Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha magadtol eléred magyarban hogy minden videód ami saját tartalom és nem lopot ujra feltett 5000nézik már büsszke lehetsz ha meg 50e már nyersz is rajta nem is kicsit.
facebooknál is elszabadult a sok idiota erre nem lehet alapozni max like blogot az is inkább csak tömeg hatása hogy 500e emberböl ugyis átmegy pár ezer.
nekem magazinjaim mennek igy napi 5000látogató 120e böl ha lájk blog lenne akkor meg akár napi 50e is,de mint mondtam mi az értékesebb? lájk blog mennyit hoz? azért adogatják elfele nincs nagy értéke,én oldalam jelenleg napi 8-10e ftot hoz az ebolával, van lájk blogom is 30e fan klub,és??napi 10e látogató megvan mégse hoz csak napi 1000ft körül és min 2óra meló van vele naponta.
egyszóval számok nem minden értékük fontos.
www.icewebhu
Betyárkonyha kérdõív
Ne értsd félre, nem akarom rontani a boltodat, hanem mindenki más számára mutattam rá egy másik lehetõségre. Persze én is tévedhetek...
Sajnos vége is lett a bizniszemnek hamar.
Tulajdon képpen pár napja (hete?) már árultam több helyen is külföldi fórumok stb., sok helyen hitelesítettem magamat pár ezer nézõt tettem vhol pl egy modnak videójára ahonnan jó visszajelzés érkezett ez álltal gondoltam majd beindul de nem.
Aztán egyszer csak fiverren jött egy vásárló. Gondolom ezt látva a többiek is beindultak, fél nap alatt érkezett vagy 30 dollárnyi felkérés. Kapkodtam is fejem, válaszolgattam stb. Meg is csináltam a kéréseket amibõl 2 lett véglegesen teljesítve. Ugyanis idõközben a módszert észlelték (sok idióta ész nélkül használta) és youtube patchelte a dolgot.
Dióhéjban ennyi.
Szeretném bemutatni egyik ajánlatomat:
Youtube nézettség növelést vállalok olcsón, jóval konkurencia alatti árral.
Hitelesítés céljából szerintem az lenne a legjobb ha a házigazdát (fergusonpapa) megkérném hogy egy youtube videót linkeljen be, írja oda hányan látták, és 12-24óra alatt 3.000 nézettséget generálok rá.
Kezdésként még az alacsony ár ellenére Akciós Árak lesznek csak erre a hétre:
5.000 nézõ / 3,50 dollár
10.000 nézõ / 5,50 dollár
20.000 nézõ / 10 dollár
Akit érdekel PM.
Mi sem mutatja jobban a szintet, minthogy fel sem tûnt a beírásomban az erõs irónia, egy elhúzott száj szmájlival megtámogatva sem.
The future is now
:-/
The future is now
ha valakit érdekel internetes pénzkereseti lehetõség, akkor írjon privátba (mivel új tag vagyok, 30 napig "biztonsági okokból" nem helyezhetek el linket - ugyan beírhatnám szövegesen, de nem lenne etikus).
Elõzetesen annyit, hogy egy rövid idõ alatt igen népszerûvé vált pénztermelõ gépezetrõl van szó (naponta 5-6 ezer új regisztráló!), ami több modulból áll. Nem egy gyors meggazdagodási lehetõséget ajánlok, de viszonylag rövid idõ alatt (2-3 hónap), folyamatosan növekvõ havi pénzkeresetet lehet elérni.
A regisztráció ingyenes, ha valaki, aki régebbi tag és regisztrál, akkor annak átadom a lehetõséget a link közzétételére (természetesen saját üzleti hivatkozással).
szerintetek ha csinálnék egy képregényes oldalt, naponta többszöri frissítéssel, tételezzük fel, hogy lesznek látogatók, akkor, abból hogyan lehetne profitálni?
az oldal joomla rendszerû lenne, és kéne hozzá valami olcsó tárhely meg domain, ilyet tudtok? még amatõr vagyok nagyon, de kipróbálnám magam
Én csak azt tudom ajánlani amit én is csinálok már egy ideje, majdnem 6 hónapja. Ez egy internetes pénzkereseti lehetõség,én havonta 7-8 ezer ft között tudok vele keresni, szóval nem egy meggazdagodási lehetõség, de egy jó kiegészítése a családi kasszának.
