15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    Ilyet bármikor hamisítok neked.. Mond milyen kifizetés kel és elküldöm..
  • mikeyy1212
    Nost tehát, elvben igazad van és ha hitetlenkedünk mindennel szemben sosem tudunk megállapodásra jutni. Utána néztem több helyen, több bizonylatot is kaptam a kifizetésekről. ezt irja minden oldal. Nem fogom tudni neked megmagyarázni, hogy hogyan fogsz havi jövedelmet szerezni,de mutatok bizonyitékokat (sajnalom nincs hosszú i-m.)
    Ez a link azt bizonnyitja, hogy 3 eve mukodik az oldal már sikeresen

ezen pedig ha letekerünk a jobb alsó sarokba lesz 2 kifizetési bizonylat
    július 11-ről

Hidd el én is hitetlenkedtem, de nem lehet kamu! Hitelestést nem kér olyan oldal, amelyik nem megbizható és már 3 éve működik!
    Regisztráció: ezen a linken
  • strepsils
    Na nézzük csak ezt meg jobban. Kicsit számoltam ami annyit tesz hogy napi 8 órában folyamatosan nézem a reklámokat (nincs hiba nincs szakadás nincs érvénytelen reklám!) ebben az esetben keresek 1600 Ft ot naponta *30 =48 000ft. Ha 80$ a cég havi megállapítása 10 000 bónra.

Érdekesség ez a mondat :"Utána MINDEN HÓNAPBAN, akkor is,ha egyetlen hirdetést sem nyitsz meg!

Tehát, havi rendszeres jövedelemhez jutsz!"

ájájájáj és pont ez a lényeges momentum és erről nem is írsz semmit??? Miért is fizetne nekem bárki egy centet is havi szinten csak azért mert beregisztráltam alád???

azért a 80$ elég kemény összeg a semmiért ,ha ezt letudod írni nekem magyarul hogy miért is fogalmaztál így akkor én leszek a következő aki beregisztrál alád aztán egy hónap meló után csak várom a havi 18 000Ft fix jövedelmet a reklám nem nézegetésért.

Várom a kielégítő válaszod !
  • fergusonpapa
    Mondok jobbat.. Weboldalkészítéssel foglalkozom már régóta. Szerezz nekem megrendelőt - ügyfelet és 10%ot adok cserébe. 100e munkánál nem rossz pénz egy ajánlásért. A megkapot munka elvégzése után kifizetéskor küldöm a pénzt. Eddig 17 ügyfelünk van, weboldaltulajdonosok,linképitők, stb. Írj privátot.
  • Montanosz
    Ezt csinálta az egyik ismerősöm, tavaly ota várja a 2000€-s jutalékát, aztán még az állásást is fel mondta ez miatt DDD
  • mikeyy1212
    Üdv Kedves Online Pénztkeresők!
    Nyílt egy nagyon jó lehetőség és hát butaság lenne nem megosztani veletek...Nagyon sok időre én is felhagytam az online pénzkereséssel és rá kellett jönnöm, hogy értelmetlen, időkidobás...Egészen addig, amíg ezt a lehetőséget egy kedves ismerősöm nem ajánlotta fel.
    Mindenki ismeri a PTC (Pay to click) oldalakat...Napi 10 max 20 katt centek töredékéért...
    Értelmetlen a dolog kivéve ha a fél világ alattad van. (ami ugye ismét lehetetlen).

