15995
11074353081353622639.jpg
  • ponocle
    Ha már unod a kamu internetes munkákat!

Röviden összefoglalva a lényeget a Dollarsincome nevű oldalról van szó. Ez egy PTC oldal, ahol hirdetések nézegetéséért, valamint Google és Facebook lájkokért fizetnek. A dolgod mindössze annyi, hogy a napi szintű 100-150 db linkből megtekints párat és pár apróbb munkát csinálj meg.

Amennyiben szorgalmas vagy, egy havi szinten 6-7.000 Ft-ot össze tudsz gyűjteni, amit aztán ki tudsz kérni a Paypal számládra. Persze amennyiben több energiát belefektetsz, ez az össze havi 20.000 Ft körül is lehet. Különböző rangok vannak és minél magasabb ranggal rendelkezel, annál több pénzt tudsz kivenni az oldalról.

Egy bizonylat az oldalról által eddig kifizetett összegekről:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_8_na9kfpd3fh.jpg

Amennyiben ez nem elég bizonyíték, akkor szólj és küldök még jó pár darab bizonylatot :)

Regisztrációs link: http://dollarsincome.com/-172074.htm
  • Carmageddon
    Nekem tegnap írtak jóvá pénzt a jss-be így 2.20-ról 6.95-re módosult.
  • mcdrusza
    Üdv

Ki akarok kérni payza-ról hazai bankba pénzt de ezt az üzenetet kapom:
    "Withdraw funds by bank transfer has been temporarily disabled for bank accounts in specific countries. You cannot transfer funds into the bank accounts currently linked to your Payza account."

Eddig gond nélkül ment, más is kap ilyen üzenetet?O.o
  • bcrics
    Hello, Neobuxot csinálja itt vki?
  • CubedavE
    Get-Paid

Napi párszáz forintot össze lehet szedegetni fél óra alatt kérdőívekkel referralok nélkül, és egyéb feladatokkal. Minimum kifizetés 0,5$-tól. Referralokkal többet is lehet keresni, utánuk első szinten 20%-ot a másodikon 10%-ot fizetnek. Naponta bármennyit kereshetsz végülis, ez csakis attól függ, mennyi a szabadidőd, akár egész nap tolhatod :D Szerintem a leginkább a "tasks"-ban érdemes kutakodni a pénzért, de vannak más módok is (PTC, videónézés, regelés más oldalakra). Nekem már többször is fizetett, első nap már lehet kifizetést kérni PayPal-ra!

http://www.get-paid.com/index.php?ref=CubedavE
  • DRFlame
    "utánad következő 2 befizetőnél kapod a duplázásod"
    Tehát mondjuk a 3. embert kifizeti a 4. meg az 5. befizető.
    A 4. embert kifizeti az 5. meg a 6. Vagy várjunk csak, az 5. befizetését elhasználtuk a 3. kifizetésére már. Akkor hogy is van ez?
  • doxadmin
    Magyarul piramisjáték, mert amíg van befizetés addig lesz kifizetés is! Ha elfogynak a befizető tagok, akkor kifizetés se lesz!
  • Palinko
    igen de azt írtad hogy ha nincs 2 ember akkor magába fordul a dupla, ott meg csak 0 ázol legjobb esetben ha jól értem.
  • mikeyy1212
    Tisztelt Palinko!
    Nem értem kétségeidet...Befizetsz utánad következő 2 befizetőnél kapod a duplázásod, nem piramis... Ha nem akarsz visszaforgatni nem kell megtenned!
    Szép napot!
  • mikeyy1212
    Tisztelt Doxadmin!
    A pénz forgatást nem értem, hisz itt nem mi forgatjuk a befizetők pénzét, hanem a befizetők pénzéből van a kifizetés! Az ingyenes honlapról annyit,hogy nem ingyenes csak a szolgáltató ad ingyenes honlapot, de mi erre elő vagyok fizetve ráklem mentesítés, tárhely és egyéb funkciókra! Nem szeretem az ilyen leszóló kommenteket, de akinek nem inge nem fizet be, erre csak ennyit tudok mondani!
    További szép napot!
  • doxadmin
    Ez most csak egy vicc akar lenni ugye?

Azt várod hogy befizessen bárki is úgy, hogy nem tudja, hogy te mivel forgatod meg a pénzét?

Nem beszélve az ingyenes domainről, ingyenes honlapkészítőről.

"Hatalmas reklám összeget fordítottak az oldalra"

De nem volt 10$-juk egy .com domainra és nincs havi 5$-juk egy normális hostra?? Érdekes!

