15995
11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    nekem már napok óta nem volt semmi... hiába kvalifikáltam magam a szövegértősre ha aztán nem adott feladatot... lehetne valami push üzenetben figyelmeztetője mikor van új feladat.
  • Atsika
    Nem nagyon pörög a Spare5 jelenleg...

Mostani kifizetésem:
    $2.90 Aug 5, 2016 Task Payment

És a Szerda óta gyűjtött egyenlegem:
    Next payout date: August 12, 2016

Current unpaid earnings: $4.55

EZ még akár jó is lehet majd :)
  • Palinko
    én tolom, kvalifikáltam magam az említett angolosra is. az a baj a reffel, hogy kapnak egy x feladatot y összegért azt szépen el tudják osztani, de a refek által annyi extra pénz kéne amit valszeg a dolgozóktól veszik el, mert nem vállalják be, hogy több dollárba került nekik egy új felhasználó aki regelt. szóval a refet ki is venném, valami elismerést, vagy több munkát adnék aki hívott embert. egyébként az oldal olyan hogy lehet 2-3 hétig nincs is semmi és ha akkor refelted be őket nem sokat ér :D
  • Spare5hun
    Eddigi tapasztalatok a reflinkkel kapcsolatban. Az én kódommal itt 8-an regisztráltak, de vagy mindenki megunta és abbahagyta vagy csak rossz időben regisztráltak és ezért nem jött összes egy hónap alatt sem a 10 dollár. (itt ugye nem örökké jön a jutalék, hanem csak 1 hónapig - minden 10 dollár után nekem +2 és +1 annak aki feliratkozott maximum 100 dollárig).
    Azt is megkockáztatom, hogy nem érdemes terjeszteni, mert annál kevesebb munka lesz. Mostanában azért egyre több kvalifikációs feladat van, így akik nem jó angolosok, nem értenek ahhoz a feladathoz azokat kiszűri, így a többiek többet tudnak keresni.
  • Palinko
    nem fognak bannolni mert nem olvassa modi a topicot és nem szaladgálok ezzel jelentgetni. de elsősorban nem szokás reflinket megadni, max privátban ha kérik, másodsorban 1 hozzászólást nem olvastál vissza, hogy erről az oldalról van szó már jó pár hete. elsőre jó kifogás, hogy új vagy a másodikra viszont semmi.
  • Spare5hun
    :(
  • Atsika
    Szia!

Kitettem egy kis reklámot, amit megpróbáltam minél több helyre elküldeni körlevél formájában...
    Sajnálom, ha ezzel megsértettem bárkit, nem szokásom posztolgatni!
    Természetesen ha ezzel bárkit/bármit megsértettem, gondolom bannolni is fognak...
    Egyébként azért kezdtem el foglalkozni komolyabban a lehetőséggel, mert a hónapban majdnem 100 dollárt kerestem eddig vele...játékkal...
  • Palinko
    az ilyeneket kéne bannolni mint te
  • Atsika
    Sziasztok!
    Pénzkereseti lehetőség a telefonoddal...
    Egyenlőre csak Iphone applikációval, androidra nincs...
    Viszont vannak feladatok amiket számítógépen is megoldhatunk, nem kell hozzá Iphone!
    Szerdától-Szerdáig lehet egyszerű feladatokat megoldani, Pénteken utalnak!
    Havi több száz dollár kereshető vele egyszerűen!
    Nekem eddig bevált, angol tudás nem árt!

https://app.spare5.com/referral/atsika
  • Spare5hun
    Ami nem sikerül azt 2 naponta újra lehet csinálni. Nincs időkorlát ki is lehet mindent keresni, a hátrány talán annyi hogy a tényleges feladatnál így egy kicsit tovább tarthat a dolog...
  • Palinko
    nem sikerült a fantasy footballba bejutni 2/4 a válaszok aránya, sajna, pedig igyekeztem meg még googleztem is :D ezek szerint más válaszokat várt, meg nekem sok mindent legenerál az nfl honlap és nem is kell tudnom róla :D na de jó tulajdonság, hogy majd később is megpróbálhatom. most sleeping, de majd jó lesz.
  • Palinko
    valami volt nekem is, ilyen szöveg és miről szól inkább féle, a másik a fantasy football lett volna, de nem adta be, írtam egy mailt, hogy nem tudom mi a követelmény, de tavaly játszottam az nfl.com honlapján fantasy footballt.