Itt jön képbe egy olyan oldal, ami ezt másképp oldotta meg. Rengeteg pénz van az online reklámozásban, ennek az oldalnak ebből vannak a bevételei... Itt is reklámokat kell 1 perc erejéig nézegetnünk, viszont naponta annyit amennyit akarunk, amennyi időt rászánunk!!! Az érdekesség az, hogy reklámonként 1 darab úgynevezett Bonomaticsot kapunk...10000 Bonomatics ér 80-90$-t ez a vállalat adott havi bevételeihez igazodik. Minden hónap elején fizet bankszámlára és ha mondjuk csak 7000 Bonomaticsot gyűjtöttünk össze, akkor sem veszik el hó elején, hanem gyűjthetünk hozzá és halmozhatjuk minden hónapban!
    Több felettem állónak bizonyítottan (banszámlatörténetet küldtek fotóban) fizetett!
    Tehát a dolgunk beregisztrálni, hitelesíteni a számlánkat (ezt egy személyi elő és hátlapot tartalmazó fotóval lehet), és kattingtani ameddig bírjuk!
    Persze lehet alánk építeni több szint mélységig, de ez sem kötelező!
    Tehát, ha te 10.000 kattot megcsinálsz, akkor már minden hónap elején 80-90$ kapsz bankszámládra!
    Hátránya, hogy Spanyol az oldal, de itt egy kis segítség és simán menni fog másodszorra már minden!:)

Regisztrálj még ma ingyen és kezdd el építeni a jövődet!

Hogyan regisztráljunk?

1.Belépni az oldalra: http://www.anuntiomatic.com?patrocinador=Mikeyy

2. Ráklikkelni jobb felső sarokban a REGISTRATE GRATIS-ra
    3. Beírni egy felhasználónevet, email címet és jelszót.
    4. Emailben kapott linket visszaigazolni.

Hogyan nézzünk hirdetéseket?

1. Felhasználónév és jelszóval belépünk saját webirodánkba.
    2. Ráklikkelünk a "Pre-redactados"-ra.
    3 .Beütjük az 5 számból álló kódot az üres mezőbe és Enter.
    4 .Ráklikkelünk a kék színű linkre, ami megnyit egy új ablakot és 1 percig számol.
    5. Az 1 perc leteltével leigazoljuk a hirdetést azzal, hogy ráklikkelünk a "Pulse aqui para.....-
    6. Kezdjük elölről.

Egyszerre 2 hirdetést lehet nézni, ne próbálkozzunk többel, mert letiltják az irodánkat.
    Ezt úgy tudod gyorsan megcsinálni, amikor az első hirdetést elindítottad, azonnal visszamész a kezdőoldalra és elindítasz egy másikat is.

Regisztrálj még ma ingyen és kezdd el építeni a jövődet!

A bonomaticsok nem járnak le. Ha elérted a 10.000 bonomaticsot, megkapod a cég forgalmától függően a 70-80 vagy 90 dollárt. Utána MINDEN HÓNAPBAN, akkor is,ha egyetlen hirdetést sem nyitsz meg!

Tehát, havi rendszeres jövedelemhez jutsz!

http://www.anuntiomatic.com?patrocinador=Mikeyy

Ha kérdésed van, illetve, ha beregiztél, keress a következő elérhetőségemen:
    [email protected]

• Montanosz
    jól írsz, ja mi nem is engedünk ilyen baromságokat a fórumunkon))
  • strepsils
    Felejtsd el ,nem látod hogy össze vissza hazudozik a videóban.

Csak egy párat mutatok:

-Ez nem multilevel marketing ... Nem az apja faszát nem
    -A pénzkeresés része a dolognak teljesen független a DSD től azt bárki regisztráció nélkül is végezheti , a regisztráció csupán segít mert tanfolyamokra fizetsz elő ahol többek közt havi 20 000e FT ért olyan hihetetlen szolgáltatásokat kapsz hogy megtanítanak angolul :D
    -Mi nem beszélünk órákig félre mi nem bullshit vagyunk ,minden információ amit hallasz 100% ban arról szól hogyan keressél pénzt az ebayezéssel .