Naponta úgy kb. 20 percet vesz el az életembõl. Persze többet is lehet vele foglalkozni és akkor több pénz is lesz belõle. Ha bárkit érdekel a dolog itt tud részletesebb információkat kapni:
http://href.hu/x/hbf0
Clickbank-re még érdemes idõt fektetni vagy már agyon van használva vagy van jobb módszer/weboldal?
Mekkora legyen egy keyword konkurenciája, úgy hogy 1. oldalon legyen az oldalam?(Természetesen rendesen optimalizált+backlinkelt oldalról lenne szó)
CPA vagy CPS?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Azt viszont tisztázzuk, hogy ez nem az "árulás" kategória. Az hogy nekem eladta az eladó ennyiért, az még nem jelenti azt hogy a vaterán, expresszen, fb-n, mmd, warrior forumon is árulja ugyanennyiért illetve többért. Több mint való én se fogom megosztani 200 emberrel, sõt még 100zal sem. De az hogy segítek 1-2 havernak akiket ismerek annyira, hogy tudom nem fogják egyik nulled sitera se feltölteni, vagy épp torrentre azoknak továbbadom egy jelképes összegért, ez tényleg max 1-2 ember.
"Nem tölt be" - betölt csak lassan. Ez a tárhelyem hibája, lehet szidni, én is szidom õket meg levelezek velük 2 hetente ha épp szerver leállás van ok nélkül,+ amikor egy egyszerû wp oldalt 10-15 mp alatt ölt be. Nincs eredménye.. Több mint való majd költözök ha lejár az idõm valami stabilabbra. Addig meg elviselem valahogy õket.
"3 likeot hozott" igen mert nem osztottam meg senkivel. Csak ide tettem fel. + a kinézet is kb 2 peres "munka" volt, az elsõ szembejövõ képre tettem rá az elsõ fejembe megjelenõ kérdést. Gondolom ha jobb a kidolgozás, más a kérdés, illetve be van állítva landing pagenak akkor többet hozna ha megosztanám pár 100 emberrel..
Landing page - nem tudok érdemben hozzászólni. Utána néztem, sehol se találtam olyan opciót, vagy utalást arra hogy fizetõvé vált. Arra viszont igen, hogy márciustól ezt a timeline váltja fel, sokak hõbörgése és szóvátétele után is. + olyat is ahol trükköznek a böngészõ átállításával másik userre próbálva eltüntetni a timelinet - kipróbáltam, nálam nem hozott eredményt. Illetve egy petíciót találtam arra vonatkozólag hogy hozzák vissza a landing paget, timelinet meg töröljék minél elõbb.
Az meg hogy nincs látogatóm meg, 80ezer likeom meg mondom õszintén nem érdekel. Nem ebbõl élek, ez nálam csak úgymond hobbi. Ha az embernek a hobbijából jövedelme is van az örömön / kellemes idõtöltésen kívül amit okoz annak örül, ha nincs akkor meg megmarad hobbinak/kellemes idõtöltésnek úgy ahogy eddig. Engem mindig is jobban érdekelt a kivitelezés, mûködés, háttérben a "láthatatlan" dolgok, mint a végeredmény. Más cigire meg piára költ, én meg erre. (Pont)
fergusonpapa: érdekes ember vagy te. 1 hete felajánlasz egy segítséget, amit 4 nap után visszavonsz, most meg megint felajánlod. Következõ mi lesz? 2 nap múlva visszavonod. Nem csodálkoznék... Amúgy kösz nem kell. Megoldom magam, vagy nem oldom meg és így jártam. Saját szoc problem, ahogy szokták mondani. Lábat csókolni azért nem fogok neked, hogy megkapjam a tudásod 1%át.
Én úgy vettem, legalábbis szerettem volna venni hogy ez a forum azért van hogy megosszuk amit tudunk egymással, és elõnyökhöz vagy elõrébb juttassuk a másikat csupán emberbaráti szeretetbõl, önzetlen segíteni akarásból. Most (már jó ideje) meg azt tapasztalom, hogy a többség próbálja a saját maga hasznát megfogni (minél több, minél drágább - nem csak az utóbbi esetre célzok), és az hogy a másik sikerrel jár e kicsit se érdekli, lényeg hogy õ jól járjon. ennek így tényleg semmi értelme, ezzel az erõvel akár sz@rrá is spemmelhetnénk a topicot míg zárásra nem kerül. Kb ugyan ott lennénk.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
sziasztok!
www.icewebhu
"ehuzom az embereket hanem azt hogy ha ez lehuzás akor legyen az,de sztem kurvára nem, am meg kurvára kérdekelne ki az az eszement aki tényleg 700ftért árulja"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"szóval részemröl téma off,gondolj amit akarsz ,a többieknek meg üzenek ha nem jelzi senkise h ne legyen ö,átadom neki szóval 0 szavazattal is megkaphatja."