Na ne vicceljünk már. Ez így nagyon hiteltelen. Az oldal elrendezését, kinézetét meg nem is minősíteném. Már ne is haragudj érte!
  • Palinko
    1 piramis
    2. újra beforgatnak, újra be kéne fizetned, tehát 0 ázol dupla helyett (2 szer befizetsz és kapod a duplát ugye) 0összegű játék
  • mikeyy1212
    Üdvözlök mindenkit!
    Elnézést kérek a zavarásért, de úgy gondolom, hogy ezt mindenkit érdekel, hisz a mai világban nincs olyan pénz, amit elengedhetnénk magunk mellett.
    Tegnap mutatták be a világ első olyan duplázó rendszerét, aminél nincs kockázata!!
    Nincs beragadás! Hatalmas reklám összeget fordítottak az oldalra, így akár évekig nem ragadunk be, erről biztosítanak a készítők, de ha még is?
    Találtak rá megoldást!! Mégpedig ők forgatnak bennünket ki még így is pozitív haszonnal! NAPI AKÁR TÖBB KIFORGÁS!!
    Tehát kockázat nélkül akár naponta többször megduplázni a pénzed? Szerintem kihagyhatatlan!
    Minden részletet megtalálsz az oldalon!
    http://bestdouble.8x.hu/

Köszönöm a figyelmed!

Best Double Team

• Carmageddon
    Na most javult a molárom a jss-ben visszakaptam azt a két pozit ami aktív volt még.
  • Palinko
    az a 150 a registration fee, vagyis te fizeted kicsibogár! meg nem visszaigényelhető....
  • Regina35
    BWI

Nov.29-ig még ingyenes regisztráció!!!

Igyekezz, már csak pár napod van, hogy alapító tag legyél ingyenesen!

November 29-én indul a BWI cég, most akcióként a kezdő 150 dollár befizetését megkapjuk bevezető, indulási kedvezményként, így 0 forinttal teljes jogú taggá válunk, de ez csak a november 29-ig jelentkezettekre érvényes.

Az a hír járja ,hogy a zeekes csapat indította ,ezt az a céget! Teljesen olyan lesz, mint a zeek, napi hirdetés feladás, bidek, aukciós oldal, végtelen mélységben a tagok utáni jutalék visszaosztás, 10 dolláros havidíj. Amennyiben most 20 „ingyenes” tagot regisztrálsz magad alá, akkor megkapod a lehető legnagyobb jutalékot, lehetnek családtagok is, egy mail címet 3x használhatsz fel, de későbbiekben a csapatépítés miatt ajánlott „élő” munkatársakat is behozni. Az indulás november 29.-e, addig is regisztrálj be minél több személyt. Ha beírjuk a titkos kódot, akkor a cég nekünk még az indulás előtt elengedi a csatlakozási díjat, de már a 150 dollár fog kamatozni. "
    Ekkor kell megadnod, kiválasztanod a user nevedet, ami az ajánlói linkedben fog szerepelni (3-7 karakter lehet és csak betűket és számokat tartalmazhat).

Következő oldalon a számlázási összesítő, 149,99 dollár szerepel és a szerződési feltételek, az igen gombhoz tégy egy pöttyöt és elfogadom-ra katt.

A következő oldalon a személyes adataidat add meg.

Majd a következő oldalon a fizetési adatoknál a bankszámla szám helyére ezt írd:
    5555444433332221

A bankkártya lejárati idejéhez 2012.év és 12 a hónaphoz.
    Piros csillagnál identification number: 1234
    Válaszd a kártya kiválasztásnál a master card
    Telefonszám: +36….
    Miután mindent jól kitöltöttél, kapsz egy oldalt a regisztrációs adataiddal.
    Azt fényképezd le (a klaviatúrán levő PrintScreen gombbal) utána Paintbe beillesztve el tudod menteni magadnak VAGY írd le valahová, ahol később visszakereshetők ezek az adatok.

Ezen az oldalon találod a webiroda linkjét, ahová a megadott jelszavaddal és felhasználóneveddel tudsz belépni (http://www.bwisignup.com/members/login.asp?username=választott user neved) és az ajánlói linked, amit érdemes még most minden számodra fontos ismerősödnek szétküldeni, hogy ne maradjanak ki ebből a holnapig érvényes 150$ kedvezményes regisztrációból.

A regisztrációnál, nem kell beírni a kártyaszámot, hanem van erre egy megoldás, amivel olyan, mintha befizetted volna.