Hát persze olyannyira független a pénzkeresés a DSD rendszerétől hogy ha nem regisztrálsz be és fizetsz elő a tanfolyamokra ,és a továbbiakban nem hívsz meg magad alá embereket (jajj istenem csak nem ezt hívják MLM nek :D) akkor sajnos nem tudják elárulni neked azt a mellékes és aprócska titkot hogy hogy a búbánatos picsába teszed át az amazonról az ebayedre a cikket hogy aztán a vevő az ebayról kapjon számlát úgy hogy közben te fizikailag nem vetted át az amazontól a cikket és adtad fel postán a te nevedben.

Érzed a báját
  • strepsils
    Most elkészítettem a Neobux és Probuxos oldalam havi kereset kalkulátor programát .

CSak beírom a napi keresetet és már látom hogy ez alapján mire számíthatok a hónap végén .

Hát ez a valóság kiábrándító ,azok akik itt ott írogatják hogy ennyi meg annyi dollárt fizettek ki és milyen jó a valóságban semmit nem kerestek csak a befizetett pénzből jött vissza valamennyi .

Csak gyerekek abból még le kell vonni az éves golden tagság havi bontását és akkor is csak helyben topogunk .

Az is érdekes hogy lekattintom a fixeket aztán ha egy hibás oldal volt azt nem jelzi ,ugyanúgy szürke lesz de másnapra nem kerestél semmit sőt minuszba mentél ami különösen érdekes .

Úgy van beállítva hogy egy darabig adja a pénzt ,ilyenkor visszaforgatod veszel heti 50 embert én is így csináltam aztán hirtelen nem adja a pénzt és kihullanak az emberek és ott maradsz 10$ on 260 emberrel akik nem csinálnak semmit ezért a 10$ is csak nyögve nyelősen emelkedik így mire eléred a 20$ at megint ott vagy hogy embert kéne venni , ekkor megveszed és megint 10$ on vagy .

A lényege hogy reális pénznek nevezhető profitod soha nincs mert ha nem akarsz zsebből bevásárolni 500embert akkor a pénz arra elég hogy helyben topogjál .

Vagyis a ptc lényege hogy emberek évekig látogatnak veboldalakat de ezért semmit nem kapnak csak az keres vele akié a ptc oldal .

A sok kamu emberke a neobux fórumában is beépített ügynök 150 200 referáltra hazudoznak 20-50 -100$ os profitokat mikor ebből még a 20$ sem igaz én 7 hónapja kezdtem nem is a nulláról ahogy írták . Befizettem 20$ ,és sehova nem fejlődtem ma 10$ az egyenlegem , eközben úgy írja ki mintha kerestem volna 60$ t persze mert azt számolja hogy hányszor forgattam vissza referaltakra a kis profitot de ez nem valós profit .

Ráadásul az emberek pár nap után pirosak tehát 1 alatti szarok akik nem is keresnek semmit , erre egy majom a fórumon azt állította hogy neki 0,8 sok embere és mégis mesés tízdollárokat profitál ,szóval el ne hidjétek amiket mondanak .

Már bánom hogy egyáltalán 5000ft elbasztam rá és még az se fog visszajönni mert ha el is érem a 20$ t a kifizetésnél meg a paypálon levonnak egy pár százalékot de el se fogom érni tehát nem igaz hogy nulláról el lehet indúlni mert még befektetéssel sem 7hónap után úgy ahogy mondják .

• Montanosz
    De miért orbán viktor hangján beszél? nem hinném hogy ilyen vackokkal foglalkozna
  • strepsils
    Jajj Krisz már itt is hazudozol . Ennek a dsd marhaságnak én is utánajártam de csak annyi derült ki hogy ez egy MLM rendszer .

Aki még nem találkozott vele jobb ha messze elkerüli ,sok hasznos órát megspórol az életéből amit erre a marhaságra szánna .
  • Krisztian Cser
    Legegyszerűbb online pénzkeresés , azért kell egy kis kitartás és türelem hozzá.
    NEM mindjárt hagyod ott a munkahelyed emiatt, hanem folyamatosan építesz fel egy online pénzforrást. Kezdetben szükséged lesz egy lépésről - lépésre tevékenység a videós útmutatók szerint. Vagyis csináld ahogy mutatja a videó.
    Ha felkeltette az érdeklődést írj és tájékoztatlak.