ír a support, hogy ő inkább baseball párti :D ez a football dolog hamarosan lecseng, de majd megkapom az esélyt a következőnél hamarosan.
  • Spare5hun
    Na, ennek örülük, akkor lassan nekem is megjön a jattom ;) , és neked is a +.
    A héten két kérdőív is volt nekem, mondjuk az egyik inkább visszamenőleg egy javítás, mert már egy ideje csináltam ezeket a feladatokat.
  • Palinko
    elértem az 5 dollárt, úgy gondoltam nem várok 10-ig megadtam a paypalt és meg is érdekezett rendesen a fizetés 6$ 9cent. ugye azóta még volt feladat. szóval szépen működik ez, csak jóval több feladat kéne. majd remélem beindul
  • Palinko
    ez elég furcsa mert én egy chromehoz hasonló webkites SlimJet-et használok és itt eddig hibátlan. pedig ez nem elterjedt böngésző simán megérteném ha valami nem működik.
  • Spare5hun
    Elég újak még, ezért lehetnek hibák, az utóbbi 1 hónapban is rengeteg változott az egész. A mobilon elérhető a fórum rész is, ha bármi hiba van lehet szólni és javítják (akkor is ha nálad van valami, tudnak törölni elrontott dolgokat is).
  • Jimbo
    3-szor nyomtam az f5-re, 3 különböző böngészőben próbáltam ki, de hát mit csináljunk, ha szar az oldal....
  • Palinko
    nyomsz egy f5-öt és folytathattad volna, de hát mit csináljunk ha nem tudsz egy böngészőt használni rendesen :D
  • Jimbo
    Ma még felnéztem, hátha akad valami. Volt kategorizálós cucc, kiválasztom a kategóriát, rányomok a Next-re, az beszürkül, és semmi nem történik. Na, itt hagytam abba az egészet, vihetik az 5 nap alatt összekaszált 0.38 USD-met is. Szánalom.
  • Palinko
    de még nem adtam meg a pp-om. volt műtétes tegnap, ma semmi
  • Spare5hun
    Nem kell kérni, automatán küldik, ha több van mint 1 dollár.
    Szerintem nem is ők ellenőrzik, hanem kiküldik kb mindenkinek ugyanazokat és amiből több van az valószínüleg jó, az eltérőket pedig átnézik.
    Most jött egyébként egy műtétekkel kapcsolatos kérdőív is. (Azt megkaptátok?) Úgyhogy itt tényleg van minden :)
  • Palinko
    én nem is kértem fizetést, mert az ügyvéd szakterületes feladat már 1 hete ellenőrzés alatt van... nem most hétvégén fogják átnézni gondolom :D én örülnék az email címesnek :D szerencsés vagy hogy csinálhatod iphoneon mert ott rengeteg feladat van, pc-n nem lenne meg ennyi ha nem csinálnád az emailest sem.
  • Spare5hun
    Volt valakinek kifizetése pénteken? Nekem sem volt túl jó hét, most csak 3,5 dollár jött. Mondjuk ebben benn van, hogy ezeket az email cím keresőket nem csinálom, mert utálom, ami más fizetős van az pedig csak 2-4 centet fizet darabonként.
    Kicsit tovább is szabályozták az egészet (ezért látszik hosszan az ellenőrzér), de ezzel remélhetőleg csak többen lemorzsolódnak, akik nem csinálják elég jó minőségben és a nagyobb pénzek megmaradnak a többieknek.
  • Palinko
    hát ez tényleg sovány, én kitartok. mert ptc-t mindig is gyűlöltem ez érdekes, de nem fair, hogy most is 7 task csak telefonra elérhető.
  • Jimbo
    Én a mai nappal dobtam az oldal, 4 nap alatt 0.35 USD, ez picsafüst, ennyit bármelyik kattingatós szar oldal tud hozni, és itt még dolgozni is kell érte....
  • Palinko
    de értelmesebb lenne ezt szabadúszó ként megcsinálni, sztem a jövőben benne lesz hogy valakik ebből élnek. nem állami irodába ülnek be, hanem bejelentkeznek egy weboldalra...
  • Palinko
    nekem ma 8 cent, hétvége óta nem volt semmi akkor viszont egész jó 4,20 cent amit még mindig vizsgálnak :D
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.15. 21:17:25
  • Spare5hun
    Nekem van minden nap, most ugyanaz a cipős volt, csak nem a hasonlókat kellett keresni, hanem pont a nem passzolókat.
  • Jimbo
    Úgy nézem ma sincs semmi, eddig nem nagyon pörög az oldal...
  • Montanosz
    azért a tényleges melokat senki nem nézné, már a munkaügyön is kivan rakva adatfeldolgozás kozjegyzo.hu
  • Spare5hun
    Ilyen lesz még biztosan, nincs mindig. Ők is csak akkor tudnak adni, ha hozzájuk érkezik be feladat, amit tovább tudnak küldeni. Plusz ugye időről-időre jönnek az újabb tesztek, ezért nő a lehetőségek száma. Így tudják jobban személyre szabni, hogy olyanokat kapj ami érdekel és amit jól meg tudsz csinálni.
    Nekem volt egy golf témakörös időszakom is, honlapokról kellett megmondani, hogy golf témájúak-e, aztán kérdéseket írni, honlapokat kategorizálni (hír/adatlap/nem kapcsolódik).
    A mobilon be lehet kapcsolni az értesítéseket is, nem kell állandóan figyelni, hogy van-e új feladat.
  • Jimbo
    Nézegettem tegnap Én is, megcsináltam mindent, kivéve az ügyvédest, ma meg nem ad semmit.
  • mcdrusza
    Sziasztok, nahát ez a fórum él még? :D Jó rég jártam itt, ki mivel foglalkozik azóta?
  • Spare5hun
    Az még csak a teszt, ha jól gondolom :)
    Később ebből is van 2 fajta, egy egyszerübb és egy olyan amiben azok vannak amiket mások annak jelöltek, hogy nem találták/nehéz megtalálni. + van egy olyan, ahol telefonszám kell, az több helyen megvan.

