15995
11074353081353622639.jpg
  • milk4
    A bank a saját valutáján átváltja a dollárt forintra.
  • mcdrusza
    Valaki Payza-val vett már ki pénzt bankszámlára? Olyan kérdésem lenne hogy ugye alapból ft-ban kéne megadni a kikérni kívánt összeget de nem írja pontosan hány forintom van a számlán csak usd-ben látom. Átváltani át tudom de azt írja rá annyi pénz nincs a számlán. Ergo gondolom fel akar valamennyit számolni payza az átváltásért. Kérdés hogyha USD-ben kérem ki a bankom automatikusan átváltja ft-ra díjmentesen nem?
  • Wright111
    jogos észrevétel, nem is hülyeség........:) átgondolandó...
  • mcdrusza
    Hát valaki itt írta a befektetős dolgot hogy 1000dollárból jön havi 22 dollár (ha jól emlékszem). Ennél csak többet kereshetsz egy ugyanennyiért vásárolt oldaltól.
  • DRFlame
    Igen, ez kevesebb kockázattal jár, és kevesebb a macera is vele, természetesen kevesebb hozammal, de ilyenben is érdemes gondolkodni.
    Engem ez amúgy érdekelne, csak valahogy félek hogy átvágnak. Esetleg akinek van tapasztalata erről, írhatna valamit, hogy mire érdemes figyelni, meg hogy kb. mennyi idő alatt térül meg, ilyesmi.
  • mcdrusza
    Ha már ennyit költesz akkor szerintem érdemes egy kész oldalt is esetleg venni aminek már folyamatosan van bevétele.
  • DRFlame
    Ha van egy olyan ötleted, ami szerinted bejön, akkor megéri. Ha meg tudod valósítani és tényleg bejön, akkor rengeteget kaszálhatsz vele, de ez nem úgy működik, hogy lerakod a pénzt és megnyomod a start gombot. :) Fel kell mérni a konkurenciát, ki kell találni az üzleti modellt, marketinget, stb.
  • Japep

Köszönöm szépen!
  • Wright111
    igen, bemegy a bankba hogy utalni szeretnék egy papírra hogy írja le:

IBAN: 12345678910
    SWIFT: 123455678910
    Bank account: 117.....-.......-....... (HUNGARY, OTP BANK)
    NAME: kiss pista
  • Japep

Az nem gond. Köszönöm szépen. :)
    Akkor ugye még kell neki a nevem és a bankom neve is?
  • Wright111
    Örültem hogy tudtam segíteni, minden nemzetközi utalás indításhoz ezek kellenek, de számolj vele hogy 4-5 nap lesz mire a számládon lesz a pénz.
  • Japep
    Köszi. :)
    Megnéztem az OTP oldalán és megtaláltam. :)
  • Wright111
    ez a te számládhoz tartozik azt hiszem, de elvileg meg lehet nézni, mondjuk a szerződésbe tuti benne van, ha ez esetleg nincs meg akkor bármilyek otp fiókban meg mondják :)
  • Japep
    Köszi.
    És ezt a két kódot megtudom nézni az OTP oldalán?
  • Wright111
    kell a swift meg iban kód illetve az otp a saját árfolyamán fogja beváltani a pénz ha csak nem deviza alapu a számlád.
  • Japep
    Hello.
    Tudom, hogy nem idetartozik, de hátha tudtok nekem segíteni. :)

Egy külföldi (angol) ismerősöm akar nekem pénz utalni, de sajnos nekem nincs PayPal számlám, csak egy OTP-s.
    Oda is simán eltudja nekem utalni? Nem gond, hogy náluk ugye angol font van? Csak adjam meg neki a számlaszámom és utalhat?

