15995
-
Atsika #15094 Nekem is, csak időm nincs csinálni :( -
Spare5hun #15093 Most tényleg nem panaszkodhat senki, több oldalnyi feladat van! -
m0ski #15092 Personal teljesen jó, business account a cégeknek van. -
#15091 Most találtam rá erre a témára. Nem rossz még ha nem is hoz stabilan egy ici-pici kiegészítés lehet havonta vagy éves szinten, valami kis igényét kielégíti az embernek.
Ha szeretnék belevágni és (főleg) paypal-on pénzt gyűjteni, akkor ott mivel érdemes regisztrálni? A personal vagy a business account-tal? Bár ez érzésem szerint inkább business lesz, nem?
Utoljára szerkesztette: Panzermeyer, 2016.12.01. 12:01:44 -
m0ski #15090 Nekem az image tagging meg a sport azonosítás jön aránylag folyamatosan. Igaz hogy kis pénz, de szinte mindig adja. Viszont a Hálaadás miatt ezekkel is csak 8 dollárt sikerült összehozni + a Dropbox feladatért kapott pénz. -
Atsika #15089 Nekem folyamatosan adja, csak nem szeretem, mert nagyon sok időt vesz igénybe, ha csak összecsapom, akkor gondolom letiltanak, ha becsületesen mindent alaposan bejelölgetsz, akkor meg nem éri meg az a 0,07$ , mert nagyon sok idő....
Úgyhogy csak megpróbálom nagyjából a fontosabbakat bejelölgetni :) :)
Jobban szeretem a mások által elvégzet feladatokat ellenőrizni, az 0,02$, de nagyon halados, csak két kérdésre kell válaszolni igen/nem-el
Ebből viszont kevesebb van és folyamatosan kell frissítgetni, de nekem haladósabb... -
m0ski #15088 Akkor nem vagyok vele egyedül :D Úttestes feladatból én egy darabot se kaptam :( -
Atsika #15087 Nem :D -
m0ski #15086 A 6 pontos poligon qualifiert meg tudtad csinálni? -
Atsika #15085 137,277 az XP-m és tegnap csináltam 38,08 $-t :)
Még most is adja az úttestes feladatot
-
Spare5hun #15084 Emailt szokott küldeni és telefonon is van értesítés. Nem mondom, hogy állandóan (ezt nem is értem),de van. Talán majd ebben is fejlődnek.
Szerintem viszont az érdekük. Adott mennyiségű feladat van, amin ők jóval többet keresnek. Nekik midegy ki csinálja meg, csak legyen meg minél pontosabban, minél gyorsabban. -
Jimbo #15083 Szintén. -
m0ski #15082 Firefox felajánlotta az értesítés küldést, de még egyet se küldött :) -
Jimbo #15081 Mondjuk csinálhatnának valami böngésző appot, ami jelzi, ha új feldat van, de ez nyilván nem érdekük:))) -
Spare5hun #15080 Még egy qualifier! Most a négy és hatszöges autó jelölgetéshez. (csak mobilon) -
m0ski #15079 Arra figyelj hogy új fiókhoz új Paypal kell, illetve válassz valami teljesen kamu nevet.
