15995
-
#14707 és neked hány órát megy a géped naponta és mennyi processzort használ hogy 5 $ keresel , és hányan vannak alattad referáltak ?
Hogy működik pontosan? -
#14706 Pénzkeresés processzor idővel? Sokat megy a géped,és ezzel pénzt is akarsz keresni?
A lényege csak annyi, hogy letöltesz egy programot (vírus mentes, tesztelve!), elindítod és hagyod futni, nincsenek reklámok, nem kell a gép előtt ülni, csak ha megy a gép értelemszerűen a programnak is futnia kell.
A napi kereseteinket minden éjfélkor szinkronizálja az oldallal, tehát amit ma megkeresel az oldalon, csak másnap jelenik meg! (nagyjából nekem napi 4.50-6.00$ jön össze, ez nagyon kevésnek tűnik, de a többi hasonló programhoz mérten egész jó arány, a ptc oldalakhoz képest meg bőven!)
Az oldalon 1$ a kifizetési vagy 1$ minimum Payza-ra,Egopay, Paxum 2$ minmum kikérés,de ki lehet kérni bankszámlára is.
Instant fizet, amint rányomunk a gombra, így ha a kereseted már az oldalon is látható és eléri a kívánt összeget, akkor onnan ki is lehet kérni!
Profile menüben adjátok meg a kifizetési adatokat, hogy hova küldjék a pénzt, valamint a telefonszámot is verifikálni kell! A telefonszámhoz a következő formában írjátok be a számotokat: 36705554444, vagyis országkód kell elé nem 06. Miután felhívtad a számot(nem emelt díjjas!!!)a telefonszámod rögzül az accountodhoz.
Ha ezeket megcsináltad, már csak le kell tölteni a programot a "Download" menüre kattolva, feltelepíteni és futtatni. Érdemes úgy beállítani, hogy egyből fusson, amint indítjuk a gépet.
30 napig napi 1.05 dollárt lehet keresni, amennyiben nem kívánsz pénzt belefektetni! Es akkor a link: http://coingeneration.com/auth/new/633141/
Sok sikert, nekem pörög már a számláló :)
U.i.: egy gépről 1 acc lehet. 1 IP címről ha ruterrel van leosztva több gép, lehet a többi gépre is regisztrálni,
egy regisztrációhoz 1 Mobil telefonszám tartozhat. -
#14705 Tömeges apróhirdetés feladására magyar oldalakon ismer valaki valami gyors és egyszerű módot, praktikát?
-
#14704 Aztán okosan költsétek a pénzeteket... -
#14703 Jajj ezt hagyjad baszod már az ablakokon látszuk hogy ugyan az a tulajdonos mint a golden clix silver clix clikzfreakz mind egy trágya a reklámot megnézed utána klikkelj a képre és not available .Nagy szar.
Amik működnek eddig az ojooo,probux,neobux,
http://www.neobux.com/?rh=6E656F627578706574696B653835
http://wad.ojooo.com/register.php?ref=ojooopetike85 -
peti0222 #14702 Egy próbát megér:
http://www.nerdbux.com/?ref=peti22
;) -
#14701 Mi a szar van ezzel a golden clix el hogy lekattintom a reklámot azt invaildot ír ki mindre . -
#14700 Nem értem ezt a reklámvevős dolgot , miért kínálnak reklámcsomagokat ugyan annyiért mint amennyit ér ha lekkattintom , hogy kell azzal pénzt keresni? -
#14699 Erről van valakinek információja
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GFotnBAOku0
És a Ojooo.com ptc oldalról ? -
lestates #14698 Megbízható és fizető PTC oldalak listájához, és egyéb pénzkeresési lehetőségekért látogass el az alábbi oldalra:
www.ptc-penzkereses.blog.hu
Sok sikert! -
baluka2011 #14697 Ha szeretsz licitálni és szeretnél ezzel pénzt is keresni ezt nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=VP8lobi-2Dw
Ha tetszik a dolog itt regisztrálhatsz: www.family-business.hu/3610082 -
#14696 Mi van akkor, ha ingyenes szolgáltatásként hirdetem? Oké, kérdés, hogy milyen jöttmentek fognak betalálni, de azokat majd kezelem valahogy.
Ha önkéntesen, saját magától ad pénzt, akkor az ajándéknak számít, és nem(?) kell utána adózni, se vállalkozói hozzá, nav se köthet bele? Vagy mégis?
-
Wright111 #14695 Tisztában vagyok, vele, reklámozni is fogom/akarom, de perpillanat a facebook olyan lapos-nak tűnik hogy hihetetlen, most már nagyon rámentek arra hogy fizessünk a hirdetésekért. -
#14694 Az úgy kevés lesz, több ezer-tizezer ember kel hogy elérj egy minimális látogató számot. -
Wright111 #14693 Szia!
Van, de jelenleg is 60 lájkoló van 1 hét alatt, esetleg azt megtudod mondani hogy tudom egyszerre behívni az összes ismerősömet? -
#14692 Facebook lap kell neked. -
Wright111 #14691 Sziasztok!