"dettoboy meg nem veszi át a forumot mert értelmes embernek akarom átadni,ö már kb 10x generált itt flamet és nyomja marhaságait h itt mindenki hülye mégis visszatér. és 2embere gondotlam aki ide jár de ök se akarják."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt mind tõled idéztem, tele vagy ellentmondásokkal és csak te szítod itt a szart, meg beszélsz csúnyán. Átlagos gondod van: mindenki más hazudik, csak neked lehet igazad. Gondolkozz el rajta.
www.icewebhu
ha én simán megosztom profilomon 400ismerösnek már beindul.akkor most nem értem.
landing page meg fizetös lett,olvasni is kéne utána,deez az alakmazásokat nem befolyásolja csak 1 plusz gomb kel vagy jo linkelés.és ennyi.
Lényeg hogy nem tölt be,landing paget megcsinálni nem nagy kunszt és mostani hiba is tudom mi.igy nem tudom megmondani h valós alkamazást kaptál e,ha abba hagytad a rágalmazást olyanért amiben te bambáztál és nem vered magad a földhöz akkor segitek.
de am kinek mennyit ér az alkamazásmai napig mások megveszik több tizezer ft-ért én harmad áron adtam és olcsónak gondolom,é nem mondtam ki azt h lehuzom az embereket hanem azt hogy ha ez lehuzás akor legyen az,de sztem kurvára nem.
helyesirásom meg ezvan,forumon végkép leszarom,arról te se tehetnél h gány suliba tanitottak és ami egysze rberögzült nehéz javitani,igyis fényéveket javultam,ez kb most olyan h azért szapulod a máikat mert fél lába van..szenvedek én emiat eleget.Én is simán elmondhatam volna hogy bár irni nem tudok tudásom 1% fejedbe lenne nem lenne gondod az oldalad beinditásával,és ez az amiröl meg te tehetsz mert nem nézel utána.ilyen egyszerû.
dettoboy meg nem veszi át a forumot mert értelmes embernek akarom átadni,ö már kb 10x generált itt flamet és nyomja marhaságait h itt mindenki hülye mégis visszatér. és 2embere gondotlam aki ide jár de ök se akarják.
www.icewebhu
Nektek mi a véleményetek ezzel kapcsolatban ? Továbbá errõl az oldalról ?
Meg mivel van youtubeom a google lehetõségein is gondolkodtam sokat de ahhoz se nagyon értek...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
A legtöbb, majdnem mindegyik olyan hogy like és aztán tartalom. Végül is ha rossz a tartalom (vagy épp generál valamit véletlenszerûen) akkor utólag senki se fogja lájkolni.
Az hogy szeretik nem szeretik. Majd kiderül.. Ha nem szeretik keresek mást amit szeretnek. Nem kell nekem több 100e-es közösség, de ha lesz az se baj.
Forumodhoz: Nyisd ki a regisztrációt, de a tartalom csak reg után legyen elérhetõ. Ha már maguktól jönnek, akkor jöjjenek.
Látom, a tied olyan: elõbb like, aztán a tartalom, de ezeket sem szeretik. Miért a nagy felhajtás, a like-olók miatt??? Erre akarsz építeni?? Ez kerül 50e-be??? Másnál meg 700???
Kipróbálható itt
Default landing page-et nem tudok beállítani. Ha jól értesültem akkor ezt az opciót felváltotta a timeline opció.
Lehet sírni vagy épp csorgatni a nyálat..
(remélem nem rontom el a linkelést)
Mondtam leszek a moderátor és törlök minden ilyen szart, mert ennek itt semmi értelme, ezeket privátban is le lehet intézni.
Megjártam már én is ezt és csak megbántam!!!
Na legalább haladunk és beismered a végére..
Ha annyi pénzt keresel akkor suli után/közben vehetnél pár nyelvtankönyvet vagy a nagy szabadidõdbe beülhetnél pár nyelvtanórára ha már általános iskolában nem sikerült megtanulni. Talán akkor értelmesen fogalmazol és elkerülhetõ lett volna ez az egész.
"de kinek magyarázok én tejo isten" - pontosan. Ki a f@szt érdekel? Rajtad kívül.
Látod ez a különbség köztünk. Én nem bizonygattam semmit, te meg bizonygatod hogy nem, nem, nem. Tudod, aki nem bûnös az nem fog bizonygatni, szóval saját csapdádba estél bele.