Más: rájöttem, hogy van reflinkes megoldás is, hátha mást is érdekel a dolog:
    https://app.spare5.com/referral/mikls
  • Palinko
    ja az ügyvédes a legnehezebb, de abban van kihívás 4 ből kettő meglett simán egyet sokáig kerestem de már 85 éves pali és semmi, csak telefon, kár hogy azt nem lehet megadni ha nincs más, a másik meg braziliába költözött :D
  • Spare5hun
    Mind mobilon mind a gépen van egy "profilod" ahol látszik, hogy hány %-ot fogadnak el. Eddigi tapasztalatok alapján nem szőrőznek, (vagy én csinálom jól :) )
    Szerintem is teljesen rendben vannak, az biztos, hogy nekik megéri ez az egész és elég nagy cégeknek dolgoznak (pinterest, getty images...).
    Vannak azért olyan feladatok is, amik baromi nehezek, de jól fizetnek (pl xy amerikai ügyvéd email címét megkeresni).
  • Palinko
    ma volt az első nap, eddig 35 cent, persze még sok dolgot nem fogadtak el, ezek csak ilyen bemelegítő feladatok majd adnak többet ha jó leszek. de már ez is több mint bármelyik ptc-vel csinálhat az ember refek nélkül... szóval jó lesz ez és a feladatok jók és viccesek egyáltalán nem fárasztóak. valakinek mégis fontos ezek szerint. remélem tetszik nekik amit elvégeztem és majd kapok ma még több feladatot.
  • Palinko
    ja ezt nem tudtam, elküldtem a címet
  • Spare5hun
    Nem reflinkes, hanem email címet kér, úgy tudom ajánlani. Akit érdekel keressen nyugodtan (nemcsak nekem éri meg, hanem annak is akit meghívok), de az sem gond, ha csak rákeres, szerintem érdemes.
  • Palinko
    várom, hátha írsz privátot, vagy leírod a többit is, de semmi :D
    nem azért, mert ne tudnék rágooglezni, de már megtennék annyit, hogy a reflinkeden regelnék, ha hagynád :D