15995
-
#13833 Akik hirdetik magukat hogy 125Ft/link áron backlinket építenek az adott oldalra, azok hova regisztrálják az adott oldalt? Link gyűjteményekbe vagy blogokhoz szólnak hozzá? -
Odacsap77 #13832 "fele annyiért adtad el mien 1milio :D és szidtad mert amatör voltál és én huztam fel fb oldalt is és kitaláltam akampányt h szállj szembe az eredetivel mert eset a nézetség te seg"
-Attól még egy 1M-ért. Amúgy ki a faszom vagy te hogy pofázzál, mond el mit tettél le te? van egy kibaszott "magazinod" amin össze van lopkodva pár cikk, és most azt hiszed menő vagy :DDD mond el még 10x itt a topikba :DD
-Szerintem nem kell beszámolót tartanom, el telt fél év, minden ment a kerékvágásba, több millió fb user-t adtam-vettem :) lehet több pénzre tettem szert mint te.. aki még jött sírni hogy magyarázzam el mi az ebola play stb.
Össze vissza hazudsz mindenkinek, mondom van egy kibaszott magazinod, meg van 2-3 nagy fb oldalad mert bejött 1-2 alkalmazás ennyi. és te szerencsézel le engem :DD
amúgy meg kurvára nem szidtam, jól jártam vele, arra is csak irigy vagy ennyi. nem kell sírni, egyszer majd neked is összejön valami. addig vergődhetsz itt.. :)
-
#13831 fele annyiért adtad el mien 1milio :D és szidtad mert amatör voltál és én huztam fel fb oldalt is és kitaláltam akampányt h szállj szembe az eredetivel mert eset a nézetség te seg :D
nem mutatam fel semmit :D ok :DDDD ezen csak röhögni tudok :) 17éves kis szarzsák vagy,kimentetelek a szarból már nem 1x és nagyn pofátlan vagy, meg irogatsz állandoan..h kel ez az..látszik még gyerek vagy. A szerencséd után meg eltelt már lassan félév és hol vagy most? sehol semmi :)
Akinek van essze sose bukik aki szerencsés az meg te vagy de szerencsére ez mullandó és a szeny hamar jóhelyre kerül :) -
Odacsap77 #13830 napiszar clon oldalad elpaszoltad és már elverted a pénzt,ámásik forumon még árulod aszervert de már eladtad? ahj istenem ne huz már fel.
-Ne aggódj miatta, be lett fektetve a pénz :)
-az nem az én szerverem, csak segítek eladni a filefeltolto.hu-t.
Jaja, úgy mint a napiszar klón oldal, az előtt 2 héttel még szidtad mint a szart mer nem a tied volt rá 3 hétre 1m ft-ot ért az oldal :DDD ennyit rólad meg a megmondásaidról, azt még semmit nem mutattál fel.
na itt befejeztem a veled való beszélgetéseket. -
#13829 Amit akartam is anno, egy oldal is beindulhat,de managelését (cikkirás)nem szívessen válalom :) -
#13828 dehogy,részmeről én már befejeztem :)
am felajánlok egy tárhelyet a fórumnak ,ahova lehetne tölteni a banner részt vgay bármit gyorslinkel,csak egy domain kel amit megkel adnom. de elég egy .info is vagy kuponnal más :) Beszéljétek meg mi legyen és Capellonak adom a tárhely jogokat -
#13827 Kérlek titeket, a további nézeteltéréseket privátban intézzétek, mielőtt megint elindul egy flamelavina :) -
#13826 napiszar clon oldalad elpaszoltad és már elverted a pénzt,ámásik forumon még árulod aszervert de már eladtad? ahj istenem ne huz már fel.