Köszi előre is, bocs, ha baromságot kérdeztem, de nem vagyok jártas a témában... :S :)
    Üdv.
  • Wright111
    Vannak elképzeléseim, de teljesen eredeti új elképzelésem sajnos nincs, hát havi netto 800.000ft-ot keresek perpill külföldön de ez nem hosszútávú munka mert megöli az idegrendszeredet meg fizikailag is kikészít ezért gondoltam hogy 400-500.000ft-ot belefeccolok, ha elbukom hát elbukom, viszont ha nem akkor meg jó vagyok. Sok mindenre gondoltam már főleg online játék tervezést gondoltam, de oda meg nem biztos hogy elég 500.000ft ha online játékot terveztetnék akkor megpróbálnék valami eredetit tervezni nem egy tipikus mmorpg-t mint a travian, ikariam, és a többi...meg nem ezeket a maffiozo stílusú játékokat, mondjuk online cég manager-es játékot ahol szövegen alapulna minden, több féle módon is lehetne játszani a játékot (tisztességes, csaló, agresszív) stb...lehet eleinte nem nagyon menne mert kevés embert érdekelne, de mondjuk ha nincs ilyen játék angol nyelvterületen úgy is meg lehetne próbálni...
  • DRFlame
    Ez nagyon nagyban függ attól, hogy mekkora kockázatot vagy hajlandó vállalni. Értelemszerűen nagyobb kockázathoz nagyobb a maximum elérhető profit, de be is bukhatod (ilyen pl. a forexezés). Attól is függ, hogy van-e elképzelésed, hogy milyen weboldalt szeretnél. Ha van egyedi ötleted, akkor abba érdemes belefektetni (leprogramoztatni), de ha egy már megvalósított ötletnek az x+1. klónját akarod megcsinálni, annak nincs sok értelme, bár ez attól is függ, hogy elfér-e a piacon, illetve tudsz-e valamiben is újítani a többiekhez képest.
  • morphius84
    Esetleg nyithatsz egy Ecn számlát a brókeremnél, ez 1000$. Veszel egy értelmes robotot, ami kereskedik heti 5 nap helyetted, ez további 1-200$.
    Bérelsz mellé egy vps szervert, erről futhat a robot, így neked nem kell az otthoni gépet ezzel nyúzni, ez havi 22,5$. Havi 10-20%-tól mehet a csillagos égig a hozam, de vannak negatív hónapok is persze.
  • Wright111
    Sziasztok! afelől szeretnék érdeklődni hogy van 400.000ft-om befektetésre ami nem gond ha mondjuk 4-5 hónap múlva jön vissza csak, szerintetek érdemes online befektetni valamire, esetleg valamilyen oldalt létrehozni egy webprogramozó irodánál vagy hozzáértő embernél? kattintgatós, feltöltős, és egyéb ilyesmi oldalba nem feccolom felesgesen a pénzt.
  • doxadmin
    Tudna valaki linkelni nekem egy fogyatékosok számára készült szájbarágós leírást, a kulcsszó választásról, amihez nem kell 180 ezer backlink hogy a google top 10 be be lehessen kerülni?
  • tomiie22
    Divirta-se e arremate produtos com até 99% de desconto! Perfumes, Celulares, Tvs! Os melhores produtos com os melhores descontos!
    http://www.bidsbr.com/kellymariano aukcios oldal olcson beszerezheto minden !
  • morphius84
    http://forex.profikezdo.hu/forum/index.php jó társaság, nem csak balfaszok :)))
  • Skynet85
    www.nekezdjbelemertlehuznak.hu
  • fuzesi12
    Forex kereskedéssel kapcsolatban érdeklődnék, hogy esetleg ismer-e valaki egy honlapot amin számára bevált tanácsokat talált?
  • Carmageddon
    Az online munka oldalán is fizetett már egy rakat embernek.
  • googleabaratom
    ez a zeekrewards valakit kifizetett mar itt...?kulfoldi oldalon is csak jokat olvastam rola,tul szep,h igaz legyen :D
    most nezem,hogy az alexa szerint a 31 leglatogatotabb oldal M.O.-n ,azert az kemeny :D
  • fergusonpapa
    micsoda igényeség uralkodik itt
  • Carmageddon
    Huppsz ezt azért megkérdezem mástól is a biztonság kedvéért.
  • morphius84
    Itt olvasható a cikk: http://www.bevallalom.eu/2012/04/jss-tripler.html
    15,94% évi meg szerintem nem aktuális, nem a legfrissebb lehet a cikk tartalma, de a JSS a lényeg benne.
  • DRFlame
    "Bár megjegyezném, hogy MKB bank 2 hónapos futamidővel évi 15, 94%-os kamatával az egyik legjobb ajánlat jelenleg a piacon."

