15995
11074353081353622639.jpg
  • morphius84
    Ha nem kamu a uinvest, akkor is a gazdagoknak találták ki, mert 1-2$ semmit nem ér náluk XD Elvileg a cégnek hiteleznek a pénzből, de ez is csak a teljes cég 10%-át fedi le és te abból a 10%-ból veszel meg 1-2%-ot, szerintem a 10%-ra kifizetnek lazán havi 18% kamatot :D Csak az a bajom velük, hogy ködösítenek, a cégek elérhetőségei nincsenek az oldalon stb
    Magyar facebook csoport is van: http://www.facebook.com/groups/243334022345282/

Azért illik vele már vigyázni, de ezt írtam is neked :D
  • Odacsap77
    Jaj, az ilyen hozzászólásokat törölni kell, egyből.

-Akik fix hozamot akarnak azoknak az uinvest-et ajánlom, havi 10-18%-ot-hoz, én nem mertem berakni pénzt, mert akár hogy számoltam nem tudom hogy termeli ki az adott cég azt a pénzt, de mindenki csak jót ír róla évek óta (sehol egy rossz szó, nézz utána google be) és még kézzel fogható papírt is kapsz stb...

biztos, hogy fizet, csak kérdés meddig.. olvassatok utána, aki meg meri kockáztatni annak megéri.
  • Fabio Capello
    Ebből elegem van. Vagy leírod egy hozzászólásban a tudnivalókat, vagy pedig törölni fogom a hozzászólásaidat.

Többen értelmesen megkértek, hogy írd le - erre te - adj emailt, nézz utána - egyre erősebb a gyanúm, hogy te valamiféle toborzóügynök vagy, aki az új ügyfeleket cserkészi be, és halvány lila gőzöd nincs arról hogy hogy is működik az általad ajnározott rendszer.

Utolsó felszólítás - vagy leírod itt, egy hozzászólásban, ÉRTELMESEN - vagy fel is út le is út.
  • strepsils
    banners magyar

Nahát én megpróbáltam ezt fölfogni de a 20. elolvasására sem ment.
    Ha az volt a célja a készítőnek hogy ködösítsen akkor sikerült mivel az egy dolog hogy angol magyar fordítás és azért nem értem a mondatot de hogy a végén még elkezd össze vissza hablatyolni : -Amennyiben Panelt vesznek úgy a panelhez szükséges traffic mennyiséget megkapod-
    Ki vesz panelt?
    mert pár sorral feljebb még az én kiadásom hogy panelt vegyek.
    Alatta mennyit termel egy panel?: sárga 21 napot és nekem 10$ ba kerül.
    Az ehhez tartozó bevételem 20$

Nem tudnád magyarul elmondani ha te már ismered hogy miről van szó mert ez a leirat egy fogyatékos gyerek színvonalán készült vagy direkt nem magyarul beszél mert kiderülne hogy csak be fizetem a pénzt aztán ki nem jön semmi.

Kezdheted az elmagyarázást azzal hogy milyen folyamat végén jön ki a 20$ bevétel ugyan is még mindig nem életszerű hogy miért kell az én tőkém egy ilyen kaliberű cégnek,miért vagyok én katalizátor a vállalkozásában, nem gyárt semmit nem foglakoztat senkit úgymond nem kell kifizetnie alkalmazottakat mert maguk az alkalmazottak pénze van benne és a pénz dolgozik ,gondold el hogy mire hasonlít ez a cég ,én csak azt látom hogy van egy fej akinek nincs is pénze de akik csatlakoznak a céghez azok betőkésítik azt és tök mindegy hogy milyen trükkökkel ,tőzsdével spekulálja ki a hasznot ha engem is kifizet akkor jó de mi van ha nem ?

Millió köszönet ha eltudod magyarázni.
  • Monyo86
    Ha annyira kiváncsiak vagytok akkor miért nem kerestek rá? Én csak ajánlottam egy lehetőséget. Youtube, Google stb...
  • doxadmin
    Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni. Bár fogalmam sincs hogy honnan szeded hogy tudok olyan módszert, mivel én sehol se írtam hogy tudok.