én helyesirásom pocsék ezért van cikkirom és jelentkeztek innen is 3an 2 dolgozott és copy pastezet,kibasztam most van más aki ezt tanulja lányok,szépn fogalmaznak és igényes cikket irnak ;) erre bizonyiték több oldalam is.de okés hajrá, csinálj amit akarsz.Ha nem birod fogadni a kritikát, hogy nem rég még sehol nem voltál,és volt egy domained amit még nekem is elakrtál adni 2e ft-rt szerencséd volt van pénzed vagy volt de nem vagy még cukkkerberrrg,föleg ha igy gondolkozol. Én nem bántani akartalak csak mint mondomd szerver olog nagy poject meg a többi is,fiatal vagy volt egy lehetöséged ami nagy szerencse volt mostmár jobban befektethetnéd erre lófasz csak elcseszed.és ettől akartalak megovni de ok te dolgod,nem vitának szántam ha annak vetted sry..
csak ne mondju kforumtagoknak sületlenséget,na mindegy hiba volt megint beirni.Az idő ugyis engem igazol..megint. -
Odacsap77 #13825 el lett adva szervergép.. nem érte volna meg.
fergusonpapa:
"kb 10000 van aból 100 megyeget 10 sikeres. Tiltás meg valós."
- ezt te se gondolod komolyan. Megkérdezem még 1x, szerinted miért van a világon 523523523 ezer blog? - Mert még mindig megéri!
"Másik, az hogy pénzt hoz nem biztos h kell annyiért végkép. Láti is kel benn valamit,hidd el. 75e meg jol lehuznak. :) egy cikk nem ér többet 200ftnál havi 50 cikk elég ha nagyon szapora lennél is 70.ami 14e ft. És sokan válalják, nálam 2 doglozik, betanitotam öket megmutatam mindent és fizetek nekik havi 10-10e "
- Na te aztán biztos, hogy tudod mennyit ér egy cikk ilyen helyesírással. Ezek nem ilyen összekapizsgált fórumozók által írt cikkek lesznek, hanem 1500+ karakteres, az összes, egyedi cikk (0,2ft / karakter) - de ilyeneket hiába írok le úgy sem ért belőle senki semmit.
"facebookrol jött látogatók szart se érnek,miért? mert nem adhsz el velük semit,több teszt és nagy hirdető jelezte ennyi látogatonál konverzio 10% sincs meg.. nem véletlen épitek googlére. Mert nem mindenki releváns ebolaplay és msá hasonlo oldal ér még sokat itt,ez nem lenne én is bajba lennék,Ha van napi 3000 oldlaad googléról az már ér annyit. ha fbrol 10e kiröhögnek :) Hidd el én tudom, 4 oldalam van mind fb rol hozza töb látogatót és félnek ettöl.föleg hogy egyet elis akartam adni 4honapos edigi bevétele 200e ft és még nem vitték el mikor fél áron adnám sem ;)"
-Ez így hülyeség, ahogy van. Ugyan annyit ér, ha nem 12 éves :) és ez itt a baj, hogy amíg neked 10-18 éves látogatóid vannak, nekem addig 18+ a 75%-a. - Ami igen is fizetőképes, és adsense se ad véletlenül 4x többet egy klikkért.
"Tudom van pénzed szivesen befektetsz de ne ész nélkül.Ezt mondom neked ugy hogy már cégem van és válalunk partneremmel másnak weboldal fejlesztés és tartalom kezést és reklámot, és szeretjük az ilyeneket lehuzni,ha nem fogadod meg igy se tanácsom ves majd magadra,de majd 2-3honap után megkérdezem töled hogy hozott bevételt vagy csak költesz az oldalra."
-nincs pénzem, csak max eszem. ugyan úgy pénz nélkül indultam, mint itt mindenki.
össze vissza beszélsz, senkinek nem adsz tanácsot, csak mondod a hülyeségedet.
De én itt befejeztem a vitát, amint leírok valamit, egyből jön a kritika rá, mert még egy kibaszott embernek nem sikerült innen semmi, és annyi itt az irigy ember mint sehol máshol, veled az élen.