Email: [email protected].

https://www.youtube.com/watch?v=LmltyfXl1m8

regisztrálni itt tudsz: http://dsdomination.com/sp/pro?aid=cserko
  • hihihehehe
    Sziasztok.

Nyílt egy új oldal melynek linkje: http://easymoney.ucoz.hu
    Az oldal teljes leírást ad a PTC-s pénzkeresésről.

A legújabb PTC oldalakat ellenőrzi úgy, hogy embereket regisztráltat rá a bannerén keresztül, de az ebből befolyt vagyont nem tartja meg, hanem feldobja nyereményjátékként így az 5 legjobban teljesítő embernek adja a pénzt.
    Megéri megnézni!
  • filmletoltes
    Hello!

Jelenleg van 2 facebook oldalam, amit eladnék. Irj privátban, ha érdekel valamelyik.

https://www.facebook.com/csorolali01 -- 8 ezer forint
    https://www.facebook.com/pages/Vivasms-Transilvania/575383612527793 -- 5 ezer forint

Üdv.
  • kristof11polo
    Sziasztok!

Ez egy magyar pénzkereső oldal még új de garantáltan kereshetsz vele pénzt! Akár napi 10$ mindössze 10 perc munkával!!! Nekem sikerült! És neked?

http://adf.ly/iGvU5
  • baluka2011

Gondolj csak bele, milyen nagyszerű lenne, ha mindenki abban a szellemiségben élne, hogy természetes dolog vigyázni a Földünkre! Hogy természetes dolog vigyázni arra, amit mi környezetnek hívunk! Ha hozzád hasonlóan mindenkinek fontos lenne az erdők, az élővizek, a városok tisztaságának a megóvása. Ha valóban cikivé válna a szemetelés, és nem csak beszélnének róla az emberek.

http://www.youtube.com/watch?v=B_XKWAITavQ

Ha egy szeretnél közösségünk tagjává válni és pénzt is keresni vele itt regisztrálhatsz: http://www.bblue.cc/register/szabojanos1976
  • losoncke
    PÉNZKERESÉS ONLINE FILMNÉZÉSSEL - LÉNYEG RÖVIDEN:

A módszer hasonló a feltöltős-letöltős pénzkereséshez, itt viszont ugye csak video, film formátumokat tölthetsz fel. Minél többen megnézik online, amit feltöltöttél, annyiszor X HUF-t fizetnek a szolgáltatók ezért neked érte cserébe. Hisz reklámozod őket. Magyarországra pl. akár 1,5-2 forintot is fizethetnek, online nézésenként, s külföldön fejledtebb országokból történt filmnézésenként akár 5-8 HUF-t is. (dollárból átszámolva)
    Természetesen ez szokott függeni a megnézett video hosszától és attól, hogy mely országból nézik. Egy egyetlen egy perces kis viccesvideo online nézésért, akár 1,2 HUF-ot is fizethetnek ha Amerikából, Kanadából, Angliából nézik, így ha pl. belegondolsz abba, hogy sok kis pár perces hülyeséget millionyian megnéznek a youtubeon.. Ha itt néznék meg 1 millioan, akkor az 1 millio forint lenne.. Persze a youtubeon könnyebb a látogatószerzés és Magyarországra sajnos általában kevesebbet szoktak fizetni, de ha van egy jó oldalad, VAGY MÓDSZERED (módszereket találsz a pénzkeresés feltöltéssel oldalon). Ha van jó módszered, vagy oldalad akkor akár magyar pénzekkel számolva is meg lehet belőle élni.

Pl. Angol nyelven az 50x-es angol piac felé publikálni többszörös pénzekért itthonról is lehet persze

A internetes filmnézésért fizető oldalak az úgynevezett internetes pénztárcákra utalják a fizetésed.

