Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rbajanlat
a kmd-be miért regisztrálnak annyian??

mcdrusza
Egy szabályzatra felhívó figyelmeztetõ kellene szerintem. Nem kell hosszú szabály csak lényeg legyen benne no refflink.
Fabio Capello
ebédelt. (😛)

Nem nagyon volt alkalmunk beszélni, amióta megkaptam a hg jogot, viszont azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy kéne valami szabályzat, egy banner, és esetleg egy háttér, ugye?

Szívesen várom a javaslatokat bármilyen újításra.

milk4
Na és most hol van a hg?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

fergusonpapa
Mielõtt én itt megjelentem napi 5-10 ref linkes poszt volt és egy értelmes,miután ezt kitakaritotam már kezdet felendülni a topic minden okés volt ha vaalki spammelt törölve lett és IGEN VOLT SZABÁLYZAT,csak bugnak hálla már nem elérhetõ de ez csak pár hete van igy és te több hónapja ide jársz,látogató kell az oldaladra? ne spammeld tele az ilyen forumókat mert tuti hogy nem csak ide jársz hanem építs linket csinálj hasznos tartalmat.

www.icewebhu

Ez egy picivel másabb hangnem. Így lehet társalogni. Több éve reklámozok itt és nem is sejtettem, hogy ez tilos, mivel láttam többször hasonló reklámokat. Kerestem a fórum szabályzatot, hogy elolvassam, de nem találtam. Van ilyen? Minden fórumon mások a szabályok és nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat vált ki heti egy sor, fõleg , hogy ez eddig nem volt probléma. Úgy látom, hogy egy nagyon szûk látogatottsága van a topiknak amit ezek után nem csodálok, hiszen alpári hangnemben lehet beszélni, azt nem moderálja senki, de egy egysoros reklám földrengést okoz. Bocs, hogy itt jártam.
Lehet, hogy nem hülyeség az oldalad és nem csak refgyûjtésre használod, nem tudom (pl. a forex szerintem iszonyat jó dolog, ha ért hozzá az ember), viszont teljesen jogosan háborodnak fel a többiek azon, hogy már nem is tudom hanyadszor reklámozod. Beteszed 1x, semmi gond, mindenki látja, akit érdekel, megnézi, örül neki, Te is örülsz, kész, de hogy heti szinten beteszed, azzal csak mást bosszantasz, akit nem érdekel az oldal, az ez után se fogja megnézni...

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki az ismeretlenség homályából köcsögözzön. Brávó! Ha nem érdekel valami, ugord át te idegbeteg paraszt!
Palinko
van valami mûködõ megoldás Adsense klikkek kapására? valami közösség ami még nem buktatott meg a google és kifizetik a pénzt.
fergusonpapa
sokkal jobb h nem az én agyam szivja már ez a forum 😊 köszönöm!

www.icewebhu

georgesmatyas
muszáj valakit keresnem, mert tolmácsdroid nélkül nem tudok ezt-azt elintézni, ami esedékes nemsoká.
De hát tudod te, hogy mi a szitu 😄

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Palinko
dobar dan. sta hoces? 😄
zsoltioregon
ezt nehéz szívvel hallom mucsácsosz 😞

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Fabio Capello
Angol, francia, felsõfokon, olasz+spanyol alapszinten.

Szerb sajnos nem megy 😊

georgesmatyas
milyen nyelven beszélsz?
szerb menne?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Fabio Capello
Elküldtem a kérelmet, papa te viszont még mindig nem írtál nekem privátot a fordítós meló kapcsán, pedig érdekelne, továbbra is 😊

fergusonpapa
én 3x mondtam már hogy lelépek de senki se figyelt, sajnos nincs rá idöm és a gyogyszerem is elgurult már itt jópárszor 😄

álldásom Capellora 😊

apropó holnap válaszolok a leveledre 😉

www.icewebhu

Palinko
én is mindig azt mondtam inkább üres topic mint szeméttel tele.
Vedd át akkor, kérlek. Szerintem õ is bele egyezne..mert egyszerûen bejövök, és fordulok is vissza, mert nem tudok mit tenni ezek ellen..