Tudtok adni ötletek hogyan lehetne felfuttatni egy Képekkel foglalkozó friss weboldalt? 1 hetes....linket nem rakok be, nem reklámozni akarok!
W. -
#14690 Mért nem tudok neobuxra pénzt feltölteni ppalról . Csak elszürkül a kép. -
huszar83 #14689 Heló mindenkinek! Egy oldalt szeretnék veletek megosztani ahol pénzt lehet keresni!! Akit érdekel kattintson a linkre regisztráljon és már kezdheti is! Minimum 2 dollárt kell keresni amit utána át tud utalni paypal számlára.
http://www.gladbux.com/?ref=huszar83
sok sikert!! -
Nariusz #14688 szerintetek jövedelmező lenne ez a befektetés ? -
#14687 Terjed Facebookon, ez a megosztom és nyerhetek dolog. Szerintem amatör de mindig hatásos. Csinálj neki csoportot, hívd be ismeröseid ajánld vevőidnek. Ezáltal kialakul egy szűk réteg aki vevőköröd lehet. Így kapcsolatot is építesz ami többet jelent mindennél, lehet más tevékenységben évényesülsz igy de az is lehet hogy 1 jó támogatót ismersz majd meg. Ezenkívül helyi hírdetéssel is bombázhatod őket nem drága és megtérülhet mert releváns embereket szerzel. (facebook és adwords-ra gondolok)
Más nem jutott most eszembe. Remélem valamelyik tipp használt. -
#14686 Igen, megyek én mindenre a szállodától a szalonig. A gond ott kezdődik, hogy a gyári munka nem 8-17 ig tart, hanem amíg be nem fejezzük. E mellé nem tudok hogy időpontot adni. A gyógy részre (kórházak, fürdők) bekerülni kb lehetetlen, minimális létszámmal üzemelnek, bár őket is traktálom 1000rel. A szalonok meg vállalkozóival keresnek embert, 100 ból 1 az ami bejelentéssel, oda meg 1000x es a túljelentkezés, e mellé még helypénz és társul. Szóval 100e mínuszról indulok/hó, és ebben csak a vállalkozói van ami 50e, hozzá egy helypénz ami ~30e, + utazás (aminél mindegy, hogy autó/busz) 20e, + könyvelő.
Na mindegy, akkor nem verem nagy dobra, míg nem legalizálom a dolgot.
-
#14685 Hogy nem hivatalos az sokat ront a helyzeten. Ha reklámozod magad és elenörzés van mély gödörbe kerülhetsz. Érdemes teljeskörü munkát vállalni és úgy felvenni a vállalkozóit. Ez esetben nem kel fizetned semmit és mellék állásként várod amíg bejön a dolog.
A témakört nézve nem tudom mennyire van igény erre, főleg hogy saját lakásra, ez sokaknak lehet hátrány. Egy ehhez hasonló (pl konditerem ,úszoda helyen szereznél állást, ott könnyebb kialakítani egy saját vevőkört. ) Érdemes ilyen munkát is megcélozni. Sok helyen hiányosak az ilyen szolgáltatások és ha van hely rá, ők adnának neked egy szobát ahol végezheted a szolgáltatást. MIvel gondolom van hozzá felszerelésed neki nincs plusz költséggel és még a hasznodból is leszed. (ergo mindenki nyer) -
#14684 Masszázs, gyógymasszázs szolgáltatást. Helyben (azaz nálam, az erre a célra kialakított szobában) avagy házhoz megyek.
Eddig a tornára járók körében értem el kisebb sikert. De velük csak olyan havi 10-18 óra jön össze, ami kevéske. Sajnos náluk elég kialakult már a létszám, nagyon kevés az új ember.
Szórólapozásra gondoltam vagy pedig valami kedvezményre, a már meglévő embereknek. Pl.: ha hoz egy ismerőst, akkor 50-70% engedményt adok neki (bár ilyen eddig is volt, de nem igen motiválta őket...)
Ami még felmerült az azaz autós reklám. Lehet venni ezt az öntapadós matricát, azzal felmatricázni a saját tulajdonban lévő autómat. Bár erre nem tudom, hogy milyen szabályok vonatkoznak?
Az a probléma, hogy ez jelenleg nem hivatalos. Pont ez lenne a lényeg, hogy annyi vendéget összeszedni, amivel egy vállalkozói esetén kijövök legalább nullára, de jobb lenne ha pozitív lenne inkább a mérleg. Tudom így kicsit rizikós, de valahogy be kell indulni.
-
#14683 Szórólap a legazdaságosabb. Mit hírdetsz? Érdemes osztogatni megfelelő embereknek egy téren. Elcsépelt de ha ügyesen osztják a lapokat nagyon is kifizetendő. Rádióban és egyéb helyeken ne hírdess! Soha nem térül meg.