-
#13824 beszél összevissza :) -
#13823 nem tudom hogy egyedül vagyok e vele, de engem érdekelne hogy mi van a 600e-es projekteddel amiből 500e volt maga a szervergép? -
#13822 jah azt elfelejtettem, ha minden összejön kap 30 at vissza, ha nem akkor csak 25 öt -
#13821 van valakinek 25$ kölcsön moneybookersen? -
#13820 Mindent komolyan kell csináni
A nagy projectemen, hamarossan az orzságban elöször kerül fel több orányi videó anyag youtubra és sorozat indul ezáltal,kezdésnek 40 videó felvétele, juliusban :)
Youtube bevétel visszahozza + látogatok az oldalra = $$$
Persze ezt is csinálhatnám több milából is de megoldottam h még csak töredéke sincs és full igényes lesz ;)
Oldalamnak hála ingyen járok helyi termekbe és bármit használhatok, jó érzés a 10-15tagbol állo vip-re rákerülni.
következő project a blog inditása amire már toborztam itt is embert köszönöm a 0 jelentkezőt. Pedig mint igértem fix fizetést tudok adni minden 20.én eddig csak egyszer késett fizetésem akor is 1 napot.Ez olyan szük réteg lesz ahol bevonom az összes önkéntes blogert magamnak ebben témában,plusz márkat is ide csábitok :)
Ötletem nem alaptalan,körbe kérdeztem nagyobbakat és lelkes blogereket levélben és nagyon érdekelné öket a váltás sokan már csak a név miat :)
mi az eredménye? sok partner,és egységes hirdetés. ha 100blogot csak 100an néznek naponta az nem kis fegvyer tény és szivesen hirdetnének igy :) föleg hogy fix a témakör :)
Na amit ezzel akartam, hogy beleinváesztált pénzem még mindig kevés,nem akarom azt csinálni mint odacsap kolega, h invesztálom bele a pénzt és várok a csodára,azt akarom h az oldal maga termelje ki az árát. max amit ráfizetek 10e ft kb havonta ez a reaális ha az ember nem akar nagyott bukni.Ha lesz 100 oldalad is ezt mindig tartsátok figyelemben különben lehetek akármilyen sikeresek sose lesztek maximálisaka profit felé.Persze több pénzel már lehet többet profitálni de ezek olyan szükréteg amit lehet igy nyomatni pl szolgáltatás vagy termék árusitsá,amihez alapjárton sok pénz kel :) Kezdjétek kicsiben,legyetek lelkesek és elhivatottak és az eredmény jönni fog. Sokadjára mondom de tényleg ne adjátok fel,döntsétek el hogy amig azt mondjátok h ahh neekm sose,és közben olvasátok más sikereit és inkább tvztek.. adig sose lesz változás.
hajrá srácok :) -
#13819 Nem akarok vitatkozni veled de lájk blog azért vna annyi mert még az index is megkörnyékezte a témát és csak fát raktaka tüzre. Röviden : minden kis görcsnek már van, mikor komoly bezsélgetésbe ekrülök bármelyik ismerősömmel, és szó van weboldalrol mindig oda röfögnek ök vagy mások is hogy JAJJJJ NEKEM IS VAN?LÁJK BLOG! :D már sirok annyiszor hallotam.
kb 10000 van aból 100 megyeget 10 sikeres. Tiltás meg valós.
+ nagy fegyver tény az alkamazások ez a kető = facebook fal halála NÁLUUUNK ,külfödön most terjed el, 9gag -nak hála.