A kettõnek nincs sok köze egymáshoz. A focis témákban se focisták a házigazdák.
Fabio Capello
ha gondoljátok, és õ is akarja, átvehetem tõle a házigazdajogot, viszont nekem messze nincs akkora tudásom ezen a téren, mint másoknak ebben a topikban - csak rendkívül amatõr szinten végzem az ilyesmit... 😊 Viszont a topikot, a dizájnt rendben tudom tartani, és kigyomlálni a gazt a topikból.

fergusonpapát már ennyire nem érdekli a topic ? Kezd marha unalmas lenni, hogy minden héten be talál ide valami elvetemült ptc-s, surfbar-os köcsög akinek az összes tudománya ki merül abban, hogy meg tud csinálni egy blogot amit tele fos a reff. linkjeivel. Szánalmas<#rinya>

<#falbav><#banplz>

Fabio Capello
kurva unalmas már, azt remélem vágod...

Montanosz
Mai naptól Facebook versenyt szervezünk, 150 000 forintos díjjal.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

milk4
Zsír.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Regisztrálok
NeoBux magyar használati útmutató
A NeoBux jelenleg a legnépszerûbb PTC oldal, a legtöbb regisztrált taggal büszkélkedhet. Mindenki aki kicsit is jártas a PTC oldalakkal való pénzkeresésben, ismeri a NeoBuxot.
A NeoBux 2008 Március 25.-én indult elõregisztrációs fázisban, majd a hivatalos megnyitóra 2008 Április 30.-án került sor. A NeoBux vezette be az azonnali kifizetést, ez is hozzájárult a gyors népszerûségéhez.
Az oldal, az angol mellett, további hét nyelven használható: német, francia, spanyol, portugál, görög, finn és svéd. Alapértelmezett az angol, a jobb felsõ sarokban elhelyezett zászlóra kattintva lehet nyelvet választani. Sajnos, a magyar még nincs köztük.
Mikor megérkezel a NeoBux oldalra, regisztrálnod kell. Klikkelj a Register linkre és add meg a kért adatokat. Itt egy magyarra fordított kitöltési minta. Ha mindent beírtál , klikkelj a “continue” gombra. Kapsz egy e-mailt, benne egy aktiváló kód. Másold be azt a kódot és illeszd be a NeoBux oldalon a megfelelõ helyre. Mikor ez megvan, a NeoBux kontód kész, bejelentkezhetsz.
A reklámok klikkelése
Ezzel a részével keresed a tulajdonképpen a pénzt a NeoBuxon.
Klikkelj a “View Advertisements” linkre, az klikkelhetõ reklámok téglalapok formájában táblázatszerûen vannak elhelyezve. Klikkelj valamelyikre majd ezt követõen a megjelenõ vörös pöttyre. A reklám pár másodpercen belül megnyílik, ki kell várni az idõzítõt, mikor letelik bezárhatod a reklámoldalt és klikkelheted a következõ reklámot. A NeoBux újítása hogy az fennmaradó idõt a lap alján végig futó folyamat csík jelzi.
A reklámok értéke 0.001$ – 0.02$, idõtartamuk 5 – 60 másodperc között változik.
Hogy a reklámok leklikkelhetõek legyenek és a pénz jóváíródjon a számládon, az Adobe Flash Player fel kell legyen telepítve a gépedre. Mivel számtalan alkalmazás használja, a legtöbb gépen rajta van. Ha netán még nem lenne feltelepítve, innen telepítheted.
AdAlert
A NeoBux-nak van egy nagyon kicsiny de annál hasznosabb kis eszköze, a neve: AdAlert. Az AdAlert figyelmeztet minket ha van leklikkelhetõ reklám a NeoBux-on. Csendesen ül a böngészõnk eszköztárában, míg nincs reklám. Az AdAlert ikonja elkezd villogni és számmal jelzi hány klikkelhetõ reklám van. Hangjelzés is beállitható az AdAlert-en. Így nem mulasztasz el egyetlen reklámot sem és nem veszítesz pénzt. Az AdAlert letölthetõ a NeoBux oldalán. Menj a lap legaljára, ott találsz 5 szürke gombot, a legutolsó az AdAlert. Nyomd meg a gombot és telepítsd egyszerûen, mint bármelyik másik böngészõ kiterjesztést.
NeoBux NeoPontok (NeoPoints)
Minden egyes leklikkelt reklámért, attól függetlenül hogy Micro vagy Extended, kapsz egy NeoPoint-ot, mintegy bónuszként az aktivitásodért.
A Neopoints-okat a következõk szerint használhatod fel:
 250 NeoPoints = $0.10
 500 NeoPoints = $0.25
 1.000 NeoPoints = $0.60
 2.500 NeoPoints = $1.75
 5.000 NeoPoints = $4.00
 10.000 NeoPoints = $9.00
 20.000 NeoPoints = $20.00
 40.000 NeoPoints = $44.00
 30.000 NeoPoints-ért kiválthatod a Golden Tagságot.
AdPrize
ANeoBux-on minden leklikkelt reklám után kapsz 3 AdPrize reklámot. Az AdPrize szintén a View Advertisement oldalon található a reguláris hirdetések alatt, jobb oldalt. Az AdPrize négyzet zöldre vált, ha van klikkelhetõ reklám, és egy szám jelzi, hogy hány reklám van. Ezek a hirdetések 5 másodpercesek. Az AdPrize reklámok 60 percig érvényesek attól számolva, hogy megkaptuk õket. Az AdPrize egyfajta jutalom játék, nem direkt kapunk érte pénzt, nyereménysorsoláson veszünk részt velük. Érdemes lekattintani õket, mert értékes nyeremények kerülnek kiosztásra:

