15995
11074353081353622639.jpg
  • bcrics
    Reklám Kattintós, $2-tól kifizetés stb, részletek az oldalon:
    NeoBux
  • Odacsap77
    Ajánlok egy alkalmi munkát valakinek :

3000 Ft-ot adok annak, aki feltölt 200-300 vicces képet + 200-300 viccet kiír egy magyar vicces blogra, (Wordpress).

(ez kb. 1-2 órás meló)

a leghamarabb jelentkező megkapja az álommunkát

AZONNAL UTALOK PAYPALRA! (AKÁR MÉG MA!)
  • Rémkirály
    Célom az, hogy olyan munkaajánlatot nyújtsak, amely szakirányú végzettséget nem igénylő, otthon végezhető munkával európai szintű kereseti lehetőséget biztosít.
    Legális munkát kínálok, mely nem MLM és TEÁOR számmal ellátott tevékenységi körbe tartozik!

Én nem milliókat kínálok, hanem munkát, amellyel meg lehet oldani az anyagi gondokat, melyek néha pár ezer forinton is múlhatnak.

Aki többet szeretne tudni a munkáról, írjon e-mail címemre:

[email protected]
  • klhtom
    Szia Carnation!

Megtaláltam a clixsense weboldalt is, ott azt írja, hogy 0% a rizikó. Ennek örülök. Nagyon sok jó véleményt lehet olvasni az oldalról.

Hajrá mindenkinek: http://www.clixsense.com/?4928490
  • klhtom
    Szia Carnation!

Megnéztem az oldalt, amit ajánlottál. Megtaláltam a profibuxot is rajta. Nagyon jó kis oldal, mert sok weboldalt le lehet vele ellenőrizni. Végül azt írják, hogy a rizikószint 20% alatt van. Láttam negatív véleményeket is valóban, viszont van aki azt írja, neki utalt. Nem tudom a hiba hol lehet, minden esetre megpróbálkozunk vele. Elég sok jót hallottam róla.
  • klhtom
    Maximálisan igazad van DRFlame. Ezzel nincs is probléma, és köszönöm, hogy reagáltál a kérésemre. Magam is azt mondom, hogy nem lehet nagy pénzt kaszálni vele, de ha már amúgy is fennt vagy a neten, és pár percet rászánsz, kereshetsz néhány forintot. Ebből valóban nem lehet megélni. Köszönöm az oldalt is amit ajánlottál, meg fogom nézni. Viszont sok embernek segítség lehet, ha talál olyan oldalt, ahol kereshet pár dollárt. Ami a legfontosabb, hogy mindenki véleménye számít, hiszen azért van ez a fórum. Továbbra is várom az észrevételeidet, és a jó tippeket!
  • DRFlame
    Én fosoztam le.
    Az volt a kérés, hogy ha valaki tud negatívat az írjon. Én leírtam 2 dolgot.
    Ez nem jelenti azt, hogy nem fizet, de nekem bőven elég ahhoz, hogy ne foglalkozzak vele.
    Egyébként azért fosoztam le, mert ha fizet is, akkor sem érdemes csinálni. Ahelyett hogy ilyenekkel foglalkozik az ember, meg kell tanulni angolul, és tanulni valamit ami érdekel és eladható/kamatoztatható tudás.
    Akik ilyen klikkelgetős oldalakkal foglalkoznak, azok vagy munkanélküliek (esetleg iskolások), vagy szar állásuk van. Ezen pedig leginkább tanulással lehet változtatni. Ha valaki a tanulás helyett inkább klikkelget és hasonló oldalakat keres, az az idejét pocsékolja, vagy csak elfogadta, hogy sose fog tényleg értelmesen pénzt keresni. Én csak olyannak javaslom a klikkelgetést és a centekért való egyéb vadászatot, akik elkönyvelték magukat lúzernek. És ezzel nem szándékozom lelúzerezni senkit, csupán azt mondom, hogy ha nem tartod magad lúzernek, akkor hasznosabban is eltöltheted az idődet.

