Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 dolláros csomaggal indultam meglett a 20 pontom és úgy fizettem.
de az milyen már hogy fizetsz 3 dollárt hogy keres még többet? 😄 ..és õk fizették ki az 25 dolcsit?
www.icewebhu
25 dollárom van a paypalon abból fizettem 3 dollárt a szintlépésre mivel kijött a 20 pontom círka 2 hónap alatt
Mennyit kerestél már ezzel az oldallal? (amit a kezedben is fogtál) Ne azt mond amit virtuálisan látsz meg szint lépés, ezenkívül gondolkozz már hogy miért is kapod most a pénzt?
www.icewebhu
Ami itt van komolyan mondom szánalmas
Tudd meg hogy elolvastam de baszod 2010-es cikk 3 éves lassan 4 úristen hogy lehetsz ennyire gyökér komolyan.
Innentõl már több pénzem lesz az tuti.
Csak tudd hogy ezer éves szarság akik odarakták a dátumot is nézzed mielõtt belinkelsz valamit.
Ma minõsültem fel egy szinttel.
Ma minõsültem fel egy szinttel.
FACEPLAM <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#lama>#lama><#worship>#worship>
Get a life!
igen de azoknál lehet is látni hogyha kamu valami, a bizonyíték ott van csak észre kellene venni.
De ahogy nézem te 2 havonta másik szart védesz itt már évek óta hasonló szar dumával. Tényleg ilyen hülye vagy? Na ki az üzemeltetõje, életedben nem láttad, csak látsz valami vásárolt üzleties fotót valakirõl és oda van írva, hogy Dr. Jack pénzügyi és matematikai professzor, meg esetleg van valami kamu skype-od róla. Pont az ilyen hiszékeny hülyéknek való az ilyen oldalak, legalább õk is megélnek valamibõl és pörög a gazdaság, valakinek kel lennie a piramis alján is.😉
És ezt honnan tudod te nagyon nagy észkombány?????
Ha olyan kurva okosnak érzed magad akkor semmit se lehet elkezdeni.
Nem is ismered az üzemeltetõjét azt se tudod ki az csak kitalálsz minden faszságot azt benyögöd úristen bazmeg.
Benyögni én is tudok olyanról amit életembe nem láttam még nagy ész nem kell hozzá.
Ha olyan kurva okosnak érzed magad akkor semmit se lehet elkezdeni.
Nem is ismered az üzemeltetõjét azt se tudod ki az csak kitalálsz minden faszságot azt benyögöd úristen bazmeg.
Benyögni én is tudok olyanról amit életembe nem láttam még nagy ész nem kell hozzá.
De mi a faszomat olvassak? Azt, hogy a készítõk mit írnak ki a honlapra? Mit vártál? Azt írják, hogy ez egy kibaszott mlm/pilóta játék páran talán kapni fognak valami pénzt de a többieket lehúzzuk mint a szar?
Ha ez neked hype akkor tévedsz meg se nézitek olvassátok el mi is ez aztán kritizálj.
Az angol az tényleg nem megy
Az angol az tényleg nem megy
Csak téged kritizálunk a hype szarjaiddal. Angol szavakat meg ne nagyon használj mert nem nagyon megy.<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Mellesleg olyan szar a kép alatti rész hogy be se jön már ezer éve ezt javítanotok kéne szerintem, ennyit értek a netes pénzkereséshez egy nagy büdös lófaszt se.
Mért lennék hülye nem értem, interneten is van munka vagy tévedek?, meg se nézitek bakker azt se tudjátok mi a faszról szól csak nyomatjátok itt a süket dumát.
Nem veszitek észre magatokon, úgy véletlenül ez a témája a topiknak vagyis kéne lennie, ez nem a gumiszoba faszság tudtommal. Elsõnek a topik nevét olvassátok el aztán kritizáljatok le másokat ha már tudjátok mirõl szól és eredményt tudtok felmutatni benne.
Faceplam <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Nem veszitek észre magatokon, úgy véletlenül ez a témája a topiknak vagyis kéne lennie, ez nem a gumiszoba faszság tudtommal. Elsõnek a topik nevét olvassátok el aztán kritizáljatok le másokat ha már tudjátok mirõl szól és eredményt tudtok felmutatni benne.
Faceplam <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Nem tudom mi bajod van?
Ugy kitiltanám innen ezt a trollt 😄DD
Get a life!
Csak itt tudok pénzt keresni és ha aktívak vagyunk benne akkor passzív jövedelemhez jutunk. Írjatok az adminnak ha ilyen hihetetlen számotokra.