10 – 10.000 NeoPoint,
 0.10 – 50$,
 1 éves Golden tagság (90$ értékben).
Hirdetés a NeoBux-on
A NeoBux egy erõs hirdetési felületnek számít az interneten, az AdPrize bevezetésével most a hirdetõk 2-16-szor több megjelenítést kapnak ugyanannyi pénzért mint az AdPrize elõtt. Ha hirdetni valód van, mindenképpen érdemes fontolóra venni a NeoBux lehetõségeit.
Tagságok
Regisztráláskor Standard Tag vagy. Ez a fajta tagság ingyen van és nem jár le soha, ugyanakkor a jövedelem is a legkevesebb. Ha több pénzt szeretnél keresni, akkor vásárolnod kell egy Golden tagságot, de ez pénz befektetéssel jár. Ez a tagság sok elõnnyel jár, olyanok mint több klikkelhetõ reklám, olcsóbb ref bérlési, cserélési és hosszabbítási díj, nagyobb refek utáni jutalék. ez mind több pénzt jelent számunkra. A Golden Tagság ára 90$ / Év, de bizonyos alkalmakkor (pld, Karácsonykor) kifoghatunk 20-25%-os árengedményt is.
Mint újonnan regisztrált tag a következõ követelményeknek kell eleget tenned, hogy Golden Tagságot vásárolhass:
 Legkevesebb 50 reklámot leklikkeltél már
 Legkevesebb 15 napja vagy NeoBux tag
 Béreltél már legkevesebb két ref csomagot
Ezen felül még van néhány tagság típus amibõl válogathatunk, itt láthatsz egy képet a Golden Csomagokról.
Refek
A refek segítségével kereshetsz több pénzt kevesebb idõ alatt. Tehát, minél több refed van, annál több pénzt keresel. Ez különösen igaz a Direkt Refekre. Szerezz be annyit Direkt Refet, amennyit csak lehet. Nem kerül semmibe a fenntartásuk, és a hálózatodba maradnak örökre. Abban az esetben ha teljesen inaktívvá válik valamelyik Direkt Refed és nem klikkel egyet sem 60 napon keresztül, akkor azt a NeoBux ingyenesen eltávolítja.
Addig ne hívj meg senkit a hálózatodba, ameddig a következõknek eleget nem teszel:
 Legkevesebb 100 reklámot lekattintottál
 Legkevesebb 30 napja NeoBux tag vagy
Ha valaki ettõl korábban csatlakozik a hálózatodba, bár a meghívottad NeoBux tag lesz, nem fog nálad megjelenni és soha nem is kapod meg a hálózatodba.
A referáló eszközöket a NeoBux oldalra bejelentkezve, a baloldali linkek között a Banners linkre kattintva találod meg. Az ott látható linkeket és bannereket terjeszd minden lehetséges módon, ha valaki rákattint és regisztrál, a Te hálózatod tagja lesz.
Refeket bérelhetsz is az oldalon, minél magasabb a tagságod annál olcsóbban kapod meg õket. Ha bérelsz egy ref csomagot (3-100 refet tartalmaz egy-egy csomag), 30 napra kapod meg õket. Ezután , azokat amelyeket arra érdemesnek tartasz, meghosszabbítod 15-240 nappal. Minél több napra hosszabbítsz, annál nagyobb engedményt kapsz a bérleti díjból.
Hogy melyik refedet hosszabbítod, hagyod lejárni vagy cseréled azt eldöntheted egy részletes aktivitási statisztika alapján. Láthatod hogy melyik refed mikor és mennyit klikkelt. Van egy funkció aminek AutoPay a neve. Ezt be és ki lehet kapcsolni. Ha be van kapcsolva, akkor 1 nappal meghosszabbítja a lejárati idejét azoknak a refeknek akik klikkeltek. Tehát vegyük példának a mai napot. Azok a Bérelt Refek amelyek legalább egyet klikkeltek a mai nap folyamán, a lejárati idejük kitolódik egy nappal. Ez a plusz 1 nap is pénzbe kerül nekünk, de ha kiszámoljuk, olcsóbb mintha simán bérelnénk. Az AutoPay funkció csak azokra a Bérelt Refekre van hatással akiknek legalább 20 napjuk van még a lejárati idõbõl. Akiknek ettõl kevesebb van, azokra az AutoPay nem hat, akár klikkel az illetõ ref, akár nem.
A NeoBuxon a ref bérlés nem mindig éri meg. Elõfordulhat hogy nem hozzák vissza a beléjük fektetett pénzt. De egy kis szerencsével, megfelelõ tagsággal és jó bérlési stratégiával, megérheti a befektetést.
Kifizetések
A pénzt kikéréskor azonnal küldi a NeoBux PayPal, AlertPay vagy Neteller számlára. Csak hitelesített PayPal számlát fogad el. és PayPal-ra való kikérés esetén 2%-os kezelési költséget számol fel, 50$ fölött 1$-t. Az elsõ kikérési minimum 2$, ami minden kikéréskor 1$-ral növekszik, míg el nem éri a végleges 10$-t.
Bármit vásárolsz az oldalon azonnal megkapod. Fizethetsz érte a Fõ Egyenlegeden levõ pénzzel vagy PayPal (hitelesített), AlertPay vagy Neteller számlákkal.

