15995
11074353081353622639.jpg
  • Platina13
    Sziasztok!

10 naponta fizetés, jól hangzik?
    Ha valakinek a ZeekRewards tetszik és csinálja, akkor ajánlom figyelmetekbe a "Wealth4AllTeam" nevű programot is! Én már belevágtam, és nem bántam meg! Bátran ajánlom mindenkinek!
    Sok programot kipróbáltam már, de bátran állítom, hogy jelenleg ez az egyik legjobb, biztos jövedelmet adó cég a Zeek után a neten!
    Röviden a programról:
    A rendszerben ún. TAP-okat (Training and Advertising Package – azaz Képzési és Hidetési Csomag) kell vásárolni.

A regisztrációt követően be kell fizetni az EGYSZERI ÉVES $10-os tagsági díjat, majd ezután lehet megvenni az első TAP-odat $16- ért. Tehát: összesen 26$ szükséges ahhoz, hogy elindulj!
    Már egyetlen TAP megvásárlása elegendő a rendszered fenntartásához (mindent kitermel a hozamod!!), de aki többet tud beinvesztálni, gyorsabban tud haladni is, nyilván.
    5 TAP típus van. Minden típusból van 12db.
    Egy-egy TAP 12 cikluson keresztül fizet, 1 ciklus 10 nap!! A 12 ciklus után a TAP megszűnik, lejár.
    Egy példa az 1-es TAP típusra:
    - Az első 6 ciklusban ciklusonként $4,5-t, (6x$4,5=$27),
    - A második 6 ciklusban ciklusonként $2,25 (6x$2,25= $13,5),
    - Tehát $40,5-t ($27+$13,5) kapunk a 12 ciklus alatt.
    - Összesen a 12db TAP 1 típusnál 12x$40,5=$486 a jövedelem! És ez még csak 1-es szintű TAP!
    - Ennek a megtermelt hozamnak a felét nem vehetjük ki, azt a rendszer automatikusan visszaforgatja és új TAP-okat vásárol, viszont így biztosítva van a folyamatos hozamnövekedésünk! Ezért is tekinthető a rendszer automatikusnak és fenntarthatónak!

Így leírva kicsit bonyinak tűnhet, de tapasztalatból mondom, hogy ha már az ember csinálja, akkor egyáltalán nem az!!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor további részleteket, még több infót itt találsz:
    http://platina13.ucoz.hu/index/wealth4allteam/0-16

Regisztrálni itt tudtok:
    https://wealth4allteam.com/index.php?spon=27575

Segítság és kérdés esetén állok rendelkezésetekre! :)
    [email protected]

Üdv! :)
  • dettoboy
    A bónusz pontok két hónapig élnek, utána alakulnak át vip ponttá. Na akkor majd kapod a hozamot utánuk, persze ha lesz vásárlód is, akinek jóváírod majd a napi hozamot. És kéne még 10 bidet is venni, ha silver vagy.
  • dettoboy
    Bocsi elírtma, 30 tagja van és kb 200 like-olo, reálisak és naponta jön 2-3.
  • dettoboy
    Sziasztok. Rég jártam erre. Látom a zeek mánia itt is felütötte a fejét, várható volt. Van egy fórum, ott bővebben lehet informálódni: Zeekfórum Zárt a fórum, regizni kell,van kb 800 tagja már.
    Lenne egy eladó közösségi oldalam. Wordpressen megy és eléggé jól. A domaint is adom vele. Nincs mikor csinálni a zeek miatt pedig jó ötletnek indult. A neve snoi (social network of online investors). VAn már kb 3 tagja de csak most indult. A cím: SNOI Akit érdekel, az oldalon keresztül elér.
  • krpsycho
    párom kezdte el a zeekrewardsot, neki valami 80% van beírva, de neki a bonus balance-nál van sok szám (silver acc)

akkor ebből neki mikor, hogy lesz pénze?

ő is valakin keresztül kezdte el, de én még szkeptikus vagyok, köszi :)
  • gabesz8906
    Nem kicsit topikot tévesztettél. Itt nem gyűjtünk refferálokat ezért fölösleges volt ide írnod
  • Savmacska
    Én továbbra is két oldalban bízok 2009óta csinálom, mindig fizetnek pontosan. Privátban lehet érdeklődni, nem megerőltető párat kell kattintani, vagy esetleg ha megengedheted úgy hagyod a géped és fut magától. Pü-ben érdeklődjetek, mindenkit elindítok azon a bizonyos "úton".
  • laszend
    Türelem Olasz ! Én 02.22.-én regiztem, bepakoltam 150 dodót, amig a bonusz ment 100 %.-on hagytam, azóta 90/10 %.-on megy, tegnap kértem próbakifizut, mondjuk csak 40 dollart, ami majd 08.06.-án fog megjönni.
    Most igy állok:
    Cash Available: $0.96 (Request Check)
    VIP: 1,081.98 Points
    Leftover Change: $0.75
    Bonus Balance: 0.00 points
  • rbajanlat
    napi 4000 egyedi látogatós blogon mennyit lehet kérni egy havi hirdetésért?
  • doxadmin
    Van egy eladó likeolgatós/szavazós oldalmotorom. Akit érdekel jelezze!