Regisztráció:

• Palinko
    áh bocsi a sokadikért de kicsit cikáznak a gondolataim, és szerkeszteni meg ugye vip.... na szóval én hoznék olyan szabályt is hogy ne postoljon senki olyan oldalt ami
    *refek nélkül nem lehet összeszedni 4$ havonta
    *nem lehet egy hónapon belül elérni a kifizetési minimumot
  • Palinko
    szerintem a menüket majd időközben feltöltjük, most nem látom sok értelmét netes spamlistákat a tiltólistára rakni, majd ha felmerül egy cég itt ami csaló akkor majd töltögetjük a listát.
  • Palinko
    tudom hogy nehéz beírni a googleba, vagy a címsorba hogy bitcoin.hu hát így jártál
  • Fabio Capello
    Hölgyek, Urak!

Mint láthatjátok, a topik új vonulatot vesz, mind arculatban, mind hozzáállásban. Habár a banner, és a dizájn még kezdetleges, de lehet rá úgy tekinteni, mint a megújulás első jelére. Habár a dolgok nagy részével tisztában vagyok, viszont szeretném a topik őstagjainak a segítségét kérni.

Nyilván mindenkinek feltűntek az új menüpontok a banner alatt. A topikszabályzat gondolom egyértelmű, itt hamarosan megtalálhatóak lesznek a topik működésének direktívái - miért jár automatikus törlés, mit szabad, mit nem, hogyan lehet kialakítani egy értelmes, érdemi közösséget a topikon belül.

Amiben a segítségeteket kérem, a másik két menüpont. Ezek közül az egyik a "Kifizetési bizonylatok" - gondolom nem kell részletezni, ha valakinek fizetett egy cég, készítsen erről egy PrintScreent (a megfelelő adatok kisatírozása után természetesen!), és küldje el nekem - így az adott cég "engedélyezett" lesz topikon belül.

A másik menüpont a "Tiltólistás cégek". Itt sincs sok részletezni való, nyilvánvalóan hazug, hitegető cégek - kellő bizonyítékkal (személyes sztori, vagy egy cikk a bedőléséről, valami ilyesmi) ezek felkerülnek a tiltólistára. Ezeknek a megtárgyalása a topikban engedélyezett lesz, de az adott céget reklámozni, refferal linkeket adni hozzá tilos - törlést eredményez.

Ehhez szeretném kérni a régebbi, megbízható tagok segítségét - segítsenek nekem "feltölteni" ezeket a menüket, ti nyilván tapasztaltabbak vagytok ezen a téren mint én, számítok a tanácsaitokra, véleményeitekre - akár privátban, akár itt a topikban.

Végezetül, azok a szabályok, amelyek biztosan bekerülnek a végleges szabályzatba:

Naponta többször, vagy a hét minden napján bemásolni ugyanazt a szöveget, spammelni vele a topikot tilos lesz. A refferal linkek beépítését nem tilthatom meg - viszont mindenki szeretné tudni, milyen előnye lesz az illetőnek ebből - tiszteljük meg a fórumtársunkat azzal, hogy leírjuk a hozzászólásunkban, hogy milyen előny jár a refferálásból - két extra sor nem a világ vége. 100%-osan nem lehet ugyan szűrni, de fokozott figyelmet fordítok a folyamatos visszaesőkre.

Természetesen, mint az SG-n mindenhol, tilos a személyeskedés, az ilyen ügyek először házigazdai, majd moderátori hatáskörbe kerülnek.

Remélem, mindenki partner lesz abban, hogy újra fellendíthessük a topikot.

Fabio Capello
  • Carmageddon
    Na akkor küld már el a linkjét.
  • Palinko
    ja
  • Carmageddon
    Ingyenesen kezdted?
  • Palinko
    április közepe óta, ez olyan 130$ mostani árfolyamon amit összeszedtem.
  • Carmageddon
    Mennyi idő alatt kerested meg?
  • Freeride91
    Én nemrég lettem youtube partner, de eddig csak 2 dollárt kerestem vele, pedig ilyet még biztosan senki nem látott:

:D
  • Palinko
    neked fizetett már?
  • ponocle
    Új gyors pénzhez jutási lehetőség!

Aki ismeri a Dollarsincome-t, annak ismerős lesz (testvéroldala). Röviden összefoglalva 20-30 mp-es hirdetések állnak rendelkezésre napi 100-150 linkel. Különböző rangok vannak, és minden egyes rang magasabb jutalékot és alacsonyabb kivételi limitet eredményez.
    Napi 0,5$ kereset reális (kikérés min. 3$) és a kifizetés 100%-ig biztos. Az első fizetést viszonylag hamar, 3-4 nap alatt el lehet érni. Pénzkikérés: Paypal és Liberty Reserve.