"várlak pár hónap mulva"
Várhatsz... jó várakozást. Ha az utolsó ember lennél a földön akkor se keresnélek meg, ezek után meg fõleg.
Tudod mit, erre a forumra se írok többet míg te vagy a házigazda!
másik pedig.. ök nincsenek lehuzva,már pénzt is fognak kapni munkájukét,de mert nem profi cikirok kel tezst idöszak,én is jol jártam ök is mert állando szerkesztök lezsnek amihez kb 22-3 kel az oldalamra,uj oldalam leszakor is öket veszem majd elõ.
az oldal meg egy wp sablon hja kb 70% átirva nem hiszem néz utána,és már megvan irva az uj verzio de mert wp felhazsnálo barátabb mint saját admin rendszerem igy gondoltam marad ez,és seo szerint is jobb,de kinek magyarázok én tejo isten 😄
és nem vok programozo pro de ezt tanulom,és nem otthon hanem suliban most végzek vele és már mostkaptam állást. köszönöm szépen megvagyok.
részemrõl téma off.várlak pár hónap mulva majd sirni megint h netes pénzkeresé egy humbug 😄
de ááá ez vic lehuzom az emebreket 😄DDDDD még mindig ezen szakadok 😄 ah mindegy meghoztad jokedvem 😄
www.icewebhu
Van egy fórumom, phpBB motor hajtsa. Egy megadott témára indítottam egy zárt skype csoport hatására, ahol már nem volt több hely. gondoltam egyszerûbb le. A téma, egy netes üzleti lehetõség és csak ezzel foglalkozik és teljesen zárt.
A csoport nem lelkesedett érte, nem látják át miért jó egy fórum, inkább skype-on baromkodnak és írják a sok marhaságot.
Furcsamód naponta van 2-3 regsiztráló, akik nem a csoport tagjai, gõzöm nincs honnan jönnek, de jönnek.
Az lenne a kérdésem, hogy mit kezdjek a fórummal?? Vezessek be több témát, ne legyen zárt, tegyek fel bannereket, vagy tegyek fel anyagot, letölthetõ cuccokat, amiket persze deposit-ról lehet majd letölteni, amiért gondolom csepereg majd valami. Van benne lehetõség?
Tele a net jól menõ fórumokkal és azok tulajai gondolom keresnek szépen.
Most is látszik hogy milyen egy öntelt és beképzelt ember vagy. Azt hiszed hogy csak neked van 7 oldalad, és csak ezeken van ilyen app, rajtad kívül nem létezik senki más aki használná?
Mint írtam nem tartozom neked semmivel. Senki vagy számomra, jelentéktelen ember aki megpróbált még átverni és lehúzni. Aki meg jelentéktelen annak nem fogok bizonygatni, meg demokat küldözgetni. Semmiféle elszámolással nem tartozom feléd.
"ere beraktál egy zöld hátere"
te mondat hogy tegyek be egy egyszerû hátteret. Mi az feledékeny is vagy már. Idézzek a hozzám írt privát leveledbõl talán?? ott van feketén fehéren, hibásan.
"magyar társkeresö angol névvel"
Érdekes módon ez nem volt akkor baj mikor cikkeket kellett volna átírnom a hirdetésért cserébe. Furcsa nem. Most meg dobálod meg fikázod. Hogy is van ez akkor? Nem tudsz írni, öntelt vagy és beképzelt, átversz, és még szava hihetetlen is mert leszarod hogy nekem összejön e vagy sem, csak te kapd meg amit akarsz.
Bla bla bla, mintha te olyan nagy webdizájner pro lennél, egy alap ingyenes wp sablonnal aminek átírtad a logoját. Gratulálok, lehet rá verni a nyáladat. Közben meg másokat kihasználva jutsz cikkekhez. Ez ám az emberség és segítõkészség. Innen is gratulálok, azoknak meg fõleg akik ingyen a nagy semmiért(?) segítenek neked.
Nos ha a pénzzel beképzeltség, önteltség szava hihetetlenség jár akkor inkább halok meg egyedül rohadt szegényen valami árokparton a hol a kutya se jár, minthogy olyan beképzelt és öntelt legyek mint te.