Facebook szavazós oldal

megj.: a domain nem eladó csak a motor maga. Segítek beállítani ha nem menne, de ezt majd pm ben az illetővel!
  • F1re
    nekem úgy van ennyi pontom hogy 1 hónapja nem csináltam vele semmit :D és nem tudom mikor regisztrálhattam. de akkor küldök be reklámot hátha lezs valami változás

A lényeget elfelejtette elmondani ez a "szponzor"
  • Dowie178
    Nincs szponzorod, aki neked elmagyarázta? Az lenne a dolga.
  • Dowie178
    Ne állítsd el, hagyd 100%-on, mert amit kaptál regisztrációkor 110 pontot, az gyarapodjon 60 napig, és majd a 60. napon amit megtermelt a 110 pontod, azt kapod meg a VIP egyenlegbe.

Én ingyenesen kezdtem 100$-t kaptam. 60.napon 232 pontom volt, majd levonták az elején kapott 100-at és 132 pont átment a VIP-be.
  • F1re
    Cash Available: $0.00
    VIP: 0.00 Points
    Leftover Change: $0.00
    Bonus Balance: 165.50 points

Mikor lesz nekem ebből egy qrva vasam is ? :D hiába állítom a százalékos szart 50% vagy akármire.
    Silver vagyok azt hozzátenném
  • Richard49
    silver
  • Dowie178
    Ha meg mondjuk csökkentenék a napi részesedést, akkor sincs semmi, örüljünk hogy van egy ilyen lehetőség :)
  • Dowie178
    Az igaz, hogy megtehetik a napi részesedést csökkentését, de egyenlőre nem ad okot semmi erre. Mindig kiszámolom a napi jutalékot százalékban és eddig megvan a hétköznapi kb 2% és a hétvégi 1 %.

Amúgy te ingyenesen vagy silveren kezdtél?
  • Dowie178
    Jól van így már más hogy 7 hónapja vagy :) Én még csak 3 hónapja, de bízom az üzletben.
  • Richard49
    Na,megnéztem :) pontosan 7 hónapja vagyok benne.

Ő,nem muszáj lelépni,csak a napi részesedést minimálisra csökkenteni :) megtehetik..
    Nincs türelmem?:D a 7 hónap akkor az mi?
  • Dowie178
    A világ minden országában sok tagja van a programnak és több millióan segítik már a cég munkáját. Magyarországon is már kb 40.000-en
  • Dowie178
    Egyáltalán nem felesleges vele foglalkozni. Csak az mond ilyeneket, akinek nincs türelme kivárni.
    15 éve működik a cég és kb 1,5 éve van ez a partnerprogramjuk. Megbízhatóak és rendesek a tagokkal és az ügyfelekkel. Nem tudom honnan veszed ezt, hogy csak úgy leléphetnek.
  • Richard49
    Hurrá,arról nem akarsz regélni hogy mire jó pénzt ki tudsz belőle szedni,nagy rá az esély hogy lelépnek?Na meg 2 hét mire kifizetik a pénzed,amit kikértél tőlük..

Szvsz,felesleges annak foglalkoznia vele aki nem tud sok tagot referálni :)
    Én már 4 hónapja vagyok benne,hááát..
  • Dowie178
    Sziasztok! 3 hónapja találtam egy megbízható internetes munkát, amit szeretnék másokkal is megosztani.
    Ez a munka a Zeekler aukciós portál partnerprogramja, a Zeekrewards.
    A ZeekRewards partnerprogram aktív tagjaként lehet részesedni a cég napi nettó profitjából. A cég a napi nettó profitjának 50%-át osztja vissza a hét minden napján azok között, akik segítik az aukciós oldalakat népszerűsíteni naponta a partnerprogram keretében.

A ZeekRewards programban kiosztásra kerülő jutalékok eléréséhez naponta fel kell adni egy hirdetést bármilyen, angol nyelvű online apróhirdető oldalon, ezt visszajelezni a cég felé és ezzel jogosulttá válunk a napi nyereségrészesedésre.
    (ez kb 5 perc naponta).

A napi részesedés változó, 0,8-2% közötti. Az eddigi tapasztalatok alapján a hétvégi hozam 1% körül mozog, a hétköznapi pedig 2% körül. (Én is ezt tapasztaltam) Elmondható, hogy az átlagos napi hozam 90 napos átlagban 1,4%.
    A programban ingyenes tagként is lehet regisztrálni, de nyereség-részesedésre és a partnerprogram ajánlói bevételeire csak felminősítettt tagként tehetünk szert.