Én ezt nem találom az MKB oldalán, pedig érdekelne. Tudsz adni dirket linket, vagy hogy hol található?
  • morphius84
    Sokat foglalkoztam már ilyen oldalakkal, mert nem feltétlen a tőzsde mellett akarok megöregedni és heti 5 nap a pénzem kockáztatni. JSS is csak egy hyip, ráadásul egy igénytelenül megszerkesztett oldaluk van....

Egy kis google keresés után találtam egy érdekes kis cikket, ebből idézek pár sort:

JSS-Tripler - Robert Kiyosaki módszer.

Két online jövedelemforrással is foglalkozom ebben a cikkben. Kezdjük a JSS-Tripler-el.
    A rendszer a következőképpen működik emberi nyelvre lefordítva.
    Egy egyszerű adminisztrátori robot jóváír a regisztrálónak 10 dollárt, amiért napi 2 százalékos kamatot fizet naponta! Ez mind szép és jó csak a 10 dollárnyi kifizetése az egyszerű regisztrálónak soha nem lesz. Valójában soha nem fog a még a virtuálisan kapott pénzhez sem hozzájutni. A 10 dollár csak illúzió! A rendszer figyeli a prémium, és a mezei felhasználók arányát. A kifizetéseket is úgy ütemezi, hogy az üzemeltető mindig nyereséges legyen, és elégséges felhasználó adjon pozitív visszajelzést a kifizetésekről. Ennyi a zseniális matematika az egészben. Semmi köze befektetési rotációkhoz, és más egyebekhez.
    Ez év márciusában klasszikus DDOS (nagy mennyiségű kérés botnet segítségével) támadás érte a kifizetési rendszert, ami nem a biztonságról tesz tanúbizonyságot. Tehát a matematikusunk mögött nem áll professzionális programozó csoport. Ez nem azt a látszatot kelti, hogy ez a befektetési forma hosszútávom működőképes lenne. Valóban nem is az.
    Bár 2011 harmadik felében leállt egy kis időre a weboldal, mert felismerték a erőforrások túlzott használatából eredő veszélyeket, de attól valószínűleg nagyobb szerverre költöztek más egyéb nem történt. Amint azt a fenti példa is mutatja. A kamatokat, és pozíciókat is átalakították egy kicsit, természetesen lefelé.
    Hát egy ilyen matematikai képességgel megáldott ember, aki több százezer tagnak 10 dolláros kezdőtőkét ad, amit naponta 2%-on kamatoztat, a saját pénze ellensége? Nem védi meg a befektetését?
    Valószínűleg lesz még egy ilyen leállás 6-10 hónapra saccolnám. Akkor még lesz "kamatcsökkentés" azt is meg merem halkan kockáztatni, hogy a weboldal végleg eltűnik. Akkora lesz már annyi prémium "befektető" és annyi pénzt lapátoltak már be a rendszerbe, hogy érdemes lesz bezárni a bazárt.
    Kis nyomozás után:
    JSS-Tripler-hez köthető Bigbooster Ltd, futtat egy hasonló projektet a http://bigbooster.com/ weboldalon.
    Parkoltat egy csomagküldő cég weblapját (valószínűleg a következő projekthez) Egy ajándék webáruházat, egy internet marketing tanácsadással foglalkozó weboldalt, egy szoftverfejlesztő alvállalkozó honlapját.
    Naponta 2 %? Lássuk csak.
    Ez nagyon szép ez teszi olyan jövedelmező befektetéssé, amiért még a bankból kivennéd a pénzed, vagy egy nagyobb összeget fektetnél be.
    Bár megjegyezném, hogy MKB bank 2 hónapos futamidővel évi 15, 94%-os kamatával az egyik legjobb ajánlat jelenleg a piacon. Nem mellesleg 100% hogy megkapom a pénzem.
    De hopp.... van itt még valami hát ez a befektetési forma Amerikai Egyesült Államokban van!
    Ott az összes beruházás, részvények, kötvények, értékpapírok és más pénzügyi vállalkozások számára, az osztalékgeneráló törvény írja elő a kamatokat, amit SEC (Security and Exchange Commission) felügyel. Ami nem 2% naponta!
    A SEC az honlapján feketén - fehéren megírja, hogy a Ponzi rendszer, mint amilyen a JSS-Tripler az csalás.
    Itt tekintheti meg mindenki:
    http://www.sec.gov/spotlight/enf-actions-ponzi.shtml
    A cikk nem azoknak szól, akik megkapták a kis virtuális 10 dollárjukat, és kifizettek nekik 2-6 dollárt. Legyenek boldogok vele. A cikk azoknak szól, akik azon gondolkodnak, hogy pénzt fektessenek ebbe az "üzletbe".
  • Odacsap77
    küld el a képet az utalásról, és arról hogy még mindig nem vagy golden tag neon..