Regisztrálok
Szerintem sem volt kötekedés, van ott még javítanivaló bõven...
Nem kötekedésnek szántam, csak szemet szúrt gondoltam jelzem .

Fabio Capello

fergusonpapa
Vannak kisebb hibák és hiányoságok de sztem nem tragikus és mint mondtam a szerkesztési részt nem én csinálom csak felügyelem,az oldal 1 hónapos számos újitás és fejlesztés lesz rajta,nem kis projectnek indul, persze kötekedni még mindig könnyebb, én megint bizonyitottam,most pedig hazai oldalon hogy az oldalam a legjobb 5 magyar fitness és életvitel magazinok közt van és mint mondtam egy hónapos,megporbáltam, sokat foglkoztam-ok vele bejött, más meg mindig ugyanott van ahol volt <#taps>

májusban meg további oldalak indulnak,nem értem, biztos én csinálok valamit rosszul...hm hm 😊

Egyéb problem?

www.icewebhu

Vetettem egy pillantást az oldaladra és ha a helyes írás alap, akkor a videó mánia lapon én javítanám az elgépelést is <#vigyor2> "érkeseségekrõl"

Fabio Capello
írj privátot részletekkel, és egyezkedhetünk, lehet hogy érdekel amit ajánlasz.

fergusonpapa
miért? jlenleg lévö cikkiroim is igy kezdték és jövöhéten fizetem ki öket,és volt több jelentkezö de olyan munkáért nem fizetek ami szinvonalas,proba idö meg mindenhol van,mutasson pár cikket élesben hogy mit tudsz,ez nem jelenti hogy kiteszem mindet mert ha szar csinálja ujra vagy törölve lesz.