Ajánlok egy jó oldalt, amivel képezheted magad:
    https://www.coursera.org/

Itt nem fogsz pénzt keresni, viszont hasznos oktatásokon vehetsz részt teljesen ingyen. Rengeteg témából lehet válogatni, szerintem biztos van valami ami érdekel. Persze ha nem tudsz angolul akkor felejtős. Ezesetben viszont az angollal kéne foglalkozni.
    Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy az angol tudás mennyire fontos, főleg ha valaki online akar érvényesülni.
  • klhtom
    mostanában nem nyertem ott, de ma is egy magyar srác nyerte meg a 0.25 dollárt reggel 04.25kor
  • klhtom
    Van aki azt írta róluk, hogy idézem fos cég. De 2007óta fizet. nekem is fizetett már kétszer. Remélem fog is. Csak tényleg nehezen jön össze a pénz. Nem tudom, szoktál e játszani, de van egy olyan lehetőség a clixgird, ahol naponta 25 kattintási lehetőség van egy képen, és 5dollárnyi ajándék van szétosztva. ott is sikerült már egyszer 0.15 és 0.25 dollárt találnom.
  • carnation
    Úgy van ahogy mondod. Ahol ígérnek neked több dollárokat egy reklám megnézéséért.. Az mind kamu.
    Meg még vannak azok a fajta oldalak, akikbe először 'invesztálnod' kell pénzt, aztán csak ennek egy százalékos arányba megszabott részét (például befektetett összeg 250%-át) tudod csak kivenni. És persze ezekről csak akkor szólnak neked, amikor már odajutsz hogy eléred a minimumot és kivehetnéd az (általában nehezen) megszerzett delláid. Ezek tudják nagyon elvenni az ember kedvét az ilyesmitől..
    ClixSense-en én is fenn vagyok, de még nem értem el a minimumot, de próbálkozom. Azt mondod, hogy ők korrektek?
  • klhtom
    Az a helyzet Carnation, hogy én is rengeteget próbálkoztam már mindenféle ptc oldallal, és már legalább 40 féle cégben csalódtam. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy csak azoknak a cégeknek lehet hitele, ahol csak keveset lehet keresni. Sajnos ebből meggazdagodni nem lehet, de egy kis plussz jövedelemre szert tehetsz. Például a http://www.clixsense.com/?4928490 is egy olyan oldal, ahol irgalmatlanul keveset lehet keresni, de amikor nagy nehezen összejön az a 10 dollár, olyan jó mikor ki tudod utalni a számládra. Mindenhol az a lényeg, hogy sok legyen a refferaltad.
  • carnation
    Értem, végülis majd kiderül, hogy fizetnek-e vagy sem. Mindenesetre én kipróbálom, aztán max ha fizetnek örülök, ha meg nem szidom őket. Utóbbiban már amúgy is van gyakorlatom. :)
  • klhtom
    Szia Carnation!

Köszönöm az információt, utána fogok nézni. Sajnos az is lehet az oka a nem kifizetéseknek, ha nincs jól beállítva a profil. Bizonyos ptc oldalakon ha nem állítod be az automatikus kifizetést, nem utal el, csak manuális úton.

A kikérést is csak inkább a Paypalra tudom javasolni, mert arra érkezik meg szerintem a leghamarabb.
  • carnation
    Szia, scamadviser még jót is hoz ki, de hozzászólásokban sokan panaszkodnak arra, hogy nem fizet. Vannak akiknek lejárt a 20 nap és még egy garast se kaptak és van akinek már 1hónapja nem érkezett meg. Olyat meg nem is lehet olvasni, aki megkapta volna: http://www.scamadviser.com/ (írd be a keresőjébe, hogy www.profibux.com és kidobja)

Bár akik írnak nevükből ítélve mind ilyen iráni vagy valami hasonló arab beütésű ország lakosai, lehet ők ezért nem kapták meg.. Bár nem hiszem, mert angol is írta, hogy őt se fizették ki. Sajnos nagyon kamu gyanús. :/
  • klhtom
    Sziasztok!

Találtam még egy olyan oldalt, ami fizet. http://www.profibux.com/?ref=kaltom
    Ha van kedved, próbáld ki!