Másik, az hogy pénzt hoz nem biztos h kell annyiért végkép. Láti is kel benn valamit,hidd el. 75e meg jol lehuznak. :) egy cikk nem ér többet 200ftnál havi 50 cikk elég ha nagyon szapora lennél is 70.ami 14e ft. És sokan válalják, nálam 2 doglozik, betanitotam öket megmutatam mindent és fizetek nekik havi 10-10e
tárhely 3e havonta hostgator max csomag. plusz hootsuite..szal 25az oldalam költésge és napi 4000hoz.
facebookrol jött látogatók szart se érnek,miért? mert nem adhsz el velük semit,több teszt és nagy hirdető jelezte ennyi látogatonál konverzio 10% sincs meg.. nem véletlen épitek googlére. Mert nem mindenki releváns ebolaplay és msá hasonlo oldal ér még sokat itt,ez nem lenne én is bajba lennék,Ha van napi 3000 oldlaad googléról az már ér annyit. ha fbrol 10e kiröhögnek :) Hidd el én tudom, 4 oldalam van mind fb rol hozza töb látogatót és félnek ettöl.föleg hogy egyet elis akartam adni 4honapos edigi bevétele 200e ft és még nem vitték el mikor fél áron adnám sem ;)
Ez ilyen,és nem egyszerü te meg szorod a pénzt de majd meglátod.
Cikkriás végkép röhej föleg ha fbra alapozol és nem számit h seo vagy nem,én nekem már seo cikket irnak és mindent átirattam velük és most jön google is.
Tudom van pénzed szivesen befektetsz de ne ész nélkül.Ezt mondom neked ugy hogy már cégem van és válalunk partneremmel másnak weboldal fejlesztés és tartalom kezést és reklámot, és szeretjük az ilyeneket lehuzni,ha nem fogadod meg igy se tanácsom ves majd magadra,de majd 2-3honap után megkérdezem töled hogy hozott bevételt vagy csak költesz az oldalra. -
gabesz8906 #13818 Valaki tud valami jó ingyenes tárhelyet? 000webhost kizárva, most nullázták le az egy éves blogom. -
Odacsap77 #13817 Persze, kitiltotta azokat, akik már 6+ hónapja mennek, és 10 percenként ment a postuk mindenhol minden fb oldalon. - nem hiszem hogy innen ez bárkivel elő fog fordulni, sőt, biztos vagyok benne, ha csak vicces képeket posztol
fb alkalmazásokat már nem annyian használják mint régen, és most még többen akarnak alkalmazást <- rengetegen mondták nekem már, hogy megcsináltatta és sehol semmi, én is jártam így
lájk blog :
LEGROSSZABB ESETBEN 0,20-as CTR-re lehet számítani egy lájk blognál, ez azt jelenti, ha van napi 20e látogatód/nap (kell hozzá 60e lájk) akkor 20.000:1000= 20x2 = 40 klikk a hirdetésekre x 0,15 (legrosszabb eset) = napi 6 EURO
tehát napi 6 eu-t hoz egy napi 20e látogatós oldal, arról nem beszélve hogy ebolaplayt lehet kirakni rá, el lehet rajta adni termékeket stb.-tehát ne állítsd már, hogy nem hoz semmit, nem véletlen van 4214421millió blog a világban
7-8 cikk úgy lesz, hogy lesz egy újságíró csapat aki az oldalnak dolgozik, havi 75e ft-ért.
én nem beszélek félre, nekem volt nem egy vicces oldalam, tudom hogy mennyit-mit hoznak, ne mond a hülyeséget, mert neked nem jött össze a vicces oldal és most van egy magazinod..
ha van egy oldalad, amin van napi 20e egyedi látogató, és már megvan három hónapja azt bőven el lehet adni 6-8 havi bevételért.
én egyáltalán nem beszéltem félre, Te próbálod bizonyítgatni. -
#13816 Az a baj hogy megint félre beszélsz
Épp a lájk oldalak áldoztak le,miért? mert a fb szokot tiltani domaint és előfordult már ez nem egyszer,sok magyar hazai portálnál is,(keptelenseg .hu). Ugyanez megtörtént most is amikor ezek lájk blogok domaint váltotak. pl 5perc.net és 5perc.es lett.épp ezért.nem tart sokáig az emberek kicsit unják már.