A tiltás után csak egy teljesen random névvel és mailcímmel tudtam regelni, mert 2 nap után kiszúrták h visszamentem és azt a fiókot is lelőtték. -
m0ski #15078 Feladatok jönnek mennek, tehát résen kell lenni. -
mtibee #15077 Köszönöm a válaszokat, remélem, hogy a szerencsésebbek közé fogok tartozni a munka mennyiségét illetően. Még annyi kérdésem lenne, hogyha nem vagyok fenn az oldalon, akkor összegyűlik a napi munka, vagy idővel elvesznek a kiadott feladatok? -
Spare5hun #15076 Ide feltettem a képeket (14 kérdést mentettem le):
http://adf.ly/1g1Khn -
#15075 Nekem még nincs :( Nagyon furcsák ezek a hullámaik. Lehet most kifizetés után nekem is kéne másik fiókot csinálnom hátha végre nekem is pörögne, csak aztán meg attól félek multi reg miatt mindkettőt kivágnák :D -
Spare5hun #15074 Mellesleg jött német nyelvű qualifier, akit esetleg érint. -
Spare5hun #15073 Akkor elég nagy szórás, hogy kinek mennyit ad... Szerintem egyébként bármelyik eddig általam ismertnél értelmesebb és jobb, de meggyőzhető vagyok, szívesen váltok jobbra :) -
m0ski #15072 Én 2 hete kezdtem újra mert előtte belefutottam egy tiltásba. Most 2 hét alatt 9156 XP. -
#15071 Én még nyáron, csak 3259 xp-m van, de mostanában még magamhoz képest jól jöttek, a fotósokból csak a 30 cent lett, mert nincs annyi képem ami kellett a feladathoz szóval bepipáltam hogy nem érdekel. -
m0ski #15070 Nem tudom mikor kezdtétek vagy milyen XP szinten álltok, de pl a múlt heti fotós feladatokkal is lehetett 70$-t csinálni. -
#15069 Csak az unalmas :D Nekem csak úgy fél $ jött a múlt héten m0skit valamiért nagyon szereti az oldal. -
m0ski #15068 Én a héten csináltam 3 dollárt, szerda óta eddig 27-nél tartok...
Előtte szerdától szerdáig 12$
Utoljára szerkesztette: m0ski, 2016.11.23. 10:34:27 -
Jimbo #15067 Tekintve, hogy ezen a héten egy darab pénzes feladat sem volt, Én nem fűzök túl nagy reményeket az oldalhoz, ennél még egy PTC-val is többet kereshetsz.... -
silverchain #15066 Az miért van, hogy már 4 napja van egy upcoming task, amire azt írja, hogy 24 órán belül jön?
De nem jön:) És megcsináltam minden tutorial meg qualify task-ot már rég. -
JonasSandor #15065 A thw globallba megindultak a kifizetések mától ezen a héten péntekig bezárolóag lesznek kifizetési jóváírások az irodában azoknak akik befizették a díjat. Így elsőnek elég szép összegek kerültek jóváírásra. :D:D -
mtibee #15064 Sziasztok!
Nem rég akadtam rá erre a fórumra, és megtetszett nekem ez a Spare nevű oldal. Beregisztráltam, és csináltam is rögtön 69 centet. Nem sok, de volt olyan mobilos alkalmazás, ahol ennyit 2 hónap alatt lehetett összehozni, le is töröltem a fenébe...
Nagyjából mennyit lehet kihozni ebből az oldalból egy hónap alatt? Napi egy-két órát tudnék rászánni. Az XP-nek van valami jelentősége az oldalon?
Köszi a választ, előre is:
M. Tibor -
JonasSandor #15063
Ez már régi hír. -
triac #15062 Egyébként a Kairos után már kis hazánkban is nyomoznak:
http://kairos-figyelo.blog.hu/2016/11/15/magyarorszagon_nyomoz_az_ugyeszseg_a_kairos_utan -
triac #15061 Gyanús:
http://kiszamolo.hu/jaj-ne-mar/
http://behindmlm.com/mlm-reviews/recyclix-review-plastic-recycling-and-revshare/ -
Spare5hun #15060 Tegnap nekem is, most nincs gond, van is feladata :) -
Jimbo #15059 Nekem nem jön be, csak az a zöld cucc forog körbe-körbe..... -
Atsika #15058 Jah ha valaki esetleg regisztrálni szeretne ez a főszámlám, vagy micsoda, hogy megkapd a 20 eurós kezdőtőkét:
13DF-47BD-41D6
-
Atsika #15057 Erről hallott már valaki valamit?
www.recyclix.com
-
#15056 Nekem 1 darab 1 centes volt sport felismerés. Bekapcsoltam a böngészőben a push üzenetet, mert ide is eljuttatták a funkciót, de még nem jelzett egyelőre. Frissítgetni meg hiába frissítgetek. -
Spare5hun #15055 Megint van elég sok feladat. Ha elfogy, csak frissítsetek rá sokszor.