Az egyik legjobb ilyen oldal:

http://youwatch.org/free29156.html
  • sz4bolcs
    mennyi fos, omg :D
  • baluka2011
    Használd és élvezd a Közösség erejét! Vedd meg ugyanazt, ugyanott olcsóbban! Ingyenes regisztráció! Rengeteg kedvezmény! Regisztráció: http://mbook.hu/regisztracio/mbay5yxie http://www.youtube.com/watch?v=t_1xq02iZwM&feature=youtu.be
  • pixxi
    Sziasztok!

Ez is egyfajta kiegészítő tevékenység: ismerek 1-2 nagyon jó alkalmazást,ami ingyen letölthető okos telefonra és még pénzt is kereshetsz vele. Én is hasznáom és rendesen ki is fizetnek.
    Egy időben a ptc-ket is csináltam,de nagyon sokáig tartott,amíg összegyűlt a kifizetési limit.
    Ehhez csak egy netképes mobiltelefonra van szükség,napi max fél óra szabadidőre és többre megyek vele,mint a ptc-kkel,hamarabb elérem a kifizetési limitet..
    A séma ugyanaz, némi extrákkal : rövid videókat kell nézni,ingyenes alkalmazásokat és játékokat kell letölteni és értékelni. A pontokat be tudod váltani pénzre, vagy egyéb alkalmazás kreditekre.
    Ha szeretnél róla többet megtudni írj az [email protected] és minden információt elküldök.
    További szép napot és sok sikert bármibe is fogtok! Smile
  • Dulo
    Szeretném elmondani neked azt, hogy hogyan spórolok én!
    Számítógép előtt ülve az mlmdiszkontban kényelmesen leölve megrendelem a bevásárló listáról ami a hétre szükségem van! Itt ráadásul olyan árakon vásárolhatok, amilyen árakon ezt sehol máshol nem tudtam volna megtenni. Rendelésemet a náluk vásárolt előnyök háza utalvánnyal fizettem ki, így további 7% kedvezményt kaptam az ottani beszerzési árakból, ami szinte már hihetetlen! A megmaradt Előnyök háza utalványokkal pedig 30ft olcsóban tudtam tankolni munkába hazafelé! Legutóbbi rendelésemnél, melyet 23566 Ft értékben állítottam össze 14759 Ft-ot spóroltam, ugyanis egy átlagos hipermarketben 38325 Ft-ot fizettem volna ugyanezekért a termékekért. Mindezért a szolgáltatásért egyszeri 3500Ft rendszerhasználati díjat fizettem! Velük így egy heti bevásárlásommal nettó 11259 Ft-t spóroltam és ráadásul még házhoz is hozták! Arra gondoltam, hogy milyen szerencsésnek mondhatom magam, hogy én találkoztam ezzel a nagyszerű lehetőséggel!
    Köszönet mindenkinek, aki lehetővé és elérhetővé tette számunkra ennek a lehetőségét!
    Higgy a saját szemednek, csináld meg Te is saját próbavásárlásodat az alábbi linken:
    http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=ub8eya3b
    Addig is egy kis ízelítő árainkból:
    Zewa Deluxe toalettpapirok 16 részes 1156 Ft
    Stamford Erdei Gyümölcstea 81 Ft
    Coccolino Öblitőkonmcentrátum 1L 427Ft
    Aranyászok 0,5L 156Ft
    stb
    http://mlmdiszkont.hu/webshop/akcio
  • sabian
    Dolgozz online - kizárólag a saját hasznodra - MLM NÉLKÜL!
    A pénz itt van a szemed előtt! Komoly, mégis lenyűgözően egyszerű e-kereskedői munka, amivel egyéb dolgod közben, vagy akár csendes magányodban a gép előtt ülve is sok-sok pénzt kereshetsz az interneten! A napi 30 000 forintos bevétel nem túlzás, sikeresen elérhető. Hangsúlyozom, nem hálózatépítés, tehát NEM KELL senkit beszervezned hozzá! Egy dolgod lesz: pénzt keresni a világ verhetetlenül legnagyobb, elsöpörhetetlenül pörgő piacán. Íme a link, ahol bemutatják, s ha akarod, lépésről lépésre - magyar nyelven - megtanítanak hozzá mindenre.