Másik téma fb alkamazások nem áldoztak le,nem szabad magyar piacot nézni,külfödön mindig nagyon megy,most a fb app+ mobil integráio nagyon megy és több siker alkamazás van.magyarok közt is.
facebook leáldozoban? lehet,ezt senki nem tudja de azt igen egyszer vége lesz,de ezt hallotam(itt is) 1éve és 2 éve is.amig nem láttom meredek esést az aktivitásban és nem láttom h ismerőseim máshova mennek nem kell agodni,csinálni kell.
Am is viszsatérve lájkblogot hülyeség,és nem véletlen 500e fb fanpagek is mert nagyon nagyon nagyon kevesett hoz már plusz a tiltás.
Másik téma,blogereknek nehéz dokuk van épp elöző miat,épp ezért fog indulni nekem egy blogszolgáltatás ami ezt kiküszöböli és minden kezdö hamar szerezhet olvasokat. A spamet meg ne eröltesük,hány levelet kaptam már meg irnak mindenhova NEM SZABAD föleg h pár jelentés és oda a domain mert fb tiltja.(mostanában elöszeretettel)
következő az oldal domain egyszerü semmi extra ,amit cisnálsz a szeretlekmagyarország clonja lesz ahogy olvastam,aminek van többszázerzes..oldalai és ugy visszi látogatokat,szeretlek nyár szeretlek ez szeretlek az..
Másik tévhit,látogatok.Lájk blog napi 50 post ugy generál 100e fanbol kb 20-30e látogatok.Magazin (nekem van több van tapasztalatom) napi 8-10post napi 2000látogató szintén 100.mértékben söt ha nem érdekes és hidd el cikkek 90% nem érdekes akkor azokra 200an mennek max,ha van egy érdekes akár bulvár,nekem is muszáj ezekröl irnom,akkor arra eelntösen több,volt amire 2000ment egy nap.
de ez ritka mint a holó.
Szóval tapasztalat nélkül is spekulálni,meg napi 7-8 cik? SOK nagyon SOK nagy magazinok nem válalnak ennyit,max töb cikiroval.az meg h 3honap mulva tovább adod 500ért. azért mert egyszer sikered volt még egy clone oldalal nem jelenti hogy te vagy az uj cuuukerberrg.
Szóval nem bántani akarlak de ne vidd tévitbe az embereket,tudom én már milyenek,nehezen mennek afelé h javitsanak a dolgokon és mikor belemenek csalodnak egy életre is elmehet a kedvük.
Mit ajánlok? épp elötem szoltak domain 500ft sincs.megevszitek. ingyenes tárhelyre mentek felhuztok egy wp oldalt és elkezdtek olyanrol irni amiről kevesen és még érdekel is.vannak még foltozatlan rétegek.Ezekre pedig heti 10-15linket tolsz,kis szöegel,katalogusokba. kis versenynél máris megvan első sikeretek napi 1-2 cikk ha nicns nagy tartalma mert szolgátlatás akkor heti 1 cikk.nem nagy idő befektetés és hamar sikert lehet elérni,nem lesznagy oldalad,de ráteszed adsense etarget vagy ebolaplay akár. és ezt megismétled többször. több oldalal,hidd el megéri.párhuzamba csinálhatod,kitanulod a dolgokat olvas sokat linképitésröl menetéröl,meg hogyna kel seo cikket irni,alapok pár oldalas tanulmányok nem nehéz.aztán lehet nagyobban kezdeni.Weboldalakban mindig nagy pénz van,és google még maradni fogsokáig ez fix,de a legjobb az egészbe ha munkád msá keresőben is megjelenik nem kel félni a trendek váltosásátol.
Másik tippem rövid távú. Alkamazások nem leáldozottak én épp most csináltam oldalt hétvégén és már 49e nél jár 4nap alat. Válasz egy szük réteget és ara találj ki alkamazást,ne félj ha kevés jön mert az értékes lesz. és erreirj témákat,alakits ki községet válaszolj az embereknek megéri meglátod.utána oldlat is csinálhatsz rá, jo példa erre egy tetkos oldal.vagy más szük réteg amiben még van potencia.
