házigazdával privát üzenetben (Fabio Capello), és amennyiben igényes a műved, kikerül a banner alá, nincs semmi szükség arra, hogy naponta ötször bespammeld.

6. Ha "munkaerőre" (fordítás, honlapkészítés, stb) van szükséged, szintén jelezd privátban, és terjesztjük. Kérlek, pontosan jelöld meg, mire van szükséged, milyen tudás kell hozzá, illetve milyen fizetést tudsz/akarsz felkínálni. A fórumhozzászólások közt elveszne - spammelni pedig nem érdemes...

7. Ha valaki többszöri figyelmeztetés ellenére sorozatosan megszegi a szabályokat, a topikhoz való hozzászólási jogát veszélyezteti - okkal készült el ez a szabályzat.

Továbbá - készül az új banner, így nemsokára ismét pofás topik leszünk :)
  • Fabio Capello
    Sehol nem találtam utalást arra, hogy valaki alá kell regisztrálnod ahhoz, hogy hirdető legyél - kérlek, linkelj valamilyen bizonyítékot, vagy refferalozás miatt törölnöm kell a hozzászólásodat.
  • F1re
    http://www.zeekler.com/ - ról hallott már vki ? Online aukciós oldal és van egy hirdető partnerprogramja a zeekrewards minden nap fel kell tenned egy hirdetést egy ingyenes oldalra és ezért pénzt kapsz, van lehetőség magad alá is építeni embereket de ehez elvileg silver tagnak kell lenni ami 10 dollár.
    Ahogy kapsz pénzt át alakíthatod bidekké ami minél több annál több pénzt kapsz.

Lehet ingyen is csinálni, a napi munkádért ugyan úgy megkapod a pénzt. Érdemes bent hagyni a pénzt és vissza forgatni bidekké, így nagyobb nyereségre tehetünk szert

Ahoz, h hirdető legyél valaki alá kell reginsztrálni nekem ez az oldalam: http://kisgizus.zeekrewards.com/ jobb oldalt meg nyomod, h Join és kitöltöd értelem szerűen.

A baloldali regisztráció csak az aukciós oldalra szól ! tehát azzal nem lehet pénzt keresni csak vásárolni, A vásárlások után is fizetséget kapsz

Szerintem megéri mert naponta maximum 5 perc az egész hirdetés feladás, az a lényeg, h a napi egy meglegyen
  • xido
    zseniális kérdés,de hogy mennyire irritál,hogy minden nap legalább 2x befrissítik minden apróhirdetéses oldalon ezt a piramis szart,azt el nem tudom mondani
  • rbajanlat
    a kmd-be miért regisztrálnak annyian??
  • mcdrusza
    Egy szabályzatra felhívó figyelmeztető kellene szerintem. Nem kell hosszú szabály csak lényeg legyen benne no refflink.
  • Fabio Capello
    ebédelt. (:P)

Nem nagyon volt alkalmunk beszélni, amióta megkaptam a hg jogot, viszont azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy kéne valami szabályzat, egy banner, és esetleg egy háttér, ugye?