Link: http://moneyfastmachine.com/-153658.htm
  • Palinko
    köszi, de sikerült úgy hogy adtam el Bitcoint. a paypal még mindég nem fogad el szerbiából kártyát, évek óta! már megy is rég óta a nyarvogás, de így is költhetek 100$ ebayen egy évben, persze ha össze tudom szedni. de bitcoin durva, már rendeltem 80$ értékű ezüstérmét is vele :)
  • shark11
    Uff, hát itt durván elszabadultak a dolgok.
    Rendesen elszemetelődött az oldal, de látom Doxadmin,Mc Drusza és Palinko még mindig aktív felhasználók. Örülök nektek.
    Palinko, ha nem sikerült megoldani a $15 összeszedését és tényleg csak a bankkártya elfogadással van gond írj.
    Remélem Capello tényleg rendbe szedi a topicot, mert ez így katasztrófa.
    Aki meg ténylegesen szeretne rendes otthonról végezhető netes munkát annak ajánlom figyelmébe a ThemeForest nevű oldalt és hogy tanuljon meg valamilyen programozási nyelvet.
    Én most PHP-val és JS-el foglalatoskodom és annak ellenére, hogy ezzel kapcsolatos tudásomat a netről szereztem, elég király dolgokat tudok velük összerakni. Ezzel csak annyi akarok mondani, hogy hogyha ki-/megtanulsz valamit, akkor könnyebb valódi munkát szerezni és esetleg még élvezni is fogod.
  • Palinko
    sajna én sem tudok most sokat. bitcoint futtatok abból kivettem most 55$ és elebayoztam :D
  • Carmageddon
    Még várok egy pár napot hátha megjavul mert most teljes kavarodás van a skipen róla.
  • Carmageddon
    Én is ingyen indultam benne.
    Akkor szerinted mi a jó ami nem centeket ad?
  • Palinko
    mondtam hogy szar, nekem ne alakuljon át egyik cég az egyik pillanatból a másikra teljesen. még jó hogy vagyok annyira józan és saját tőkét nem bíztam rájuk
  • Carmageddon
    Elmehet a fasomba a jss is levont mindent kezdhetem előről hogy baszná orba szájba.
  • gumikutya
    Tegnap csatlakoztam az Adrewardhoz. 149Ft-om van:) , jön az e mail rendesen.

Magyar oldal!

Nem kell semmit befizetni, ez lényeges!

Neked annyi a dolgod, hogy reklám emeleket kapsz, melyeket el kell olvasnod.Illetve ajánlod másnak az oldalt,mert akkor jutalékot is kapsz. A képeket az email beállításoknál engedélyeznek kell, hogy meg kapd a jóváírást.

Regisztráció itt: http://www.adreward.net/?ref=5479

Kifizetési minimum 15000Ft, melyet PayPal vagy banki átutalás formájában kapsz meg.
    Mivel új az oldal,még sok meghívottad lehet, így könnyebben eléred a kifizetési minimumot is.
  • Haffey
    Sziasztok!

Adreward

Erről tud valaki infót mondani? érdemes neki kezdeni?
  • kovigabi90
    Akkor tojok rátok a fastcashmega fizetett nem baj szenvedj csak nyugodtan tovább én megosztottam amit tudtam a többit te döntöd el!!!!
    na pápá!!!!
  • gumikutya
    Lomiloo Lottókollektíva

Az első lottókollektíva,mely mindenki számára elérhető.Nem kell utánajárni,hogy már meglévő zárt kollektívába bejuss.Ez egy nyílt lottó kollektíva,bárki számára.
    Magyarországon egyedülálló!

Bővebben itt olvashattok róla: http://penzteremtes.5mp.eu/web.php?a=penzteremtes&o=Dacn5zibq4

Regisztráció itt: http://lomiloo.com/?p=reg&sponsor=xiv8tGQD6IT9WpumVOuXCfjh4XVrRc

2012.11.07-én már elindult. Ha ajánlod másnak is a lehetőséget,jutalékot kapsz. A jutalékokkal hetente számolhatsz. Persze csak ha aktív vagy.Ha nem játszol, az adott héten elesel a jutalékoktól.
    Mivel ez egy új dolog, ezért könnyebben hívhatsz meg embereket .

Ragadd meg a lehetőséget! Cselekedj!
  • Carmageddon
    Hát az a jss az ami biztos alapon megy a többi lófasz csak.