én oldalam is azok közé tartozik akiknek mindjárt 200e lájk lesz de ez nem lájk blog és többet fog érni mikor lájk logok kihalnak :)
Utószónak, Odacsap nem bántani akartalak csak ne mondj sületlenséget. A többieknek meg akik elolvasták, mindenhez türelem és idő kel. Vagy sok pénz ;) -
gabesz8906 #13815 Mostanság, hogy pörög a topik :D Na de, hogy ne csak be böfögjek valamit 1.49$-ért vehetsz most akármilyen domaint godaddy-n.
Kupon kód hozzá: FLOWERS -
#13814 Ez azért nincs teljesen így. Én is összeollózgattam egy random kép posztolós appot, és az app témájától függően hozza a célközönséget. Napi 400-600 like-ot hoz, és úgymond beindult magától. Csak a saját ismerőseim közt és oldalamon osztottam meg. Igaz a téma nagy hatással van arra hogy épp a 13 évesek likeolják avagy 35+évesek.
Bár rengeteg ilyen app van szerintem még most se késő felhúzni 1-2 50-80e-es oldalt ezekkel.Abból már elvegetálhat egy oldal, még ha nem is célközönségről van szó.
Behalni nem fognak ezek, inkább továbbfejlődnek. -
Odacsap77 #13813 Persze hogy így van, nem véletlenül nem lehet már facebook oldalakat vásárolni, már senki nem használja az alkalmazásokat..
Viszont, a vicces oldalakat meg egyre kevesebben csinálják (ez jó azoknak, akiknek van(nak) nagyobb fb oldalai) így kevesebbe embernél oszlik el a vicces oldalakból bejött pénz (adsense)
Tehát, annak még mindig megéri vicces oldalt csinálni akinek van nagy facebook oldala. (pl. ismerősömé a szilvasbukta.com napi 80-120 e egyedije van / nap, mert van kb. 10 fb oldala ami a legkissebb 20 ezres, a legnagyobb 120 és ezek közöttt..adsense van rajta, napi 20-30eu-t hoz..
ezeknek a fb oldalaknak az ára lájk/0,5-1,2FT közötti áruk van..
Ha pénzt akarsz keresni :
1, Vegyél egy facebook oldalt (csinálj) min 30 ezer like kell. (kb. 20-40e ft)
2, csinálj egy vicces oldalt
3, posztolj sokat, és oszd egyfojtába az fb oldalon
ezzel tuti, hogy fogsz keresni, csak nem sokat mert a CTR legjobb esetben 0,35 %.. és el fognak nyomni a nagy oldalak..<- erről már nem is beszélve..
Hogyan lehet még pénzt keresni a facebook segítségével?
1,elkezdessz egy olyan blogot/oldalt indítani, amiről szeretsz írni, és írsz is napi
szinten 1-2 posztot vagy hírt vagy isten f.szát
2, keresel direkt ilyen fb oldalakat amik ugyan erről szólnak, és manuálisan elkezdessz minden felhasználónak küldeni egy levelet az oldaladról. (sok idő, de legalább releváns embereknek írsz) VAGY, csinálsz egy eseményt, és ott meghívsz több ezer embert (veszel/feltörsz fb profilt , vagy csinálsz kamu profilokat)
3, nagyobb ctr lesz, mivel ez nem vicc oldal, és nagyobb cpc (ft/katt) vicces oldalnál : 0,20-0,40 között megy a ctr, és a cpc átlag 20 cent ezt ha kiszámolod, 10.000 látogatónál / nap = 0,2-4-es ctr el napi 25 katt (kb.) = 4-5 eu / nap de vicces blognál ez ugyan ennyi lesz, fele vagy negyed ennyi látogatóval..