Van naponta 5 perced?
    Nézz meg pár reklám oldalalt, amiért pénzt kapsz!
    Naponta 6-10 weboldal megtekintése (1 oldal 20 mp.) = 0.60$- $1/ nap
    Nem kell szponzorálni , akkor is szépen kereshetsz.
    Ha tehát nem regisztrálsz senkit, a saját munkáddal, napi 5 perccel $ 30,vagy is mintegy 6200-6600 Ft kereshető meg havonta.
    Mondhatod hogy ez nem sok, de napi 5 perccel ez nagyon szép pénz önmagában is!!!
    Figyelem!
    Aki regisztráció után nem lesz aktív huzamosabb ideig a rendszer törli!
    Nem végzi el a napi munkáját a rendszer automatikusan törli!
    Hogyan lehet ebből főállású jövedelem?

Ha vannak direktjeid, azok után is kapsz ugyanúgy 1-1$ naponta.
    Ha tehát mondjuk 20 direkted van, akik megnézik a napi 10-10 hirdetést.
    Utánuk is kapsz napi $20-t, azaz veled együtt napi 21 Dollárt.

Ingyenes tagsági esetén maximum 100 referáltad lehet.
    100 referált után 49.99 Dollár naponta, egy hónapra:1349.99 Dollár.

Ez 1 hónap alatt: $630, ami már mintegy 120 ezer Ft, tehát ez már egy főállású jövedelemnek számít.

Hálózati mélységet nem építesz, csak a front után kapsz pénzt.
    Így is láthatod, lehet Vele keresni.

Érdemes komolyan venni!
    Ha nem szólsz senkinek, akkor is tudsz havonta 6.000 Ft-ot keresni… de miért ne szólnál az ismerőseidnek?

Kifizetési és várakozási beállítások:

Ingyenes tagok(Standart) Maximum kifizetés:
    21 $ Kifizetés ki kérése 10 naponta.
    Referáltak után az ingyenes tagok 50% ref jutalékot kapnak naponta.

Ingyenes tagoknak a kifizetési határidő 10-20 munka nap.

Fizetett tagoknak 1-10 munka nap.
    Fizetett tagoknak 100% ref jutalék a direktek után naponta.

Előfizetett Tagok(15 $ /hó) Maximum kifizetés:
    $ 30 kifizetési ki kérése 5 naponta.

Premium Members 1 éves(100 $/év) Maximum kifizetés:
    $ 50 kifizetés ki kérése 5 naponta.

Elite tag 1 éves(200 $/év) Maximum kifizetés naponta:
    100 $ Kifizetés ki kérése 3 naponta.

Ha nincs meghívott referáltad lehetőséged van referált bérlésére.

2.50 $ 5 fő referált.

5 $ 10 fő referált.

10 $ 20 fő referált.

25 $ 50 fő referált.

37.50 $ 75 fő referált.

50 $ 100 fő referált.

Kifizetés Paypal, Payza, Liberty reserve, Perfect money, Egopay, SolisTrustPay számlára történik. A jövedelmedet $20-tól tudod kivenni.

A pénz kiutalása 10-20 munkanapon belül megtörténik.

Az oldalon és a "Forum”-ban számos referencia található a kifizetésekről, és az oldal alján is van! Több honfitársunkkal konzultáltam már az oldalon, de eddig még senki nem panaszkodott a kifizetéseket illetően.

Természetesen, ha valaki tud bármilyen negatív információt a cégről, az kérem azonnal jelezze!
  • milk4
    Ment a PM.
  • hediNho
    Szeva! Keresnék olyan oldalt, legyen az akár milyen ahol pénzt tudnék keresni. Olyan oldal kéne ami visszaadná 2-3 hónap után a beleölt pénzt és utána profitálnék. Vannak javaslatok?
  • Carmageddon
    scnet a legjobb
  • carnation
    Sziasztok!

Pár napja találtam rá erre a fórumra, pár PTC oldalt ki is próbáltam azok közül amiket ajánlottatok, volt amelyik bejött volt amelyik nem. Dollarsincome az eleinte tetszett, csak aztán, hogy napról napra csökkent a reklámnézésért kapott összeg nem nagyon csinálom azóta.. Illetve a munkák is érdekesek, mert a töredékét fizetik csak ki. A másik meg a GetPaid, na az meg egyáltalán nem nyerte el tetszésemet, mert alig vannak kérdőívek, így aztán nagyon kevés összeget lehet csak szerezni, illetve munkákért is nagyon keveset fizetnek.