http://www.dsdomination.hu/keszeg/
  • baluka2011
    Azonnal 11.000 Ft vásárlási utalvány véleménykutatásos kérdőívért cserébe !

Szeretnél termékeket ,szolgáltatásokat ,tudást vásárolni ,de kevés pénzed van hozzá .

Szeretnéd tudni, hogyan tömheted meg a pénztárcád ?

Sokan nem is sejtik, hogyan költhetnek többet a boltokban, egyes szolgáltatóknál, mint eddig.

Szeretnéd tudni, mit tehetsz, ha hónap végére kifogysz a pénzedből?

Van egy svéd központú cég, akik egy kérdőív kitöltésével kikérik a véleményed és idődet, munkádat utalvánnyal honorálják Így az általad megvásárolni kívánt termékekhez vásárlási utalványokat kapsz, és kevesebbet kell a saját pénzedből felhasználnod.

Ha kérdőívet kitöltöd, akkor már az első lépést megtetted- 11.000 Ft értéket költhetsz el szabadon a választásodnak megfelelő partnerünknél 90 napon belül.

Ugye jól hangzik? Pár perc munka, figyelembe veszik véleményed és még fizetnek is érte .

Nézd meg Részletes tájékoztató videót .

https://www.youtube.com/watch?v=j-_5FehLZmg

Ha felkeltettem érdeklődését, írjon nekem privát üzenetet és azonnal küldöm kérdőívkitöltő linket .

E-mail címem : [email protected]

Miért várnál? Én már használom a utalvány szerző rendszert és nekem működik..
  • baluka2011
    >>>>>>>>>>>> Március 1-én elindult az Mbook! <<<<<<<<<<<<

Több mint 10 000 (hamarosan több mint 14 000) üzletben (Tesco, Auchan, CBA, Spar, Reál, dm, Hervis, Budmil, Alexandra, Líra, OMV… ) 8% kedvezménnyel vásárolhatsz, és ehhez csak egy ingyenes és kötelezettségmentes regisztráció szükséges.

A weboldal közösségi funkciókkal, webshopos vásárlási és szórakozási lehetőségekkel is vár.

Prémium tagok (40 euró/év) 7 szint mélységig jutalékra - és egyéb kedvezményekre - is jogosultak.

Regisztráció: http://mbook.hu/regisztracio/mbay5yxie
  • Dulo
    Nem kevesebbet állítunk, mint hogy az áruházunkban kapható hétkönapi termékeket, egy átlagos hipermarketben több mint 70%-al drágábban vásárolhatnád csak meg!
    Igen, jól olvastad!!! Egy átlagos hipermarket, több mint 70%-al drágább az mlmdiszkont áruházánál!!!

Tudod, mit kezdenél havi több 10.000 forintnyi spórolással? Már el is kezdhetsz rajta gondolkozni...

Egyik legutóbbi vásárlónk így összegezte tapasztalatait:

„A jót könnyű megszokni” - tartja a régi mondás.

Nagy igazság van benne, hiszen számomra is könnyű volt hozzászokni ahhoz, hogy a bevásárlást a számítógép előtt ülve az mlmdiszkontban kényelmesen elintézhetem, azt pedig pláne nem volt nehéz megszokni, hogy ráadásul itt olyan árakon vásárolhatok, amilyen árakon ezt sehol máshol nem tudtam volna megtenni.Legutóbbi rendelésemnél, melyet 23566 Ft értékben állítottam össze 14759 Ft-ot spóroltam, ugyanis egy átlagos hipermarketben 38325 Ft-ot fizettem volna ugyanezekért a termékekért.Arra gondoltam, hogy milyen szerencsésnek mondhatom magam, hogy én már ismerem az mlmdiszkontot és innen vásárolhatok!Köszönet mindenkinek, aki lehetővé és elérhetővé tette számunkra ennek a lehetőségét!