Inkább fordítva ingyen nem adnak semmit se, dolgozni kell benne akkor kapsz is a paypalra pénzt.
Pontosan és itt is dolgozni kell benne én se kattintgattam kettõt azt csak ott lett az a 18 dollár a paypalon.
Az enyémben megragadt! Adj munkát <#worship>#worship>
Get a life!
ésszel... Aki azt hiszi hogy azzal hogy beregisztrál egy mlm laphoz eldob pár reflinket és õ sokat fog keresni az naív és hülye. Elsõnek bedöl megértem de aki évek óta ezt csinálja? (fõként az durva hogy aminek már a nevében is benne van hogy mlm, és gánnny a dizájn) Látszik hogy kamu..
Elég külföldi forumokat olvasni már sok ragad az emberre, én se tettem máskép, nem suliban vagy mentor tanított. Weboldalakat üzemeltettek és ennyi.
Innen már pár embert felkaroltam és adtam neki munkát ,azóta is látom hogy fejlõdnek és tanulnak azon kívül hogy összedolgozunk már van 1 srác aki nálam is szebb eredményeket ér el.
Mi ebben a nehéz? Mindenki azt hiszi hogy regisztrál és kattínt ketõtt és jönn a pénz pedig nem, sok tudás és munka van a siker mellett és ezt csak kevesen bírják felfogni, attól hogy gép elõtt csinálod ugyanolyna munka és szakma lehet. Egyszerúsége az hogy bárki könnyen beletanulhat, kis befeketés is elég sokszor és nincsenek bevételi korlátok.
Elég külföldi forumokat olvasni már sok ragad az emberre, én se tettem máskép, nem suliban vagy mentor tanított. Weboldalakat üzemeltettek és ennyi.
Innen már pár embert felkaroltam és adtam neki munkát ,azóta is látom hogy fejlõdnek és tanulnak azon kívül hogy összedolgozunk már van 1 srác aki nálam is szebb eredményeket ér el.
Mi ebben a nehéz? Mindenki azt hiszi hogy regisztrál és kattínt ketõtt és jönn a pénz pedig nem, sok tudás és munka van a siker mellett és ezt csak kevesen bírják felfogni, attól hogy gép elõtt csinálod ugyanolyna munka és szakma lehet. Egyszerúsége az hogy bárki könnyen beletanulhat, kis befeketés is elég sokszor és nincsenek bevételi korlátok.
www.icewebhu
a fél milla mivel?
nekem nincsenek millióim 5 év alatt ez a 18 dollár sikerült egyenlõre
és hol vannak a milliók? 😄 Engem érdekelne pedig a felét már párszor megkerestem 1 hónapban. (felvág)
www.icewebhu
Nem csak aprópénz van benne, a 7-es szinten milliókat kaszálsz.
Az enyém nem kattintgatós szar a helpforyou nézd meg jobban aztán véleményezd.
Ti mind fogykósok vagytok, hogy nyomjátok ezeket a kattintgatós szarokat, de Carmagesson a leghülyébb a hype szarjaival. Én csinálom a tutit, investments, hedge funds, offshore, zsidómágia.
Gondolom az alapvetõ élelmiszereket,olaj, liszt, tej, ételízesítõk te is megveszed a boltban. Mellette még veszel tisztítószereket, és a háztartáshoz dolgokat. De ezt amikor megveszed az üzletben, haza kell cipelned. Nem beszélve a boltban a sorban állásról, a kosárba ki és bepakolásról.
Van egy hely, ahol az általad vásárolt dolgokat megveheted a bolti árnál alacsonyabb áron. Ezek a temékek,azok, melyeket ismersz.
Korrekt, megbítható cég. Pontosan szállít.
Vásárlásoddal idõt takarítasz meg és plusz pénzt keresel. Én így intézem a vásárlásaimat.
Nekem ez a módszer bejött.
Itt találod a róla szóló Videót.
Tehát röviden. Beregisztrálsz,mely csak meghívóval érhetõ el.
Itt a link: http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=g6qpbd6d
Van egy hely, ahol az általad vásárolt dolgokat megveheted a bolti árnál alacsonyabb áron. Ezek a temékek,azok, melyeket ismersz.
Korrekt, megbítható cég. Pontosan szállít.
Vásárlásoddal idõt takarítasz meg és plusz pénzt keresel. Én így intézem a vásárlásaimat.
Nekem ez a módszer bejött.
Itt találod a róla szóló Videót.
Tehát röviden. Beregisztrálsz,mely csak meghívóval érhetõ el.
Itt a link: http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=g6qpbd6d
Sziasztok. Van egy eladó 20.000 like-os facebook oldalam. Akit érdekel, írjon privátba!