Szívesen várom a javaslatokat bármilyen újításra.
  • milk4
    Na és most hol van a hg?
  • fergusonpapa
    Mielőtt én itt megjelentem napi 5-10 ref linkes poszt volt és egy értelmes,miután ezt kitakaritotam már kezdet felendülni a topic minden okés volt ha vaalki spammelt törölve lett és IGEN VOLT SZABÁLYZAT,csak bugnak hálla már nem elérhető de ez csak pár hete van igy és te több hónapja ide jársz,látogató kell az oldaladra? ne spammeld tele az ilyen forumókat mert tuti hogy nem csak ide jársz hanem építs linket csinálj hasznos tartalmat.
  • veszmo
    Ez egy picivel másabb hangnem. Így lehet társalogni. Több éve reklámozok itt és nem is sejtettem, hogy ez tilos, mivel láttam többször hasonló reklámokat. Kerestem a fórum szabályzatot, hogy elolvassam, de nem találtam. Van ilyen? Minden fórumon mások a szabályok és nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat vált ki heti egy sor, főleg , hogy ez eddig nem volt probléma. Úgy látom, hogy egy nagyon szűk látogatottsága van a topiknak amit ezek után nem csodálok, hiszen alpári hangnemben lehet beszélni, azt nem moderálja senki, de egy egysoros reklám földrengést okoz. Bocs, hogy itt jártam.
  • DRPCDoki
    Lehet, hogy nem hülyeség az oldalad és nem csak refgyűjtésre használod, nem tudom (pl. a forex szerintem iszonyat jó dolog, ha ért hozzá az ember), viszont teljesen jogosan háborodnak fel a többiek azon, hogy már nem is tudom hanyadszor reklámozod. Beteszed 1x, semmi gond, mindenki látja, akit érdekel, megnézi, örül neki, Te is örülsz, kész, de hogy heti szinten beteszed, azzal csak mást bosszantasz, akit nem érdekel az oldal, az ez után se fogja megnézni...
  • veszmo
    Nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki az ismeretlenség homályából köcsögözzön. Brávó! Ha nem érdekel valami, ugord át te idegbeteg paraszt!
  • Palinko
    van valami működő megoldás Adsense klikkek kapására? valami közösség ami még nem buktatott meg a google és kifizetik a pénzt.
  • fergusonpapa
    sokkal jobb h nem az én agyam szivja már ez a forum :) köszönöm!
  • georgesmatyas
    muszáj valakit keresnem, mert tolmácsdroid nélkül nem tudok ezt-azt elintézni, ami esedékes nemsoká.
    De hát tudod te, hogy mi a szitu :D
  • Palinko
    dobar dan. sta hoces? :D
  • zsoltioregon
    ezt nehéz szívvel hallom mucsácsosz :(
  • Fabio Capello
    Angol, francia, felsőfokon, olasz+spanyol alapszinten.

Szerb sajnos nem megy :)
  • georgesmatyas
    milyen nyelven beszélsz?
    szerb menne?
  • Fabio Capello
    Elküldtem a kérelmet, papa te viszont még mindig nem írtál nekem privátot a fordítós meló kapcsán, pedig érdekelne, továbbra is :)
  • fergusonpapa
    én 3x mondtam már hogy lelépek de senki se figyelt, sajnos nincs rá idöm és a gyogyszerem is elgurult már itt jópárszor :D

álldásom Capellora :)

apropó holnap válaszolok a leveledre ;)
  • Palinko
    én is mindig azt mondtam inkább üres topic mint szeméttel tele.
  • Odacsap77
    Vedd át akkor, kérlek. Szerintem ő is bele egyezne..mert egyszerűen bejövök, és fordulok is vissza, mert nem tudok mit tenni ezek ellen..
  • DRFlame
    A kettőnek nincs sok köze egymáshoz. A focis témákban se focisták a házigazdák.
  • Fabio Capello
    ha gondoljátok, és ő is akarja, átvehetem tőle a házigazdajogot, viszont nekem messze nincs akkora tudásom ezen a téren, mint másoknak ebben a topikban - csak rendkívül amatőr szinten végzem az ilyesmit... :) Viszont a topikot, a dizájnt rendben tudom tartani, és kigyomlálni a gazt a topikból.
  • gabesz8906
    fergusonpapát már ennyire nem érdekli a topic ? Kezd marha unalmas lenni, hogy minden héten be talál ide valami elvetemült ptc-s, surfbar-os köcsög akinek az összes tudománya ki merül abban, hogy meg tud csinálni egy blogot amit tele fos a reff. linkjeivel. Szánalmas
  • gabesz8906
  • Fabio Capello
    kurva unalmas már, azt remélem vágod...
  • Montanosz
    Mai naptól Facebook versenyt szervezünk, 150 000 forintos díjjal.

• milk4
    Zsír.