és mert oldalhálozatott akarok csinálni,komoly cikkirok kelennek hoszutávra, és mint tudjuk nem szakmabeliek jöhetnek full kezdök is ha megfelel és látom h rendszeresn irja cikeket és minöségit nálam lesz. max 5-6embere van szükségem most van 2.

www.icewebhu

Palinko
ingyen a szarnak is örülj ám....
fergusonpapa
nem ingyenes ,durván 100ft körüli összeget levesz.

am ebolaplay ma van számlazárás,50e ft. Csak ettõl az oldaltól,a többitõl pedig még 40e elsõ honapra nem is rossz.

Hamarossan indul 2 uj oldalam és oda is várok cikkirokat,lehet jelentkezni,de elöre mondom átforditások kelennek csak rövid 200szavas max 300 cikkekhez,helyesirás alap követelmény és persze elsõ 10-15cikk próba idõ igy nem fizetek érte.(nem kellenek silány önjelöltek)

szükséges ember 3-4.

www.icewebhu

mcdrusza
Sok helyen azt írják a paypal belsõ pénzküldésre hogy ingyenes, gondolom ez a hitelesített számlára igaz. Valaki esetleg tudja hogy ha nincs hitelesítve mennyit von le? Mert levonni levon ez biztos.
georgesmatyas
Gondolom 2013. márc 31.???

Hali!Valaki tud 10$-t átutalni nekem paypalra?Most egysezerre 50$-t akarok feltölteni.Aki tud kölcsön adni írjon privátba biztos visszafizetem,lehet,hogy még ma.

Hogyha érdekelnek az internetes munkák, nézz be ide: http://adf.ly/7DlYe

http://online-allas.blogspot.com/

Nemrég kezdtem el ismét komolyabban foglalkozni /diplomás fejjel/ a netes pénzkereseti módszerekkel. Korábban én is rábuktam a jól csengõ szlogenekre: Gazdagodj meg gyorsan, keress sok pénzt rövid idõ alatt, blabla-blabla, + egyéb hamisságok !!
Természetesen ment a PTC, az xxxBUX, a Hyip, az autosurf és társai.Órákat, napokat lehetett ezekkel elbaltázni a net elõtt !! Pedig Az idõ pénz !!

És hát nem sok sikerrel történt mindez, ill. néhány dollár bevétellel. Nyomtuk ezeket az oldalakat az Egoldról ezerrel !! Ez akkor sem, és most sem igazán megtérülõ megoldás !
A trend másfelé mutat, ez a nagy nemzetközi "moneymaker " forumokon is látható ! Ezeken a fórumokon nemrégiben Uj kategoria jelent meg: az un.

hybrid programok. Ezek mögött igazi befektetõk állnak, akik hirdetésbõl, reklámozásból, ill. /uram bocsá/ licitáló oldalakból szerzik a nemkevés bevételüket. A licitálás megérne egy külön fejezetet is !!
Ezek a cégek a bevételük egy részét szétosztják a programukban regisztrált tagok között. Természetesen ezért tenni is kell valamit, meg kell érte dolgozni ! Pl.tovább hirdetni, blogokban commentelni, reklámozni stb.
Ezek az un. profit-sharing + matrix hybrid rendszerek. Nagyon okosan lettek kitalálva, matematikus-közgazdász alapokkal, számítógépes szimulációk segítségével.Több évre elõre kalkulálnak.