Érdekes módon nem válaszoltál a kérdésre, hogy 1 éve után mennyit lehet kiszedni a 25$ ból? Vajon miért nem...

amúgy igen így kell ügyfeleket toborozni... "Van egy marha jó ötletem, de nem mondom el, találd ki magadtól."

Ezek után még te csodálkozol hogy gyanakvóan állunk a dologhoz?!
  • Fabio Capello
    Ha nem egy top secret dolog, nyugodtan leírhatod ide, nem kell e-mail címeket (adatbázisba) gyűjtögetni.
  • Monyo86
    Ha te tudsz olyat, ami 25ből egy év alatt 5000$-t hoz, akkor szólj nekem is... Igazából kár bármit is kérdeznetek, meg válaszolnom mert ti már előre leírtátok, hogy nem és kész.
    Amúgy a cégnek saját bankkártyája van a MASTERCARDtól...
    Ha annyira érdekel titeket, mért nem írtok egy e-mailt? Elküldöm a dolgokat nagyon szívesen, ez nem egy TOP SECRET dolog. Vagy beírjátok a keresőbe, hogy Banners Broker. Sok sikert!
  • doxadmin
    1 hónap után akkor mégis mennyit lehetne kiszedni?
    Ha hosszútávú, akkor mennyire hosszútávú? Lesz mondjuk 5000$ a 25$ ból 1 év alatt?
  • Odacsap77
    És szerinted a cégnek nincs 25$-ja, hogy azt kifizesse helyetted, és akkor nem xy $-t nyer, hanem sokkal többet?

Gondolkozzatok már.
  • F1re
    26 dollár már millioknak számít ?:D
  • mcdrusza
    Valaki foglalkozott már a Sharecash-el? Lenne pár kérdésem kifizetéssel kapcsolatban. Legyen szíves írjon ide vagy privátot aki tud a kifizetési időkről stb. valamit.
    Annyit tudok hogy havonta egyszer van a pénz elfogadása, utána lehet kikérni.
    Két helyre tudom kikérni összeget, Payza és Payquicker erről esetleg valaki tud tranzakciós költségekről valamit? Payza-ról találtam infót elvileg 800ft a banki kikérés de Payquicker-ről fogalmam sincs.
  • Monyo86
    Először is, én egy szóval sem mondtam, hogy egy hónap után keresel 25 dollárból 26ot. Ez hosszabb távú befektetés, aki hirtelen akar milliókat keresni, annak csalódnia kell.
    A cég felvásárol banner helyeket melyeket aztán tovább értékesít vagy csak kiad mások számára. És ehhez a mi pénzünket használja fel, így a befolyt nyereségből mi is részesülünk. A bannereket te panelek formájában kapod meg. Ezeknek van névértéke. Mikor egy ilyen panel kifut, akkor megkapod a panel névértékét, plusz kapsz egy ugyan olyan panelt.
  • strepsils
    Ha nem csatlakozott senki alám akkor is kereshetek vele? Most akkor áruld már el hogy mi ez részvény ?vagy mit veszek amiért utána több pénzt kapok mint amennyibe került.
    Az alapcsomag 25 dollár, nem állítok elő semmit és nem hívok meg senkit majd egy hónap múlva érkezik a számlámra 26 dollár ?

Győzz meg hogy miből fognak és kik nekem pénzt kifizetni!

A mellébeszélésre meg senki nem kíváncsi ,nem azt kérdeztem hogy hol vannak világszerte irodái a cégnek és hogy kikből áll meg hogy bemutatót tartogatnak és az sem győzött meg hogy online reklám cég mely teli van üzleti profilokkal lehetőségekkel bla bla bla. Ilyen előadásokon már voltam és a vége mindig az volt hogy mlm de ott legalább nem volt titok hogy honnan van a píz.