Higgy a saját szemednek, csináld meg Te is saját próbavásárlásodat az alábbi linken:

mlmdiszkont.hu/aktualis-arlista

A webkonferenciára szerdánként 19 órakor (az új, elképesztően alacsony árakkal működő mlmdiszkont áruház bemutatása) illetve csütörtökön 19 órakor (kereseti lehetőségek az új mlmdiszkonttal) a következő linken léphetsz be: www.mlmdiszkont.hu/webkonferencia

Addig is egy kis ízelítő árainkból:

Zewa Deluxe toalettpapirok 16 részes 1156 Ft
    Stamford Erdei Gyümölcstea 81 Ft
    Coccolino Öblitőkonmcentrátum 1L 427Ft
    Aranyászok 0,5L 156Ft
    stb

Regisztrálj már most:
    http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=ub8eya3b
  • Xattika
    Sziasztok, érdekes lehetőséget találtam nem régen, internetes stratégiai játék, nagyon hasonló az erepublikhoz (ha ismeritek) azzal a különbséggel hogy az itt megtermelt pénzt ki is tudod venni.
    Ne gondoljátok hogy pikkpakk mindenki gazdag lesz, hasonló mint egy PTC-s oldal azzal a különbséggel hogy itt tudsz fejlődni és idővel többet keresni, így nem ragadsz meg a 0.001/hirdetés szintjén hanem idővel megy feljebb...
    Akit érdekel regisztrálhat itt:

MarketGlory

Ami tovább javítja a helyzetet hogy van egy kb 35 tagú magyar csapat akik folyamatos támogatást nyújtanak a refjeiknek :)
  • baluka2011
    Sziasztok van két ptc oldal ami müködik és fizet részletek privátba..
  • strepsils
    Ha piros feketézős módszerről beszéltek azt a casinó emberei híresztelik ,nem kell hozzá nagy ész a rulett program figyeli mit csinálsz és először beetet aztán elvesz , én amúgy kipróbáltam ezt a bi winen és folyamatosan működött és nyertem a stratégiával ám de érdekes módon egyszer csak azt vettem észre hogy az egyenlegemből eltűnt párszáz forint talán pont az az összeg amit napok alatt tornáztam föl piros feketével.

A másik haszna hogy rácsábít a kaszinójátékokra és úgyis elkezdesz játszani mással is és így vagy úgy buksz.

Ez a módszer csak a valódi mehanikus rulettasztalon működik nagy esélyel ott viszont ha meglátják hogy ezt csinálod kivágnak mint macskát szarni szóval ez egy hülyeség .
  • doxadmin
    Gondolom semennyit, ugyanis kb 1 milliószor be lett már bizonyítva, hogy ez a duplázós módszer nem működik! Sem azért mert nincs végtelen pénz, sem azért mert az asztalon tétlimit van. Ez máris megölte a stratégiát.

Ha működne, és több 1000$-t ki lehetne szedni, akkor senki sem dolgozna minimálbérért, mert ez a lehetőség akkor elterjedt volna mint a tűz!
  • strepsils
    Hát az engem nem érdekel hogy piramis ,arra a hülye is rájön ha ránéz ,egyébként ezért is kérdeztem hogy csak két szintig megy vagy meddig ...

Én csomagot nem vásárolnék , tehát pénzt nem raknék bele így a veszteségem csak az áramszámla lehet , ami jobban aggaszt hogy valójában mit is csinál az a kamu program amit felteszek mert hogy nyilvánvalóan nem abból van pénzem hogy az fut hanem az emberekből.