Nálam most ez a sorrend:

1. JustbeenPaid http://adv.justbeenpaid.com/?r=DuNcicGc0L&s=logogirl3 /No.one, napokon belül restart, most érdemes pozit.venni/

2. ZexxRxxxxxs /szigoru promo szabályok:magyarul nem hirdetheted !!/

3. Wealt4allteam http://wealth4allteam.com/index.php?spon=9767 /pörögnek a TAP-ok 10 naponként, min. 4-5 évet jósolnak/

4. Adailycash https://adailycash.com/?ref=10961 /hacker támadás után megy tovább rendületlenül megy, min. 1 év./

5. T2moneyklub http://www.t2moneyklub.com/index.php?ref=laszend&c=s
/ A JBP kistestvére, angol tudás elõny, napi taskok, kommentek írása /

6. NewGNI https://newgni.com/?ref=laszend / sport arbitrage profit megosztó/

Ha érdekel a téma és komolyabban foglalkoználezekkel és élveznéd a támogatásom, akkor írj:
[email protected]
doxadmin
* up mûködik. A promo kód tiltotta le. Nem is tudtam hogy ilyen is van.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Godaddy-n mióta nem lehet paypallel fizetni? vagy csak engem szívat szokás szerint. fizetésnél csak credit card és check választási lehetõségek közül enged választani 😞

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Palinko
van ez a http://www.youlikehits.com/ oldal, nem tudtok valami automatizáló scriptet, hogy ne kelljen nekem 2 gombra kattintgatni a pontokért, hanem megtegye magának?
Rayden02
Tömör és igaz!<#heureka>
Köszönjük!<#eljen>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

fergusonpapa
nete spénzkeresés reális képe? :_D

lehet semmit se keresni de még bukni is de lehet akár milliókat is, miért hogyan? lehetõség számtalan csak sokan elfejetik net tág fogalom, pl facebook alapítoja is neten keresi a pénzt,

lehet katintással filéreket,de katintos oldalak több százeret keresnek
lehet warezban zsebpénzt és közben a tulajok vllákban laknak és kurváznak
lehet szerencsejátékban ,de nem nyerhet mindennki hiszen ez az alapja.
lehet céget csinálni és weboldalt üzemeltetni,de kel kis gogyi és soka tanulmány ahoz h sikeres oldalad legyen.
lehet youtubal pénzt keresni ,külfödön már sablonos ha valaki azt mondja youtube-bol él meg vagy onnan van zsebpénze video siránkozástol az igyénes akcio videokig minden lehet.
lehet bloggolásbol is megélni

lehet ezerféle képpen ami neten történik netes pénz keresett és csak RAJTUNK áll hogy mennyit keressünk mert nem mondhatja senki hogy net guru hiszen minden iparág még gyermek cipö net már több évtizede van normális kialakulo piaca még csak utobbi 5évben kezdett formálodni és még mindig nincs kiforva rengeteg lehetöség vár megvalositásra és csak elég utána nézni olvasni gondolkozni és tágitani látokörünket hogy csináljunk valamit amivel megélünk vagy csak kis betevött hozz de cél?? és határok?? nincsenek.Ne feledjétek ez egy teljesen új terület és van hely mindenkinek.

gondoltam ezt leíirom na jóéjt 😉

www.icewebhu

Palinko
sajnos ez nem sikerült
Az oldalam megpróbál reális képet adni az internetes pénzkeresés adta lehetõségekrõl és lehetõleg kerülni igyekszik a marketing szöveggel jól átitatott "gazdagodjunk meg hirtelen" mézesmadzagot. Aki komolyabb jövedelemre szeretne szert tenni, annak igenis ez internetes munka. Nem pottyan magától semmi az ölünkbe, meg kell érte dolgozni! A másik nagyon fontos (ha csak nem a legfontosabb) dolog a kitartás! A Legjobb Lehetõségek

A Legjobb cégek egy helyen: http://netkereset.com

fergusonpapa
na lement az elsõ hónapom, oldalam alján vana statisztika 😊 (mozogj.com) hirdetõk egyre csak jönnek,a fejlesztés most folyamatos,de szeretnénk google lábon is megállni. jelenleg csekély napi 100látogató jön onnan ami elég gyér.

szóval link épitõket várok.persze referencáiával és ár-al,ha megoldható akár hirdetöi felületet is tudok cserébe adni.na peeace.

www.icewebhu

Martinez01
Tudok azoknak gratulálni, akik hisznek még a mesében.
Valószínûleg majd egy "nagy cég" szétosztja a saját nyereségét, ezen jót röhögtem...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."