Én most induló projectem :
imagyarország.hu (nem enyém a domain)
ez az oldal enyém (facebook.com/magyarokmindenhol) azt kell tudni róla, hogy 74% 18 éven felüli(!) tehát ez nem egy klasszikus fb oldal, hanem ez az a ritka, ahol jóval nagyobb többségbe vannak a felnőttek.
Az imagyarorszag.hu-n egy olyan oldal lesz, amin magyarokkal foglalkozó hírek-cikkek-sporrtal-politikával-gazdasággal kapcsolatos cikkek, tehát magyarokkal foglalkozó oldal.
napi 7-10 cikk, és az fb oldalon megosztva napi 7x kijön belőle napi szinten (számításaink szerint) 2500 fő/ nap.
itt ctr-re legrosszabb esetben 1,5%-ra lehet számítani, illetve cpc 0,4eu az átlag esetben lesz. így számolva = 35 klikk/ nap (kb.) = 35x,04 = 14 eu / day kb. amiből 8-9 eu a cikkíró lesz. és ez csak napi 2500 látogatónál. ha ezt meg tudnánk duplázni, mondjuk még egy 20-30 ezres ilyesmi fb oldal, már napi 25-30eu.. arról nem beszélve, hogy három hónap után eladhatom az oldalt 500-1m forintért..
Egyszerűen már ha honlapot akarsz csinálni, nem lehet FB oldal nélkül..
Kezdjetek el olvasni az aranyról, és írni sok - sok arany-al kapcsolatos cikkeket, a blogotokon na ott lesz kb. 2-3% a ctr = ez 300 látogatónál 3-4 átkatt lesz de egy átkatt arany témában 0,8-6eu is lehet..de ehhez nagyon sokat kell tudni az aranyról írni, illetve google-ben elöl kell lenni, kell látogató stb..
-
#13812 Őszintén, nem hiszem, hogy a Facebookos dolgokban van még bármilyen jövő - bár csak laikus vagyok a témában, de a kezdeti sikerek után azért lassan telítődik a piac nem? Azok, akik még időben elkezdték a pénzvadászatot, még a FB népszerűsége előtt/közvetlen utána, magasan jobban jártak, mint azok, akik csak mostanában szállnak be, nem? Főleg, hogy azért lassan, de biztosan lecseng az applikációk ideje, legalábbis FB-n - bevallom, anno én is azért regisztráltam be, mert Farmville, meg vendéglőépítés, meg faszomkínja - de ugye, egy idő után elvész az érdeklődés, mint minden iránt.
Ez vajon így van a ti FB-s dolgaitokkal is, vagy azok másfajta köveket mozgatnak meg? -
#13811 Majd meglessem egy teszt kedvéért,csak nekem hootsuite nagyon profi szolgáltatást ad és nekem ennyi megért,de vagy 5öt néztem meg,ezt nem ismertem ha ez is jó egy a fene,de azért nagyon jo support részletes statisztikák ,meg több funkcio twitter és más közöségi oldalak kezeléséhez nem kis dolog :)
-
Odacsap77 #13810 persze hogy lehet, minden órában meg lehet határozni mikor mit posztoljon, melyik oldalon. -
#13809 na meg ezeknél lehet időre állitani? nálam pl ez létszükség. -
#13808 aki ezzel foglalkozik és több oldalt kezel nem nagy pénz,nekem ezt fél nap alatt visszahozza -
#13807 hja csak profibb és jobb :) -
Odacsap77 #13806 Tehát ez az RSS, + ezek az ingyen letölthető alkalmazások fb-re rss graffiti stb. -
#13805 Erre létezik ingyenes megoldás is, bár kevesebbet tud mint hootsuite, de használható. -
#13804 szolgáltatás elsö honap ingyen kiprobálhatod,összes közöséi oldalt használhatod oldalak,és fb profilok. idözitett posztolás. minden honapban pedig statisztikát kapsz oldalaidrol.
