Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
épp azt mondm h sok embert elér,mert hiába hirdetne nálam valaki 1000megjelenésért ha nicns csak 20 felhasználó.. 😄 érted már?
szóval nagy felhazsnáló bázis kel amiböl ugyis lesznek hirdetök is,de emelet tematikus oldlaakon is kikel tenni mint szolgáltatást,de csak ha van kelõ felhasználó bázis,a számok meggyözöek tudnak lenni 😊
likeev projectem se halott ötlet de nem tudtam elég felhazsnálot szerezni bár nem eröltettem magam,200tagja van,és sajna hiányzik aza kritikus tömeg ami fentratja az oldalt.
most azon agyalok érdemes lenne beinditani.
(közben sikerült megirnom a kvizt is)
www.icewebhu
Azt akartam ezzel mondani, hogy a linkrövidítés oldalaknak abból van bevételük, hogy cégek hirdetéseit jelenítik meg vagy Top Banner formájában vagy teljes ablakban 5 másodpercig. Neked is ebbõl lenne bevétel, ha fizetne x cég azért, hogy pl 15.000 alkalommal megjelenítsék a hirdetését a te linkrövidítõ oldaladon keresztül. Erre kell a szakember, mert nem hiszem, hogy túl sokan mennének oda, hogy hirdetni akarnak, fõleg, hogy számolni kell az adsense és az e-target hirdetõ rendszerekkel is, mint konkurenciával.
Amirõl te beszélsz az már a linkrövidítõ oldaladnak a reklámozása, hogy minél többen használják és ismerjék.
www.icewebhu
Lehet, hogy a magyar piac kicsi ehhez, mivel lényegében reklámcégrõl van szó, így konkurense lenne az e-targetnek és a hasonló oldalaknak, ezek pedig egyenlõre ismertek. A piacra betörni pedig nehéz. De mint mondottam jó szakember kell hozzá, aki képes cégeket meggyõzni a hirdetés elõnyeirõl. 😊
a másik,magyarba van egyátalán? 😮😄
www.icewebhu
témája étkekezés sport stb. aki nem ért hozzá nem gond,más oldalakrol való cikkek átforditása (NEM MÁSOLÁSSA) engedélyezet.
mivel nagyon nyitott a téma rengeteg cik jelenhet meg.
az oldalt már a napokban több ezren fogják látogatni,ami folyamatossan növekedni fog,ez már számos módszerrel teszteltem. nem humbug.
akár közösséget szerezhet magának az aki lelkes-lezs forum is meg egyébb.
hetente elég 5-20cikket beküldenie,bár ez jelentkezöktöl füg majd,de az oldal napi 3-4 cikket akar megjelenitenni.
fontos hogy pénzt nem adok érte,még! Mert most indul az oldal,sok látogatoja lesz a nagy hátszelü fb oldal miatbevétele is lesz,de erre még várni kel,és fellehet fogni mint próba napok és akik szinpatikusan ,jól fogalmaznak és aktivak azok megmaradnak (mert elég nekem 2ember) és heti 2-3 óra melót bérezéssel fogom jutalmazni.
ugyhogy lehet jelentkezni. privátban.akik itt ismernek tudják nem árulok zsákba macskát,most is valami nagyot akarok alakitani de a magyar piacon.ugyhogy ha költö pénz kel ,gyere és jelentkez szerkesztönek.
www.icewebhu
Elõbbinél annyi, hogy warez tartalmat nem szereti. Elõbb-utóbb le fogják tiltani az oldalt és az ott keresett pénzt is, de a fiókodat nem törli. Utóbbit használom warez oldalon is. Egyenlõre minden probléma nélkül.
http://napi5perc.blogspot.com/
imagetwist nekem megfelelne arra, hogy a vps bérlést abból fizessem, de azért vmi okosság jó lenne hozzá 😊)))
elõre is köszi
http://napi5perc.blogspot.com/
Nézz be te is és végre keress valódi pénzt az interneten!
www.otthonrolpenzkereses.info
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
http://penzkereses.cz.cc/2012/01/filehost-oldalak-osszegzes/
mindegy én lehet elkezdek egy kinézett oldalt használni ideiglenesen amíg nem történik valami. csak most ennél új szervergép üzemelés van és nemjó feltöltés.:/
fontos lenne.
és másnak is akit érdekel a kód,irjon nekem,eladásra bocsátom max 5 embernek
ezzel lehet több ezer embert szerezni pilanatok alatt.pl tud meg indián neved.
www.icewebhu
Jobb alul pedig ezt olvashatjuk >> Powered by the NiggaPower

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
egyébként van egy új oldal, elég érdekesen néz ki fileserver.com, ami elvileg hasonló árakkal van mint az elõzõ oldalak. de hogy bazmeg eldugják oldalon olyan helyre mindenhol az országokra vonatkozó fizetési rendszert ahol büdös életben nem találod meg. Itt meg sem találtam, csak hogy 3. csoportban van a hungary, de a,b,c,d csoportok vannak és semmi ár nincs feltûntetve. Annyit lehet tudni a fórumból hogy 34$/1000 letöltés de nyilván pl usa-ra vonatkozik elsõsorban.
Ezt találni ami legjobb árakat kínál kérdés fizet-e. nemtudom miért olyan szintén noname oldalaknál megy a duma wj fórumon ahol ilyen 10.000 letöltésnél legjobb esetben 50dollár jár. azaz a legeslegjobb esetben ha ezer letöltésenként nézzük szaros 5 dollár. többinél meg mind scamezés megy.
és az ilyennél ahol kínálnak elfogadható összeget alig írkálnak topicba. igaz canadából megy az oldal, de ruszkiknál is szüneteltetve van az oron tehát tök nyolc.
"ORON.com - Professional grade hosting for professional grade tasks!
ORON is a file sharing and storage service which provides a variety of file management options. We offer state of the art file storage and management tools and for our professional members we are able to offer an extended option pack.
To get access to that option pack you have to contact ORON and request it. After we review your account and make sure that you are within the boundaries of our Terms or Service we may grant you the special option pack."
"Dear ORON partners,
It is that time of the year when we perform an annual review of all our professional account holders. This year is special however, because ORON has grown so much and we are now faced with quite a large number of affiliates to check and see if their accounts are up to date and in compliance with ORON terms.
We have introduced a different review protocol for this year. What this means for you is that for a short time all accounts will be placed on temporary hold and that hold is going to be released when your account has been checked and approved. We may request a contact from you so please, if you do receive such a request contact us without hesitation.
While your account is being reviewed the access to your stats and balance will be temporary suspended, please keep in mind that all stats will still be calculated and kept up to date. The access to stats will be granted to accounts that have passed our review.
If you have any questions or concerns, please let us know.
Sincerely,
ORON Team"
Bár nem túl erõs az angolom, lehet én fordítom rosszul, de itt talán valami olyasmit ír, hogy mindenki accountját felfüggesztik most és ellenõrzik, aztán ha átjut az ellenõrzésen, akkor feloldásra kerül és újra megnyílik a statisztikai ablak. De nézze meg az is, aki normálisan tud angolul, mert lehet hülyeséget beszélek!
Akkor majd olvasgatom,köszi!
Amúgy nekem most 27dollár jött volna,én még abban bízom hogy azt még talán kifizetik,vagy felejtsem inkább el?<#szomoru1>#szomoru1>
"A Megaupload alapítójának új-zélandi villája, ahol letartóztatták a múlt héten."