szóval honnan van a péééz? :)
  • doxadmin
    Biztos nem annak aki 123654. ként lép be.
  • acsati
    "Egymillió forint feletti havi jövedelem!"
    Mégis kinek? :D
  • Monyo86
    Ebben nagyon tévedsz. Aki a te csapatodba tartozik azután nem kapsz egy fillért sem. Leírom dióhéjban miről lenne szó, de csak a te kedvedért: A cég neve Banners Broker. 2011-ben két vállalkozó kedvű úriember alkotta, meg akik nem mások, mint, Chris Smith és Kul Josun. Úgy gondolták, hogy a mostani online életben elengedhetetlenek a hirdetések és az online népszerűsítés, mely kapcsán rengeteg új potenciális ügyfelet tudnak szerezni. Így megalkották Kanadában azon belül Torontóban a Banners Broker nevű vállalkozást, mely online hirdetésekkel foglalkozik. Így egy világméretű online reklámcéget sikerült létrehozniuk, ami az eltelt 1,5 év alatt több mint 100 millió USD-t fizettek már ki üzleti partnereik számára, ami azt jelenti, hogy ennél jóval több és nagyobb bevétele keletkezik a cégnek.
    A jelen állapot szerint Kanadában, Amerikában, Írországban, Indiában, Angliában és Portugáliában van irodája a cégnek. Ezen kívül számos alkalommal tartanak élő bemutató előadásokat is, melyben elmondják a cég üzleti profilját és a benne rejlő lehetőségeket.A Banners Broker online reklám kampányok szervezésével és bannerek felvásárlásával foglalkozik. És mivel a mi pénzünkből történt meg ezen bannerhelyek felvásárlása így természetesen a profit egy része is minket illet meg. Az egész lényege, egy kezdeti csomag vásárlása, s után már lehet is kezdeni a „munkát”. Ez nem az a tipikus leülök otthon és kattingatok, illetve szervezem magam alá az embereket akikből hasznot húzok. Ha nem csatlakozott senki hozzád, akkor is kereshetsz vele. Az alapcsomag 25 dollár, de ennél magasabb összegért is lehet csomagot venni.
  • strepsils
    Mért nem írod ide mit nem kell csinálnunk egy jó kis mellékjövedelmért persze nem 2 nap alatt..?

Miért akarsz te anyagilag segíteni valakit hogy az utána jó kis mellékjövedelemre tegyen szert nem két nap alatt ?

Várj kitalálom,a passzív jövedelem az azt jelenti hogy senki nem végez munkát de mindenki adogatja föl a beszervezőjének a pénzt.

Holnap én is bemegyek dolgozni és passzívan nem csinálok semmit órabérért:)
  • Monyo86
    Sziasztok!

Egy forradalmian új, és nagyszerű lehetőséget szeretnék számodra bemutatni, mely segítségével online passzív jövedelemre fogsz szert tenni. Nagyon minimális ráfordítással szép mellék jövedelemre lehet szert tenni, persze nem 2 nap alatt. Nem ígérek milliókat csupán egy jó mellékest biztosító munkát. Nekem, mivel Hollandiában élek, egy itteni üzletember mutatta meg.

Miért ne részesülhetnél te is az online marketing piacból?

Ez mostantól lehetséges a Banners Broker segítségével.
    Ha felkeltettem érdeklődésed, írj egy e-mail a [email protected] címre. Egy kérdés még nem kerül semmibe. Komoly jelentkező esetén segítek az elindulásban!! (értsd anyagi fedezet)

Várom leveleiteket!
    Imre
  • Fabio Capello
    Nem kérünk reklámot, köszönjük.
  • doxadmin
    Ingyenes megoldás kell!

Én pl külföldi linkgyűjteményekre gondoltam, végül is van angol tartalom is az oldalon talán elfogadnák, bár még nem néztem utánuk.
  • milk4
    Backlink(fizetős persze)
  • doxadmin
    Van egy weboldalam, van rajta ~800 előadó és azoknak 19k zeneszámuk. Ezek nem letölthetőek, csak a videóklippjüket lehet itt megnézni, szóval nem warez oldal!

google webmasters szerint 7k már be van indexelve a 19e ből, de a googleből jövő látogatók igen csekélyek (1-2 naponta)

2 hete nyomatom az oldalt a magyar linkgyűjteményekbe (amelyek nem kérnek regisztrációt és viszontlinket) Sajnos a 60%uk inaktív szóval...

hogy lehetne valahogy nagyobb google forgalmat elérni? napi 500+ látogatóval egy darabig megelégednék.
  • Palinko
    klikelős szarságokat felejtsd el.
  • StephenKing
    Melóhelyen elég sok szabadidőm van netezni gondoltam keresek egy kis plusszpénzt online. Beregeltem a clixsense oldalra 3nap alatt sikerült kökemény 7centet keresnem. Nem tud valaki valami ilyesmi oldat csak amelyiken egy kicsit jobban lehet keresni? Vagy valami más jövedelmező online pénzkeresést.
  • strepsils
    :D "2. tudok én helyesen is írni"

Az lehet de nem magyarul.