legjobb h egyszer etöbbr eis beálithatod posztolást stb,ez alegjob apiacon ezt használja több nagy fb oldal (nem magyarok) és havi dija is valami 1300ft körül van.
nekem 7 oldalam visszi napi félóra beállitani,sztem olcsobb mint egy posztoló.. -
Odacsap77 #13803 Ez mi? -
#13802 am láttom pörög a fórum.. -
#13801 hootsuite.com havi 1300ft és azt csinálsz amit akarsz ,én már élni nem tudok nélküle -
Odacsap77 #13800 Vicces képek posztolását kéne végezni, minden nap (vagy ütemezed előre) napi 20-30 db-ot. óránként 2-3 db-ot.. Aki vállalja írja le mennyiért / hó.
Illetve, továbbra is érdekelnek eladó /kiadó fb oldalak. -
#13799 igaza van,én ezzel kerestem 3 milliót alig másfél perc alatt. Ne hagyjátok ki! -
#13797 Ki húz fel? te húzod fel magadat!
"nem jöt tmég be annyira sok panasz fbra"
Hangsúly itt a "még"- en van. Várd ki a végét. Ahogy be lesz vezetve a fizess különben senki sem látja a posztodat funkció, akkor majd lesznek panaszok. Ez csak idő kérdése.
-
#13796 ohh ne huz már fel kérlek :D
kitalálták,ez volt alényeg
fb oldalak
landing page : nincs többé
fizes minden ingyenes dologért.
posztok is boros áron kitehetöek(nem érhetö el mindenkinek mondhatni csak nagy multiknak épp amiat h ne legyne tele a fal) ennyi.
nem jöt tmég be annyira sok panasz fbra
most kitalálták hogy userek is kapnak prémium dolgokat ennyi. -
#13794 Majd kitalálnak valamit az oldalaknak is. Egy ekkora öngólt nem fognak saját maguknak rúgni. Főleg hogy euró 100 milliókról van szó, mivel egy oldaltól 5x annyit is elkérhetnének mint egy mezei felhasználótól. -
#13793 Blogot fogok inditani az oldalamnak, és kelesz valaki aki moderál majd, mikor indul be pasz.ezért nem sürgös de akit érdekel az irjon. -
#13792 szép levezetés de mondtam már hogy oldalaknál ÉPP emiatt nem lehet igy hirdetni..
csak felhasználók és ott se lesz nagyon elterjedt sztem föleg nálunk nem,lesz majd profilként müköö oldal is,mint anno azt hitték csak jelölni kel,de mert a fb szigoru törli öket,
szóval leveeztésed megbukot. mert oldalaknál csak kevésnek ajánlja fel a fb és nem véletlen,nem kis pénzekbe kerül (több százezreket irtak) nem véletlen eddig a coca cola meki és hasonlók használták és nem a magyar.
Fb clone meg lehet,ha éppen már minden cuca levan védve nem élhetne hosszu ideig ezt mindenki tudja,lájk blogokhoz hasonlitani meg nevetséges, sikerük azért van mert könnyen és egyszerüen bárki csinálhat ilyet és kis pénzt kereshet( bár hiába mondtam itt, ezse birtátok megcsinálni) de ez is egy muló divat mint minden,elfog tünni, de sajna nálunk csak lassan 1-2 nagyra nőt oldal miat,de külfödön egy halom van már eladásra kinált ,fent marad ott is késsöbb nálunk is 2-3.éskész. HJa és még miért,mert fb kegyetlenül büntet :) domaint letiltja spamelés vagy egy felnöt tartalom miat is,több helyen sirnak emiat, egyik legnagyobb keptelenseg.hu
Facebook nagy hibája az lesz h minél több pénzt akar kicsikarni és egyre kevesebbet ér egy ismerős vagy egy rajongó erről is a cikk is,nem kel félre értelmezni :)