Ezért is kérdetem mindjárt mennyi cput fogyaszt ,mennyi áramot , amúgy meg ha azzal trükközik a program hogy 95% cput használna azt úgyis észreveszem meg szerintem bárki észreveszi hogy nem stimmel valami a géppel .

Ami miatt nem ugrottam rá egyből hogy ez lehet valami monitor egér figyelő kémprogram is amivel az egyszerűbb ppal stb internetes szutyok kódjaimat ellophatnák.

A banki rendszerekbe viszont ilyenekkel nem lehet betörni ,a kódokat lenézni kicsalni .

Nekem az tűnt fel hogy más oldalon az ember csak napi 0,2$ keresett vele ami inkább reális de ennyiért nem fogok kémprogramot telepíteni .
  • greco
    Na és mennyit kerestél már ezekkel az egyedülálló lehetőségekkel? :D

• lbbalazs
    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én már évek óta csinálom és rájöttem hogy mivel lehet tényleg pénzt keresni! Most nemrég leírtam egy blogszerüségbe
    Ha akarjátok olvassátok el!

Bbbbarna.wix.com/epenzkereses

Csak azokat a teknikákat írtam le amit tényleg kipróbáltam és működik vagy még most is használok!
  • netkereset
    1 hónapja indult Magyarországon, tagjaim több, mint 90%-a úgy ítélte meg, hogy valóban egy remek cégről van szó. Itt csak a szorgalom számít, nem fog senki lelépni a pénzeddel. Egy ajándék 10 perces videó, ami 100%-ban felpörgeti a 2014-es évet:

PROMO LINK

Iratkozz fel és nézd meg a további 2 videót is!
  • shark11
    Ha ilyesmivel akarsz pénztkeresni, akkor Bitcoinnal próbálkozz, az nem kamu cég. Elindítod a progit, elkezdi pörgetni a GPU-t és számításokat végez, amíg fut a program. De előre szólok nem éri meg, többet eszik a géped, mint amennyit megkeresel bitcoinnal, akkor érné meg, ha lenne egy szerver termed és a gépek hőjét feltudnád valamire használni, egyébként minuszba kötsz ki. (Elvileg tőzsdézni lehetne vele, de nem sok infót találni róla a neten.)
  • DRFlame
    http://thebot.net/scam-report/220101-proofs-coingeneration-is-a-scam-decompiled/

Könyörgöm ha nem is esik le egyből, hogy át vagyunk baszva, legalább nézzünk utána. Főleg ha programot is telepítünk a gépünkre.
  • DRFlame
    Ki lehetne írni szép nagy piros betükkel, hogy a regisztrálós "keress pénzt velünk" oldalak egytől egyig kamuk. Mondjuk kb. a topic is zárható lenne, de úgy tudom pont azért nem zárják, mert addig se máshova megy ez a sok szemét, hanem van ez a remek topic erre.
  • strepsils
    tehát két szintig számít? Mennyi laptoppal az áramszámla ,esetleg okostelefonnal vagy még kissebb marhasággal nem lehet ezt futtatni?
  • Scareface
    Laptoppal igen,referáltjaid után 20%-ot kapsz, az ő referáltjaik után 10% jár neked. Proci teljesítmény nem számít, 10% a minimum, nem is érdemes kliensben feljebb tenni, mert több pénzt nem kapsz érte.
  • strepsils
    A referáltak közvetlenül alattad számítanak ugye ,nem piramisos jellegű? Mennyi a villyanszámlád ? Laptopról csinálod? Gondolom számít a proc teljesítmény is .

Gyakorlatilag 24 órában járatni kell a gépet , a 30e ft nem rossz ebből 7000ft a villany 200w os géppel számolva.
  • Scareface
    16-24 óra, változó,6 referált, 3 threads. Remélem segítettem :)