"baj csak náald lehet.."
ezzel nem mondtál újat. Mi az? Most már olvasni sem tudsz! Én leírtam szépen és világosan múltkori hozzászólásomba hogy az oldalt összehozom, de látogatókat nem tudok szerezni rá! olvasd el újra ha annyira érdekel.
am itt látszik se bizonyiték se semmi 700ft 😄 persze 😄
netenmeg van egy leirás ezt már mondták nekem csak éppen volt eszük kihagyni a legfontosabb részt(szerencsére) 😊 de ök se vágnák maguk alat a fát és más se hogy ezel több ezer lájkot szerzel TÖBB ezer!!! mikor párhonapja legnagyobb fanepage vagy valami vajaskenyér volt vagy rtl klubb és hasonló..ez uj lehetöség uj cégeknek webolalaknak,és majd 700ft ot fog érni 😄
ha te meg lehuzásnak gondoltad ok,de biztos kamu az a 700még priátba se merted egy demoját se megmutatni 😊 ha meg tényleg kaptál valamit majd jön a jaj ennyit annyit fektettem bele az oldalamba meg ebbe ab aé snem jött be siránkozás ,most meg vergödsz h én ezt vissza vontam.
csodálkozol h nem jön be hogy magyar társkeresö angol névvel,semi kinézet,semi akcio csak az alapscitet megvetted és felöted.barvo.mondtam változtas rajta hogy jobban nézen ki éshirdetem ere beraktál egy zöld háteret.... 😄
sok sikert neked késöbbiekben de ha ilyen marad a hozáállásod majd ne csodálkoz ha nem jön be semmi,mert 1hete is ugy állitoad be netes pénzt keresés tmint valami mitosz 😄 csak épp amin vagy weboldalon-forumon is neten keresi a pénzt.Minden weboldal ami kimer rakni egy reklámot pénzt keres,ez több tizezer oldal és csak egy módszere a tucatnyi választásbol és ennyi pénz beleölés után is semmi siker ott a baj csak náald lehet..
részemrööl téma lezárva hazsnáld egézségela 700ftos appod 😄 (vagy kamu vagy szar)
www.icewebhu
Miért akartál lehúzni? Mint írtam nem vagyok gondolatolvasó. Több mint való láttad hogy mennyit költöttem és bepróbálkoztál, hátha bejön alapon. Szerencsére nem tudsz írni normálisan, így nem jött be. Bár ha elõre leírod normálisan az összeget akkor el se gondolkoztam volna azon hogy megvegyem...
Nehogy már azt hidd hogy te vagy az egyetlen akit én "ismerek" és akivel én üzletelgetek a neten.
www.icewebhu
20 000Ft kértél 3 olyan scriptért amit ma megvettem 700Ft ért (4,5$) mástól, eladási jookkal 16 fél különbözõ psd kinézettel amit kedvemre szerkesztgethetek. Mindegyik tökéletesen mûködik, vírusmentes, annyi a dolgom hogy felpakolom és átírom magyarra azokat! No comment. Te meg osztod az észt hogy 100-150e furcsa módon más 700Ft ért odaadta szó nélkül.
Szóval ne magyar mentalitásozz itt nekem!
www.icewebhu
aztán örömel küldeném cucot,h mondta elküldte nézem 20 dollárt,megirtam h ez nem igy megy és elkezdet höbörögni,mert ki gondolta hogy 20as az nem 20dollár,magyarok vagyunk nem? 😄 aztán vissza küldtem neki a pénzt és még neki állt feljebb...
emberek.. ezta cucot max 10embernek adtam el mindegyik felhuzott vele több oldalt még nagyobbakat mint én és visszahozta az árát 1hónap alatt és azt ugy kel érteni h 1honapig huzta oldalakt és 1-2nap visszajöt utána bevétel,elérte azt ahogy én is ezt csinálom h jopár oldalt megcsinlok viszek rá tartalmat és lásd naponta mennyit termel pl csak ebolahirdetésböl és még van más reklám felület.
mindenki maga vonja le a tanulságot,de én már megse lepödök,de ez már csak a magyar mentalitást tükrözi.ez durvább anál mint mikor irtak 20an h küldjem el ingyen a cucot. na mindegy.
ne feledjétek aki valamit csak akar de nem tesz érte az ne várjon semmit,és most nem azt mondtam h vegye meg mindenki cucom,NEM hanem hogy nem elég akar ha van egy ötlet midnent megkel tenni érte ha ilyen egyszerü cuc segitségedre van ird meg magad,vagy nem tudod megveszed,de aki egy domainra sajnálja a pénzt atol nem várok mást.
www.icewebhu
www.icewebhu
és az oldal most fog beindulni elég szépen katntanak rá ugy vettem észre 😊
www.icewebhu