Külföldi fórumon találtam viszont most egy olyat, ami nagyon tetszik és kifizetései is rendben vannak. Követni lehet egy külön fülön, felhasználók által beküldött screenshottokon.
    Na és a legjobb az, hogy egy hirdetés megtekintésért 0.2499$-t fizetnek! Igaz, csak négyet kell megnézned vagy jobban mondva nézhetsz meg (100másodpercig-ig kell egyet), de egy nap könnyedén megszerzel 1$-t. 5percbe telik, szerintem ez több mint korrekt. És most január 13-ig minden regisztráló 2$ bónuszról indul.

Három nap alatt 5$-on (pár század cent híjján) áll az egyenlegem. Kikérni még csak azért nem kértem ki, mert túl 'friss' felhasználó vagyok, biztonsági okokból 10nap eltelte után lehet intézni ilyet (EgoPay, Liberty Reverse és Payza-ra kérheted, én az elsőt használom). Úgyhogy ajánlom mindenkinek a kipróbálását, ugyan elképesztően hatalmas összeget nem lehet szerezni, de havi szinten kb. 30$ szép kis kiegészítés. Itt tudtok regisztrálni: http://www.genuinehits.com/?ref=zuroll
  • Carmageddon
    http://www.homeworkbenefit.com/335589
  • doxadmin
    fiverren is lehet venni, ha a mennyiség a lényeg. Bár ha aktívak, akkor nem mindegy hogy 10k van vagy csak 10?
  • gaborec
    Bocsi, de nem láttam, hogy üzim van és nem úgy értettem, hogy itt kellene ülnöd, csak a meglepődés miatt írtam, nem kell azonnal negatívan hozzá állni. Rébben itt írta valaki, hogy ennyi-meg annyi usd-ért akár 10 000 like is jöhet, gondoltam kipróbálom, vagy csak simán nagyot mondott az illető.
  • Palinko
    szal a lényeg, az adatokat statisztika (ha van nekik egyáltalán pozitív haha) alapján növeli és nem adatbázisból ajaxal nyeri ki az adatokat. szóval közel sem biztos hogy ezek ki lettek fizetve
  • DRFlame
    1) Klikkelgetős fos
    2) A főoldalon az eddigi kifizetéseket egy egyszerű javascript növeli, és nem ajax (már akinek ez mond valamit). Szép is lenne ennyiszer zaklatná a szervert friss adatért. Tesztelheted is. Nyisd meg az oldalt, majd egy másik böngészőbe/fülön, akárhogy nyisd meg pár perccel később és nézd meg hogy vajon ugyanazt az adatot látod-e mindkét oldalon.
  • klhtom
    Sziasztok!

2007óta fizet. Rosszat még nem olvastam róla. Ha valaki tud negatívat, az sürgősen írjon.