Olvasd már vissza az ön igazolásodat. Mi az hogy cikk író kel ? káposzta? ,a folytatás is meggyőző mint leendő munkaadó " kérdeztem hol látták hirdetés," én nem lenni magyar .

Valld be akik jelentkeztek mind ilyen 15 éves kis pc guruk voltak pont úgy mint Te:DDD
    És meggazdagodtak online. lol
  • fergusonpapa
    1. friss reg kuss!
    2. tudok én helyesen is írni,csak ha regézek felesleges,főleg itt.. meg több helyen jeleztem hogy cikk író kel,kérdeztem hol látták hirdetés,egy ember jelentkezett innen :)
    3. Ne trollkodj itt hajnalban.

na pá.
  • strepsils
    Te tudsz helyesen irniideirtamvissza kinálok ,ök jelentkezenek proba elöny irsz távu összefogalója a cim.

Biztos sokan komolyan veszik a vetítésedet itt.
  • fergusonpapa
    Megvan köszönöm a jelentkezést.
  • fergusonpapa
    Am amiért visszairtamideirtam
    2hetes munkát kinálok annak aki

- Ért a focihoz,nézi és csinálja is néha..
    - tud helyesen irni és normálisan fogalmazni

ök jelentkezenek a [email protected] ra.referencia elöny ha nincs akkor se baj irsz 3 proba cikket ha megfelelő akkor felveszlek.

Azért 2 hét mert jelenleg ennyire van szükségem de ha sikeres lesz a téma akkor hoszabb távu együtt müködést tudok biztositani akár más oldalaimra valo cikkirással.

Téma nem nehéz Foci EB napi 1-2 cikk kelenne, nap összefogalója, copy paste kiméljenek, cikk átirás lehetséges ;)

EB után azonnal fizetek paypal vagy számlaszámra.

a cim még1 [email protected]
  • fergusonpapa
    Érdkes hogy épp te akartál megosztást az oldalamra meg kerestél :) és már mutatam is régebben,azthiszem én voltam aki pár nap lat szerzet neked 12e lájkot meg hasonlok szóval..

én nem dicsekedni járok ide,csak utálom ha megcáfolnak. Örülök neki h eddig életemben 1honapot meloztam más keze alatt(gyárban) és azóta is magam rendezem soraim. Hiszel nekem? nem érdekel. Te vagy elszálva mikor votl1 szerencséd.. utálom az ilyet :)
  • Fabio Capello
    Engem csak az érdekel, hogy ez vajon a marketingszövege, vagy őt is ezzel etették be, és tényleg elhiszi?
  • milk4
    "minden nap!!!!!!! több száz vagy több ezer Euróval legyél gazdagabb"

:DDDDD
  • Fabio Capello
    mit akarsz, én több százezret keresek :D az már más kérdés, hogy úgy durván két hónap, és napi 12 óra munkaidő van hozzá :P
  • Fabio Capello
    © azael4 - reklámot nem kérünk, köszönjük.
  • Odacsap77
    "utobib 6 hónapban összesne

- szereztem 500e lájkot
    - van egy magazinom ami havi 150et hoz már.
    - 3 kisebb tematikus oldal csak googlére épitve
    - 1 vic oldal napi 4000látogatval és egy idézetes csoport.a legnagyobb hazai.ami szintén fityingembe se kerül és most erül rá oldla mert nag yaz aktivitás :)"