Valakinek van külföldi facebook oldala?
    Valakinek kell külföldi facebook oldal?

13879:

Semmi értelme venni, ha adsense miatt akarod kidobnak mint a szart, ha meg hogy megvegyék a termékedeet / oldaladat látszik h 5 mp-ig voltak rajta tehát senkinek nem kell és nem is érdekli a látogatókat az oldal.. tehát az hogy most 5mp ig nézik mikor jelenik már meg a next gomb.. alatta ott van valami oldal..<-ennek semmi értelme.
  • mcdrusza
    Kétlem hogy a neobux ennyi idő után most ment volna át scambe. Van neon külön magyaroknak szóló fórum rész, kérj ott segítséget biztosan többet tudnak és segítenek.
  • Savmacska
    Neobux-ra ki adtál pénzt ?! Sok sikert....
  • ordy
    lehet, hogy tudna v.ki segíteni? Téma: PayPal kontra Neobux. PayPal emilben megerősíti, hogy továbbította a 90(golden)+10 dolcsimat(amit szinte azonnal leemeltek a bankszámlámról) Neo-nak, ott viszont 9. napja semmi jele.
    Neo válasza: "nem ellenőrzött". Na ez mit jelent PayPal számlámat 3 éve használom gond nélkül, tehát rég hitelesítve van.
    Mitévő legyek?. Lehet, hogy több hét, mire megjelenik a golden tagságom a Neobuxon?
    PayPal nem is válaszol, de ott van a kifizetésem, és semmi más nem utal ara, h. még tennem kellene v.mit? Segítsetek, köszi
    Sajna nem tudok annyira angolul, igy a Neo válaszainak Google fordítása is elég érthetetlen ebben a kérdésben.
    Ordy
  • doxadmin
    Az ilyen linkrövidítős oldalak által generált hirdetést próbálta már valaki?

10e megjelenítést ad 1$ ( változó hogy melyik ország a célzott) és 5-7 mp-ig van az oldalon a látogató!

• Carmageddon
    Megmutattam hogy állok most.
  • Odacsap77
    Mondom, nem kamu, mert fizetnek, csak ki tudja meddig. (Amúgy google-be is hirdetik magukat-ide mondjuk kell pénz)
  • Carmageddon
    A legjobb az a jss tripler.