60 napon keresztül NEM kötelezö befizetned, hiszen kapsz 100$ kezdő tőkét, ami 60 nap után kb 250 $-ra növekszik, amiből levonják az alap 100-at amit kaptál így kb 150 $-od lesz. Ezután lehet/kell megvenni a silver tagságot, ami 10 $/hó. De ezután már tudsz kivenni pénzt is internetes bankszámlára, amely lehet Payza, NXPay vagy SolidTrustPay. A Payza a legnépszerűbb a 3 közül, én is ezt használom.

Ha elnyerte a tetszésed, vegyél fel Skypon: mrdowie26 , vagy írj e-mailben: [email protected].
    Ha nem érdekel, akkor bocsi a zavarásért :)
  • milk4
    Mármint 1.-2. alkalommal mikor ezt a módszert használtam, ez már az x-edik alkalom hogy használtam és bejött.
  • milk4
    Tudom, első alkalommal 12ezerig mentem, utána buktam. Második alkalommal kivettem 10k-t,de hülye voltam és egy bónusz miatt visszatettem és utána megint elvesztettem mindent. 3.-4. nap 60-80-al kellett volna végeznem, de amilyen monoton az egész, eléggé untam már az egészet és mindig feltettem a max tétet, ami eleinte bejött majd vesztettem egy párat és a frusztráció miatt mindig megtettem a max tétet míg észbe nem kaptam és meg nem álltam.
  • Odacsap77
    Tényleg igaz egyébként, ez a kép.

Múltkor mikor én is elkezdtem a csak a pirosra rakást csinálni pár napig (2-3) én is csináltam 150$-800-at kb. más, hogy utána elvesztettem, sőt.. de pár napig a papírforma szerint jó nagy + ba voltam, csak nem tudod hol kell megállni és nyomod és nyomod és emeled a tétet stb. és a vége az lesz h minuszba leszel..
  • milk4
  • Farkasdvd
    Excel-táblázatot én is tudok csinálni + köré egy szép keret Painttel és kész is :D
    Sőt én még nagyobb számokat is bele tudok írni.
    Amúgy nehogy bedőljetek már ezeknek, ha én egy hét alatt meg tudnám százszorozni a pénzem, akkor bizony azt meg is tartanám magamnak.
  • mcdrusza
    Nekem az app ingyenes domainról és hostgatoros ssl-es tárhelyről futott gond nélkül. Szerintem domainos ssl vmi komolyabb dolog lehet.
  • milk4

Akit érdekel hogyan csináltam ezt 137euróból az írjon pm-et és küldök egy linket.
  • doxadmin
    Tárhelyem van + arra átirányított godaddy-s domain, de annál rinyál a program hogy nincs biztonságos ssl kapcsolat (fb apphoz), de vehetek a godaddynél évi 89$ ért, szóval ez domainhez jár. Bár nem tudom pontosan, lehet van ilyen is meg olyan is.
  • mcdrusza
    Az tárhelyhez kell nem? Nekem ssl-es tárhelyen ingyenes domainnal ment az ssl. Vagy a domain ssl az valami más?
  • doxadmin
    Tud nekem ajánlani valaki olyan (olcsó) domain szolgáltatót, ami mellé alapból jár ssl? Godaddynél külön kellene megvenni, és nem 2 Ft :(
  • gab0013
    Nem kerestem vele oszintén megmondom mivel most kezdtem nemrég, de ismerek olyanokat személyesen akik kerestek. De mindenki maga tudja hogy él-e a lehetoséggel vagy sem.
  • rbajanlat
    "napi 10 perc munkával lehet keresni hetek alatt 10-20 ezer ft-ot"

de gondolom te még nem kerestél egy Ft-ot sem.

Amugy ez valami nagyon jó kis piramisépítős oldal.
    Egyébként már kérdeztem itt hogy erről.
  • morphius84
    Soha nem értettem, hogy a ref linkek miatt miért üldözik itt az embereket XD
    Ha tudok vmi fasza üzletet, akkor ugyan mi a francnak írnám ide alapból, hogy jaj regeljetek már ide meg oda mert ott a nagy pénz, persze majd baszok szólni másoknak XD Gondolom vki épp felnéz erre a rendkívül gyakran látogatott fórumra és azt mondja omfg ott egy ref link :O jaj mi lesz! Runner24 tuti nem lesz milliomos az oldalon, amit ajánlott, mert a buxhost féle ptc oldalak nem tartósak és 90% nem is fizet soha vagy csak kezdetben beetetésnek.....
  • Wright111
    aha...csak nem kellett volna ref linket is betenni talán be is kajálná valaki...

• webrefel
    Meg kérdezem még egyszer, hátha most bánt senkit:

Tehát szeretnék az alábbi helyen dolgozni, de tapasztalatok szerint ez is csak átverés, de nem tudom biztosan.

Jól hangzik, azért gondolom, hogy nem igaz.

Szerintetek?

itt találod: http://ingyen.webaruhazextra.hu/
  • webrefel
    Hová tűnt a hozzászólásom, amiben tanácsot kértem munk ügyben??
  • mcdrusza
    Köszi már megvan, azóta a tovább gombra kiírta mennyi lesz az átváltás és mennyi érkezik meg pontosan.