-Szerinted ezeket ki hiszi el neked? Előbb még ilyet szóltál : "havi 1500 ft, nekem ennek a duplája jön egy nap.." - akkor hogy is van ez?
    ide jössz eljátszani a nagy marketingest, azt sehol semmi :)

na maradj csöndbe, senki nem hisz már neked.
    semmivel nem vagy több lassan, mint aki bejön és elmondja h ő mégpedig több százezret keres.
  • Palinko
    vált valaki moneybookersről paypalre? nem kell hatalmas összegre gondolni 1500 ftről lenne szó
  • fergusonpapa
    csak elfogadott linkeknél kel fizetni,profik ezt csinálják,amit exelben megkapsz mit csinált hol merre,egyedi szöveget irt mien a link stb. aki 80-120ftoskat csinálja megérdemli sokszor gány munka ,több forumon 200ft körül dolgoznak nagyonjók, és persze vannak a profik akik borsos áron dolgoznak de jo kapcsolataik vannak. mit takar ez?

te linket épitesz katalogus van száz,link gyüktemény mégtöbb.. de fele szar,és már nem figelnek rá vagy zárt igy linkjeid jobbakon nem kapod meg,de egy profi aki régóta ebben mozog sok partnert szerzett akár egy linképités során ezen tudja biztonsitani a minöségi munkát.én pl most vettem 100linket 20e+ áfa és abbol 60volt csak katalogus.

blog komentek és linkek meg haszontalanok ezek nem számitanak backlinknek inkább spamelésnek s google se dijazza(ez alapismeret..)

ha magad akarod csinálni, katelogusokat találsz az entity oldalon
  • fergusonpapa
    talán nem véletlen h a hoszaid takarva vannak.. :D

utobib 6 hónapban összesne

- szereztem 500e lájkot
    - van egy magazinom ami havi 150et hoz már.
    - 3 kisebb tematikus oldal csak googlére épitve
    - 1 vic oldal napi 4000látogatval és egy idézetes csoport.a legnagyobb hazai.ami szintén fityingembe se kerül és most erül rá oldla mert nag yaz aktivitás :)

és csak még kapizsgálom fb dolgot.

másik a youtube. egy népszerü online platformnak csináltam chanelt és videokat teszek fel heti 2x,van srác aki premiere proval tesz fel,ccsatorna megtekintés 4milio, 2 honapja kezdtem :)

magyar utube julisban indul mozogj oldalhoz,müsorok kerülnek fel.

aztán ott vannaka régi dolgaim mint kuponos oldlaban fele tulajdonomban van még bár most elaádsra tettük flippán. Cpaleadel megy egy crackes utube chanelem ami mghoza napi 3-4 dolcsit. és 5 video van fent amit 1éve csináltam :D

magazinomon semmi nem lopot,mindent cikkirom ir,volt egy srác copy pastezet öt kibasztam cikeit töröltem, és 3hónapos az oldal de még eladásra nem kináltam de többen bejelntztek h megvegylk. :)

Ezen kivül blogszolgáltatót inditok párhéten belül,állásom van mint online marketinges és project vezető egy helyi cégnél több websopnak és egy helyi teremnek én épitetem fel az arculatát :)

dicsekedjek még te seg? :D már ezerszer leirtam itt h még pár éve ugy kezdtem h na pénzkeresés és klikelj százat,idegesitet de örültem h kerestem havi 5 dolcsit meg ilyenek :D amiota itt vagyok probálok segíteni,te nem csináltál semmit még.

Az meg hogy mennyit keressel hidegen hagy,ebola playnél meg annyi segitséget kértem hogy az oldalon regisztráltam és nem enged be miért? (kiderült adatbázis hiba) :)

hja és ebola play kaptma levelet hogy prémium hirdető leszek 10.e után igy külön reklámokat kapok nagyon katintási arányért 10helyet 15ft :)

Ezek után nincs mit már elmondanom.hgnekmeg mondom van domainje vagy aki felajánl egyet,szoljon és adok neki tárhelyet a forumozoknak dijmentesen.Ha költöznék azt jelzem bár félévig ugynézki még maradok.
  • Odacsap77
    Link gyűjteményekbe, de valahol (ha pl. rendeled neten egy oldalon) akkor az tuti csak hozzászólás újonnan nyitott wp oldalakhoz..