http://www.clixsense.com/?4928490

Üdv! És Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Palinko
    de le lettél baszva :D
  • mcdrusza
    Hát ne haragudj hogy nem a te kérdésedet várom 0-24ben hogy válaszolhassak rá... Arról nem beszélve hogy küldtem még egy üzenetet is mielőtt hozzászoltam volna...
    Régebben a bannerban voltak itt külföldi fórum linkek, most egyik sem ugrik be hirtelen de majd leírja valaki biztosan ide aki emlékszik. Egyébként googleben találsz biztosan.
  • gaborec
    Ezért kérdeztem, hogy tud-e valaki megoldást és eddig hol voltál. Hol találok ilyen likeadókat?
  • mcdrusza
    Hát sztem jobban jártál volna ha egy fórumon egy likeot adó hírdetőnek fizetsz 25 dolcsit.
    Ez így kb 99%-ig csak spam likeok kamu profilokkal. Ennyi pénzért rendes likeokat is kaphattál volna. Vagy tuti van addmefast-hoz is imacros bot, úgy még ingyen is összejött volna.
  • gaborec
    Hamarabb elfogyott, mint vártam. Vettem azonnal 25 usd-re pontot, remélem beválik. Persze csak külföldi like, de megteszi. Itthoni oldalakkal is próbálkoztam, de azokon kicsi a forgalom, meglátjuk mire megyek ezzel.Köszi a linket.
  • gaborec
    ÁÁÁ, megvan, köszi, nem figyeltem, olcsó, csak előb megvárom azt a 100 ingyeneset, mikor fogyik el.
  • doxadmin
    bal oldalt menü, legalsó opció Buy points, az alatt tudsz. De az oldalnak elvileg a kölcsönösségről kellene szólnia.
  • gaborec
    Köszi, beléptem, de nemigazán tudok sehol venni pontokat, hanem nekem is like-olgatnom kéne, de persze nem fogok.
    Nem lesz annyira zavaró a tartalom szerintem senkinek, hogy jelentsen, gondolom, de engem akkor is érdekelne like.
  • doxadmin
    Nem ér semmit a sok like, ha a likeolóidat nem érdekli az oldalad tartalma, témája. Nem fognak átkattintani, sőt jelentetik a tartalmat, avagy jobb esetben leiratkoznak.

csatlakozz az addmefast-hoz, és ott tudsz lájkolókat gyűjteni.
  • gaborec
    Szóval, senki nem tudna sok like-olot szerezni az oldalamra???
  • Palinko
    valaki kölcsönözne nekem 15$ paypalon? annyit ígérek hogy jövőre fizetem vissza, valamennyi kamat nyilvánvalóan megbeszélünk. pontos dátumot nem tudok. vagy esetleg moneybookersra fizethetek, mert az elfogadja a szerb kártyám.
  • gaborec
    Sziasztok. Olvastam itt régebben, hogy megoldható sok-sok rajongó fanpage-re, persze anyagi juttatás fejében. nos, engem érdekelne.
  • mcdrusza
    Reméljük.:) Egyébként payzánál neked hazai bankra utalásért mennyit von le? Mert ez a -800ft nagyon soknak találom.:S
  • kovigabi90
    Szia!!! Én örülök hogy egyáltalán ki birtam kérni STP-re mert Payzára nem akarta, utá nna STP-re sikerült kikérni!!!!! Szerintem le megy a karácsonyi dönping és minden rendben lesz, remélhetőleg!!!!!
  • klhtom
    Sziasztok!

Sok helyen próbálkozom én is több, kevesebb sikerrel. Azt már megfigyeltem, ahol nagyon sok pénzt tudsz keresni, idéző jelben, azt soha nem fogják neked kifizetni. De ha bárki rám tud cáfolni, tegye. Gondolok itt arra, hogy bizonyos PTC oldalakon, egy-egy klikkelérést akár 5-10 dollárt ajánlanak fel. Ilyen nincs. Kifizetési összeg 5000 dollár. Sose kapod meg. Egyedül azok az oldalak működő képesek, ahol tényleg csak napi pár centet lehet keresni, és van aktív fóruma. Ha találsz ilyen oldalt, ahol nagyon sok pénzt ajánlanak és nincs aktív fóruma, onnan soha sem látsz pénzt. Azoknál az oldalaknál, ahol pár centet tudsz keresni, és tényleg fizetnek, felmerül a kérdés, hogy érdemes-e csinálni. Hiszen ha kiszámolod a ráfordítási időt, és elhasznált energiát, nem biztos hogy megéri. Nemrég ajánlottatok itt egy oldalt, ahol videó megtekintése után lehet kapni 9 dollárt úgy, hogy válaszolni kell néhány kérdésre. A kifizetés elvileg 1200 dollár után történik meg. Még nem tartok ott. Ha valaki szeretné kipróbálni vagy megnézni a következő linken tud regisztrálni:

http://sumixs.com/?ref=1269579

Nekem konkrétan az a problémám ezzel az oldallal, hogy nincsen fórum, és videókat a Youtube oldalról tölti be. Szerintem ez az oldal sem fog soha fizetni. Ha valaki ismeri az oldalt, vagy fizetett már neki, az írjon pár sort.

Segítségeteket előre is köszönöm!