Postaládákat érdemes betámadni de főként lakótelepeken, vagy kocsik szélvédőjét telepakolni. Több ezer embert érhetsz el minimális költségből.
Érdemes még pizzázóval vagy taxi társaságokkal szerződni hogy szállítás után adjon egyet az utasoknak ez picit költségesebb de ez is hasznos tud lenni. Persze ez függ a témakörtől is. -
#14682 Offline marketinghez ért valaki?
Pontosabban egy településen szeretném elérni a lakosságot, lehetőleg pénztárcakímélő módon. Eddig próbáltam a forgalmasabb helyekre plakátot/szórólapot kiragasztani, de nem igen értem el vele sikert. Páran leszedték a telszámot róla, de ez kevés. Amúgy meg általában valaki leszedi, vagy ráragasztanak mást...
Érdemes lenne szórólapot dugni minden postaládába?
esetleg más ötlet?
-
Tomasz020 #14681 Sziasztok!
Találtam egy ingyenes oldalt.
Regisztráció után kapunk $1 promóciós összeget, mellyel fogadhatunk. Ha elveszítjük valaha is, akkor újra kapunk $0.5 kezdőtőkét számlánkra. Ami fontos, hogy a kifizetést kétféleképpen kérhetjük:
- Ha elértünk 100 dollárt, akkor kérhetjük, hogy utalják ki valamelyik, a teremmel együttműködő on-line sportfogadó irodába (itt egyéb feltételek is vannak).
- Ha elértük a 200 dollárt, akkor már pénz formában is kikérhetjük, jelenleg Paypal-ra a kívánt összeget.
http://www.sportsplays.com/Tomasz020.html -
shark11 #14680 Én is rég jártam erre. Eléggé szét spammelődött szarságokkal, Fabi Capelo nem igazán végzi el moderátori feladatát. Abban a kis időben volt értelmes dolgokkal tele ez a fórum, amikor fergusonpapa volt a házigazda.
Megint sok az idióta, aki azt hiszi, hogy a semmiért osztják a pénzt.
Lehet a online pénztkeresni, de ahhoz értened kell valamihez. Mondjuk jó cikkeket írni, szépeket rajzolni, programozni vagy valami hasonlóhoz, amivel el tudod adni magad.
Én egy ideje már elvagyok programozásból, pedig még csak egyetemre járok és vannak dolgok, amiket csak most tanulok. De hála a netnek már egyetem előtt eltudtam kezdeni megtanulni program nyelveket (PHP, C++, Python, BASH, Basic), a tanáraimnak hála meg tovább bővíthetem a tudásom.
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy tanuljatok meg valamit és azzal próbáljátok meg eladni magatokat. Ne hülyeségekre pocsékoljátok az értékes időtöket. -
#14679 Áh de rég jártam már erre
Látom páran még mindig a ptc-s Kánaánt keresik, bár nem sok sikerrel.
-
#14678 Sajnálatos a sikerstory mert 1 volt fórumos elgázolja irigységből ezt a nagyszerű embert amit nem élt sajnos túl. Pénzét testével együtt elhamvaztatták és a Balatonba szórták el.
Köszönjük MR Goldman (Carmageddon) -
#14677 A könyv Best Seller lesz. Főcimen a hír : Amihez hozzányúl arany lesz. Mr Goldman! -
#14676 A nagy siker hallatán mindenki egységesen kiabálja KÖNYVET KÖNYVET! Az év üzletembere kérem szépen. Később megjelent könvyben szót emel a kezdetektől hogy én igenis igy kezdtem az SG és más fórumok spamelésével ahol megkerestem első dollárom. (könnycsepp kicsordul..) -
#14675 A google is észre veszi ezt a lehetőséget és ezután tanácsot kér tőle hogyan is kell ezt csinálni, hiszen a carmageddon.hu már nézettebb mint a youtube és a google. Mark CZUUUKERBERG pedig géltéenységéből leutánozza az üzleti modelt. -
#14674 A befektetésről nem is beszéltem, megveszi elsőnek az index origó párost, később a viasat 3 - 6 tévét, és utána az egészet bekebelezi. Észre sem veszed és már az egész ország az övé, és a globalshare ott lesz minden cikk alján hogy "én így kezdtem" -
#14673 Reklám táblákon lesz az ő arca és a globalshare linkje így mindenki észreveheti végre mennyire könnyen dőlnek a milliok. -
#14672 Ennyi pénzt nem lehet hova rakni, egyszerűen lehetetlen. Adományozni fog, sokat jótékonyságra, hogy segítse a hátrányos helyzetű fórumosokat akik nem tudják még hogyan kel pénzt keresni. -
#14671 Biztos halálra kereste magát és szüleinek már nincsenek rá gondjai hiszen ő segíti ki őket. -
#14670 Remélem karácsonykor már a jól megérdemelt pénzét számolja. -
#14669 Azt már rég elérte hogy több tucat embert elriasszon, és már csak ő maradt. Így ki fog kattíntani a linkjeire? -
#14668 most már tényleg elhúzhatnál